Djuka Kodomo
2 posters
1 / 1 oldal
Djuka Kodomo
Név: Djuka Kodomo
Ország: Hold országa
Rang: Genin
Kor: 15
Nem: Férfi
Felszerelések:
5 Kunai
10 Senbon
10 Robbanó jegyzet
5 Füstbomba
10m Drót
1, a klántól kapott Katana
Kinézet: 160cm magas, vékonyabb fiú. Hoszabb szőke haja van, elöl fekete tincsekkel. Egy hosszú fekete galléros kabátot hord, ami alatt van egy rövid ujjú ruha hátán a klán jelképével. Nem szereti ha ráismernek, ezér utazás közben egy barna bőrből készült maszk van a száján.
Jellem: Visszafogott, csöndes ám igen magabiztos jellemmel bír. Mindig tettre kész és a klán érdekében bármit képes feláldozni. Hihetetlen erős akaratú és mindig kéz kitartani a barátai mellett. Mikor nem edz akkor nagyon szeret különféle dolgokat szerelni, általában fegyvereket. (Most éppen egy kilövőszerkezetet készít melyben egy hosszú vékony lánc van egy kis tőrrel a végén, amit a karjára erősíthet majd.)
Előtörténet:
Hiuzo fiaként születtem 15 esztendeje. Anyám, miután megszült, belehalt a szülésbe, így apám, és a Föld országába menekült unokatestvérem családja maradt nekem. Apámmal éltem a Hold országában, ott nevelkedtem. Anyám halála nagyon megviselt, egy visszahúzódó, csöndes, nehezen barátkorzó jellem mutatkozott ki rajtam. Apám nevelt, és tanított 8 éves koromtól, majd miután beiratkoztam az Akadémiára, szorgalmasan tanultam, hogy eleget tegyek apám és a klánom kérésének. Tanítás után általában gyakoroltam az iskolában tanultakat és készültem a genin vizsgára. Szerettem sokat olvasni. Gyakran látogattam könyvtárakat. Leginkább a genjutsu-k kötöttek le, állandó olvasásokkal próbáltam minél többet megtudni róla. Mivel a klánom általában zsoldos feladatokat látott el,, apám keveset tudott velem foglalkozni, de mégis megtett értem mindent, amit tudott. A sok feladat miatt egyre csak gyarapodott a klánunk jövedelme. De ettől eltekintve ő is folytatta zsoldosi kötelességeit, és én is szorgalmasan készültem a vizsgákra. Mikor elérkezett a Genin vizsga, izgulva ám, de végül sikeresen átmentem és megkaptam a fejpántomat, amivel hivatalosan is ninjává váltam. Ez volt apám kérése, hogy legyek egy erős ninja, aki folytatja az ő munkáját a klánban. Viszont a genin vizsgaután jött csak a neheze. A mi klánunkban, a "Kiválasztottak", a Genin vizsga elvégzése után, egy sajátos szertartáson kell megfelelni, hogy igazán a klánhoz tartozzunk és megmutassuk, valóban megérdemeljük a Djuka Kiválasztottja nevet. Három próbát kell kiállni, hogy elnyerjük a klán vezetőjének bizalmát. Az első próba volt a türelem próbája. A 10 kiválasztottnak be kell mutatni, mennyire vagyunk képesek koncentrálni, türelmesnek lenni. Kikötöttek egy fához, és a perzselő tűz mellett kellett ülni, nyugodtan, szó nélkül 5 órán. A végére 5en maradtunk, akik teljesítették az első próbát. A második próba volt a bátorság próbája. Egy terembe vittek be a maradék 4 társammal, és miután becsukták a kaput, hirtelen egy másik ajtó nyílt meg és megláttam két nagy vörös szempárt. Hirtelen egy óriási farkas jött elő, majd még 2 követte. Miután nem volt nálunk fegyver, az akadémián tanultakat kellett alkalmaznunk. Két társam tehetetlen volt, egyből rájuk ugrottak a farkasok, elbuktak. Egy másik társamat egy csapóajtó kapta el, ám el tudott kapni egy farkast is. 2 a 2 ellen maradtunk. Tudtuk, hogy ha nem nyerünk, szégyent hozunk a klánra. Egymással háttal állva megidéztünk 2-2klónt és így létszámelőnyben sikerült átmenjünk a második próbán, miután legyűrtük a vadállatokat. És ekkor következett az utolsó, egyben legnehezebb próba, a Tűz akaratának próbája. Miután bevittek egy nagy terembe