Csevegő #1
+84
Mizuho Suzuya
Katsumi Mao
Senju Tobirama
Shibo
Kenshiro Izuna
Terumi Mei
Yamanaka Inako
Nanja
Sugihara Fuumai
Akihiro Jaken
Tsunomi Ai
Hirano Reina
Hasegawa Zauki
Djuka Ryuu
Ayanokoji Takashi
Hyuuga Emiko
Kenta Koizumo
Hyuuga Oyoki
Akirama Mamorou
Hidan
Hyuuga Junpei
Misaki Kiyoko
Shimura Danzou
Kitsune Haruka
Uchiha Madara
Chen
Yamato
Kaibutsu Hiroto
Jiraiya
Hisao
Hiroshi Arata
Djuka Munfurawa
Shikotou Sei
Hattori Arata
Osumi Hiroto
Jaiba Mineo
Akari Tenshi
Darui
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Akemura Senshi
Kamio Hiraku
Kenshiro Karu
Tessei
Hiei Urameshi
Katsumi Kawachi
Akira
Daizo Tensei
Hatake Kakashi(Inaktív)
Sakohono Matten
Taidana Kaito
Shikamaru(Inaktív)
Kawahira Sawaka
Shaku Rabito
Hazukage Inu
Aono Takefumi
Kusuki Eiko
Kagemare Kuzomi
Shiren
Naozumi Yamashita
Moriyama Shinimi
Uzumaki Kushina
Suyiko Shiai-Ne
Ayami Remiyu
Kazeshi Iroh
Aoyama Shizuka
Matuke Hariko
Shikoku Naoki
Tsihidoro Raiden
Seimitsu Kazuya
Fumetsu Yume
Hyuuga Hinata (inaktív)
Koreko Rui
Zetsu
Kushieda Unazaki Tessa
Takada Hana
Shikaku
Hime Satsuki
Shintaro Yun
Hyuuga Shakaku
Gosai Seishi
Tenshi
Huramino Saito
Nigori Soyakusha
88 posters
Naruto Gundan :: Általános :: Csevegő
3 / 10 oldal
3 / 10 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Csevegő #1
Vigyázat SPOILER!!!
Jaja Uchiha Madara.... tüdüdüdüdű
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 400 (B)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 519
Olyat néztem kíváncsi vagyok hogy mi lessz ebből
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Szerintem a Tobi nevű alak (ha lehet ilyet) egy hashirama dns-ből létrehozott zetsu szerű lény ( ezt a karjának cserélgetése magyarázza) ami Madara elméjének egy része írányít.
Vagy pedig nagyot tévedtem
Vagy pedig nagyot tévedtem
Kagemare Kuzomi- Játékos
Adatlap
HÁt már kíváncsi vagyok. De én már tippelni sem merek XD Szerintem nagyot fogunk nézni, ha kiderül.
Shiren- Játékos
Adatlap
Az biztos Kishi-sama hozni fogja a formáját (remélem) és nagyot nézünk majd
Kagemare Kuzomi- Játékos
Adatlap
Örömökben, sikerekben és (a hely szellemére nézve) szerepjátékban gazdag újévet kívánok mindenkinek!
Seimitsu Kazuya- Játékos
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 307
Boooldog Új Esztendőt kívánok minden kedves gundanosnak és nem gundanosnak is! Újévi fogadalmamat már jó előre megtettem, mégpedig, hogy perverz rossz szokásaimról NEM szokom le, valamint annyit fogok gundnozni amennyit csak lehet!
B.U.É.K!
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
Boldog, sikeres, na meg persze szerepjátékban gazdag új évet kívánok mindenkinek!
Aono Takefumi- Játékos Mesélő
- Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Állóképesség : 180 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)
Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490
Sikerekben gazdag új évet mindenkinek!
Hazukage Inu- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 451
BOLDOG ÚJ ÉVET MINDENKINEK!!!!!!!
Shaku Rabito- Játékos
Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 190
"...Chibaku Tensei...
- Miért kellett ilyen nagyra csinálnod?
- A kyuubi az ellenfelem! Nem szabad lebecsülnöm.... Különben is állítólag Rikodou-sennin teremtette a holdat. Ez semmi ahhoz képest..."
Nagy a pangás mostanság... Tud valaki valami témát? Unatkozom...
- Miért kellett ilyen nagyra csinálnod?
- A kyuubi az ellenfelem! Nem szabad lebecsülnöm.... Különben is állítólag Rikodou-sennin teremtette a holdat. Ez semmi ahhoz képest..."
