Kenta Koizumo vs Takeyanagi Tomoko
3 posters
Naruto Gundan :: Kaszinó :: PvP Harcok :: Archívumok
1 / 1 oldal
Kenta Koizumo vs Takeyanagi Tomoko
Itt fog lezajlani a csata, helyszín majd érkezik
Takeyanagi Tomoko- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 855
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 600 (A)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 605 (A)
Pusztakezes Harc : 250 (C)
Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 785
Re: Kenta Koizumo vs Takeyanagi Tomoko
tanában kevés nyugodalmas napom volt, de úgy tűnik, hogy a mai az lesz, egyelőre. De nem, mert a shinobi élete nem játék és mese. hallottál már a gonoszról a csúf, kopasz Hókuszpókról? Nem, hát nem is fogsz, mert ez a mese nem róla szól, őt meghagyjuk a törpöknek. Alig helyezem nyugalomba magam, amikor kopognak. Feltápászkodom a fotelból és ajtót nyitok, de csak egy levelet találok. Gyorsan felbontom és elolvasom. A levél nem túl bőbeszédű, annyit árul el, hogy egy konohai shinobi a Hold területére tévedt, mint turista, de ezt nem hagyhatja a falu, hiszen háború van és hát a háborúban a vendégnek nem mindig van igaza és hát egy ellenséges falu shinobija ne járkáljon csak úgy az ország területén. Még egy térkép is mellékelve van arról, hogy merre látták utoljára az illetőt, sajnos leírás nincsen róla, csak egy képet tudnak mellékelni az sem tökéletes. Mivel engem bíztak meg, így összeszedtem a felszerelésemet és meg is indultam az utolsó ismert helyre, ahol a betolakodót látták. A tengerpart egy elhagyatottabb, fákkal ritkán benőtt része, ami szinte megközelíthetetlen, szinte. Ha az ember képzett vezetővel van vagy ninja, akkor nincs benne semmi ördöngösség. A terep szinte egyenes, két- három fa található a környéken, néhány nagyobb szikla és egy folyó, ami egyenesen az óceánba folyik. És mért szinte megközelíthetetlen? A tó rengetegszer áradt ki, így a körülötte a talaj ingoványt alkot, olyan mint egy mocsár, aminek a közepén víz folyik.
Adatlap
~ De macerás idejutni ~ gondolta Koizumo, miközben nagyot nyújtózkodva sétált arrébb attól a ládától, amiből az imént mászott ki. Nem elég, hogy alig volt benne helye, ráadásul azok a balfék matrózok bénán kötözték le, így az első nagyobb hullámtól görögni kezdett a rakodótérben. A végén Koizumonak minden tagja elgémberedett, pedig csak egy kalandos kirándulást akart valahova, ahol nem piszkálják mindenféle béna útonállók. Persze azt sem bánta volna, ha egy erősebb ellenféllel akad dolga, rég használta úgy igazán a chakráját, a tűzgyújtáson kívül bármire, ráfért a chakrahálózatára egy kis átmozgatás. Sajnos a jutsuk felhasználásával történő eszeveszett rombolás ellenséges területen csak a legerősebb shinobiknak adatott meg, így egyelőre az ifjú ninjának egy derült égből angyalszárnyakon alászálló megtestesült kihíváson kívül semmi esélye sem volt a fent említett tevékenység végzésére.
Koizumo céltalanul sétálgatott a sziget partjain. A kikötőt, ahova potyautasként érkezett, már rég elhagyta, és éppen egy ingoványosabb területen kelt át. Kapóra jött egy kis edzéshez a terep, amely meglehetősen nedves, iszapos, süppedős talajából következően nem igazán adott esélyt a rendes járásra, így a fiúnak folyamatosan chakrát kellett használnia a fennmaradáshoz. Hosszú időbe telt, mire kijutott az ingoványból, és lakott területre - egy ismerősnek tűnő kinézetű, de annál barátságtalanabb lakosokkal rendelkező faluba - ért. Nem is időzött ott sokáig, ráadásul eléggé megunta az országot, hiszen nem történt semmi izgalmas, így inkább fogta magát, és elindult visszafele ugyanazon az úton. Újra a mocsárhoz ért, de ezennel a tóparttól kicsit arrébb egy nádason próbálta magát átverekedni, abban nagyobb kihívást látott. Valami nagyon gyanús volt neki, így igyekezett halkan haladni, majd kikukkantott a vizes talajú vidékek jellegzetesen sűrű növényzetéből. Egy ezüst hajú fiút látott, akinek felszerelése ninja létre engedett következtetni.
- Helló! - lépett ki a nádasból, miután biztonsági okokból egy kunait tett a zsebébe. - Mizu?
