Csevegő #1

+84
Mizuho Suzuya
Katsumi Mao
Senju Tobirama
Shibo
Kenshiro Izuna
Terumi Mei
Yamanaka Inako
Nanja
Sugihara Fuumai
Akihiro Jaken
Tsunomi Ai
Hirano Reina
Hasegawa Zauki
Djuka Ryuu
Ayanokoji Takashi
Hyuuga Emiko
Kenta Koizumo
Hyuuga Oyoki
Akirama Mamorou
Hidan
Hyuuga Junpei
Misaki Kiyoko
Shimura Danzou
Kitsune Haruka
Uchiha Madara
Chen
Yamato
Kaibutsu Hiroto
Jiraiya
Hisao
Hiroshi Arata
Djuka Munfurawa
Shikotou Sei
Hattori Arata
Osumi Hiroto
Jaiba Mineo
Akari Tenshi
Darui
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Akemura Senshi
Kamio Hiraku
Kenshiro Karu
Tessei
Hiei Urameshi
Katsumi Kawachi
Akira
Daizo Tensei
Hatake Kakashi(Inaktív)
Sakohono Matten
Taidana Kaito
Shikamaru(Inaktív)
Kawahira Sawaka
Shaku Rabito
Hazukage Inu
Aono Takefumi
Kusuki Eiko
Kagemare Kuzomi
Shiren
Naozumi Yamashita
Moriyama Shinimi
Uzumaki Kushina
Suyiko Shiai-Ne
Ayami Remiyu
Kazeshi Iroh
Aoyama Shizuka
Matuke Hariko
Shikoku Naoki
Tsihidoro Raiden
Seimitsu Kazuya
Fumetsu Yume
Hyuuga Hinata (inaktív)
Koreko Rui
Zetsu
Kushieda Unazaki Tessa
Takada Hana
Shikaku
Hime Satsuki
Shintaro Yun
Hyuuga Shakaku
Gosai Seishi
Tenshi
Huramino Saito
Nigori Soyakusha
88 posters
Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

7 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Go down

Csevegő #1 - Page 7 Empty Re: Csevegő #1

Témanyitás  Chen Szomb. Dec. 14 2013, 17:15

Hát már megint én írok ide, mondjuk lehet olyan dolgokat, amiket mindenki tud, és csak én vagyok az aki csak most jött rá. Az FRPG.hu-n is nagyon szép helyezést értünk el. Tizenkettedikek vagyunk, ami szerintem még az első helyek egyikke. Gratulálok a staffnak meg hát a játékosoknak is, de fényezni magát az ember nem szeretni Very Happy
Chen
Chen
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Előadóművész
Chakraszint: 262

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Uchiha Madara Kedd Dec. 24 2013, 10:34

Nagyon Boldog és Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánok az egész oldalnak Smile
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Szint: S
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Kitsune Haruka Kedd Dec. 24 2013, 12:02

Boldog Karácsonyt mindenkinek ^^

Csevegő #1 - Page 7 1468760_185386564994821_177452908_n
Kitsune Haruka
Kitsune Haruka
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 57

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 375

Témanyitás  Djuka Munfurawa Kedd Dec. 31 2013, 16:21

Csevegő #1 - Page 7 1521936_681681241875563_1178584623_n

tudom, még korai, de azért BUÉK Very Happy
Djuka Munfurawa
Djuka Munfurawa
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 126

Adatlap
Rang: Chūnin
Chakraszint: 851

Témanyitás  Chen Hétf. Márc. 10 2014, 19:23

Nagyon szépen köszönöm a jelölést, és hogy én is nyertem a hónap legjobb játékosa címet. De nem fogadhatom el, biztos sokan vannak akik többet tudtak játszani, írni, és több időt is töltöttek a fórumon. Még elég új játékos vagyok, és nem hiszem hogy tettem le valamit az asztalra azért hogy megkaphassam ezt a kitüntetést. Azért megköszönöm még egyszer.

