-= Kérdések =-
+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters
6 / 40 oldal
6 / 40 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Szerintem sima Tobidoguval nem lehet fegyvereket kilőni, viszont saját technikát lehet alkotni rá.
Yuumi Hiroshi- Játékos
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 120
A következő lenne a kérdésem, legfőképp a jelenlegi Jutsufelelősöktől, hogy ezt a technikát íjászattal, nyílak kilövésével is lehetne-e használni, mert szerintem három nyilat ugyanannyi idő kilőni, mint három kunait elhajítani, de biztosra szeretnék menni.
"Név: Heiki Bunshin no Jutsu //Fegyver Klón Technika//
Típus: Ninjutsu/Bunshin Jutsu
Kézjelek: Ökör - Kígyó - Tigris
Leírás: A használó először elhajít néhány shurikent, kunait, vagy más dobófegyvert, majd a kézjelek elmutogatása után másolatokat készít az elhajított fegyverről. Ezek a másolatok sérülés okozására nem képesek, elsősorban összezavarásra alkalmazható.
Erősség: Célja az ellenfél összezavarása. Segíti a valódi dobófegyver találatának az esélyét.
Gyengeség: Sebzésre nem alkalmas, aki képes érzékelni/látni a chakrát, az könnyedén átlát rajta.
Szint: C
Chakraszint: 150"
"Név: Heiki Bunshin no Jutsu //Fegyver Klón Technika//
Típus: Ninjutsu/Bunshin Jutsu
Kézjelek: Ökör - Kígyó - Tigris
Leírás: A használó először elhajít néhány shurikent, kunait, vagy más dobófegyvert, majd a kézjelek elmutogatása után másolatokat készít az elhajított fegyverről. Ezek a másolatok sérülés okozására nem képesek, elsősorban összezavarásra alkalmazható.
Erősség: Célja az ellenfél összezavarása. Segíti a valódi dobófegyver találatának az esélyét.
Gyengeség: Sebzésre nem alkalmas, aki képes érzékelni/látni a chakrát, az könnyedén átlát rajta.
Chakraszint: 150"
Dokujaku Tano- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 20
Adatlap
Chakraszint: 245
Yo!
Tano én válaszolok neked, mivel anno én fejlesztettem ki saját technikának, ehhez a karihoz, de Shikaku megkért hogy inkább a közösbe menjen be.
Íjászattal is tudod használni viszont van egy hátránya. Miután kilövöd a nyilat, el kell raknod, vagy dobnod az íjat, hogy megalkothasd a kézpecséteket, utána pedig alkalmazd a technikát.
Tano én válaszolok neked, mivel anno én fejlesztettem ki saját technikának, ehhez a karihoz, de Shikaku megkért hogy inkább a közösbe menjen be.
Íjászattal is tudod használni viszont van egy hátránya. Miután kilövöd a nyilat, el kell raknod, vagy dobnod az íjat, hogy megalkothasd a kézpecséteket, utána pedig alkalmazd a technikát.
Hát eldobni nem is, ha az alkaromra akasztom az íjat, már szabadok a kezeim a kézpecsétek megalkotásához, köszönöm a választ, mivel Jutsufelelős voltál bőven megfelel.
Dokujaku Tano- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 20
Adatlap
Chakraszint: 245
Nekem a Suiton: Suimenka Dou no Jutsu//Víz Elem – Vízalatti Mozgás Technika elmélete érdekelne. Valaki röviden el tudná magyarázni, hogy ezzel a technikával hogyan tudok a víz alatt lélegezni? Ha jól olvastam, akkor elméletileg a technika egy buborékot hoz létre a fej körül. Ez úgy működik, mint egy búvárharang vagy valami mást kéne elképzelni? És még egy, a buborékot körülbelül úgy hozom létre, mint a víz börtön jutsut, csak kisebb méretekben vagy a levegő páratartalmát használom fel ehhez vagy már csak akkor jön létre a buborék, ha a víz alatt vagyok?
