A 3. vizsga - Kenta Koizumo vs Kaibutsu Hiroto

3 posters

Go down

A 3. vizsga - Kenta Koizumo vs Kaibutsu Hiroto Empty A 3. vizsga - Kenta Koizumo vs Kaibutsu Hiroto

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Vas. Május 03 2015, 21:26

//305ch//
Eljött hát ez a nap is. Konohában egy újabb chuunin vizsga vette kezdetét nem is olyan rég és most már a harmadik és egyben az utolsó vizsga rész van soron. Ez pedig nem más, mint a párharcok. Korábban már kisorsolták, hogy ki kivel fog először harcolni, így hát ennek megfelelően kezdődött el ma reggel a feladat. Számos harcot letudtak már, egyedül az utolsót nem, amiben én vagyok az egyik résztvevő. A megszokott hidegvérrel lépek ki a hatalmas arénába, majd sétálok majdnem a közepére, ahogy a megszokott protokoll előírja. A jounin játékvezető már ott várakozik. Tekintetemet lassan körbejáratom és lehetséges segédeszközök után nézek. A falak mentén nőtt néhány fa, amelyeket fel tudom majd használni, ha úgy alakulnak a dolgok, más viszont nem igazán van. A jounin ezúttal nem vázolja fel a szabályokat, hiszen a legelején már megismertük azokat. Addig megy a harc, amíg valamelyik fél eszméletét nem veszti. A gyilkosság ki van zárva, komoly büntetés jár érte. Ennek ellenére bármit lehet használni. Majd elhangzik a legfontosabb kérdés: készen álltok?
- Igen! - válaszolok, majd egy kunait veszek elő és ugrok egyet hátra.
Nem támadom még le az ellenfelemet. Most csak várok rá, átadom a kezdeményezést. Utána meg majd eldől, hogy mi lesz.

A hozzászólást Kaibutsu Hiroto összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 05 2015, 22:05-kor.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

A 3. vizsga - Kenta Koizumo vs Kaibutsu Hiroto Empty Re: A 3. vizsga - Kenta Koizumo vs Kaibutsu Hiroto

Témanyitás  Kenta Koizumo Hétf. Május 04 2015, 10:22

Chakra: 180

Az aréna. Körben a tömeg vár, hogy történjen végre valami. Az előző harcokat vitatják meg, és a következők résztvevőit, kimenetelét találgatják. Néhonnan korábbi versenyzők nevét is hallani egy-egy szép, vagy kevésbé tetszetős manőverrel, csellel kapcsolatban. Az enyémet is hallom, igaz, nem ebben a témában. Bár, még alig karcolom a C szintet, ellenfelem pedig sokkal erősebb is lehet nálam, nem félek. Az, hogy idáig eljutottam, okkal történt. Kezdjük hát!
Már az aréna bejáratánál állok, a falak árnyékot vetnek az arcomra. Kezem zsebre vágva, már előkészítettem néhány shurikent. Látom, hogy a másik már elindult, én is így teszek, sétálok egészen az aréna közepéig, ahol a játékvezető már vár rám. Vajon le lehetne fizetni? Már késő lenne, a kérdés elhangzott, és én halálosan nyugodt hangon, minden emóciót régi, kopott maszkként lehúzva magamról egy határozott igennel feleltem. A jounin eltűnik a színről, már csak mi maradtunk az arénában: az ellenfelem, jómagam, és a minket körbevevő fák. A fiú hátraugrik. Mintha..A kezdeményezést próbálná átadni. Nem tart elég veszélyesnek ahhoz, hogy minél előbb semlegesíteni próbáljon? Nagy hiba. Feltüzelt a gondolat, hogy ezt ki is használhatom, és a két zsebemben lévő shurikennel indítok. Az egyiket onnan dobom, ahol az imént még álltam, de a másikat balra ugorva majdnem teljesen a fiú jobb oldaláról indítom annak lábai felé. Valószínűleg felugrik a laposan érkező dobófegyverek elől, ez esetben megpróbálom eltalálni, hová érkezik le, majd egy kunai-jal a kezemben gyorsan odafutok, némi Shunsint használva segítségül. Persze ellenfelem ki is védheti a fegyvereimet, ez esetben szükségtelen elmozdulnia, tehát vagy megint én támadok, vagy cselekszik végre ő is. Ekkor én előhúzom a ninjatomat, Tojitát (Elzárt), és felkészülök a tőlem telhető legszínvonalasabb közelharcra. Persze lehetséges, hogy az ellenfél képzett taijutsu-használó, és fel tudja velem venni a harcot, de egyedi vívási stílusomtól egyelőre sikert várok. Körben a nézők még beszélgetnek. Az események egyelőre nem kötik le őket annyira, hogy mennydörgést imitálva tapsoljanak, vagy drámai csöndbe burkolják küzdőterepünket.   

