Kenshiro Suiren vs Takeyanagi Tomoko

2 posters

Go down

Kenshiro Suiren vs Takeyanagi Tomoko Empty Kenshiro Suiren vs Takeyanagi Tomoko

Témanyitás  Kenshiro Suiren Kedd Ápr. 16 2013, 20:34

Az elveszett kunoichi és Getsugakure hű ninjája közötti párviadal itt fog lejátszódni.

A terep maga lombhullató erdővel borított sík vidék. A fák között megbújik egy nagyobb tó, aminek vizét több gyors folyású patak táplálja.
Kenshiro Suiren vs Takeyanagi Tomoko Forest-Lake
Kenshiro Suiren
Kenshiro Suiren
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 298

Vissza az elejére Go down

Kenshiro Suiren vs Takeyanagi Tomoko Empty Re: Kenshiro Suiren vs Takeyanagi Tomoko

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko Hétf. Ápr. 29 2013, 15:30

Igazán festői tájra érkeztem, amit érdemes lenne megörökíteni. Így hát helyet foglalok egy fa árnyékában és előveszem kis rajzos felszerelésem, hogy munkához lássak. Azonban a gyönyörű tájban egy újabb szépséget látok meg. Nagyjából velem egy idős lány, igazán karcsú. Mozgása viszont túlzottan ismerős. Nem egszerű lánnyal van dolgom, valószínűleg egy kunoichi az. Így hát tisztes távolságból követni kezdem, hátha fürdeni indul a tóba. Akkor aztán tényleg nagyon szép dolgokat fogok látni.
Takeyanagi Tomoko
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 855
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 600 (A)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 605 (A)
Pusztakezes Harc : 250 (C)

Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 785

Kenshiro Suiren vs Takeyanagi Tomoko Empty Re: Kenshiro Suiren vs Takeyanagi Tomoko

Témanyitás  Kenshiro Suiren Hétf. Ápr. 29 2013, 21:56

A bambuszerdő után kész felüdülésnek hatott, hogy Suiren újra lombhullató fák között találta magát. Ráadásul még egy tó is volt a közelben, ami kapóra jött gyakorlás szempontjából. Lila szemei végigpásztázták a terepet, és amikor már azt hitte, hogy egyedül van, tekintete egy másik emberre siklott.
*Remek.* Jegyezte meg magának a kunoichi, majd néhány gyors lépéssel igyekezett némileg közelebb kerülni az idegenhez. Még sosem találkozott vele, de fehér haja azonnal feltűnt neki. Pont ugyan olyan színű tincsek keretezték a shinobi arcát, mint a sajátját. Megérezte rajta, hogy ninja, hiszen ilyen szempontból gyakorlott volt. Láthatóan nem akart tőle semmit, csak tisztes távolságból követte. A lány egy pillanatra sem vette le róla a szemét, mert nem ismerte pontosan a fiú szándékait és erejét. Habár jó pár hónapra eltűnt a világ elől, azt maga sem gondolta komolyan, hogy végleg elveszítik szem elől.
*Ha vadász ninja, akkor bajban vagyok.* Állapította meg Suiren, ám hangosan meg sem szólalt. Sosem szeretett beszélgetést kezdeményezni, inkább csak állt és várt, hátha történik valami. Közben teste minden izma megfeszült, lélegzése és szívverése kicsit felgyorsult. Ez nem a félelem jele volt, hanem az izgatottságé. Valahol mélyen legbelül remélte, hogy ennek a találkozásnak a kimenetele harc lesz, méghozzá nem is akármilyen. A kunoichi kezdte élőnek érezni magát, nem pedig egy bujkáló valakinek, aki csak arra vár, hogy a fejét vegyék.
*Bármit is akar, felkészültem rá.* Egy újabb gondolat szökött szárba fejében, ezúttal teljesen más megjegyzés volt, mint az előbb. Keze automatikusan laza tartásba került, hogy bármikor elő tudjon csúsztatni egy senbont a ruhája ujjából. Fejét oldalra biccentette egy kicsit, úgy mustrálta végig ellenfelét. Ha civillel találkozik, őt biztosan elengedte volna, hiszen kicsit puhult a régi énjéhez képest. Egy ninjával azonban még mindig ugyanúgy bánt, mint régebben. Egy jó küzdőpartnert látott maga előtt, aki vagy méltó lesz a tiszteletére, vagy megpróbálja megölni. Néha maga sem tudta eldönteni, hogy a kettő tényleg különböző végkimenetelt jelent-e számára, avagy teljesen ugyan azt.
Kenshiro Suiren
Kenshiro Suiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko Pént. Május 17 2013, 21:53

