-= Kérdések =-

+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters

11 / 40 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Go down

-= Kérdések =- - Page 11 Empty Re: -= Kérdések =-

Témanyitás  Kawanari Yuusuke Hétf. Feb. 21 2011, 22:25

Kezd körvonalazódni a fejemben egy idézés pályázat, ám az elolvasottak mellett szeretnék még kérdezni, hogy tényleg minden tiszta legyen, tehát
1, Geninként is megtanulhatom a Kuchiyose no Jutsut, viszont ilyenkor csak egy, gyengébb lényt tudok megidézni? (gondolom minden kis porbafingónak nem jön ki a választott faj feje, tehát egy S szintű lény?)
2, Ha megvan a pályázat és elfogadták a kódexet kötelező megírni? Ha igen, akkor fel kell tüntetni minden idézhető lény, vagy csak azokat, melyek elérhetőek számomra az adott szinten?
3, Az adott fajhoz kialakított stílust (pl. mint a béka stílus) megpályázhatom alacsony szinten, és ha majd fejlődök annyit h. megtanulhassam kijátszhatom, vagy addig ne is adjam be az ötletem míg el nem érem a megszerzéséhez szükséges szintet, teszem azt a C rangot például?
4, Egy fajom belül lehetnek eltérő elemi jutsukat használó egyedek?
Hirtelen "csak" ennyi lenne. Very Happy
Kawanari Yuusuke
Kawanari Yuusuke
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Konan1 Kedd Feb. 22 2011, 07:52

Kaito: A te kérdéseden én egyenlőre nagyon erősen gondolkozom. Igen én is úgy emlékszem, hogy Yukigakure shinobiai az országon belül tudják használni a Hyotont. Viszont itt "Az Országon Belül" van a hangsúly. Ha átmész egy másik országba, ahol nincs hó, vagy teljesen más a klíma, akkor nem fogod tudni használni a tanúlt technikákat. (Így az én meglátásom szerint fölösleges arra építeni, főleg egy háborús helyzetben, ha támadók soraiban vagy Hyoton technikákra építve, akkor nem sok semmit érsz majd Smile Remélem ez érthető.

Yuusuke:
Igen, geninként is meg lehet tanulni az idéző technikát (persze ha a staffok megszavazták neked a hozzá szükséges engedélyt) És a szintednek megfelelő lényt idézhetsz meg, vagy maximum egy szinttel nagyobbat, de akkor a chakrádat egyből nulláztad is.
2.: Ha minden engedély megvan, akkor kötelező neked elkészíteni az adott fajhoz a leírást és az összes idézhető lényt legyen az akár S szintű. (megjegyzem, ha olyan állatfajjal kötsz szerződést, mely már ki van dolgozva ezen az oldalon pl.: Tigrisek, sárkányok, akkor egyeztetned kell az ötletgazdával.)
3.: Adott fajhoz tartozó stílussal egyenlőre ne foglalkozz. Arról majd csak a későbbiekben lehet szó, ha már a karakter is elég "nagy" hozzá.
4.: Minden fajnak megvan a maga elemi specialitása, amihez nagyon jól ért és nagy általánosságban ezt szokták használni, de van/lehet 1-2 különleges egyed mely más elemet is tudhat használni.

Remélem minden kérdésre választ adtam ^^
Konan1
Konan1
Inaktív

Témanyitás  Kawanari Yuusuke Kedd Feb. 22 2011, 14:33

Konan, köszönöm a kimerítő választ! Így most már minden világos a pályázattal kapcsolatban, azt hiszem. Smile
Kawanari Yuusuke
Kawanari Yuusuke
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Namide Takezo Csüt. Feb. 24 2011, 19:31

(Csak egy moderátortól szeretném a választ.)
Na hát én lehet, hogy nem sokat játszottam itt, de szeretnék egy új karaktert. De ez a karakter egy Kekkei Genkai rendelkező lenne. Úgy , hogy megkérdezem a kedves moderátorokat, hogy:
Az engedélyt megkaphatom?
Namide Takezo
Namide Takezo
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Rock Lee Csüt. Feb. 24 2011, 20:11

Takezo: Először is Kekkei Genkai-al rendelkező, másodszor legalább azt írd le, hogy milyen Kekkei Genkai-ra gondoltál.

