Katsumi Kawachi Vs Hachidory Icye - Madárhullás

4 posters

Go down

Katsumi Kawachi Vs Hachidory Icye - Madárhullás  Empty Katsumi Kawachi Vs Hachidory Icye - Madárhullás

Témanyitás  Hachidori Icye Szomb. Jan. 04 2014, 16:56

( Ez a topic lesz a csata helye. )

Szép nap volt. A nap sütött, és én meg nem tudtam, mit csináljak. Kusagakure utcáin járkálva néztem, és éreztem a nyári napot. Minden utcát végigjárva gondolkodtam, de nem jöttem rá. Egy ilyen napon annyi energiám volt, hogy legszívesebben megvívtam volna egyedül az egész háborút. Elmentem a piacra, a város kereskedelmi központjához, hogy elfoglaltságot keressek. Ha nem találok olyat, akkor is, legalább kifárasztom a lábaimat.
- Ki kell használnom ezt az időt! - gondolkodtam, és már rá is jöttem, hogy mivel. Megláttam egy nálam kb. 1 évvel idősebbninját, aki szerintem pontosan ugyan ezt érezte. Elkezdtem felé sétálni, és odaszóltam neki.
- Üdvözletem! Hachidory Icye vagyok, és látom, te is unatkozol. Gondoltam, ha nincs semmi fontos dolga, megküzdhetnénk egymással. Nem halálra menően persze, csak gyakorlásképpen. Elfogadod? - kérdeztem végül, és már vártam a választ.

A hozzászólást Hachidori Icye összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 08 2014, 19:07-kor.
Hachidori Icye
Hachidori Icye
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 128

Vissza az elejére Go down

Katsumi Kawachi Vs Hachidory Icye - Madárhullás  Empty Re: Katsumi Kawachi Vs Hachidory Icye - Madárhullás

Témanyitás  Katsumi Kawachi Hétf. Jan. 06 2014, 23:06

Hogy kerültem a Fű országába? A válasz az, hogy kémkedni jöttem az országomnak. Nem igazán akarok senkivel konfrontálódni, így csak nyugodtan sétálgatok és figyelem a környezetet, még mindig nem értve, hogy a falu őrei, hogy engedtek be a kereskedő csapattal, akik egy kis pénzért azt hazudták, hogy egy fegyveres segéd vagyok. Nem volt nálam sok minden, a karkötő és a nyaklánc, ami állandó része lett az öltözetemnek, ezenkívül 5 kunai, kettőn robbanó cetli, és emellett 4, robbanó címke, 2 füstbomba, 2 egyszerű ninjato, és a láncing a testemen védelemként, de más nem. Ekkor egy fiatal srác szólított meg, hogy szeretne gyakorolni. Nem igazán unatkoztam, de a vértelenséget nem tudom garantálni, lévén, hogy a fő profilom a kenjutsu. Embereket továbbra sem kedvelem és ha harcolok, akkor azt akkor csakis halálig, mármint az ellenfelem haláláig, de gyakorlás sosem árt.
- Ugyan nem unatkozok, de szívesen gyakorlok.
Mondom és jelzem, hogy mutassa az utat a gyakorlópályára próbálva leplezni az emberellenességemet és a gyűlöletemet az emberek irányába. Nem azért gyűlölöm őket, mert romlottnak tartanám őket, de nem is azért, mert ártottak volna nekem, csak egyszerűen azért, mert emberek. Nem kellett ok, egyszerűen így volt, de most ezt félretettem.
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 571 (A)

Specializálódás : Kenjutsu

Adatlap
Szint: S
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132

Katsumi Kawachi Vs Hachidory Icye - Madárhullás  Empty Re: Katsumi Kawachi Vs Hachidory Icye - Madárhullás

Témanyitás  Hachidori Icye Kedd Jan. 07 2014, 18:51

- Ahogy látom, nem tudod, hogy a gyakorló pályákat csak akadémiai tanulók, vagy az itt állomásozó konohaiak használhatják. Tudom, szerintem is hülyeség, de a szabály, az szabály. De tudok a falutól pár száz méterre egy mezőt. Tele van kisebb-nagyobb sziklákkal. Kitűnő hely a gyakorlásra! - mondtam, és már is elindultam a kapu felé. Miután ellenőriztek minket, és mindent rendben találtak, máris mehettünk ki.
Út közben néha rápillantottam a fiúra. Máshonnan jött, az biztos!Egy Kusagakurei geninn tudná ezt. De nem szóltam semmit. Érdekes, hogy csak most tűnt fel ez. És, hogy ezt nem tudja, akkor tuti, hogy azon kívül, hogy nem itteni, talán ellenséges ninja is . Habár, nem biztos, hogy ellenséges.
- Én hülye! És ha kém!? - rémlett fel bennem a gondolat. De próbáltam elkergetni. Kém? Lehet, de hogy nem az ellenségtől, az tuti. Eközben oda is értünk a mezőhöz. 
Hachidori Icye
Hachidori Icye
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Katsumi Kawachi Csüt. Jan. 16 2014, 23:12

