Hívd ki és harcolj!
+116
Hirota Yukionna
Tensei Zento
Kihara Nana
Mizuho Suzuya
Katsumi Mao
Kureiji Hanaro
Matsuhito Shinroku
Yuriko
Ootsutsuki Kaguya
Kuriyo Iso
Shihouin Aki
Nishikawa Karasu
Tsuuzoku Tomoe
Kenshiro Izuna
Kurita Takashi
Kenshiro Yori
Amori Shuu
Terumi Mei
Ayanokoji Takashi
Misaki Kiyoko
Nashimaru Miuru
Hirano Reina
Nirau Nakumi
Yamanaka Inako
Komimushi Zanami
Togan Hiroshi
Inohara
Nakahara Saki
Koreko Rui
Hyuuga Emiko
Hiromi Akio
Masayo
Rengar
Akihiro Jaken
Kawahara Tadashi
Tsunomi Ai
Inugoya Yukinohana
Shimura Danzou
Kenshiro Erisa
Nara Akane
Yoru
Jiraiya
Kenta Koizumo
Hyuuga Oyoki
Ayokama Makoto
Shiren
Amaken Yoshimitsu
Okisha Aiza
Hyuuga Junpei
Hoshizoku Kaito
Kira
Kitori Musato
Sato Natsuhi
Sato Haruhide
Kitsune Haruka
Hiyama Takeo
Tokuno Feng
Shikotou Sei
Doshiri Asuka
Hachidori Icye
Gonza Sasano
Obake Kaito
Gawakatsu Hikuro
Shiruba Tsuki
Minovara Hitoshi
Bayakoshi Yuukihime
Nozara Shiba
Djuka Ryuu
Baiko Isozaki
Uchiha Itachi
Nagato Tensei
Sesshou Sarasho
Raion Tensei
Uchiha Madara
Obotsu Ryu
Kenshiro Suiren
Kenshiro Sena
Tottori Shinko
Katsumi Kawachi
Djuka Munfurawa
Takeyanagi Tomoko
Fujishima Hana
Yamato
Kaibutsu Hiroto
Matuke Hariko
Azumi Yuurei
Hakkyou Katsumi
Daizo Tensei
Akari Tenshi
Kage
Hara Akahito
Korotsuki Kazeno
Aono Takefumi
Akira
Hiroyasu Karu
Djuka Kodomo
Itanashi
Ayami Remiyu
Shaku Rabito
Hazukage Inu
Djuka Hiashi
Shikamaru(Inaktív)
Kushieda Unazaki Tessa
Iwahara Takuma
Kenshiro Karu
Taidana Kaito
Djuka Katsumoto
Darui
Kazedando Soroshima
Matsuko Kiyomi
Shikoku Naoki
Kusuki Eiko
Kagemare Kuzomi
Wakai Kasai
Hyuuga Shakaku
Huramino Saito
120 posters
6 / 27 oldal
6 / 27 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27
Re: Hívd ki és harcolj!
Kusuki Eiko vs Dairo Hiashi
Kimentem a mezőre ahova eredetileg megszerveztük a találkát. Hiashi még nem volt ott ezért én csak lefeküdtem a földre azt vártam rá.
- Hol késik már? Ha nem jön haza megyek.
Mondtam mire felálltam és előrántva kardomat neki vágtam egy pár méterre lévő fának.
/A kardom penge. Nem lesz nagy kihívás főleg ha ide ér./
Gondoltam magamban.
Láttam ahogy eldobja a kardját egy fának. Elindult a kardért, felvette, én meg a egyik ágán rákiáltottam.
- Mit csinálsz Eiko? -
- Téged várlak te idióta. -
- Jaaaaaaaaaa. - reagáltam.
Leugrottam és megkérdeztem mehet-e. Ő rávágta az igent. Én erre két shurikent vettem elő és felé dobtam. A shurikenek repültek Eiko pedig állt, nem tudtam mit csinál.
- Mit csinálsz Eiko? -
- Téged várlak te idióta. -
- Jaaaaaaaaaa. - reagáltam.
Leugrottam és megkérdeztem mehet-e. Ő rávágta az igent. Én erre két shurikent vettem elő és felé dobtam. A shurikenek repültek Eiko pedig állt, nem tudtam mit csinál.
