Huramino családi ház

2 posters

Go down

Huramino családi ház Empty Huramino családi ház

Témanyitás  Huramino Saito Hétf. Jan. 03 2011, 21:36

>>Karin<<

Röviden, tömören felvázoltam, hogy mi történt velem a menyétek között, nem akartam ezzel nagyon húzni az időt, mert ha mindent elmondtam volna részletesen akkor az bizony talán éjjelig is eltartott volna. Tehát címszavakban vázoltam a dolgot, majd rákérdeztem a fura menyétnő és Temari kapcsolatára, mire gyorsan lerázott engem. *Majd ha nagyobb leszek... mintha nem lennék így is elég idős. Nem szeretem ha a felnőttek így lenéznek engem...* Egy kicsit mormogtam magamban, majd végül Temari kedves mosolya mindent elfeledtetett. A következő pillanatban már épp a kijárat felé tartottam a nő kitessékelése miatt, de igaza is volt, hisz rég voltam otthon, de azt nem gondoltam volna, hogy három napot voltam oda. Meghajoltam a sensei előtt, majd haza indultam.

Átlagos sétatempóban haladtam hazafelé, fáradt voltam, igaz annyira nem, hogy ne ugrálhassak végig a tetőkön, de most lassan sétálva tettem meg az utat. Még nem volt arra példa, hogy három napig ne legyek Sunagakureban, így egy kicsit hiányozni is kezdett. Úgy sétáltam az utcákon, mintha újra fel kellene derítenem a falut, mintha három egész nap alatt soha nem látott változáson ment volna keresztül, úgy nézelődtem. Lassacskán hazaértem, ahol a szüleim már vártak rám. Nem tudom, hogy honnan tudták, hogy érkezem, de a kedvenc ételeimet készítette el édesanyám. Bár az is lehet, hogy pusztán csak véletlen egybeesés az egész. Köszöntem nekik, majd rá is tértünk a lényegre. Apám azonnal elkezdett faggatni, hogy mi történt velem, mit tanultam, kikkel találkoztam. Ugyanis nekik ez a világ teljesen ismeretlen volt, mert egyikőjükből sem lehetett shinobi, akármennyire is szerették volna. Így hát mindent elmeséltem nekik, az elejétől a végéig, még azt is, hogy Hanával is találkozhattam egy pillanatra. Amint megvacsoráztam, a szobámba mentem, majd lefeküdtem aludni.
"Álmomban egy zöld mezőn jártam, ami pont olyan volt, mint amin összecsaptam saját magammal, valamint találkoztam Hanával is. Azonban ezen a zöld mezőn én csak külső szemlélő voltam, éppen két személy párharca zajlott ott és ez a két személy nem más volt mint Temari valamint Hiyayaka édesanyjának harca. Temari nem fogta vissza magát ellene, még a legyezőjét is bevetette, de a menyétnő sem hagyta magát és apró termetét kihasználva harcolt és egy igencsak galád módszerrel győzedelmeskedett."
Vér vörös arcokkal keltem fel az ágyamból, ahogyan halkan megkérdeztem magamtól. - Lekapta róla a melltartóját?! Értetlenkedtem, ahogyan édesanyám hangját hallottam és egy idegen férfiét és egyenesen felém közeledtek. Nem értettem semmit, nem tudtam ki az aki ilyen későn zavar minket.
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében

Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Vissza az elejére Go down

Huramino családi ház Empty Re: Huramino családi ház

Témanyitás  Karin Csüt. Jan. 06 2011, 10:55

Felébredtél és semmit sem értettél abból, amit kint hallottál. A közelgő léptek zaját, azonban elnyomta a férfi szavai, aki halkabban beszélt ugyan a szokásosnál, de így is elég hangosan ahhoz, hogy tisztán halljad azt, amit mond. A szemeid elkerekedtek, ahogyan tisztán és kivehetően és na meg persze nem kertelve hallgattad végig a férfi szavait.
- Semmit sem tudunk arról mi történt, de a lakását valaki felforgatta, ahogyan harcra utaló jeleket is találtunk! Akárki is volt az ellenfele képzett volt, sikerült behatolnia a falúba, legyőznie Temari-dono-t és sikeresen kijutnia vele a faluból!
- De akkor mi köze Saito-nak a dolgokhoz?
- Már mondtam! Őt látták ott utoljára! Emelet az a tény, hogy több napra eltűnt és Temari-dono vállalta érte a felelősséget! Túl sok az ismeretlen dolog! A legjobb az lesz, ha kikérdezzük az esetről őt! -álltak meg az ajtó ellőt, ahogyan az utolsó szavai, kissé ugyan, de meglepőek és érthetőek voltak a számodra- De ami ennél is furcsább volt, hogy több helyen menyétszőrt és lábnyomokat találtunk...
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Huramino Saito Vas. Jan. 09 2011, 18:30

Anyám beszélgetett egy idegen férfival az ajtóm előtt és minden egyes szavukat hallottam és értetlenül álltam a dolgok előtt. Egyből kipattantam az ágyamból, majd magamra húztam valami ruhát, hisz nem állhatok egy Anbu elé egy szál gatyában, persze ha a feltevésem igaz és az idegen férfi tényleg egy Anbu. Amint volt már rajtam annyi ruha hogy a férfi elé járulhassak, akkor azon nyomban kinyitottam az ajtót.
- Az lehetetlen, hogy Temari-sensenpait valaki csak úgy legyőzze csendben. Vágtam rá egyből amint kinyitottam az ajtót, majd behívtam őket a szobámba, ahol leültem az ágyamra és elkezdtem mondani azokat az "ismeretlen dolgokat" amire a férfi kíváncsi.
- Eddig a menyétek falujában edzettem. Maga Temari ismertetett meg a fajukkal és ezért voltam távol és vállalhatta értem a felelősséget a sensei. Itt hagytam egy levegővételnyi szünetet, majd reagáltam a menyétszőrös megjegyzésére. - A menyétszőr valószínűleg azért volt a házban, mert a harc közben segítségül hívott valakit. Viszont többet tudnék mondani, ha látnám azt a bizonyos szőrt, elvégre találkoztam ott pár menyéttel és lehetséges hogy megtudom mondani ki volt akkor jelen.
Közöltem vele, ahogyan egy aprócska dolog nem hagyott engem nyugodni. Nem tudtam mi az a dolog, de ott volt a fejemben. Egy dolog.
- Amikor utoljára láttam Temari-sensenpait, akkor igencsak sietett, beleértve azt is, hogy engem a megidézésem után szinte azonnal "kitessékelt" a házából. Ezzel a mondattal elmondtam minden egyes dolgot amit csak mondani tudtam és vártam, hátha kérdezni fog még valamit a férfi. Ha nincsen kérdése akkor én teszek fel neki egyet.
- Most mit fog tenni Kazekage-sama? Ha kereső csapatot indít a sensei után, akkor abban a csapatban én is benne szeretnék lenni!
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében

Adatlap

Témanyitás  Karin Kedd Jan. 11 2011, 09:12

A férfit meglepte, hogy ébren voltál és szinte mindent hallottál, ahogyan te is kinézve egy jounin-t láttál meg, ahogyan behívtad őt, majd végig hallgatott téged, hogy mit is akarhatsz, miközben pedig beszélgettél, több olyan dologra is fény derült, ami számára világos lett. De ahogyan az utolsó szavaiddal, megkérted őt, hogy a kereső osztag tagja lehess, a férfi értetlenül nézett rád, ahogyan komor arckifejezést vágva, közölte azt, amire te a legkevesebb mértékben számítottál.
- El vagy tévedve kisfiam! -nézett édesanyádra- Te nem tanú vagy, hanem gyanúsított! - nézett rád- Nem tudom, hogy igazat mondasz-e, de az a tény, hogy maga Temari-san tanít, pedig köztudott, hogy ő nem fogad tanítványokat, hogy hosszabb időre eltűntél … ezek fényében világos lenne, ha azért fogadott volna csak maga alá, hogy megfigyelhessen. Ha pedig képes voltál elhagyni a falút észrevétel nélkül, sok minden másra is képes lehetsz! Akárhogy is, most, velem kell jönnöd és ne tanúsíts ellenállást. A speciális osztag majd kihallgat és eldöntik igazat mondtál-e... -hangja fenyegető volt, ahogyan abban a pillanatban, döbbentél csak rá, mekkora slamasztikába is kerültél. - Gyere!- utasított, ahogyan azt sem tudtad, mit csinálj! De anyádra nézve, ő majdnem sírógörcsöt kezdett kapni.
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Huramino Saito Csüt. Jan. 13 2011, 08:00