az Klán vezetője elmondta, itt az nyer akit elfogad a Tűz, és segít legyőzni ellenfelét. Ekkor hirtelen a terem közepén egy üst kezdett kéken lángolni. Elérkezett ez a nap is. Az akadémiai társam és barátom ellen kell harcoljak. De nem okozhatok csalódást apámnak. Megteszem. Mindketten kaptunk egy Kunait segítségként. Kemény harc volt, ám sajnálatos módon sikerült felém kerekednie barátomnak, ellenfelemnek. Mikor a végső csapást irányította felém, hirtelen a lángok elleptek, de nem éreztem fájdalmat, csak hatalmas erőt. A társam félelmében lerogyott a földre, mindenki ámult, tudtam csak egy maradhat. Megfogtam a fejét – Bocsáss meg – és a kezembe gyülemlő tűz szétrobbantotta. Kiválasztott lettem, a klán igazi tagja. Átadták a klán sajátos fejpántját és egy kardot, ami segít, hogy felkészüljek. 1 év telt el azóta, hogy a tűz kiválasztott, azóta a családi kertben gyakoroltam, tanultam,próbáltam a tüzet irányítani. Gyakran találkoztam és edzettem unokatestvéremmel, Tairjuko Rikuno-val. Apám idő közben megbetegedett, belehalt így költöztem az ő családjukhoz. Igazából gyakran visszajárok a régi házunkhoz szerelni, gyakorolni. Szabadidőmben, mikor nem gyakorlok, általában a szobámban ülök és szerelek általában fegyvereket. Most egy kilövőszerkezetet készítek, amibn egy hosszú vékony lánc van a végén egy kis tőrrel. Lassan kész lesz. Remélem beválik, és segíti az edzést és hasznát veszem majd a küldetések során.
Előtörténet:
(saját klán, ha engedélyezett, és lehetek ebben a klánban, akkor átírom egy részletesebb, hosszabb szövegbe)
A Djuka klán eredete hosszú és mély titkokat rejt magával az egész az Uchiha klán alapításával kezdődött. Mikor Madara megszületett, az ő tudta kívül született egy fiútestvére ,akiről csak kódexekben, legendákban lehetett olvasni. Ez a fiú volt Djuka Hiuzo, akit apja nem talált megfelelőnek ezért elküldte őt a Rejtett Hold országába, hogy ott tanuljon, erősödjön. Ez be is következett. Pár évvel később létrehozta a Djuka klánt, ami nem volt annyira híres és nem szerepelt a nagy klánok között am mégis egy befolyásos klánnak számított, inkább zsoldos, militarista klánnak számít. A klánba tartozó ninják fiaikat harcra, lányaikat gyógyításra képzik ki. A klán szimbóluma egy nyolcágú fogaskerék és elsőszámú eleme a tűz. A klánba tartozó, igen kivételeseknek adatik meg, és csakis az alapító, Hiuzo leszármazottjai birtokolják, a KIVÁLASZTOTTAK, a klán különleges képességeit. Ez két képességet tartalmaz az első, a Kaen Te, másnéven a lángoló kéz. Aki ezt a képességet birtokolja, jobbkeze lángokban áll, amit később egész testére ki tud terelni. Birtokosa képes irányítani, védekezésre/támadásra is használni a tüzet. Égési sérülést nem képes szerezni (kivéve az amaterasu-t). A másik képesség, amit Hiuzo hozott létre és a törénelemben csakis 5 kiválasztott volt képes birtokolni az úgynevezett Ankoku Manako, a sötétség szeme. Hiuzo, miután ő is átalakította a Hyuuga-k szemét, egy eltérő, igen sötét képességre tett szert. A szem 3 különleges jutsut képes használni. Az első: képes egy erőteljes genjutsut létrehozni, amit leginkább kínzásokra, kihallgatásokra használtak. A második, használójának Kaen Te-jének magasabb szintjét hozza elő. Lényege, hogy a tüzet képes formálni tárgyi (fegyverek, pajzs) formájúvá alakítani, ami igen erőssé teszi és képes áthatolni más tárgyakon. A harmadik és egyben legerősebb képessége az Ankoku Garasu, a sötétüveg. Birtokosa képes a földbe irányítva a tüzet üveget létrehozni, amely igen strapabíró, erős eszköz. a ninja erejétől függ milyen szinten képes használni és irányítani azt.
