Isha Dansei

2 posters

Go down

Isha Dansei Empty Isha Dansei

Témanyitás  Isha Dansei Hétf. Dec. 08 2014, 13:22

Csak saját felelősségre Very Happy Első karakter szóval a szemrák elkerülése végett NE OLVASD EL! Very Happy ~ Dansei 

Név
: Isha Dansei
Ország: Fű országa később Konoha
Kor: 15
Nem: Férfi
Felszerelés: Kachi Sentei,
Kinézet: Egyszerű szürke egérke, átlagos termet, átlagos súly. Kedvelt színe a szürke, fehér, és a fekete, e variációkból áll a ruhatára. Piszkos szőke, rövid haj, zöld szem. Mindig egy hófehér kés lóg az oldalán.
Jellem: Visszahúzódó, de nagyon barátságos. Nem beszél, sokat inkább csak figyel, és a megszerzett adatokat könnyedén észben tartja. Hűséges a barátaihoz és nagyon segítőkész. Ha harcra kerül a sor, inkább hátul marad és figyel, stratégiákat alkot, melyeket a megszerzett tapasztalataira épít. Kisé naív, ebből már sok problémája akadt.

Előtörténet:
Mit is mondhatnék, a helyről ahol születem? Tán csak annyit, hogy a Fű országának keleti végében helyezkedett el egy kis kunyhó melyet otthonnak neveztem. Ebben laktunk apámmal és anyámmal. Ők a helyi gyógynövényekből éltek ezeket szedték majd bementek a faluba és eladták őket. A ház mellett egy sűrű erdős rész volt mely a közeli tisztást takarta, ahol a füvek nőttek. Elszigetelve éltünk a város lakóiról, mivel apámék nem akartak emberek közelében lenni többé. A IV. Ninja háborúban, mint medikus ninják nagyon sok halált, vért sebesülést, amputációt, és ki tudja még miket kellett látniuk. Ez mindkettőjüket nagyon megviselte. Amúgy a családunk hosszú nemzedékek óta büszkélkedik kiemelkedő orvosokkal. Nem egy közülük, talált fel új gyógyszereket és írt ma is használatos anatómiai könyveket. Szóval ide születtem, mint szüleim egyetlen gyermeke.

Már kis koromban érdekelni kezdett az orvoslás tudománya. Esténként anyám könyveit nézegettem, és folyamatosan kérdésekkel bombáztam őket egy ideg, izom, avagy szerv felépítéséről, tudnivalóiról. Mikor 7 éves lettem már anyám sem bírta a kielégíthetetlen kíváncsiságomat az emberi test rejtelmeiről ezét inkább elkezdett tanítani engem. A tanulásom óriási mennyiségű anatómiai, biológiai és pszihikai tanagyagot foglalt magába. Mindezek mellett el kellett sajátítanom a chacra irányítást és kontrollálást, mivel, mint mondták ez az összes orvosi ninjutsu alapja. Szóval ezt is meg kellet tanulnom.  Minden héten elmentünk anyámmal a közeli tisztásra, hogy gyógyfüveket, tealeveleket és egyéb hasznos virágot szedjünk. Ilyenkor mindig számon kérte rajtam a növények latin nevét és a felhasználásuk módját. Volt, hogy a 2 szinte teljesen azonos növény közül nekem kelett kiválasztanom azt, hogy melyik a mérgező. Akárhogy döntöttem mindig én kaptam belőle aznap este. Így le tudtuk ellenőrizni, hogy a feltevésem igaz volt-e vagy sem. Ha melléfogtam, akkor néhány napig eléggé nyomtam az ágyat. Apám sem volt ez idő alatt rest. Ő a háború idején a műtőasztal mellett dolgozott mindig. Szóval az erdei állatokat, amelyek súlyosan megsérültek, vele együtt kelett megműtenem. Azt hiszem a 3.-dik szarvasnál már nem hánytam. Természetesen félreértés ne essék, nem vetettük meg a húst, mint ételt, de mi nem vadásztunk, hanem a faluból szereztük be a húsárut. Nagyritkán én is bemehettem a faluba körülnézni. Nagyon furcsa volt. Meg büdös. Mindenütt házak, beszélgető emberek, szagok, zajok, látvány, ízek. Néha elég volt egy nap is belőle. Nem igazán jött be nekem a „városi élet”.
Mikor már képes volta egymagam kivenni egy madár szárnyába állt fadarabot, fogat, kósza shurrikent, apám megajándékozott egy régi családi ereklyével, ekkor voltam 11 éves. Egy kés volt melynek neve: „Kachi Sentei”. Ez egy kisé eltért a normális pengéktől, mivel hófehér volt, és sima fényű. Akár porcelánnak is lehetett volna nézni, de nem az volt. Mint megtudtam van neki egy érdekes tulajdonsága, méghozzá az, hogy nem hagy külsérelmi nyomot. Csak és kizárólag bőr alatt vág, felette nem. Tökéletes eszköz kényes műtéti beavatkozásoknál, vagy ha el kell tenni valakit észrevétlenül láb alól. Megköszöntem és felcsatoltam az övemre.
Ezek után már minden beavatkozásomat ezzel a késsel kellett végeznem. Nagyon nehéz volt. Apám a ninjutsui segítségével mindig megmondta, hogy pontosan hova vágjak, hogy ne okozzak kárt a páciens testében. Hihetetlenül nehéz volt. Még most is félek használni. Hiszen nem látom, hogy hova vágok, és ha eltalálok egy eret vele, akkor az illető a belső vérzés következtében akár meg is halhat.

