Árnyékfogadó és környéke

5 posters

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Go down

Árnyékfogadó és környéke Empty Árnyékfogadó és környéke

Témanyitás  Deidara Hétf. Okt. 14 2013, 22:51

Egy fogadó, melyről különös szóbeszédeket lehet hallani. Azt mondják, a helyi kémhálózat egyik központja ez, mely különösen nagy mennyiségű információt mozgat. A kevésbé alvilági beállítottságúak ugyanakkor kellemes hangulatról és finom ételekről beszélnek. A fogadó árai átlagosnak mondhatók.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Vissza az elejére Go down

Árnyékfogadó és környéke Empty Re: Árnyékfogadó és környéke

Témanyitás  Deidara Hétf. Okt. 14 2013, 23:02

Shiba, Akihiko, Mirubi

Az Ame no Ekibiogami alapítója feltörekvő gondolatokkal hajtva indult el a Folyó Országának árnyékos ösvényein, hogy felkutassa a rejtélyes fogadót, melyről nemrégiben oly sok szóbeszédet hallott. Egy kémhálózati központról, még ha csak feltételezett is, minden információmorzsa hasznos lehetett a szervezet számára. Mindehhez azonban először meg kellett találni azt a bizonyos épületet, eme szent kutakodásában pedig a környék nem igazán segített neki. Ezen a területen számos apróbb patak húzódott meg, a fák pedig oly magasra nőttek, hogy ágaik jóval szélesebb utak fölött is könnyedén összeértek volna, így aztán állandó félhomály uralkodott a tájon. Noha akadt néhány igen széles út, melyeken számos kereskedő szekere járt, a táblákat láthatóan nem ismerték a helybéliek, így csak az errefelé járatosak tudtak igazán eligazodni. A fogadó állítólag közel a főúthoz helyezkedett el, így remélhetőleg azért nem lesz túl nehéz feladat rábukkanni.
Mirubi arra viszont már egyáltalán nem számított, hogy jóval célállomása előtt sötét ómenekbe botoljon. Márpedig egy az út közepén álló, elhagyatott szekér már messziről is furcsának tűnt, közelről pedig szabályosan megdöbbentőnek. Egy szürke öszvér ácsorgott egymagában a jármű előtt, unottan nézelődve. Láthatóan úgy döntött, hogy gazdája ostorcsapkodása nélkül nem hajlandó tovább húzni az igát. Pedig hamar meg lehetett találni a szekér tulajdonosát is, hiszen félig-meddig ott lógott az oldalán, színe és testtartása alapján meglehetősen halottan. Vérnek ugyanakkor nyomát sem lehetett látni, ahogy a tökszállítmány is érintetlennek tűnt.
Egy átlagos ember talán úgy gondolta volna, hogy meg is köszöni itt a Folyók Országának vendégszeretetét és visszább vonul melegebb vidékekre, Mirubit azonban koránt sem ilyen fából faragták. Továbbra is feltett célja volt a fogadó felkeresése, az azonban kérdéses volt még, hogy kezd-e valamit az elébe pottyant szekérrel és annak szerencsétlen utasával.

Néhány órával korábban és néhány mérfölddel arrébb

Nincs az a kaland, mely megárthat egy fejlődni vágyó hősnek, legalábbis Akihiko valami ilyesmit gondolhatott, mikor az öreg utazó szavait hallgatta és eldöntötte, hogy ő maga is felkeresi ezt a bizonyos fogadót. Igen messzire jutott a pletyka, mire őhozzá ért, így valószínűleg sokat változott hosszú útján, ahogy szájról szájra terjedt. Csak úgy magától azonban mégse szállnak szélnek efféle szóbeszédek, így némi valóságalapja mindenképpen kell, hogy legyen a kémhálózati központnak titulált létesítménynek. Bár az is megeshet, hogy csak a környékén eltűnt személyek miatt próbált valaki összerakni egy történetet, hogy egyfajta rendszert teremtsen a káoszban.
- Nos, itt volnánk. – szólalt meg a fickó, ahogy kocsija lassulni kezdett egy útkereszteződéshez közeledve. Akihiko igazán szerencsésnek mondhatta magát, hogy ilyen kényelmesen utazhatott, ráadásul az idegen nélkül talán sosem talált volna ide. Egyszerűen furcsa ez a hely, másmilyen, mint amihez szokott, no persze azt, hogy mihez is szokott még talán ő sem tudta volna megmondani. Annyi bizonyos, hogy a keskeny, kanyargós ösvényeket és a végeláthatatlan lombkoronát nem igazán kedvelte a térérzéke.
- Abban az irányban van a fogadó. Én most inkább nem megyek be, két napja úgy kifosztottak ott, hogy ráment az aranyfogam is. Volt ott valami „játékmester”, nagydarab pasas, fura kártyákkal. Biztos, hogy csalt, vagy én nem tudom. De mindegy is, sietnem kell. Az ég áldja, fiatalember! – köszönt el, miután már Akihiko összeszedte dolgait és lepattant a tökök közül.
A szekér zötykölődve gyorsított és rövidesen elnyelték a fák, ahogy az út ívesen elkanyarodott. Akihikonak viszont egy másik ösvényt szántak az égiek, így aztán ő is útra kelt, innentől már saját lábain. Ha a fickó nem tévedett, néhány percen belül a fogadóhoz kellett érnie.

Természetesen Shiba is hallotta a szóbeszédeket, mint szinte mindenki, aki nem csukta be fülét alvilági pletykák tekintetében. Márpedig ő aztán nyitott volt az ilyen hírekre, elvégre honnan máshonnan szerezhetett volna információt a családjával történtekért felelős személyekről. No persze, ostobaság lett volna üzleti ajánlattal beállítani a fogadóba, de egy kis hallgatózás vagy hasonló még jól jöhetett, már ha igaznak bizonyulnak a szóbeszédek. Shiba nem volt bolond, minden porcikája óvatosságra intette és igyekezett hallgatni is rájuk. Tudta, hogy ha valóban egy profi kémhálózattal lenne dolga, azt se tudná, hogy az létezik. Így aztán két lehetséges verziót tartott elképzelhetőnek: vagy csupán pitiáner bűnözőkről volt szó, akiket túl nagy szájjal áldottak meg az égiek, vagy valaki valami nagyon különös játékot játszott és szándékosan adott ki információkat, valószínűleg pont azzal a céllal, hogy a fogadóhoz csábítson néhány személyt. Groteszk marketingfogásnak sem lett volna utolsó, de Shiba ösztönei azt súgták, ennék azért többről van szó.
Kívülről nézve egyébként a fogadó igencsak hasonlított hétköznapi rokonaihoz. Meglehetősen nagynak tűnt és viszonylag réginek is, bár már többször felújíthatták. A bejárat felőli oldalon csak néhány kisebb ablak kapott helyet, viszont az ajtónál három lámpás égett, halovány fényükkel megvilágítva a tartóikról lógó kandzsikat, melyek azt hirdették: Árnyékfogadó. A név már kelthetett némi gyanút, bár meg kell hagyni, igen találó volt, lévén az épület egy különösen árnyékos helyen kapott helyet, egy dús lombú fákkal borított, enyhén nyirkos völgyben. Közelebbről megnézve néhol ráfért volna egy kis karbantartás, így valószínűleg árnyéka volt egykori önmagának is. De hogy ne csak metaforákról beszéljünk, fontos megemlíteni azt is, hogy a fogadó mögött egy másik, rozoga épület is helyet kapott az udvar és a kert után, valamint néhol kerítésmaradványokat is látni lehetett.
Shiba enyhe zajokat vélt hallani és rövidesen észre is vette azok forrását. Egy fiatal férfi tűnt fel a kertben, ásót lendítve vállára. Rögtön észrevette Shibát és tekintete el is mélázott egy kis ideig az érkezőn, majd miután megállapította, hogy nem ismeri, csak biccentett és folytatta útját a rozoga épület felé.

Mindenki szánjon néhány mondatot öltözete, külseje és felszerelése leírására is, hogy később a többiek tudják, mit látnak, ha ránéznek. Egyedül Shiba van már a fogadónál, így ha akar, a posztja legvégén beléphet az épületbe.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Akihiko Kedd Okt. 15 2013, 17:43

Kellemetlen hang késztetett arra, hogy lehúzódjak az útról, egyenesen bele a sárba. Csúnya barna foltok éktelenkedtek így fekete hosszúnadrágomon, és szépen fényesített fekete cipőm is rendesen megsínylette mindezt. Mégis az ég áldásának tekintettem a momentumot, és áldottam az eszemet is, hogy voltam elég bátor rákérdezni a mellettem komótosan elhaladni akaró jármű vezetőjétől, hogy merre is van az a bizonyos fogadó, amelyet én keresek. Nem tagadás, nem nagyon ismertem a terepet, az emlékeim elvesztése óta mindig ugyanott mozogtam, nem nagyon hagytam el a már jól megszokott körzetet, amelyet még Nari mutatott nekem. Ebből adódóan indulásom óta sok meglepetés ért, és mint külföldi turistát, úgy vonzott engem is minden apró kis látványosság, épp úgy csodálkoztam el minden egyes különlegesebb épületen, házon, szökőkúton, vagy egy egyszerű, de gyönyörű kisebb mezőn. Még szinte el sem indultam, de máris sok újat láttam.
A tököket szállító kocsis segédkező volt. Nem egyszerűen csak elmagyarázta, hogyan juthatok el a helyszínre - pedig meg kell mondjam, én már ennek is örültem volna -, hanem még azt is felajánlotta, hogy elvisz egy darabon. Így kerültem én a tökök közé a platóra, és immár egyáltalán nem érdeket, hogy bepiszkolódhat fehér ingem, vagy fekete mellényem, esetleg csúnya tökfoltos lesz sötétkék táskám. Boldog voltam, hogy megkímélnek a sétától, és keresgéléstől, illetve az eltévedésektől is. Letettem magam mellé a katanámat, melynek fekete tokját fehér rózsák díszítették, és elővettem az ezüstös díszdobozt, mely a cigarettáimat rejtette. Jóízűen pöfékeltem az út alatt, miközben a kocsis beszámolt arról, merre kell majd mennem a fogadóig onnan, ahol letesz, illetve az út nagy részében történeteket mesélt, melyek az útja alatt történtek. Mindketten nyertünk valamit. Én társ voltam a hosszú utazás alatt, és meghallgattam, szórakoztattam, míg ő engem elvitt oda, ahova akartam. Mondhatni, kölcsönösen szolgáltuk egymás érdekeit. A szekér porát dohányom enyhe füstje kísérte.
Mindeközben maradt időm arra is, hogy elmerengjek a fogadóban hallottakról. Vajon tényleg találok-e ott valami érdemlegeset? Vajon nem csak időpocsékolás ez az egész? Vajon nem csak kitalálták-e mindezt, hogy a hozzám hasonlókat rászedjék, esetleg vásárlókat csábítsanak magukhoz? De ha mégis, ha csak egy icike - picike kis esélye is van annak, hogy igaz a történet, akkor bizony ott nem mindennapi kalandokra bukkanhatok. Csak ügyesen kell puhatolózni, és túlélni. Ebben persze nem csak az egyén képességei voltak szükségesek, a szerencsének is nagyban hozzá kellett járulnia mindehhez.
Szinte észre sem vettem, hogy eltelt az idő, lassítani kezdett a szekér, és egy ponton megállt. A kocsis egy újabb történettel búcsúzott tőlem, majd szinte egy szempillantás alatt eltűnt a fák között, amint lekászálódtam a tökök közül.
Magam elé tekintettem, az útra, melyen végig kell majd haladnom. A sűrű lombok között alig-alig szűrődött be a napfény, és a kacskaringós utak sem voltak beláthatóak. Nem tűnt sem biztonságosnak, sem látványosnak, sokkal inkább nyomasztónak, és olyan helynek, amelyet legszívesebben elkerülne az ember. Ez viszont egyszerre tűnt jó nyomnak is. Hiszen ha itt tényleg egy kémhálózat működött, ahhoz megvolt az összes lehetséges feltétel. Sötét helyek, ahol lehet közlekedni, és elbújni a kíváncsiskodó szemek elől, üzleteket lebonyolítani, és elrejteni dolgokat.
Ahogy elindultam a koránt sem kellemes ösvényen a szállítóm utolsó kis történetén járt az eszem. És most kivételesen nem a vicces jellege miatt, és még csak nem is az aranyfog elvesztésének tragédiája kötött le, sokkal inkább a gondolat, hogy az a bizonyos játékmester talán többet tudhat, mint amennyit mutat. Hisz ha ő folyamatosan ott van, és valami különös történik a háttérben, akkor bizonyos, hogy ő azt látta. Persze az is megeshet, hogy ő maga is beavatott, így kétszer is meggondolandó, hogy nyíltan beszélni merjen-e vele az ember fia. Viszont ő talán egy nyom lehet, egy nyom, melyen elindulhatok.
Mindeközben az is megfordult a fejemben, hogy vajon tényleg azt találom-e ott, amit keresek. Mi van, ha az egész egy csapda? Hisz semmi nem bizonyítja, hogy nem az. Igen, minden bizonnyal sokan vannak olyanok, akik szívesen eltennék láb alól a hozzám hasonlatosakat. Ehhez pedig egy ilyen figyelemfelkeltő feladat szinte tökéletesnek tűnik.
Akihiko
Akihiko
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Vándor ninja
Chakraszint: 135