Djuka Hiashi- Játékos
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 325
Egy helycsere jutsu kiséretében elkerültem a shurikeneket, majd létrehoztam magamból 5 másolatot. Mivel így 6-an voltunk ráadásul nyílt téren könnyebb volt megmondani hogy meik az igazi. Nem volt nehéz kitalálnia Hiashinak hogy a klónok közül melyik voltam én. Végül feloszlattam a sima klónokat.
- Ne vaciláljunk. Intézük el egyszer és mindenkorra.
Előrántottam kardomat és neki támadtam Hiashinak.
- Ne vaciláljunk. Intézük el egyszer és mindenkorra.
Előrántottam kardomat és neki támadtam Hiashinak.
Elővettem ninjatomat és rárontottam a lányra. Félúton találkoztunk, így összecsaptunk. Hátraugrottunk élővettem két kunait és eldobtam. Eiko hárított, majd újra lecsapott. Ezt kivédtem és aztán én csaptam, amit kivédett, de aztán rúgtam felé, de megelőzött és arcbaütött. Egy nagyot repültem majd egy robbanócetlis kunait dobtam felé.
- Na erre mit lépsz? - kérdeztem.
Djuka Hiashi- Játékos
Adatlap
- Mongyuk ezt !
Majd ugyancsak megpróbáltam a helycserét, de mivel nem sikerült elég hamar csinálnom így a robbanásból kaptam egy kicsit.
- Elismerem nem volt rossz. Ebben az esetben én is bekeményítek.
A megfelelő kézjelek megformálása után létrehoztam egy óriási Tűzgolyót.
- Na elég volt vagy kérsz még?
Majd ugyancsak megpróbáltam a helycserét, de mivel nem sikerült elég hamar csinálnom így a robbanásból kaptam egy kicsit.
- Elismerem nem volt rossz. Ebben az esetben én is bekeményítek.
A megfelelő kézjelek megformálása után létrehoztam egy óriási Tűzgolyót.
- Na elég volt vagy kérsz még?
Gyorsan kézjeleket formáztam majd kicserélődtem egy cölöp fára. Hirtelen felülről eléugrottam majd dinamikus energiával elrúgta egy fának.
- Itt a vége. - mondtam.
Dróthuzalt húsztam körül rajta de addig nem jutottam hogy meghúzzam, ezért igyekeztem meghúzni. De közben kiakart szabadulni de a lábát mégis odahúztam.
- Itt a vége. - mondtam.
Dróthuzalt húsztam körül rajta de addig nem jutottam hogy meghúzzam, ezért igyekeztem meghúzni. De közben kiakart szabadulni de a lábát mégis odahúztam.
Djuka Hiashi- Játékos
Adatlap
A lábam még mindig meg volt kötözve mikor használtam a Virágbaborulás nevű technikát.
"Ez majd kiüti addig amíg kiszabadulok."-gondoltam magamban miközben ellenfelem télleg bekábult és engedt a kötélen.
"Ezaz kiszabadultam."
Mikor feloldottam a technikát és Hiashi leért a földre :
- Tűz típus pusztító tűzgolyó !!!
"Ez majd kiüti addig amíg kiszabadulok."-gondoltam magamban miközben ellenfelem télleg bekábult és engedt a kötélen.
"Ezaz kiszabadultam."
Mikor feloldottam a technikát és Hiashi leért a földre :
- Tűz típus pusztító tűzgolyó !!!
//Nem igazán érek rá ma és holnap postolni a harchoz, ezért hagyjatok ki egy körből, ne rám kelljen várni. //
Kushieda Unazaki Tessa- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 270
Elosztható Taijutsu Pontok : 1
Állóképesség : 225 (C)
Erő : 110 (D)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 225 (C)
Pusztakezes Harc : 110 (D)
Adatlap
Szint: C
Rang: Chuunin
Chakraszint: 261
A lavina gyorsabb, mint ahogy én azt sejtettem volna... A folyó mellett futottam és megpróbáltam kijutni a lavina hatósugarából, de ehhez nem voltam elég gyors... A lavina átcsapott a folyón és habár sikerült elég messzire jutnom, a lavina hatósugarán nem jutottam át.
A lavina átcsapott a folyón és hihetetlen sebességgel száguldott, még így a "vékonyabb" réteg is... Tudtam itt már nincs tovább, ezért fel kellett ugranom... ezt olyan módon tettem, hogy inkább előre felé ugrottam, mint oldalra és ennek következtében sikerült felől maradnom valamilyen szinten...