Egy nap teljesen váratlanul egy nagyobb csapat bérenc Ninja támadta meg a házunkat. A mai napig nem tudom az okát, hogy ki és hogy miért támadott meg minket, de porig égették a házunkat. Én ekkor a közeli tisztáson éppen füveket szedtem. Anyám sikolyára riadtan futottam vissza. Csak az égő házat láttam. Kiáltottam hívtam őket, de semmi. Ekkor vettem észre, hogy a tűz túloldalán egy ember áll. Nem volt kitűnő jelenség, nem volt semmi különös ismertető jegye. Csak a keze melyet a szája elé emelve csöndre intett. A kéz hófehér volt és csillogott a tűz fényében. Majd gyorsan elsietett.
Utána rohantam, kerestem addig, amíg ki nem fáradtam, és el nem ájultam. Másnap egy kórházban ébredtem Konohában. Az ágyam melletti szekrényen ott figyelt a ruhám és a késem. Miután alaposan kifaggattak a kilétemről és a hovatartozásomról, levelet küldtek a falumnak, hogy nézzenek utána a házunknak. A válsz 3 nap múlva megérkezett. „A házból csak néhány erősebb gerenda maradt állva, a hamu nagy részét a szél elvitte. 2 holtest feküdt a ház végében, az egyikük egy nő a másik egy férfi. Nyom nem található. Indok a támadásra nincs, folyik a nyomozás.”

Egy hét után kiengedtek a kórházból, de nem menetem el konohából. Helyette kérvényt nyújtottam be a Hokage-nak, hogy maradhassak, hiszen a Fű országában már nincs senkim, így visszamenni sincs semmi értelme. Ezen kívül hallottam hírét, hogy itt milyen jó Ninja képzés folyik.

A kérelmemet elfogadták és az akadémiára is felvettek. Mivel nem szerettem volna nevelőszülőkhöz kerülni, ezért inkább egy lakást kértem. Nem volt gond számomra az önellátás. Innentől kezdve elkezdtem tanulni, hogy genin lehessek. 
A genin vizsga nem volt annyira nehéz. A matek feladatoknál kissé megrémültem, hiszen nem vagyok benne valami jó. De minden aggodalmam hiábavaló volt, mivel végül sikerült letennem. A gyakorlati része nem volt nehéz. Létrehoztam 3 tökéletes klónt. Többre nem voltam képes, mert, nagyon izgultam, és ezért kissé leblokkoltam. De átengedtek. Megkaptam az oklevelet és a fejpántot. Örültem nekik. Szerettem volna, ha a szüleim is látják. Elhatározásra jutottam miközben a fejpántot néztem. Ez két részből állt: Először is olyan jó orvosi ninja akartam lenni, mint apa és anya . A másik pedig: Meg akarom keresni azokat, akik megölték őket.