Ha lehetséges és mesélővel való egyeztetés után a klánom zsoldos küldetéseit a klán képességeivel szeretném végreahjtan majd mikor erős lesz
Ország: Hold országa
Rang: Genin
Kor: 15
Nem: Férfi
Felszerelések:
5 Kunai
10 Senbon
10 Robbanó jegyzet
5 Füstbomba
10m Drót
1, a klántól kapott Katana
Kinézet: 160cm magas, vékonyabb fiú. Hoszabb szőke haja van, elöl fekete tincsekkel. Egy hosszú fekete galléros kabátot hord, ami alatt van egy rövid ujjú ruha hátán a klán jelképével. Nem szereti ha ráismernek, ezér utazás közben egy barna bőrből készült maszk van a száján.
Jellem: Visszafogott, csöndes ám igen magabiztos jellemmel bír. Mindig tettre kész és a klán érdekében bármit képes feláldozni. Hihetetlen erős akaratú és mindig kéz kitartani a barátai mellett. Mikor nem edz akkor nagyon szeret különféle dolgokat szerelni, általában fegyvereket. (Most éppen egy kilövőszerkezetet készít melyben egy hosszú vékony lánc van egy kis tőrrel a végén, amit a karjára erősíthet majd.)
Előtörténet:
Hiuzo fiaként születtem 15 esztendeje. Anyám, miután megszült, belehalt a szülésbe, így apám, és a Föld országába menekült unokatestvérem családja maradt nekem. Apámmal éltem a Hold országában, ott nevelkedtem. Anyám halála nagyon megviselt, egy visszahúzódó, csöndes, nehezen barátkorzó jellem mutatkozott ki rajtam. Apám nevelt, és tanított 8 éves koromtól, majd miután beiratkoztam az Akadémiára, szorgalmasan tanultam, hogy eleget tegyek apám és a klánom kérésének. Tanítás után általában gyakoroltam az iskolában tanultakat és készültem a genin vizsgára. Szerettem sokat olvasni. Gyakran látogattam könyvtárakat. Leginkább a genjutsu-k kötöttek le, állandó olvasásokkal próbáltam minél többet megtudni róla. Mivel a klánom általában zsoldos feladatokat látott el,, apám keveset tudott velem foglalkozni, de mégis megtett értem mindent, amit tudott. A sok feladat miatt egyre csak gyarapodott a klánunk jövedelme. De ettől eltekintve ő is folytatta zsoldosi kötelességeit, és én is szorgalmasan készültem a vizsgákra. Mikor elérkezett a Genin vizsga, izgulva ám, de végül sikeresen átmentem és megkaptam a fejpántomat, amivel hivatalosan is ninjává váltam. Ez volt apám kérése, hogy legyek egy erős ninja, aki folytatja az ő munkáját a klánban. Viszont a genin vizsgaután jött csak a neheze. A mi klánunkban, a "Kiválasztottak", a Genin vizsga elvégzése után, egy sajátos szertartáson kell megfelelni, hogy igazán a klánhoz tartozzunk és megmutassuk, valóban megérdemeljük a Djuka Kiválasztottja nevet. Három próbát kell kiállni, hogy elnyerjük a klán vezetőjének bizalmát. Az első próba volt a türelem próbája. A 10 kiválasztottnak be kell mutatni, mennyire vagyunk képesek koncentrálni, türelmesnek lenni. Kikötöttek egy fához, és a perzselő tűz mellett kellett ülni, nyugodtan, szó nélkül 5 órán. A végére 5en maradtunk, akik teljesítették az első próbát. A második próba volt a bátorság próbája. Egy terembe vittek be a maradék 4 társammal, és miután becsukták a kaput, hirtelen egy másik ajtó nyílt meg és megláttam két nagy vörös szempárt. Hirtelen egy óriási farkas jött elő, majd még 2 követte. Miután nem volt nálunk fegyver, az akadémián tanultakat kellett alkalmaznunk. Két társam tehetetlen volt, egyből rájuk ugrottak a farkasok, elbuktak. Egy másik társamat egy csapóajtó kapta el, ám el tudott kapni egy farkast is. 2 a 2 ellen