Bocsánat, hogy beleszerkesztek, Lee-sama ^^"
Szóval, igen, először is le kell írni, milyen Kekkei Genkaira gondoltál, hogy nézne ki a karakter (legalább vázlatpontosan) valamint valamiféle indoklás is kellene, hogy miért is adjuk ezt meg neked, hiszen ez egy kiváltság, amit ki kell érdemelni, minimum egy jól megszerkesztett pályamű-szerűséggel Smile Aztán szavazunk róla, és kiértesítünk. (Egyébként ezt Pm-ben szokták lekommunikálni a játékosok egy mesélővel, szóval nyugodtan elküldhetet a kért dolgokat egy mesélőnek, aki beteszi majd szavazásra a kérésed. Minél meggyőzőbb vagy, annál nagyobbak az esélyeid, érdemes dolgozni vele rendesen, és nem csak bedobni, hogy én szeretnék ilyet, kaphatok-e. ^^
Ha esetleg majd úgy alakul, hogy mégsem kapod meg az engedélyt, akkor sem kell elszontyolodni és feladni, játsz egy kicsit, bizonyíts, és próbáld meg újra. Sok sikert, csak ügyesen Smile
Rock Lee
Rock Lee
Inaktív

-= Kérdések =- - Page 11 Empty ?

Témanyitás  Vendég Szer. Márc. 09 2011, 19:13

Sziasztok, hol lehet játszani? Very Happy vagy le kell tölteni? XD

Vendég
Vendég

Témanyitás  Hiraga Natsu Szer. Márc. 09 2011, 19:42

Shocked Shocked

Ez aztán kérdés...

Nem, itt nem kell letölteni semmit xD

Gyakorlatilag az a játék, hogy írsz. Ha nagyon le akarom rövidíteni a dolgokat.
Egy általad kitalált karakter/személyiség életét/cselekedeteit irányítod viszonylag korlátlanul, bár a józan ész határain belül, meg a szabályzat... Very Happy

Azt javaslom, hogy tanulmányozd még az oldalt egy kicsit Cool
Hiraga Natsu
Hiraga Natsu
Játékos

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 307

Témanyitás  Daizo Tensei Szer. Márc. 23 2011, 14:25

Hali!

A kérdésem a következő: a fórumkalandból nem lehetne kilépni hamarabb?
A társaim már jó ideje nem írtak, ezért szeretném ott hagyni őket és eljönni onnan. Tudom hogy már lassan április, de nincs türelmem addig várni. Szeretnék játszani.

Üdv, Daizo
Daizo Tensei
Daizo Tensei
Játékos

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 423

Témanyitás  Shikaku Szer. Márc. 23 2011, 16:26

Kiléphetsz, ez a te döntésed természetesen.
Az esetedben várakozást okozó személy úgy tűnik nem figyel a kalandra, ezért nem is lesz levonásod a kilépés miatt.

//Köszönjük Natsu lelkes válaszait, legtöbbször teljesen megfelelőek.//
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Témanyitás  Daizo Tensei Szer. Márc. 23 2011, 20:25

Hali megint!

Most az lenne a kérdésem, simán csak írjak máshova, vagy a távozásomat még kijátszuk Shikaku?
Esetleg módosítsam az utolsó hozzászólásomat, hogy távozok?