Nagy a pangás mostanság... Tud valaki valami témát? Unatkozom...
Kagemare Kuzomi- Játékos
Adatlap
Évery táime áy sáfföling
Hát ha téma kell nektek, tessék:
Mi a saját karakteretek fő célja, miért szeretnéd ha megerősödne, mit akarsz elérni vele?
De már ha így felhoztam a témát, akkor én meg is válaszolom Saito részéről. Saito szemszögéből kevés fontos dolog van, nem szeretne Kazekage lenni, nem akar kitűnni a társadalomban (bár Sunagakuréban egyfajta hősként tekintenek már rá), célja, hogy megvédje szeretett faluját és annak minden lakóját, valamint ami mindennél fontosabb számára, hogy Kapcsolatba léphessen halott szerelmével Hanaval. Ezt a célt úgyahogy már teljesítette, mert a Kenjutsu segítségével testközelből érezheti a leányzót, sőt mi több eggyé is válnak. Más célokat nem igazán kerget, pusztán a múló szeszély része az a jelenség amikor kergeti a lányokat a különböző falukban
Hát ha téma kell nektek, tessék:
Mi a saját karakteretek fő célja, miért szeretnéd ha megerősödne, mit akarsz elérni vele?
De már ha így felhoztam a témát, akkor én meg is válaszolom Saito részéről. Saito szemszögéből kevés fontos dolog van, nem szeretne Kazekage lenni, nem akar kitűnni a társadalomban (bár Sunagakuréban egyfajta hősként tekintenek már rá), célja, hogy megvédje szeretett faluját és annak minden lakóját, valamint ami mindennél fontosabb számára, hogy Kapcsolatba léphessen halott szerelmével Hanaval. Ezt a célt úgyahogy már teljesítette, mert a Kenjutsu segítségével testközelből érezheti a leányzót, sőt mi több eggyé is válnak. Más célokat nem igazán kerget, pusztán a múló szeszély része az a jelenség amikor kergeti a lányokat a különböző falukban
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Hát témának nem rossz, sőt...
Kuzo célja egyenlőre, "csupán" annyi, hogy megerősödjön. Azután pedig egy szervezet alapítása és a konohai alvilág feletti uralom átvétele... Na, igen. De ez még elég messze van, szóval addig inkább csak írom a tanulásaimat meg edzek vele kijátszva.
Igazából tömören ennyi. Azt még nem tudom, hogy mennyit fognak ezek a célok változni mire odajutok, hogy el is kezdem a szervezkedést, de valamennyit biztos. Addig is jó kisfiút játszik és megszedi magát tudással és pénzzel...
Kuzo célja egyenlőre, "csupán" annyi, hogy megerősödjön. Azután pedig egy szervezet alapítása és a konohai alvilág feletti uralom átvétele... Na, igen. De ez még elég messze van, szóval addig inkább csak írom a tanulásaimat meg edzek vele kijátszva.
Igazából tömören ennyi. Azt még nem tudom, hogy mennyit fognak ezek a célok változni mire odajutok, hogy el is kezdem a szervezkedést, de valamennyit biztos. Addig is jó kisfiút játszik és megszedi magát tudással és pénzzel...
Kagemare Kuzomi- Játékos
Adatlap
Sawaka célja végre elérni a chuunin rangot így...fél év után xDDDDD Majd 1x...
Amúgy olvastátok az új "előtöriket"? Egyik röhejesebb mint a másik...
Amúgy olvastátok az új "előtöriket"? Egyik röhejesebb mint a másik...
Kawahira Sawaka- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 138
Mindenkinek el kell kezdenie egyszer... Vannak játékosok, akik nem sokkal jobb törivel jutottak be, mostanra meg azért már vannak valahol.
Shikamaru(Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem fontos
Én csak azt tartom érdekesnek ezzel kapcsolatban hogy a szabályzatban le van írva hogy nem töltsön fel senki félkész előtörténeteket (legalábbis én úgy emlékszem hogy van egy ilyen passzus) és most meg sorozatban jönnek az ilyenek ...
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 275
Visszanézni az Emlékekhez
Na Üdv emberek, Lássuk hogy megy az élet itt!
Vajon hányan vagytok, akik még emlékeztek a Jó öreg Mattenre? Srácok, nagy öröm volt veletek játszani egykor, komolyan, sokat köszönhetek nektek!
Peace and Love!
Vajon hányan vagytok, akik még emlékeztek a Jó öreg Mattenre? Srácok, nagy öröm volt veletek játszani egykor, komolyan, sokat köszönhetek nektek!