A hó elsodort én meg azon küzdöttem, hogy nem temessen maga alá.. A lábam beleakadt valamibe és ezután ösztönösen a kezemmel is belekapaszkodtam, majd felhúztam magam.
- Húú, ez hideg volt... - suttogtam kicsit dideregve.
Megvártam amíg eláll a lavina és leugrottam a szikláról... Körbenéztem, hogy kivel mi történt és az információ halmazt felfogva elindultam a hegy felé..
A tag akinek szóltam sehol sem volt, valószínüleg meghalt a lavina miatt... hát így járt, én mondtam neki, hogy mozogjon.
A folyó, már nem emlékeztetett folyóra, de azért inkább nem kockáztattam és átugrottam felette... majd az utam a hegy felé vettem...
(Mivel Tessa írta, hogy nem tud írni, ezért írtam)
A lavina átcsapott a folyón és hihetetlen sebességgel száguldott, még így a "vékonyabb" réteg is... Tudtam itt már nincs tovább, ezért fel kellett ugranom... ezt olyan módon tettem, hogy inkább előre felé ugrottam, mint oldalra és ennek következtében sikerült felől maradnom valamilyen szinten...
A hó elsodort én meg azon küzdöttem, hogy nem temessen maga alá.. A lábam beleakadt valamibe és ezután ösztönösen a kezemmel is belekapaszkodtam, majd felhúztam magam.
- Húú, ez hideg volt... - suttogtam kicsit dideregve.
Megvártam amíg eláll a lavina és leugrottam a szikláról... Körbenéztem, hogy kivel mi történt és az információ halmazt felfogva elindultam a hegy felé..
A tag akinek szóltam sehol sem volt, valószínüleg meghalt a lavina miatt... hát így járt, én mondtam neki, hogy mozogjon.
A folyó, már nem emlékeztetett folyóra, de azért inkább nem kockáztattam és átugrottam felette... majd az utam a hegy felé vettem...
(Mivel Tessa írta, hogy nem tud írni, ezért írtam)
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 400 (B)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 519
//Eiko-nak//
A tűzgolyó csak jött, én meg nem tudtam mit tegyek. Egy helycseréhez nem volt idő szóval inkább kitaláltam valamit. Elővettem maradék két kunaiom és rájuk csavartam a robbanó cetliket. Gondaoltam hátha a lökéshullám eloltja vagy ilyesmi. El is dobtam és a tűzgolyó előtt fel is robbant, de a lökéshullám nem volt elég nagy, így nem állította meg a golyót. Ekkor elkezdtem ugrani, de a fejem kivételével mindendemet eltalálta és lehullottam a földre.
A tűzgolyó csak jött, én meg nem tudtam mit tegyek. Egy helycseréhez nem volt idő szóval inkább kitaláltam valamit. Elővettem maradék két kunaiom és rájuk csavartam a robbanó cetliket. Gondaoltam hátha a lökéshullám eloltja vagy ilyesmi. El is dobtam és a tűzgolyó előtt fel is robbant, de a lökéshullám nem volt elég nagy, így nem állította meg a golyót. Ekkor elkezdtem ugrani, de a fejem kivételével mindendemet eltalálta és lehullottam a földre.
Djuka Hiashi- Játékos
Adatlap
~Rabito~
Érdekesen kezdődött a mai reggelem is, mert az első dolog, amire emlékszem, hogy egy kirigakurei srác kihívott egy harcra, én meg belementem, mondván nem lesz nehéz leverni. Ilyen gondolatokkal mentem délután az országhatáron fekvő egyik síkságra, ami ki lett választva a harc színhelyéül. Kissé egyoldalúnak találom a harcot, de végülis egy genint sem szabad lebecsülni, mert nem tudhatod, hogy mire képes és még csúnya meglepetés is érhet. Megállok a rét közepén és körülnézve megállapítom, hogy egyedül vagyok. Merem remélni, hogy nem ijedt be, bár ezt erősen kétlem, úgyhogy csak késik. Egy ideig álldogálok ott és végül megunom és elkiálltom magam.
- Tudom, hogy itt vagy, úgyhogy gyere elő és kezdjük el végre!
Hazukage Inu- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 451
//Hiashi//
- Végeztünk ?
Kérdeztem meg tőle.
Elővettem a kardomat és fejéhez tartottam.
- Mert ha nem meg is ölhetlek.
Mondtam miközben nekinyomtam a kardot.