Témanyitás  Shiren Kedd Okt. 15 2013, 19:34

// Fórumkaland - Árnyékfogadó //

A Füst Országában igencsak sok dologra bukkanhat az ember és igencsak sok információ juthat a tudomására, ha tudja, milyen körökben kell mozognia. A Füst igencsak híres az alvilági személyeiről. A Yuudoku Klán kifejezetten hírhedt. Őket még a Daimyou sem meri zaklatni, ezért szinte az egész Füst Országát a kezükben tartják. Nos, velük ugyan nem lépett kapcsolatba Mirubi, de az éjszakákat járva, különös információknak, szóbeszédeknek került birtokába. Bár ezek a szóbeszédek nem olyan értékesek, ugyanis ez talán csak egy legenda és semmi több. Viszont, ha igaz, akkor megütötte a főnyereményt! Nem szokott adni a bizonytalanra, azonban most nincs sok dolga. A szervezet pénzét elrakta és befektette egy biztos helyre. A tagokat elküldte feladatot teljesíteni, hogy egy kicsit összerázódjanak és úgy érezzék, fontosak a szervezet számára, valamint így a Kenshiro klánnál is szerez egy jó pontot. A Háború pedig dúl a legtöbb vidéken, így most nem sokat tehet szervezete érdekében, csak annyit, hogy utána jár néhány dolognak. Azt tervezte, hogy felkeresi Kabutot, de jelen helyzetben nem lenne túl egészséges, ugyanis ízekre szedné az az alattomos kígyó. Jelenleg csak egy egyszerű katonaként tekintene Mirubira... Találnia kell valamit, amivel elnyerheti a Kígyó bizalmát és így közelebb kerülhet az általa megszerzett kutatásokhoz és információkhoz a Ninja Világról, a Chakra eredetéről és a Ninjutsuról. Ez a tudás pedig nem másra kell, mint az Emberiség kiirtására!
   Ifuval, Mirubi Ninja Macskájával "karöltve" indultak meg a Folyó Országába, hogy utánajárjanak annak a bizonyos "Árnyék Fogadónak" aminek már a neve is sokat sejtet. A Főúton haladva - mint minden értelmesebb ember - próbálta meg megtalálni a helyet, ami valószínűleg igencsak értékes lehet a számára, viszont a környék egyáltalán nem volt a kedvérevaló. Párás, árnyékos, nedves terület, teli fákkal és bokrokkal. Néhol még baljóslatú mocsár is található. Sosem szerette a nedves helyeket. Habár a család Apai ága Suiton elemet használt mindig is, az anyai ág pedig Katont és Suiton egyaránt. Ja és persze neki is a második eleme a Víz, ez már kiderült, de még így sem barátkozott meg a tömény és nagy mennyiségű H2O-val. Talán ildomos lett volna felvennie Konohai Chuunin Egyenruháját erre a személyes "Küldetésére". Persze ezt nem azért nem tette, mert már nem Konohagakurei Shinobi és etnikai okokból nem hordja és nem is azért, mert félt a következményeitől, csupán jobbnak találta, ha inkognitóban marad és nem hívja fel magára a figyelmet. Egy Konohai Chuunin talán túlságosan felkavaró lenne egy ilyen ügyletekkel foglalkozó "Fogadó" számára. Az pedig, neki nem lenne annyira szerencsés, ugyanis ha félni kezdenek, akkor abból a félelemből zűrzavar lesz és a zűrzavarból pedig egy anarchikus állapot. Bár így átgondolva, Mirubi ugyanezt szeretné elérni a Világban! Zűrzavart akar teremteni, anarchiát majd egy katartikus káoszt! Azonban céljai eléréséhez, rendszert kell alkotnia és vasmarokkal meg kell fognia minden lehetőséget. A lehetőséget pedig, csak úgy tudja kiaknázni, ha észrevétlen, csendes, éber és aljas marad!
   A főúton menetelve tehát, semmilyen jellegzetesség nem fedezhető fel a fiúban. Barna, hátrafésült haja, égszínkék, szinte már világító szeme és baba arca, egy teljesen átlagos, korához képest, fiatalnak látszó fiú képét mutatja a világnak. Senki sem gondolná, hogy egy ilyen ártatlan arcú fiúban, mennyi gyűlölet és gonoszság lehet... Ruházata is egyszerű anyagokból áll. Egy szürke, kapucnis pulóver, egy piros hosszúnadrág, amiket sárkányminták díszítenek és egy szandál, amire ha valaki ránéz, nem tűnik fel, hogy egy tipikus Ninja Szandál, ugyanis nem sok különbség van közte és egy átlag mindennapi szandál között. A Ruházatán kívül, néhány kiegészítő elem is megtalálható a fiún. Először is a jobb és a bal karjára, fel van tekerve a pulóvere fölé, fejenként 5 méter fémdrót, valamint a egy igencsak megviselt táskát is hord magával, ami leginkább levegővel töltött, így nem nehéz, valamint egy övtáskát is hord, aminek nyílásai a jobb oldalán találhatóak. Ezen kívül pedig a táskájára rögzítve van, egy 1.5 méter átmérőjű, vaspántolt esernyő, ami össze van csukva. Lényegében védhet az eső elől, valamint néhány támadás elől. Ami viszont az érdekesebb része a dolgoknak, az az, ami a ruha alatt és a táskában rejlik. A pulóvere alatt a karjára van feltekerve, szintén a jobb és a bal karjára egyaránt egy-egy kis chakratekercs van feltekerve. Ezekben nem található semmilyen pecsét, kizárólag a védelem miatt vannak ott, ugyanis a tekercs képes lehet megállítani néhány fegyvert. Ezeket a tekercseket rögzítik a drótok, amiket már említettem. Az övtáskában található 20 senbon és 10 robbanójegyzet, valamint 1 füstbomba. A táskában pedig található 14 db energia tabletta, valamint egy üveg "érzelemfokozó" (Adatlap) amit saját készítésű minilaborjával készített el. Ez pedig szinté nála van. A táska alján pedig ott lapul vagyonának egy kisebb része, 200.000 ryo. Ha valaki belenéz a táskába, akkor csak az edényeket és a tartozékokat látja, így a képzetlen szemek nem tudhatják, hogy minek az alapelemei ezek. Utoljára pedig meg kell említeni a bal és jobb szandálja és a lába közé szorított kunaikat, amiknek a markolatára fel van tekerve egy-egy robbanójegyzet, így ezeket nem lehet kiszúrni, csak akkor ha a markolatot nem fogja senki. Ezeket a fegyvereket pedig a nadrágja szára rejti el.
   Szóval a tudatosan felszerelkezett fiú, megindult a Főúton, hogy elérje céljait. Társasága csak a macskája volt, aki már szintén unta az utat. Azonban szaglásának és hallásának hála, őt nem érte meglepetésül az, ami Mirubit igen. Egy gazdátlan szekér az út kellős közepén! A rakomány jól láthatóan tök... A szállító pedig egy szamár... A kocsis pedig hulla... Nagyszerű. Mit kezdhet az ember, egy szekérrel, egy szekérnyi tökkel, egy szamárral és egy hullával. A válasz egészen egyszerű. Mivel Mirubit nem érdekelte különösebben ez a szekér és teljesen tudomáson kívül hagyta volna, ha nem tartana éppen oda ahova tart és nem azok lennének a céljai ami. Először úgy gondolta, hogy a hullát csak félredobja valahova be a bokorba, majd átvéve a szerepét, megindul tovább a főúton, majd ha talál valakit, akkor útbaigazítást kér, hogy hol találja azt a bizonyos fogadót, hacsak meg nem találja segítség nélkül. Viszont, egy ilyen furcsa haláleset nem mindenkivel történik. Sehol egy vércsepp. Az ember azt hihetné, hogy agyonrúgta a szamár, vagy valahogy megfulladt a szerencsétlen. Ez lehet, hogy igaz is, de jobb utánajárni a dolgoknak. Mirubi lefektette a földre a hullát, majd a Shindan // Diagnózis nevű jutsut alkalmazva, fel akarta mérni a férfi testét, valamint a halálának az okát. Becsukta a szemét és koncentrálni kezdett. Most nem kellett arra koncentrálnia, hogy ne bukjon le és hogy ne tegyen kárt a már amúgy is élettelen testben, így nem gondolt a pozitív dolgokra, hogy chakrája szép zöld és gyógyító szándékú legyen, hanem koncentrálni kezdett és felhalmozott egy kevés chakrát, majd sűrítette azt. Hamarosan az a kevés chakra is látszódni kezdett és ködszerűen lengte körbe a fiú kezeit. Azonban nem a szokásos zöld színt vette fel, hanem a "Gonosz" Sötét Chakrának köszönhetően a feketés lilás színt. A hatásfoka ugyan gyengül a jutsunak és egy élő testet megsértene egy ilyen beavatkozással, de a hulla már nem bánja...
~ *Hahaha! Minek foglalkozol ezzel a nyomorulttal!?  Csak nem meg akarod bosszulni!? Ennyire csak nem lehetsz már nyápic?! *Mit gondolsz rólam Hishi? Hol akarnám én megbosszulni ezt az embert? Nincs közöm a dolgához. Az a Te nagy bajod, hogy nem gondolkozol, csak forrófejjel cselekszel. Ez egyes esetekben jól jön, hiszen nagyobb az erdő és ha az ösztöneidre hallgatsz, akkor hatásosabb vadász vagy... De meggondolatlanul cselekedni nem érdemes egy ilyen helyen. Ennek az embernek a halála, sok információval szolgálhat. ~
Így folytatta párbeszédét saját magával, vagy is a "gonoszabb" énjével Hishimonnal. Miután végzett a hulla elemzésével és sikerült neki valamit megtudnia a haláláról és annak okáról, akkor a hullát bedobja az egyik bokorba és Ifuval együtt felszáll a szekérre, majd a szamarat kicsit megnoszogatva az ostorral, - természetesen ügyelve, hogy ne érjen hozzá, hiszen az állatokat nem bántja - elindult előre a Főúton, hogy megtalálja a Fogadót!

Amit Mirubi magával hozott:
Övtáska (20 Senbon, 10 Robbanójegyzet, 1 Füstbomba)
Táska (200.000 ryo, Minilabor, 14 db Energiatabletta, Érzelemfokozó)
2 Kis Chakratekercs (Karjára Tekerve a Pulóver alatt)
2x5m drót (Karjára Tekerve a Pulóver fölött)
2 Robbanójegyzetes Kunai (Bal és Jobb Szandál)
Vaspántol esernyő (Táskára függesztve) 

// Edit: 1 Fogalmazási hiba kijavítása //
Shiren
Shiren
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741

Témanyitás  Nozara Shiba Szer. Okt. 16 2013, 08:28

A technikát elsajátította, és fejlesztette a maradék néhány napban, majd búcsút intett az öregnek és tovább vándorolt az útján. Meg kell kezdenie végre élete céljának megvalósítását, rövidebben: a maffia csoport felkutatását, ugyanis már egy hónapja ezzel foglalkozna, de közbe jött a kard megjavítása, a pénz szerzés, és az edzés. Miközben a Tűz országa felé tartott, egy fogadóban ülve pletykákat hallott egy ugyancsak ilyen tipusú vendéglátóipari egységről, azzal a különbséggel, hogy egy kémhálozatnak szolgált bázisul a hallottak alapján, és az alvilág képviseltette magát arra. Nem tudta, hihet-e néhány részeg férfinak, de egy próbát megért egy ilyen lehetőség felé indulni, tekintve, nem tudta hol keresse ellenségeit, a Tűz országa is csakilyen mentsvár volt, hátha van valami feljegyzés róluk. Most viszont lehetőség kínálkozik elébe, amit meg fog ragadni, és maximum, ha átverik, akkor visszajön, és megöli ezt akét embert. Közel volt tartózkodási helyéhez a Folyó oszága, így 2-3 nap elteltével már az épület körül bolyongott, és azt kereste. Amint szeme elé tárult a rozoga épület elöntötte a harag, hogy miként is verték át, és, hogy itt semmit nem fog találni, mely szülei, és bátyja gyilkosához vezethet, de aztán lehiggadt a híres "öt másodpercig be, és nyolc másodpercig ki" légzés technikával, és megindult az ajtó felé. Ekkor elég furcsa dolog történt, ugyanis hangokat hallott a ház mögül, ahol egy újabb lakást vélt felfedezni, mely még ennél az "Árnyékfogadónál" is rosszabb állapotban volt, és egy férfit, aki ásóval a hátán indul meg a kertben. Kiszúrta Shibát, de ez most nem volt akkor szönyűség, mintha kémkedés közben látják meg, hiszen ő csak egy vendég, az, hogy a gondnok ránéz nem jelent teljes buktát a célja szempontjából, nem is kerít nagy feneket az ügy alá, hátat fordít neki, majd kinyitja a bázis helyszínének ajtaját, és belép a kocsmába...

Shiba fekete hajú 16 éves srác, ezüst tincsekkel a hajában. Mindig ugyanazt a kabátot(felsőt) viseli, melynek külseje fekete, belseje vörös, így amikor a nyakrésznél a gallért behajtja, ott vörösen tündököl felsője. Alatta mindig mást visel, bár a legtöbbször fehér atlétát. Nadrágja egyszerű, kicsit feszülős, fekete, a gyors mozgást, és az akadálytalan lábhasználatot teszi lehetővé a harcokban. Ninja szandál helyett rajta cipő van, lapost talpú, rövidszárú. Hátára van kötve két katanája, amiket legtöbbször a harcokban használ, illetve nyakában van a két nyaklánca is, mely emlékeket őriz és cipel.

Felszerelés nála:

• Két katana
  • 3 db kunai
  • 5db shuriken
  • 8db robbanócetli
  • cigi, gyufa
  • 86.000 ryo
Nozara Shiba
Nozara Shiba
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Halottnak hitt // Jutsetsu
Chakraszint: 175

Témanyitás  Deidara Szer. Okt. 16 2013, 21:07

Shiba egy nagyobb helyiségbe lépett és kellemes illatok csapták meg orrát. A konyhában valószínűleg vacsorát készítettek éppen elő az itt tartózkodó, illetve betévedő vendégeknek. Hogy előbbiek pontosan mennyien is voltak, azt egyelőre nem lehetett tudni, jelenleg szinte teljesen üres volt minden. Öt kerek asztalt látott, mindegyik körül öt-öt székkel, de egyedül a túlsó sarokban, a kandalló mellett üldögélt valaki. A fickó ülve is irdatlan nagydarabnak tűnt, hatalmas tenyereiben elvesztek a kártyák, melyeket unottan kevert. Noha ruházata olyan volt, akár az ázott hajléktalanoké, az előtte heverő színes kártyapaklik mintha csak frissen bontott csomagokból kerültek volna elő. Időnként egy-egy kártyát kicserélt a paklikban és halkan motyogott valamit, olykor ásításokkal kísérve. Az asztalok felett lámpások égtek, mindegyiken egy-egy kandzsi, melyek olyan szószerkezeteket szimbolizáltak, mint örök álom, hamis álarc, tele tányér és hasonlók. A férfi felett a „körsarok” szó lebegett, bár Shiba fejében az is megfordult, hogy a kandzsik eredetileg mást hivatottak jelenteni, csak az idő vasfoga túlságosan eltorzította őket.
Szemeivel tovább pásztázta a helyiséget. A bejárattal szemben lépcsők vezettek, egy felfelé a belső erkélyre, mely körfolyosóként ölelte körbe a földszinti étkezdét, a másik lefelé, valószínűleg a pincébe. Utóbbi lényegesen keskenyebbnek és rozogábbnak tűnt. Shiba több részletet is szemügyre vett még volna, a bejárattól balra lévő pult mellől viszont egy tízéves forma fiúcska indult meg feléje. A kölyök szemét se rebbentette a katana láttán, a háború miatt igen megszokottá válhatott, hogy shinobik szálljanak meg náluk, illetve közemberek is bizonyosan több fegyvert hordtak maguknál.
- Üdv a fogadóban! – szólalt meg a kölyök. – Van szabad szobánk, ha éjszakára is maradni tetszik. A vacsora hamarosan elkészül. Ma Shiitake gomba és Onigiri közül lehet választani. – jelentette, majd várta a vendég válaszát. Mikor ezt megkapta, elindult a pult mellett nyíló kisfolyosón és eltűnt a szemei elől – Mindjárt szólok Hisakonak.

Mirubi miután kibeszélgette magát másik énjével, folytatta kutakodását a halott testben. A nemrégiben elsajátított diagnózis technikának még nem volt igazi mestere, így egy darabig eltartott még talált valamit, főleg hogy nem igazán tudta, mit is keressen. Még csak egy horzsolás sem látszott a bőrön, így csak betegségre, esetleg szívrohamra gyanakodhatott, az illető ugyanis jócskán korosodott már. Majdnem feladta a próbálkozást, amikor végre valami különösre bukkant, egy idegen anyagra, melyet nem igazán tudott lokalizálni. Olyan volt, mintha az egész szervezetben szétfolyt volna valami, ami nagyon nem illett oda. A meglepő felismerés erős gyanút ébresztett benne. Minden jel arra mutatott, hogy a férfit megmérgezték.
Hogy ki és miért mérgezne meg egy tökszállítót, arra azonban már nem tudott választ adni, így inkább átvette a gyeplőt és a hullát hátrahagyva útnak indult, immár kerekeken gurulva. A bánatos öszvér nem sokáig gyászolta gazdáját, gyakorlatilag ugyanolyan unottan lépkedett, mint azelőtt. Lényegesen hasznosabbnak bizonyult ugyanakkor, mint azt új tulajdonosa elsőre gondolta volna, ugyanis jól láthatóan betéve tudta a járást, így Mirubinak csupán hátra kellett dőlnie és gondolkodnia. Ha az öszvér az elhunyt otthonáig viszi, annak nem lesz túl jó vége, ellentétben mi van, ha pont a fogadónál kötnek ki? Az ugyan önmagában még nem igazolna semmit, de erős gyanút ébresztene benne a pletykák igazságalapját illetően.
Ifura nézett, ki mellette ücsörgött a döcögő kocsin, a körülöttük lévő, egyre sötétedő tájat kémlelve. Mirubinak egyre inkább az az érzése támadt, hogy valaki figyeli őket, vagy legalábbis mások is vannak a környéken, a macska ugyanakkor semmiféle jelét nem adta, hogy érezné bárkinek vagy bárminek is a szagát, vagy hogy egyáltalán rosszul érezné magát. Épp ellenkezőleg, kifejezetten vágyakozó ábrázattal nézett a kocsi elé, mintha ösztönei azt súgták volna, jó irányba tartanak, oda, ahol sorsuk szerint lenniük kell.

