Nozara Shiba vs Djuka Ryuu

3 posters

Go down

Nozara Shiba vs Djuka Ryuu Empty Nozara Shiba vs Djuka Ryuu

Témanyitás  Uchiha Madara Szer. Aug. 07 2013, 10:32

Hajrá mindkettőtöknek Wink
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Szint: S
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Vissza az elejére Go down

Nozara Shiba vs Djuka Ryuu Empty Re: Nozara Shiba vs Djuka Ryuu

Témanyitás  Nozara Shiba Csüt. Aug. 08 2013, 12:53

A levegő megállt, a vitorlát már nem fújta a szél, és sütött a nap, baljós előjelzések, a tipikus "vihar előtti csend" fázis. A kapitány, vagy monjduk inkább úgy, hogy az alávaló kalóz csak a térképet bámulta, vajon merre lehet a Hold országának kereskedő útvonala, de sokat nem számított volna, hiszen a hajó így sem mozgott épp a vártak alapján, és leht a viharra való felkeszülésre kéne figyelni, de várjunk csak kalózhajó? Hogy került egyáltalán ide Shiba? Ez egy hosszú történet, ami lerövídítve annyi, hogy pénz kellett neki, és ezek a férgek kerestek egy férfit, aki képes felmászni a kosárba, hogy figyelje a körülöttük lévő vizet, így már két hete itt utazik, és napozik az elveszett ninja, bízik benne, ez előrébb viszi a keresését, ha egy alvilági személy megkedveli. Még csak egy hajót fosztottak ki, de hirtelen meglátott még egyet, amin a Hold országának zászlaja volt, és kereskedők hajója volt.
- Kapitány, KAAAAPITÁÁÁNY! 4 óránál célpont! - üvöltött le a kosrából a fedélzetre, és ki is rohant a klissé úr, egyik szeme nincs meg, egyik lábát ellőtték, és a bal karja helyén is kampó van. Tipikus kalóz, mi más lenne, nem is szakács. Ekkor az ég is melléjük állt, megjelentek a szelek, és pont arra vitték a hajót.
- Csáklyázásra felkészülni! - a hajó orra új fejlesztésű volt, éles szarvként lehetett használni, és oldalba is kapta a kereskedő hajót, mire a kalózok sorban megkezdték az átugrálást kötelekkel, Shiba is lefutott az oszlopról, majd egyenesen előre az orron keresztül átugrott a hajóra, és egy shinboival találta szemben magát. Csataterük lekicsinyedett, ugyanis az árboc elzárta az utat a többiektől, ketten maradtak, egy égő hajótaton, amikor is a szél felerősödött és megkezdődött az igazi vihar.Nozara Shiba vs Djuka Ryuu Sea-Storm-1
A fiú csak állt szemben a másikkal, akit katonai egyenruha díszített.
- Nem akarlak bántani, kérlek állj félre az utamból. - nyomatékosítva kihúzta a hátán lévő hüvelyből két katanáját, és megcsillogtatta fényüket, tökéletes karbantartás, éles karmok, és mind a fiú felé kacsingatnak, hogy reagál a kérésre vajon?
Nozara Shiba
Nozara Shiba
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Témanyitás  Djuka Ryuu Csüt. Aug. 08 2013, 20:20

Hangos kopogásra ébredek fel. Gyorsan kidörzsölöm a maradék álmot a szememből, és felöltözök, majd ajtót nyitok. Egy postásninja fogad, aki kezembe nyom egy levelet, majd köszön, és elmegy. Miután becsuktam az ajtót kibontottam a levelet. Mint kiderült küldetést kaptam a Ninja tanácstól, miszerint egy kereskedő hajón kell segédkeznem a legénységnek. Nem zsörtölődtem, hanem cselekedtem. Felfegyverkezve indultam a kikötőbe, majd felszálltam a kijelölt hajóra, majd el is indultunk. A vízre kiérve azt hittem békés utunk lesz, ám mint jó sokszor már most is tévedtem. Vagy 1 órás hajózás után ellenséges hajó tűnt fel a láthatáron, és mint kiderült kalózok volnának. Hát ja ilyen az én szerencsém. Kis idő múlva a szél is felkerekedett, és már ki is tört a vihar, mire a kalózhajón megszigonyoztak minket. Már készültem a harcra, mikor elém ért valaki. Egy talán velem egyidős fiú volt, akinek szaván is elhúzta ma számat.
- Hát ezt nem gondolhatod komolyan. Vagy ha te igen, akkor a kis barátaid biztosan nem. Mivel azt a parancsot adták, hogy segédkezzek a hajónál, így a hajó védelme is az én feladatom. Szóval sajnos nem kerülhetjük el a harcot. Mindazonáltal, nem foglak megölni... már ha képes vagyok legyőzni téged...
Ezzel én is kihúztam a katanaimat, és védekező állást felvéve a mozdulatait szemlélem.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Elosztható Taijutsu Pontok : 23

