-= Kérdések =-
+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
27 / 40 oldal
27 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Nekem most az lenne a kérdésem, hogy Genjutsu hatása alatt, lehet-e edzeni,tapasztalatot szerezni?
Mivel a Genjutsu egy illúzió, de valóságosnak tűnik mint amikor álmodunk. Ezek szerint mint álmunkban, a tapasztalatok itt is valósak.
Csak ez érdekelne engem ^^
Mivel a Genjutsu egy illúzió, de valóságosnak tűnik mint amikor álmodunk. Ezek szerint mint álmunkban, a tapasztalatok itt is valósak.
Csak ez érdekelne engem ^^
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Természetesen tapasztalatot szerezhetsz, hiszen ha megtámad a genjutsuban egy tigris, akkor onnantól tudni fogod, hogy milyen egy tigristámadás. Feltéve, ha a genjutsu létrehozója egy igazi tigristámadást szimulál... Ha nem, akkor lehet, hogy megszívod az élőben való találkát az állattal.
Viszont, edzeni nem tudsz, hiszen a testedet, a chakrádat nem veszed igénybe a genjutsu során, az egész csak az elmédben történik.
Viszont, edzeni nem tudsz, hiszen a testedet, a chakrádat nem veszed igénybe a genjutsu során, az egész csak az elmédben történik.
Shikamaru(Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy kutyát, vagyis az esetemben farkast, ellehet-e küldeni kiképzőtáborba, hogy ninja állattá válhasson?? Mert igazából jó lenne, ha nem egy egyszerű farkassal, hanem kiképzett lény lenne a társam.
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Szint: S
Chakraszint: 0 (1055)
Azért a ninja állat az egy komoly dolog... Nem szegődnek csak úgy társul az emberekhez. Ninja állatot idézni szoktak, akkor ott marad veled egy ideig, de aztán visszamegy a "helyére".
Nincs lehetőség elküldeni kiképzőbe egy állatot, ez nem így működik. Esetleg attól lehet szó, hogy egy szerzel valahol egyet, de persze ehhez egy nagyon szép és kidolgozott pályázat kell. Ez esetben azonban egy, akár jutsukat is használni képes, állatot szerezhetsz.
Az állathasználó technikákhoz nincs szükség ninja állatra, egy hagyományos is megteszi. A lényeg az állattal kialakult kapcsolat.
Nincs lehetőség elküldeni kiképzőbe egy állatot, ez nem így működik. Esetleg attól lehet szó, hogy egy szerzel valahol egyet, de persze ehhez egy nagyon szép és kidolgozott pályázat kell. Ez esetben azonban egy, akár jutsukat is használni képes, állatot szerezhetsz.
Az állathasználó technikákhoz nincs szükség ninja állatra, egy hagyományos is megteszi. A lényeg az állattal kialakult kapcsolat.
Adatlap
Nem jutsuhasználatra szeretném megtanítani, csak arra, hogy meg tudja védeni magát és ne sétáljon bele mindenféle csapdába.
Akira- Játékos
Adatlap
Akamaru pl. nem ninja állat. Ő sem sétál bele csapdákba és meg tudja védeni magát. A ninja állat az beszél és jutsukat használ, egy teljesen más szint, mint amikkel az állathasználók rendelkeznek.
Adatlap
Shikamaru. Én Tapasztalat szerzésre gondoltam. Persze nem fejlődésre, hanem amit Te is mondtál, hogy felkészíti a genjutsuban lévő emberke elméjét.
Most mondok egy általános példát:
Sokan szeretik kigyilkoltatni a családjaikat. Vannak akiknek a karakterük saját kezűleg öli meg a szerettüket. Nah egy genjutsu segít felkészíteni erre az embert.
Ez most csak egy gagyi példavolt, de ez lenne a lényege.
Most mondok egy általános példát:
Sokan szeretik kigyilkoltatni a családjaikat. Vannak akiknek a karakterük saját kezűleg öli meg a szerettüket. Nah egy genjutsu segít felkészíteni erre az embert.
Ez most csak egy gagyi példavolt, de ez lenne a lényege.
Shiren- Játékos
Adatlap
Természetesen erre tökéletesen megfelelő. Fel tudod/tudnád készíteni magad, hogy kigyilkold a családod. Azonban, a példát remélem nem akarod megvalósítani. ^^ Mármint van sok családgyilkos az oldalon, de egyik sem előre kitervelten, hosszú időkön edzve rá és hidegvérrel gyilkolta le a családját. Hirtelen felindulás, sokk, stb... Azaz, hacsak nem vagy Itachi, akkor ez nem biztos, hogy kijátszható dolog.
Adatlap
XD Nem gondoltam ilyenre. Ezt csak egy példa volt. Nem is értem, hogy hirtelen felindulásból, hogy lehet megölni a szüleid -.- na de mind1.
Csak ezt akartam. De megfogja határozni a karakterem életét.
Csak ezt akartam. De megfogja határozni a karakterem életét.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
lenne egy talán hülyén hangzó kérdésem...lehetséges, hogy nem csak állatokkal, hanem például egy különleges fegyvercsoporttal, egy saját világukban élő fegyverekkel kötünk szövetséget? A funkció ugyanaz lenne, mint az állatoknál, idézésre, és jutsukra menne ki a dolog, csak nem merem kidolgozni, amíg nem bólintott rá valaki. Akit érdekel, elküldöm az ötletem PM-ben:)
Köszi
Köszi
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Chakraszint: 1130
Üdv!
Kérdésem a következő: hullát lehet belepecsételni tekercsbe?
Kérdésem a következő: hullát lehet belepecsételni tekercsbe?