Peace and Love!
Hát én is elnézegettem az előtörténeteket. Voltak nagyon durvák, és olyanok is amik nagyon jó. És sok olyan amit kevésnek tartottam. Aztán megnéztem az én régi előtörténetemet, láss csodát. Fullra nem olyan volt amire én emlékeztem. Mármint a hossz. Nagyon rövid. Szóval hát igen. Ennyit az előtörténetemről XD
A karakterem célja? Hát ugye más Mirubi célja és más az én célom vele. Mirubi célja, hogy elsajátítsa az összes létező technikát. Minél erősebbé akar válni, és ezt rengeteg technikával próbálja elérni. Az utóbbi időkben, felkeltette az érdeklődését az élet mulandósága is... De hogy nekem mi a célom Mirubival? Az még titok
A karakterem célja? Hát ugye más Mirubi célja és más az én célom vele. Mirubi célja, hogy elsajátítsa az összes létező technikát. Minél erősebbé akar válni, és ezt rengeteg technikával próbálja elérni. Az utóbbi időkben, felkeltette az érdeklődését az élet mulandósága is... De hogy nekem mi a célom Mirubival? Az még titok
Shiren- Játékos
Adatlap
Na ne viccelj Matten... Ja bocs neked az nem megy Ki ne ismerne téged?
Huramino Saito- Játékos
Adatlap
Amikor én kezdtem elég volt tíz sor előtörténet. Én mai napig emlékszem rá, olyan volt mai szemmel, mint egy troll post. Az egy dolog hogy elfogadták...
A karakterem célja egyszerű. Megölni, aki Konohát veszélyezteti.
Matten, sajnos nem sikerült még elfelejteni!
A karakterem célja egyszerű. Megölni, aki Konohát veszélyezteti.
Matten, sajnos nem sikerült még elfelejteni!
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm
Az egy dolog hogy röhejesek az előtörténetek. Én például utálok előtörit írni, gyakran csak összecsapom és nem foglalkozok vele különösebben. Láttam már olyat is, hogy a játékos előtörténete nagyon gyenge volt, éppen csak súrolta az elfogadható határt, de jó volt neki mesélni
Ennek a karimnak is olyan az előtörténete, hogy szívem szerint én nem fogadnám el, ha meglátnám xD Senju őseim is vannak elvileg... az előtörimben úgy szerepelt, hogy a Gaisuke-k elvándorolt Senju-k. Mostanság megfordult a fejemben, hogy rájátszok erre és majd megtanulok valami erős dolgot(sav elem vagy erősebb suiton), de inkább elvetettem az ötletet.
Ennek a karakteremnek a célja, hogy Oinin lehessen majd egyszer. Ráadásul már most eldöntöttem, hogy állathasználó leszek, ezért majd írok szerintem egy pályázatot(nagyon lassan lesz kész), amiben Yamamoto bácsikámat magamhoz költöztetem az állataival együtt(ninja állatokat tenyészt).
Ennek a karimnak is olyan az előtörténete, hogy szívem szerint én nem fogadnám el, ha meglátnám xD Senju őseim is vannak elvileg... az előtörimben úgy szerepelt, hogy a Gaisuke-k elvándorolt Senju-k. Mostanság megfordult a fejemben, hogy rájátszok erre és majd megtanulok valami erős dolgot(sav elem vagy erősebb suiton), de inkább elvetettem az ötletet.
Ennek a karakteremnek a célja, hogy Oinin lehessen majd egyszer. Ráadásul már most eldöntöttem, hogy állathasználó leszek, ezért majd írok szerintem egy pályázatot(nagyon lassan lesz kész), amiben Yamamoto bácsikámat magamhoz költöztetem az állataival együtt(ninja állatokat tenyészt).
Daizo Tensei- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 423
Ebben az előtörténetes dologban teljes mértékben egyetértek Daizoval. Én is mindig rüheltem és még most is rühellem az előtörténeteket és ez meg is látszódik a karaktereim ezen írományain. Kivéve az egyiknél, ahol kicsit fullosabban akartam kezdeni, mert azért mégis csak Tenshi-sama egyik shinobija lenne
Kagemare Kuzomi- Játékos
Adatlap
Boldog Nőnapot kívánok az oldal minden női tagjának. ^^
Aono Takefumi- Játékos Mesélő
- Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Állóképesség : 180 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)
Adatlap
Chakraszint: 490
3 / 10 oldal • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Naruto Gundan :: Általános :: Csevegő
3 / 10 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.