U.I. Magasan vezetünk a top 100 frpg-n gratula mindenkinek ezt tényleg érdemes ünnepelni Very Happy
Chen
Chen
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yamato Hétf. Márc. 10 2014, 22:00

Chen ez nem az eddigi munkádat díjazza, hanem azt, hogy az adott hónapba ki a legjobb. Ehhez nem kell semmit letenni az asztalra, csak örülsz, h az adott hónapba a játékosok szerint te voltál a legjobb. Akár lehetsz úgy is a legjobb, h írsz egy nagyon jó Et-t és az első posztoddal is elnyered egy mesélő vagy egy játékos társ figyelmét, akkor is jelölhetnek rá.
Yamato
Yamato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967

Témanyitás  Chen Vas. Május 11 2014, 18:26

Na hát igaz tudásom Naruto terén elég sekélyes, és csak az amine-t nézed, de felvetődött bennem egy gondolat. A hokagék, és nagy valószínűséggel a többi nemzet kagéja is 3-as csapatokat hoznak létre nagy általánosságban. Vegyes felállításban, két férfi egy nő, és mint ahogy a harmadik is mondta, hogy a srácok küzdjenek a csajért, hogy jobban teljesítsenek. 
Ám ahogy a kezdőkre tekintek valahogy nem jön be ez a dolog. A Kuranai, Asuma, Gai, és Kakashi csapatait ha nézem a terv nem ment végbe. Az első három csapatból a srácok nem érdeklődtek úgy a lányok iránt, mint ahogy a Kakashi csapatban. És talán pont ezért kiegyensúlyozottan tudott fejlődni a csapat, és senki életében nem volt olyan törés ami átváltoztatta volna (tudom hogy nem mindenkinek volt a törés az életében az akadémia után, de a főszereplők kicsit mindig mások)
Szóval a Kakashi csapatban harcoltak a lányért, volt rivalizálás stb... De ha máris csapatot veszünk akkor is igaz rá, a negyedik hokage csapata is hasonló problémákkal nézett szembe a nő miatt, ahogy rin volt a középpont obito és kakahsi is bekattant. De mehetünk még egy generációval korábbra. Orochimaru, Tsunade, Jiraiya. A perverz oda volt a nőért egész életében, viszonzásra nem talált, és hasonlóan rivalizált a két férfi is. És mindegyik csapatban ahol bejátszottak az érzelmek egy-egy fő a legnagyobb gonosz lett, vagyis jobban mondva Levélrejtek ellensége.

Na ez csak egy ilyen eszmefuttatás volt, mert élőben senkit sem érdekelne a hasonló gondolatmenet, így leírtam ide, hátha van valaki aki elolvassa és beindítja az agyának összeesküvés elméletes részét. 

Chen voltam
Chen
Chen
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kagemare Kuzomi Hétf. Május 12 2014, 22:24

Chen-chan ha ezzel most arra akarsz célozni, amire gondolom, hogy célozni akarsz, abban az esetben csak annyit tudok hozzáfűzni: mindenképpen érdekes és nem elhanyagolható eszmefuttatás volt ez s olvasása közben arcomon végigfutott egy bátor mosoly, melyet talán a mondandód felismerése keltett, bár az is lehet hogy a sors és Kishimoto fintorának érdekes humorérzéke. Very Happy
Kagemare Kuzomi
Kagemare Kuzomi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 594

Állóképesség : 400 (B)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 519

Témanyitás  Chen Kedd Május 13 2014, 22:56

meg kell mondanom én nekem fogalmam sincs hogy minek is látszik mire utaltam Very Happy csak egy egyszerű eszmefuttatás volt, amit egy észrevételből sikerült leszűrnöm, és bár biztos nem a két főszereplő plátói homoszexuális kapcsolatára utaltál, amire mondjuk én sem utaltam, csak süt a sorozatból. Na mindegy szóval nem tudom te mire célzol, és sajnos be kell vallanom fogalmam sem volt ki alkotója a narutónak míg most le nem írtad. Ami elég szégyen rám nézve mert kifejezetten nagyra tartom a sorozatot.

U.I. Ha tudod írd le nyíltan mire céloztam szerinted, mert nekem fogalmam sincs tényleg.
Chen
Chen
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Pént. Júl. 11 2014, 12:19

Ohaio Minna-san!

Nos, Információt szeretnék kérni Tőletek, Játékosoktól, amolyan felmérés képpen, hogyha a Staff újra elkezdené rendszeresen kiírni a versenyeket, akkor Ti milyen megmérettetéseket látnátok szívesen?

Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Chen Vas. Aug. 03 2014, 22:44

Hát szerintem a szokásos rajz, író versenyek ellen senki sem tiltakozik. Mondjuk még nézhetünk ezek pár változatát, mondjuk egy saját karakter képregény borítót, vagy pár képkockás képregényt. Esetleg valamilyen irányított történet írás, melyben a versenyzőknek szösszeneteket kell írni, valamilyen megoldandó problémáról, és ki hogyan oldaná meg karakterével. Na hát hirtelen ennyi jutott eszembe.

