-= Kérdések =-
+127
Gawakatsu Hikuro
Ayokama Makoto
Uzumaki Kushina
Nozara Shiba
Hiei Urameshi
Deidara
Uchiha Itachi
Fudou Shun
Dokujaku Tano
Aburame Shino
Yamato
Funaki Hachiro
Akasuna no Sasori
Hokoshita Kinta
Unazaki Ashura
Katsumi Kawachi
Nosaru Kyoya
Atsui Taiyashi
Akari Tenshi
Sanagi Natsu
Kakuzu (Inaktív)
Shikotou Sei
Djuka Daisha
Jiraiya
Kamio Hiraku
Hazame Karou
Akira
Korotsuki Kazeno
Kusuki Eiko
Kitori Musato
Hakkyou Katsumi
Grakon Teizan
Hara Akahito
Moriyama Shinimi
Kagemare Kuzomi
Hoshino Takayuki
Yamori
Osumi Hiroto
Itanashi
Shikamaru(Inaktív)
Aono Takefumi
Goukai Hio/Shii-Ann
Hisao
Hitsugaya Haruke
Arekkusu Orokana
Ishimaru Hatsuharu
Hyuuga Emiko
Kenshiro Karu
Djuka Kodomo
Nakashima Shigehito
Taidana Kaito
Fusino Kei
Azumi Yuurei
Aida Emiko
Naozumi Yamashita
Shiren
Tessei
Rouku Hiashi
Kazeshi Iroh
mostlikelykilled
Ayami Remiyu
May Yuriko
Aoyama Shizuka
Hasegawa Miharu
Ashikaga Eisaku
Makenshi
Hateshi
Darui
Ryuuga Gawa
Kawanari Yuusuke
Namide Takezo
Izumitani Suzume
Tsihidoro Raiden
Saya
Hazukage Kurono
Rock Lee
Karasuto Mao
Itou Ooku
Hyuuga Shakaku
Fényes
Miroku No Minovara
Shin
Kaibutsu Hiroto
Hime Satsuki
Takeyanagi Tomoko
Hidan
Raion Tensei
Hatake
Matosho Satoshi
Kaz
Katsutomo Goukan
Shintaro Yun
Hasegawa Kazuki
Touya
Hawake Kochio
Ruru
Hatake Kakashi(Inaktív)
Fumetsu Yume
Sayuri Akeme
Junichiro Saruwatari
Konan1
Gosai Seishi
Sai
Iwahara Takuma
Daishi Kanetsugu
Hikari
Yomi Yama
Naeku Riun
Kushieda Unazaki Tessa
Hiraga Natsu
Zetsu
Unazaki Fumimaro
Danzou
Huramino Saito
Tenshi
Fujikage Koichi
Karin
Shikaku
Haru Noriko
Tenten
Ayanokoji Takashi
Daizo Tensei
Uzumaki Naruto
Yunaki Amirei Nyo
Shikoku Naoki
Hidetora No Minovara
Raidon Hoshi
131 posters
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
29 / 40 oldal
29 / 40 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Igen lehet nekem szinte ez volt az első kérdésem a szabály változáskor (ha biztos vagy a technikádban és nem kell a staff segítsége akkor igen) a És a Kuchiyose no Jutsu-t nem tudom ...
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275
Killer Bee írta:1.: A mai naptól érvényes a szabálymódosítás
2.: A saját jutsu (legyen az akármilyen szintű) ki lehet játszani a Tanulásban, vagy felkérhetsz egy mesélőt arra, hogy segítsen. Ez azért van így, mert ugye saját jutsuról beszélünk, amit a kitalálója alkotott meg és ő ismeri mélyebben a technika részleteit. A mesélő csak egy körítést tud adni a tanuláshoz, tehát ezért mindkét módon lehet tanulni.
3.:Így van. A karaktered nem lehet egyszerre több helyen. Azonban van olyan opció, hogy megkéred a mesélődet, hogy küldetés közben tanítson meg egy jutsut. Ez lehetséges és könnyen bele lehet építeni a kalandba, hisz Narutoék is a Zabuzás küldetés alatt tanulták meg a fára mászást. Ily módon meg lehet tanulni egy jutsut is, csak értesíteni kell róla a mesélőt és érdeklődni, hogy meg tudja e oldani.