A kocsis elbeszélése alapján Akihiko igen könnyen megtalálta az épületet, mely egy különösen sötét völgyben foglalt helyet, bár való igaz, jócskán esteledett már és az ég se volt épp felhőtlen, napközben azért remélhetőleg jobb látási viszonyokkal lehetett számolni. Ugyanakkor égett néhány lámpás a bejáratnál, így némi fény borította annak közvetlen környezetét. Egy meglehetősen nagy épületet látott, mögötte hatalmas udvarral és kerttel, hátrébb pedig mintha egy másik, rozoga épület is magasodott volna.
Minderre azonban nem tudott túl sok figyelmet fordítani, mivel egy igen nagyhangú társaságot vett észre, akik utakat nem ismerve, a sűrű bozótosból törtek elő és a fogadó irányába tartottak. Akihiko oldalról vehette szemügyre a három alakot, kik összességében talán csak néhány pillanattal előzték meg őt az érkezők listáján. Két húsz körüli srácot látott, első ránézésre szinte egymás kiköpött másait, mindkettejük derékszíján egy-egy wakizashival. Jókedvűen masíroztak egy igen feltűnő hölgy mellett, kit dús, lángvörös haja és melegebb éghajlatra tervezett öltözete miatt igen messziről ki lehetett szúrni. Pontosan nem volt hallható, hogy miről beszéltek, de annyi leszűrődött a hölgyemény lelkes hanghordozásból, hogy valamiért nagyon jóban akart lenni a két egyébként meglehetősen koszos, jellegtelen alakkal.
A hármas már a bejáratnál járt, amikor észrevették Akihikot. Nem mondhatni, hogy különösebben foglalkoztak vele, az ikrek csupán egy fél másodperces pillantásra méltatták, a nő pedig csak gyorsan végigfuttatta rajta hosszú szempilláit, majd belibbent a neki tartott ajtón. Két hűséges kísérője gyors pillantást váltott egymással, majd követték zsákmányukat az épület belsejébe, Akihiko pedig ismét társaság híján maradt az egekig érő, szürke fák között.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Shiren Vas. Okt. 20 2013, 12:13

Mirubi tapasztalatai az orvoslás, valamint a vele járó ismeretek terén, jóval több, mint egyes kortársainak. Azonban ez kevés. Nem mondhatja magát orvosnak, sem pedig profi vegyésznek. Az, hogy ért egy kicsit ehhez és ért egy kicsivel többet ahhoz, még nem jelenti azt, hogy ne lennének nála jobbak. Egy profi orvos, valószínűleg pár másodperc alatt rá jött volna, hogy a férfit megmérgezték. Egyrészt azért, mert első sorban megvizsgálja a természetes halál lehetséges okait, ha pedig az nem jön be, akkor menet közben, úgyis megtalálja a mérget, vagy is az idegen anyagot ami a férfi szervezetében van. Ezt Mirubinak is sikerült megtalálnia és bár gondolhatta volna, hogy ez lesz a halálának az oka, de minden eshetőséget meg kellett vizsgálnia. Azonban, nem talált semmilyen sebet, vagy szúrást, vágást, esetleges harapást a férfi testén, így a mérget vagy belélegezte, vagy lenyelte... Nagyon extrém esetben, lehetséges, hogy a bőrén keresztül szívódott fel, de erre kicsi az esély. Az azonban, hogy a férfit valaki megmérgezte, igencsak okot ad az aggodalomra. Úgy tűnik, hogy a pletykák igazak erről a környékről... Viszont, ki és miért akart volna ártani egy ilyen kocsisnak, aki éppen tököket szállít? Erre csak három magyarázat lehet: Vagy valakinek a régi haragosa; vagy olyasmit szállít a tökök között, ami fontos lehet valaki számára; esetleg valakiről, vagy valamiről túl sokat tudott... Ha az első lehetőséget nézzük, akkor azzal Mirubi nem tud sok mindent kezdeni, így nem is bolygatta. A második lehetőséggel sem igazán akart, vagy tudna mit kezdeni, mivel ha a szállítmány között - vagy a férfinál - volt valami, akkor az már nincs itt... A harmadik variáció igencsak érdekesnek bizonyul. Ezzel pedig tud mit kezdeni. Felpattant tehát a szekérre és megindult előre a szamár vezette útján. Ezt a "csacsit" nem kellett most már biztatni a mozgásra, ment Ő magától is egyenesen, végig a főúton a jól bejáratott vonalon.
~ *Ha hagyom, hogy a szamár arra vigyen amerre akar, akkor arra a helyre fog elvinni, amit a legjobban ismer és vélhetőleg ahova a férfivel tartott. Az lenne  legszebb, ha egyből a Fogadóhoz vinne. Akkor szinte biztos, hogy közük van a férfi halálához... De akkor miért az odavezető úton ölték meg? Furcsa érzésem van...
*Hehehe! Csak nem félünk?! Tudom, ne hazudj! Én is ugyanazt érzem! Mint ha figyelnének... Mint ha lenne itt valaki a közelben. Ha most a helyedben lennék, felgyújtanám az erdőt! Gyerünk, ne legyél ilyen nyápic! ~

Természetesen a fiú jobbik felének, esze ágában sem volt felgyújtani az erdőt és nem állt szándékában hallgatni Hishimon tanácsára. Viszont tény, hogy furcsán érzi magát. Habár Ifu egyáltalán nem mutatja jelét aggodalomnak, erre nem lehet és nem is szokott alapozni a fiú. Ifu van annyira nemtörődöm, hogy ne érdekeljék esetleges veszélyek, vagy olyan dolgok, amik gazdáját nagyon is érdekelné. Így Mirubi, egy lassabb mozdulattal, benyúlt az övtáskájába, majd kutakodni kezdett. Úgy érezte, hogy jobb elővigyázatosnak lenni, így csak mereven nézett előre, miközben szemei sarkából a környező fákat pásztázta, ártó szándékú személyek után. Övtáskájában kutakodva, megkaparintotta az egyik robbanójegyzetet, amit a lehető legkisebb golyóba gyűrt össze. Úgy vette ki táskájából, hogy az ne látszódjon. Hüvelykujjával a tenyeréhez szorította a galacsint, majd megfordult és úgy tett, mintha a szállítmányt ellenőrizné. Ezt meg tudta tenni fedetlen és fedett tetejű lovaskocsi esetén is, mivel kell lennie a fedetten is egy kis nyílásnak, ahol a kocsis ellenőrizheti a szállítmányt. Megtapintotta az egyik tököt, majd elejtette kezéből a cetlit. Már a tenyerében vezetett bele némi chakrát, így innentől fogva a chakrakapcsolat fennáll a pecsét és Mirubi között, szóval amíg nem távolodik el tőle fél kilométernél messzebbre, fel tudja robbantani bármikor a tökök között megbújó robbanójegyzetet. Lehet, hogy ez felesleges idegeskedés és erre semmi szükség nem volt, de mindig is úgy vélte, hogy jobb óvatosnak és elővigyázatosnak lenni még akkor is, ha a veszélyre csak 5% az esély...
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiko Vas. Okt. 20 2013, 21:06

Csendesen, és ráérősen ballagtam végig a homályos erdőn. A fák árnyékának öltözött sötét árnyak kúsztak lábam mellett, és én mit sem félve, lassan libegtem el mellettük. Felhők vonultak végig az égen, eltemetve a kéklő végtelent, és homályt borítva az alatta elterülő világra. Lassan a nap is lefelé vándorolt az ég alján, és mire a fogadóhoz értem, már csak pokol vörös ágai nyújtóztak a magasba, véres határrá festve a horizontot.
Egy sötét, szinte már-már fekete völgyben terült el az a bizonyos épület, melynek alakját aligha tudtam volna kivenni, ha nincsenek az ajtó körül lámpások, melyet csekély fénye enyhe világosságba vonta a falat, és a bejáratot. Meglepődtem. Sokkalta nagyobb volt az épület, mint amelyre számítottam. És mintha homályosan egy másikat is kivennék a mögötte levő udvaron magasodni. Elgondolkodtam rajta, hogy közelebb megyek, és szemügyre veszem jobban. Hisz mégis jobbak az esélyeim, ha csak egy picit is ismerem a körülöttem levő területet. Viszont amint léptem volna, egy ordíts késztetett összerezzenésre, majd hamarosan elő is bukkant a "gazdája". Vagyis inkább elő bukkantak.. Nem mondhatnám, hogy túlságosan meglepődtem, amikor a bokorból előugrottak, ugyanis már jó előre hallani lehetett őket. Nem épp csendesen érkeztek. Ez nem volt meglepő a két szélső, koszos, nem törődöm öltözetű sráctól, akik talán testvérek, de bizonyosan van valami rokoni kapcsolat közöttük, mivel igencsak hasonlítanak. Számomra úgy tűnt, csak amolyan szokásos kocsmatöltelékek. Legalábbis a kinézetük ezt sugallta. Tekintetem viszont nem időzött sokat rajtuk, inkább a középső csinos hölgyeményen állapodott meg. Nem volt szégyellős, azt a ruhája is igazolta. És tudtam azt is, hogy mi miatt követte az a két srác. De az itt a kérdés, hogy ez a vörös szépség vajon mit akar két ilyen felháborítóan egyszerű alaktól? Nem tűntek olyan fajtának, akik egy ilyen elbűvölő hölgyeménynek hozzá illő szolgáltatást képesek nyújtani, így feltételezem, a csajnak más okból kellenek. Vagy egyszerűen fizettek neki.. Ki tudja?
Úgy tűnik, igaz, hogy ha valakit figyelsz, az észreveszi, ugyanis az ajtó előtt megállva a két srác gyorsan rám pillantott. Nem kerülhette el figyelmemet az sem, ahogy a nő végigfuttatja rajtam tekintetét. Mintha felmért volna.. Ez kacér mosolyra késztetett, de ezt már nem láthatta, mivel addigra elfordult, és kecsesen belépkedett az ajtón. Úgy döntöttem, itt az ideje, hogy én is utánuk menjek, nem állhatok örökösen idekint, főleg ha a kiszemelt szépség odabent időzik két modortalan alakkal. Fel kell őket világosítanom, hogy én jobban illek hozzá.
Belépve szememet először végigfuttattam a helyiségen, megjegyezve hogy mi merre van, majd a játékmestert kerestem, aki a kocsisom aranyfogát elnyerte, illetve a szépséges hölgyeményt, hátha kitüntet társaságával.
Érzékeim jeleztek, hogy nem biztos, hogy jót akar annak a két balféknek, de annál jobb, ha a hölgy netalántán egy kém, az csak egy bizonyíték lenne arra, hogy a pletykák helytállóak, és nem időpocsékolás az egész fogadósdi.
Akihiko
Akihiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Nozara Shiba Hétf. Okt. 21 2013, 14:29

Belépve a fogadóba, egy tágasabb tér várta, természetesen számított is rá, hiszen a kémeknek nagy hely kell, hoy az ego-juk beférjen. Éljenek a sztereotípiák, Shiba mosolyogva tehette be a lábát. Tudta, pontosabban sejtette, hogy a pletykák igazak, és remélte hogy valamit a gyilkosokról is tudnak. Bár csak úgy elkezdeni ordibálni róluk szinte öngyilkosság lenne, mégis a csaposok sokat tudhatnak. <Úgy kell viselkednem, hogy a legrosszabbra számítok, tehát itt a falnak is füle van, és ha olyat mondok, vagy teszek, kitárul alattam a föld, és megesznek a krokodilok. Meg kell fontolnom minden léptemet, még akkor is ha nagyon csábít, hogy leverjem azt a gorillát kártyában. De akkor meg is beszéltem ezt magammal, fel készülök egy esetleges támadásra.> A kenjutsu mesterség kifejlesztette az érzékeit, vagyis majd egyszer ki fogja, most még csak olyanok, mint egy geniné, de azt már szerencsére megtanulta, hogyan áramoltassa magában a chakrát veszteség és fáradság nélkül, hogy egyszer csak, ha kell bevesse a Rai Mai-t. Így el is kezdte ezt a műveletet, miközben megérkezett a pincér fiú.
- Áh fiú! Észre sem vettelek, ám jókor jössz. - <Ha olyan választ adok, ami veszélyt jelenthet a szervezetükre, akkor potenciális ellenség leszek a számukra és képesek lesznek bármit megtenni, hogy ne éljek reggelig. Ostobának, és szerencsésnek kell valahogy látszanom, anélkül, hogy lebuknék, miért nincs itt az a sok barom, a kovács haverjai, ők igazán jó színészek voltak. Valahogy meg kell oldanom, és figyelnem kell a történésekre.> - Tudod, egy szobát kérnék, egy rendkívül csinos lánnyal lesz találkozóm holnap, a környéken. Gondolkodtam, hova vigyem el randevúra, de te olyan kedves vagy, lennél a pincérünk holnap, megfizetlek érte. Mondjuk délben hoznám, ja...ja ő akkor szokott ebédelni, legalábbis elmdonása szerint. Oooo annyira izgatott vagyok. - <Így talán nem jelentek számukra veszélyt, ha azt mutatom fogalmam sincs miféle hely ez.> - És, Onigiri-t kérnék vacsorára, ha ilyen kedvesen felajánlottad, esetleg megmutatnád a szobám is kérlek, biztosan eltévednék, még egy ilyen helyen is. Nem túl jó az irányérzékem. - nevetett, és közben a tarkóját simogatta. <Első lépés, hitesd el velük, hogy veszélytelen vagy, nem miattuk vagy itt, és csak a véletlen folytán kerültél ide. Pipa! Második lépés, ismerj meg minnél több itteni embert, akárki lehet közülük ilyen kém, vagy mi, esetleg a bázis, vagy a pletyka terjesztője, így nem szalaszthatok egy lehetőséget sem. Egy kis pia mellett mindenki beszédesebb, harmadik lépés, tudj meg minél többet az elenségről, bátyád gyilkosáról, és negyedik lépés szívódj fel anélkül, hogy ők tudnának rólad. Nem lenne túl jó, ha Kirigakure üzemeltetné a helyet, ugyanis ők úgy tudják meghaltam, és csak ezért zavartalan az utazásom, és ezért nem akadályoznak célom megvalósításában. Ennek így kell maradni.>
Nozara Shiba
Nozara Shiba
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Deidara Kedd Okt. 22 2013, 16:24

Shiba megjátszott érzései a kölyökre is ráragadtak, és a fiatal pincér pirulva távozott az étkezőből. Láthatóan teljesen bevette a shinobi szövegét, noha egy az ő korában járó gyereket nem volt nehéz megtéveszteni. Az érkező Hisako már egy fokkal keményebb diónak tűnt. Harmincas évfordulójához közeledő, sötét hajú nő volt, arcán kifejezetten vendégeknek szánt, halovány műmosollyal. Szelíd és kissé szomorkás teremtésnek tűnt, ki kecses mozdulatokkal közeledett Shibához. Láthatóan bőven akadt dolga, valószínűleg hátul a konyhában, így nem kívánkozott túl sok időt az érkezőre fecsérelni.
- Üdv. – ennyit szánt üdvözlésnek, noha ezt nem modortalanul, sokkal inkább fáradtan mondta ki. - A vacsora hamarosan elkészül. – mondta Shibának, miközben a pult mögé lépett és egy kulcsot vett elő az egyik fiókból. Az ex-kirigakurei figyelmét nem kerülte el, hogy ellentétben a legtöbb fogadóval, itt nem helyezték ki a kulcsokat a falra, így a vendégek nem tudhatták, melyik szobák vannak kiadva. – Az lesz a tiéd. – mutatott a nő az egyik szemben lévő ajtóra. A földszinten csupán két számozott szoba kapott helyet, ezek közül Shiba a kettes számút kapta. A többi kiadó helyiség? Az emeleten volt, a nyitott körfolyosó miatt ajtóikat a földszintről is látni lehetett, különösen a pult irányából. Úgy tűnt, hogy a fogadó nyolc kiadó szobával üzemelt.
Amint az említett kulcs átadásra került, új vendégek érkeztek. Az ajtón egy igen feltűnően öltözködő hölgy és egy wakizashikkal felszerelt, koszos ikerpár lépett be. Utóbbiak csak biccentettek Hisakonak, majd céltudatosan a túlsó sarok irányába indultak, magukkal terelgetve a vöröses hajú szépséget is, ki velük ellentétben, láthatóan nem járt még a fogadóban. A nagydarab figura asztalához ültek le, kivel úgy tűnt, ismerték egymást. Rendszeres vendégek lehettek, mert igen rövid szóváltás után már készülődni is kezdtek valamilyen kártyajátékhoz. Pénz került elő a koszos zsebekből, miközben az unott arcú monstrum lapátkezeivel átkeverte kék hátlapú pakliját.
Hisako tekintete is egy ideig a négyesre vándorolt, majd visszafordult Shibához, hátha az szeretne még valamit. A vacsorának még várnia kellett, hacsak a fiatal pincér nem vette át a konyhát, ugyanis egy újabb vendég érkezett. Egy szőkés hajú, huszonéves srác lépett be, szemeivel körbepásztázva a meglehetősen nagy belső teret. Akihiko volt az, ki több dolgot is leszűrt gyors megfigyelése alatt. Az egyik az odakint is látott hármas volt, kik a legtávolabbi asztalnál foglaltak helyet egy negyedik, nagydarab fickóval és éppen kártyázáshoz készülődtek, ráadásul pénzre. Rajtuk kívül csak két alakot vett szemügyre, egyikük egy sötét hajú nő volt, ki bizonyosan a fogadós lehetett, ugyanis a pult mögött álldogált, a másik pedig egy Akihikonál néhány évvel idősebb, hátán katanát hordó srác, kezében kulccsal, mit bizonyára éppen most kapott vagy kívánt leadni.
Hisako miután Shibával végzett, Akihikohoz fordult és egy kissé fáradt, szelíd mosolyt küldött felé.
- Téged sem láttalak még itt. Mi járatban? Onigiri és Shiitake gomba készül éppen vacsorára, és van szabad szobánk is, ha itt töltöd az éjszakát. – mondta a fiúnak, majd türelmesen várta válaszát, mintha a vacsora magától készülne a konyhában.

