-= Kérdések =-

+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters

12 / 40 oldal Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

Go down

-= Kérdések =- - Page 12 Empty Re: -= Kérdések =-

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Kedd Jún. 28 2011, 21:38

Hali!

A kérdésem a következő:
A Bunshin no Jutsu-val képes vagyok fegyvereket is klónozni?
Itt arra kell gondolni, hogy a sima Bunshin segítségével hamis másolatokat hozok létre, amelyek nem képesek sebezni, csak zavarják az ellenfelet. Elvileg a sebességből nehéz lenne kitalálni, hogy melyik valós és melyik nem.
Ha a Bunshin no Jutsu-val nem lehet ilyet csinálni, akkor pályázhatok egy ilyen technikát?
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Darui Kedd Jún. 28 2011, 21:58

Szerintem meglehet csinálni ezt a manővert a sima klón technikával, viszont a fegyvernek, amit eldobsz nem lesz hangja, így könnyen rá lehet jönni, hogy melyik a hamisítvány.
Alá is támasztanám azt, hogy miért: ha létrehozol magadból még két darab sima klónt, akkor azok is rendelkeznek (klón fegyverekkel) melyekkel támadást tudnak imitálni, ergo a fegyvert is klónoztad. Ez egyfajta speciális használata a Bunshinnak, mivel itt nem hozol létre magadból másolatokat, csak a fegyveredről. Szerintem nem feltétlen szükséges hozzá külön technika, a jelenlegivel is használhatod.
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Témanyitás  Sai Kedd Jún. 28 2011, 22:51

Jutsu topicból:

"A bunshin alapvető chakrairányítási művelete: chakra testen kívüli önálló irányítása.
A technika alkalmazásakor a használó létrehoz egy vagy több chakramásolatot önmagáról, amiknek nincsen fizikai jelenléte, súlya, szaga, és mivel a használó a létrehozás után nem áll kapcsolatban a chakrával, az bármilyen fizikai vagy chakrahatásra szétoszlik."

Bár ebben Shi-sama a profi, de úgy vélem, igen, létre lehet hozni fegyvereket, de csak és kizárólag magaddal együtt, csak fegyvert ezzel a technikával szerintem nem. (legalább is szerintem a chakramásolatot hoz létre magáról kifejezés ezt sugallja - és a postomban így is kalkuláltam, részletek pm-ben Very Happy)

Végre valaki aki a leírást tanulmányozza elsőnek: igen, a chakramásolat pontosan téged másol le, és azt hajtja végre amilyen gondolattal létrehoztad, tehát ha a gondolatod az volt, hogy X másolat különböző helyről dobja meg az ellent, ezzel meglepve és többfelé figyelésre kényszerítve, akkor az fog történni, csak éppen fizikai jelenlét nélkül, mintha egy képet vetítenél ki magadról, hanggal. (Hangja van, az is a másolat része, idézem "nincsen fizikai jelenléte, súlya, szaga" és csak az nincs. A hang és kép az elsődleges megtévesztés eszközei, mint az érzékelés elsődleges forrásai.)
Ha a fegyverek tényleges lemásolására hajtasz, az is lehetséges árnyékklónozással, a jutsu a leírások között megtalálható.
Shikaku
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Szer. Jún. 29 2011, 09:31

Nah, akkor kezdjük a magyarázkodást Smile

Van ez a technika:
Shuriken Kage Bunshin no Jutsu // Árnyék Klón Shuriken Technika
A ninja elhajít néhány shurikent, vagy egyéb egyszerű, kis méretű fegyvert, majd a kézjelek után azok rögtön megsokszorozódnak, több tucat lesz belőlük. A klónozott shurikenek akkor tűnnek el, ha valami megtöri az anyagukat, egyéb esetben addig maradnak fenn, amíg a használó fel nem oldja a technikát, vagy a közelükben van.
Pont: 25
Chakraszint: 250
Szint: B

A fenti technika valódi shurikeneket hoz létre és azok képesek megsebezni azt, akit eltalálnak. Az én technikám ennél sokkal gyengébb lenne, ugyanis én csak sima másolatokat hozok létre, amelyek nem képesek károkat okozni, érintkezésre eltűnnének az anyagon. Tehát nem magamból hoznám létre a klónokat és azok dobják el a fegyvert, hanem az eldobott fegyverből hoznék létre másolatokat. Ez is chakra testen kívüli önálló irányítása és chakra testen kívüli irányításával való mozgatás lenne, mint a Bunshin no Jutsu esetében, viszont személy helyett fegyverből jönnének létre a másolatok.
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Shikaku Szer. Jún. 29 2011, 21:43

Shuriken Bunshin no Jutsu?