Hiroto: Mivel te lekezdted írni a dolgot és már majdnem kész vagy vele, így neked még engedélyezem, hogy a Tanulásokba betedd a dolgot. Amint ezzel kész vagy, jelezd nekem és átolvasom
Mirubi itt a bizonyíték, hogy jól emlékeztem !!!
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 275
Előtöri alapján, ha elveszett ninja vagyok, legalábbis Konoha szemszögéből, és letelepedek Kiribe, akkor be lehet lépni a Bishamonba? Mert elvileg elveszett ninja beléphet.
Akari Tenshi- Halott Karakter
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 396
És arról tudni, hogy meddig? Jó lenne egy ilyen kis infó morzsa, mert ezt a karit szeretném beléptetni.
Adatlap
A kawariminek van hatótávolsága? Mármint arra gondolok, hogy van-e olyan távolság, ahol már nem működik a bekészített fadarabbal.
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)
Dani: Nem nem lehet Uchiha karaktert indítani, illetve itt külön topicot nyitni sem lehet a kérdéseidnek. Ha egy kicsit jobban megnézed, van már itt egy Kérdések Topic
Darui- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a Dokuzetsu Konbo // A Haragos Nyelv Kombinációja technika sebességét lehet használni, gyors mozgásra is, vagy csak a technika közben lehet elérni a sebességet? Mivel ezt a technikát megtanulta Karu elvileg képes ezzel a sebességgel mozogni? Ez mennyire meríti ki a testét fizikailag? Milyen távot tehet meg vele ha esetleg kijátszom?
a segítséget előre is köszönöm!
a segítséget előre is köszönöm!
Kenshiro Karu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645
Elméletem szerint és mivel edzettél, el tudod érni a kellő sebességet, ami a technikához kell, így lényegében mehet a menet, viszont ez téged annyira merít ki, mintha a technikát használnád. Na nem az egész kombinációt, csak ami a gyors helyváltoztatás illeti. Ami ugye akár shunshin is lehet nem feltétlen szimpla fizikai erő, de ez mellékes. Na sikeresen belegabalyodtam a magyarázatomba. Uh… -_- Amit mondani akarok, hogy el tudod érni azt a sebességet, amit az edzésed során elértél, viszont a fáradtság attól függ mennyire vagy hozzászokva a használatához. Mert ugye egy dolog megtanulni a technikát, és más dolog profi szinten alkalmazni. Ha sokat gyakoroltál a technikával a megtanulás után, megy mint a fadöntögetés puszta kézzel, ha meg csak megtanultad és használtad egyszer kétszer, akkor még rendesen ki is tud fárasztani. Persze nem durván de oda vág pár használat. Értem ez alatt a sebesség elérését is.
Aono Takefumi- Játékos Mesélő
- Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 180 (C)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)
Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490
kérdésem lenne, hogy a villámpó penge jutsunak mekkora limitje van??? Tehát hány fegyvert /katana és shuriken/ lehet lepecsételni??? Ez a két fegyver érdekelne jelenleg
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Chakraszint: 1130
Szerintem nincs limitje, vagy ha igen akkor elég magas.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Chakraszint: Pénz&Sárm
ok köszi:)
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Chakraszint: 1130
Aono Takefumi írta:Elméletem szerint és mivel edzettél, el tudod érni a kellő sebességet, ami a technikához kell, így lényegében mehet a menet, viszont ez téged annyira merít ki, mintha a technikát használnád. Na nem az egész kombinációt, csak ami a gyors helyváltoztatás illeti. Ami ugye akár shunshin is lehet nem feltétlen szimpla fizikai erő, de ez mellékes. Na sikeresen belegabalyodtam a magyarázatomba. Uh… -_- Amit mondani akarok, hogy el tudod érni azt a sebességet, amit az edzésed során elértél, viszont a fáradtság attól függ mennyire vagy hozzászokva a használatához. Mert ugye egy dolog megtanulni a technikát, és más dolog profi szinten alkalmazni. Ha sokat gyakoroltál a technikával a megtanulás után, megy mint a fadöntögetés puszta kézzel, ha meg csak megtanultad és használtad egyszer kétszer, akkor még rendesen ki is tud fárasztani. Persze nem durván de oda vág pár használat. Értem ez alatt a sebesség elérését is.
