-= Kérdések =-
+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters
7 / 40 oldal
7 / 40 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Remélem nem probléma, ha én próbálok választ adni, de a szitu a következő, maga a genjutsu tanulás engedélyhez kötött(mint ezt te is tudod, szerintem jobban mind én) de a legtöbb genjutsu technika nem engedélyköteles ergo ha "B" szintű tanulhatod saját magad (tanulásban) illetve ha saját technikád akkor így is úgy is tanulhatod (ha engedély köteles akkor csak mesélővel tanulhatod, bár ezt szerintem nem neked kell neked magyarázni) ... Bár nem vagyok otthon a genjutsu tanulásban, de szerintem ha engedély meg van (már mint a genjutsu tanulásra) akkor mehet a dolog és ugyan az szabály érvényes rá mint a többi technika tanulására. Nem vagyok admin szóval véletlenül se hallgass rám, de legjobb tudomásom szerint így van a "dolog". Ha bármi hülyeséget mondtam volna bocsánat, és még véletlenül sem akartam okoskodni !!!
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 275
Kaito válasza helyes.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Pénz&Sárm
Készíthetitek a vasvillákat. ^^"
No, de ez most tényleg fontos, mivel a fejlődési rendszer szabályzata megzavart egy kicsit! Attól, hogy a karakterem hivatalosan nem lesz chuunin, majd később jounin, még fejlődhet a szintezési rendszernek megfelelően? A legutóbb történtek miatt, nem hiszem, hogy Suiren-t újra chuunin vizsgára küldöm, ha csak nem lesz esetleg hivatalosan is Kusagakure ninjája.
No, de ez most tényleg fontos, mivel a fejlődési rendszer szabályzata megzavart egy kicsit! Attól, hogy a karakterem hivatalosan nem lesz chuunin, majd később jounin, még fejlődhet a szintezési rendszernek megfelelően? A legutóbb történtek miatt, nem hiszem, hogy Suiren-t újra chuunin vizsgára küldöm, ha csak nem lesz esetleg hivatalosan is Kusagakure ninjája.
Kenshiro Suiren- Játékos
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 298
Majd én válaszolok, hogy a többieknek ne kelljen a vasvillával bíbelődniük
A Genin Chuunin Jounin csak egy rang, egyfajta titulus (ami némi extrákkal járhat) a Naruto világában. Ezeket a titulusokat csak a falvak tartják számon, hogy tudják, melyik emberük megbízható, tapasztalt és kész egy esetleges harcra/háborúra. Mivel te elveszett ninja vagy, semmi szükséged ezekre a titulusokra, mert senki sem tartja számon. Viszont ha esetleg úgy döntesz, hogy elkötelezed magad a későbbiekben valamelyik falu mellett, akkor egy próbavizsgát fognak neked tartani, hogy eldönthessék, melyik Rangba tartozol.
Tehát hogy valamelyik karakter mennyire fejlett és erős, nem ezek a titulusok mutatják meg "spoiler alert(naruto anime-manga)":(lásd Narutot aki még mindég genin holott pacsizik a Kyuubival és Bijuubombákkal dobálózik )
A karakterek fejlettségét, a szintek mint az (S - A - B - C ) valamint a chakra mutatja meg
A Genin Chuunin Jounin csak egy rang, egyfajta titulus (ami némi extrákkal járhat) a Naruto világában. Ezeket a titulusokat csak a falvak tartják számon, hogy tudják, melyik emberük megbízható, tapasztalt és kész egy esetleges harcra/háborúra. Mivel te elveszett ninja vagy, semmi szükséged ezekre a titulusokra, mert senki sem tartja számon. Viszont ha esetleg úgy döntesz, hogy elkötelezed magad a későbbiekben valamelyik falu mellett, akkor egy próbavizsgát fognak neked tartani, hogy eldönthessék, melyik Rangba tartozol.
Tehát hogy valamelyik karakter mennyire fejlett és erős, nem ezek a titulusok mutatják meg "spoiler alert(naruto anime-manga)":
A karakterek fejlettségét, a szintek mint az (S - A - B - C ) valamint a chakra mutatja meg
Darui- Inaktív
Adatlap
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot
Nos, ha nem bánja senki, feltennék egy egyszerű, célratörő és számomra nagyon is lényeges kérdést, vagy kettőt, esetleg hármat de biztos, hogy nem négyet!
- pontosan mennyi idő telt el a játék szerint az öt Kage találkozó, a vele együtt tartott chuunin vizsga és a vele párhuzamos Takigakure-i találkozó között?
