-= Kérdések =-
+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
14 / 40 oldal
14 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Ha írtam egy küldetés és kaptam rá jutalmakat akkor azokat miképpen kell elszámolnom az adatlapomon ?
Fusino Kei- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 231
Hát nem akarok hülyeséget mondani jap de sztem ha ch-pont jutalmat kaptál akkor azt add a jelenlegi chakra pontodhoz és ha pénzt akkor azt a pénzhez.
Ha pedig valami tárgyat akkor azt a jutalmakhoz szerintem jap
Ha pedig valami tárgyat akkor azt a jutalmakhoz szerintem jap
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Értem és köszi de ezt valamiképp alá kell támasztani, pl. egy linkel ami az említett küldetésre mutat ?
Fusino Kei- Játékos
Adatlap
Szerintem nem jap De először ha jól tudom akkor a mini adatlapodra kell beírni és utána beírhatod a rendes adatlapra jap
Shiren- Játékos
Adatlap
Még egy kérdésem lenne, hogy ha el akarok menni máshova, a városon belül, akkor azt nem kell jelölni? Mondjuk, ha a tó partra akarok menni...
Aida Emiko- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 144
A chakra mar fenn van a miniadatlapodon, ha valaki ad felviszi. Egyebeket az adatlapodba felvezetsz es a jutalmak pontban linkeled a postot amiben kaptad.
A poziciod a jeatekteren nem allando, tehat nem kell folyamatosan jelenteni hol vagy, ha valamit szeretnel onalloan vegezni akkor leirhatod a helyszinen, de ha nem fontos cselekves akkor az elmenyek forumba is felvezetheted az ott talalhato szabalyok szerint...
A poziciod a jeatekteren nem allando, tehat nem kell folyamatosan jelenteni hol vagy, ha valamit szeretnel onalloan vegezni akkor leirhatod a helyszinen, de ha nem fontos cselekves akkor az elmenyek forumba is felvezetheted az ott talalhato szabalyok szerint...
Most már értem. Köszi !
Aida Emiko- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 144
Én is köszönöm.
Fusino Kei- Játékos
Adatlap
May Yuriko
Az élményeket , bővítményeket milyen rendszerességgel kell írni?
May Yuriko- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 128
Kelleni semmikor sem kell. Viszont, ha nem szeretnél örökké 100-as ch szintű genin maradni, akkor azért érdemes. Maximum havonta kettőt.
Shikoku Naoki- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 931
Állóképesség : 331 (B)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 600 (A)
Ügyesség/Reflex : 900 (S)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin
Chakraszint: 851
May Yuriko
Köszi ! már csak annyi hogy az mindegy hogy a hónap elején közepén vagy a végén írom ?és hogy ezt kalandok vagy edzések végén szokták irni ?
May Yuriko- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 128
1. Az mindegy.
2. Bármikor írhatod, csak a terjedelem és a benne foglaltak a lényeg.
jap jap
2. Bármikor írhatod, csak a terjedelem és a benne foglaltak a lényeg.
jap jap
Shiren- Játékos
Adatlap
Mint Mirubi is írta, lényegtelen, hogy mikor írod a valós élet szempontjából, viszont a bővítmény és az élmény az két különböző dolog. Vagyis, inkább amolyan bogár-rovar kapcsolat.
Bővítményt írhatsz bármikor, hiszen az összefoglalja, hogy mi történt veled, mit játszottál ki a karaktereddel, de ezzel nem nagyon alakítod a karaktered történetét. Míg egy élmény, az lehet egy jutsu kijátszása, edzés egy ismerőssel, vagy egy szimpla bevásárlás is, azaz ebben az esetben történik valami a karaktereddel, van valahol és csinál valamit. Ergó e közben nem ajánlatos egy gyilkossági nyomozás közepén lenni
Bővítményt írhatsz bármikor, hiszen az összefoglalja, hogy mi történt veled, mit játszottál ki a karaktereddel, de ezzel nem nagyon alakítod a karaktered történetét. Míg egy élmény, az lehet egy jutsu kijátszása, edzés egy ismerőssel, vagy egy szimpla bevásárlás is, azaz ebben az esetben történik valami a karaktereddel, van valahol és csinál valamit. Ergó e közben nem ajánlatos egy gyilkossági nyomozás közepén lenni
Shikoku Naoki- Játékos
Adatlap
Hali!