Akari Tenshi- Halott Karakter
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 396
A buborék a víz alatt jön létre és csak ott működik, pontosan a búvártökfedő elve alapján. A vízbörtön egy vízgömb amiből kivonod az oxigént, amilyen mértékben szeretnéd, ez meg egy buborék ami telítve van levegővel egészséges mértékben.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm
Yo!
Valamilyen módon lehet öregíteni a karaktert? Azt szeretném ha nem csak minden év végén öregedne egy évet, hanem év közben is lenne nála változás.
Valamilyen módon lehet öregíteni a karaktert? Azt szeretném ha nem csak minden év végén öregedne egy évet, hanem év közben is lenne nála változás.
Tottori Shinko- Halott Karakter
- Elosztható Taijutsu Pontok : 23
Adatlap
Chakraszint: 398
Kaito: Pályázat. Szerintem 150-es ch-nál simán. Csak gyakorolni kell. Ugye két felé kell osztani a figyelmedet és sokaknak még az sem megy, hogy késsel villával egyszerre egyenek. De a bábmesterek ezen készsége sokkal kifinomultabb.
Shinko: Pályázat amiben leírod, hogy mik történtek vele az elmúlt egy évben. Nagyobb időugrás az már Engedély köteles, ugyanis valószínű, hogy a karaktered fejlődik is ezen idő alatt, valamint szép hosszú Élményt kell írnod. - Jiraiya voltam
Shinko: Pályázat amiben leírod, hogy mik történtek vele az elmúlt egy évben. Nagyobb időugrás az már Engedély köteles, ugyanis valószínű, hogy a karaktered fejlődik is ezen idő alatt, valamint szép hosszú Élményt kell írnod. - Jiraiya voltam
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Javítanám Jiraiyát! Nem, nem lehet öregedni, gondoljunk bele logikusan, te két évet öregedsz, a veled egyidős meg egyet? Hogy is van ez? Nem lenne reális a karakterek élete egymáshoz viszonyítva. Mi ez a vénítési mánia? O.o
Fail! Hát akkor nem >< Azonban, akkor a Pályázatok leírásán változtatnunk kell, ugyanis ott meg van adva lehetőségnek az életkor megváltoztatása.
Fail! Hát akkor nem >< Azonban, akkor a Pályázatok leírásán változtatnunk kell, ugyanis ott meg van adva lehetőségnek az életkor megváltoztatása.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Nos ha már így a korról beszélünk, akkor nekem is lenne egy kérdésem.
Mivel egy egész év eltelt ugy az oldalon, hogy én nem játszottam, na meg a valóságban is, így érdekelne, hogy én írhatok-e egy olyan hosszabb elbeszélés sorozatott, melyben az az egy évet dolgozom fel? Nagy fejlődésre nem gondoltam, max. ami Ch-t kapok a kalandokra, esetlege gy két technika, melyet a jutsu tanulás topciban játszok ki. Szóval a kereketek belül maradnák, de a történet sorozatok között idő telne el, nem is kicsi, melyet ott jeleznék természetesen. Illetve néhány régebi Jk-val megbeszélve, közösen bevonnám őket egy egy epizódszerepre, amit utána ők i megírnának, de mivel az múlt évben volt, ők emlékként írnák meg.
Nos mindenre azért lenne szükségem, mert Hana az utolsó küldetésére készül Yoshi ellen, szóval úgymond eldöntött, hogy ennek a karakternek méltó befejezést akarok adni, hogy aztán az ujj karakterem vegye át végérvényesen a helyét.
Előre is köszi a választ!
Mivel egy egész év eltelt ugy az oldalon, hogy én nem játszottam, na meg a valóságban is, így érdekelne, hogy én írhatok-e egy olyan hosszabb elbeszélés sorozatott, melyben az az egy évet dolgozom fel? Nagy fejlődésre nem gondoltam, max. ami Ch-t kapok a kalandokra, esetlege gy két technika, melyet a jutsu tanulás topciban játszok ki. Szóval a kereketek belül maradnák, de a történet sorozatok között idő telne el, nem is kicsi, melyet ott jeleznék természetesen. Illetve néhány régebi Jk-val megbeszélve, közösen bevonnám őket egy egy epizódszerepre, amit utána ők i megírnának, de mivel az múlt évben volt, ők emlékként írnák meg.