A hozzászólást Kenta Koizumo összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 05 2015, 22:03-kor.
Kenta Koizumo
Kenta Koizumo
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 40

Állóképesség : 180
Erő : 200
Gyorsaság : 300
Ügyesség/Reflex : 300
Pusztakezes Harc : 150

Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 611

A 3. vizsga - Kenta Koizumo vs Kaibutsu Hiroto Empty Re: A 3. vizsga - Kenta Koizumo vs Kaibutsu Hiroto

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Kedd Május 05 2015, 21:04

Miután hátra ugrok, ellenfelem veszi a lapot és átveszi a kezdeményezést. Azonnal kiveszi a mancsait a zsebéből, majd már repülnek is felém a shurikenek. Egy szemből érkezik, a másik pedig oldalról. A kezemben szorongatott fegyvert elhajítom, ezzel hatástalanítom a lábamat célba vevő dobócsillagot, közben máris mozdulok oldalra és fordulok szembe a másik shinobival és kézpecséteket alkotok meg. Halkan, magamban morogva ejtem ki a technika nevét, amit ő nem hallhat, majd nem történik semmi. Úgy tűnhet, nem sikerült a technikám, de én már látom a nyomait.
Viszont nincs időm túl sokat a technikával foglalkozni, ugyanis ellenfelem máris újra próbálkozik. A jutsu meg majd megteszi a hatását. Mivel a genin egész nagy sebességgel zúg felém, "robbanásra" készen várakozok. Amikor már csak pár méter a távolság közöttünk, neki rontok. Nem próbálom megütni, se megrúgni, egyszerűen csak meg akarom ragadni. Jobb kezem a nyakát próbálja megfogni, míg a ballal a kunait tartó karját próbálom hatástalanítani. Természetesen tökéletesen úgy sem tudom kiiktatni a fegyveres kezét, így nagyon valószínű, hogy el fog találni. Viszont most ez az egész nem számít.
Ha sikerült megragadni, akkor megpróbálom lenyomni a földre, miközben a torkát szorongatom. Ha szerencsém van, akkor vagy a földre kerülünk, vagy a nyakának okozok kellemetlen emlékeket. Ha esetleg nem sikerülne a tervem, akkor gyors visszavonulót fújok és pár testre mért rúgást követően kislisszanok a közeléből és megpróbálok eltávolodni tőle.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenta Koizumo Kedd Május 05 2015, 22:02

