Fusino Toge

3 posters

Go down

Fusino Toge Empty Fusino Toge

Témanyitás  Fusino Toge Pént. Júl. 15 2011, 12:27

Egy küldetést kaptam a falumtól Amegakure no Sato-tól. Egy a szintemmel megegyező D küldetést. A küldetésem pedig az volt, hogy: Ishigakure és Amegakure határáig el kellett vinnem egy titkosított tartalmú levelet. Ezután ott ezt átadni egy Ishigakurei ninjának és hazatérni a faluba. Az Ishigakurei ninja, pedig ezután a falujában leadja a titkos tartalmú levelet. Egyszerűnek tűnt a küldetés és ezért is csak engem küldtek, mert úgy gondolták, hogy egy ember elég erre a feladatra. Meg egy ember gyorsabban tud haladni és rejtőzködni is könnyebb így. Felszerelésemet és a titkos tartalmú levelet bepakoltam, hátizsákomba és reggel útnak is indultam. Az időpont a találkozásra kötött volt és tudtam, hogy minimum egy nap mire odaérek, ezért kicsit korábban indultam el.
Nem nagyon kellett így sietnem, amúgy se szeretem a rohanást. A küldetés előtt megfontoltan megterveztem utamat, hogy semmiképp ne ütközzek ellenállásba. Az eső szakadatlanul esett, de ez nálam maga volt az örömforrás. Olyan nekem az eső, mint egy segítőtárs, akivel jó utazni. Ezért mosolyogva sétáltam az esőben, azon gondolkodva, hogy apám mesélt nekem egy emberről, aki használni tudta az Ukojizai no Jutsu-t. Ezzel a jutsuval a ninja képes volt egy akár teljes rejtőző falut elborító esőt is befolyásolni úgy, hogy a vizsgálandó terület fölött szétteríti a chakráját, ezzel minden esőcseppbe chakrát juttat, amik leesve találkoznak minden eső- verte ember chakrájával. Egy ilyen vagy egy ehhez hasonló jutsu elsajátítása volt, amit mindenképp fontosnak tartottam még az életemben. Út közben úgy gondoltam, hasznosabb, ha közben gyakorlom új jutsumat (ez a jutsut kaptam ajándékként), hogy tökéletesítsem a használatát!
- Suiton: Mizurappa!!!
Ekkor a számból egy intenzív vízsugarat köptem a szükséges kézjelek után. Ennél a jutsunál a vízsugár igen keskeny és nagy nyomású, ezért először kisebb aztán egyre nagyobb faágak levágására használtam. Később pedig egy fatörzs elvágásával próbálkoztam, kezdetben eredménytelenül, alig vágtam meg a fatörzset, később nagyobb sikerekkel. Miután sikerült a törzsét elvágni utána a feldarabolásával is gyakoroltam a jutsut. A feldarabolt fát magammal vittem, ami persze plusz súly, de úgy gondoltam erőnlétemet ezzel is fejlesztem és még szükségem lesz a fára tűzrakáskor. Meg már esteledett és sok utat megtettem így gondoltam meghúzódom valahol. Fogadóban nem szállhattam meg, mert akkor veszélyeztettem volna a titkos tartalmú levelet, ezért találtam egy barlangot és ott húzódtam meg. A barlang bejáratához, egy dróthuzalt erősítettem térd magasságban két farönk közé. Így ha valaki be akarna jönni a barlangba zajt csap, mert beleakad a huzalba. Tüzet gyújtottam a barlangba a korábban felszabdalt fákból, bár vizes volt a fa, de így is sikerült. Táskámból kivettem és megsütöttem egy húst a tűzön és vacsoraként elfogyasztottam. Nyugovóra tértem.

