Csevegő #1
+84
Mizuho Suzuya
Katsumi Mao
Senju Tobirama
Shibo
Kenshiro Izuna
Terumi Mei
Yamanaka Inako
Nanja
Sugihara Fuumai
Akihiro Jaken
Tsunomi Ai
Hirano Reina
Hasegawa Zauki
Djuka Ryuu
Ayanokoji Takashi
Hyuuga Emiko
Kenta Koizumo
Hyuuga Oyoki
Akirama Mamorou
Hidan
Hyuuga Junpei
Misaki Kiyoko
Shimura Danzou
Kitsune Haruka
Uchiha Madara
Chen
Yamato
Kaibutsu Hiroto
Jiraiya
Hisao
Hiroshi Arata
Djuka Munfurawa
Shikotou Sei
Hattori Arata
Osumi Hiroto
Jaiba Mineo
Akari Tenshi
Darui
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Akemura Senshi
Kamio Hiraku
Kenshiro Karu
Tessei
Hiei Urameshi
Katsumi Kawachi
Akira
Daizo Tensei
Hatake Kakashi(Inaktív)
Sakohono Matten
Taidana Kaito
Shikamaru(Inaktív)
Kawahira Sawaka
Shaku Rabito
Hazukage Inu
Aono Takefumi
Kusuki Eiko
Kagemare Kuzomi
Shiren
Naozumi Yamashita
Moriyama Shinimi
Uzumaki Kushina
Suyiko Shiai-Ne
Ayami Remiyu
Kazeshi Iroh
Aoyama Shizuka
Matuke Hariko
Shikoku Naoki
Tsihidoro Raiden
Seimitsu Kazuya
Fumetsu Yume
Hyuuga Hinata (inaktív)
Koreko Rui
Zetsu
Kushieda Unazaki Tessa
Takada Hana
Shikaku
Hime Satsuki
Shintaro Yun
Hyuuga Shakaku
Gosai Seishi
Tenshi
Huramino Saito
Nigori Soyakusha
88 posters
Naruto Gundan :: Általános :: Csevegő
6 / 10 oldal
6 / 10 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Föld országa, karakter ötlet.
Gondolkodtam, hogy indítok a fórumon egy föld nindzsát, ám olvasva az eseményeket nem sokáig lesz föld országa, mivel a rajzfilmhez képest más történeti szálakat követ Gudan. Szaszuke és Madaral becsapta Iwagakure Tsuchikage és népét, ezáltal meg Konohára támadva. Ha Danzou életben van történet szerint és Yonbi valahol szabadon sétálgat, akkor valószínűleg befogja és ezáltal lesz, akkora ereje, hogy Ryōtenbin no Ōnoki a Harmadik Tsuchikage megölje. Innentől kezdve anarchia uralkodna el föld országán, Danzou Anbu vezetőjét meg hősként ünnepelnék Kohona. Ez csak az egyik veszély, ugyanis Kabutoval szövetségre lépve, így Föld országa ezáltal kígyót ölelget, mivel Kabuto embereket csak kíséreti alanynak tekinti. Szaszuke, Taka és Akacuki együtt véve, olyan hadereje lehet, hogy Kohonát simán eltakarítsa, aztán többi Shinobi nemzet is elfog pusztulni a hold terv nélkül is, vagyis háború közepette békét kell kötnie a két shinobi nemzetnek, hogy Szaszuke és csapatát legyőzzék.
Vagyis fő feladatok, hogy ne tűnjön el föld országa:
- Legyőzni\megölni Danzou, meg ha kell akkor hűséges Anbu nindzsáit is, ami nem könnyű. (Valószínűleg föld országában határ környékén keresik elszabadult Yonbit.)
- Megkeresni és legyőzni Yonbit, meg be pecsételni valamelyik föld nindzsába, ami még nehezebb.
- Iwagakure Tsuchikage-ját rá venni, hogy Kabuto szövetségével, csak a nép szenvedni fog és becsületünket is elveszítik.
- Kohonában újra megbízni és szövetségre lépni, ahhoz Szaszukét le kell leplezni, még a hadjárata előtt.
Valahogy, így tudnám elképzelni föld ország sorsát, valaki másnak véleménye?
Karakter ötletem: föld nindzsa, Genin, 20 éves. Naruto movie 3-ban, közepe felé egyik ellenséges nindzsa képessége elégé tetszet, amihez hozzá ér kővé dermed, bár tudjuk Naruto rasingannal legyőzte, ám mint Kisane kardja, ugyanúgy élőlény, vagyis gazdatestet már meghalt. Kővé dermesztő kar még él és Kabutonál van, így karakteremből kíséreti alany lesz.