A hozzászólást Isha Dansei összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 11 2014, 18:22-kor.
Isha Dansei
Isha Dansei
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 40

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 340

Vissza az elejére Go down

Isha Dansei Empty Re: Isha Dansei

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Dec. 08 2014, 20:06

Üdvözöllek Az Oldalon!
Először is, ötletes Dojutsut találtál magadnak, látszik is, hogy értesz hozzá. Gondolom vagy érdekel a Biológia, vagy magad is Orvos vagy Very Happy Inkább az utóbbi, ugyanis úgy láttam az írásodból, hogy már nem nagyon tudtad beleélni magad egy 15 éves Genin életébe.
Egyenlőre várakozásra kell kérnem téged, ugyanis a Dojutsuk nálunk nagyon szigorúan engedélykötelesek, azonban ebben látok lehetőségeket. Beteszem Szavazásra magát a Kekkei Genkait, azonban az Előtörténetedet majd bővíteni kell és néhány ponton át is kell majd írni ha elfogadásra kerül, vagy ha elutasításra és így, Dojutsu nélkül is szeretnél játszani.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Isha Dansei Hétf. Dec. 08 2014, 20:58

Rikudou Sennin írta:Üdvözöllek Az Oldalon!
Először is, ötletes Dojutsut találtál magadnak, látszik is, hogy értesz hozzá. Gondolom vagy érdekel a Biológia, vagy magad is Orvos vagy Very Happy Inkább az utóbbi, ugyanis úgy láttam az írásodból, hogy már nem nagyon tudtad beleélni magad egy 15 éves Genin életébe.
Egyenlőre várakozásra kell kérnem téged, ugyanis a Dojutsuk nálunk nagyon szigorúan engedélykötelesek, azonban ebben látok lehetőségeket. Beteszem Szavazásra magát a Kekkei Genkait, azonban az Előtörténetedet majd bővíteni kell és néhány ponton át is kell majd írni ha elfogadásra kerül, vagy ha elutasításra és így, Dojutsu nélkül is szeretnél játszani.
Először is köszönöm a szívélyes üdvözletet. Isha Dansei Icon_biggrin És köszönöm, hogy így reagáltál az ötletemre. De hogy egy kicsit pontosítsak, semmi közöm a biológiához mivel jelenleg is Földrajzot tanulok Isha Dansei Icon_biggrin Viszont ez nálunk családi vonás, hogy majdnem mindenki orvos, így értek ehhez is egy kicsit Isha Dansei Icon_biggrin. A sorozat nézése közben is ők fogtak meg a leginkább ezért választottam medikus beállítottságot. Természetesen ha a szemtechnika elutasításra kerül azt sem bánom. De örülök, hogy felcsigáztam a fantáziádat. Isha Dansei Icon_biggrin Mindemellett, mivel most kezdeném ezt a "fórum szerepjátékosdit" ezért úgy mondván mindenre vevő vagyok. És ha tudnád pontosítani, hogy hol kéne változtatásokat eszközölnöm az előtörténetben azt megköszönném. ^^
[EDIT: összeszedvén gondolataimat ezt fűzném hozzá a szemtechnikához: https://docs.google.com/file/d/0B4dgkoUTX8iCWnJpUm90NHdPcFE/edit ]

A hozzászólást Isha Dansei összesen 7 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Dec. 11 2014, 22:53-kor. (Reason for editing : Isha Dansei)
Isha Dansei
Isha Dansei
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Dec. 11 2014, 17:29

Nos. A Ninja Tanács egyhangúan úgy döntött, hogy vannak hiányosságai a szemtechnikának (A link nem jó amit küldtél sajnos) amit később orvosolhatunk, azonban új játékos nem kaphat engedélyt egy ilyen szintű Kekkei Genkaira. Maga az ötlet talán kidolgozható, de abban maradt a vezetőség, hogy később ha játszottál, aktív voltál és megmutattad, hogy valóban komolyan gondolod a játékot, akkor később újra visszatérhetünk a Dojutsura.