*Kereső osztag mi? Hát valahogy félreértelmeztem a dolgokat, és azt hittem, csak beszélni akarnak velem ehelyett engem gyanúsítanak a sensei eltűnése miatt. Mondhatom remek. A legjobb lenne ha velük tartanék és rádöbbenhetnének, hogy tényleg igazat mondtam, de akkor talán túl egyszerű lenne a dolog. Gyorsan tisztáznom kell magam és el kell jutnom a menyétek falujába és már azt is tudom, hogy hogyan.* Gondoltam át a dolgokat miközben kivezettek a szobámból. Már már olyan érzésem volt mintha meglennék kötve egy láthatatlan pórázzal és nem tudnék szabadulni a Jounintól, bár nem is nagyon akartam. Amikor visszanéztem anyámra és megláttam, hogy mennyire össze van törve én egy nagyot mosolyogtam rá kedvesen.
- Nemsokára jövök! Mondtam neki derűsen mintha misem történt volna és épp egy küldetésre indulnék el, és lehetséges, hogy ez tényleg egy küldetés lesz.
Amint kiértünk a házból és már az utcákon haladtunk, az egyik pillanatban megálltam, jelezve, hogy nem megyek tovább, valamint mondandóm is van.
- A kihallgatás előtt vigyetek el Kazekage-sama elé, hogy megtudjuk beszélni a dolgot. Ott majd tisztázni tudjuk a ti a félreértést. Mert amig ti itt velem szórakoztok, addig isten tudja mi történik Temari-sensenpaila! Jelentettem ki komolyan a dolgot és tényleg nem akartam tenni egy tapottat sem addig ameddig nem a Kazekage az úti cél. *Elvégre a Kezakage Temari testvére. Ő biztos tud arról, hogy Temari tanít engem és nem abból a célból, hogy megfigyeljen. De ha ez sem válna be akkor még ott van Undertaker is akivel eddig edzettünk csapatban. Ő rendkívül jó a dolgok tisztázásában és a tettesek felkeresésében. Ő biztos tudna nekem segíteni.*

//Undertaker egy Njk akit Sai hozott létre amolyan csapatfejlesztő senseinek. Vele edzettünk és csináltunk küldetést. A kórházban boncnok, rangos shinobi aki nagy tiszteletnek örvend, valamint kicsit nagyon buggyant Very Happy Gondoltam leírom, hátha feltudod használni valamire Razz //
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Karin Pént. Jan. 14 2011, 09:47