Mirubi éberen figyelte a környéket, egyszerűen minden árny gyanúsnak tűnt. Egyre sötétebb lett a világ, de shinobi érzékei és megnövekedett ébersége így is kiszúrt valami különöset, no nem annyira furcsát, mint egy megmérgezett kocsist vagy egy ténfergő szamarat, csupán valami vöröses anyagot az egyik tüskésebb bokor ágain. Ahogy a szekér közelebb ért, megfigyelhette, hogy valaki a ruhájából hagyott el egy néhány ujjnyi, tépett darabot. Hogy miért nem az úton közlekedett az illető, azt nehéz lett volna megmondani, ugyanakkor a bokrok mintha rendesen le lettek volna törve, ami arra utalt, hogy többen is megfordultak erre, vagy esetleg egy ember nagyon sokszor.
Egy apró rongy azonban kevés volt ahhoz, hogy a szekérről az árnyas fák közé csábítsa Mirubit, különben is akadt más, mi elvonja figyelmét. Az öszvér lelassított, szinte már meg is állt, vagy legalábbis hasonlót tervezett. Először úgy tűnt, sztrájkot hirdet a vén jószág, de újdonsült tulajdonosa hamar észrevette, hogy elágazáshoz közeledtek, melynél, ahogy már várható volt, a szamár lábai tétován megállapodtak. Bizonyosan többször is járt erre és más-más irányokba fordult innen, elég rendszertelenül ahhoz, hogy ne tudja magától, merre kellene most folytatnia útját. Mirubi viszont pontosan tudta, bal oldalt ugyanis valamiféle lámpások égtek. Távol ugyan, de fényüket nem lehetett mással összetéveszteni. Jó eséllyel az általa keresett fogadót jelezték.
Amennyiben feltételezése igaznak bizonyult, akár egy-két percen belül már az Árnyékfogadó ajtajához érhetett. Kérdés, hogy ezt akarta-e, az eget ugyanis csillagok borították, a környék az éj hangjait és illatait árasztotta. A sötétség általában akadályozta volna egy felderítő munkáját, ilyen esetekben azonban hasznos lehetett a rejtőzés, ugyanakkor persze veszélyes is. Ha pedig a fogadót és egy meleg pótvacsorát vagy legalább valami ágyfélét tervezett megcélozni, akkor arra kellett néhány gondolatot szánnia, hogy miként vagy még inkább kiként is kíván megérkezni ebbe a kétes rendeltetésű épületbe.

A hozzászólást Deidara összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Okt. 22 2013, 22:16-kor.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Shiren Kedd Okt. 22 2013, 21:58

Mirubi viszonylag tűrhető tempóval haladt előre az útján. Céljait tudta, viszont azt, hogy merre viszi a sors, azt nem. Ugyanis, most a sors kezeire bízta magát ami szamár testben mutatta neki az utat. Gyanakvó természetéből adódóan, ritkán bízza magát másra, vagy csak a véletlenre. Szereti, ha saját maga irányíthatja a dolgokat. Kényelmetlenül érzi magát, ha másra kell bíznia magát és nem is igazán bízik senkiben ilyen téren, mivel fél, hogy esetleg kedvezőtlenül alakulhatnak számára a dolgok. Ha más utasításait is kellett követnie egészen idáig, akkor is csak a saját feje után ment és csak azt tette meg, ami számára a legjobb. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem jártak áldozatokkal egész eddig választásai, de mindig sikerült kifognia a kisebbik rosszat. Innentől fogva pedig már csak el kellett simítania a dolgait és újra tisztalappal kezdhetett, a Nagy Műhöz vezető útján...
Mindig is úgy vélte, hogy a világ rossz. Ezt még kicsiként is így gondolta, amikor mindenben csak a jót látta... Viszont most, hogy tudatában van annak, hogy az emberiség mennyire is romlott és, hogy nincs kivétel, így már nem a világot gondolja rossznak. A Világ alapjaiban szép és jó lenne, ha nem működnének az őserők, amik fenntartják az egyensúlyt. A Yin és Yang azaz az ellentétek, megnyilvánulnak mindenben. Az ellentéteket jelentik, amik működtetik a Világot. Általában mindig a Yin jelenti azokat a tulajdonságokat, amik az emberek számára kedvezőek, a Yang pedig azok ellentéteit, tehát amik számukra kedvezőtlenek. Ezek az erők egymás mellett működve, visszaszorítva a másikat alkotják meg a Világegyetemet. Az egyik erő nincs a másik nélkül. Ha csak Yin lenne, akkor itt már Mennyországról beszélünk, ugyanis ott csak a jó érvényesül. Ha csak Yang létezne, akkor a Földön a Pokol uralkodna... Maga a negatívum. Viszont, a "gonoszság" relatív fogalom. Az emberek ítélik meg a dolgokat rossznak. Minden ember azt ítéli meg helyesnek, amit ismer és tud, és ahhoz is ragaszkodik. Ők ezt hívják valóságnak. De a tudás és az ismeretek nagyon bizonytalan dolgok, így lehet, hogy a valóságuk csak egy illúzió. Mindenki a saját kis világában él és úgy, ahogy ő helyesnek gondolja. Ezért merészel Mirubi is olyan radikális és nem elfogadott dolgokon gondolkodni, mint az Emberiség Elpusztítása. Ő ezt véli helyesnek és jónak. Az embereket már nem lehet megváltoztatni. A Yang hamarosan eluralkodik rajtuk és végül nem marad más, csak egy halott Bolygó, amit felfaltak a rágcsálók. Az emberek férgek... Egytől egyig MIND! Nem látják át a sorsukat. A Világ hanyatlik. Olyan mint ha egy hatalmas sajtot kitennénk a nyílt tengerre egy seregnyi egérrel. Előbb utóbb a sajtot megeszik az egerek és végül a saját mohóságukba és önzőségükbe fulladnak bele. Mirubi már látja a jövőt... Tudja, hogy mi vár az emberiségre, ami úgy is elpusztul. Azonban Ő csak fel akarja gyorsítani ezt a folyamatot, hogy legalább a Föld megmeneküljön és a rajta lévő élőlények, melyek valóban érdemesek az életre, túléljék az Evolúció Csúcsának féktelen pusztítását! Ezt azonban csak lassan, apránként lehet elérni. Ki kell várni a megfelelő alkalmat, hogy egy hirtelen csapással elindítsuk a lavinát, ami végigsöpör mindene. Ez az a Nagy Mű! Mirubi Rövidtávú Terve nem más, mint a Nagy Hatalmas megdöntése, a Kagék megölése és egy Óriási Katartikus Káosz kirobbantása a Világban. Azonban ezt, még nem teheti meg. Most háború dúl...
~ *Látod Hisi... Hová fajul az emberiség?! Ölik egymást a férgek azért, hogy a lehető legtöbb jusson nekik a sajtból. De csak egy fog maradni... Egy, akinek nem kell az a rohadt sajt... Ő csak a többiek pusztulását akarja! *Ostoba vagy és ŐRÜLT!! HEHEHAHAEHEA!! Miért vársz?! Miért nem indítod meg a Háború idején a csapást?! Vagy miért nem egyből utána, amikor mindenki gyenge!? *És még én vagyok az ostoba... Nem egyértelmű? Két oka van. Az egyik, hogy még nincs elég erőm ahhoz, hogy sikerrel kivitelezzem a terveimet. A másik pedig azaz, hogy Háború dúl. Az emberek fel vannak készülve a csapásra, nem érintené őket meg különösebben. Nem érné őket váratlanul. A Háború után, pedig a Világ, azon fog küszködi, hogy visszaállítsa a dolgokat a megszokott kerékvágásba, hogy majd így újra béke lesz. Vagy legalábbis ezt remélik... Ezt nem lenne szabad hagynunk! Viszont, az emberek a zűrzavarban és a háborúban edződnek, így hagynunk kell nekik nyugodt időket, hogy a háború ismételten hídégzuhanyként érje őket. Tudod... Az rabszolga igazán, aki szabadnak hiszi magát, holott nem az... ~
Súlyos gondolatok és még súlyosabb tettek követik majd a fiú ezen gondolatmenetét. Lehet, hogy tervei már a kezdetektől fogva kudarcra vannak ítélve, de kiáll az elvei mellett és hisz abban, hogy amit lát, azt jól látja. Ezzel a kis levezetéssel talán világossá vált mindenki számára, hogy a "Gonoszság" relatív fogalom. Talán néhány Gonosz tettet, a jó akarás váltja ki.  

Ahogy egyre sötétebb és sötétebb lett, Mirubi úgy lett egyre nyugtalanabb. Nem a sötétséggel volt a baja. Egészen egyszerűen, valami megmagyarázhatatlan dolog kerítette hatalmába. Mintha figyelnék őt, mint ha nem egészen tartana jó irányba. A sötétségtől nem igazán félt, hiszen nem ő félt soha, hanem Őt félték. Most azonban kiszolgáltatott helyzetben érzi magát és nyugtalankodik, így jól megfigyelte a mellette elterülő erdőt a fákkal és bokrokkal egyaránt. Figyelte Ifu reakcióit és amerre a macska fordította a fülét, arra terelte saját figyelmét. Ugyan birtokában voltak egy macska érzékei is (Shikyaku no Jutsu) de nem akarta őket használni, mivel nem tudhatta, hogy mennyi szüksége lesz még a chakrájára. Bár egy ilyen művelet, aligha fogyasztana sok chakrát egy kiváló Chakrakontrollal rendelkező ninjának. Az Ő technikái pedig nagyrészt, chakrájának kiváló irányításával működhetnek csak olyan szinten, amilyen szinten Ő használja őket. Ezért mondhatni, hogy kissé elmaradott a Kusagakurei Karutól, vagy bármelyik másik kortársától, de Ő úgy érezte, hogy nem a technikái erőssége, hanem sokoldalúsága fogja megszabni erejük mértékét. Ezért is van az, hogy igyekszik minden, számára érdekes Ninjutsut elsajátítani. Tehát kellő figyelmet fordított a környezetére, ezért is szúrta ki azt a kitaposott ösvényt és a piros anyagdarabot. Furcsa és egyben baljóslatú jel. Nem sűrűn hagynak el ruházatot, főleg nem egy olyan személy, aki tudatában van annak, hogy mit csinál és hogy merre megy. Így Mirubi is úgy vélte, hogy minden bizonnyal valakinek sietős volt a dolga és egyáltalán nem érdekelte, hogy esetleg ruhája megtépázódik... Egyenlőre nem érdemelt számára több figyelmet ez a dolog, de mindenképpen észben tartja a látottakat. Most azonban egy újabb problémával néz szemben. Az út elágazik, a szamár pedig megállt. Talán jobb is, mivel nem tudni, hogy merre vezethet az öszvér, így Mirubira esett a választás, hogy a fény, vagy a sötétség felé akar menni. Jobban érezte volna magát a sötétben, egyedül, a szekere nélkül, de mégiscsak hajtotta a kíváncsiság. Tudni akarta, hogy vajon a fény felé, megtalálja-e azt a bizonyos fogadót, amit annyira szeretne megtalálni. Ha nem, akkor is vissza tud fordulni, vagy legalább útbaigazítást tud kérni. Már ha a helybéliek vannak annyira segítőkészek. Az pedig teljesen egyszerű volt, hogy ha a fogadót leli a fények között, hogy mit fog mondani... Egy földműves fia, aki saját terményeivel kereskedik, azonban az öreg megbetegedett és most neki kell elvinnie a szállítmányt. Ha az öreg halála kapcsolatban van a Fogadóval, akkor Mirubi itt már máris felhívja magára a figyelmet, viszont ha a szekérrel érkezik és másnak adja ki magát akkor is. De Ő ezt nem bánja. El akarja magáról hitetni, hogy valóban egy kis gyerek, akik apucinak segít. Ezt azonban jól tudja, hogy ha a Fogadónak köze van a férfi halálához, hogy nem fogják bevenni és gyanakodni kezdenek majd. Akkor pedig a reakciójukat megfigyelve, képes lehet több információt is leszűrni...   
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Nozara Shiba Csüt. Okt. 24 2013, 11:58

A színjáték remekül sikerült, legalábbis a srác elhitte a dolgot, már csak az idősebb ittenieket kellett meggyőznie ártatlanságáról, ami valószínüleg ezzel az előadással még nem sikerült. De ki az, akit hamar elfelejtenek, és nem foglalkoznak vele, az akit kifosztanak valamilyen játék alkalmából. Gondoljon bele az ember, veszélyes lehet egy olyan valaki, aki a legegyszerűbb játékot nem ismeri, és szórja a pénzét rá, mint valami eszelős, azért jött volna, hogy felszámolja a kémhálózatot, vagy, hogy információt szerezzen belőle? Nem, egyszerűen csak idevetette a sors, és gyorsan megpróbálják sokszor átverni, amíg Shiba megismeri őket, esetleg kihúz belőlük valamit tudat alatt. Egy kis ivászat is jól jöhet még, hátha megkedvelik, és elég részegek lesznek, és már a terve is megvolt, hogyan fogja ezt végrehajtani. Gondolta a részeg ember még veszélytelenebbnek tűnik, így amikor megkapta a kulcsokat, megnézte a bárpultot, és kiválasztott egy olyan üveget, ami nem átlátszó volt, így nem lehetett ellenőrzini a tartalmát, mennyi folyadék van még benne. Az lesz a tökéletes fegyvere a későbbiekben. Ha van ilyen, akkor megveszi, nem érdekli az ára, az egész kell neki, estére végezni akar, és holnapra eltűnni, nyomok nélkül. Ekkor egy idegen lép be az ajtón, aki nem a bandához tartozik, legalábbis ezt abból leszűri, hogy a nő milyen fogadtatásban részesíti. A három másik, akik már leültek, bizony egy biccentéssel elintézték a köszönést, viszont őt kicsit ridegebben fogadta a tulajdonos hölgy. A tíz pontos kérdés egyből fel lett téve, itt alszik-e, és mit eszik, ezzel fogadták Shibát is, eléggé bevett szokás, vagy csak udvariasság. Bár, ha pontosan ugyanazt monjdák talán valamiféle kód is lehet, amire ha kellően válaszolsz akkor információt kaphatsz. Kicsit kikészíti az agyát ez a várakozás, így már ilyen elméleteket is szül, de van rá esély. Ha idegent látnak felteszik neki ezt a kérdést, a napi kínálatot, és a szállás lehetőségét, és egy válasszal rá jelzést ad, hogy bizony nem idegen az illető, csapattag, és megbeszélésre jött. Ki tudja, lényegtelen, akkor sincs a kód tudatában, talán ha kicsit jobban figyel az érkezőknél, akkor rájöhet, hátha valaki szokatlanul válaszol. Bement a szobájába kezében az üveg tömény szesszel, és lepakolta a felszerelését, különböző helyekre. A két katana a párna alatti luxusszálló emeleti szobát kapta meg, hátha valaki nem kedvelné Shibát, és az éjszaka folyamán úgy döntene, hogy besétál az ajtón, és elvágja a torkát. Majd a mosdóhoz ment, ott is a wc-t kereste, ahová kiöntötte az egész szeszt, ami az üvegben volt. Ez volt az első lépcső, bár az utolsó három kortyot valóban megitta, ez azért kellett, hogy érződjön rajta az alkohol szag, különösen a száján, majd ezután kisétált, egyenest a kártyázó felek felé, keresett egy üres helyet, és ha megvolt köszöntötte a népet.
- Jó estét emberek, esetleg beszállhatnék én is ebbe a játékba? Úgy érzem a szerencse csillaga ma rám mosolygott. - nevetett, és gondolta, ha az arca miatt nem is, a pénze miatt még inkább kelleni fog a játékba, így nem aprózta el, kirakott 10.000 ryo-t az asztalra, hogy ezzel a mennyiséggel játszik ő. Majd megkezdte a terv harmadik fázisát a leitatást, ugyanis a hölgy felé kiáltott.
- Elnézést kérhetnék szákét, és természetesen a barátaimnak is, hiszen együtt játszunk. - mosolygott az újdonsült társaira, és amint kihozták, középre emelte a poharát, és elkiáltotta magát. - Egészség! - a terv nem ennyiből állt, ugyanis ő többet nem ivott, elég volt a három korty, mindig amikor bevette a szájába a rizspálinkát, azonnal kísérőként meghúzta az üveg tartalmát, és közben beleköpte a szájából a szeszt. A mai este arról szól, hogy információkat tudjon meg, kedveltesse meg magát, ártatlannak tettesse magát, és ha úgy adódik, megöljön mindenkit. Az akció elkezdődött, az első körrel a játékban. És természetesen az ital rendelést 5-7 percenként, és mindenki kért mindig.
Nozara Shiba
Nozara Shiba
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiko Vas. Okt. 27 2013, 19:14