Hibák:

- A Dojutsus részeket ki kell szedni és kérlek, írj valami mást az előtörténetbe, amivel meglesz a terjedelem és a minőség.
- Túl koros a karakter az Akadémia képzéshez. Négy év alatt tedd le a Genin Vizsgát, hiszen az a normális, ebből adódóan fiatalabb korodba kerülj Konohába.
- Mivel kicsi vagy így lakást nem bérelhetsz. Nevelőszülőkhöz adnak, vagy kapsz egy lakást a falutól.
- A Genin Vizsgát kicsit részletesebben írd le: Milyen feladatok voltak, hogy sikerült, mik voltak a nehézségek.

Amúgy szerintem nagyon jó játékos lennél még akkor is ha kezdőnek számítasz. És ne csüggedj, ugyanis az Orvosi Technikák közül van olyan technika, amivel fel tudod mérni a testet, de a későbbiekben ettől még beszélhetünk a Dojutsuról. Ha javítottad az Előtörténetet itt válaszolj kérlek és újra elolvasom! Smile

ui.: Ha elfogadásra kerül, akkor az Orvosi Technikákat csak akkor tanulhatod, ha rendelkezel alap ismeretekkel. Anatómia, Toxikológia, vagy bármi más téma terén. Ezeket Élményben megírhatod majd.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Isha Dansei Csüt. Dec. 11 2014, 18:18

Átírtam. Kicsit agyalnom kellett mivel az előző történet magára a szemtechnikára épült. Egyébiránt itt a hibás link tartalma

A Gankai ereje:
A gankai egy szemtechnika hasonló a Bjakuganhoz és a Sharinganhoz. Maga a szem egy anatómiai látást biztosít hordozójának, így ez egy tökéletes orvosi illetve bérgyilkosi/Vallatói szemtechnika. átlagosan az első trauma hozza elő a Gankai első szintjét, míg a második és harmadik szintje az életkortól a Chacra kontroll és irányítástól illetve a gyakorlástól függően lehet megjeleníteni. Mint az előbb említettem a Szemnek 3 szintje van, amelyekhez mindig egy szín is társul. Ha valamelyik szint aktiválódik, akkor a szem színe hirtelen az alábbiakra válthat: (a szín a használó eredeti sem színének függvényében lesz sötétebb illetve világososabb)
- Halvány lila – Sötét lila: Ez az első szint, ami csak az izmokat és az idegeket képes érzékelni. Ezenkívül mind az elektromos kisüléseket, amit az agy generál, az idegpályák üzenetközvetítését és az izmok összehúzódás előtti reakcióját (azaz az agy álltál generált minden elektromos jelet, ami a testben lezajlik.) Így lehetőség nyílik a használónak, az agyi impulzusokból következtetni a másik következő lépésére. Viszont nem képes minden mozdulatot előre jelezni csak a legegyszerűbbeket. Pl.: karlendítés lépés, futás, fejmozdítás, és agyi megmozdulások. Ez a szemtechnika harcban használható de nem túl hatékony. A szem nem lát át tereptárgyakon, nem érzékeli a chacrát semmilyen formátumban. Csak akkor ér valamit ha az ellenfél a normális szem számára is látható. Tökéletesen kombinálható bármilyen mozgást akadályozó eszköz avagy Jutsu mellett.
Orvosilag: egyből felmérhetőek a sérülések és a fájdalom gócpontja. Emiatt a szem segítségével képessé válik a tökéletes masszás, akupunktúrás kezelés, összevarrás, és idegen tárgyak eltávolítására, hibátlanul a legkisebb fájdalommal. Ezeken kívül sok más felhasználási mód is létezik de a többit eddig homály fedi.
- Halvány vörös – Sötét vörös: A második szint a műtéteknél elsőrendű használatot élvez. Ennek a szintnek a segítségével a vérereket és a belső szerveket láthatjuk. Így a használónak nincs szüksége a Shindanra azaz a diagnózis Jutsura. A harcokban csak az ellenfél testi állapotára és az esetleges vérveszteség észrevételére használható egyébre nem.