Már az utcán sétáltatok keresztül, amikor feltetted neki ama kis kérdésed. Bár még mindig keserű érzésed lehetett, azzal kapcsolatban, hogy úgy, otthagytad édesanyádat. Aki zokogva és a földre huppanva, tehetetlenül nézte végig, hogy egyetlen fiacskáját elkísérik, mind egy bűnözött és olyannal gyanúsítják meg, melyeket nem csak ő, hanem más is nem lett volna képes elhinni. A férfi pedig megállt a kérdésedet halva, ahogyan elmosolyodva rád nézett.
- Nem vagy abban a helyzetben, hogy alkudozz vagy éppen ötleteket adj. Gaara-sama parancsa volt, hogy téged kihallgassunk! Jelenleg is többen keresik Temari-san-t, így nem kell izgulnod! - nézett le rád, ahogyan felsóhajtott és lágyan megvakarta a tarkóját! - De igazad lehet, egy ilyen kölyök valóban képes lett volna mindarra, amire választ akarunk kapni, ez elég hihetetlen! -nevette el magát, ahogyan nem szó szerint, de ismét csak gyerekként kezeltek. - Na gyere, hamarosan ott leszünk! -kísért tovább, ahogyan egyre kijjebb értetek a falú központjából, majd egyszerűen egy kisebb átjárón keresztülvágva megállított téged. - Itt is lennénk! -nézett rád, ahogyan te nem értettél semmit sem, hogy hol is vagytok? - Menj! -utasított- Ha valóban megakarod menteni Temari-sant, te képes lehetsz rá! - mondta aggódik hanglejtéssel- A menyétszőr, amit találtunk, kétféle állattól származik! Akármi is történt, a menyétek a kulcs hozzá! Idéz meg az egyiküket, hogy segítsen neked!

//Írj egy szép posott, hogyan képzeled el a technikát most a gyakorlatban és, hogyan akarod létrehozni az idéző technikát... //
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Huramino Saito Szomb. Jan. 15 2011, 12:51

Az események igen gyorsan peregtek. Az egyik pillanatban még az ágyamban feküdtem, a másikban, már elkísértek mint valami esetleges bűnözőt. Anyámmal nem tudtam mit csinálni, nem tudtam mit mondani neki, ezért csak rámosolyogtam, majd egy kedves szóval váltam el tőle. Út közben beszélgetni kezdtem a szállítómmal, aki hirtelen igencsak megváltozott, mintha 180 fokosfordulatot vett volna a személyisége. Még otthon a házunkba komor volt és osztogatta a parancsot, nem beszélve arról, hogy engem bűnözőnek állított be, a következő pillanatban pediglen már én voltam a szemébe az egyik lehetséges esély, hogy megtaláljuk Temarit.
- Furcsa egy alak maga tudja?! Jelentettem ki mindazok után amit mondott. - De van egy kis bibi... Temarival még nem jutottunk el odáig, hogy megtanuljam az Idéző technikát. Eddig csak a menyétfajjal ismerkedtem, hogy az idézés könnyebb legyen. Sóhajtottam egy nagyot, majd tudtam, ezt a technikát egyedül kell végrehajtanom, megtanulnom. *Muszáj visszaemlékeznem arra, hogy Temari hogyan csinálta Hiyayaka megidézését. Amiben biztos vagyok az az, hogy ráharapott az újára, de azt vajon miért tette?* Körülbelül egy percig gondolkoztam a dolgon, majd eszembe jutott az ami a szentélynél történt, pontosabban a szerződéskötés. *Megvan! A vér a kulcs biztos vagyok benne. A kézjelek nagyjából mennek, már csak meg kellene próbálnom, de még több olyan tényező is van ami zavar engem. Hogyan tudom megidézni azt akit akarok, valamint a chakra ami nagyon fontos.*
- Azt hiszem menni fog!
Jelentettem ki magabiztosan, bár Hana nélkül egy kicsit bátortalan voltam, ugyanis otthon hagytam a nagy fejetlenségben. *Rendben kezdjük a dogot! Első lépés a vér. Második lépés a chakra és a kézjelek kapcsolata, harmadik pedig a Hiyayaka megidézése.* Ekkor ugrott be Kenyuurei szavai amit még a harcunk előtt mondott. "Sokat számít mennyire ismered azt, akit segítségül akarsz hívni, ha jobban vagy vele és ismered könnyedebben leszel előhívni őt és jobban is fog hallgatni rád!"
Nem is haboztam tovább, belekezdtem. Ráharaptam a hüvelykujjamra, majd chakrát összpontosítottam a kézjelek segítségével, végül idézés közben, amikor már a tenyerem a föld felé haladt, felidéztem mindazon dolgokat amelyiket Hiyayakával éltem át, még a legelső találkozásunk alkalmát is. *Kérlek sikerülj!* Ordítottam el még magamban.
Ha látom, hogy a kör és az írások előbukkannak, tudom, hogy jó úton haladok.
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Karin Vas. Jan. 16 2011, 14:24