Admin és moderátorok engedélyezik az ötletemet, akkor ez alapján dolgozom ki karakteremet?
Vagyis fő feladatok, hogy ne tűnjön el föld országa:
- Legyőzni\megölni Danzou, meg ha kell akkor hűséges Anbu nindzsáit is, ami nem könnyű. (Valószínűleg föld országában határ környékén keresik elszabadult Yonbit.)
- Megkeresni és legyőzni Yonbit, meg be pecsételni valamelyik föld nindzsába, ami még nehezebb.
- Iwagakure Tsuchikage-ját rá venni, hogy Kabuto szövetségével, csak a nép szenvedni fog és becsületünket is elveszítik.
- Kohonában újra megbízni és szövetségre lépni, ahhoz Szaszukét le kell leplezni, még a hadjárata előtt.
Valahogy, így tudnám elképzelni föld ország sorsát, valaki másnak véleménye?
Karakter ötletem: föld nindzsa, Genin, 20 éves. Naruto movie 3-ban, közepe felé egyik ellenséges nindzsa képessége elégé tetszet, amihez hozzá ér kővé dermed, bár tudjuk Naruto rasingannal legyőzte, ám mint Kisane kardja, ugyanúgy élőlény, vagyis gazdatestet már meghalt. Kővé dermesztő kar még él és Kabutonál van, így karakteremből kíséreti alany lesz.
Admin és moderátorok engedélyezik az ötletemet, akkor ez alapján dolgozom ki karakteremet?
Hiroshi Arata- Játékos
Re: Csevegő #1
Üdv Arata!
Van pár hiba az elméletedben, ugyanis maga a Yonbit már eltávolították a tároló Jinchuurikijéből és eltárolták a többi "elszívott" Bijuuval együtt. Egyedül Naruto és Bee maradtak meg Jinchuurikinek.
Miután Sasuke legyőzte Madarát(Tobit), az akatsuki élére állt, és a Gedou Mazo megsemmisült. Ennek köszönhetően jelenleg a Bijuuk szabadon járnak kelnek a shinobi világban (kivéve a 8 és a 9 farkút).
Sasuke célja az, hogy elpusztítsa Konohát, azonban az nem olyan könnyű mint hiszed, mert az Konoha oldalán áll Sunagakure és Kumogakure is, ami már elég szép kis haderőt jelent.
Jelenleg amolyan Hidegháború dúl a Gundanon, vagyis egyik fél se mer lépni igazán, mert fél a veszteségektől és a következményektől. Az a falu elpusztítás, elsöprés/eltüntetés nem olyan egyszerű mint hinné az ember
Ami a karakteredet illeti, nyugodtan indíthatsz Iwagakureba, viszont a technikákat amiket szeretnél, kezdésnek szerintem biztos nem kapod meg, mert túlzottan erős lenne
Van pár hiba az elméletedben, ugyanis maga a Yonbit már eltávolították a tároló Jinchuurikijéből és eltárolták a többi "elszívott" Bijuuval együtt. Egyedül Naruto és Bee maradtak meg Jinchuurikinek.
Miután Sasuke legyőzte Madarát(Tobit), az akatsuki élére állt, és a Gedou Mazo megsemmisült. Ennek köszönhetően jelenleg a Bijuuk szabadon járnak kelnek a shinobi világban (kivéve a 8 és a 9 farkút).
Sasuke célja az, hogy elpusztítsa Konohát, azonban az nem olyan könnyű mint hiszed, mert az Konoha oldalán áll Sunagakure és Kumogakure is, ami már elég szép kis haderőt jelent.
Jelenleg amolyan Hidegháború dúl a Gundanon, vagyis egyik fél se mer lépni igazán, mert fél a veszteségektől és a következményektől. Az a falu elpusztítás, elsöprés/eltüntetés nem olyan egyszerű mint hinné az ember
Ami a karakteredet illeti, nyugodtan indíthatsz Iwagakureba, viszont a technikákat amiket szeretnél, kezdésnek szerintem biztos nem kapod meg, mert túlzottan erős lenne
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
Nem kötekedésből írva, szerintem mellőzd a magyarosan írt tulajdonneveket. Írd hogy Sasuke, Akatsuki stb. Ez a bevett szokás nálunk, tán még szabály is van róla. Mellesleg egy 20 éves Genin elég túlkorosnak és általában tehetségtelennek számít, így nem hiszem hogy birtokolna olyan szintű jutsut mint, amire vágysz. De egy fiatalabb karakter, egy jó előtöri, pár élmény és kaland után hamar eljuthatsz a kívánt szintre.