Az ötlet nem rossz, és persze nem csak shurikenekkel működhet, és nem csak egyszerűbb tárgyakkal...
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

-= Kérdések =- - Page 12 Empty segítségkérés

Témanyitás  Hateshi Szomb. Júl. 02 2011, 10:56

Egy nagyon alapvető dolgot szeretnék kérdezni, és elnézést, ha már volt ilyesféle kérdés, de nem találtam meg. Ma regisztráltam, szóval körülbelül semmit sem tudok még, de remélem hamar belerázódok. Elolvastam, hogy hogyan is néz ki ez a világ, és, hogy hogyan kell előtörténetet írni...
Na de itt meg is akadtam, ugyanis:
szeretnék egy olyan karaktert létrehozni, akinek az élete/jövőbeli éne kapcsolódik a fórumon leírt Naruto Gundan eseményeihez, azaz némiképp az eredeti story-hoz is. Tehát ez azt is eredményezné, hogy egy már létező, Naruto beli karakter is ismeri őt. (Példa: x főbb karakternek tervei vannak az enyémmel, de közvetlenül nem rokona, sensei-je vagy barátja. De találkoztak már és van köztük ismeretség.) Ugyan az ő jelleme teljesen új, de fejlődése beleszól/hat a későbbi eseményekbe is. Lévén nem tudom, hogy mennyire kötődik úgy általában a felhasználók egyéni kis karaktere a 'főszál'-hoz (pár beleolvasásból úgy tapasztaltam, hogy egyáltalán nem), így kicsit elbizonytalanodtam, hogy pontosan, mit is lehet, és mit nem.
Szóval - és újra elnézést kérek, hogy ilyet kérdezek -, a kérdésem az lenne: létrehozhatok-e egy ilyen karaktert?

Előre is köszönöm a válaszadónak!Smile
Hateshi
Hateshi
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20 + ?

Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 611

Témanyitás  Shikaku Szomb. Júl. 02 2011, 11:52

Nagyon egyszerű: mi annak örülünk, ha olyan dolgokat találtok ki, amik illenek a világba, sőt szerves részei. A szabály, ami annak idején kialakult, azért jött létre, hogy a véres rajongók ne indíthassák Kakashi szeretőjét/feleségét, a nagy ninják gyerekeit akikre aztán joggal mondhatják, hol van a speciális elemük, stb. Ha a te karakterednek lenne kötődése hát legyen, ha ezt leírod, akkor látni fogjuk mi a helyzet, az előbbi bugyutaság, vagy esetleg egy jól a világba illesztett részletlehetőség. (lásd ezesetben az animefillereket, amik akár igazak is lehetnének, akár nem, de legalább nagyrészt illenek oda ahová bekerültek.)

Tehát várjuk, ha valakivel egyeztetnél üzenj neki tanácsért, szerintem nem egy mesélő szívesen lebeszéli veled a témát.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hateshi Szomb. Júl. 02 2011, 12:02

Köszönöm szépen!Smile

Mivel nem szeretnék senkinek sem a terhére lenni, ezért itt írnám le, hogy, ha van olyan mesélő, aki tudna nekem ebben segíteni, az kérem írja itt meg, és felveszem vele a kapcsolatot!
Nem akarok senkit sem privát üzenetekkel bombázni, ezért kérem először itt.Smile
Hateshi
Hateshi
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20 + ?

Adatlap
Chakraszint: 611

Témanyitás  Sai Szomb. Júl. 02 2011, 12:51

Kedves Hateshi!
Aki épp fenn van, azt talán nem zavarod, meg elvileg azért is vagyunk, hoyg segítsünk, szóval tényleg bárkihez - akár hozzám is - fordulhatsz nyugodt szívvel. Este szoktunk páran leledzeni chaten is, ha ott könnyebb számodra a vadászat Very Happy
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Makenshi Szomb. Júl. 02 2011, 14:23