Korareggel ébredtem, az eső még mindig esett. Átvizsgáltam minden megvan e. Mindent a helyén találtam és összepakoltam még a dróthuzalt is. A találkozási helytől körülbelül három órára voltam és a találkozóig még négy órám volt. Ezért komótosan nekiindultam az útnak és a nyakamba lógó kendőt, az arcomra húztam maszkként, mert forgalmasabb utakon is át kellett kelnem. A találkozási idő előtt fél órával érkeztem és vártam. A találkozási terület még Amegakure területén volt egy apró tisztás erdővel körül ölelve és az eső szakadatlanul esett. A megbeszélt időpontban nem érkezett senki, vártam még egy órát és ekkor egy ninja jelent meg. Arca takarva volt csak a szemei látszódtak. Hátán egy hátizsák volt. Övére erősítve 4 kunai. Elég furcsa volt számomra, hogy nem viseli a fejpántját.
Egy kód szó bemondása után adhattam csak át neki a levelet.
- Üdvözöllek! – mondtam neki és nyakamba húztam maszkomat.
A táskát levettem a hátamról.
- Mi a kódszó? - kérdeztem tőle.
Szótlanul ált a zuhogó esőben. Fura volt ez a hallgatás nekem.
- Itt a levél a táskámba! – mondtam és a táskámba nyúltam mosolyogva mintha a levélért nyúlnék, de egy füstbombáért nyúltam. Ezután erőből elé hajítottam. Gyorsan hatalmas mennyiségű füst szállt fel. Én azonnal jobbra ugrottam. A levelet a táskából kivettem és a ruhámba rejtettem. A táskámat meg odébb dobtam. Az eső most is előnyömre volt.
- Suiton: Mizurappa!!!Ahol előbb láttam, hogy áll oda lőttem a vízsugarat. Nem láttam talált-e, de érzékeim szerint nem.
- Katon: Dai Endan!!! – hangzott fel és tőlem balról egy tűzlabda süvített felém.
- Katon: Endan!!! – halottam, miközben az előző tűzlabda elől egy fordulattal kitértem. A második tűzlabda kisebb volt, mint az első. Az elől is kitértem, de súrolta a jobb lapockámnál a ruhámat és kiégette egy részen.
Abban a pillanatban, hogy nem tudta a jelszót, teljesen világos lett, hogy nem ő, akivel a találkozóm lett volna. Előtte csak sejtettem, mert nem volt rajta a fejpántja, pedig ezzel is jelezte volna, hogy Ishigakure-i ninja.
Kiugrottam a füstből egy fa ágára és a füstöt kémleltem hol lehet.
- Katon: Hiendan!!! - egy gyorsabb és már nem gömb alakú „tűztüske” ütközött neki a faág tövének, amin álltam, de a becsapódás pillanatában leugrottam az ágról.
Mosolyogtam, mert már minden világos volt. A ninja szinte biztos, hogy nem Ishigakure-i ninja, mert nincs ninja fejpántja és szinte csak tűz elemű jutsukat használ, ami szintén nem jellemző az Ishigakure-i ninjákra, bár megeshet. Viszont az összes jutsu amit eddig használt mindegyik D szintű jutsu volt, szóval hasonló képességekkel bíró ninja lehet, mint én. Így a menekülés lett a B terv. Tudnom kellett mi történt a ninjával akivel valójában találkoztam volna.A legalapvetőbb Suiton Ninjutsu használtam, ami alapképesség Amegakure shinobiknak:
- Kirigakure no Jutsu!!! – kiáltottam és közben a kos kézjelet formáztam a kezemmel. A füst már kezdett eltűnni, helyette viszont köd szállt fel, ami engem előnyösebb helyzetbe hozott. A köd fenntartására koncentráltam, miközben megláttam a ködben az ellenségemet. Elővettem két shurikent és felé dobtam teljes erőből. Az egyiket kivédte, de a másik az oldalába fúródott. Megszédült és megcsuklott. Itt volt az alkalom.
- Suiton: Mizurappa!!! – kiáltottam.
Már fáradtam így nem tudtam beleadni minden erőmet, így gyengébb lett a jutsu. Viszont eltaláltam és a vízsugár egy fához csapta. Úgy nézett ki, mintha leült volna pihenni a fa tövébe. Felvettem a földről a kunait, amit kikerült és a jobb kezembe vettem. Elkezdtem felé sétálni. A ninja magánál volt, de nem mozdult. Mikor oda értem felnézett. Mosolyogva ennyit mondtam neki:
- Tűz jutsuk esőben, nem elég előnyös! Hogy hívnak ninja? – nem válaszolt. A kunai-om a bal oldalából állt ki, de nem ment olyan mélyre. Oda léptem hozzá és az arcáról lehúztam a kendőt, ami takarta.
- Mit tettél a ninjával, aki helyett te jöttél? – kérdeztem tőle.
- Leütöttem, lehet meg is halt. – válaszolta. Végre halottam tőle pár szót.
- Most hol van az a ninja? – kérdeztem nyugodtan.
- Pont a két falu határán lehet, keresd meg! Azt tudtam, hogy egy Ishigakurei ninja jön majd át a határon és az időt is tudtam, hogy mikor, nem volt nagy ügy elintézni. – vajon honnan tudhatott ennyit erről a titkos találkozóhelyről?
- Mit akarsz elérni, mi a célod?
- Szökött ninja vagyok, úgy szerzek pénzt, ahogy csak tudok és az információ pénz. Hallottam, hogy itt egy fontos levél kerül cserére. Az sok pénzt jelent nekem és a rabló bandámnak.