Kisebb füstgomoly támadt, ahogyan valaki kiugrott a füstből és a már jól ismert érzés járta át a testedet. Apró kis karmok az arcon, belemélyedve az arcodba, főleg a füledbe, ahogyan a jól ismert illat és a szőr látványa jelezte, hogy sikerrel jártál. De ezúttal máshogy folytatódott a történet. Hiyayaka váratlanul mélyen a szemedbe nézett, ahogyan ijedt arckifejezést vágott.
- Baj van főnök! -halottad a hangját- Apu...- szemébe könnyek szöktek, ahogyan rád nézett - … súlyosan megsérült és anyu is eltűnt! Temari-san, nagy bajban vagy! -halottad a szavait, ahogyan egyértelmű volt, hogy többet tudnak mind te! - Apu elmondta, hogy Temari megtiltotta nekünk, hogy idejöjjünk, a támadója még itt lehet és a terve, hogy megszerezze...- ekkor azonban a kis menyét hirtelen levágódott a válladról, ahogyan az arcodat vér borította be. Láttad, ahogyan a fejed mellett egy kard süvített el és telibe találta a kis menyétet.
- Ah, vele nem megyek semmire! - nézted a menyétet, ahogyan kard keresztülszúrta őt és megállva rajta élettelen és értetlenül bámult rád – Ahogyan veled sem! Ha nem tudsz megidézni egy erősebb tagot, akkor semmire sem vegyek veled! -halottad a férfi hangját, ahogyan egyszerűen félredobta a menyétet, ahogyan te reszketve néztél hátra, sőt értetlenül- Mit bámulsz így kölyök! Ennyire ostoba ne legyél! Még hogy érdekelne engem annak a kis luvnyának az élete! Nem! Megszerzem amit akarok és te leszel a kulcs hozzá! -tartotta a torkodhoz a kardot, ahogyan már értetted, hogy ki is az, akinek a történteket köszönheted!
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Huramino Saito Vas. Jan. 16 2011, 16:33

A jelek megjelentek amint a tenyeremet a földhöz csaptam, majd egy hatalmas füstfelhő bukkant elő ami belepte a jeleket, sőt még engem is valamennyire. Nem láttam, hogy sikerült-e az idézés, sokkal inkább éreztem vagyis Hiyayaka éreztette velem amikor a körmeit mélyesztette az arcomba. Az aprócska menyit szaporán vette a levegőt és látszott, hogy pánikba van esve valamitől, valamitől amit gyorsan el is mondott nekem, de nem volt időm reagálni rá, mert a menyétet hirtelen valami eltalálta és súlyosan megsebesítette. Amikor felkaptam a fejem, láttam, hogy a férfi közeledett felém aki elkísért ide. Hirtelen minden összeállt egy pillanatra. Mindaz amit Hiyayaka mondott és amit a közeledő férfi is mond, most már biztos. Kihasznált engem, hogy megszerezzen valamit, valamit amit Temari és Kamatari védelmezett.
*Patthelyzetben vagyok, patt dehogyis ez már szinte sakk-matt! Sikerült legyőznie Temari-senseit és Kamatarit is, én biztos nem lennék ellenfél neki, főleg így nem, hogy nem vagy velem Hana!* Legszívesebben szitkozódtam volna, de nem tettem, sokkal inkább gondolkozni kezdtem azon, hogy mit is tehetnék én, mivel Hiyayaka élete hatalmas veszélyben volt, nem beszélve a sajátoméról. A férfi kardja a torkomhoz szorult, amitől csak még ingerültebb lettem, majd hirtelen kipattant az ötlet, de előbb el kellett szabadulnom a kardjától.
- Rendben van! Ha azt akarod, hogy idézzek, akkor idézni fogok! Jelentettem ki, hisz ha erre vágyik, erre van szüksége akkor biztos nem fog megakadályozni benne. Gyors léptekkel hátráltam egy kicsit, majd megmozgattam magamban az összes elérhető chakrát. Még a legeldugottabb helyekről is próbáltam gyűjteni. Gyorsan elvégeztem ugyanazokat a mozdulatokat, mint az előző idézésnél, azzal a különbséggel, hogy most a chakrám legjavát beleadom és ezúttal Kenyuureit idézem meg. Kard ki kard. A férfi kardokat használ, az eddig látottakból ezt lehetett levonni és a tökéletes ellenfele Kenyuurei lenne. Idézés közben rá és a tanításaira gondoltam, mindarra amit átéltem vele. Amikor a tenyeremet a földhöz csaptam felkiáltottam.
- Koi Kenyuurei! És reménykedtem, hogy sikerült megidéznem őt.