Köszönöm a segítséget!
Kenshiro Karu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)
Adatlap
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645
Újra itt!
Jutsu tanulással kapcsolatos kérdést tennék fel. Ugye van olyan tanulási lehetőség, hogy kijátszás.
A kijátszás ugye a játéktérben történő elsajátítás. A kérdésem az lenne, hogy könnyebb chakrakontrollal járó technikákat éles helyzetben is el lehet sajátítani?
Mivel a kijátszás az a játéktérben történik, és a karakter életében, ezért egy harc alatt is tanulható új technika? Persze nem kell ilyen A-S-B szintre gondolni. De mint pl az elemi jutsuk is kifejleszthetők. Példa.: A Katon beállítottságú ninja egy Endan-t akart "ellőni" az ellenfele felé. De Több ch-val és sok gyakorlattal véletlenül egy Nagyobb golyót lőtt ki ami a Goukakyu no Jutsu. Vagy éppen elront valamit és lángszóró lesz, így ismerkedik meg egy másik technikával.
Ilyet lehet? O.O
Jutsu tanulással kapcsolatos kérdést tennék fel. Ugye van olyan tanulási lehetőség, hogy kijátszás.
A kijátszás ugye a játéktérben történő elsajátítás. A kérdésem az lenne, hogy könnyebb chakrakontrollal járó technikákat éles helyzetben is el lehet sajátítani?
Mivel a kijátszás az a játéktérben történik, és a karakter életében, ezért egy harc alatt is tanulható új technika? Persze nem kell ilyen A-S-B szintre gondolni. De mint pl az elemi jutsuk is kifejleszthetők. Példa.: A Katon beállítottságú ninja egy Endan-t akart "ellőni" az ellenfele felé. De Több ch-val és sok gyakorlattal véletlenül egy Nagyobb golyót lőtt ki ami a Goukakyu no Jutsu. Vagy éppen elront valamit és lángszóró lesz, így ismerkedik meg egy másik technikával.
Ilyet lehet? O.O
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
//Miru kérdése engem is érdekelne;)//
De az én kérdésem az lenne, hogy egy állattal való vérszerződést csak és kizárólag mesélővel együtt lehet kijátszani? Élményben nem lehet kijátszani, a kuciyose-t kihagyva. Magának a történetnek, pontosabban egy fejezetnek ez lenne a első fontos része :S
//A varjúkkal való szövetséget szeretném, remélem, megírhatom élményben, mert van egy jutsu-m is, +mesélővel nem fogok találkozni még egy ideig, aki lemesélné nekem:S
Köszi:)
De az én kérdésem az lenne, hogy egy állattal való vérszerződést csak és kizárólag mesélővel együtt lehet kijátszani? Élményben nem lehet kijátszani, a kuciyose-t kihagyva. Magának a történetnek, pontosabban egy fejezetnek ez lenne a első fontos része :S
//A varjúkkal való szövetséget szeretném, remélem, megírhatom élményben, mert van egy jutsu-m is, +mesélővel nem fogok találkozni még egy ideig, aki lemesélné nekem:S
Köszi:)
Itanashi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1834
Erő : 500 (A)
Gyorsaság : 252 (C)
Ügyesség/Reflex : 252 (C)
Pusztakezes Harc : 530 (A)
Adatlap
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1600
Nekem egy olyan kérdésem lenne, h az állat edzését, ha az egy edzőnél van, azt hogy kéne kifejteni? Mert azt a tanácsot kaptam, h menjek el az edzésre, de nem igazán tudok róla írni. Muszáj vele menni és ha vele megyek, akkor mégis hogy írjam le?