- Végeztünk ?
Kérdeztem meg tőle.
Elővettem a kardomat és fejéhez tartottam.
- Mert ha nem meg is ölhetlek.
Mondtam miközben nekinyomtam a kardot.
- Jó van na, jól van nem kell ordibálni. - jöttem elő a fű közül.
Kikászálódtam és felkészültem.
- Na akkor kezdhetjük. - mondtam
Elővettem ket shurikent és a fiú felé dobtam, majd elővettem ninjatomat és elkezdtem felé futni.
Kikászálódtam és felkészültem.
- Na akkor kezdhetjük. - mondtam
Elővettem ket shurikent és a fiú felé dobtam, majd elővettem ninjatomat és elkezdtem felé futni.
Shaku Rabito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 190
// Eikonak//
Ott feküdtem a földön, Eiko pedig a kardját a fejemhez tartotta. Erre én utolsó erőmből elrúgtam a kardját és Eikot is amitől repült egy kicsit. Felálltam, elővettem kardomat (a kardot még a tűzgolyó előtt elraktam). Eiko is felállt. Hirtelen forgott velem a világ és egyszerűen eldöltem és arcal a földre hulltam.
Ott feküdtem a földön, Eiko pedig a kardját a fejemhez tartotta. Erre én utolsó erőmből elrúgtam a kardját és Eikot is amitől repült egy kicsit. Felálltam, elővettem kardomat (a kardot még a tűzgolyó előtt elraktam). Eiko is felállt. Hirtelen forgott velem a világ és egyszerűen eldöltem és arcal a földre hulltam.
Djuka Hiashi- Játékos
Adatlap
- Hihetetlen hogy volt még annyi erőd hogy elrugd a kardom. Viszont végeztünk.
Mondtam majd elővettem egy kunait és a nyakához tartottam.
- Ha megmozdulsz elvágom a torkod.
Persze semmi kedvem nem volt végezni vele max egy kicsit vágtam volna bele a torkába de halálosan nem.
Én csak feküdtem a földön egy kunaival a torkomnál.
- Rendben Eiko, te győztél. De egyszer majd még megküzdünk. - jelentettem ki és elájultam.
A lány felvett és elkezdett vinni.
- VÉGE -
- Rendben Eiko, te győztél. De egyszer majd még megküzdünk. - jelentettem ki és elájultam.
A lány felvett és elkezdett vinni.
- VÉGE -
Djuka Hiashi- Játékos
Adatlap
~Rabito~
A gyanúm beigazolódott, hiszen itt lapult a fűben és a másik tippem is, miszerint rögtön frontális támadással kezd. Nem baj, nekem így is jó, akkor játszuk le így. Előhalásztam két shurikent és azokkal hárítottam a felém dobott fegyvereket, így más csak a sráccal kellett törődnöm, aki egy ninjatoval fut felém. Szuper, közelharcba nem szándékozom bocsátkozni, akkor maear a jó öreg távolsági harc. De ha még egy kicsit közelebb jönne, na még egy kicsit és még egy kicsit, na most jó. Megvártam, amíg kellő távolságba ér, de én magam még a ninjato hatáskörén kívül legyek és akkor nekikezdtem. Egy gyors tenyér öszecsapás után elkiáltottam magam.
- Fuuton: Reppusho!
Meg sem várom, hogy talál-e a technikám, bár az ilyen távolságból kissé gáz lenne, hogyha el tudná kerülni, én magam hátrébb ugrálok és felkészülök egy esetleges támadásra. Valahogy nem akarok én nekimenni.
- Na, mi lesz?
Hazukage Inu- Játékos
Adatlap
Nem tehettem mást el próbáltam ugrani de sajnos a széllökés eltalált és nagyot repültem. Felkeltem, felvettem kardom és mellé elő vettem másik ninjatomat. Rárontottam. De közbe egyik ninjatomat átdobtam a másik kezembe és egy robbanó cetlis kunait dobtam a fiú felé, majd visszavettem ninjatomat a kezembe és tovább futottam.
Shaku Rabito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 190
~Rabito~
- A franc egye, nem igaz. - morgok, miközben rápillantok a felém közeledő robbanó jegyzetre és kézjeleket kezdek el formálni. - Kawarimi no jutsu //Testhelyetesítő technika
Inkább találjon, nem érdekel, akkor inkább ráhozom a frászt. Amíg a kunai talált és robbant egyet, én magam pedig közvetlen fölé kerültem és egy érdekes lépésre szántam el magam, ami valamilyen szinten arról árulkodott, hogy kissé felbosszantottam magam. Ismételten elővettem az egyik jó kis jutsumat.