~Mintha érdekelne, hogy kik használhatják.~ Mivel azt mondta tudja hol tudnánk gyakorolni én pedig nem ismerem a környéket, így követtem, legalább a falu környezetét is megismerem és ezt is jelenthetem a falu jelenlegi vezetőjének. Az álcát, hogy a kereskedőkkel jött fegyveres segítő vagyok kifelé ugyanúgy bejött, mint befelé. ~Hogy valakik ennyire hülyék legyenek.~ Nem igazán figyeltem, hogy merre jövünk, mert nem akarom megölni, így visszafelé is csak őt kell követnem. Ha felállt és elhelyezkedett egyből előkaptam a hátamról az egyik ninjatot és a kiri kyokkumen // köd állást vettem fel, majad pedig alkalmaztam a Shoudou // első osztály nevű kenjutsu technikát, amivel a kardom eggyé vált a kezemmel és várom a támadását. Már ez is sok chakrát vett el, így inkább megpróbálom ezzel az egy technikával végig vinni a harcot.
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hachidori Icye Szomb. Jan. 18 2014, 13:48

Ellenfelem elhelyezkedett, tehát nekem is ezt kéne tennem. Előkaptam egy kunait, és már gondolkodtam is, milyen technikával kezdjek. Néhány másodperc alatt rá is jöttem, melyik technika a legjobb ide, vagy legalább is, az, ami eszembe jutott hirtelen.
- Bushin no jutsu - és a megfelelő kézjel elmutatása után máris kettővel több volt belőlem. Mindhárman erősen fogtuk a kis fekete fém tőrt, és készültünk a támadásra. Én, és egyik klónom rohanva közeledtünk a fiú felé. A hátul maradt árnyékklón közben surikeneket vett elő, és felkészült arra, hogy fedezzen minket. Én közben társam segítségével átugrottam ellenfelem felett, és máris mögötte voltam. Hátamon lévő táskából még egy kést vettem elő, és máris támadni kezdtem őt. A két kunaival a kezembe kezdtem a fiú felé szúrni, avagy, a másikkal esetleges támadásokat védeni.
Hachidori Icye
Hachidori Icye
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Katsumi Kawachi Szomb. Jan. 18 2014, 19:23

Társam elővett egy kunait és miután létrehozott 2 klónt támadásba lendült. Mivel a klónok csak egyszerű testetlen valamik, így a fegyverek a kezükből kiestek és pontosan tudtam, hogy melyikük az igazi, viszont meghagytam a hittben, hogy nem tudom melyik az igazi, de vártam a támadást. Mivel a kezemmel nem tudok pecséteket létrehozni, de a kardommal simán megakasztom a klónt, miközben megpróbálom kikerülni az ugró ellenfelemet, aki ismét elszámította magát, ugyanis a klón nem képes felemelni, mivel egy illúzió csak, persze nem sikerült, így el is sodort, egymásra estünk, persze én voltam az alsó, de a karomra figyeltem, hogy senkinek ne essen miatta baja. Ha sikerül lelöknöm magamról és előbb felállni, akkor a karddal felé mutatok és ha eljutok eddig, akkor nyertem és feloldom a technikát.

//Írtam egy mesélőnek a klón jutsu használatod miatt, mert ezek nem árnyékklónok, egyszerű illúzió klónok, amiknek nincs fizikai teste.//
Az efféle hibákért elég szólni itt, ez félreértés, nem súlyos hiba ~Madara
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Orochimaru (Inaktív) Vas. Jan. 19 2014, 03:25