Kenta Koizumo- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 40
Állóképesség : 180
Erő : 200
Gyorsaság : 300
Ügyesség/Reflex : 300
Pusztakezes Harc : 150
Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 611
Nem vagyok jó kedvembe. Nem hagytak pihenni és még egy az ország területére tévedt shinobival is nekem kell foglalkoznom. Nem igazán bagyok olyan hangulatba, hogyha megtalálom, akkor bájcsevegjek vele és szépen megkérjem, hogy távozzon. A térkép alapján könnyen megtalálom a helyet, de eltart néhány percig, míg a betolakodóra bukkanok, vagyis ő rám.
- Hali. Tomoko vagyok a Hold faluból. Szeretnélek megkérni, hogy hagyd el az országot!
Ennyi futotta a kedvemből, egyelőre várom a reakcióját, de ha nem tetszik, jelenleg ez azt jelenti, hogy bármit is mond, akkor kézpecséteket mutatok és fukumi hari // rejtett tűk technikát vetem be, amivel a torkomba lévő 3 senbonból egyet lövök ki. Nem akarom egyből elsütni, hogy milyen elemem van, de komoly technikát sem akartam használni, ez egyelőre csak figyelmeztetés, ha támad, akkor már az esernyőmet veszem elő, ami veszélyesebb lesz.
- Hali. Tomoko vagyok a Hold faluból. Szeretnélek megkérni, hogy hagyd el az országot!
Ennyi futotta a kedvemből, egyelőre várom a reakcióját, de ha nem tetszik, jelenleg ez azt jelenti, hogy bármit is mond, akkor kézpecséteket mutatok és fukumi hari // rejtett tűk technikát vetem be, amivel a torkomba lévő 3 senbonból egyet lövök ki. Nem akarom egyből elsütni, hogy milyen elemem van, de komoly technikát sem akartam használni, ez egyelőre csak figyelmeztetés, ha támad, akkor már az esernyőmet veszem elő, ami veszélyesebb lesz.
Adatlap
- Kenta Koizumonak hívnak, a fejpántom magáért beszél - húzta el a fiú szürke haját az üres lemezű fejvédő elől. Nem akart nagyon elmenni, nemtetszését ki is fejezte - Sajnos elég sok időbe telt ide jutni, úgyhogy egy darabig maradnék, feltéve, ha nem zavarok. Bár mások véleménye sosem érdekelt - vigyorgott. Számított rá, hogy Tomoko megtámadja, de nem túl erős technikával. Igaza is lett, könnyedén kivédte a zsebében lapuló kunai-jal a tűket. Ezután a fiú felé hajította a kést, és ninjatojához nyúlt. Felbosszantott egy egyébként is morcosnak tűnő ellenséges ninját, számíthatott rá, hogy most megpróbálják ellátni a baját. Bár lehet, hogy nem kellett volna harcba bocsátkoznia pusztán azért, mert elfelejtette a visszautat a kikötőbe.
Úgy tűnt, Tomoko egy esernyőt vesz elő. Koizumo látott már ilyet sokszor, igaz, nem harcolt a használója ellen. Csak annyit tudott róla, hogy erős tűket használó technikákat alkalmaznak vele, de azt nem tudta, milyeneket. Mindenesetre felkészült újabb tűk hárítására, de olyan pozíciót vett fel, amiből gyorsan arrébb tud ugrani. Ezután már csak az ellenséges ninja következő lépése volt kérdéses. Vajon egy kis veszekedésből az egyik fél haláláig tartó küzdelem lesz, vagy csak megszórják egymást pár fegyverrel, és Kenta menekülőre fogja? Még semmi sem biztos.
Kenta Koizumo- Játékos
Adatlap
Nem nagyon érdekel a fejpántja. Most semmi kedvem és nem is örülök annak, hogy idegen jár az országba. Megteheti, ha nem úgy jön ide, mint egy shinobi. Ahogy a falu, én is az idegen shinobit kémnek tekintem, így fel kell kérne rá, hogy távozzon. Mondjuk azt sem értem, hogy egyáltalán hogyan jutott az országba.
- Nem érdekel a fejpántod, a falumban jelenleg kém vagy, így nem tudok veled másképp bánni.
Szavaim megerősítésére a maradék két senbont is kilövöm a torkoból, de ezúttal jobban célzok a fukumi hari // rejtett tűkkel. Ugyan előveszem az esernyőmet, hogy támadjak, de jobb ötletem támad, inkább elrakom és várok. Ha esetleg támad vagy nem tágít, akkor a hitei mushou // szálló tű köd technikát vetem be. Nincs kedvem harcolni, ahogy komolyabb technikát sem akarok bevetni, de ha nem tágít, akkor kénytelen leszek bevetni azt a technikát, amit eredetileg akartam a jouro senbon // senbon záporozás technikát, ami elől nem nagyon lesz menekülés. Megölni sem akarom, de ha nem hagy más lehetőséget, akkor megteszem. Több lehetőségem is van és nem fogok gondolkodni, ha meg kell tennem, nem ő lesz az első.