Adatlap
Mirubi: Szerintem nem, legalább is nagyon hangyányi ennek az esélye, mivel egy-egy technika létrehozásánál, mikor tanulod, pont azt kell megtanulnod, hogyan formáld a chakrád, pontosan mennyit kell és hogyan, ráadásul a technikákhoz kell kézpecsét is, amellyel - egyszer valamelyik stafftól olvastam ezt - "megmondod" a chakrádnak, mit is akarsz tőle. Ráadásul, ha valaki begyakorolt valamit precízen, és jól tudja használni, már piszok nehéz elrontani, te sem tudnál orra esni a biciklivel, csak komolyabb külső behatásra, azért, mert izgulsz stb., nem. (Kivéve, ha egy vékony pallón akarsz átbiciklizni, de ebben az esetben a nehézség nem a biciklizés mikéntjében van, ami már természetes mód megy, hanem a kormány precíz egyenesben tartásában, nem megfelelő lendületben stb.)
Sendo: a kuchiyose-nél, szerintem, a komolyabb feladat a szerződés olyan szintű megkötése, hogy az állatok valóban meg is bízzanak benned, és legalább a veled egyenrangú, vagy alacsonyabb szinten állók vegyenek valamibe. Ezt elnyerni ennél a technikánál a legnehezebb, egyben a technika veleje is, hiszen mit ér, ha megidézel valakit, ah az kb. úgy otthagy, mint Szent Pál az oláhokat? Azt kell mondjam, nem, ezt a részét sem lehet élményben megírni - a szabályzatmódosítás főleg eme jutsu nyomán merült fel első körben.
Tenshi: ilyesmi edzéseket könnyedén el lehet képzelni a kutyaiskolák példájára, ahol alapvető engedelmességre, és parancsszavak felismerésére oktatják a valóságban a kutyusokat. Ilyesminek kell elképzelni egy sima edzést is az állatnak (legyen az bármilyen, maximum az állat alapvető sajátosságait hozzá kell képzelni, egy kígyót nem tudsz arra megtanítani pl, hogy fekszik, áll, ül; a macska meg kb. tesz rád, hiába is próbálkozol xD), ha valami speciálisabb edzésen van, akkor azt fejtsd ki, pontosan milyenen, mert így vaktában elég nehéz válaszolni, egyébként légy kreatív, és nézelődj állatos videók között, amik a tanításukkal is kapcsolatosak, az adhat ötleteket - a google ilyenkor is lehet ám jó barát.
Ha valamit nem jól gondoltam, nyugodtan javíthatnak az illetékesek
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Köszi Sai a választ, és a tanácsokat biciklizéshez
A kézjelek eszembe sem jutottal ^^" Kösziiiii!
A kézjelek eszembe sem jutottal ^^" Kösziiiii!
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Yo, fegyverfanatikum visszatért!
A kérdésem a következő. A senbon záporozás nevezetű technikánál, tudjátok amivel Shigure ki akarta nyírni Gaarat (Epic fail) nos a kis hulla jelölt a chakrájával irányította rá a senbonokat. Szóval a kérdés, ezúttal tényleg. Ez itt is áll a technikára vagy direkt nem lett feltüntetve? Elvégre a leírás szerint itt csak szépen szétszórja a senbonokat, plusz ha az epizódot nézzük, illetve máshol is találtam leírást nos ott a senbonok chakrával való irányítása fel van tüntetve. Lényegében azért érdekel, mert a karakter fegyverekre van specializálva vagy majd csak lesz, mindenesetre nem mindegy, hogy random módon szórom a tűket vagy irányítani is tudom őket.
A választ előre is köszönöm!