Shikotou Sei- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 519
Állóképesség : 310 (B)
Erő : 279 (C)
Gyorsaság : 350 (B)
Ügyesség/Reflex : 230 (C)
Tartózkodási hely : Élet és Halál között, az Őrület és Igazság határán.
Adatlap
Szint: B
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 460
Lehet. Csak nem egyszerű
Adatlap
A pecsételésnél hamarosan lesz egy újabb szabályadalék ahol szinthez és jutsuhasználathoz lesz kötve a pecsételések ismerete, mert tulajdonképpen mindent le lehet pecsételni, csak ugye ismeret és tapasztalat kellene hozzá...
Kodomo: a fegyverek nem rendelkeznek vérrel. A idézés vérszövetsége, ahogy a neve is mondja, az adott állatcsoport vérét köti a használóhoz. A tekercs amit az idézés elsajátításakor a véreddel pecsételsz meg tartalmazza a pecsétet ami az összes tekercsben levő lényt összeköti, és ezért működik az idézés úgy ahogy.
Kodomo: a fegyverek nem rendelkeznek vérrel. A idézés vérszövetsége, ahogy a neve is mondja, az adott állatcsoport vérét köti a használóhoz. A tekercs amit az idézés elsajátításakor a véreddel pecsételsz meg tartalmazza a pecsétet ami az összes tekercsben levő lényt összeköti, és ezért működik az idézés úgy ahogy.
Oss! Nekem egy-két kérdésem ami érdekelne
Először is arra lennék kíváncsi, hogy lehet e szél elemet használni a víz alatt? Itt arra gondolok, hogy ha legalább minimálisan is, de magam körül egy vékony "légbuborékot" létrehozva tudnék lélegezni a víz alatt?
Ha ez sehogy sem megoldható, akkor olyat tudhat valaki csinálni szél elemével, hogy a vízben egy vékony Pl 1x1 cm átmérőjű csövet hoz létre ami biztosítja neki a levegőt míg a technika meg nem szűnik, vagy a chakrája el nem fogy? Itt nem feltétlen egy külön saját jutsura gondolok, hanem szimpla szélelem használatként.
Először is arra lennék kíváncsi, hogy lehet e szél elemet használni a víz alatt? Itt arra gondolok, hogy ha legalább minimálisan is, de magam körül egy vékony "légbuborékot" létrehozva tudnék lélegezni a víz alatt?
Ha ez sehogy sem megoldható, akkor olyat tudhat valaki csinálni szél elemével, hogy a vízben egy vékony Pl 1x1 cm átmérőjű csövet hoz létre ami biztosítja neki a levegőt míg a technika meg nem szűnik, vagy a chakrája el nem fogy? Itt nem feltétlen egy külön saját jutsura gondolok, hanem szimpla szélelem használatként.
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
Még ha meg is tudnád csinálni, mennyi oxigén férne el egy akkora légbuborékban? 1-2 percnyi... A második verzióra is sajnos nemleges választ kell adnom, lekövetni a mozgásodat, a különböző akadályokat, halakat, miközben folyamatosan fenntartani egy olyan utat, pusztán széllel, nem igen lehetséges.
Adatlap
Értem. köszi a választ. Épp azon agyaltam, hogy lehetséges e az ideiglenes "mély búvárkodás" a karakterem jelenlegi tudásával x) Elég poénos szituációkat lehetett volna kihozni belőle
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
A szél elemmel az a baj, hogy nincsen fizikai jelenléte csupán fizikai hatással jár. Tehát víz alatt is létre fog jönni, de ott lassabb lesz, és láthatóbb is a víz ellenállási tulajdonságai miatt, azonban a hatása ekkor a levegő helyett a vizet mozgatja annak megfelelően amilyen eredetileg lenne.
Kapis?
Kapis?
Egy újabb genjutsus kérdés.
Ugye aki tapasztalt a genjutsuban, az tud olyan valóságosnak tűnő emlékeket mutatni valakinek, amik megtörténtek vele? Úgy mint pl Itachi, Sasukénak a szüleik halálát.
Ugye aki tapasztalt a genjutsuban, az tud olyan valóságosnak tűnő emlékeket mutatni valakinek, amik megtörténtek vele? Úgy mint pl Itachi, Sasukénak a szüleik halálát.
Shiren- Játékos
Adatlap
Mindenki csak azt tudja megmutatni, amit már ő is átélt, tulajdonképpen a saját fájdalmát vetíti ki a genjutsuban. Ez a genjutsu lényege, egyéb verzió nincs is.
Adatlap
Akkor még egy értelmetlen kérdés volt ^^'
Erre gondoltam én is. Köszi a választ!
Erre gondoltam én is. Köszi a választ!
Shiren- Játékos
Adatlap
Makibishi-t lehet vásárolni, és csak én nem találtam meg, vagy direkt nincs az oldalon???
Djuka Kodomo- Játékos
Adatlap
Hát nem direkt nincs az oldalon, csak gondolom a sok fegyver és felszerelés közül az nem került be. De mivel fegyver, így szerintem simán ki lehet játszani, amíg nem speciális eszköz.
Adatlap
azt én értem, csak hát árban és mennyiségben is érdekelne a dolog
Djuka Kodomo- Játékos
Adatlap
Lenne egy olyan kérdésem, hogy multit bármikor létre lehet hozni vagy csak ha már az ember bizonyított? (nekem a tippem, h bármikor lehet, de inkább biztosra megyek)
Akira- Játékos
Adatlap
Lehet, hogy csak én vagyok ennyire gyenge elméjű, de mi az a multi?
Adatlap
27 / 40 oldal • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 33 ... 40
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
27 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.