//Koi: Gyere elő. Ezt is általában idézésekkor használják, ez amolyan parancs jellegű felkiáltás//
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Karin Kedd Jan. 18 2011, 19:14

Újra megpróbáltad, minden erődet beleadtad! Nem volt veszteni valód, vagy összejön és akkor lehet esélyed vagy nem és akkor meghalsz! Az életedért futottál, az életedért küzdöttél és nem hibázhattál. A tested már szinte zsibbadt, ahogyan a belőled kiáramlani készülő chakra a tested körüli levegőre is hatással volt. Mind egy apró kis fuvallat, úgy érezte meg a férfi az elszántságodat, ahogyan megpróbáltad utoljára.
Hatalmas füst keletkezet, a föld szinte megroppant, a talaj felszakadt, ahogyan érezted, hogy a föld is megmozdult a lábad alatt. A házak lassan, de jól halható ropogással törtek össze körülötted, ahogyan a fűstől nem láttad mi történik, de a gyomrod liftezése jól jelezte, hogy hirtelen változott meg a helyzeted. A füst pedig lassan kezdett szétfoszlani körülötted, de a lábad alig bírt e már. Túl sok chakrát használtál fel, de cserébe egy erős idézést tettél. A lábad megremegett, ahogyan elveszteted az egyensúlyodat, de abban a pillanatban, mielőtt a mélybe zuhanhattál volna egy erős kéz ragadót meg, felnézve pedig a sötét és tiszta eget bámulva megláttad őt. Nem éppen azt, akit akartál, de sikerrel jártál.
- Gembo- nii-san! Megidéztek minket? -kérdezte egy dörmögő hang, ahogyan a menyét visszahúzott téged a testvére feje tetejére.
- Igen tesó! Szóval készülj fel! Nem vallhatunk kudarcot! - nézett elszánt tekintettel előre az ember nagyságú menyét, ahogyan váratlanul egy izzadságcsepp jelent meg z arcán, majd értetlenül rád nézett. - Ki az ellenfél kis tesó?- kérdezte tőled értetlenül, ahogyan gyorsan kell járnia a szádnak és felvázolnia a helyzetet, bár egy ekkora idézés idecsalja a falúsiakat is, de hatalmas károkat is okozhat a falúban.
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Huramino Saito Csüt. Jan. 20 2011, 22:41