A kérdésem a következő. A senbon záporozás nevezetű technikánál, tudjátok amivel Shigure ki akarta nyírni Gaarat (Epic fail) nos a kis hulla jelölt a chakrájával irányította rá a senbonokat. Szóval a kérdés, ezúttal tényleg. Ez itt is áll a technikára vagy direkt nem lett feltüntetve? Elvégre a leírás szerint itt csak szépen szétszórja a senbonokat, plusz ha az epizódot nézzük, illetve máshol is találtam leírást nos ott a senbonok chakrával való irányítása fel van tüntetve. Lényegében azért érdekel, mert a karakter fegyverekre van specializálva vagy majd csak lesz, mindenesetre nem mindegy, hogy random módon szórom a tűket vagy irányítani is tudom őket.
A választ előre is köszönöm!
Sanagi Natsu- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 140
Léteznek zenekarok Naruto világában?
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)
A senbonos technikáknál nincs irányítás a kilövés után. Az irányt mindig a fegyver kilövése határozza meg. Az, hogy irányítva vannak kilőve nem jelenti hogy végig irányítás alatt állnak. Ne keverjük.
Ha a jinchuurikiből kiveszik a bijuut, miért hal meg?
Atsui Taiyashi- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 130
Szvsz nem azért hal meg, mert kiveszik belőle a Bijuu-t, hanem ahogy kiveszik. Ha minden igaz Kushina-ból is kivették, mégsem halt meg. Vagy igen? O.o
Na mindegy, szerintem a Gedo Mazo miatt halnak bele a jinchik, mivel az Akatsukinak nem érdeke, hogy könyörületes vagy gyengéd legyen, őket nem zavarja, ha meghal a célszemély.
Szerintem ha nagyon akarják, ki tudják szedni a bijuu-t a hordozójából úgy is, hogy ne haljon meg, csak ennek ugye semmi értelme, mert ha valaki el képes viselni a démont, akkor nem fogják belőle kiszedni, örülnek neki, hogy találtak egy megfelelő jinchurikit, ha pedig nem képes elviselni... akkor ezt csak akkor fogják megtudni, amikor már kitört belőle, és megölte a hordozóját a bijuu.
Na mindegy, szerintem a Gedo Mazo miatt halnak bele a jinchik, mivel az Akatsukinak nem érdeke, hogy könyörületes vagy gyengéd legyen, őket nem zavarja, ha meghal a célszemély.
Szerintem ha nagyon akarják, ki tudják szedni a bijuu-t a hordozójából úgy is, hogy ne haljon meg, csak ennek ugye semmi értelme, mert ha valaki el képes viselni a démont, akkor nem fogják belőle kiszedni, örülnek neki, hogy találtak egy megfelelő jinchurikit, ha pedig nem képes elviselni... akkor ezt csak akkor fogják megtudni, amikor már kitört belőle, és megölte a hordozóját a bijuu.
Shikamaru(Inaktív)- Inaktív
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: Nem fontos
Az aznime/mangában leírják, hogy belehal az a kliens akiből eltávolítják a bijuut. A halál az eltávolítás után véleményem szerint azért következik be, mert a Bijuu és a Jincuuriki chakra és chakrahálózata szorosan összekapcsolódott, (ha nem akkor hogy tudna a Bijuu chakrát adni a Jinc.-ének?!). Az pedig köztudott, hogy a chakrahálózat szorosan kapcsolódik a létfontosságú szervekhez amik megsérülnek az eltávolítással. (ezt a Hinata vs Neji harcban mondják el) Tehát lényegében az eltűvolított Bijuu felbojgatja hordozója chakrahálózatát, ezzel az összes szervét is és ebbe hal bele. Ami Kushinát illeti, ha megfigyeljük ő is már csak éldöglődött és amúgy is a halálán volt, ezért is akarta csak egyedül feláldozni magát Narutoért, valamint olyasmit emlegettek még az amine/mangában, hogy Kushina azért tudta életben tartani magát még egy kis ideig, mert az örvény országából származik és nem egy pecsét technikát ismer. Azt nem tudom, hogy hogyan de valószínűleg használhatott egy pecsétet ami adott neki egy kis időt, de ettől még a halálán volt.
Jó a szó tesó!
Jó a szó tesó!
Darui- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot
29 / 40 oldal • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 34 ... 40
Naruto Gundan :: Kódex :: Archívum
29 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.