~ Izgalmas harcnak nézek elébe, már most látom. Az ellenfelem minden mozdulatából nagyobb erő sugárzik, mint amekkorát én valaha is össze tudok gyűjteni. ~ állapította meg Koizumo, miközben ellenfele fele shunshinolgatott, aki kézjeleket formázott. A fiú nem halhatta, de ellenfele száját egy technika halk neve hagyta el. ~ Nem történt semmi ~ villant Kenta tudatába a tény, hogy nem látja a terep változását még egy feltételezhetően létrejött jutsu után sem. ~ A támadásomat már nem tudom megállítani.
A kunai előre döfött, az ellenfél combja felé. Az ellenfél sem volt rest, a reakciónak szánt elrugaszkodást két test puffanó ütközése zárta. Koizumonak egészen ki kellett csavarnia a testét, hogy ne sérüljön meg komolyabban, bár az ellen feltehető szándéka nem találat bevitele volt. Az ifjú shinobi 180°-ban tekerte ki a testét, hogy viszonylag éppen kerüljön valamivel arrébb. A másik srác jobb combjába szánt fegyver a kitekeredés miatt kissé pályát változtatott, úgy tűnik, csak megkarcolta a bőr felületét, de a Koizumo nyaka felé induló kéz az ő bal vállát markolta meg. A fiú helyzete reménytelen volt. A lendület a földre vitte őt, jobb kezében még mindig a kunait markolta. Háta az ellenfél iménti mozdulatának teljes erejével nyomta a földet. Hála akrobatikus mozgásának, valahogy sikerült kitépnie magát a szorításból, és arrébb gurulnia. Az imént még markában pihenő kunai most a földbe mélyedve állt, árnyéka szinte nem is látszott. Dél volt. Koizumo kitért az ellenfele rúgásai elől egy hátrabukfenccel, az egyik elől épphogy, és sikerült kissé távolabb kerülnie tőle. Ő is így tett. Ekkor tervezte Koizumo játékba hozni hű partnerét, az örökké figyelmesen hallgató társat, Tojitát, a ninjatot. A penge megcsillant a napfényben, mellé egy bal kézben megjelent kunai is társult. Koizumo kedvenc penge párosítása, a kunai és a kard. Egy ütőképes trió várta ellenfele következő lépését: Koizumo, és fegyverei. Az ifjú shinobi védekezőállást vett fel, ninjatoját egyenesen maga elé szegezte, a kunai a bal kezében pengével lefelé hárításra készen figyelt. A két térd enyhén behajlítva, vállszélességnél valamivel szélesebb terpeszben, test enyhén előredől, súlypont elöl, készen a gyors kimozdulásra. Még rengeteg minden lapul Koizumo tarsolyában , egyszerű kis trükkök, amik akár hasznosak is lehetnek. Nincs más hátra, mint várni. Várni, mit lép az ellenfél.

// Kis zene a harc alá :3 https://www.youtube.com/watch?v=pyOwD4jctH4 // 
Kenta Koizumo
Kenta Koizumo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Vas. Május 10 2015, 20:55

Eddig nagyon jól áll a csata. Ellenfelem meglepően gyors, bár ezt valószínűleg a shunshsin teszi. Amikor elég közel ér hozzám, azonnal ugrok és próbálom megragadni. Fegyvere kicsit megroncsolja a ruhámat, de komolyabb kárt nem tud okozni. Azonban az én támadásom sem sikerül, ugyanis kitekeri kissé a testét, így a nyaka helyett csak a vállát sikerül megragadnom. Ezzel a helyzettel nem tudok túl sokat kezdeni. Ha ismernék olyan technikát, amivel hirtelen összezúzhatnám a csontjait, akkor az most jól jönne. Ez azonban nem áll rendelkezésemre. Legalább még így is földre küldöm a szerencsétlent.
A következő pillanatban viszont a srác menekülőre fogja, így el tud távolodni tőlem. Ebben az is nagy szerepet játszik, hogy hagyom neki. A következő pillanatban pedig egy kardot is elővesz, majd védekező állásban helyezkedik el.
- Ez most nagyon rossz ötlet volt! - szólalok meg, majd elmosolyodok.
Nem teketóriázok, máris rohamra indulok: egy shurikent hajítok felé, majd felgyorsítom a lépteimet. Amint kivédi a dobócsillagot, máris ott termek előtte és a Dinamikus Belépővel megpróbálom arcon rúgni. Ez általában be szokott jönni a gyengébb ellenfelekkel szemben. Most majd kiderül milyen fából faragták. Ha kivédi, akkor fény derül a titokra, miszerint nem fognak a szúró-vágó fegyverek. Ha sikerülne kivédenie a támadásomat és felém csapna a fegyvereivel, nem törődök velük. Elvégre nem tud velük megsebezni. Így hát folyamatosan támadom őt és különböző ütések és rúgások kombinációjával próbálkozok. Egy gyors söprés, majd ahogy fordulok, lendületből próbálom arcon csapni, hogy egy egyenes rúgást indítsak szemből előre. A folytatásba pedig kisebb pörgőrúgásokat is beleviszek, hogy jobban összezavarjam.
- Na mi van, csak ennyire futja tőled? Mutathatnál valami komolyabb technikát is! - hergelem, hátha elveszíti az eszét.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenta Koizumo Hétf. Május 11 2015, 14:56