Nos mindenre azért lenne szükségem, mert Hana az utolsó küldetésére készül Yoshi ellen, szóval úgymond eldöntött, hogy ennek a karakternek méltó befejezést akarok adni, hogy aztán az ujj karakterem vegye át végérvényesen a helyét.
Előre is köszi a választ!
Fujishima Hana- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 230
Specializálódás : Taijustu mester
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 930
Természetesen szabad
Valamint ne felejtsd el, hogy 1 darab jutsut felírhatsz az adatlapodra mindenféle kijátszás nélkül (persze ha még nem tetted meg) ezzel kapcsolatia részleteket a Hírekben megtalálod.
Valamint ne felejtsd el, hogy 1 darab jutsut felírhatsz az adatlapodra mindenféle kijátszás nélkül (persze ha még nem tetted meg) ezzel kapcsolatia részleteket a Hírekben megtalálod.
Darui- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot
Sziasztok.
Már egy ideje nézegetem az Élmények közül a Küldetéseket, mivel szeretnék majd jómagam is írni egyet. Azonban az lenne a kérdésem, hogy írhatok e olyan küldetést, amit mondjuk a karakterem egy évvel ezelőtt teljesített? Tehát a múltból írok le egy küldetést. A karakterem ugye most tizenhat éves, és akkor leírnám, hogy tizenöt éves korában ez meg ez történt egy küldetésen. Szóval lehet ilyet? Vagy csak olyat írhatok ami mostanában történt?
Előre is köszönöm,
Aya-chan
Már egy ideje nézegetem az Élmények közül a Küldetéseket, mivel szeretnék majd jómagam is írni egyet. Azonban az lenne a kérdésem, hogy írhatok e olyan küldetést, amit mondjuk a karakterem egy évvel ezelőtt teljesített? Tehát a múltból írok le egy küldetést. A karakterem ugye most tizenhat éves, és akkor leírnám, hogy tizenöt éves korában ez meg ez történt egy küldetésen. Szóval lehet ilyet? Vagy csak olyat írhatok ami mostanában történt?
Előre is köszönöm,
Aya-chan
Hikari Ayame- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
Ayame a küldetések eleve a játéktérhez képest a múltban történnek, vagyis a jelened az a pillanat, ahol a mesélővel tartotok. Nincs megkötve, hogy mikor kell játszódnia a történetnek, csak nem történhet előbb, mint a mostani kalandod, amit egy mesélővel játszol ki.
Adatlap
Értem, akkor most már nyugodtan fantáziálgathatok. Köszönöm Tenshi.
Hikari Ayame- Játékos
Adatlap
Tenshinek igaza van, azonban csak addig mehetsz vissza a múltban, ameddig a karaktered Előtörténete el lett fogadva. Tehát, az Akadémiai éveidhez ne menj vissza.
Jiraiya- Főadminisztrátor
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Jiraiya nekem volt kalandom, az első ilyen, amit írtam, egészen kölyök koromig, egészen pontosan az óvodáig mentem vissza, egy olyan kaland leírásához, ami benne volt az előtörténetembe, csak sokkal rövidebben
Adatlap
Rendben, köszönöm Jiraiya neked is a választ. Úgyis olyat tervezek, ahol Ayame már genin.
Hikari Ayame- Játékos
Adatlap
Üdv újra.
Mivel ismét aktivizálom magam az oldalon, így rögtön egy kérdéssel kezdem, és kérnék mielőbbi választ egy stafftól, mert addig nem tudok kezdeni játszani.
A kérdésem:
Az öt szív küldi alatt magánéleti okok miatt szó nélkül lettem inaktív, és vissza olvasva Shikaku büntit ígért, ami még nem kaptam meg (tudtommal). Viszont. Shikaku és Obotsu Rei is inaktív lett, és a kaland sem fejeződött be, így nem tartanám jogosnak a büntetést, de azért megkérdem. Jár-e a bünti? Ha igen akkor kénrém jelezni pm-ben.