A válaszokat köszönöm!
Daizo Tensei
Daizo Tensei
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 423

Témanyitás  Shikaku Szer. Márc. 23 2011, 22:11

Kezd egy új kalandot valahol azzal, hogy megemlíted a menekülésedet a faluból a folyamatos robbanások miatt, amik másként megöltek volna...
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiraga Natsu Kedd Ápr. 12 2011, 20:59

Egy amolyan összehasonlító kérdés:

A Hana Ninpou // Virág Ninja Művészet-tel felrobbantott virágok erősebbek, mint egy robbanójegyzet?
Gondolok itt a robbanás hatósugarára és az erősségére is.

Mert ha a válasz igen, akkor még lesz egy meglepően érdekes kérdésem...
Hiraga Natsu
Hiraga Natsu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Konan1 Szer. Ápr. 13 2011, 09:30

Natsu a kérdésedre a válasz Nem! Smile Jól ismerem ezt a technikát anno én is alkalmaztam, azonban egy darab virág felrobbanása nem ér fel egy robbanójegyzetével. Viszont ha egy kisebb csokornyit raksz össze és azokat robbantod fel akkor már olyasmit érsz el vele mint egy Jegyzettek Smile
Remélem kielégítő választ adtam. flower
Konan1
Konan1
Inaktív

Témanyitás  Hiraga Natsu Szer. Ápr. 13 2011, 15:32

A válasz kielégítő volt, köszönöm!

Amúgy meg...
Még szép, hogy nem ér fel vele! Köszönöm! Very Happy

Valahogy én is így gondoltam, reméltem.

De akkor még mindig ki lehet küszöbölni az alap gondolatomat. Úgy értem, hogy egy viszonylag egyszerű Hana Ninpou // Virág Ninja Művészet által irányított "virágcsokor" robbanása, már szinte azonos szinten lesz egy Shikigami no Mai // Papírstílus Tánc által irányított pl. a Kami Shuriken // Papír Shuriken jutsuval.
Ez pedig szerintem nem fair. Mármint hogy egy sima jutsu felér egy különleges chakra beállítottságú technikával, ami még engedélyköteles is. Neutral
Hiraga Natsu
Hiraga Natsu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Konan1 Szer. Ápr. 13 2011, 15:57

A papírtechnikákat fel lehet fogni mint amolyan Klántechnika és ezért engedélyköteles, nem sokban különbözik a Nara klán árnyék technikájától (ami szintén engedélyköteles) Ellenben a virágtechnikát egy vándor ninja fejlesztette ki és tanította meg másoknak is az alkalmazásukat (lásd fű országában nagy népszerűségnek örvend ez a technika sőt még alap virágtechnikájuk is van. Tehát innen származik a, hogy nincs engedélyhez fűzve a virágreptetés.

Ami a hatásfokot illeti, valóban körülbelül egy szinten van a két technika, azonban biztos van olyan papír technika mely jóval túlmutat az összes virág jutsun. Az engedélykötelezettség innen is származhat. (Megjegyzem szerintem örülni kellene annak, hogy nincs engedélyhez fűzve minden technika Very Happy )
Konan1
Konan1
Inaktív

Témanyitás  Ryuuga Gawa Szer. Ápr. 13 2011, 20:24

Sziasztok!
Én azt szeretném megkérdezni, hogyha jutsut szeretnék tanulni, akkor azt, hogyan tehetem meg? Azt is ki kell játszani? Vagy csak írjak rá egy staff tagra és rendezzük le a dolgot?
Választ előre is köszi! Very Happy
Gawa
Ryuuga Gawa
Ryuuga Gawa
Játékos

Specializálódás : Hát...