Hisao- Játékos Mesélő
- Elosztható Taijutsu Pontok : 55
Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077
Kösz a véleményed. Ebből azt szűrtem ki, hogy Sasuke egy hamar nem indul Kohona ellen és hogy még nem elég erős a hadjárathoz.
Yonbi-nál az a gond, hogy tartózkodási helye ismeretlen.
Elméletileg Danzou él és Kohonát még-erősebbé tudná tenni, ha Jurikiket befogná és ezáltal erősebb shinobikat hozna létre, mivel megszállottja volt, hogy falu csak általa lehet erősebb.
Kabutonak, mint mindig valamit célja van a szövetséggel, ez majd úgy is kiderül.
Végül is igazad van, ugyanis elég erős technika. Még ha később engedélyeznék is nem biztos, hogy túlélné az egyesülést a karakterem.
Mesélés és történetek, hogy zajlanak? Van konkrét mesélő vagy játékos saját magának mesél és így alakulnak a történetek.
Yonbi-nál az a gond, hogy tartózkodási helye ismeretlen.
Elméletileg Danzou él és Kohonát még-erősebbé tudná tenni, ha Jurikiket befogná és ezáltal erősebb shinobikat hozna létre, mivel megszállottja volt, hogy falu csak általa lehet erősebb.
Kabutonak, mint mindig valamit célja van a szövetséggel, ez majd úgy is kiderül.
Végül is igazad van, ugyanis elég erős technika. Még ha később engedélyeznék is nem biztos, hogy túlélné az egyesülést a karakterem.
Mesélés és történetek, hogy zajlanak? Van konkrét mesélő vagy játékos saját magának mesél és így alakulnak a történetek.
Hiroshi Arata- Játékos
Jó akkor 20 helyet indítok egy 16 évest, az még pont elég fiatal bármihez.
Később meg majd úgyis kiderül mi lesz a sorsa.
Később meg majd úgyis kiderül mi lesz a sorsa.
Hiroshi Arata- Játékos
Vannak mesélők az oldalon, akik kalandokat mesélnek le neked, és az ottani teljesítményed alapján adnak neked Chakrát, amivel fejlődik a karaktered.
Mellesleg a 16 is kicsit túlkoros, a Friss geninek 12 évesek.
Mellesleg a 16 is kicsit túlkoros, a Friss geninek 12 évesek.
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
12 évesen teljesíti a Genin vizsgát. Itt leírom gyerekkorát, és mi volt a Genin vizsga, stb.
4 évet tölt el Geninként, vagyis leírom bekerült csapatban kik a társai, mestere tanításai, kalandjai, stb.
16 éves karakterem előtörténetet elfogadják majd, akkor onnan kezdődik a története.
Chunin vizsga meg elméletileg nincs életkorhoz kötve, és még van ideje akár komoly technikák elsajátításara.
4 évet tölt el Geninként, vagyis leírom bekerült csapatban kik a társai, mestere tanításai, kalandjai, stb.
16 éves karakterem előtörténetet elfogadják majd, akkor onnan kezdődik a története.
Chunin vizsga meg elméletileg nincs életkorhoz kötve, és még van ideje akár komoly technikák elsajátításara.
Hiroshi Arata- Játékos
Helyes az elméleted de kezdésként az alap jutsukon és a származás után járó technikákon kívül, maximum engedéllyel és különlegesen jó előtörténettel birtokolhatsz más jutsut.
Hisao- Játékos Mesélő
Adatlap
Rá jöttem én is már. Mivel csak jó előtörténet útján juthat alapokon kívül jutalom egy jutsuhoz. Elemben tényleg nevetséges, mivel 4 év alatt a mestere mindössze a tanítványainak egy jutsut tanított. Jó előtörténetre a mesélő adna egy jutsut az alapokon kívül, meg mesélő rögtön úgy mesélne, hogy mondjuk elnyerte a mestere bizalmát és ez miatt, egy komolyabb technikát kezd tanítani a karakteremnek.
Így 4 év és néhány nap alatt 2 jutsut tanított a mestere, bár igaz sok jelentéktelen küldetés lehetett közte, de így nem tűnik olyan bénának a karakter.
Így 4 év és néhány nap alatt 2 jutsut tanított a mestere, bár igaz sok jelentéktelen küldetés lehetett közte, de így nem tűnik olyan bénának a karakter.
Hiroshi Arata- Játékos
Tényleg logikátlan de valamilyen rendszernek lennie kell.