Próbálom a lehető legkisebb zajt csapva követni a lányt, de még így is észre vesz. Na igen, ha óvatosabb vagyok, akkor kukkolhatnék kedvemre, így viszont valahogy meg kell oldanom a dolgot. Amikor elindul felém, óvatosan előveszem a kis naplómat és a rajzkészletemet. A terv már készen áll, csak meg kell valósítani. Pár perc múlva már csak pár lépésnyire vagyok tőle. Közben alaposan végig mér, gondolom valamilyen rejtett fegyvert is bekészített magának.
- Üdvözletem szép hölgy! - köszöntöm a lányt. - Én amolyan művész féle vagyok. Éppen egy szép tájképet szeretnék készíteni, amikor megláttalak, arra gondoltam, hogy te is szerepelhetnél rajta. Mondjuk meztelenül úszhatnál a tóban. - vetem fel az ötletet és reménykedek benne, hogy benne van a dologban.
Takeyanagi Tomoko
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Suiren Hétf. Május 27 2013, 22:20

A fiú hozzáállása kicsit kibillentette Suirent a jelenlegi feszült helyzetéből.
*Tehát mégsem vadász ninja.* Vonta le magában a gyors következtetést, de figyelme továbbra sem lankadt. Az ajánlatra csak még jobban megbámulta a vele szemben álló idegent, aki láthatóan komolyan gondolta, amit mondott. A kunoichi sosem tartotta a testét valami művészi dolognak, leginkább csak egy eszköznek, amivel harcolni tudott. Lila szempárja újfent végigmérte a fiút, aki bár nem tűnt komoly ellenfélnek, most hogy közelről is látta, valami miatt mégis felkerült Suiren radarjára. Akart tőle valamit ez a személy, de azt sajnos nem tudta, hogy ezzel elindított egy folyamatot. A fegyvereit egyelőre hagyta ott, ahol voltak, az elsietett lépés nem vezetett volna jóra.
- Nem úszom csak úgy - jelentette ki az elveszett ninja. Hangjában nem tükröződött semmilyen érzelem, csupán kijelentette a tényt. - A rajzod sem érdekel - ezzel a kijelentéssel talán letörte egy kicsit a lelkesedését a fiúnak, ám ezt egyáltalán nem vette észre. Csak nézte a másikat, majd egy jól irányzott mozdulattal megfordult és elindult a másik irányba.
*Nem jelent veszélyt.* Nyugtázta magában a kunoichi, de azért szeme sarkából még visszapillantott abba az irányba, amerről jött. A tó partját vette célba, amit sűrűn borítottak vízi növények. Ettől kicsit nehezebb lesz a gyakorlás, ám megvolt a jó oldala is, vagyis a fehér hajú srác nem leshette ki a technikáit. Vagy legalább is ahhoz közel kellene lopódznia, amit biztosan észrevenne a fehér hajú shinobi.

//Bocsi, most nekem se ment több.//
Kenshiro Suiren
Kenshiro Suiren
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Takeyanagi Tomoko Kedd Május 28 2013, 18:00

Vidáman várom a lány válaszát, közben alaposan szemügyre veszem. Nem igazán reménykedek abban, hogy belemegy a dologba, de már erre is van egy tervem. Többször is megnéz magának, talán még tetszem is neki. Szavaira hatalmas vigyor terül az arcomra.
- Nem is mondtam, hogy csak úgy. A rajzom kedvéért.
Teljesen úgy reagál, ahogy sejtettem. Ráadásul még a rajzom sem érdekli. Akkor jöhet a B terv. Összecsapom a rajzkönyvemet, majd elpakolom a rajzeszközeimet. Követem a lányt, de ezúttal már egyáltalán nem feltűnés mentesen. Amikor a közelébe érek köhintek egyet.
- Akkor halld az ajánlatom! - szólalok meg, miközben előveszek egy kunait. - Kihívlak egy párbajra! Ha én nyerek, akkor megkapom a rajzot, ha te, akkor eltűnök és még lesből sem készítem el.
Ezt követően nem várok, azonnal felé hajítom a kunait, majd oldalról kerülve próbálok a közelébe jutni és elgáncsolni. Csak reménykedek benne, hogy nem egy nálam erősebb kunoichivel van dolgom. Ha sikerül elgáncsolni, akkor egy másik kunait érintek a nyakához, hátha máris legyőztem. Ha mégsem, akkor próbálok távolabb kerülni tőle, hogy újabb támadásra készüljek.

Inaktivitás miatt lezárom - Madara 2013.12.25.
Takeyanagi Tomoko
Takeyanagi Tomoko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.