Koizumonak sikerült odébb ugrania, és pár pillanat múlva egy ninjatoval kezében állt, sajgó vállal, de egyenes háttal. 
- "Ez most nagyon rossz ötlet volt!" - szólalt meg ellenfele.
~ Nem igazán értem, miért lenne ez rossz ötlet. Elvégre egy ninjatoval a kezemben állok vele szemben. Ezt a fegyver kezelem a legjobban, mégis mitől kéne félnem. ~ gondolkodott Kenta, miközben gyorsan végigmérte ellenfelét. ~ Mi a... ~ döbbent meg. ~ Biztos voltam benne, hogy megvágtam. Akkor meg miért nem vérzik? ~ és valóban. Az ellenfél nadrágján ott volt ugyan a vágás, de a bőre nem sérült meg. A megdöbbenés miatt a fiú egy pillanatra leblokkolt, és ez jó lehetőséget adott az ellenfélnek egy gyors támadásra. Hamarosan egy shuriken pörgött Koizumo felé a levegőben. A ninjato szinte magától lendült mozgásba, és csapta félre a shurikent, majd az utolsó pillanatban rándult vissza Koizumo elé. Az ifjú shinobi mindkét karjának teljes erejével támasztott ellen a felé tartó, szinte a semmiből feltűnő lábnak, de még így is hátrasodródott egy kicsit. És itt jött az újabb meglepetés. A lendülettel, amivel az ellenfél érkezett, a lába egyszerűen ketté kellett volna, hogy nyíljon abban a pillanatban, hogy a pengének ütközött. Azonban ez - a vér és a fájdalmas kiáltások hiányából következtetve - nem történt meg. Koizumo a csúszását a kezében tartott penge földbe szúrásával akadályozta meg, de kezdte egyre kevésbé érteni, mi folyik a harctéren. Próbaképp az ellenfél felé vágott, és a karját célozta, de a találatot követően sem történt semmi. A fiú eddig sem értette, mi folyik itt, de most már végképp. Épp csak felállt a földről, máris bekap egy ütést, aztán néhány újabbat.
Egyre hátrébb kényszerül, miközben testének minden pontját támadják a gyors öklök és lábfejek. Az egyik rúgás oldalra csapja a fejét, Koizumo száját pár csepp vér hagyja el, és dőlni kezd. Most áll a lehető legközelebb a totális vereséghez. Hátrálás közben a ninjato kiesik a kezéből, csörögve pattog párat, majd a földön marad. Koizumo leghatásosabb fegyvere nincs nála.
- "Na mi van, csak ennyire futja tőled? Mutathatnál valami komolyabb technikát is!" - hallja az ellenfél gúnyos szavait.
~ Igaz, ez nem én vagyok. Koizumo győz. Mert túl akarom szárnyalni az isteneket. ~ esés közben elmosolyodik, és alkarjával felfogja a talajjal való ütközés erejét. Kicsit arrébb gurul, miközben a kézjeleket mutatja. Patkány, tigris, kutya, majom, nyúl, tigris.
~ Katon! Housenka no Jutsu! ~ a sérülésekkel borított fiú felrepedt száját tűzgolyók hagyják el. A hő perzseli sebeit, de kitart. Talán ez a technika eldönti a harcot, de az is lehet, hogy a szenvedés folytatódik.
Kenta Koizumo
Kenta Koizumo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Csüt. Május 14 2015, 21:24