maradtunk. Tudtuk, hogy ha nem nyerünk, szégyent hozunk a klánra. Egymással háttal állva megidéztünk 2-2klónt és így létszámelőnyben sikerült átmenjünk a második próbán, miután legyűrtük a vadállatokat. És ekkor következett az utolsó, egyben legnehezebb próba, a Tűz akaratának próbája. Miután bevittek egy nagy terembe az Klán vezetője elmondta, itt az nyer akit elfogad a Tűz, és segít legyőzni ellenfelét. Ekkor hirtelen a terem közepén egy üst kezdett kéken lángolni. Elérkezett ez a nap is. Az akadémiai társam és barátom ellen kell harcoljak. De nem okozhatok csalódást apámnak. Megteszem. Mindketten kaptunk egy Kunait segítségként. Kemény harc volt, ám sajnálatos módon sikerült felém kerekednie barátomnak, ellenfelemnek. Mikor a végső csapást irányította felém, hirtelen a lángok elleptek, de nem éreztem fájdalmat, csak hatalmas erőt. A társam félelmében lerogyott a földre, mindenki ámult, tudtam csak egy maradhat. Megfogtam a fejét – Bocsáss meg – és a kezembe gyülemlő tűz szétrobbantotta. Kiválasztott lettem, a klán igazi tagja. Átadták a klán sajátos fejpántját és egy kardot, ami segít, hogy felkészüljek. 1 év telt el azóta, hogy a tűz kiválasztott, azóta a családi kertben gyakoroltam, tanultam,
(saját klán, ha engedélyezett, és lehetek ebben a klánban, akkor átírom egy részletesebb, hosszabb szövegbe)
A Djuka klán eredete hosszú és mély titkokat rejt magával az egész az Uchiha klán alapításával kezdődött. Mikor Madara megszületett, az ő tudta kívül született egy fiútestvére ,akiről csak kódexekben, legendákban lehetett olvasni. Ez a fiú volt Djuka Hiuzo, akit apja nem talált megfelelőnek ezért elküldte őt a Rejtett Hold országába, hogy ott tanuljon, erősödjön. Ez be is következett. Pár évvel később létrehozta a Djuka klánt, ami nem volt annyira híres és nem szerepelt a nagy klánok között am mégis egy befolyásos klánnak számított, inkább zsoldos, militarista klánnak számít. A klánba tartozó ninják fiaikat harcra, lányaikat gyógyításra képzik ki. A klán szimbóluma egy nyolcágú fogaskerék és elsőszámú eleme a tűz. A klánba tartozó, igen kivételeseknek adatik meg, és csakis az alapító, Hiuzo leszármazottjai birtokolják, a KIVÁLASZTOTTAK, a klán különleges képességeit. Ez két képességet tartalmaz az első, a Kaen Te, másnéven a lángoló kéz. Aki ezt a képességet birtokolja, jobbkeze lángokban áll, amit később egész testére ki tud terelni. Birtokosa képes irányítani, védekezésre/támadásra is használni a tüzet. Égési sérülést nem képes szerezni (kivéve az amaterasu-t). A másik képesség, amit Hiuzo hozott létre és a törénelemben csakis 5 kiválasztott volt képes birtokolni az úgynevezett Ankoku Manako, a sötétség szeme. Hiuzo, miután ő is átalakította a Hyuuga-k szemét, egy eltérő, igen sötét képességre tett szert. A szem 3 különleges jutsut képes használni. Az első: képes egy erőteljes genjutsut létrehozni, amit leginkább kínzásokra, kihallgatásokra használtak. A második, használójának Kaen Te-jének magasabb szintjét hozza elő. Lényege, hogy a tüzet képes formálni tárgyi (fegyverek, pajzs) formájúvá alakítani, ami igen erőssé teszi és képes áthatolni más tárgyakon. A harmadik és egyben legerősebb képessége az Ankoku Garasu, a sötétüveg. Birtokosa képes a földbe irányítva a tüzet üveget létrehozni, amely igen strapabíró, erős eszköz. a ninja erejétől függ milyen szinten képes használni és irányítani azt.