- Nem érdekel a fejpántod, a falumban jelenleg kém vagy, így nem tudok veled másképp bánni.
Szavaim megerősítésére a maradék két senbont is kilövöm a torkoból, de ezúttal jobban célzok a fukumi hari // rejtett tűkkel. Ugyan előveszem az esernyőmet, hogy támadjak, de jobb ötletem támad, inkább elrakom és várok. Ha esetleg támad vagy nem tágít, akkor a hitei mushou // szálló tű köd technikát vetem be. Nincs kedvem harcolni, ahogy komolyabb technikát sem akarok bevetni, de ha nem tágít, akkor kénytelen leszek bevetni azt a technikát, amit eredetileg akartam a jouro senbon // senbon záporozás technikát, ami elől nem nagyon lesz menekülés. Megölni sem akarom, de ha nem hagy más lehetőséget, akkor megteszem. Több lehetőségem is van és nem fogok gondolkodni, ha meg kell tennem, nem ő lesz az első.
Adatlap
A fiú hárította a felé repülő tűket viseletes ninjatojával, majd támadóállásba helyezkedett, és Shunshinolni készült.
- Ezt vehetem véleménynyilvánításnak? - kérdezte a tűkre célozva - Hiszen mondtam, nem? Nem érdekel mások véleménye. Mellesleg mintha azt mondtad volna, a faludban kémnek számítok, ugye? Nos, ami azt illeti, nem vagyok a faludban. Vagy de? - ekkor színpadiasan körbetekintett, majd vállat vont, és mosolyogva ellenfeléhez fordult. - Elég sz@r helyen laksz, azt meg kell hagyni.. Itt határozottan büdös van, és a nád is sűrű. Ez volna az ország ninja faluja? - kérdezte gúnyolódva. Ez elég lehetett Tomokonak ahhoz, hogy elsüsse a fent említett technikát. Koizumo visszatette a ninjatot a hátára, a tűk tömkelegét elkerülve ellenfele háta mögé próbált shunshinolni, felugrott a levegőbe, és igyekezett elsütni a Housenka no Jutsut. Nem pazarolt sok chakrát, öt gömböt lőtt Tomoko felé. A technika végrehajtását követően a landolása törekedett. Egy hátraszaltót tervezett, melynek végén féltérdre ereszkedve érkezik a talajra, és újra előveszi a ninjatoját.
// Jelenleg két olyan technikám is van, amiket elsajátítottam (ebből egy jóváhagyásra vár). Ezeket majd a későbbiekben használhatom? //
Kenta Koizumo- Játékos
Adatlap
- Veheted annak, de ez csak a kezdet.
A fiú idegesít, de látom rajta, hogy képzetlenebb nálam, de nem fogok kesztyűs kézzel bánni vele, csak ezért.
- Nem ez a falum, de az ország területére jöttél, innentől pedig ez a része az országnak a falu része.
Magyarázom el nyugodtan, miközben az öklömet ropogtatom. Legszívesebben kitekerném a nyakát, majd bedobnám a mocsárba, senki nem keresné, lévén, hogy nem a falu shinobija, sőt ellenséges is, talán ki is tüntetnének érte. Ugyan beterveztem, hogy elsütöm a szálló tű köd technikát, de meggondolom magam, lévén, hogy túl messze van ahhoz, hogy hatásos legyen a technika és helyette várom, hogy mit tesz. Ha sikerül a shunsinnal a hátam mögé kerülnie, akkor megfordulok és ahogy a levegőben van, meg próbálom előzni a támadását és elsütöm a korábbi technikát, vagyis a szálló tű ködöt, amit a levegőben nem nagyon tud kikerülni. Lehet, hogy megégek, de a technika valamivel kisebb sérülést okoz, mert én is tűz elemű vagyok és ha megelőzni sem tudom a támadást, második- harmadik gömb után valószínűleg megakad a támadás, lévén a koncentráció nem igazán megy valakinek, aki tűpárnának lett felhasználva.
A fiú idegesít, de látom rajta, hogy képzetlenebb nálam, de nem fogok kesztyűs kézzel bánni vele, csak ezért.
- Nem ez a falum, de az ország területére jöttél, innentől pedig ez a része az országnak a falu része.
