Djuka Ryuu vs Takenayagi Tomoko

4 posters

Go down

Djuka Ryuu vs Takenayagi Tomoko Empty Djuka Ryuu vs Takenayagi Tomoko

Témanyitás  Uchiha Madara Szer. Aug. 21 2013, 18:42

A harcotok ebben a mappában fog lezajlani.

Djuka Ryuu vs Takenayagi Tomoko Mulgrave_Castle_by_CuriousCorn
~Egy hatalmas pusztaság, néhol egy-két fa, a terület közepén egy régi, romos torony maradványa, melyben el lehet rejtőzni. A torony maga két szintből áll, pontosabban két teremből, az oldalán lépcsővel. A tetejéről az egész pusztaságot be lehet látni.~

Időjárás: napos, meleg idő, néhol egy-két felhő, esőfelhők azonban nincsenek
Kezdés: Aki a gyorsabb, így a kezdőnek lehetősége van óvintézkedések kivitelezéséhez, míg a másiknak a torony bevétele lesz a cél, eltávolítva a védőt. Hajrá
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Szint: S
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Vissza az elejére Go down

Djuka Ryuu vs Takenayagi Tomoko Empty Re: Djuka Ryuu vs Takenayagi Tomoko

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko Csüt. Aug. 22 2013, 11:50

Éppen a szobámba rajzolgatom Amét emlékezettből, mert már régen hallottam róla, utoljára a Tábor kaland alatt láttam, állítólag majd a Nazo szigetre is jön, de elment Soroval edzeni, amikor valaki kopogott az ajtón. Kikiáltottam, mire egy kölyök nyitotta ki és szólt, hogy a közeli romvárban lesz edzésem még mielőtt a falu elküld a szigetre segítőnek.

Pár órával később:
A helyszínre érve gyorsan felmértem a helyet, majd három farönköt gyűjtöttem össze a vár felső emeletére gyűjtöttem őket, ebből viszont egyet fel is használtam, hogy úgy tűnjön, mintha én állnék a toronyba. A másik kettőre raktam egy- egy robbanó cetlit helyeztem és ahogy korábban is tettem, kiterjesztettem köré a chakrámat, majd az alakomra formáltam. Kiöntöttem tintát és újabb klónokat hoztam létre, mert több szem többet lát, meg így nem tudja, hogy melyik is vagyok én, így meglephetem. Mivel a tinta klón nem távolodhat el, így a kawarimi klónokat küldöm szét és a tintaklónok ott maradnak velem, hogy őrizzük a bejáratot, míg az ellenfelemre várok, aki az egyik Djukka, valami Ryuu nevű srác. Tudom, hogy a klónok rendesen lehúzták a chakrámat, viszont a tervem sokkal inkább a közelharcra koncentrál, bár még van egy- két technika, amit be tudok vetni.

//Remélem jó lett.//
Takeyanagi Tomoko
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 855
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 600 (A)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 605 (A)
Pusztakezes Harc : 250 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 785

Témanyitás  Djuka Ryuu Csüt. Aug. 22 2013, 13:18

Lázasan készülődök. Az összes felszerelésemet ellenőrzöm, mielőtt indulnék. Egy edzésre kell mennem, és mivel én szeretnék bizonyítani, így igenis komolyan fogom venni.
- Na... 5 db Shuriken... 10 db Kunaikés... 2 db Katana... 1 db Kusari Gama... 3 m Dróthuzal... 5 db Robbanó jegyzet... 1 db Katar... Remek... minden fegyver megvan.
Most, hogy megvoltam indultam is. Kis időn belül meg is érkeztem a kijelölt helyre. Ha minden igaz, az volt a feladatom, hogy be kell foglalnom a várat, de van egy védő is... Az biztos, hogymár felfedezett, mert a magasból tök könnyen ki lehet szúrni. Éppen ezért megpróbálok az egyik fa mögé bújni. Nem sok van belőle, így az odajutás baljós lesz. jópár alakot felfedeztem a vár körül.
~ A francba.. azt hittem csak 1 védő van! no mindegy...
Előbb arra vagyok kíváncsi, hogy észre vettek-e, és utánam küldenek-e valakit. A környezetet vizslatom, hátha közeledik felém valaki.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Elosztható Taijutsu Pontok : 23

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko Csüt. Aug. 22 2013, 15:56

Klónjaim, már amelyik el tudott távolodni tőlem járta a terepet, bár majd csak abból tudom, hogy esetleg megtalálta-e valamelyik az ellenfelem, ha az letámadja és a klón megsemmisül, amit egy robbanás fog követni, vagy pedig látom, ahogy az ellenfelem megsemmisít egy klónt. Mivel nekem a védelem az első, így inkább várok, hogy a másik kezdeményezzen, közben próbálom felmérni minél jobban a területet, hogy ki tudjam használni az adottságokat és ne akkor kelljen gondolkodnom, amikor már éles lesz a helyzet.