JA igen és egy nagy UI igen csak lanyhult mostanában a banner klikkelgetési kedv. Ne tessék csüggedni, még elsők vagyunk és olyan jó nézni hogy minden ki mögöttünk kullog. Csak így tovább 2 klikk naponta nem olyan sok.
Chen
Chen
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Hétf. Aug. 04 2014, 10:10

Köszönöm az ötleteket, kedves Chen-chan ^^
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Misaki Kiyoko Hétf. Aug. 04 2014, 13:43

Nem tudom, mennyire lenne igény AMV-re. Very Happy Még nem nagyon láttam az oldalon.
Misaki Kiyoko
Misaki Kiyoko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 907
Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Állóképesség : 257 (C)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 870

Témanyitás  Akira Kedd Aug. 05 2014, 08:59

Kvíz verseny? Mikor jöttem, volt egy olyan arról lecsúsztam, de szívesen részt vennék egy ilyenen.
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Hyuuga Junpei Szer. Aug. 06 2014, 08:27

Anno Bee tartotta a kvíz versenyt ami elég népszerű is volt és hatalmas sikert aratott. Szerintem simán belehetne próbálni most is.

Amv verseny is jó ötlet, viszont arra nem hiszem hogy sok jelentkező lenne, hiszen külön program kell hozzá, anime adatbázis na meg rengeteg idő. Nem tudom, hogy ezzel a játékosoknak mennyire lenne türelmük pepecselni, viszont én biztos benne lennék  What a Face 

Amit én hozzá tennék, az az Angyal / Ördög verseny. 

• Ebben a játékban a verseny kiírója képviseli az "Ördögöt" míg a játékosok az "Angyalt". Akik jelentkeznek erre a versenyre játékosok, azok kapnak az Ördögtől egy furcsa momentumom, mely egyáltalán nem hétköznapi és nem éppen illik bele az adott karakter életébe. Miután az Angyal megkapta a feladatát, neki azt valós játékba bele kell építenie, legyen az bármekkora idiótaság is.

Pl.:
    Ördög: Junpei, a te feladatod, hogy Kalóz ruhában, egy mű papagájjal a válladon kell végrehajtanod a jelenleg futó, vagy éppen induló küldetésedet.

• Természetesen itt meg kell próbálni nem megerőszakolni a karakterek jellemét, mert ha valakinek pókfóbiája van, ne mondjuk már neki, hogy a nyakadban egy tarantulával kell rohangásznod Very Happy
  • A versenyt pedig az nyerné aki a legfrappánsabban építi bele a játékszálába a kapott feladatot.

Hyuuga Junpei
Hyuuga Junpei
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 238
Elosztható Taijutsu Pontok : 47

Állóképesség : 133 (D)
Erő : 125 (D)
Gyorsaság : 130 (D)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Chakraszint: 322

Témanyitás  Chen Pént. Jan. 16 2015, 19:46

Na végre sikerült elolvasnom a naruto képregényt, mint a versenyre írt pályázatomból kitűnhet, és egy dolog ma leesett. De mondjátok meg ha nincs igazam. És akkor itt jön a SPOILER veszély 

Sasuke gyereke Salada:
 Csevegő #1 - Page 7 Sarada_uchiha_by_sillent_dreamer-d85do7t

És Sakura:
Csevegő #1 - Page 7 Naruto700sakura

Hát nekem úgy néz ki hogy Salada Sasuke gyereke. Ez számomra biztos, de egyáltalán nem hasonlít Sakurára, inkább Karin az akit én az anyjának mondanék. Szóval akkor Sakura csak Sasukéjék bejárónője? O.O
Chen
Chen
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shimura Danzou Vas. Jan. 18 2015, 13:24

Chen Very Happy
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Vas. Jan. 18 2015, 17:57

Érdekes észrevétel; én személy szerint jót derülnék, ha Sakura csak bejárónőként funkcionálna az istenített férfi életében, de konkrétan szerintem Karin és Sakura ugyanazon a szociális és utilitási szinten áll, s gondolom nem kell fejtegetnem, hogy ezt nem pozitív értelemben gondoltam megfogalmazni.
(Bár nekem a manga vége eléggé elcseszetten jött át; inkább úgy gondolok rá, mintha meg sem történt volna...)

Mindenesetre némi szarkazmussal töltött reményt érzek, mikor a Sasuke sorsát taglaló utolsó képkockára tekintek: őszintén remélem, hogy ott is hagyta Konohát és az agresszív jóakaróit, hiszen így egy több éves huzavona dőlne ténylegesen össze. Ez számomra igencsak csábító gondolat.