Én volnék az a mesélő, és tisztázom a helyzetet, ugyanis voltak félreértések, mindkét oldalon, nem durva hibák, csak segítség a részemről, hogy tudjátok folytatni. Nos a Bunshin no Jutsu természetesen nem egyezik meg a Kage Bunshin on Jutsu-val, ugyanis míg az elsőnél egy leképezést végzünk magunkról, és annak adunk formát, egy képet, így a nálunk lévő fegyvereket ugyanúgy tudja használni, a kép, de nem rendelkezik chakrával, és nem válhat el a fegyvertől, illetve amint bármilyen nemű fizikai érintés következik be nála, akkor füsté válik, eltűnik. Ez egy megtévesztésre használható technika. A hiba a leírásotokban, hogy Icye el akarta velük dobatni a shurikent, és, hogy rajta keresztül próbált meg feljebb kerülni, nem több, és a hiba amit Kawachi elkövetett, hogy egy testetlen lényt nem képes megakasztani a kardjával, az egyszerűen neki rohan és eltűnik, ez füst formájában tűnik, ami megzavarja, és így tökéletes támadási felületet kap Icye ajándékba. (8:30-nál láthatjátok miként, https://www.youtube.com/watch?v=Fz38cv1nX1Y ) Ezek voltak a hibák, de vegyétek így:

Icye támad, a klón mögötte, és előtte elterelés, így Kawachi nem mozdul, míg be nem érkezik a támadás, az első klón azonnal füstté válik, amint érintkezik a karddal, így Icye nem próbálkozik meg, a rajta keresztül menő ugrással, csak egy ütéssel, amit megállít a kard pengéje előtt. Mindketten gyorsak voltatok, ami így patt helyzetet hozott létre, egy szökkenéssel újra megteremtitek azt a távolságot, ami eddig volt, és egy kommentátor ekkor üvöltené be, hogy: round 2

Kawachi,
Chakra: 90% (körönkét vonj le ötöt, amíg az Első osztályt fenntartod, ez számodra még fáradságos technika)
Állapot: 99%

Icye,
Chakra: 88% (két klón idézése)
Állapot: 98% (többet futottál mint ellenfeled)
Orochimaru (Inaktív)
Orochimaru (Inaktív)
Inaktív

Adatlap
Rang: Ex-Kage, Sannin
Chakraszint: Ha tudnád.....

Témanyitás  Hachidori Icye Vas. Jan. 19 2014, 14:24

Egy pillanat kellet, hogy kidolgozzam új tervem. Hála annak, hogy én voltam a kétszemélyes emberkupac tetején, hamar sikerült távolságot csinálnom. Kezdődhet hát a következő próba! Vajon sikerül-e nekem győznöm? Egyet már biztosan tudok, nem fegyveres segéd. A gyanúm, miszerint a fiú kém, kezdett beigazolódni. De vissza a harchoz. A kis klón elterelés részben jött be. A mögöttem lévő klón, amelyik fedezésre van kitalálva természetesen nem felelt meg a célnak. Persze, a velem együtt támadó klón is csak az elterelés része. Nos, akkor kezdjük el újra! Most surikeneket vettem elő és készen álltam az ellenség támadására. Persze, a közelharcra is felkészültem, így újabb két kunait tartottam elérhető közelségben. És vártam.
Hachidori Icye
Hachidori Icye
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Katsumi Kawachi Pént. Jan. 24 2014, 21:59

A dolgok gyorsan történtek, a klón megsemmisült és a társam rám esett, de a felállásnál, lévén, hogy ő van felül nem lehettem elég gyors a befejezéshez, így patthelyzet alakult ki, amit ellenfelem kis is használt és egyből a következő támadásra készült. Amennyiben eldobja a shurikeneket, akkor védekezésként a karddal hárítom őket, majd az ismert technikámat, a Mikazuki no mai // növekvő hold tánca, vetem be annyi különbséggel, hogy most képtelen vagyok klónt létrehozni, így egyszerűen egy levegőből indított támadás lesz az egészből. Remélhetőleg túléli a támadást, hiszen klónokkal kiegészítve nehezebb dolga lenne, de ez így egyszerű frontális támadás. Amennyiben sikerül kivédenie és marad rá lehetőségem nem hagyok neki nyugtot, hanem feloldva az első osztályt azonnal erősen támadom a pengével, míg egyik pillanatban bevetem a Hikage // Napfény nevű technikát, amivel egy kicsit elvakítom az ellenfelem és mivel kárt nem akarok okozni benne egyszerűen a szabad kezemmel gyomron vágom.
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Madara Kedd Feb. 11 2014, 06:25

A harcot lezárom, mivel Kawachi karaktere Bannolva lett az oldalról.
Icye, az eddigi teljesítményért kapsz +3 Chakrat.
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.