Full kezdő vagyok szóval bocsi ha kérdésem hülyeségnek hangzik. Idáig nyaraltam azért nem volt időm a játékra. Az lenne a kérdésem hogy
1. Kell e mesélő személyre szabva, és ha igen kinek írjak ez ügyben ?
2. Csapat társakat honnan tudok szerezni ?
3. Még nem játszottam fórum szerepjátékkal, de annyi hogy simán elkezdek írni egy fórum szálba és az általam megélt kalandokat élmény formájában publikálom ?
Egyenlőre ennyi kérdésem van kösz előre is a válaszokat.
Full kezdő vagyok szóval bocsi ha kérdésem hülyeségnek hangzik. Idáig nyaraltam azért nem volt időm a játékra. Az lenne a kérdésem hogy
1. Kell e mesélő személyre szabva, és ha igen kinek írjak ez ügyben ?
2. Csapat társakat honnan tudok szerezni ?
3. Még nem játszottam fórum szerepjátékkal, de annyi hogy simán elkezdek írni egy fórum szálba és az általam megélt kalandokat élmény formájában publikálom ?
Egyenlőre ennyi kérdésem van kösz előre is a válaszokat.
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
Engedd meg, hogy megválaszoljam a kérdéseid:
1-2: a "küldetések" topikban kell írnod, ott majd elvállal egy mesélő, illetve a mesélő tud neked játékostársakat is szervezni!
3: a fórum alapú szerepjáték alapja, hogy leírod, a karaktered mit csinál. A főoldalon megtalálod az országokat, egyéb nemzeteket, ahol a különböző helyszínekre lehet írni, ott tudsz más játékosokkal játszani, illetve a mesélővel. Gyakorlatilag ott folyik a történet.
Az élmények pedig a fejlődéshez kellenek, ezekben vagy összefoglalod azt, amit korábban lejátszottál a különböző helyeken, vagy fiktív történetet találsz ki, amit nem játszottál ki. Az élményeknek külön szabályzata van, ezt abban a topikban tudod elérni.
Remélem, valamire mész a magyarázatommal.
Shintaro Yun- Játékos
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 998
Shintaro Yun Köszönöm a válaszodat most már végleg összeállt a kép !!!
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
Nos nekem az lenne a kérdésem, hogy nekem, mint bábhasználónak lehet-e elsődleges és másodlagos Chakra elemem? A választ előre is köszönöm.
Edit: Ha megvan egy kezdő három fős Genin csapat akkor ők elkezdhetnek játszani sensei nélkül is vagy feltétlenül kell nekik egy csapatvezető?
Edit: Ha megvan egy kezdő három fős Genin csapat akkor ők elkezdhetnek játszani sensei nélkül is vagy feltétlenül kell nekik egy csapatvezető?
Nakashima Shigehito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 120
Sziasztok,
nekem az lenne a kérdésem, hogyha már benne vagyok /mármint elkezdődött/ egy küldetésem, attól még írhatok bővítménybe jutsu tanulást, vagy meg kell várni a történet végét???
nekem az lenne a kérdésem, hogyha már benne vagyok /mármint elkezdődött/ egy küldetésem, attól még írhatok bővítménybe jutsu tanulást, vagy meg kell várni a történet végét???
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 1130
Nah, itthon vagyok egy éjszakára, és máris találtam alkalmat okoskodásra. Yess!! ^^" (Talán még rímelt is.)