És az, hogy feltételezhetően Sasuke lányáról van szó, nem zárja ki a homoszexualitását, amiben én mindezidáig hűen hittem.

Viszont így visszagondolva érdekes személyiségekkel találkozhattunk, főleg párkapcsolati téren. Hinata megkapta a pasit, akiért ennél kevésbé aligha küzdhetett volna. Sakura (talán Very Happy) megkapta a pasit, akit a világ végéig üldözött. Gondolom, mondanom sem kell, hogy véleményem szerint egyik sem az ideális kapcsolatkeresési metódus Very Happy

Naruto pedig nyugodtan olvasson el egy gyermeknevelési és gyermekpszichológiai kötetet. Ráférne.
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Jiraiya Pént. Ápr. 24 2015, 12:00

Öhm, még jó, hogy Danzou felvilágosított róla, hogy ki is vetette fel az érdekes ötletet. Chen Very Happy

http://www.mangapanda.com/naruto-gaiden-the-seventh-hokage/1

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Chen Vas. Ápr. 26 2015, 18:29

Na először is had törjön ki belőlem a fanatikus, majd az öntömjénező, és végül a filozófus Very Happy 
Hát el sem hiszem hogy folytatták, mondjuk azt igen, hogy nem tudtam róla. Very Happy Érdekelne hogy mit talált ki a mesterek mestere, hogyan lehet felülüberelni a világmegmentését, attól aki "megteremtette" azt. De azért várom, ha csak valami rövid kis őrültség lesz, az is jó, ha marad a naruto stílus.
Na igen mi mást várhattatok volna tőlem, mint hogy azonnal rátapintok a lényegre, és olvasok a sorok között. Én vagyok Chan az ilyen a szakterületem, na meg a szoknyák alá nézegetés.
Miközben olvasgattam jutott eszembe valami, ami részint eddig is logikus volt, csak még nem tudatosult bennem. Szóval egy kekkei genkai-os klán tagja szaporodhatnak házasodhatnak más nem klánbeliekkel. A vérvonal a genetikának megfelelően öröklődik vajon? Ha domináns mondjuk az sharingan, akkor minden további utódban is meg fog jelenni, akár két uchiha utódja az akár nem? 
És akkor itt jön be az egyel fontosabb dolog, ha nem recesszív maga a kekkei genkai, akkor a véletlenszerűen "elültetett" magokból a világon megszületett csecsemők egy hasonló klánt is létre fog tudni hozni, mint maga az alap klán. Vagyis akkor lehetnek rejtett uchiha klánok, vagy huuga klánok a világban ugyanazzal a vérvonallal? Tudom, hogy ezt inkább a kérdések közé kellett volna írni, de nem akarok post huntolni. Meg hát erre nem igen kapunk választ a képregényből, hát csak filozofálgatás a dolog.
Chen
Chen
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Chen Szer. Jún. 17 2015, 17:11

Végre újraindult a FRPG top site, mielőtt még lecsúsztunk volna a dobogós helyről. Most kell srácok meghúzni az elején, hogy előre kerüljünk. Nyomjuk azt a gombot, tomboljon a versenyszellem.
Chen
Chen
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hidan Szomb. Jún. 20 2015, 16:07