//Bocs a rövid posztért, mivel te vagy a támadó, így rád marad a kezdeményezés.//
Takeyanagi Tomoko
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Ryuu Pént. Aug. 23 2013, 15:44

Vártam és vártam, míg egyszer csak megpillantok egy alakot. Ha jól gondolkozok az alak lehet Tomoko, de akkor miért keres itt lent a földön. Akárhogy is, ha őt legyőzöm akár már készen is lehetünk. Néma mozdulattal előkészítem a Kusari Gamat, majd előhúzok övtáskámból 2 Kunait. Kilesek fedezékem mögül, és az alakot vizslatom. És eljött eljött a cselekvés ideje. Megpróbálok akkor kiugrani a rejtekemből, amikor éppen nem figyel, így előnybe kerülve, majd elhajítom az 1. kunait. Mivel nem tudom milyen erős, így távharcra összpontosítok egyenlőre.  Ha a kunai célba talál (hátba), akkor csapdára gyanakodva a környezetet vizslatom. Ha viszont nem talált jön a B terv. Elhajítom a másik Kunait, majd rövid szünettel rá megindítom a Kusari Gamat is. A lánc végét fogva megpróbálom a pengével megvágni valamelyik lábát, míg a kunai célpontja a jobb válla volt. Na lássuk hogy reagál rá.

(bocsi, hogy úgy írtam, hogy megláttam a klónod, de te csak azért sem akartad felém küldeni, hisz biztos megláthattál már odafentről xD, mellesleg ha nem a klónod mégiscsak végig felém néz, akkor is támadásba lendülök, de értelem szerűen a mellkasodat célozom Very Happy)
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko Hétf. Aug. 26 2013, 09:57

Az első klónom megsemmisült, amit sokkal inkább a hangjából tudtam megítélni, mint a látványából, hiszen ahogy a támadások betaláltak, az első robbanó cetli is megsérült, így a kiszabaduló chakra detonációhoz vezetett. Két tinta klónt küldtem előre, amik talán előhozzák Ryuut, hogy végre összecsaphassunk. Amennyiben sikerül előcsalogatnom, a tintaklónokat küldöm rá valami ütéskombinációval a fejükbe, igaz, az csak arra kell, hogy eltereljem a figyelmét és ha megsemmisíti a klónkat, akkor kilövöm az első senbont a Fukumi Hari // Rejtett Tűk nevezetű technikával. Nem tudhatom, hogy mire készül az ellenfelem, így a védekezésre is felkészülök, legalább a fegyvereket, amit a klón megsemmisítésére használt nem tudja újra bevetni.
Takeyanagi Tomoko
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Ryuu Kedd Aug. 27 2013, 09:14

Ahogy elhajítottam az első kunait találat után robbanás terít le a lábamról. Bár a hatótávon kívül voltam a lükés elért, és sípolni kezdett a fülem is. Kissé megráztam fejemet, majd talpra álltam. Ekkor tűnt fel, hogy 2 Tomoko tart felém... afrancba... klónokat is képes létrehozni... A láncos sarlóm kirepült a kezemből a robbanás miatt, így csak a kardjaimra hagyatkozhattam. Gyorsan előkapom is az egyiket, majd a jobb oldalira sújtok le. A vállára céloztam. Ha csak klónok akkor elméletben nem lesz velük túl sok gondom, viszont sajnos míg az egyiket támadom a másiknak sikerül eltalálni (majd add meg, hogy hova célzott). Ütés után védekezni próbálok esetleges folytatás miatt. Kardommal próbálok felfogni az ütéseket, majd ha elérkezettnek érzem az időd kardom pengéjével ellentámadást próbálok meg egy ütés után. Természetesen bekaphattam pár ütést, de tűrnöm kell. Nagyon reméltem, hogy sikerült elpusztítanom őket, mert logikusnak tartom, hogy Tomoko a várban van még. És ekkor jött a nagy rosszaság. A bal vállamba fájdalom hasított bele, és mikor megnéztem egy senbon állt ki mellkasomból. Összeszorítottam a fogam, és kihúztam a nyavalyást. Remélem nem mérgezett, mert akkor nagy bajban vagyok (írd, ha meg van mérgezve, és ha igen mennyi idő alatt hat, és mi a hatása). Bal kezemmel a vállamat szorítva a vár felé nézek. A támadás iránya miatt kétlem, hogy a vár tetejéről jött volna a tű, mert akkor meredekebb lett volna a tű állása, és meg is pillantom Tomokot (ha nem rejtőzött el közben)... remélem az igazit. Gyorsan visszaszaladok a a Kusari Gamaért, és visszaszaladok a fa mögé. Miközben figyelem a torony aljában való Tomokot, előveszek 3 Kunait, és rárögzítek mindegyikre egy-egy robbanó jegyzetet, madj visszateszem a helyükre. Ezután indulok meg ismét. A vár aljában lévő Tomoko felé hajítok 2 Shurikent, majd 2 Kunait, ám az utoljára eldobott végén ott süvített a jegyzet. Amint Tomoko közelébe ér aktiválom. Lihegve a vállamat szorítva várom a végeredményt.