Ha lehetséges és mesélővel való egyeztetés után a klánom zsoldos küldetéseit a klán képességeivel szeretném végreahjtan majd mikor erős lesz
A hozzászólást Djuka Kodomo összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Aug. 04 2011, 22:07-kor.
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 1130
Re: Djuka Kodomo
Szia!
Nem mondom, hogy felejtsd el teljesen a klános sztorid, de kezdésnek semmiképp nem kaphatod meg a különleges képességeiket, egyrészt, mert rendesen nincs kidolgozva, mit tud, mit nem, hogyan működik, milyen technikákat tudsz vele, mik a hátrányai, stb, másrészt mert egy ilyen speciális képességet előbb ki kell érdemelni jó játékkal.
Tehát egyelőre ne akarj a klánodról írni, csak amennyi valóban fontos, a többit majd később kidolgozhatod, amikor már úgy érzed, megdolgoztál egy ilyesfajta kérvényért, amit a Ninja Tanácsnak nyújtasz majd be. Addig is maradj csak átlagos képességekkel rendelkező genin. Persze lehetsz egyedi, lehet olyan hobbid, ami más felé indít majd el, mint mást, de még ne akarj különlegeset tudni. Majd később, ha már bizonyítottál, hogy tudsz is vele rendesen élni.
Valamint írj sokkal többet a gyerekkorodról (Szabályzatokon belül az Előtörténet alpontban vannak segítő szempontok)! Ha kész vagy a változtatásokkal, akkor ismét megnézzük.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Értem, rendben, amúgy énse úgy gondoltam, hogy a klán képességeit egyből megkapnám, hanem, hogy majd a mesével alakulnának ki, csak gondoltam leírom, hogy engedélyezett-e egy ilyen klán. Egy átlag genin képességei is tökéletesek nekem . Akkor még egy kicsit finomítok a gyerekkoron.
Kodomo
Kodomo
Djuka Kodomo- Játékos
Adatlap
A kibővítés most már jó, viszont kihúztam áthúzással, ami nem kellene, mert azt, hoyg a tűz elfogadott, az még oké, de utána az a tűz irányítós az nem, mert azt feltételezné, már megvan a klánképesség is, valamint a klánképességet is áthúzom egyelőre, hogy az egyértelműen látható legyen, még nincs elfogadva, majd meg kell pályázni később, akkor majd egy mesélő segítségével részletesen kidolgozva majd bekerülhet a pályázatokhoz, addig is, itt marad, hogy a kiinduló ötlet megmaradjon, de jelenleg nincs elfogadva.
Amennyiben így megfelel, akkor majd írj adatlapot!
Chakraszint:100
Pénz: 1978 Ryou
Ajándék jutsu az alapok mellett: Genjutsu kai
Amennyiben így megfelel, akkor majd írj adatlapot!
Chakraszint:100
Pénz: 1978 Ryou
Ajándék jutsu az alapok mellett: Genjutsu kai
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Köszönöm:). akkor a klán történetét majd ha ott járunk akkor leírom:)
Djuka Kodomo- Játékos
Adatlap
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.