//Bocsi, nem a legjobb postom '^^//

Mindent beleadtam az idézésbe amit csak tudtam. Furcsa dolog volt ez most számomra, furcsa és ismeretlen, mivel addig minden technika amit tanultam, több napon keresztül kellett tanulnom a kivitelezését, a létrehozását. Azonban most szinte a legelső alkalommal sikerült megidéznem Hiyayakát, valamint utána Gembot és Gembat. Büszke voltam magamra, az adott pillanatban, de nem tudtam sokáig élvezni a helyzetet, mert minden egyes erőm elhagyott és én féktelenül dűlni kezdtem. Egy kar, egy szőrös kar kapott el és rántott vissza a valóságba, ahogyan az alacsonyabb megkérdezte tőlem, hogy ki is valójában az ellenség. Nagy erőt vettem magamon és gyorsan elkezdtem magyarázni neki, mivel tudtam, hogy egy csepp vesztegetni való időnk sincs.
- Az a férfi az aki elrabolta Temarit és megsebesítette Kamatarit. Mutattam eközben nehézkesen az eddig még tétlenül álló személyre, majd tekintetemet megfordítottam és folytattam. - A földön ott fekszik Hiyayaka, súlyosan megsérült! Vigyázzatok vele, kemény ellenfél és kérlek vigyázzatok a falura. Mondtam még nehézkesen, mint aki épp most készül meghalni, de mást nem tehettem, nem volt chakrám ami egyet jelentett azzal, hogy magatehetetlen vagyok. A következőkben, megpróbáltam erősen kapaszkodni a nagy menyét szőrébe, hogy le ne essek és nehézkesen ugyan de végignézni azt ami történik körülöttem. Azonban egy biztos, ennek az idézésnek megvan a kellő hatása. Most minden falubéli shinobi már valószínűleg erre tart, sőt talán még Gaara-sama is.
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Karin Szomb. Jan. 22 2011, 15:48

A hatalmas menyét a város fölé magasodott, ahogyan szinte lenézni sem tudott az alatta, vagyis inkább mellett lévő shinobira. Gembo szerencsére azonnal reagált, ahogyan egyszerűen a mélybe vetette magát, nem is foglalkozva azzal, hogy mi is várhatja odalent, de eközben erősen rákiáltott öcsére, kicsit másképpen viselkedett mind a múltkor, megfontoltabb és érettebben.
- Ne mozog öcsi! Ha lerombolod a várost, a főnök nagy bajba kerül, ahogyan mi is! - kiáltotta, ahogyan eltűnt a porban, mely odalent tanyázott, hiszen az összeomló házak között, mondattani nem igen látszódott semmi.
- Rendben!- dörmögte a behemót, ahogyan felnézett rád, hiszen éppen a fején adtál. - Ne izgulj! A tesó megoldja, nem látszik, de ő nagyon erős! -dörmögte, ahogyan hirtelen oldalra kapta a tekintetét, ahogyan mivel te is a fején voltál, kicsit oldalra gurulva, de te is jól láthattad mi történik. Az ismeretlen férfi ugrott föl és Gembo-nak vagy éppen Hiyayaka-nak semmi nyoma sem volt, ahogyan Gemba sem volt rest, ahogyan felemelte az egyik mancsát, hogy szó szerint a levegőben kapja el a férfit.
Jó terv volt, de nem annyira, hiszen a jounin a mancsokról, csak még jobban eltudott rugaszkodni miközben egy szempillantás alatt termet két szeme között, ahogyan előre billentve a fejét, egyszerűen zuhantál a jounin mögé, ahogyan minden erőd elhagyott és tisztán láttad, hogy a férfi kézjeleket formálva rácsap az állat arcára, ahogyan minden elsötétült és mondhatni ismerős érzést éltél éltél át amikor előszór mentél a menyétek hazájába.

Ahogyan feltekintettél, a férfi nézett téged, ahogyan még mindig a Gemba orrán voltatok és ő is, hozzád hasonlóan a férfit nézte.
- Egy tér-idő visszacsatolás? -kérdezte a férfitól, ahogyan az elmosolyodott.
- Nem mindegy az neked? -nézett hátra- Most megszerzem a vén bölcs erejét és én leszek Sunagakure legerősebb shinobija!- nevetett fel, ahogyan téged egyszerűen lerúgott az orrol és lefelé zuhanva érezted, hogy ez a vég lesz, nem tudsz semmiben megkapaszkodni, nem tudott lassítani a zuhanást, ez lesz a vég.

//A köv. post mehet vissza a menyétek földjére! //
Karin
Karin
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.