- A pénzért? Gyenge ok a küzdelemre. – erre a mondatra gúnyosan elmosolyodott.
Láttam, hogy alig tud mozdulni, de nem fog belehalni a sebesülésébe. Nekem meg sietnem kell, hogy a Ishigakurei ninját még életben találjam. – Vigyázz magadra szökött ninja! – mondtam mosolyogva és elfordultam.
- Te a Fusino klánból származol. - jelentette ki bátorsággal a hangjában. Meglepett, hogy tudja, melyik családból származom és nem tudtam honnan jött rá.
- Igen a nevem Fusino Toge, honnan jöttél rá, hogy Fusino vagyok?
- A jobb lapockádon, az a jel. – akkor jutott eszembe, hogy kiégett az egyik tűzlabda miatt a ruhám és biztos meglátta a jobb lapockámon lévő családi tradicionális tetoválását, amit 15 éves korban érdemelnek ki a családtagok. A tetoválás egy darumadarat ábrázol.
Folytatta beszédét: - Láttam már embert ilyen tetoválással. – felkeltette ez a mondat a figyelmemet, mert klánom és saját célom is a klán társak összegyűjtése és így a klán erejének és hatalmának megerősítése.
- Ki volt az, akin ilyen jelet láttál és most hol van? – kérdeztem tőle, érdeklődve.
- Egy férfi volt a nevét nem tudom csak, hogy a Fusino családból származott.
- Mi van most vele? – erre a kérdésemre hangosan felröhögött. Nem értettem miért.
- Ishigakure-n át tartott Amegakure-ba és ott kaptuk el a rabló bandával. Erős volt, de kimerült és mi többen voltunk. Már nem él! – mosolyogva mondta mindezt.
- Mit csináltatok vele??? – kiáltottam.
- Volt nála egy kisseb vagyon és egyéb tárgyak. Aki megölte az kapta, meg ami nála volt.
- Ki ölte meg mond meg a nevét!– közben erősebben megmarkoltam a jobb kezembe lévő kunait és felé mutattam vele.
- Én öltem meg! – üvöltötte és közben sötéten nézett rám. Gondolataim azon jártak, hogy meg kell bosszulnom és csak akkor egyenlítem ki a számlát, ha megölöm a gyilkosát. Gyorsuló léptekkel elkezdtem felé haladni, de nem rémült meg, lehet már felkészült a halálra. Lehet, hogy nem veszíthet semmit és nem bánja, ha véget ér az élete. Odaértem elé.
- A kunaiomat kérném vissza. – mondtam és egy hirtelen rántással kihúztam belőle a kunaijt, ami belefúródott harcunk közben az oldalába. Amire ő nyögött egyet és a sebéhez kapott. Ha ő ölte meg akkor nála vannak a klán társam vagyona ezek szerint. A kihúzott kunaijal levágtam a hátizsákját a hátáról és magamhoz vettem.
- Sosem leszek, olyan, mint te. – mondtam neki és egy energiatablettát dobtam az ölébe, amit ha bevesz lesz elég energiája, hogy a legközelebbi faluig eljusson. Ezután eltettem a kezembe lévő kunait. Megnéztem a táskáját és találtam benne egy pénzes zsákot benne pénzzel és pár tekercset, ami nagy meglepődést okozott nekem. A tekercsek között a Fusino család rejtett technikáit tartalmazó tekercset is találtam. Amit eddig úgy halottam, hogy eltűntek vagy elpusztultak. Találtam még a Fusino klán történelméről tekercseket és birtok papírokat is. Nagyon megörültem a régi tekercseknek. Ezeket a családi ereklyéket végre hazavihetem méltó helyükre. Táskámat felvettem a földről és a levelet visszatettem a táskába. Hátra néztem a szökött ninjára, még mindig a fának dőlve ült, a sebe még kicsit vérzett. Túl fogja élni…
A levéllel nem mehettem vissza a faluba, ha már eddig eljutottam, szóval úgy gondoltam, hogy ha nem találom meg az Ishigakurei ninját, akkor leadom én a levelet Ishigakure-ba. Elindultam, hogy megkeressem a ninját a határon, talán még él. Fél óra keresés után meg is találtam, egy bokorba feküdt kábultan. Sebet nem láttam rajta sehol, a szökött ninja azt mondta, hogy leütötte, de ezek szerint hazudott. A ninja keltegetésre felkelt és elmesélte, hogy valaki megtámadta és altatógázt használt rajta. Szerencsére semmi baja nem volt. A levelet átadtam neki és sietősen távozott, hogy minél hamarabb leadja a levelet a falujában.
Én pedig boldogan haza indultam. Amegakure no Sato-ba. Plusz egy hátizsákkal, ami a klán társamé volt. Amikor Amegakure no Sato-ba értem felkerestem küldetésem adóját és beszámoltam az eseményekről. Megkaptam kellő jutalmamat a küldetés teljesítéséért. Ezután a klán öregjeinek leadtam a tekercseket, ami sok hasznos információ mellett a klán régen kifejlesztett titkos jutsuit is tartalmazta. Jutalmamul a klán a hátizsákban lévő tárgyakat és kisebb vagyont nekem ítélte. Ez a küldetés sok tapasztalatot és meglepetést okozott nekem.Az életem egy fontos pontja volt ez a küldetés.
Fusino Toge
Fusino Toge
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165