2. Kérdés:
A folytatás érdekében, valamilyen módon irjam-e ki magam az öt szív küldetésből, vagy folytathatom a nélkül?
Mivel ismét aktivizálom magam az oldalon, így rögtön egy kérdéssel kezdem, és kérnék mielőbbi választ egy stafftól, mert addig nem tudok kezdeni játszani.
A kérdésem:
Az öt szív küldi alatt magánéleti okok miatt szó nélkül lettem inaktív, és vissza olvasva Shikaku büntit ígért, ami még nem kaptam meg (tudtommal). Viszont. Shikaku és Obotsu Rei is inaktív lett, és a kaland sem fejeződött be, így nem tartanám jogosnak a büntetést, de azért megkérdem. Jár-e a bünti? Ha igen akkor kénrém jelezni pm-ben.
2. Kérdés:
A folytatás érdekében, valamilyen módon irjam-e ki magam az öt szív küldetésből, vagy folytathatom a nélkül?
Hazukage Kurono- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 704
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 404 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 658
1. Nincs büntetés
2. A küldetés inaktivitás miatt véget ért gondolom. Elkezdhetsz egy új kalandot.
2. A küldetés inaktivitás miatt véget ért gondolom. Elkezdhetsz egy új kalandot.
Adatlap
Azt szeretném megkérdezni, hogy az élményeknél a megadott sorok száma hol értendő? Worldbe vagy itt az oldalon? Ugye itt jóval szélesebb egy sor, mint worldbe és ezért érdekelne.
Adatlap
A program neve word, és hacsak nem írja oda valaki hogy "wordben" akkor az oldalra értelmezendő bizony.
Amúgy a szabályzatban direkt az egységesítés kedvéért szószám is fel van tüntetve, mint irányszám ˇˇ
Amúgy a szabályzatban direkt az egységesítés kedvéért szószám is fel van tüntetve, mint irányszám ˇˇ
Adatlap
Elolvastam Saito legutolsó tanulását és megragadta a figyelmemet egy kis megjegyzés, miszerint így már meglesz a 10 technikája. Ez most valami szabály vagy megkötés, amiért így utalt a Fuuton jutsuinak számára? Csak mert összeszámoltam, hogy Rui-nak már 13 Szél elemű technikája van, a sajátokkal együtt.
Koreko Rui- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2230
Állóképesség : 980 (S)
Erő : 660 (A)
Gyorsaság : 750 (A)
Ügyesség/Reflex : 850 (A)
Pusztakezes Harc : 740 (A)
Adatlap
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 2064
Rui, azért jegyezte meg, mert elvileg 10 Fuuton-tól "Szélmester"-nek számít. Erről nem rég beszéltem vele chaten, akkor tanulta a 10. szél technikát és mondta, ha az meg van, akkor "Szélmester"-nek számít.
Tessei- Halott Karakter
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 125
Köszönöm a választ! És itt egy újabb kérdés. (Tudom, lassan mindenki agyára megyek, de inkább megkérdezem, nehogy gond legyen belőle.)
Genjutsut lehet élményben tanulni, vagy csak mesélő közreműködésével lehetséges az elsajátítása? Azt tudom, hogy B vagy annál magasabb szintű technikát lehet csak ilyen módon megtanulni.
Genjutsut lehet élményben tanulni, vagy csak mesélő közreműködésével lehetséges az elsajátítása? Azt tudom, hogy B vagy annál magasabb szintű technikát lehet csak ilyen módon megtanulni.
Koreko Rui- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2230
Állóképesség : 980 (S)
Erő : 660 (A)
Gyorsaság : 750 (A)
Ügyesség/Reflex : 850 (A)
Pusztakezes Harc : 740 (A)
Adatlap
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 2064
6 / 40 oldal • 1 ... 5, 6, 7 ... 23 ... 40
6 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.