- Kaze no Yiba. - szóltam, miközben egy éles széllökés indult el a fiú felé. Én magam még mindig a kirigakurei felett voltam körülbelül 3 méterrel.
Hazukage Inu- Játékos
Adatlap
/// Kettő az egy ellen ///
Egy erdő, egy csata tér egy vagy több halál és kin.
Hogy is van abban a könyvben? Láss mindent vagy járd el bukót istenek táncát? Már nem emlékszem és nem is értem miért jutnak most ezek a dolgok az eszembe. Csak azt tudom, hogy várnak rám itt és most. Nincs értelme tehát, hogy meneküljek. Fel készülök egy össze csapásra bármi legyen itt és most maga biztosnak kell lenem. vagy máskülönben elbukok és majd a vadak hordják szét lécsupaszítót csontjaim a harcok elmúltával.
Egy erdő, egy csata tér egy vagy több halál és kin.
Hogy is van abban a könyvben? Láss mindent vagy járd el bukót istenek táncát? Már nem emlékszem és nem is értem miért jutnak most ezek a dolgok az eszembe. Csak azt tudom, hogy várnak rám itt és most. Nincs értelme tehát, hogy meneküljek. Fel készülök egy össze csapásra bármi legyen itt és most maga biztosnak kell lenem. vagy máskülönben elbukok és majd a vadak hordják szét lécsupaszítót csontjaim a harcok elmúltával.
Ayami Remiyu- Játékos Mesélő
Adatlap
Chakraszint: 253
[quote="Ayami Remiyu"]/// Kettő az egy ellen ///
Sendo
Meg is érkeztünk Kodomo-val a helyszínre. megérkezésünk után egyből egy kemuri bunshin // Füst klónt hoztam létre, ami Kodo-val várja az ellenfelet, én pedig egy közeli bokor mögé bújtam. Felkészültem bármire, tekercsem már kéznél is volt. Bár az ellenfélt nem ismertem, reméltem nem hozunk szégyent a nevünkre. Ott vártunk egy nagyobb tölgy alatt az ellenfélre, aki reméltük, hamarosan érkezik, hogy összemérjük erőinket. Hát vártam a bokorban virágaimat tartalmazó tekerccsel a kezemben, melyet feltöltöttem rendesen virágokkal, hátha elnyúlik a csata
Kodomo
Sendoval elértük a megadott helyszínt, ahol Sendo már is próbálta az ellenfelet megzavarni egy klónjával. Én pedig kardomat markolgatva álltam a klón mellett. Kissé féltem, hisz nem tudtam, miféle füstből hozta létre ezt a klónt létre, nem volt valami biztonságos mellette állni, de nem baj. majd kiderül milyen csatára is adtuk a fejünket. Hol lehet az ellenfél?
Sendo
Meg is érkeztünk Kodomo-val a helyszínre. megérkezésünk után egyből egy kemuri bunshin // Füst klónt hoztam létre, ami Kodo-val várja az ellenfelet, én pedig egy közeli bokor mögé bújtam. Felkészültem bármire, tekercsem már kéznél is volt. Bár az ellenfélt nem ismertem, reméltem nem hozunk szégyent a nevünkre. Ott vártunk egy nagyobb tölgy alatt az ellenfélre, aki reméltük, hamarosan érkezik, hogy összemérjük erőinket. Hát vártam a bokorban virágaimat tartalmazó tekerccsel a kezemben, melyet feltöltöttem rendesen virágokkal, hátha elnyúlik a csata
Kodomo
Sendoval elértük a megadott helyszínt, ahol Sendo már is próbálta az ellenfelet megzavarni egy klónjával. Én pedig kardomat markolgatva álltam a klón mellett. Kissé féltem, hisz nem tudtam, miféle füstből hozta létre ezt a klónt létre, nem volt valami biztonságos mellette állni, de nem baj. majd kiderül milyen csatára is adtuk a fejünket. Hol lehet az ellenfél?