Vissza az elejére Go down

Fusino Toge Empty Re: Fusino Toge

Témanyitás  Shikaku Csüt. Júl. 21 2011, 03:16

5 chakra, nem mintha a harc nem lett volna elég heves, de túlgondoltságot se látok benne.
Az alapvető díjazás itt 1000 ryo a nehezítés miatt, az extrákon pedig elgondolkodnék. Személy szerint a 'vagyont' az öregek kezéen tartanám, nem hinném, hogy túl sok hasznát veszed illetve hogy bármikor is ilyen könyen lemond a klán fenntartásáért küzdő testület egy anyagi segítségről. Listát visont kérnék arról, miféle tárgyakra gondoltál, és kiszortírozom mi maradhat.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Témanyitás  Fusino Toge Csüt. Júl. 21 2011, 18:41

Köszönöm a jutalmakat!
Igazad van abban, hogy ilyen könnyen nem mond le a klán fenntartásáért küzdő testület egy anyagi segítségről. Smile Jogos és értelemszerű. Smile

A lista a talált tárgyakról:
A klán régi titkos jutsuit tartalmazó tekercsek, amit a Fusino öregjeinek adtam és még vizsgálják.

1 db Légzőkészülék
5 db Gázbomba
3 db Elemi chakra-érzékeny papír
5 db Energiatabletta
1 db Sai

Egy táskába nem fér bele sok minden szóval ezekre gondoltam...
Fusino Toge
Fusino Toge
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shikaku Vas. Júl. 24 2011, 16:57

Az az 5 gázbomba milyen gáz? Ha füstombára gondoltál maradhat, a többiekkel együtt, egészségedre.
Shikaku
Shikaku
Játékos

Adatlap
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: nem lényeges

http://animecomment.blog.hu/

Témanyitás  Fusino Toge Hétf. Júl. 25 2011, 10:43

Köszönöm szépen a tárgyakat! Igen a füstbombára gondoltam.
Fusino Toge
Fusino Toge
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sai Pént. Dec. 28 2012, 19:07

Egyértelműsítő poszt csupán, hogy itt egyelőre nincs ellenőriznivaló (hogy mesélőé legyen az utolsó poszt ^^)
Sai
Sai
Főadminisztrátor

Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.