Rendfenntartói Központi Épület
1 / 1 oldal
Rendfenntartói Központi Épület
A falu kis létszámú őreinek főhadiszállása. Egy egyszerű felépítésű két emeletes ház a falu közepe felé. Az ajtó előtt mindig áll két őr és csak az engedélyükkel lehet bemenni.
A Rendet és Fegyelmet hivatottak fenntartani, bár költségvetésük alacsony és általában a képzésük is hiányos. Ritkaságszámba megy közöttük a shinobi. Hivatalosan a Daimiyonak tartoznak elszámolással. Kevesen vannak és hatalmuk még inkább visszaszorult, mióta Ashige felállította a Bűnőzést Visszaszorító Testületet - Szerkesztve. Danzou. 2014. 09. 06.
A Rendet és Fegyelmet hivatottak fenntartani, bár költségvetésük alacsony és általában a képzésük is hiányos. Ritkaságszámba megy közöttük a shinobi. Hivatalosan a Daimiyonak tartoznak elszámolással. Kevesen vannak és hatalmuk még inkább visszaszorult, mióta Ashige felállította a Bűnőzést Visszaszorító Testületet - Szerkesztve. Danzou. 2014. 09. 06.
Hazame Karou- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 333
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 233 (C)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300
Re: Rendfenntartói Központi Épület
Miután a nővel végigsétáltunk az utcán, lefordultunk jobbra a kapitányság felé. Csendesen sétáltunk az utcákon, egészen addig amíg meg nem érkeztünk a kapitányságra. Itt két őr állt az ajtó előtt és megállítottak minket.
- Mit akartok? - kérdezte az egyik.
- Ez a férfi itt előttem megtámadta a mellettem lévő nőt és azért jöttünk, hogy leadjuk a bűnöst.
Egyik férfi sem válaszolt hanem odaléptek hozzánk és átvizsgáltak.
- Kölyök minek neked ennyi fegyver? - kérdezte gyanakodva a beszédesebb őr.
Én válasz helyett elővillantottam a fejpántomat amit valószínűleg a hajam miatt nem láttak.
- rendben! Mehettek!
Bementünk és kikérdeztek minket én gyorsan leadtam a vallomásom és kimentem a kapitányságról. Eszembe jutott, hogy már régen voltam küldetésen ezért a kassza kezd kiürülni. Eldöntöttem magamban, hogy megkérdezem beosztottak-e már egy csapatba és a testem engedelmeskedett az akaratomnak ezért elindult a falu vezetőjének palotája irányába
- Mit akartok? - kérdezte az egyik.
- Ez a férfi itt előttem megtámadta a mellettem lévő nőt és azért jöttünk, hogy leadjuk a bűnöst.
Egyik férfi sem válaszolt hanem odaléptek hozzánk és átvizsgáltak.
- Kölyök minek neked ennyi fegyver? - kérdezte gyanakodva a beszédesebb őr.
Én válasz helyett elővillantottam a fejpántomat amit valószínűleg a hajam miatt nem láttak.
- rendben! Mehettek!
Bementünk és kikérdeztek minket én gyorsan leadtam a vallomásom és kimentem a kapitányságról. Eszembe jutott, hogy már régen voltam küldetésen ezért a kassza kezd kiürülni. Eldöntöttem magamban, hogy megkérdezem beosztottak-e már egy csapatba és a testem engedelmeskedett az akaratomnak ezért elindult a falu vezetőjének palotája irányába
Hazame Karou- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 333
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 233 (C)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 300
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.