Úgy tűnik, egy picit össze zavarhattam az ellenfelem, bár még így sikeresen hárította a felé dobott shurikent. Ezt követően a Dinamikus Belépőm súlyával szembesül a srác, illetve azzal, hogy most sem sérültem meg. A ninja szandálnak sajnos annyi, viszont a meglepetés újra nálam. Miután hátrasodródik a fiú, máris támadásba lendülök. Bátran rohamozom és mérem rá az ütéseket, rúgásokat, mire ő is vissza csap. Azonban a doton technikám még mindig kitart és nem okoz komolyabb gondot. Végül földre küldöm. Majd oda szólok neki, hátha sikerül kissé felbátorítani. A következő pillanatban pedig tűzgolyókat lehel felém.
- Na végre! - jegyzem meg, majd máris megkezdem az elugrást.
Könnyedén kikerülöm az első felém zúgó lövedéket, majd a másodikat is, viszont a harmadikba majd hogy nem bele nézek. Kissé megrémülök, amikor farkas szemet nézek a lángológömbbel, elvégre ez ellen már nem véd a technikám, vagy legalábbis nem olyan jól, mint a fegyverek ellen. Az utolsó pillanatban ugrok el, de még így is megperzseli a bal karomat. A ruhám azonnal belobban, de az oltásra most nincs időm. Mivel a bal karomon ég a felsőm, azonnal ledobom azt.
- A fenébe is, ez már tetszett! - jegyzem meg.
Eléggé eltávolodtam tőle, miközben a technikáját próbáltam elkerülni. Viszont nem jártam teljes sikerrel: a bal karom elég rendesen megpörkölődött és kínzó fájdalmat érzek amikor megmozdítom. Azonnal felkapom a vizet, nagyon nem így terveztem a harcot. Összeszorítom a fogaimat, miközben újabb kézpecséteket alkotok meg, majd kimondom a technika nevét:
- Doton: Tsuchi Bunshin no Jutsu!
A lábamon keresztül a talajba áramoltatom a chakrámat, majd a földből létrehozok egy klónt magamból, ami azonnal támadásba is lendül. Nem használ semmilyen Ninjutsut, egyszerűen csak a srác közelébe rohan, majd egy Konoha Senpuu-val próbálkozik. A másolatom Taijutsuval próbálja lefoglalni az ellenfelemet, miközben én egy újabb támadásra készülök. Nagyon gyorsan megalkotom a Ló -  Kutya - Madár - Ökör - Kígyó kézpecséteket, majd összecsapom a tenyereimet és dobbantok egyet bal lábammal.
- Doton: Doton: Dosekiryū! - aktiválom a technikát.
Hirtelen a földből egy sárkány tör elő és indul meg a fiú irányába. Úgy gondolom, ez eléggé komoly támadás lesz ahhoz, hogy győzzek. Elvégre, ha eltalálom, akkor össze is zúzhatom vele a csontjait. Ráadásul épp lefoglalja a klónom, így nem igazán tud ide is figyelni. Miután elindul a sárkány, távolabb húzódok és védekező testtartást veszek fel. Ha esetleg valamilyen módon ellentámadásba lendülne, akkor így legalább időben fel tudok rá készülni.

//Állapot: Megégett bal kar, nyilalló fájdalom//
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenta Koizumo Csüt. Május 14 2015, 22:07

~ Na végre, ez már használt. ~ örült magában Koizumo ~ úgy tűnik, kicsit feldühítettem, mintha kezdené elveszteni a fejét. ~ Valóban, az ellenfél dühösnek tűnt, miközben megalkotta a klónt, ami egyenesen a fiúra támadt. Kenta sikeresen hárította kardjával a klón rúgását, de az természetéből adódóan nem szenvedett komoly károkat. Ezután rövid közelharc következett, amiben úgy tűnt, Koizumo kerekedik felül. Persze ő nem láthatta a klón miatt, ahogy ellenfele újabb jutsu bevetésére készül, ezúttal sokkalta veszélyesebbre, mint az eddigiek. A föld enyhén megremegett, miközben az abból összeálló teremtmény kígyó módjára Kenta felé indult. Már nem volt idő kitérni, a sárkány vészesen gyorsan közeledett az ifjú ninjához, akinek semmi használható technika nem volt az eszköztárában az ilyen esetekre.
~ Ennyi lett volna? ~ merült fel benne a gondolat ~ az istenek riválisa...kikap?

Az előző néhány harc alatt
~ Hát itt volnék. Nem gondoltam volna, hogy egyszer még eljutok a chuunin vizsgára, de végül sikerült. ~ nézett le Koizumo a lelátóról. Eközben megjött a sensei a harcok beosztásával. Egy papírt nyújtott Koizumonak, amin a küzdő feleket jelző, első ránézésre bonyolult ábra virított. Egyértelmű volt, Koizumoé lesz az utolsó harc. Az ellenfél neve is ott volt a papíron: Kaibutsu Hiroto. 
- Ki az ellenfelem? - kérdezte Kenta, de nem a névre volt kíváncsi, azt világosan látta. Érdekelte, milyen ember ellen fog harcolni, mire képes az ellenfele, és hogy győzheti le. Emlékezett az összes résztvevőre, aki bejutott a vizsgának ebbe a fordulójába. De sem a sensei, sem a csapattársai nem ismerték a fiút, akivel Koizumonak meg kell majd küzdenie.
- Sz*r ügy. - állapította meg a fiú, miközben a nézők között leendő ellenfelét kereste, legalábbis azt az embert, aki esélyes rá. - Arra a fekete hajúra ott illik ez a név. - állt meg a tekintete egy ninjának tűnő srácon.
Nemsokára az aréna közepén találkozott ellenfelével, és kiderült, jól tippelt. Végigmérte a srácot, és megszorította a zsebében lapuló dobófegyvereket. Nem tudni, miért, de most akart életében a legjobban győzni. Valaki, aki az istenek felülmúlására született, nem veszíthet senki ellen.