Sziasztok!
Most regisztráltam az oldalra és érdekesnek tartom a szerepjátéknak ezt a fajtáját, mivel még csak a DnD-t próbáltam barátokkal és az se ma volt... Most valahogy felkeltette újra az érdeklődésem és kíváncsi vagyok, hogy állnám meg a helyem egy ilyen játékban! Olvasgattam a karakter leírásokat és bizony egy ilyen történet leírásához eléggé oda kell tenni magad h megfeleljen szerintem! Annyiban szeretnék segítséget kérni hogy az előtörténetnek meddig kell visszanyúlnia a karakter életében (pl: 20 éves a kari és születésétől kell leírni?)
Makenshi
Makenshi
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 120

Témanyitás  Ashikaga Eisaku Szomb. Júl. 02 2011, 14:29

Szerintem a fórum közösség nevében írhatom: igen! Smile Mivel a karakter a Te karaktered, ezért minden általad és a fórum szabályzata alapján meghatározott periódusnak szerepelnie kell a történetben, stílustól függően bővebben vagy csak megemlítve.

Remélem segíthettem,
Ashikaga

Ashikaga Eisaku
Játékos

Adatlap
Rang: Civil / Alvilági
Chakraszint:

Témanyitás  Zetsu Szomb. Júl. 02 2011, 14:38

Üdv az oldalon! Smile

Az előtörténetnek minimum fel kell vázolnia a születést, pl. hogy hol született, vannak-e szülei vagy árva stb., de annál tovább nem igazán kell részletezni ezt a szakaszt. Annyira még felhívnám a figyelmedet, hogy minél idősebb a karakter annál több sornak kell lennie az előtörténetben, hogyha ninjáról van szó legalábbis. Azt ajánlanám, mivel hogy még új vagy az FPRG-ben, hogy inkább csak egy 13-15 éves genint indíts, mivel ezeket szoktuk elfogadni, ahhoz hogy 20 éves ninját indíts, ahhoz már egy bizonyos játéktapasztalat kell az oldalon, és persze egy kisebb novella szintű előtörténet. Ezzel szemben egy genint indíthatsz akár úgy is, hogy írsz 50 sort, aminek nem kell túl részletesnek lennie, javaslom hogy olvass bele egy-két elfogadott előtörténetbe a rövidebbek közül Smile Hidd el, ha bele jössz akkor nem olyan nehéz megírni az előtörit. De ha van bármi kérdésed vagy nem értesz valamit, akkor nyugodtan küldj nekem ma még PM-et (üzenetet), bár holnaptól már nem leszek internet közelben.
Zetsu
Zetsu
Inaktív

Témanyitás  Ruru Hétf. Júl. 04 2011, 00:41

Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy véletlenül nem kapott be valami vírust az oldal? Csak mert néhány napja még kb. 350 regisztrált játékos volt, most meg kis híján 600... Meg az utóbbi 50 órában csatlakozottak listája is vagy 10 cm hosszú tömör sáv lefelé a monitoron, ráadásul szinte elvesznek a regisztrált tagok nevei között azok, akiknek "színes" a nevük... Shocked
Ruru
Ruru
Játékos

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 155

http://alougrey.tumblr.com/

Témanyitás  Huramino Saito Hétf. Júl. 04 2011, 00:42

Ruru: nem, ez nem vírus ^^ Ez az általad látni vélt regisztrációs hullám Saito-bá tevékenységének köszönhető (na meg a Naruto-kunénak) Very Happy
Huramino Saito
Huramino Saito
Játékos

Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében

Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511

Témanyitás  Vendég Hétf. Júl. 04 2011, 13:35

Helló mindenki! Smile Most regisztráltam, igyekeztem mindennek utánanézni, viszont lenne pár kérdésem. Ha civil karaktert szeretnék indítani akkor kezdhetek e saját bolttal, lehetek e feltaláló és megalkothatok e új fegyvereket. Illetve ha lehet saját boltom akkor az egy helyszín lenne e, ahol tudnak vásárolni a shinobik? Very Happy

Vendég
Vendég

Témanyitás  Ashikaga Eisaku Hétf. Júl. 04 2011, 15:49

Szia!

A karaktered életútját úgy kell elképzelned, mintha a sajátod lenne, tehát, a való életben is kezdőként vágsz bele mindenbe és csak később válsz a munkád mesterévé, ha kellő aktivitással és jó érzékekkel rendelkezel. A karaktered kezdő pozíciója függ az előtörténetedet nyelvezetétől és minőségétől, de kezdőként nagy valószínűséggel csak egy bolti kiszolgáló vagy egy kezdő feltaláló (jelen esetedben fegyverkovács-tanonc) bőrébe bújhatsz bele.