Adatlap
Chakraszint: 134

Témanyitás  Konan1 Szer. Ápr. 13 2011, 20:26

Ki kell játszani a jutsu tanulását egy mesélő felügyelete alatt, illetve havi szinten tudsz bővítményben tanulni egyet, ha azt szépen (a szabályzatban leírtaknak megfelelően) kidolgozod.
Konan1
Konan1
Inaktív

Témanyitás  Kushieda Unazaki Tessa Hétf. Május 23 2011, 18:35

Nos nekem egy olyan kérdésem lenne, mely nagyon foglalkoztat, viszont nem találtam leírást róla.
Biztos emlékeztek arra a Hang hármasra akik részt vettek a chuunin vizsgán. Legelőször akkor tűntek fel, amikor Kabuto felmérte az erejüket és jócskán meglepődött. Legközelebb már a vizsga második szakaszán tűntek fel az erdőben, amikor rátámadtak Sasukera és Narutora míg ki voltak ütve és Sakura védte őket, végül pedig a vizsga 3. szakaszában, az előselejtezőben tűntek fel.
Név szerint Abumi Zaku, Kinuta Dosu, Tsuchi Kin.
Ők alkalmazták azt a hang technikát ami engem érdekelne. Manipulálták a rezgéseket, hogy azzal megbénítsák ideiglenesen az ellenfelüket és úgy támadjanak rá.
Arra lennék kíváncsi, hogy ezt minden hang falusi shinobi alkalmazni tudja, ha van valami eszköze amivel rezgést kelt, vagy erre van egy technika amit meg kell tanulni? (Ha az utolsó, akkor melyik, mert sokáig keresgéltem, de nem találtam rá)
Legvégső esetben, ha minden part szakad, akkor ezt a technikát akár Saját technikaként is kidolgozhatom, csak gondoltam megkérdezem, hogy mi erről az álláspont ^^
Kushieda Unazaki Tessa
Kushieda Unazaki Tessa
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 270
Elosztható Taijutsu Pontok : 1

Állóképesség : 225 (C)
Erő : 110 (D)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 225 (C)
Pusztakezes Harc : 110 (D)

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 261

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Csüt. Jún. 02 2011, 11:27

Alejandróó.
XD
Haleeey, minna sama!

Szóval. Lenne egy kérdésem (naná, máskülönben nem írnék ide, XD). Igazándiból több is lesz, de nem baj. Tehát. A manga most nagyon war-fight-killkillkill hangulatban van. Itt is lesz háború, ugye? Very Happy mondjátok, hogy leeesz *valszeg valaki már kérdezte, nem tudom, ha igen, akkor bocsi, de én most itt nyafogok XD*. Ha igen, akkor hogy, mikor, merre, ki. Persze, ha hadititok, vagy várjak türelemmel, akkor koppintsatok a fejem búbjára. ^^"

Szekönd.
Ez nem éppen fórummal kapcsolatos, de Hun és kész. Nyáron hogy lesz tali? (Mivel úgy tűnik, hogy a szünet első hónapjában fent leszek Pesten. Gödöllőn koleszban, bátyó közelében, Pesten meg munka. Magyarán végre lenne lehetőségem lecsekkolni benneteket élőben is. *.* ) És érdekelnének a kávéházak, meg a kínaikajáldák XD

Puszilok mindenkit ^3^
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Csüt. Jún. 02 2011, 20:37

Szia!

Én az első kérdésedre tudok talán válaszolni! Tudtommal lesz háború is, legalábbis anno úgy volt, hogy abba az irányba megyünk. Személy szerint én ilyesmit hallottam, de ha máshogy van(a vezetőség tudja), akkor elnézést a rossz infóért!
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Konan1 Csüt. Jún. 02 2011, 21:48

Hogy lesz e háború? Hát hogy is mondjam.... NANÁ! Very Happy Kada bumm itt, repülő végtagok ott, ha ez kell a népnek akkor ez kell Very Happy Viszont erre még egy kicsit várni kell, nemsokára megjön (reményeim szerint) a JK özönlés és amint ez megtörtént, bele is vágunk.