Beléptem a terembe.  Hát.. meg kell hagyni, másra számítottam. Nem is tudom, milyennek képzeltem. Talán csuklyás alakokat akartam megpillantani, vérben forgó szemű banditákat, meghúzódó suttyókat, sunyi alakokat, és ideges ügyfeleket. Ehelyett nem fogadott más, csak egy sötét hajú, dús keblű fogadós asszony, egy utazó, a három általam látott alak, meg egy férfi kártyákkal, valószínűsítem az, akiről a tökszállító beszélt. Unottan ledobtam magam az egyik székre, és az asszonyhoz fordultam.
- Nem igazán szeretem a gombát. - itt furcsa fintort vágtam, illetve el is gondolkodtam azon, hogy mi van, ha esetleg mérgező gombákat ad nekem. - Viszont igazán éhes vagyok. Szóval igen, kérnék a vacsorából. - na és ez most nem blöff volt. Tényleg régen nem ettem semmit, és bár pár szendvics lapul a táskámban, a főtt étel jobban vonz, még ha gombáról is van szó. Felkordult a gyomrom, és szórakozottan oda kaptam. - Tudod épp úton vagyok az egyik rokonomhoz, de messze laknak, és gondoltam, megállok pihenni. Szóval nem is fogsz sokat látni, ha csak nem térek be legközelebb is ide. Igazából egészen eddig azt sem tudtam, hogy erre van fogadó. Most is szerencsém volt, mert egy jólelkű ember meglátta, hogy fáradt vagyok, és azt tanácsolta, ne a fák alatt aludjak. Mondtam neki, hogy nem tehetek mást, mert nincs a közelben semmilyen házam, vagy ismerősöm, ahol meghúzhatnám magam. Erre ő volt oly kedves, és útmutatást adott nekem az útba eső fogadókról. Végül itt kötöttem ki. - nyújtóztam egyet, és felkönyököltem a pultra. - Hozna nekem valami italt? Meg is szomjaztam. - tettettem a nagyszájú, csevegni vágyó embert. Az emberek nem tartják gyanúsnak azokat, akiknek soha be nem áll a szájuk, és szinte mindent önként elmesélnek magukról. Persze figyelnem kell arra, hogy ne nagyon távolodjak el az igazságtól, nehogy a hazugságom hálójába essek. Elraktároztam magamban a tényt, hogy én most éppen szegény rokonhoz utazom, és tök véletlenül álltam meg pont itt. Nehogy legközelebb mást mondjak..
Közben oda-oda pislantottam a kártyázó társaságra nyílt érdeklődéssel. Mintha csak bámészkodnék. Csak úgy, ahogy egy szokványos utazó tenné.
- Nem ismerem a szabályokat. - biggyesztem le a számat. - Pedig én is szívesen játszanék.. - intézem szavaimat a társasághoz. Persze nem akartak csevegni, de hát én olyan vagyok, mint egy öregasszony. Mindenbe bele szólok. Nem tudom, hogy ezek után hogyan tovább. Talán ha figyelek, akkor rájövök, mit is kell tennem.
Közben az egyik figura felment egy üveg itallal a szobájába. Igazán gyanús alak. Ő is kitüntetett figyelmemet élvezte. Persze a szobában ki nem? Talán közelebb kéne mennem a kártyásokhoz.. Talán a fogadós nővel társalognom.. Talán maradni, és várni, hátha történik még valami. Nos.. végül nem túl hosszas töprengés után az utolsónál maradtam, miközben szemeimet a vörös nőn legeltettem. Munka közben is kijár az élvezet, na..
Akihiko
Akihiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Deidara Kedd Okt. 29 2013, 16:31

Shibának hamar rá kellett jönnie, hogy megjátszani a részeget sokkal rosszabb, mint valóban annak lenni, sőt, hosszútávon kifejezetten fárasztó. Ráadásul miután tízezer ryoját az asztalra helyezte, a figyelem is erősen őrá összpontosult, olyannyira, hogy az ikrek szinte el is felejtették, hogy eredetileg nőzni próbáltak, az összeg láttán figyelmük nagy részét a játékra fordították. A többiek is meglepődtek ugyan, de úgy tűnt, hogy elsődlegesen nem a pénzért játszanak, legalábbis nem annyira, mint ahogy a testvérpáros tette.
Miután ily egyszerűen befogadták Shibát, jöhettek az italok, hogy oldódjanak a nyelvek és lankadjon az elővigyázatosság. Noha az ikrek itt megint kifejezetten könnyű prédának tűntek, a másik kettőt nem lehetett csak úgy leitatni. A hölgyemény alig ivott néhány kortyot, bár ezt könnyen be lehetett tudni nemének is, hisz a nők általában jobban vigyáztak ilyen téren magukra, főleg ha ellentétes nemű és idegen társaság vette őket körül. A játékmester a másik végletet képviselte, úgy tűnt ugyanis, hogy hatalmas termetéhez képest is megdöbbentő mennyiségű alkoholt el tudott fogyasztani anélkül, hogy unott ábrázata a legcsekélyebb változásokon esett volna át.
A játék első köre egyébként csak amolyan bemelegítő volt, így senki sem bukott vagy nyert egyelőre túl sok pénzt. Shiba nem is akart, sőt, elveszíteni óhajtotta inkább vagyonát, közben pedig hasznos információkat szerezni. Ehhez azonban neki kellett terelgetnie a beszélgetést, olyan irányba, hogy gyanú nélkül megtudhassa, amit szeretne, és részeg álarcát se kelljen levetnie közben.

Akihiko kissé arrébbról figyelte a kártyázó társaságot. A fogadósnak egy félig-meddig hamis sztorit szolgáltatott, majd pedig vacsorát és innivalót rendelt. Egy darabig téblábolt a pultnál, nem tudta, pontosan mihez is kezdjen. A csinos hölgy és társasága viszonylag könnyen megtanulhatónak tűnő játékot játszott, így ha akart, becsatlakozhatott hozzájuk, de ki tudja, lehet, hogy a fogadóstól vagy valaki mástól többet megtudhatott, hisz akkor nem szögezi le úgy magát az asztalhoz. No persze, nem is biztos, hogy ez volt az ő célja, hiszen elsősorban a kalandért volt itt, márpedig eddig nem úgy tűnt, hogy különösebben alvilági helyre érkezett volna, lehet, hogy inkább pénzre meg nőkre kellene hajtania, mintsem holmi szóbeszédek után nyomozni.
Akárhogy is döntött, közben vacsorája is elkészült, melyet egy apró gyerek helyezett oda neki a pultra. Úgy tűnt, ő segített ma a fogadósnak, aki egyébként nem sok időt töltött hátul, rövidesen ismét megjelent, lábai mellett egy macskával kísérve. Kezeiben fa tálcákat tartott, bizonyosan az asztaltársaság kiszolgálásának céljából. Siethetett is, ugyanis úgy nézett ki, hogy további szájak is ételre áhítoztak. No persze ez nem is volt csoda, hisz elég nagy volt a fogadó, szoba és asztal bőven jutott még az érkezőknek. Az emeletről egy szálló vendég ballagott le, és szintén a pulthoz lépett, valószínűleg valamilyen italra pályázva. Kócos figura volt, ki negyvenes éveihez közeledhetett. Borostát és kerek szemüveget hordott, zsebeiből ceruzák és apró füzetek kandikáltak ki. Nem tűnt gyanús alaknak, de persze attól még lehetett kellemes társaság, vagy hasznos információk birtokosa, ezt nem lehetett ennyiből megállapítani.
Ugyanakkor odakint is mintha megszólaltak volna valakik, vagyis inkább sustorogni kezdtek, már amennyire Akihiko hallhatta őket. Úgy tűnt, hamarosan további vendégek érkeznek a fogadóba.

A tököket szállító szekér zötykölődve érkezett meg a fényforrásokhoz, a megviselt öszvér pedig kötelességtudóan leparkolt a kerítés mellett, mintha már temérdekszer járt volna itt. A fény valóban lámpásoktól eredt, melyeket egy nagy épület bejáratához szegeztek ki. A pislákoló lángok jóvoltából táncot ejtő kandzsik szó szerint hirdették: ”Árnyékfogadó”. Mirubit tehát nem csalták meg megérzései, kis kerülővel talán, de végül megtalálta úti célját.
A kerítés, melynél megállt, hatalmas kertet ölelhetett körbe, melyből ilyen sötétségben azonban csak nagyon keveset láthatott. A völgyet magas fák árnyékolták, a hold pedig nem kívánkozott megmutatni magát ezen az éjjelen, így csupán néhány csillag fénye segíthetett a táj megfigyelésében. Mirubi annyit tudott kivenni, hogy a kertben, vagy udvarban egy további épület is áll, talán valami pajta, megfigyeléseit azonban igen hamar egy idegen hang szakította meg.
- Valami probléma van? – kérdezte egy alak a bal oldaláról. Ifu meglepődve kapta oldalra fejét, ő sem vette észre ugyanis a magában ácsorgó embert, ki akárcsak a mellette lévő ásó, a rozoga kerítésnek támaszkodva figyelte az érkezőket. Mirubi nem tudott épeszű magyarázatot találni arra, hogy mit keres ilyen sötétben valaki idekinn, pláne egy ásóval, az idegen azonban a szerszámot magára hagyva indult meg feléjük, mintha nem is tudná, hogy azt ott felejtette. Ahogy a lámpások közelébe ért, egy húszas évei végén járó, sötét hajú férfit lehetett szemügyre venni. Kissé megtorpant, mikor észrevette Mirubit, talán másvalakire számított, esetleg ismerte az eredeti kocsist vagy csak egy másik kocsira várt, nem lehetett tudni. Annyi volt csak biztos, hogy noha a férfi cseppet sem volt nagydarab vagy fenyegető, Ifunak a szőr is felállt tőle a hátán, és Mirubi se mondhatta, hogy teljesen biztonságban érzi magát az illető közelében. Néhány kellemetlen pillantás után azonban végül ismét megszólalt az idegen.
- Feltételezem egy puha ágy és meleg vacsora után kutat. – mondta olyan hangon, melyből nem sok mit lehetett kitalálni, leszámítva, hogy tulajdonosa bizonyosan nem egy életvidám figura. – Én majd megetetem az állatot. – jelentette ki, remélhetőleg a szamárra gondolva.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Shiren Csüt. Okt. 31 2013, 19:12

Ennek a fiúnak a figyelmét, jóformán semmi nem kerülte el. Ez talán betudható annak, hogy mindig mindent szeret tudni és mindennek keresi az okét és képes elmenni egészen addig, ameddig a legtöbben már nem. Mindennek szereti tudni a miértjét. Ezért is érdekli annyira a chakra és a Ninjutsu. Bizonyos mértékekben hasonlít arra az alattomos kígyóra, akire egyáltalán nem akar és irtózik tőle. Persze Ő nem saját maga hasznára akarja fordítani a megszerzett tudást, hanem a Világ hasznára. De ugye ez a "haszon" nem mindenki számára felel meg. Pontosítva az emberek 99% százaléka ellenezné. De ez Őt nem érdekli.  Így hát az sem kerülte el a figyelmét, hogy a szamár magától parkolt te a kerítés mellé. Nem képzelt bele semmit ami még nem lehet biztos. Lehetséges, hogy az állat van annyira tapasztalt és berögzült, hogy automatikusan félreáll. Ami pedig végképp nem kerüli el a figyelmét, az pedig a hely ahová érkezett. Tehát elérte célját és megtalálta a valóban létező Árnyékfogadót. Már csak az a kérdés, hogy valóban igazak-e a szóbeszédek és tényleg titkos kémhálózat működik itt és nem csak egy egyszerű jól menő fogadó.
   Sötét volt. Nagyon is sötét. Habár a Shikyaku no Jutsu egyik metódusát használva, képes lett volna sötétben is megcsodálnia a helyet, de nem tartotta sem lényegesnek sem pedig érdekesnek. Viszont, akaratlanul is észrevette, hogy az éjszaka és ez a környék, szokatlanul sötét. Kissé szorongott, mivel benne volt még a természetes félelme a sötétségtől, de jobb szerette, ha a sötétben őt nem látják és nem fordítva. A kertben látott egy másik épületet is, aminek funkcióját egyenlőre nem sikerült kiderítenie, de nem is gondolkozhatott rajta sokáig, ugyanis a lovaskocsiról való megfigyelést egy hang zavarta meg. Teljesen váratlanul érte Mirubit a bal oldaláról érkező hang, ahogy Ifut is. Mint ha a férfi szellem lett volna, úgy beleolvadt a környezetébe, vagy csak olyan csendesen jár, hogy a macska sem hallotta meg. Ifunak szó szerint felborzolódott a szőr a hátán. Ha Mirubi szőrös hátú lett volna, valószínűleg az Ő szőrzete is efféleképpen járt volna el. Először barátságtalan hangnemben szólalt meg a sötét alak, majd szerszámát - ami egy csöppet gyanús - félretéve indult meg Mirubi felé. A fiúnak így is eléggé kalapált már a szíve. Akaratlanul is készült a harcra és jobb kezével, amit a férfi nem láthatott, nyúlt a jobb szandáljában elrejtett kunai felé, hogy ha esetleg hirtelen kell reagálnia, akkor elég gyors legyen. Azonban mint a villám, belé hasított a gondolat és a felismerés, hogy miért is van itt és hogy Ő most kicsoda. Nem keveredhet bajba már most. Játszania kell a szerepét. Ahogy a férfi a lámpások közelébe ért, megvilágosodott a teste és végre Mirubi előtt is tiszta lett csevegőpartnere arca. Bár ne lett volna... Egyre rosszabb érzések fogták el a fiút. Nem tudta megmondani, hogy miért, pedig elég jól tudja saját magát is elemezni. Olyan szorongó érzés, mint ha a férfiből áradna a rossz szándék. Olyasmi lehet, amit Raion és a két Otogakurei ninja is érzett Mirubinál. Bár ők, a Gonosz Chakrát érezték, tehát chakrájának a romlottságát, amit ha nem használ, akkor az emberek nem figyelnek fel rá. De egy szenzor ninja még így is kiszúrhatja, hogy a babarc és a gyermeteg külső mögött, milyen típusú chakra rejtőzik. A chakra pedig sok mindent elmond az ember lelkivilágáról. Ami feltűnt Mirubinak az a férfi viselkedése, amikor meglátta Mirubi teljes valóját. Mint ha meglepődött volna valami miatt. Ez két dolgot jelenthet. Valaki másra számított, vagy csak furcsállta, hogy egy ilyen fiatal fiú vezeti a szekeret az éjszaka közepén. Mirubi agyán végigfutott minden elmélet, az is, hogy mi van, ha a kocsisra számított akit holtan talált. Mi van ha Ő ölte meg? Gyanúsnak tűnik a férfi, de valószínűleg csak a nyugtalanító kisugárzása miatt van ez... Minden esetre Mirubinak játszania kell továbbra is a szerepét és résen kell lennie. Ha a férfi tud a kocsis haláláról, akkor Mirubi már most bukta az egészet, de ha nem, akkor muszáj tovább játszania, így zavart mosolyt eresztett az arcára, majd azon a bizonyos "jófiú" hangon szólalt meg.
- Áhh! Hehe! Jó Estét! Nos igen, jó lenne már aludni, de előtt mindenképpen ennem is kellene valamit. Tudja Tököket szállítok az egyik közeli faluba. Az apám lebetegedett, így nekem kell eladnom a tököket, mind egy szemig. Mondja... Nem lenne rá kereslet a fogadóban? Tökleves, Tökfőzelék, vagy esetleg sült tök. Könnyen elkészíthető és finom is.
Mondta, majd lekászálódott a szekérről, Ifu pedig ment utána, nagy ívben elkerülve a férfit.
- Lenne egy hely, ahová el tudnám tenni a szamarat és a szekeret? Esetleg kikötni valahová?
Kérdezte a férfit, mindenféle, számára lényegtelen adattal, csak azért, hogy fenntartsa az álcát. Miután a férfi válaszolt neki és alkalom nyílik rá, rögtön teszi is fel a következő kérdést a "zavart fiúcska".
- Mondja... Pontosan mi ez a hely? Jártam már erre, de eddig mindig egy másik úton mentem. Most is csak azért jöttem erre, mert beesteledett és erről láttam fényeket...
Mondta aggódást színlelve, de mindvégig résen volt, hogy ha esetleg a férfi valami gyanúsat művelne.
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Nozara Shiba Hétf. Nov. 04 2013, 15:17