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Témanyitás  Nozara Shiba Szer. Aug. 28 2013, 04:01

- Ahj, még fiatal vagy, nem érted az élet lényegét, pontosabban nem alakítottad ki magadnak. Ha nincs célod tanácstalan leszel, és nem magabiztos, ami egy harcost legyengít. Még azt sem tudod, hogy miként fogsz ellenem harcolni, hogy mik a képességeim, de már felvázoltad, hogy nem fogsz megölni. Lehet jobban járnál azzal, ha megtennéd, mivel így csapásaid sokkal gyengébbek lesznek. Egy kardforgató a becsületes, és két esélyes küzdelmeket szereti, nem a könnyed elgyepálásokat. Ha ellenem akarsz harcolni, ami természetesen nem kötelező számodra, hiszen nincs kincs a közelben, és a harcok érte is máshol folynak, akkor acélozd meg magad, és készülj a megmérettetésre. Én még mindig azt tanácsolnám, hagyj engem itt meditálni, és indulj a kalózok irányába. - mondta, majd felvette a két karddal a kezdő pozícióját. Ha az ellenfél nem mozdul, neki ront a következő komdináción gondolkozva. <Kezdésből egy támadást indítok felé, a jobb karommal, egy fentről érkező lecsapást, és közben a bal karomban lévő bokemmel fogom védeni a testem, de ez még nem minden, a lefelé irányuló csapás amint leér, fogást váltok a kardon, és azonnl felelé vágok, ezzel talán felszorítva fegyvereit, és az eddig védekezésre használt másiknak támadási felületet nyithatok a testére, gyors és meglepő kombináció lehet, ami egy vágással fejezek be a bal kezemben lévő karddal. Ha kitér előle, akkor a lábammal megpróbálom az ő lábát kisöpörni, majd a jobb öklömmel ütést indítok felé, ami a testhez való közeledtével bal irányú mozgást vesz fel, és így meglepve mégis a kardom használom, és a bal kezemet leeresztem a jobb oldalra, így a mozgását átcsoportosíthatom a bal oldalára, újabb felületet nyitva a jobb oldalon, ahova egy őjabb csapást próbálok mérni. Védekezésként a kardokat, és a fürge lábamat fogom használni, bár ha van esély, akkor elhajolok, és egy-egy szúrással próbálom megakasztani a támadását, hogy újra én irányítsak. Egyszerű, talán még is a leghasznosabb taktika a fiúval szemben, lássuk mit tud.> A taktika megformálódott a fejében, így lábát megvetette, és máris egy rugaszkodással ellenfele előtt termett. A hajó mozgása, a harc, és a vihar csak nehezítette a körülményeket, de ez tetszett Shibának.
Nozara Shiba
Nozara Shiba
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Djuka Ryuu Szomb. Aug. 31 2013, 09:58

Elmosolyodok.
- Képzeld van célom. Nem is egy. Ha minden harcom előtt tudnom kéne a másikról valamit, akkor sosem kezdenék neki egynek sem. Ja és komolyan veszem a harcot nyugalom. Csak gyakorlásoknál harcolok félerővel. És ha csak meditálni akarnál nem jöttél volna át a hajónkra!
Ezután felvettem a védőállást, és vártam a rohamát. Az elő csapását hátrálással kivédtem, de azért magam elé emeltem a kardom, azonban hirtelen felfele csapása kiverte a kezemből az egyik katanam, amely így belefúródott a hajó padlózatába. Mivel jóval a hátam mögött érkezett a földbe, így sajnos nem hátrálhatok, mert az előnybe hozhatná az ellenfelemet. azonban nem a gondolkodás miatt vagyok itt. Egy újabb vágás irányult felém, amelyet katanammal próbálok kivédeni, ám azért ismét kitéréssel próbálkozok. Sajnos ezután koppant a fejem, ugyanis sikerült kirúgnia a lábam. A földre kerülve megpróbáltam rögvest cselekedni, vagyis ellenfelemet is a földre juttatni, ugyanis én is lábkirúgással próbálkozok. Ha kitér, oldalra gurulok, és megpróbálok felállni. Ám ha sikerült kirúgni a lábát mihamarabb felkelek és kardommal a bal vállát célozva megpróbálom megsebesíteni. Ha nem sikerült kirúgni a lábát, és még mindig sakkban tart, akkor sajna védekeznem kell továbbra is.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Elosztható Taijutsu Pontok : 23