Itanashi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1834
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 500 (A)
Gyorsaság : 252 (C)
Ügyesség/Reflex : 252 (C)
Pusztakezes Harc : 530 (A)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1600
///Kettő Az egy ellen.///
Külsőm röviden egy tipikusnak tűnő hétköznapi kunoichi. Arcán egy állandóan meg levő kifejezés. ami talán a félénkség és szégyenlősség keveréke. Egy hangyányi érzelemmel ami a nincs életkedvemre utal. Ruházatom pedig nos teljes ninja felszerelés fegyverek és a többi. nincs nálam ninjato vagy tanto, wakazishi. Csak kunai török és Shurikenek és pár apróság. Oda haza aki ismer az tudja, hogy ilyenre nekem nincs is szükségem. ( adatlapon szerepel) illetve van még rajtam egy láncing, alkar védő és egypár lábsúly. Az ing hála az égnek és az alkarvédők nem látszanak hála a ruházatomnak és a kialakulásuknak. Előre sétáltam és át bújtam egy bokor csoporton, ahol velem szemben állt két alak.
Külsőm röviden egy tipikusnak tűnő hétköznapi kunoichi. Arcán egy állandóan meg levő kifejezés. ami talán a félénkség és szégyenlősség keveréke. Egy hangyányi érzelemmel ami a nincs életkedvemre utal. Ruházatom pedig nos teljes ninja felszerelés fegyverek és a többi. nincs nálam ninjato vagy tanto, wakazishi. Csak kunai török és Shurikenek és pár apróság. Oda haza aki ismer az tudja, hogy ilyenre nekem nincs is szükségem. ( adatlapon szerepel) illetve van még rajtam egy láncing, alkar védő és egypár lábsúly. Az ing hála az égnek és az alkarvédők nem látszanak hála a ruházatomnak és a kialakulásuknak. Előre sétáltam és át bújtam egy bokor csoporton, ahol velem szemben állt két alak.
Adatlap
[quote="Ayami Remiyu"]///Kettő Az egy ellen.///
Sendo
Első ránézésre mindenki azt hihetné egy igen kedves szerény srác vagyok, aki képes bármikor segíteni. Arckifejezésem még jobban rányomja erre a benyomásra bélyegét, bár egész magas és erősebb testalkatom van. Ám ez nem így van, akik igazán ismerik a belső énem, azoknem biztos, hogy az élők között vannak még. Főleg, akik kikényszerítik a belső énem. A Naginata ott lóg a hátamon, a kardom nem hoztam, rég használtam. Ott vártunk távoli rokonommal, mikor a távolban egy szerény arcú, ám felfegyverzett lány jött szembe.
Kodomo
Arcomon látszik segítőkész vagyok, talán a szerénységem is meglátszik. Hosszú kabátom alól nem lóg ki a táskám, csupán a kardomat láthatják, melyen már támaszkodom. messziről nem is annyira látszódik a kis csengő, melyet én szereltem fel a kardom végére, aki harcolt velem, tudja, miért tettem fel a csengőt. A lány megérkezett. Méterek választottak el, de azért volt köztünk távolság.
- te vagy az, akivel harcolni fogunk ugye? - kérdeztem a lányt, miközben kardomra újra ráfogtam
Sendo
Első ránézésre mindenki azt hihetné egy igen kedves szerény srác vagyok, aki képes bármikor segíteni. Arckifejezésem még jobban rányomja erre a benyomásra bélyegét, bár egész magas és erősebb testalkatom van. Ám ez nem így van, akik igazán ismerik a belső énem, azoknem biztos, hogy az élők között vannak még. Főleg, akik kikényszerítik a belső énem. A Naginata ott lóg a hátamon, a kardom nem hoztam, rég használtam. Ott vártunk távoli rokonommal, mikor a távolban egy szerény arcú, ám felfegyverzett lány jött szembe.
Kodomo
Arcomon látszik segítőkész vagyok, talán a szerénységem is meglátszik. Hosszú kabátom alól nem lóg ki a táskám, csupán a kardomat láthatják, melyen már támaszkodom. messziről nem is annyira látszódik a kis csengő, melyet én szereltem fel a kardom végére, aki harcolt velem, tudja, miért tettem fel a csengőt. A lány megérkezett. Méterek választottak el, de azért volt köztünk távolság.
- te vagy az, akivel harcolni fogunk ugye? - kérdeztem a lányt, miközben kardomra újra ráfogtam
Itanashi- Játékos
Adatlap
///Kettő Az egy ellen.///
- Ha ti vagytok az lenfeleim akkor igen. Más különben nincs dolgom veletek. Igy jobb ha el is kerüljük egymást.