Mivel a Google keresések nem nagyon segítettek abban, hogy eloszlassák a shounen műfaj iránt táplált kételyeim, ezért az oldal keményvonalas anime/manga rajongótáborához fordulok kérdésemmel:
Mi az oka annak, hogy a shounenek túlnyomó többségében tabu a csókjelenet és párkapcsolatok életszerű ábrázolása? Nem mintha nagy rajongója lennék a romantikus történeteknek, csak egyszerűen furának tartom. Nem azt mondom, hogy légyottokról kellene szólnia ezeknek a tesztoszteronterhes történeteknek, csak nem értem, hogy miért nem mernek a mangakák ilyen jeleneteket csempészni a képkockák közé, amikor ezzel nyilván rengeteg rajongó igényeit elégítenék ki. Mert a legtöbb mainstream animében azért erősen hangsúlyozva van az adott szereplők közti vonzalom - többnyire a női karakterek érdektelen és aszexuális férfitársaik iránt való kötődése. Ezek a végtelenségig nyújtott plátói szerencsétlenkedések egyfajta feszültségfokozást szolgálnak? Hogy legyen mire várni a rajongóknak, vagy egyszerűen csak véletlen, hogy minden ismertebb animében/mangában kerülgetik a forró kását? Csak mert például a Narutoban, vagy a Fullmetal Alchemist Brotherhoodban is megy a pironkodás egészen a végkifejletig, semmi nem történik a szereplők között. Oké, ezzel még meg tudnék békélni. De aztán jön egy "ennyi meg ennyi évvel" később jelenet, ahol tíz év múlva mindenkinek tízéves gyerekei vannak. Ami még akkor is erősen irreális lenne, ha a főellenséggel folytatott végtelen harcban felgyülemlett szexuális frusztrációt azonnal a zárójelenet után egy vérmocskos orgiában vezetnék le Very Happy Na szóval csak nekem furcsa, hogy a szereplők évekig kerülgetik egymást, aztán hirtelen mindenkinek gyereke lesz?
A másik amit nem értek ebben a műfajban, hogy a nőalakok többsége tökéletesen inkompetens. Mondjuk ez sajnos a sorozatok és filmek többségére is igaz. Nem ismerek túl sok animét/mangát, de az egyetlen nőkarakter aki szembe jut, és nem csak azért van, hogy hátráltassa a maszkulin főszereplőket, az Erza. És ha már Fairy Tail... Valaki magyarázza már el nekem, hogy ha azért nincs vér a sorozatban, mert gyerekeknek szánják, akkor mit keresnek a következők az animében: alig fedett, gravitációgyalázó kebelköltemények, tevetalpak, kínzás és pedofília? (utóbbi alatt Wendy igen erősen kompromittáló képkockáit értem) Mondom mindezt úgy, hogy egyébiránt szeretem a sorozatot.
Szóval remélem valaki választ tud adni nekem a felsoroltakra, dióhéjban:
- Mi ez a mangakai gyávaság, hogy képtelenek heteroszexuális vonzalmat ábrázolni?
- Miért bénák a női karakterek?
- Hogy nem fér bele a vér egyes animékbe, amikor sokkal durvább témák igen?
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Akirama Mamorou Pént. Júl. 10 2015, 17:28

Nem tudom hova írjam, szal ide jön... Ki jön Conra holnap? Very Happy
Akirama Mamorou
Akirama Mamorou
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 417
Állóképesség : 150 (D)
Erő : 127 (D)
Gyorsaság : 260 (C)
Ügyesség/Reflex : 230 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (D)

Adatlap
Chakraszint: 372

Témanyitás  Hyuuga Oyoki Szomb. Júl. 25 2015, 12:48

Megvan az új kedvenc előtörténetem Very Happy Csekoljátok az ET-k között most az első.
Hyuuga Oyoki
Hyuuga Oyoki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 540
Elosztható Taijutsu Pontok : 197

Állóképesség : 305 (B)
Erő : 155 (C)
Gyorsaság : 305 (B)
Ügyesség/Reflex : 155 (C)
Pusztakezes Harc : 120 (D)

Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 575

https://www.facebook.com/pages/Ami-neked-kell/598728250245051

Témanyitás  Koreko Rui Vas. Ápr. 03 2016, 21:05

Hű, de rég érkezett ide hozzászólás! Surprised

Úgy emlékszem, korábban is ebbe a topicba írtam, amikor a karaktereimről volt szó. Az a nagy helyzet, hogy gondolkodtam és arra jutottam, szerencsét próbálok, hátha sikerülne új tulajdonost találnom Kenshiro Suiren karakteremnek. Évekkel ezelőtt kértem őt vissza, akkor még Ariku Saya néven futott, de elég hamar rájöttem, ez az érzelemmentes gyilkos személyiség nem igazán fekszik nekem. Ezért is fordulhatott elő, hogy számtalanszor próbálkoztam új útra terelni, viszont akkor sem jártam sok sikerrel. Rendelkezik a Baburu Kei stílushoz szükséges engedéllyel, plusz van még pár igen hasznos jutsuja. Akit érdekelne egy Kirigakuréből szökött kunoichi, kérem jelezze felém PM-ben! Két karakteremnek korábban sikerült új tulajdonost találnom és jó szülő módjára figyelemmel is kísértem az útjukat - már amennyire tudtam. Nem bántam meg a döntést, mindketten jó kezekbe kerültek. Végleges átvétel lenne, nem kérném vissza később, ha valaki esetleg ettől félne. Az idegesítő vendég felirat miatt pedig nem szívesen törölném a fiókot.
Koreko Rui
Koreko Rui
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2230

Állóképesség : 980 (S)
Erő : 660 (A)
Gyorsaság : 750 (A)
Ügyesség/Reflex : 850 (A)
Pusztakezes Harc : 740 (A)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 2064

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

7 / 10 oldal Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Új téma nyitása   Hozzászólás a témához

Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.