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Témanyitás  Nozara Shiba Kedd Okt. 22 2013, 00:32

Megkezdődik a harc a két akarat között, a lusta kalóz, és a bátor védelmező matróz, körülöttük a csáklyázás, és hullámzó tenger. Shiba nem szeretett volna megfürödni a hívogató habokban, így jobbnak látta ha kicsit beljebb húzódik, szerencsére meg is kezdődött a támadása. A fiú erős volt, de kardforgatásban se gyorsabb, se képzettebb nem volt a Kirigakure-i halottnál, tekintve, hogy ő ennek szentelte az életét. Amikor kirúgta a lábát, a srác meglepődött hogy egy fordulattal érkezik a válasz csapás, így a levegőbe ugrott, addig pedig sikerült arébb gurulnia ellenségének, felkelnie és újra pozícióba állnia. Újra öt méter van köztük, mintha előről kezdenék az egész harcot, tekintve, hogy most megfordultak, és Ryuu állt közelebb a vízhez, ő csodálhatta a kékség mélységét. A két penge megcsillant Shiba kezében, amikor az furcsa mosolyra kanyarította a száját.
- Téves! Nem tudom, hogy honnan jöttél, mit csináltál eddig, de amit mondtál, az téves, és hibás, különösen az edzés része, az totális baklövés. Nem vagyok valami nagy harcos, de meg tudom védeni magam, és ez csak azért van, mert a hét minden napján edzek, és 110%-ot adok akkor bele. A másik, meg én éppen küldetést teljesítek, ha a kapitány megtudja, hogy nem jöttem a hajóra át, hogy segítsek nekik, akkor nem kapom meg a pénzem, ezért hát itt akartam meditálni. Hogy miért mondom ezt el neked, egyszerű, mert.....felpörgették, ezért élvezni fogom ezt a harcot....bele adok újra 110%-ot. Megtisztelem ellenfelem azzal, hogy a legjobb formám nyújtom, ezt jelenti a férfiak közti viadal. - elszánt lett, és a chakráját elkezdte áramoltatni a testében, szabad szemmel nem volt látható, amit csinált, de bizony komoly felkészüléseket tett egy végzetes csapás irányába, hátha sikerül gyorsan befejeznie a harcot. A két fegyvert csapásra emelte, amikor eltűnt akkori helyéről, és pillanatok előtt termett.
- Rai Mai! - mondta közben hallkan a technika nevét, és megpróbálta azonnal kettévágni a fiút. Ha képes hárítani a csapást, akkor utána egy rúgással próbálkozik, hogy ellenfelét a tengerbe jutassa, és visszatérhessen meditálni, ha kikerüli a csapást, akkor ugyanezzel a tecnhikával visszamegy a kiinduló pontjára, de közben észrevétlenül letapaszt út közben egy robbanó jegyzetet, fejjel lefelé.
Nozara Shiba
Nozara Shiba
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Madara Csüt. Jan. 23 2014, 15:57

Kérésre lezárom a harcot, pedig jónak ígérkezett. Na majd máskor Smile
Ryuu:
Jól játszottad a karaktered, a védő pozíciójának megfeleltél, azonban komolyabb támadást nem indítottál ellenfeled felé. + 4 chakra
Shiba:
Fantasztikus pályaválasztás, remek körítés, szép játék. Sajnálom, hogy a harc ilyen hamar befejeződött, mivel te írtál utoljára támadásról a postodban, ami egy veled egy szintű ellenfélnek komolyabb problémát is okozhat, valamint használtál némi chakrat is, így jutalmad + 5 chakra
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Szint: S
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.