Magyarázom el nyugodtan, miközben az öklömet ropogtatom. Legszívesebben kitekerném a nyakát, majd bedobnám a mocsárba, senki nem keresné, lévén, hogy nem a falu shinobija, sőt ellenséges is, talán ki is tüntetnének érte. Ugyan beterveztem, hogy elsütöm a szálló tű köd technikát, de meggondolom magam, lévén, hogy túl messze van ahhoz, hogy hatásos legyen a technika és helyette várom, hogy mit tesz. Ha sikerül a shunsinnal a hátam mögé kerülnie, akkor megfordulok és ahogy a levegőben van, meg próbálom előzni a támadását és elsütöm a korábbi technikát, vagyis a szálló tű ködöt, amit a levegőben nem nagyon tud kikerülni. Lehet, hogy megégek, de a technika valamivel kisebb sérülést okoz, mert én is tűz elemű vagyok és ha megelőzni sem tudom a támadást, második- harmadik gömb után valószínűleg megakad a támadás, lévén a koncentráció nem igazán megy valakinek, aki tűpárnának lett felhasználva.
Adatlap
Hősünk a Shunshinnal felgyorsítva mozgását ellenfele háta mögé került a levegőbe, és a Housenka no jutsu végrehajtásába kezdett. Azonban ellenfele is elég gyors volt, és a fiú felé fordult, tűk tömkelegét engedve felé. A tervezett támadás elmaradt, a fiú felé pedig záporozni kezdtek az apró tűk.
~ Fenébe.. ~ bosszankodott a fiú, miközben előrántotta ninjatoját. Lehet, hogy néhány tű bele fog állni, de képzettségének köszönhetően egyik sem okoz majd súlyos sebet. Kivéve, ha mégis.
~ Hogy is tanította Gonza? Egy vágás ide, meg még tíz oda... ~ még ebben a szorult helyzetben is a lehető legjobban nyugodt maradt, miközben ninjatoja sebesen ütögette félre a kritikus helyre érkező fegyvereket. A veszélyes kis fémdarabok azonban megállíthatatlanul, és úgy tűnik, az örökkévalóságig szálltak a fiú felé. Egy ninjato és Koizumo minden akarata is kevés volt az összes hárításához. Ahogy a fiú a kaszabolástól fáradni kezdett, egyre több és több senbon állt bele kezdetben a vállába, lábaiba, majd a hasába, és a mellkasába.
- Itt se túl kedvesek az emberek..A vándorokat senki sem szereti. Vajon miért? Remélem, Konohában kedvesebbek lesznek.. - mondta kedvtelenül, miközben a földre érve a tűket húzgálta ki magából, de hangja meg-megtört a fáradtságtól. Rengeteg súlyos sérülést szenvedett. Egyáltalán nem az történt, amit várt. Az egyik tű egyenesen a szíve fölött állt meg, pár milliméterre a létfontosságú szervtől. Ahogy Koizumo hozzáért, beljebb lökte azt, a tű hegye felsértette a halványan dobogó szerv külsejét, szabad utat engedve a drága vérnek.
~ Kellett nekem egy vadidegennel leállnom bunyózni..mindig megszívom.. ~ bosszankodott a hanyag magabiztosság álarca mögött. Késő volt. Egy történet főhősének itt bevégeztetett. Az olvasó csalódottan csukhatja le a könyvet maga előtt, és szidhatja magában a meggondolatlan írót. Még néhány drámai utolsó szó. A haldoklók fohásza, egy szürreálisan ható testamentum hiányzik a sorok közül. Ne szidjátok az írót, aki fáradtságos munkával eme sorokat is megadja Nektek.
- Én csak harcolni akartam egyet...kitaszítottként élt, unalmas életem fénypontját adták a kis ütközetek. Színt vittek szenvedésembe, és ím, ők okozzák újabb szenvedésem. Fényt látok. Ha kérhetlek téged, ellenfelem, testem csak hagyjátok itt, hollók martalékául. A kevély katonák, harcot kereső ifjak sorsa ez.
Kenta Koizumo- Játékos
Adatlap
Hát ez egyszerű és rövid volt mint egy facsiga Ettől függetlenül jár érte mind a kettőtöknek a +4 chakra ^^
Namikaze Minato- Moderátor
Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár
Similar topics
» Takeyanagi Tomoko
» Kenshiro Suiren vs Takeyanagi Tomoko
» Bayakoshi Yuukihime vs Takeyanagi Tomoko
» Takeyanagi Tomoko
» Takeyanagi Tomoko
» Kenshiro Suiren vs Takeyanagi Tomoko
» Bayakoshi Yuukihime vs Takeyanagi Tomoko
» Takeyanagi Tomoko
» Takeyanagi Tomoko
Naruto Gundan :: Kaszinó :: PvP Harcok :: Archívumok
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.