Nehéz játszani a részeget, különösen, ha az ember józan, és közben figyelnie, és fülelnie kell az elhangzottakra. Mindenki tudja, hogy egy ittas ember, először jókedvű, és bátor, majd fokozatosan épül le az agya, és kerül halálközeli állapotba, így Shiba is megpróbálta ezt a látszatot adni, mint a 'szalon spiccesek' fele, ő is elkezdett nagyon sokat, és össze-vissza beszélni, miközben nézte, hogy az ikrek követik a példáját, de a másik kettő nem nagyon. Ebből le lehetett szűrni azt a következtetést, hogy ők titkolnak valamit, vagy természetesen csak nem szeretnek inni, ezért a fiú rájuk összpontosított leginkább, a két másikat könnyen kezelhette.
- És monjdátok csak, már ha kérdezhetem, hogy éppen mi a szitu, vagyis ez így nem teljes, és pontos megfogalmazás, azt akartam mondani, hogy merről, mi járatban vagytok éppen ezen az állomáson? - hadarta mosolyogva. - Természetesen ha lehet olyan pofátlan, hogy öhm, megkérdezzem. - nevetett. Ez volt az első lépés, esetleg megtudni, hogy miért vannak itt, és honnan jöttek. Első információ morzsa egy lehetséges puzzle-ban. A kérdés egyszerű, mégis sokmindent meg lehet tudni egy egyszerű válaszból. Megtudja, ki szimpatizál vele, ki tartja ellenszenvesnek, ki bírja, ki utálja, ki hazudik, ki nem, és ki részeg. Ezeket próbálja majd kifűrkészni erre a kérdésre való válaszból, bár tudja, hogy először neki kell megnyílnia, hogy ne tartsák furcsának.
- Én messziről jöttem, a tengereken túlról, egy közeli faluba, tudják vándorolok, nomád vagyok, nincs otthonom. Ott megismerkedtem egy lánnyal, tehát idejöttem, mert holnap lesz randevúnk, és itt addig elalszom, elütöm az időt. - mosolyog, és próbál minnél értelmetlenebbül beszélni, mintha nem tudná összerakni mondatokat normálisan. Számítása szerint az ikrek hosszasan fognak beszélni, hogy miért, és hogyan kerültek ide, talán nem is célpontok, és azt sem tudják mi folyik itt, de az öregtől és a nőtől nem vár túl sokat. Talán egy mordulást, vagy egy egyszrű három szavas mondatot, ha ki fog nyőgni, míg a hölgy biztosan egy váll rándítással elintézi a dolgot, bár ki tudja, talán szerencséje van tényleg, ha már a játékban nem is. Már a második kör következik, de még mindig nem tudja mit játszanak, csak fogja a lapokat, teszi a pénzt, rendeli a piát, és a végén terít, remélve, hogy övé a pont, vagy pont akarva, hogy nem za övé, már nem tudja eldönteni, hogy akar, vagy sem pénzt veszíteni, hiszen ha négy olyan emberrel ült le, akik semmivel sem tudnak szolgálni, akkor értelmetlen pénzt áldoznia erre az akcióra.
- És amúgy..öhm..hogyis..na tehát, szó..szóval ..öhh, elfelejtettem, majd még elmondom, ha eszembe jut.. - vigyorog vadul.
Nozara Shiba
Nozara Shiba
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiko Kedd Nov. 05 2013, 18:58

Nem tudtam eldönteni, hogy most mihez is kezdjek. Legjobb ötletnek az tűnt, ha megvárom a vacsorát, és megeszem - ha már egyszer kifizettem. Közben ujjaimmal dobogtatni kezdtem a pulton. Nem idegesen, és nem is várakozóan, egyszerűen csak úgy, mint aki el akarja valamivel ütni az időt. Egy darabig még figyeltem a kártyázó társaságot, és hamarosan meg is értettem, mik a játék szabályok, de már nem igazán vonzott a dolog. Valószínűleg a tök szállítót is csak ebben az egyszerű játékban győzte le a kártyás. Egy egyszerű balga volt, aki veszített. És ez az óriás is egy egyszerű, szokványos játékos, semmi más. Nincs itt semmi érdekes. De ha már idáig eljöttem, meg is nézhetem majd a környéket. Hisz emlékeim óta először mozdultam ki otthonról. Itt volt az alkalom, hogy világot lássak. Azt hiszem, ezt a napot itt töltöm majd ebben a fogadóban, aztán útnak indulok. Vagy talán több időt is itt töltök majd, hisz a kiszolgálás egészen jó. Bár az alibim nem terjed ki arra, hogy napokat itt időzzek, így ez nem lenne túl ésszerű húzás. Mindenesetre a reggelt mindenképpen megvárom. Addig is megfigyelem a nem épp érdekes társaságot, és foglalkozhatok az egyetlen érdekes emberrel - a vörös nővel. Hümm.. Bár minek várni, ha az ember most megkörnyékezheti? Szegény amúgy is olyan elveszettnek tűnik annak a pár rossz alaknak a társaságában. Náluknál sokkal finomabb úriembert érdemelne a hölgyemény. Ezzel felkaptam az italomat, ételemet - melyet nemrég hozott ki egy kissrác - és a hölgy és társasága felé vettem az irányt.
- Jó estét uraim, és bájos hölgyem! - üdvözöltem őket egy biccentéssel. - Eléggé unatkozom, és úgy döntöttem, társaságukban üthetném el az időt. - ezzel lehuppantam az egyik ott levő székre, a vörös szépséghez közel. - Egy ilyen bájos teremtés társaságát pedig különösen szívesen élvezném. - súgtam neki, amikor a férfiak újra a játékba feledkeztek. Persze az sem zavart, ha valamelyikük meghallotta. Nem titkoltak a szándékaim, és nem is nagyon érdekel mások véleménye. Ha valakinek nem tetszik, akkor így járt. Közben még egy alak jött le közénk, valószínűleg itt megszálló vendég ő is. A ceruzák, és papír, melyek kilógnak a zsebéből elég érdekesek. Meg is jegyeztem, hogy talán ha lesz alkalmam rá, megkérdezem, rajzolásra vannak-e, vagy ilyesmik. Hátha fontos információval szolgál. Mindenesetre most a vöröskére több figyelmet kívántam szentelni.
- Esetleg meghívhatlak valamire? - kérdeztem tőle, miközben kacéran elmosolyodtam. - És közben elmesélhetnéd, hogy egy hozzád hasonló szépség mit keres pár ilyen faragatlan ember társaságában, illetve be is mutatkozhatnál. - mindeközben finoman közelebb csusszantam, és egy picit "véletlenül" megérintettem a kezét.
Akihiko
Akihiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Deidara Szer. Nov. 06 2013, 20:50

Shiba és az ital együttes ereje kezdte szóra bírni a társaságot, meg hát amúgy sem lehet teljesen csendben kártyázni, főleg ha iszik is az ember. A hölgy reagált elsőként, talán mert benne volt a legkevesebb alkohol, vagy csak ilyen hangulatban volt.
- Én csak átutazóban vagyok itt. Ami azt illeti, nem is egészen itt kellene lennem. Az úton ugyanis rám támadtak. Tudom, szörnyű, de szerencsém volt. Ez a két úrfi a közelben tartózkodott, és hamar segítségemre sietett. Nem mertem volna éjjel továbbmenni, ezért idejöttem velük, majd holnap, nappal folytatom utam.
- Így van. – helyeselt az egyik iker, félbevágva a bemutatkozót – galád útonállók voltak, annyi szent. De hát mi jól értünk az ilyesmihez, nem igaz bátyó? Elvállalunk mi mindent. Mikor mi akad.
- Úgy igaz. Gyakran segítünk például Hisakonak, beszerezni ezt-azt. Meg az apjának, persze.
Ezen a másik jót nevetett, majd még hozzátette a magáét.
- Néha a környéken járó kereskedők bérelnek fel minket. Csúnya szóbeszédek mindenkit paranoiássá tesznek. De nekünk ez csak jó, van meló.
- Úgy igaz. – helyeselt ismét a másik, majd koccintottak egyet.
A nagydarab láthatóan nem tervezett megszólalni, a hölgy azonban nem hagyta annyiban.
- És ön? Ha jól hallom, játékmesternek becézik. Mivel érdemelte ki e nevet?
A figura végül megadta magát a szocializálódni vágyóknak, és ő is szavakba öntötte rövid történetét. Azt állította, hogy egy nemrégiben bezárt kaszinóban dolgozott, azóta pedig itt a fogadóban tengeti életét. Ezt az ikrek is alátámasztották, akik úgy tűnt, szintén rendszeres vendégek itt.
Rövidesen megérkeztek az ételek, Hisako, a fogadós asszony hozta őket, míg a nemrégiben látott kölyök az italokat hordta. Akihiko is becsatlakozott az asztaltársasághoz, jól láthatóan a vöröshajú hölgy szívének, vagy talán testének elnyerése céljából. Rögtön ki is érdemelte az ikerpár rosszindulatú tekintetét, a játékmester viszont elég jól szórakozott mindenen, ami azt a kettőt bosszantotta. A hölgy csak enyhén pirult el a fiú szavaira, majd kuncogva válaszolt neki.
- Ayame vagyok, és csak átutazóban járok erre. Véletlen, hogy éppen itt kötöttem ki, két jótevőm mentett meg attól, hogy… kiraboljanak.
Mivel az ételek az asztalra kerültek, a kártya egy kis időre félre lett rakva. A fogadós lefelé indult a pincébe, valószínűleg italutánpótlásért, miközben macskája a pincérfiú lábánál dorombolt, ki jelenleg a pultnak támaszkodva figyelte a vendégeket.
Az asztaltársaság szünetet tartva a kártyázásban, beszélgetéssel és éhező bendők megtöltésével kezdett el foglalatoskodni. Az ételek ízletesnek, enyhén fokhagymásnak hatottak, és míg a vöröshajú teremtés, valamint a játékmester oldódtak egy kicsit, az ikerpár egyre zordabb pillantásokat vetett Akihikora, ki láthatóan mind kiszemelt nőjük, mind pénzük elnyerését célul tűzte ki. Shiba örülhetett, hogy végre nem folyton őt figyelik, bár kérdéses volt, megfelelő irányba terelődik-e a beszélgetés az ő segítsége nélkül.

Mirubi gyorsan magára öltötte gyermeki álarcát, és a tökszállító fiaként mutatkozott be az ismeretlennek. Még odáig is jutott, hogy áruba bocsájtsa frissen szerzett portékáját, ételbe valónak ajánlva szállítmányát. A férfit láthatóan nem villanyozta fel túlzottan a tökök megvásárlásának ötlete, de gyanúja, ha volt, talán alább hagyott Mirubi játékától.
- Ilyen ügyben Hisakoval kell beszélned. Vagy atyánkkal, de ő jelenleg nincs itt. – mondta, majd átvette a szamár vezetését, miután Mirubi és Ifu leszálltak a szekérről. – Hátul van egy pajta, vigyük oda.
A pajta egy meglehetősen nagy, rozoga épület volt, ahova egy földes út vezetett. A fogadónak ebbe az irányba több ablaka is nézett, némelyiken fény szűrődött ki bentről, így valamelyest láthatták, merre is mennek. Mindkét irányba kert vette őket körül, de hogy pontosan milyen növények, azt nehéz lett volna azért megmondani. Mirubi az idegent faggatta, egyrészt, hogy fenntartsa álcáját, másrészt pedig, hogy információkat tudjon meg.
- Ez a hely? Nos, valamikor régen egy farm volt itt. Aztán fogadóvá alakították, és rövidesen többször is átépítették. Tulajdonost sem egyszer váltott az épület. Egyesek szerint rövid ideig igen kétes ügyleteket is folytattak itt. Családunk csak néhány éve birtokolja ezt a helyet. A név még azelőttről maradt.
A figura nyugodtan lépdelt az öszvér mellett, beszédtempója és hangszíne jellegtelennek mutatkozott. Abban nyilván nem hazudott, hogy az övéké volt a fogadó, akkor pedig Mirubinak már lehettek is gyanúsítottjai. A fickó ugyan nem adott semmi agresszív jelzést, valamennyire mégis tartott tőle. Ráadásul ismét előjött az a kellemetlen érzése, mint az ide vezető úton, mégpedig, hogy valaki vagy valami figyeli őket.
Miközben ezen gondolkodott, a férfi, ki nevét idáig nem említette, végzett a szamár kikötésével és megetetésével, majd elindult vissza a fogadó irányába, láthatóan azt feltételezve, hogy Mirubi is vele tart.

Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Shiren Szomb. Nov. 09 2013, 12:05

Egészen érdekesen alakulnak a dolgok. Mirubi sorban kapta a válaszokat, amikből ki kellett bogoznia a lényeges és a később még használható dolgokat. Mielőtt elindultak volna hátra a sötétbe, egészen a pajtáig. Eközben pedig kezdte kialakítani magában azt a gondolatmenetet és azt az elképzelést, amin keresztül elindulhat majd.
~ Lényeges információk... Ebből megtudtam, hogy ezen a férfin kívül még legalább három alkalmazottja, vagy is három dolgozója van a fogadónak. Ez a furcsa alak, valamint a testvére Hisako és az apjuk, aki jelenleg nem tartózkodik a fogadóban. Az apjuk nyilvánvalóan a fogadó vezetője. Valószínűleg idősebb már. Ha maradunk az elképzelésünknél, akkor valószínűleg ügyeket intéz, ami nem éppen a fogadó fellendítésére szolgál. Mivel az egyik dolgozó itt van kint, így valószínűleg a másik bent van. Akkor viszont kell lennie legalább még egy személynek az alkalmazottak között. Így a legjobb esetben is, legalább négy olyan személy van a fogadóban, aki veszélyt jelenthet és akik foglalkoznak az esetleges sötét ügyletekkel. A legrosszabb esetben körülbelül 6 személlyel kell számolni... Plusz azok, akik nem állnak közvetlen a fogadó szolgálatában, hanem vendégként tartózkodnak ott. Vagy esetleg beépített emberként figyelik a vendégeket... ~
Vezette le magában az eddigi elképzelését, ami vagy helyes, vagy helytelen. Lehet benne igazság, de talán több benne a tévedés, vagy esetleg a túlzott paranoia. Minden esetre követte a férfit és a tökszállítmányt. A földúton menve, megcsodálhatta a fogadó ezen oldalát is. Szépnek tűnt, de egy kicsit túl egyszerűnek. Habár egy fogadó nem egy luxus szálló, így nem is várhat mást az ember. A sötétben is jól látta az útjukat szegélyező virágokat és növényeket. Jól ismeri a gyógynövényeket és a mérgezőeket is, hiszen Niyo-sensei annak idején volt olyan jó és meglepte egy igencsak terjedelmes könyvel ezekről a növényekről. De csak egy kis részét tanulta meg, azokat amiket érdekesnek talált. Már párszor használta is a tudását. Ennek köszönhetően készítette el azt a bizonyos "Érzelem Fokozónak" elnevezett löttyit is, ami sajnos most nincs nála. Úgy vélte, hogy nem lesz rá szükség, hiszen ha azt elfogyasztja, akkor Hishimon "énje" kerül előtérbe és akkor a józan ész elvész, helyette pedig marad a gyűlölet és a féktelen őrjöngés. Erre a feladatra pedig ez nem lenne túlságosan hasznos. Ide ész és leleményesség kell! Megcsodálta volna a növényeket, hátha akad köztük néhány érdekes példány, de ránézésre egyiket sem ismerte fel. Vagy túl általánosak, vagy nagyon ritkák, vagy csak nem jegyezte meg őket a könyvből. A férfi ismét válaszolt Mirubi kérdésére és ismételten fontos információkkal szolgált, így Mirubi, hogy még többet tudjon meg, újra kérdezősködni kezdett. Habár gondolta, hogy ez fel fog tűnni a férfinak, de ha megfelelő szövegkörnyezetben teszi fel a kérdéseit, akkor talán nem fog gyanút.
- Értem... - Ekkor kicsit elhalkult, mint ha elgondolkodna, majd folytatta - A testvéred Hisako... Őt hol találom pontosan? Vagy hogy néz ki? Csak hogy tudjam kit kell keresni. Tudja sok tököt kell eladnom és addig nem mehetek haza, amíg el nem adom az összeset. Idővel pedig megrohad és azt a kutya sem veszi már meg.
Megvárta míg a férfi válaszol, majd amikor megindult a fogadó felé, követte őt. Mindeközben folytonos késztetést érzett, hogy maga mögé pillantson és ezt meg is tette. Nyugtalan volt. Úgy érezte, hogy mér megint figyelik. Elgondolkozott rajta, hogy talán ez a Skizofréniájával függ össze, de ilyen helyzetben ezt a gondolatot elhessegette. Miután kihúzott minden információt amire szüksége van a férfitól, egy kicsit felméri majd a terepet. Tehát megindultak előre, Mirubi a férfi mögött lépkedett, Ifuval egyetemben, aki szintén nyugtalankodott egy kicsit.
- Miféle ügyletekről beszéltek? Nem gondoltak még a névváltoztatásra? Akkor talán kevésbé félnének erre felé jönni az emberek.
Mondta, majd miközben a férfi válaszol neki, nekikezd a technikájának, amivel fel akarja majd deríteni a terepet. Úgy is mondhatnánk, hogy körbeszaglászik. Viszont, ha sejtései igazak és figyelik, akkor óvatosnak kell lennie. Semmilyen gyanús mozdulatot nem tehet, amivel esetleg lebukhat. A Shikyaku no Jutsu egyik fázisát, a szaglás felerősítését akarta megvalósítani. Tehát nem a teljes Négy Láb technikát akarta alkalmazni, hanem annak egy részét, amikor csak a szaglását erősíti fel. Ez pedig kézjelek nélkül is menni fog neki, hiszen chakrakontrollja elég kifinomult már ahhoz, hogy a testén belül kedvére irányíthassa a legnagyobb gyorsaság mellett a chakráját, így el is kezdte. Miközben figyelte a férfit, chakrája folyamatosan áramlott a testében. Egy kisebb mennyiséget halmozott fel az orra környékén. Ha ezt most egy olyan ember látja, aki rendelkezik a Byakugannal, akkor az már tudhatja, hogy valamilyen technikát használ a fiú... De remélhetőleg semmi ilyesmiről nincs szó. Mirubi felerősítette a szaglóreceptorokat az orrában, valamint chakrával átitatta őket és így el tudta rövid időre tárolni a szagmintát, amíg az agya felfogja azokat, akár az állatoknál a biológiailag felépített redőzött szaglóhám. Ezzel az ember nem rendelkezik, ezért szükséges a chakra, ami eltárolja az információt. Természetesen alakíthatná úgy az orrát, hogy az belülről hasonlítson egy vadászkutyáéra, de az kisebb fájdalmakkal és hosszú idővel jár. Így sokkal egyszerűbb és a hatásfoka ugyanaz. Tehát alkalmazta orrán a technikát, hallgatva a választ, majd egy nagy levegőt vett, hogy jó sok levegő haladjon át az orrán. Reméli, hogy sikerül egy kis információt szerezni a környezetről, valamint azt is, hogy ha valóban figyeli valaki, akkor annak hollétét és kilétét feltudja deríteni...   
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Nozara Shiba Szer. Nov. 13 2013, 11:11

A beszélgetés, amit kezdeményezett jó irányba tartott, mindenki elkezdett beszéltetni mindenkit, még a testesebb fél is megtisztelte az ott ülőket pár szóval. <Nos, az ikerpár, ha itt van valami nekik tudniuk kell, hiszen éjjel nappal itt nyüzsögnek, azt tudom már, hogy Hisako-é a putri, de ki lehet az apja, és most hol van, talán az ő keze is benne lehet a dologban. Emellett itt ez a játékmester, tőle, ha ránézek is kiráz a hideg, kemény, erős, és ijesztő. A nőre úgy tűnik nem kell figyelnem, véletlen került ide, és ha ezt alátámasztják az itteniek, akkor igazuk is van. Viszont, ha sokkal sötétebben gondolkodom, bizony van oka annak, hogy ide kerültek, hiszen az ikrek azt állítják, hogy szoktak "beszerezni" dolgokat a tulajdonosoknak, mi van, ha a nő most ez a dolog. Lehet okkal van itt a teremtés, és nem csak idevetődött a probléma után, talán, ha a nyomában járok felfedi magát az ellenség. De ki lehet ez a ficsúr, aki most ült ide, és ilyen szépen beszólt nekem, ha nem érdeklődni jöttem volna ide, akkor már az asztalon csücsülne a feje, velem nem beszélhet így, de most játszanom kell a játékot, nem dehogy a kártyát, azt a játékot, ami az asztal fölött zajlik.> Elfogyasztott az ételt, ami rendkívül ízlett neki, majd, mintha meghúzta volna a mellette csücsülő üveg tartalmát, és máris felvette a lapjait, miután mindenki más is befejezte.
- Hát srácok, ha ti ekkora hősök vagytok, akkor most ne egyet, hanem kettőt igyunk egyszerre. - beszélt lehetőleg furcsán artikulálva, hogy ne keltsen gyanút. - Egyet a hősökre, és egyet a győzelemre, hogy elpusztítottátok a sárkányt, és megmentettétek a szépséges hercegnőt. - nevetett, és koncintott velük, ha ők is akarták, majd a szokásos szertartás, de itt még nem állt meg, könnyedén felismerhette, hogy az, hogy az új vendég ide ült, nem csalt mosolyt a két testvér arcára, így ő volt a következő célpontja, valamilyen módon be kellett neki szólnia, hogy az ikrek közelebb érezhessék magukhoz, de nem szabad túl jó poénnak lennie, lévén már részeg az ifjú shinobi, legalábbis annak tetteti magát. A részegség ezen szakaszában a vicceket csak ő maga érti, vagy más részeg emberek, így egyértelműen az újdonsült barátai kedvéért csinálja. A játékmester most hanyagolja kicsit, a nővel együtt, nem talált elég információt a feléjük való nyomozás folytatásához, és nem voltak elég részegek, hogy bármit kihúzhasson belőlük, viszont nem így az ikrek, de előtte Akihiko volt a keresztben. Nem volt semmi baja a sráccal, sőt örült is neki, hogy ideült, így folytathatta a megkezdett dolgait.
- Ha már ott tartunk, hogy hercegnő, és te Hencegő, te mi járatban vagy a fogadóba, ide jöttél barátnőt keresni, vagy csak a parfümje kell neked, azért vagy vele ilyen kedves. - hangos kacarászásban tör ki, akármennyire is gyenge beszólás volt, ez egy részeg ember ismérve, a mondat eleje értelmes, a végét hasztalan meghallgatni, mert csak az idődet pocsékolod vele, viszont még nem végzett, még volt egy kérdése a, lehetőség szerint újdonsült barátinak, az ikreknek.
- Nos, srácok, és el is mesélitek ezt a hőstettet, miként győztétek le a rosszakat, annyira érdekelne?! - ki nem szeret hencegni a mai világba, nem tudunk olyan emberre mutanti, aki nem szereti, ha reflektorfényben van, és ámultan hallgatják a tetteit, majd felnéznek rá, ez mindenki álma, és most felhelyezte erre a képzeletbeli pódiumra őket Shiba, egyetlen ok miatt, hátha ittak már annyit, hogy kicsit részletesebben is belemennek a harcba, és akkor ha shinobik, megtudhat a technikáikról, és a harcstílusukról egy-két fontosabb dolgot. Majd kiderül, barátkozásnak is tökéletes kérdés.
Nozara Shiba
Nozara Shiba
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Deidara Pént. Nov. 22 2013, 11:36

//Akihiko kimarad a körből, bocs a késésért

Mirubi próbált minél többet megtudni a fickóról és annak testvéréről. Utóbbit, mint kiderül, könnyen fellelhette, ugyanis ő irányította a fogadó életét, adta ki a kulcsokat, főzött, meg hasonlók. Ő volt ráadásul az egyetlen nő a családban, így igazán nem lehetett kérdéses a beazonosítása, amint beérnek az épületbe. Mirubi azonban érezte, hogy figyelik, így miközben haladtak, alkalmazta technikáját, felerősítve szaglását, hogy titokban információkat szerezhessen a környékről. Az efféle technikák igen hasznosnak bizonyulhattak egy ilyen küldetésben, noha ez nem igazi megbízás volt, hisz saját döntéséből érkezett.
A férfi, kiről azóta kiderült, hogy a Yuuma névre hallgat, nem volt különösebben érdekelt a fogadó névváltoztatását illetően. Véleménye szerint nem a név ijesztette meg az embereket, hanem a környék és az arról keringő történetek. Mirubit viszont az orrával felszedett információ rémítette meg, arra számított ugyanis, hogy ha valaki figyeli őket, az egy ember lesz, vélhetően egy shinobi. Több ponton is tévedett azonban. Egyrészt nem egyvalaki, hanem többen is járták a környéket, másrészt közel sem emberek voltak, sokkal inkább valami kutyafélék, esetleg farkasok. Az, hogy a fogadós egy kutyát tart még nem lett volna meglepő, de hogy egynél többet, és azok messziről figyeljenek ahelyett, hogy közelről szaglásszanak, már ébresztett némi gyanút. Amennyiben pedig vad farkasok merészkednek ilyen közel az épülethez, az szintén elég nyugtalanítónak tűnt.
Mindezzel azonban nem kellett sokat foglalkozni, rövidesen elérték ugyanis a bejáratot, így Mirubi Yuumával együtt beléphetett az épület biztonságot sugárzó belsejébe.

Shiba akciója sikeresnek tűnt, az ikreket könnyedén a maga oldalára állította Akihikoéval szemben, és azt is megtudhatta, hogyan és mitől mentették meg a hölgyet, legalábbis amennyiben igazat mondtak. Egyértelműen sokat jártak erre, így birtokolhattak fontos információkat, kérdés, hogy azokat ki is adják-e magukból, illetve, hogy velük jár-e a legjobban, hiszen ott volt még a játékmester, a fogadós hölgy, az emeletről érkezett szállóvendég, és még ki tudja, kik nem, jelenleg pedig eléggé leszögezte magát az asztalhoz szerepjátékával. Persze volt még ideje bőven, messze volt a másnap dél, így különösebben nem kellett aggódnia.
- Nos, nem volt igazán nagy harcra szükség, azok is látták, hogy nincsen esélyük.
- Ketten voltak – egészítette ki a másik a történetet, mely kicsit hiányosan indult.
- Ketten bizony. Alattomos kis jószágok. Mi csak odamentünk…
- És már iszkoltak is elfele.
- Azért nem egészen. Egy kicsit rájuk kellett ijeszteni tudjátok. Előhúztam a whak.. wakizashim.
- Én meg azt mondtam, „Ejj, de szép fogás…”
- Nem, azt mondtad, hogy…
És ez nagyjából így ment tovább, ahogy a testvérpár egymás füllentéseit színesítette. A hölgy csendben mosolygott, a többiek pedig csak hallgatták a beszámolót. Az ikrek egyértelműen nem mesterkémek voltak, ahogy az újonnan érkezett Akihiko sem, a vöröshajú teremtésről és a játékmesterről viszont már nem lehetett ezt olyan bizonyossággal állítani.
//Shiba, te most lehetőséget kapsz két órányi cselekvésed leírására, utána pedig egy időszálra kerültök Mirubival
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Shiren Hétf. Nov. 25 2013, 19:09

Telik az idő és Mirubi egyre több mindent tud meg a helyről és az itt élő emberekről. Yuuma kifejtette véleményét szűk szavakkal, miközben Mirubi körültekintően végigszaglászta a környéket. Persze nem tett semmi gyanúsat, csak sóhajtott egy mélyet, amivel begyűjtötte a szagmintákat. Bűz... Ez a jellegzetes szag nem más, mint több kutya vagy farkas szaga. Nem lehetett megállapítani csak annyit, hogy valamilyen kutyafajta. Az lenne a legjobb, ha farkasok lennének, hiszen Mirubinak kevésbé kellene aggódnia, ha ezek a farkasok nem állnának senki irányítása alatt és csak errefelé tévedtek volna... De az is lehet, hogy valaki mozgatja őket, vagy parancsot ad nekik. Ha kutya, akkor szinte biztos, hogy valakié és ez a valaki igencsak jól beidomíthatta őket... Igen, többen vannak, de a szaguk alapján, egy lélegzetvétellel nem sikerült megállapítani a pontos számukat, viszont Mirubinak nem is kell sokáig ezzel foglalkozni, ugyanis megérkezett a fogadó bejárata elé, ahol vendéghez illően, elsőnek lépett be a fogadó ajtaján, Ifuval az oldalán, akit egyből ölbe is vett. A macska nem mocorgott, biztonságban érezte magát gazdája karjai között addig a pár percig, amíg szemügyre nem veszi a terepet. Mirubi is így tett, így amint belép szemeivel végigméri a terepet. Az ablakokat, a székeket, a kijáratokat, az átjárókat (Lépcsők, ajtók, stb) a számára jelentősebb berendezési tárgyakat és persze a legfontosabbakat a jelenlévő embereket.
Shiren
Shiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Nozara Shiba Szomb. Nov. 30 2013, 20:33