Shigehito: Sajnos első kérdésedre nem tudok biztos választ adni, szerintem lehet elsődleges illetve másodlagos chakrád idővel, hiszen a kivételes chakrakontroll, amivel rendelkezik egy bábmester nem zárja ki azt, hogy elemi chakrát "használjon". Mert a bábmesterség tulajdonképpen "csak" magas szintű chakrakontroll, amit a fonalai felett gyakorol a ninja. De - mint említettem - ebben azért nem vagyok biztos, remélem valaki okosabb is hozzászól. ^^
A második kérdésedre a válasz, hogy természetesen elkezdhettek játszani mesélő nélkül is. Talán még egy mesélő is szívesebben vállal majd el titeket, ha már mint összeismerkedett csapat "jelentkeztek" és nem kell a szokásos,unalmas köröket lefutnia veletek.
Kodomo: Szerintem várd meg a kalandod végét, hiszen nem tudhatod, hogy mi fog történni mire a végére érsz. Tehát gondolom úgy tervezted írni a jutsutanulást, hogy amikor a jelenlegi kalandod végetér, akkor tanulod a jutsut. Ezt azért nem lehet előre leírni, mivel nem tudhatod, hogy miként fog végződni a kalandod. Simán lehet, hogy elfognak (ha jól látom szökött ninja vagy) és azzal ér véget a kaland, hogy egy börtönben raboskodsz. Ott nehezen tanulsz jutsut, főleg azon feltételek mellett, ahogyan azt előre leírtad. Tehát nem érdemes ugrándozni az időben, előre megírni dolgokat, mert semmi sem biztos, csak ha már megtörtént.
Shigehito: Sajnos első kérdésedre nem tudok biztos választ adni, szerintem lehet elsődleges illetve másodlagos chakrád idővel, hiszen a kivételes chakrakontroll, amivel rendelkezik egy bábmester nem zárja ki azt, hogy elemi chakrát "használjon". Mert a bábmesterség tulajdonképpen "csak" magas szintű chakrakontroll, amit a fonalai felett gyakorol a ninja. De - mint említettem - ebben azért nem vagyok biztos, remélem valaki okosabb is hozzászól. ^^
A második kérdésedre a válasz, hogy természetesen elkezdhettek játszani mesélő nélkül is. Talán még egy mesélő is szívesebben vállal majd el titeket, ha már mint összeismerkedett csapat "jelentkeztek" és nem kell a szokásos,
Kodomo: Szerintem várd meg a kalandod végét, hiszen nem tudhatod, hogy mi fog történni mire a végére érsz. Tehát gondolom úgy tervezted írni a jutsutanulást, hogy amikor a jelenlegi kalandod végetér, akkor tanulod a jutsut. Ezt azért nem lehet előre leírni, mivel nem tudhatod, hogy miként fog végződni a kalandod. Simán lehet, hogy elfognak (ha jól látom szökött ninja vagy) és azzal ér véget a kaland, hogy egy börtönben raboskodsz. Ott nehezen tanulsz jutsut, főleg azon feltételek mellett, ahogyan azt előre leírtad. Tehát nem érdemes ugrándozni az időben, előre megírni dolgokat, mert semmi sem biztos, csak ha már megtörtént.
Shikoku Naoki- Játékos
Adatlap
Oké köszi:9. Am nem vagyok szökött ninja...
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Chakraszint: 1130
Nakashima Shigehito:Bábmesterként nem használhatsz elemi jutsukat
Danzou- Inaktív
Adatlap
Szint:
Rang:
Chakraszint:
Szeretném megérdeklődni, hogy pl: ha a szintem mondjuk még nincs A, de a chakrám elég hozzá, hogy megtanuljak egy A szintű jutsut akor ez megoldható?
Kenshiro Karu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)
Adatlap
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645
Mindkét feltételnek érvényesülnie kell ahhoz, hogy jutsut tanulhass. Tehát ha megvan a chakrád és ha szint is ugyanolyan, vagy nagyobb akkor tanulhatod. Viszont egy mesélő engedélyével ez a dolog meg van oldva, viszont a mesélők is csak akkor fogják megengedni ha csak egyetlen egy szint szükséges a jutsu tanulásához. Pl.: a Technika A szintű, de te még csak B vagy, akkor egyeztetsz egy mesélővel és vele lerendezed a dolgot
Darui- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot
köszi a segítséget!
Kenshiro Karu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)
Adatlap
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645
14 / 40 oldal • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 27 ... 40
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
14 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.