A sárkány felé száguldott, és nem tudott tenni semmit ellene. Első reakciója a tőle telhető legnagyobb sebességgel egy újabb Housenka létrehozása volt. ~ Legalább néhány kellemetlen pillanatot okozzak neki így a harc végén.
Azonban most már egy shunshinra sem maradt ideje. Ninjatoját feje fölé rántotta, és bal kezével a pengénél rásegített a támasztásra. Ez azonban még a nagy igyekezet ellenére is kevés volt egy ilyen kaliberű támadás ellen, a sárkány hatalmas porfelhőbe burkolva a területet Koizumo körül, közvetlen találatot vitt be a fiúnak.
A por lassan oszlani kezdett, Hiroto már láthatta az erőlködő fiú sziluettjét. Koizumo fel akart állni. Minden erejével azon volt, hogy talpra álljon, és folytathassa a harcot. A chuunin cím nem jelentett neki semmit, szimplán győzni akart. Ez nála már egyfajta beidegződés. Most azonban zúzott sebekkel, horzsolásokkal borítva, minden porcikájában kínzó fájdalommal küszködött, hogy egyáltalán felálljon. Mire a por teljesen leülepedett, Kenta ismét a lábán állt. Kicsit összegörnyedve, remegő térdekkel bár, de állt.
- Kaibutsu...Hiroto - nyögte, minden szó kiejtése hatalmas teher volt. - Remekül........har..col...harcoltál - végre ez a mondat is elhagyta a száját. Megpróbált tenni egy lépést előre, és kezét nyújtotta ellenfele elé, hogy kezet fogjon.
~ Vesztettem ~ mosolyodott el, és eldőlt.
Kenta Koizumo
Kenta Koizumo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Csüt. Május 21 2015, 22:14

Miután megalkotom a klónomat, az könnyedén lefoglalja a srácot. Így legalább van időm összekoncentrálni a megfelelő mennyiségű chakrát és a talajba vezetni. Pár pillanat és már létre is hozom a sárkányomat, ami azonnal ráveti magát az ellenfelemre. A másolatom már éppen alul marad, majd egy újabb tűzgolyó indul el felém. Azonban ilyen távolságról nem tud kárt tenni bennem, hisz van időm elugrani előle. Majd a sárkány betalál! Nem irigyelem a srácot. Hatalmas porfelhő támad a becsapódást követően, éppen ezért felkészülök, hátha kiront onnan, vagy valamilyen módon támadásba lendül. Azonban semmi ilyesmi nem történik.
A fiú még talpon van, viszont meglehetősen meggyengülve. Egyből a felügyelőt kezdem keresni, hátha megállítja a meccset. Elvégre egy újabb támadás végzetes is lehet, nem élné túl. Azonban nem ezért jön felém az ellenfelem. Érdeklődve, de még mindig harcra készen figyelem, miután kimondja a nevem. A dicséretre csak biccentek egyet.
- Te is jól harcoltál! - mondom, de ekkor már a fiú elterül a földön.
Ezután egyszerűen csak távozok az arénából. Az arcomon nem látszik semmilyen érzelem. Szimplán csak lelépek, mintha semmi sem történt volna. Nyertem, ez a lényeg, a többi már csak színjáték lenne. Ami viszont engem nem igazán érdekel.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Madara Szomb. Május 23 2015, 10:30

Nem írnék sok véleményt, a harcotok véget ért, én csupán zárni jöttem. Szép volt, tetszett Smile))
Hiroto 6 ch
Kenta 4 ch
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.