Fusino Suneku
2 posters
1 / 1 oldal
Fusino Suneku
Augusztusi bővítmény
Az első napok egyedül
Szüleim hajnalban mentek el. Elkísértem őket a falu határáig. Anyukám még egyszer elismételte mit is kell csinálnom, hogy sikeresen vezessem a háztartást. Utána Amegakure no Satou határában végül elbúcsúzkodtunk. Nehezen ment az elválás, de végül csak sikerült. Kicsit könnyes szemmel indultam hazaféle.
Otthonom szinte kongott az ürességtől. 2 hálószoba, konyha, nappali, fürdő, pince és sehol semmi élet, csak én. Már semmi kedvem nem volt visszafeküdni aludni annak ellenére, hogy még csak hajnali 6 óra volt. Megreggeliztem, természetesen az ágyamban, mert a szüleim ezt eddig nem engedték nekem. Ezt követően azonnal lementem a pincébe megpróbálni kinyitni a titkos kaput. A szüleim persze meghagyták nekem, hogy még egy jó ideig meg se próbáljam, mert nincs elég chakrám a kapu kinyitásához. Ennek ellenére egy percig sem gondolkodtam reggeli után, hogy megpróbáljam-e. Még el sem mosogattam már mentem is le a pincébe, bár valószínű, hogy a mosogatást egyébként is kihagytam volna.
A pince a szokott látványt nyújtotta gyér volt a világítás, a téglából készült falak nyirkosak és mohásak voltak. Mindenhol rengeteg kacat hevert, teljesen rendetlenül, polcokon, ládákban vagy csak úgy a földön. Ezekkel most nem foglalkoztam, hanem a szemben lévő fal felé indultam meg ahol a rejtett kapu volt. Nehezen lehetett észrevenni, de én tudtam, hogy hol keressem.
Elmutogattam az előre betanult kézjeleket. Ezek sehova sem voltak leírva csak a szüleimtől tanulhattam meg.
„Még szerencse, hogy figyeltem, amikor apa megtanította” – gondoltam
A kézjelek után a kapu közepére raktam a kezem és elkezdtem chakrát koncentrálni. A kapu legnagyobb meglepetésemre lassan elkezdett nyílni. 1 percnyi koncentrálás után, amikor már elég nagy rés volt, hogy átférjek rajta abbahagytam a chakra koncentrációt és megpróbáltam belépni rajta. A kapu szinte azonnal bezáródott és a lábamat is visszatartotta valami a fal vonalában. Újra nekikezdtem a procedúrának és kb 3 perc koncentráció után a kapu teljesen kinyílt. Kicsit félve beléptem és vártam, hogy miyen tekercset találok bent, és hogy milyen új jutsukat tudok róluk megtanulni. A szobában… semmi nem volt. Miután jobban körülnéztem rájöttem, hogy a semminél azért egy kicsit több. Az apró szobában tényleg nem volt semmi, csak a szemközti falon volt 3, a kintihez hasonló, kisebb kapu. Semmiféle felirat nem volt rajtuk, így nem láttam indokoltnak, hogy miért is van 3 újabb kapu bent. Mindenestre feltételeztem, hogy a működés elve megegyezik. Odaálltam balról az első kapuhoz, újra elmutogattam a kézjeleket és elkezdtem koncentrálni, a kapu 5 percnyi koncentrálás után csak pár millimétert, vagy annyit sem mozdult meg. Ezt megismételtem a másik 2 kapunál is a középső egyáltalán nem mozdult, míg a jobb szélső 10-15 centire tárult csak ki. Miután rájöttem, hogy ez nem fog menni feladtam a próbálkozást.
A következő napokban magamtól edzettem, valamint a pincét túrtam fel használható dolgok után kutatva. A pincében mindent találtam csak hasznos dolgokat nem nagyon. Voltak teli és üres boros és sakés üvegek, pokrócok, kerti eszközök, néhány nem használt váza, elhasznált seprűk és takarító eszközök, gyerekjátékok, használhatatlanra rozsdásodott shurikenek stb.… a sok kacat közt azért találtam valamennyi aprópénzt, valamint a keresés vég felé egy kicsit poros és kopott, de jó állapotú tekercsre is rábukkantam. A tinta természetesen nem volt elmosódva hiszen egy ninja tekercsről beszélünk. A kiírás szerint a tekercsbe 5 shuriken volt belepecsételve, amiket a szokásos módon lehetett feloldani. Az apró tekercset az övtáskámba csúsztattam egy olyan helyre ahol mindig könnyen elérhetem így azonnal hasznosíthatom őket.
"Mégiscsak megérte áttúrni a teljes pincét" - gondoltam
Mikor egyik nap délután a várost jártam és az akadémia mellett mentem el hirtelen rájöttem valamire. A város közepén felüvöltöttem és elkezdtem hazafelé sprintelni. A szemtanúk teljesen hülyének néztek, de én is magamat. Amikor hazaértem kinyitottam a postaládát és ott volt a csapatbeosztás. Amióta a szüleim elmentek elfelejtettem megnézni a postát. Pedig anya többször is elmondta. A papíron az állt, hogy az edzés aznap reggel kezdődik.
„Tök hülye vagyok” – gondoltam
Gyorsan magamra kaptam az edző felszerelést és elkezdtem futni a kiképző terep felé. Amikor odaértem sétálásra váltottam és próbáltam úgy tenni mintha misem történt volna.
Fusino Suneku- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 165
Re: Fusino Suneku
Aranyos Bemelegítésnek tökéletes, színvonalas kis sztori volt. Remélem, hasonlóan kellemes játékélményeid is lesznek majd
Jutalom: +10 chakraszint (de csak azért ilyen kevés, mert nem lett kijátszva a fórumon)
Adatlapodra ne felejtsd el feljegyezni a változást, és további kellemes időtöltést
Jutalom: +10 chakraszint (de csak azért ilyen kevés, mert nem lett kijátszva a fórumon)
Adatlapodra ne felejtsd el feljegyezni a változást, és további kellemes időtöltést
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Szint: S
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.