Az ikrek kötélnek álltak, miután Shiba "elkényeztette" őket a dícsérettel, és az új tag szidásával, aki potenciális ellenfél volt számukra a világ egyik legfontosabb témájában, igen, mindenki tudja, hogy "abban". Na, a lényeg, hogy így a terv első része sikeresen zárult, bár a két idióta még mindig nem bízott Shibában teljesen, erről árulkodott is a történet elbeszélésük, hiszen zavaros, és idegesítő módon hazudtak, vagy már részegek és nem is emlékeznek a dologra, kettő közül választva a fiú az elsőt jelöli meg, és könyveli el magában. Lopva pillantásokat szegez a két másik tagra, a játékmesterre, és a dekoratív hölgyre, hogy esetleg az ő "viselkedés-változásuk" miatt kezdtek el habogni az eddig könnyen irányítható egyedek, de nme vesz észre semmilyen mimikát, vagy gesztust, ami erre utal, vagy nem tudnak semmit, vagy profik, ezt már az elején is leszűrte, így nem jutott előrébb. A tervet így kissé módosította, és megpróbálja azt kinyomozni, hogy ki tudhat valamit, kit látogasson meg az éj leple alatt. Ezt apró, mondatban elrejtett indulatfokozókban próbálja megtenni, amit tökéletesen levédhet a részegség álcájával, hiszen aki ittas, az félrebeszél, mégis megtudja nézni kiből milyen reakciót vált ki egy rosszul kiejtett szó, esetleg egy minősíthetetlen jelzővel ellátott név, egy kis információ a pletykákról, így rá is zendített a beszédre.
- Az a fránya házisárkány Hisssssz.. - játszik el az 'sz' betűvel, mintha megtetszett volna neki, hogy egy kígyót utánoz. - ..ssssszackho, elfelejtette hozni a következő kört, valaki szólna neki, félek nehéz lenne felállnom. - mondja szépen lassan, kisebb csuklásokkal megspékelve, a lehető legtöbb nyelvtani hibával, úgy, hogy a szöveg még érthető legyen. De nem állt meg ennyinél, próbált a játékban is borsot törni néha a résztvevők orra alá, hogy a tűréshatáruk küszöbére súlytsa őket, ingerültek legyenek, ezzel előidézve, hogy olyat mondjanak, melyet igazából nem akarnak. Ha nyer egy-két menetet, mindig hangosan ünnepelteti magát, és elsüt egy viccet a játékmester irányába, tudja, hogy ezzel csak az ő egóját lehet megsérteni, és talán kivillantja foga fehérjét, természetesen cseppet sem részeg a mi kis barátunk, így tökéletesen tud reagálni egy olyan támadásra, mely komoly veszélyeket rejthet, ha csak egy baráti paskolás érkezik tarkója felé, azt sajnos hagyni fogja, hogy betaláljon az illúzió miatt.
- Amúgy most jut eszembe, hogy láttam kint egy rémisztő, idióta öreget, az valami rosszban sántikál, az biztos. - volt egy sejtése, hogy nem csak egy járókelő, így ha valamelyikük megragadja az alkalmat és elkezd róla beszélni, az biztosan régebb óta van itt, így már érdemes lenne nála keresgélni éjszaka, az életével megfenyegetve. Már csak egy mondat maradt, a pletyka, és, hogy milyen reakciót vált ki belőlük.
- Ugye mondtam már miért vagyok itt, de azt kihagytam, hogy eleinte féltem ide jönni a sok pletyka miatt, mi van, ha mindegyik igaz, ti is hallottátok őket? A hálózat, vagy mi meg, kémkölykök, rémisztő helynek nem mondanám, de az a sok alávaló besúgó sajnos úgy öl, hogy észre sem veszi az ember, mi van ha Hisako kedves az egész feje, mi van ha nem találkozhatok életem szerelmével, életünkben először, biztos szerelmet is vallok majd neki. Nekem nem kell más csak az ő érintése.
- suttogta az egészet, az álcáját még mindig fenntartva, és próbált figyelni, hogy milyen reakciókat tud kiszűrni, ezt a három mondatot egymás után, két óra leforgásában viszi véghez, hogy az utolsó kérdésnél már elég sokan ittas állapotban legyenek, az ingerküszöb felemelésével, amit a két óra játék alatt a beszólásokkal ér el, ennél a helyzetnél őszinte reakciókat kapjon, akár mimika, akár gesztus formájában, a legjobban a beszédnek örülne, de az is elég, ha megtudja, merre keressen este...
Nozara Shiba
Nozara Shiba
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Deidara Szer. Dec. 04 2013, 19:46

//Akihiko eltűnt, amennyiben vissza kíván majd térni a játékba, először küldjön nekem üzenetet

Shiba folytatta részeges álcáját, és kissé módosított taktikáján, hogy a dologba ölt energia jutalmat hozhasson. A vörös hölgyemény és Akihiko egy idő után elhagyta az asztaltársaságot, és kettesben folytatták szent tevékenységük, valamelyik emeleti szobában. Az ikrek eddigre már bőven részegek voltak, és igencsak belemerültek a kártyajátékba, melyben Shiba egyre többször győzedelmeskedett. Ezt a játékmester furcsállta is, de ha sejtett is valamit, nem tette szóvá. Egyedül akkor szólalt meg, mikor a shinobi a kint látott alakról beszélt, amin valahogy jót kacagott a nagydarab mesterkártyás.
- Nos, elég madárijesztő tud lenni, az igaz, de azért az öregkortól még messze van. Yuumára gondolsz szerintem, Hisako testvérére. Ők ketten tartják fenn ezt a fogadót.
- Meg az ap… hukk… apjuk. – jegyezte meg az egyik iker, az amelyik valamivel részegebb volt a másiknál.
- Igen, meg az apjuk. – helyeselt kelletlenül a játékmester – De ő most nincs itt, amint látjátok.
Lement néhány további kör a kártyában, és néhány italban mérhető kör a torkokon. Kártya, pénz, pia és információ vándorolt az asztalnál, kérdés, összességében ki jár majd jól. A fiatal pincérkölyök valószínűleg aludni tért, lejárt aznapra a munkaideje, és Hisako is egyre gyakrabban tűnt el, olykor a konyha irányába, olykor a pincébe. A nemrégiben érkezett szemüveges alak a pultnál írogatott jegyzetfüzetébe, néhány rövid itallal kísérve. Pár percig ki is sétált a fogadóból, ki tudja, tán cigarettázni, vagy csak friss levegőt szívni, visszatértekor pedig felment emeleti szobájába. Mások is előkerültek, egy középkorú férfi például, ki szállóvendég volt ugyan, nem étkezett itt, csupán aludni tért be, valamint egy hölgy, ki viszont leadta kulcsát, és távozott a fogadóból, valószínűleg véglegesen.
Mikor az ikrekben már kellő mennyiségű pia és győzniakarás volt (Shiba és a játékmester ugyanis eléggé megkopasztotta őket), a shinobi bevetette tervének következő fázisát, és nyíltan meggyanúsította Hisakot a kémhálózat vezetésével. Noha részeget játszott, kijelentését gyanús csend követte. Az ikrek félig tátott szájjal, bambán meredtek rá, ami vagy azt jelentette, hogy a pia eszüket vette és értelmezni sem tudják többé a mondatokat, vagy azt, hogy bennük ragadt a szó a döbbenettől. A játékmester kezei is egy pillanatra megálltak a keverésben, apró szemei pedig gyors pillantást vetettek a pult, majd az ikrek felé.
- Érdekes elmélet. – jegyezte meg – Esetleg vesd majd fel Hisakonak is.
A másik kettő kacagni kezdett ezen, majd tovább is gördült a beszélgetés. Sokáig nem folytatták azonban a játékot, az ikrek belátták, hogy innen már nem hozzák vissza magukat, és ami kevés pénzük megmaradt, azzal kívántak távozni. A fogadót persze nem akarták elhagyni, úgy tűnt, volt nekik fenntartva egy szoba a földszinten, nem igazi, kiadó szoba, hanem inkább amolyan ex-raktár, de a célnak mindenesetre megtette. A játékmester rendelt magának némi kaját, s noha már igen későre járt az idő, egy új vendég lépett be az ajtón.
A fiú, aki érkezett, egy macskát tartott kezeiben, mögötte pedig Yuuma jött be az ajtón. Hisako fekete macskája, ki eddig a pult mellett unatkozott, rögvest felélénkült kicsit. Az érkező srác körbevizsgálta a helységet, jól láthatóan még életében nem járt itt. Megfigyelhette az asztalnál lévő, éppen szétválni készülő négyest, kik az egyetlen talpon lévő vendégek voltak, köszönhetően a kései órának. Az asztalok a jobb keze felől lettek elhelyezve, szemben lépcsőt láthatott az emeletre, ahol a kiadó szobák voltak megtalálhatóak, illetve egy másik lépcsőt, lefelé, valószínűsíthetően a pincébe. Bal oldalt pult, mögötte ajtónyílás, az illatok alapján a konyhába, kissé arrébb pedig egy kisfolyosó, melyről vendéglátója érkezett, a sötét hajú fogadóshölgy.
- Üdv a fogadónkban! Te aztán kései vendég vagy. Van némi vacsoramaradék, bár nem olyan, mint frissen, és szobánk is van kiadó. A hármas számú lesz a tiéd, az emeleten találod. Látod, ott az az ajtó.
Mirubi nagyon jól látta, gyermeki álcája mögött egy minden részletet megfigyelő bestia lapult. A pult felől a létező összes szobaajtót látni lehetett, így a fogadós könnyen szemmel tarthatta, ki mikor hagyja el szobáját. A kulcsot pedig a fiókból kapta, nem volt fali akasztó, így fogalma sem lehetett, mennyien és melyik szobákba szálnak meg éppen. Mindez már önmagában gyanúsnak tűnt, főleg a kinti események után. De akárhogy is nézzük, volt kaja, ágy, és lényegesen melegebb volt, mint odakint, így mégiscsak beférkőzhetett egy kevés biztonságérzet.
Miközben Hisakoval beszélgetett, Yuuma a pincébe vezető lépcsőt vette célba, és rövidesen eltűnt szem elől, az asztaltársaságot elhagyó két ikertestvér pedig az egyik oldalsó szobába ténfergett be, valószínűleg azzal a céllal, hogy ágyat találjanak, mielőtt még kidőlnek.

//teljesen rátok lesz bízva, hogy mikor, mennyit és hogyan alszotok, illetve mit csináltok éjjel, és ezen döntéseteknek fontos következménye is lehet
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Nozara Shiba Kedd Dec. 10 2013, 14:19

A kérdései válaszra találtak, méghozzá a játékmester szájából, megtudta, hogy az, akivel kint találkozott az nem mást, mint a nő testvére, és mikor az ikrek szája az apukáról beszélt lesúlytó pillantásnak vetette alá a két delikvenst, és gyorsan mondta, hogy ő nem tartózkodik a fogadóban jelenleg. Ez után következett a lényeges kérdése, amire döbbent csönd volt a válasz, és a játék végét jelentette, ám tökéletesen kivehető volt, hogy a mellette ülő nagydarab ember az ikrek valamilyen felettese, ugyanis amint kijelentette Shiba az elméletét szemmozgásokkal elküldte a két férfit a szobájába, amit a ninja megfigyelt, hogy merre is található, a következő lépése végett. Természetesen tagadták az állítást, de ilyen őszinte reakciót régen láthatott a fiú, tátott száj megrekedt hang, és ide-oda való pislogás, mintha üzenni akarnának egymásnak, nem tudják mit feleljenek, hogy ne tűnjenek gyanúsnak, legalábbis a Nozara klán szülötte így értelmezte a jelenetet, mikro láthatóan nem folytatódott a játék felállt ő is az asztaltól, a pénzt ami maradt a zsebébe dugta, majd megindult a szobája felé. (Majd kérlek mond meg mennyi maradt nála a nyerések, és a pia vétel után..) Amikor bezárta maga mögött kulccsal az ajtót, gyors ötletelésbe kezdett, míg a piát az üvegből a toalettbe öntötte. <Ha mindent összegzek, a nő nem nagyon tud semmit, és az új férfi sem, gyorsan le is léptek, még ha tisztában is lennének valamivel, akkor sem tudom hol keressem őket, szóval elhanyagolhatom őket, a játékmester valamilyen főnök lehet, vagy irányító, lehet nem csak ezért kapott ilyen nevet, hanem tényleges "mester" is lehet, a szálak irányítója, de hozzá nem mehetek csak úgy, előtte még több információt kell összeszednem az ikrektől, akik beavatottak, és kellően hülyék. A probléma, hogy ketten vannak, ezt valahogy meg kell oldano, vagy ellenük irányítanom, a piától biztosan ki vannak ütve, így lasabban foghatnak fel dolgokat, esetleg nagyobb ricsajt is képs vagyok csapni körülöttük, ezt kell felhasználnom, és komolyabban kiffagatnom őket, így velük fogom kezdeni. Túl gyanús volt az utolsó kérdésem, lehet, ha tényleg van itt valami, akkor értem jönnek, míg alszom, így ezt nem tehetem meg, de kicsit pihennem is kell, ez problémás, mert lehet, hogy nem fogok tudni felkelni az akcióig, meg kell oldanom ezt most előzetes alvás nélkül, nos...> Körbesétált a szobájában, és keresett egy tárgyat, aminek a súlya nagyjából megegyezik az ő súlyával, és a kezét rárakta a kézjelek után.
- Kawarimi no Jutsu! - mondta, majd a chakráját a felszínén formálta, és így létrehozott egy másolatot magából, amit befektetett az ágyba, kifogásolható pózban, a fél takaró rajta van, szája nyitva, és a két keze a fal felé áll, mint egy részeg, aki beesett a fekvőhelyére. Ez után várt egy kicsit, míg elcsendesedtek kint a dolgok, nem érdekelte meddig kell ezért várnia. Nem akart csörgést, így minden fegyvert, pénzt lerakott magától, kivéve a két katanát, amik a hátán a hüvelyben helyezkedtek el, a töbi az ágya alatt volt. Kulcsával kinyította az ajtót, majd levágott egy kis "takaró-sarkot", hogy abba beletekerje a kulcsot, és úgy rakja el, nehogy az szólaljon meg. A Néma gyilkolás tecnhikája a hangtalan lopózást segítette, így Shiba is ezt használta, amíg kilépett az ajtón, és visszazárta azt, majd megindult az ikrek nyomán, egészen a raktárhelyiségig, bízott benne, hogy nem veszik észre, és egészen odaáig elsétálhat, settenkedhet. Megnézte fent vannak-e még halagatózással, ha igen, meghallgatja mit mondanak, és úgy cselekedik tovább, ha nem akkor be fog menni eképpen. Az ajtó jelentette az újabb kihívást, ha nyitva volt, nem volt probléma, de ha zárva, akkor valahogy be kellett mennie, így chakrát összpontosított a katanájába, ahogy tanulta, majd megpróbálta a zárt átvágni, a lehető leghallkabban, ha túl nagy hangzavart csapott, azonnal a Rai Mai segítségével a szobájánál termett, és az ágy alatt elaludt, hiszen akkor legalább pihenjen, ha a terve kudarcba fullad, de ha bejutott megkereste az ikreket, hogy és miként alszanak, míg az ajtót visszacsukta, pontosabban hajtott, és egy nagyobb tárgyat emelt- tolt elé. Ekkor az egyik ikerhez lépett, akit hatalmas, ám nem gyilkos erővel, kardja markolatával fejen vág, hogy ne legyen eszméleténél, még akkor sem, ha felemeli és mozgatja, akkor se keljen fel. Lefekteti a földre, jól látható helyen, ha nicns kötél a raktárban, ha ven, akkor egy gerendához kötözi, lábát, és kezét is a farúdhoz tekervén, és a száját is beköti. Ez után felkelti hallkan a másik ikret, klónjával, akit az imént hoz létre, bár ezek szinte semmilyen kontaktusra nem képesek, és szellemek, ezt a felkelő másnapos, vagy éppen még részeg férfi nem tudja, és kardjával az eszméletlen fél nyakához ér.
- Nem akarom bántani a testvéred, de most elárulsz nekem mindent erről a fogadóról, a személyekről, akik itt dolgoznak, és a kémhálózatról, amiről a pletykák szólnak, ha az információ nem elég kielégítő a számomra a testvéred torkát elvágom, ha kiabálsz a testvéred torkát elvágom, ha nem suttogsz, a testvéred torkát elvágom, és ha megmoccansz, szerintem tudod mi fog történni - nem csak fenyegetés volt, tényleg meg fogja tenni, legalábbis drasztikus esetben, és ha ébredezik a férfi, akkor a markolattal újra kupán vágja. Amit nem tud a másik, hogy a mellette álló Shiba csak egy sima klón, így ő is retteghet a haláltól, talán elég lesz ez, hogy néhány dolgot megtudjon. Sajnos meg kell ölnie őket a beszélgetés végén, mert nem hagyhat szemtanúkat, de ez még ne fájdítsa meg a fiú, és a másik kettő fejét, ez még csak a jövő.
Nozara Shiba
Nozara Shiba
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

1 / 4 oldal 1, 2, 3, 4  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.