Hisao- Játékos Mesélő
Adatlap
Iwagakurei karakter hátránya:
Tény, hogy a Gundanon alternatív szálakon mennek a dolgok, viszont ne felejtsük el, hogy a történések fele a Játékosokon a másik pedig a mesélők által irányított Nem Játékos Karaktereken múlik. (Danzou, Tsuchikage, Sasuke stb) Így valószínűleg nem fogjuk elpusztítani Iwagakurét. Természetesen előfordulhat, hogy egyes Országok hátrányba kerülnek. De ugye ez a szerepjáték lényege, hogy beleéld magad a karaktered helyzetébe. Ha úgy tetszik akkor kialakítasz magadnak egy második világot amiben élsz. Persze tudni kell a kettő között különbséget tenni és nem szabad a valóéletet elhanyagolni. De gondolom nem ennyire szélsőséges senkinek sem a helyzete. Az Országok pedig a diplomácia és az alkuk útján megmenthetőek. Ha annyira elfajul a helyzet.
Más részről pedig Iwagakure a legerősebb Nemzet a Naruto Világában. A legfelkészültebb és legnagyobb haderővel bír. És a szövetségesei: Kirigakure, Otogakure, Yukigakure, Getsugakure, Amegakure. Többek között. Egyedül felveheti a versenyt Konohával és Kusagakuréval szemben.
Tehát, tessék nyugodtan indítani bármilyen karaktert. Ha már tapasztaltabbak vagytok akkor nézzétek azt, hogy az adott karakterrel és a Falvak tanításaival mennyire tudtok azonosulni.
Egyébként a logikai összefüggések a helyén vannak és elképzelhető bármi.
A karakter átlag Genin életkora 12-13 év. Az én karakterem megbukott a Genin Vizsga elméleti részén, így plusz két évet kellett járnia így 15 évesen lett genin. Bevállaltam a bénácska karaktert, aki mostanra egy normál szintű Chuunin lett. Tehát az ilyenekkel lehet ügyeskedni és beleélni magadat, csak mindennek legyen egy logikus folyamata. Érezd át a karaktered helyzetét és tégy úgy ahogy a karaktered tenne.
Tény, hogy a Gundanon alternatív szálakon mennek a dolgok, viszont ne felejtsük el, hogy a történések fele a Játékosokon a másik pedig a mesélők által irányított Nem Játékos Karaktereken múlik. (Danzou, Tsuchikage, Sasuke stb) Így valószínűleg nem fogjuk elpusztítani Iwagakurét. Természetesen előfordulhat, hogy egyes Országok hátrányba kerülnek. De ugye ez a szerepjáték lényege, hogy beleéld magad a karaktered helyzetébe. Ha úgy tetszik akkor kialakítasz magadnak egy második világot amiben élsz. Persze tudni kell a kettő között különbséget tenni és nem szabad a valóéletet elhanyagolni. De gondolom nem ennyire szélsőséges senkinek sem a helyzete. Az Országok pedig a diplomácia és az alkuk útján megmenthetőek. Ha annyira elfajul a helyzet.
Más részről pedig Iwagakure a legerősebb Nemzet a Naruto Világában. A legfelkészültebb és legnagyobb haderővel bír. És a szövetségesei: Kirigakure, Otogakure, Yukigakure, Getsugakure, Amegakure. Többek között. Egyedül felveheti a versenyt Konohával és Kusagakuréval szemben.
Tehát, tessék nyugodtan indítani bármilyen karaktert. Ha már tapasztaltabbak vagytok akkor nézzétek azt, hogy az adott karakterrel és a Falvak tanításaival mennyire tudtok azonosulni.
Egyébként a logikai összefüggések a helyén vannak és elképzelhető bármi.
A karakter átlag Genin életkora 12-13 év. Az én karakterem megbukott a Genin Vizsga elméleti részén, így plusz két évet kellett járnia így 15 évesen lett genin. Bevállaltam a bénácska karaktert, aki mostanra egy normál szintű Chuunin lett. Tehát az ilyenekkel lehet ügyeskedni és beleélni magadat, csak mindennek legyen egy logikus folyamata. Érezd át a karaktered helyzetét és tégy úgy ahogy a karaktered tenne.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Most olvastam át megint Jira leírását és feltűnt, hogy Yukigakure az Iwa-Kiri szövetségi bázishoz lett sorolva. Lemaradtam valamiről itt a Gundanon, ami miatt így alakult a helyzete? Csak mert úgy tudom, hogy Konoha szövetségese volt az animében, és korábban az oldalon is ilyesmi szerepelt. Ha tényleg volt valami fontos esemény, akkor tudna valaki linket küldeni vagy röviden vázolná a helyzetet?