- Piszkos Fehér: Ez a harmadik szint noha ez tűnik a legegyszerűbbnek. A Teljes csont és porcvázat mutatja meg. Mivel eddigi tudomásunk szerint csak 5 Shinobi volt képes ezt a szintet elérni ezért nincs sok adatunk róla, és használatát sem ismerjük teljeskörüleg. Így csak az alap információkat tudom most leírni. Azaz csatában szinte teljességgel használhatatlan mivel a csont az utolsó része az emberi testnek ami sérül. Orvoslásban viszont a törés diagnosztizálására a legjobb.   

remélem így már egy kicsit érthetőbb, hogy mire gondoltam Smile
Isha Dansei
Isha Dansei
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Dec. 11 2014, 22:08

Előtörténtet Elolvastam és tetszett. Nem túl hosszú, nem is rövid. Látszik, hogy még kezdő vagy, de egy megfelelő mesélő mellett (És ki ne lenne az? Very Happy ) szépen fogsz fejlődni én úgy érzem. Én amikor kezdtem az FRPG-t akkor Én is itt kezdtem és a te előtörténeted felét írtam csak meg, azt is össze-vissza elrontva. Szóval a fejlődés az biztos meglesz.
Azonban, a fegyvert amit a karakter az apjától kapott, nem fogadhatom el ilyen feltételekkel, ugyanis az egy különleges chakrafegyver lenne, ami reagál a chakrára és méghozzá különleges módon úgy, hogy chakrával vágja el a belső részeket és kihagyja a bőrt. Ennek majd leírom a folyamatát a Chakraelmélet szerint, azonban ezt még hanyagoljuk. Később térjünk rá vissza, mivel fontos eleme ez a karakterednek, így később ha játszottál párat és elérted a 150-es chakraszintet akkor újra megtárgyaljuk ezt. (Ja és a Latin neveket itt ne hangoztassuk annyira csak a Naruto miatt, mivel nem tudjuk, hogy ebben a világban létezik-e más nyelv. Természetesen ha valamit csak latinul tudsz kifejezni akkor tedd úgy, de ha nem muszáj akkor ne Smile)

Elfogadva!

Értékelés:

- Kérvény benyújtási esély a Dojutsu miatt, ami elutasításra került. (Erről a szabályzatban olvashatsz)
Kezdő Chakraszint: 100
Kezdő Pénzösszeg: 5000 Ryo
Kezdő Rang: Genin // Medikus Tanonc
Kezdő Szint: D
+ Ajándék Technika: Shindan // Diagnózis --> Ezt azért kaptad meg, mert Orvosi Családból származol. Viszont, további Orvosi Ninjutsu elsajátításához szükséges lesz azon tudások összeírása és szakszerű (lehetőleg saját szavas leírása [Nagyrészt]) leírása, amiket leírtam már. Nem kell az összes, csak egy adott terület betevő ismerete. Írj adatlapot és kezdődhet a játék!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Dec. 11 2014, 22:25

Ja és azt elfejeltettem egyértelműsíteni, hogy a Kést ettől még használhatod, csak nem ilyen képességekkel.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Isha Dansei Csüt. Dec. 11 2014, 22:29

Értettem, felfogtam ,köszönöm! Very Happy
Isha Dansei
Isha Dansei
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.