Tisztelettel,
Ashikaga

Ashikaga Eisaku
Játékos

Adatlap
Rang: Civil / Alvilági
Chakraszint:

Témanyitás  Hasegawa Miharu Hétf. Júl. 04 2011, 20:21

Sziasztok!

A Naruto-kun aktív olvasója vagyok ott találtam a fórumra. Smile A napomat a fórum és a Szabályzat tanulmányozásával töltöttem, illetve karakterem alapjainak lefektetésén gondolkoztam. Viszont lenne pár kérdésem mielött elkezdeném az előtörténet írását.

Ha Juurin klán beli karaktert szeretnék indítani, akkor be kell adni valamiféle pályázatot, kérvényt, vagy pedig az előtörténet minőségén múlik csak az engedélyezés?
Ahogy láttam van már egy Juurin klán-beli. Kensei. A karakterem történetét az ő történetéhez és leírásához kéne igazítani, vagy külön szálon futhatnak?

Ha nagyon megbojgatnám a Juurin klánt, akkor természetesen van saját ötletem is, de ennek klánnak a története most megfogott. Smile
Hasegawa Miharu
Hasegawa Miharu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Danzou Hétf. Júl. 04 2011, 21:25

Be kell adnod egy kérvényt, amit mi megszavazunk. Azonban kiünő előtörinek kell lennie, ha megakarod szavaztani, és akkor is csak később aktiválódik a karakteredben. 2 Juurin karakter van eddig az oldalon: Kensei és Kin Ryu
Danzou
Danzou
Inaktív

Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:

Témanyitás  Hasegawa Miharu Hétf. Júl. 04 2011, 21:29

köszi a választ! azthiszem nem bonyolítom egyikünk életét sem. Very Happy
Hasegawa Miharu
Hasegawa Miharu
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Aoyama Shizuka Hétf. Júl. 04 2011, 21:37

Genin csapatot alkotnánk, csak bennem érős kételyek támadtak: Az én karakterem 12 éves, a másik lány 17, a harmadik tágét meg nem tudjuk. Ilyen korkülönbséggel nincs baj? Shocked Ezt így lehet?
Aoyama Shizuka
Aoyama Shizuka
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikaku Kedd Júl. 05 2011, 00:24

A csapatoknak az akadémiai végzés utáni kialakítása csak egy út, ami az azonos korú csapatokat kialakítja, azonban speciálisabb összeállítások bármikor előfordulhatnak ha azonos az illetők szintje és képessége illetve van valami közös bennük.

Nyugodtan alkossatok csapatot.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap

-= Kérdések =- - Page 12 Empty May Yuriko

Témanyitás  May Yuriko Kedd Júl. 05 2011, 10:01

3 lány lehet egy csapatban vagy kell egy fiú is?
May Yuriko
May Yuriko
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 128

Témanyitás  Ayami Remiyu Kedd Júl. 05 2011, 11:12

Szerintem lehet. Sőt biztos, hogy lehet mert mi is 3-man vagyunk. Ha Mestert nem számolom bele.

(Bocsi stafftol, hogy bele kontárkodtam az itteni dolgokba)
Ayami Remiyu
Ayami Remiyu
Játékos Mesélő

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 253

Témanyitás  mostlikelykilled Szer. Júl. 06 2011, 12:28

Bocsi, hülyén fog hangzani, de megmondaná valaki, hogy hogyan kell játszani? Csakmert a szabályzatban arról mintha nem sokat írnának, bár lehet, hogy elkerülte a figyelmem. A fő problémám az, hogy azután miután megírtam az elősztoriz, elfogadták és megcsináltam az adatlapot fogalmam nincs mit csináljak

mostlikelykilled
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kazeshi Iroh Szer. Júl. 06 2011, 13:04

Keresel társakat, és a fórumba írod, hogy mi történik... mit csinálsz, mit mondasz stb. De pl ha jól emlékszem az is benne volt a szabályzatban, hogy az adatlapot linkelni kell Very Happy
Kazeshi Iroh
Kazeshi Iroh
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 121

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

12 / 40 oldal Previous  1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 26 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.