A másik kérdés: Nekem nincs ellenemre hogy ide írod, bár van erre egy külön topic a csevegőben, de most ezt elnézem neked Cool Yoshi és Saito a nyár végére tervez valami Pesti kiruccanást. Ha jól tudom a Holdfény conra akarnak elmenni. Szerintem az tökéletes hely egy Hun-talira. Bár ezt velük kell megbeszélni Very Happy

Tessa: A te kérdésedre még várni kell Very Happy
Konan1
Konan1
Inaktív

Témanyitás  Shikaku Szomb. Jún. 04 2011, 02:30

Tessának válasz: a speciális rezgések két úton érhetőek el

1. Eszközzel, aminek a leírása megtalálható a felszerelések között, viszont mivel nem konkretizált a hatás a beszerzése azaz a készíttetése karakterre szabott.

2. Hang technikák használatával és egy saját eszközzel kialakítható a személyes hang-stílus. Az eszköz lehet bármi ami -vagy amibe beleépíthető- egy bizonyos speciális hang létrehozására alkalmas tárgy.

A két út között a különbség: az első esetben a tárgy mindenképpen hang országból származik, viszont nem kell érteni hang technikákhoz a használathoz, így bónuszként adódik a ninja fegyvertárához, míg a második esetben a ninja maga ért a hang-technikákhoz és az eszköze saját speciális fegyvere amit ő sokkalta komolyabb és sokkalta bonyolultabb/fejlettebb technikák produkálásához is képes használni (a ninja hang faluban kell, hogy tanuljon, mivel csak itt oktatnak speciális ágként hang technikát).
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kushieda Unazaki Tessa Szomb. Jún. 04 2011, 07:27

Köszönöm a választ. Hát én úgy gondoltam, hogy a Hó országában beszerzett gitárral fogom létrehozni majd azokat a speciális rezgéseket. Pusztán azt nem tudtam, hogy kell e rá valami külön technika/jutsu. Smile
Kushieda Unazaki Tessa
Kushieda Unazaki Tessa
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 270
Elosztható Taijutsu Pontok : 1

Állóképesség : 225 (C)
Erő : 110 (D)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 225 (C)
Pusztakezes Harc : 110 (D)

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 261

Témanyitás  Shintaro Yun Szomb. Jún. 04 2011, 08:15

Röpke kérdések így reggel:
- Hány állatfajjal köthet egy ninja szerződést?
- Ha egyszer megkaptad az idéző jutsura az engedélyt, állatfajonként újra kell kérvényezned?
- Ha nem, akkor csak megírom a havi tanulásba/saját jutsuba a leírást, és ha elfogadjátok, kész?

Lepkéket szeretnék idézni, meglehetősen speciális jutsukkal: ugyan a szabályban nin- és taijutsu lett megjelölve, mint az idézett lények jutsui, ezen belül szeretnék specifikálódni orvosi jutsukra, illetve egy tagnak genjutsut is szeretnék.
felejtős, vagy azért van lehetőség rá? Smile

Shintaro Yun
Shintaro Yun
Játékos

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 998

Témanyitás  Konan1 Szomb. Jún. 04 2011, 10:32

Szia. Egyszerre akár több állatfajjal is lehet szerződésed, erre leginkább Pein a legjobb példa, aki vagy 20 különböző idézést hozott létre egy harcban Very Happy
Ha már régebben megkaptad rá az engedélyt, amit tudom hogy megkaptad, így nem kell újra kérvényezni, elég kijátszani/élményekben leírni.
Ami pedig a Genjutsu és orvos ninjutsut illeti, természetesen lehetséges, Katsuya (Tsunade csigája) is orvoslásban jártas, valamint a béka öregek (hirtelen nem tudom a nevüket) használtak genjutsut.
Egyébként lepkéknek én is valami ilyesmit tudok elképzelni. Gondolom te is arra gondolsz amire én, hogy nem egy darab nagy lepkét idézel meg, hanem egy seregnyi aprót akik gyógyítanak, vagy genjutsuznak.

Üdv Konan ^^
Konan1
Konan1
Inaktív

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

11 / 40 oldal Previous  1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 25 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.