//azt mondtad, hogy a vár aljában vagy, és a támadásod elárult, mellesleg mivel azt írtad, hogy az 1. is talált, így az előző postomban jeleztem, hogy akkor nem támadok ismét//
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko Szer. Aug. 28 2013, 15:40

A tervem végre bevált, az ellenfelem előbújt a fák közül, így meg is indíthattam a támadást. Két klón indult felé. A kardjával az egyiket még bármiféle támadás előtt megsemmisítette ellenfelem, amire tinta fröccsent szét, de a másik eltalálta egy gyomorszájra indított ütéssel, ami valószínűleg elég kellemtelen lesz és fájdalmas, így a földre kerül, viszont valószínű, hogy a klón is megsemmisül, hiszen nem arra lett tervezve, hogy megüssön valakit, egyszerű elterelés és a fizika törvényei szerint ő ugyanakkora ütést kap a kezére, amit ő ad, így olyan, mintha Ryuutól kapott volna egy maflást. A senbon, amit küldtem a bal vállába állt. (nem tudom, h mérgezett-e, én csak használtam, nem az enyém volt, amikor lenyelte a pengét) Ellenfelem ekkor kiszúrt, de ahelyett, hogy egyből támadott néhány kunai-al, míg én az oboro bunshin no jutsu// ködklón technikát alkalmazom, ami nem igazi klónokat hoz létre, de nem is egyszerű bunshin, hiszen az eddigiekkel ellentétben ezeket megütve az ember csak átrepül rajtuk, de kárt nem okoz. Ezzel a kifarásztás a cél, bár nekem is fogy a chakrakészletem, igaz, ha nagyon muszáj van komoly elemi jutsum, de azt még nem akarom bevetni. Igazából az lett volna a "fair", ha a drótcsévélő technikával elkapom, majd egyszerűen addig szorítom, míg fel nem adja, de megvárom a lépéseit, hiszen ő még nem használt technikát, így nekem is vissza kéne fognom magam, hiszen nem lesz erőm akkora, amikor a komoly játszma a vár elfoglalása kezdődik, mert eddig komolyan hasonlított egy macskaegér harchoz, ahol a macska ágyúval lő verébre, mint komoly harcnak. Támadása igazából csak klónokat támad, így azokon át is repül, viszont a robbanás, bár nem közvetlenül engem talál el, de a robbanásból fakadó lökéshullám engem is elrepít egy kicsit távolabb, a klónok ugyan nem tűnnek el, de nekem komoly sebeim keletkeznek és a fülem is zúg, így egy kicsit visszább vonulok és a klónokra bízom a dolgot. A korábbi tinta klónokkal, amik megsemmisültek, nem foglalkozok, hogy tartalékoljam a chakrám, hiszen szükségem lesz rá és inkább a regenerációra figyelek.
Takeyanagi Tomoko
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Ryuu Szomb. Okt. 19 2013, 23:25

Robbanó cetlis kunaiom nem azt a hatást keltette, amelyet szerettem volna. A robbanásból keletkezett füstfelhőből sok Tomoko bukkant elő, látszólag sértetlenül.
- Basszus de rohadt sok klónt hozott már létre. Sosem fárad már ki?
Miután megforgatom a Kusarit, lecsapok a Tomokokra, ám a legnagyobb meglepetésemre egyszerűen átment rajtuk. Több vágás ugyanezzel a végeredménnyel, ám ekkor feltűnt egy kis mozgás egy kicsit távolabbról. Ezek a Tomokok nem támadtak, vagyis lehet hogy genjutsu. Mindenesetre egy újabb robbanó jegyzetet dobok a különálló Tomoko felé, aki távolodni próbált. Ezen már sebek is megtalálhatóak, így elméletben ez már igazinak kéne lennie... vagy lehet csak ez is klónok, vagy genjutsu. Mindegy a lényeg az, hogy mikor beleér a hatókörbe robbantok, és remélhetőleg nem kerülte el. A többi klóntól pedig továbbra is tartom a távolságot, és a Kusari Gamaval próbálom ezt a távolságot tartani, ha közelednének.

Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Itachi Hétf. Okt. 21 2013, 23:26

Nos akkor az illetékes staff kérésére én nézek bele ebbe a harcba mert neki sajnos nincs ideje...
Elolvastam a dolgot és azt kell mondjam, hogy egész szépen a realitás talaján maradtatok ahhoz képest amire számítottam! Wink

Ryuu: Szerencsédre a Senbon nem volt mérgezett ezért tudod folytatni a küzdelmet, viszont a gyomrost azért még egy kicsit megérzed viszont te sokkal kevesebb chakrát használtál ezért még van még miből gazdálkodnod bőven. Szépen vezeted, hogy miket használtál el ezért külön dicséret jár. 
Fizikai állapot: 75%
Chakra: 92%

Tomoko: A te helyzeted már kevésbé rózsás mert ebben a kis "macska egér" játékben te sokkal több ckarát használtál el a klónok létrehozására. Bár egy klón létrehozása nem olyan nagy feladat. Viszont egy C szintű geninnek azért meg kell szenvedni ennyi klónnal. Így habár te fizikálisan jobban vagy a chakrád meglehetősen fogyatkozik ezért a jövőben figyelj oda és inkább tartalékolj a meleg helyzetekre.
Fizikai állapot: 85%
Chakra: 70%

A következőkben pedig a Ryuu által eldobott robbanójegyzetes kunai igencsak közel robban fel hozzád. habár a kívánt hatást ez sem éri el azért felemel a levegőbe és taszít rajtad egy akkorát, hogy a megérkezés meglehetősen fájjon. Ideje lenne előrukkolni valami komolyabb tervel mert Ryuunak most esélye nyílik, hogy áttörjön a védelmeden.
Uchiha Itachi
Uchiha Itachi
Mesélő

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko Kedd Okt. 22 2013, 08:49

//Felszerelésem, amit eddig használtam el:  1 tű, 2 robbanó cetli//

Ryuu elkezdte felmérni a klónok ellenállóképességét, így nekem maradt egy kis időm eltávolodni persze folyamatosan figyelek ellenfelem ténykedésére, hátha rájön, hogy ezek csak illúzió klónok, ami lassan meg is történik. Azonban míg a fegyverével a klónokat dobálja addig előveszek egy kunait, amit felszerelek egy robbanó cetlivel, majd elrakom. Ekkor ellenfelem eldob egy kunait, amit a korábbi tevékenysége alapján feltételezhetően ismét robbanó cetlis, de nem tudhatom inkább nem kockáztatok. Elkezdem a lábamba gyűjteni a chakrám, hogy a shunsin no jutsu segítségével elmeneküljek a kunai útjából. Ha sikerül a dolog, márpedig talán elég lesz a távolság, amit másodpercek alatt teszek meg elfele a röppályától, előveszem a korábban elkészített kunait és én is viszonozom a társam kedvességét.

//Amit elhasználtam: 1 kunai, 1 robbanó cetli//
Takeyanagi Tomoko
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Ryuu Kedd Okt. 22 2013, 15:02

A robbanó cetlis kunaiom elől kitérni próbál. Bár nagyon remélem, hogy ez nem sikerül neki eszembe jut, hogy ez csak egy edzés, de nem számít, hisz ha nem veszem komolyan, akkor elbukhatom nemes egyszerűséggel ezt az egészet. Amennyiben mégiscsak sikerül elkerülnie a robbanást, akkor afelém elhajított kunait megpróbálom blokkolni egy másik kunaival, amit én dobok el, ám ha nem találom el, akkor egy tigris bukfenccel próbálom elkerülni. Azonban ha a robbanás elkapta Tomokot, akkor miközben a levegőben van megpróbálok a Dinamikus Akcióval alá kerülni, majd egy rúgást intézni a gyomra/háta ellen (attól függ hogy "száll"). Már ideje lenne véget vetni a harcnak, mert már kong a fejem az egésztől. A vállam is sajgott a tűtől, na meg a gyomrosról ne is beszéljünk. Remélhetőleg ennyi elég volt egy időre, és ha földre kerül a fiú, akkor kardom hegyét a mellkasára célozva sakkban tartom, hogy feladhassa, hisz ha éles harc lenne, már leszúrhattam volna, ha akarnám. Ha a rúgás mellémegy, akkor védekezésbe váltok át, és távolodni próbálok.

// felszerelés állást a kövi körben írom //
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Itachi Pént. Okt. 25 2013, 09:23

A két kunait nagyjából egy időben dobjátok el és a két detonáció is nagyjából egy időben következik be. Messzire repültök mind a ketten mer későn kezdtetek el kimozdulni. Mind a ketten nagyjából harcképtelenné váltok mert elvesztitek az eszméleteteket a becsapódástól tehát a harcnak itt vége!

Tomoko: Mivel te figyelmen kívül hagytad az előző postomat szinte és másik mozgásba kezdtél ezért +1 chakrát kapsz.

Ryuu: Te +3 chakrával gazdagodsz, de legközelebb kicsit leleményesebben.
Uchiha Itachi
Uchiha Itachi
Mesélő

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.