Nagyot sóhajtok.
- Így mind ketten csak jól jártok.
nem célozgatok semmit, de ha ők várnak rám ők akik miatt ide kelet jönnöm bármikor támadásba lendülhetnek. Ezért is elő kell készítenem bizonyos dolgokat. Két tenyerem össze érintem, mint amikor valaki épp őszpontosít. Az újaim is össze fonódva érnek egymáshoz. Szemöldököm pedig felvonom. Egyetlen fel nem tett kérdés ez, nos mit választotok?
Látva őket nem tudják, hogy az ellenfelük milyen szinten áll. Ez nekem csak egy plusz pont. mindenesetre a legjobb ha most kivárom, hogy mi fog történni. Véletlen történne valami váratlan esemény. Akkor sem esek kétségbe, hiszen teljesen biztos védet helyen vagyok jelenleg.
- Ha ti vagytok az lenfeleim akkor igen. Más különben nincs dolgom veletek. Igy jobb ha el is kerüljük egymást.
Nagyot sóhajtok.
- Így mind ketten csak jól jártok.
nem célozgatok semmit, de ha ők várnak rám ők akik miatt ide kelet jönnöm bármikor támadásba lendülhetnek. Ezért is elő kell készítenem bizonyos dolgokat. Két tenyerem össze érintem, mint amikor valaki épp őszpontosít. Az újaim is össze fonódva érnek egymáshoz. Szemöldököm pedig felvonom. Egyetlen fel nem tett kérdés ez, nos mit választotok?
Látva őket nem tudják, hogy az ellenfelük milyen szinten áll. Ez nekem csak egy plusz pont. mindenesetre a legjobb ha most kivárom, hogy mi fog történni. Véletlen történne valami váratlan esemény. Akkor sem esek kétségbe, hiszen teljesen biztos védet helyen vagyok jelenleg.
Adatlap
//Kettő Az egy ellen.//
Sendo
A lány visszakérdezett, majd vállat vonja a kezeit összenyomta, és elkezdett valamin összpontosítani. Nem tudtuk mit csinál, azt sem, hogy ki ő. Ez hátrányt jelentett, akár többen vagyunk. Bár egyben előnyünk is származik ebből, hisz ő se tud rólunk semmit, és a létszámbeli előny is jelenthet valamit. Nem akartam kivárni mit csinál, egyben kíváncsi is voltam rá, így a klónt egyenesen felé indítottam. Az el is kezdett gyorsan felé futni. Nem akartam frontálisan rátámadni egy ismeretlenre, csupán szemügyre venni a képességeit.
Kodo
A lány megjött, kacagott és egyből valamiféle technikába kezdett. nem történt semmi más, csupán kezeit összetette. Mellettem Sendo hirtelen elkezdett futni. Egy robbanó kunai-t hajítottam felé, ettől Sendo kicsit lelassított, nehogy őt is eltalálja a támadás. Vajon mire készülhet ez a lány? Talán a füst még hasznunkra is válhat, így vártam, míg a robbanó jegyzetes kunai, majd a klón eléri a lányt.
Sendo
A lány visszakérdezett, majd vállat vonja a kezeit összenyomta, és elkezdett valamin összpontosítani. Nem tudtuk mit csinál, azt sem, hogy ki ő. Ez hátrányt jelentett, akár többen vagyunk. Bár egyben előnyünk is származik ebből, hisz ő se tud rólunk semmit, és a létszámbeli előny is jelenthet valamit. Nem akartam kivárni mit csinál, egyben kíváncsi is voltam rá, így a klónt egyenesen felé indítottam. Az el is kezdett gyorsan felé futni. Nem akartam frontálisan rátámadni egy ismeretlenre, csupán szemügyre venni a képességeit.
Kodo
A lány megjött, kacagott és egyből valamiféle technikába kezdett. nem történt semmi más, csupán kezeit összetette. Mellettem Sendo hirtelen elkezdett futni. Egy robbanó kunai-t hajítottam felé, ettől Sendo kicsit lelassított, nehogy őt is eltalálja a támadás. Vajon mire készülhet ez a lány? Talán a füst még hasznunkra is válhat, így vártam, míg a robbanó jegyzetes kunai, majd a klón eléri a lányt.
Itanashi- Játékos
Adatlap
6 / 27 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 16 ... 27
6 / 27 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.