Szégyellem magam, hogy kiesett ez a két év a fórum életéből, de egyedül kicsit nehéz visszarázódni. (Mellesleg a karakterem miatt is jó lenne tudni, mert nem mindegy, hogy a későbbiekben hogyan fogom kezelni.)
Szégyellem magam, hogy kiesett ez a két év a fórum életéből, de egyedül kicsit nehéz visszarázódni. (Mellesleg a karakterem miatt is jó lenne tudni, mert nem mindegy, hogy a későbbiekben hogyan fogom kezelni.)
Koreko Rui- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2230
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 980 (S)
Erő : 660 (A)
Gyorsaság : 750 (A)
Ügyesség/Reflex : 850 (A)
Pusztakezes Harc : 740 (A)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 2064
Rui, ez engem is meglep, mivel annak idején Daizo-val voltam Yukiban és összetűzésem is volt... Éppen hogy megmenekültem, de most nem ez a lényeg. Engem is meglep, hogy az Iwa-Kiri csapathoz társult. Szerintem a kérdések témában kérdezz rá, vagy írj rá valamelyik Staffra
Gyors körkérdés. Nem akar valaki átvenni tőlem karaktereket? Nem szívesen törölném a fórumról őket, mert az utána csúnya, hogy ott éktelenkedik a Vendég felirat, de mindenképpen szeretném, ha az új előtörténetemet elfogadnák.
Ja, a két kari, akikről szó van: Ayokama Makoto és Doshiri Asuka
Ja, a két kari, akikről szó van: Ayokama Makoto és Doshiri Asuka
Koreko Rui- Játékos
Adatlap
Ha senki nem veszi át legalább a bábot elkérhetem? Egy szociális kaland során ejtenénk rá sort, ha gondolod. A karim neve Yamato és homok falusi, mint Asuka.
Akari Tenshi- Halott Karakter
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396
Akik kedvelik a cukiságot és a perverz fiúknak:
http://vattacukor.com/gag/856
Az ok, h mért jó a sötét oldal:
http://vattacukor.com/gag/2335
http://vattacukor.com/gag/856
Az ok, h mért jó a sötét oldal:
http://vattacukor.com/gag/2335
Yamato- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967
Boldog Bálint napot!
Akari Tenshi- Halott Karakter
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 396
Kellemes húsvétot mindenkinek!
-------------------------------------------------------
Szórakoztam egy kicsit, íme az eredmény:
-------------------------------------------------------
Szórakoztam egy kicsit, íme az eredmény:
- Spoiler:
- Chibi Rui (kapott hátteret is, mégiscsak főkarakter)
Chibi Emi (az új avatar képe alapján csináltam)
Chibi Suiren (nem tudtam ellenállni a kimonó, lámpás együttesnek)
Chibi Saki (szegény, de olyan aranyos lett, és kapott "orvosi" táskát)
Ezt pedig nem hagyhattam ki. XD Chibi Emi, mint neko.
Nem teljesen ninja felszerelést viselnek, igyekeztem hétköznapibb ruhákat rájuk adni.
Koreko Rui- Játékos
Adatlap
Wáááá Nagyon jók lettek Főleg a Chibi Emik <3
Anno én is elszórakoztam ezzel és megszületett
Saito 1.0 és - - - - - - - o - - - - - - - - - - o Saito 2.0 Yuugen Suit-ban
Sajnos a 2.0-hoz még akkoriban amikor csináltam nem volt fehér férfi kimono így a kék kabátot választottam x)
Anno én is elszórakoztam ezzel és megszületett
Saito 1.0 és - - - - - - - o - - - - - - - - - - o Saito 2.0 Yuugen Suit-ban
Sajnos a 2.0-hoz még akkoriban amikor csináltam nem volt fehér férfi kimono így a kék kabátot választottam x)
Huramino Saito- Játékos
Adatlap
Lenne egy ártatlan kérdésem. Ismeri és használja esetleg valaki a Football Manager nevű játékot?
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Állóképesség : 400 (B)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Chakraszint: 519
Én is kedvet kaptam, így megalkottam Chibi Mirubit!
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Két dolog miatt írok:
1) ez a kép: http://www.narutohaze.com/news/neko-hinata
2) Hol lehet találni ezt a chibi makert?
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)
google?Akira írta:Két dolog miatt írok:
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 275
Csak én látom, vagy tényleg sikerült felküzdeni magunkat a harmadik helyre az FRPG top 100-on? Nem kevés munka kellett hozzá, de csak megcsináltuk. Gratulálok mindenkinek, tartsuk meg a helyet....
Chen- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Előadóművész
Chakraszint: 262
6 / 10 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naruto Gundan :: Általános :: Csevegő
6 / 10 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.