- ez azért fontos, mert akkor és ott Hana eltűnt! Így a második kérdésem lenne, ha nagyobb idő ( fél esetleg egy év), Kirigakure vagy inkább a shinobi világ hallottnak hisz vagy sem? Mivel egyedül Yoshitaro és Aiken tudja, hogy mi történt ott igazán!
- és a legfontosabb! Mivel eltűntem, Kirigakure hogy viszonyul hozzám, már ha tudja hogy életben vagyok! Visszavár, vagy szökött és körözött ninjává tett újra, ami többek közt Kazuya érdeme lenne, hiszen ő vitte el a rossz híremet a Kage-k elé!
Előre is köszönöm a válaszokat! És minden kép örülnék, ha egy Stafft válaszolna, mert ezek komolyabb kérdések...
- pontosan mennyi idő telt el a játék szerint az öt Kage találkozó, a vele együtt tartott chuunin vizsga és a vele párhuzamos Takigakure-i találkozó között?
- ez azért fontos, mert akkor és ott Hana eltűnt! Így a második kérdésem lenne, ha nagyobb idő ( fél esetleg egy év), Kirigakure vagy inkább a shinobi világ hallottnak hisz vagy sem? Mivel egyedül Yoshitaro és Aiken tudja, hogy mi történt ott igazán!
- és a legfontosabb! Mivel eltűntem, Kirigakure hogy viszonyul hozzám, már ha tudja hogy életben vagyok! Visszavár, vagy szökött és körözött ninjává tett újra, ami többek közt Kazuya érdeme lenne, hiszen ő vitte el a rossz híremet a Kage-k elé!
Előre is köszönöm a válaszokat! És minden kép örülnék, ha egy Stafft válaszolna, mert ezek komolyabb kérdések...
Fujishima Hana- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 230
Specializálódás : Taijustu mester
Adatlap
Chakraszint: 930
1.: Így van, a Kagetalálkozós Chuunin vizsga óta körülbelül 1 év telt el
2.: Nem hiszem, hogy holtnak hisz sem a világ sem pedig Kirigakure és ebből következik a hármas kérdésedre a válasz, miszerint mivel Kirigakure nem talált bizonyítékot afelől, hogy ténylegesen ott hagytad volna a fogad ahol, ezért eltűnt szökött ninjaként kezel, mivel a bizalmuk megrendült benned Kazuya kis akciója után + mindezekre tesz még egy lapáttal az a tény, hogy ez már nem az első falu elárulásod lenne (Kumora godnolok)
(bár szerintem, ha vissza akarsz menni Kiriba, az önkéntes feladás után, na meg egy kitűnő magyarázattal amivel megmagyarázod a kiesett időt, szerintem visszafogad, ám akkor nagyon meg lesz kötve a kezed)
2.: Nem hiszem, hogy holtnak hisz sem a világ sem pedig Kirigakure és ebből következik a hármas kérdésedre a válasz, miszerint mivel Kirigakure nem talált bizonyítékot afelől, hogy ténylegesen ott hagytad volna a fogad ahol, ezért eltűnt szökött ninjaként kezel, mivel a bizalmuk megrendült benned Kazuya kis akciója után + mindezekre tesz még egy lapáttal az a tény, hogy ez már nem az első falu elárulásod lenne (Kumora godnolok)
(bár szerintem, ha vissza akarsz menni Kiriba, az önkéntes feladás után, na meg egy kitűnő magyarázattal amivel megmagyarázod a kiesett időt, szerintem visszafogad, ám akkor nagyon meg lesz kötve a kezed)
Darui- Inaktív
Adatlap
Miután olvastam Hana kérdését, bennem is felmerült egy hasonló. Mivel én sem voltam aktív két évig, nem foglalkoztam a karaktereimmel. Emi végig vándorolt, tehát nem tért vissza az Eső országába. Ha jól számolom, akkor a játékban eltelt időt nézve, már legalább másfél éve nem járt a falujában. Nem kéne már neki is elveszett ninja státuszban lennie?
Hyuuga Emiko- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1930
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 550 (A)
Erő : 800 (S)
Gyorsaság : 590 (A)
Ügyesség/Reflex : 590 (A)
Pusztakezes Harc : 900 (S)
Adatlap
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1322
Nemfeltétlenül, mert ugye Naruto és Jiraiya amikor elhagyták Konohát az edzés fényében, 2 teljes évet voltak távol a falutól és nem mutatkoztak.
A vándor Ninja státusz, lényegében egy jogosítvány arra, hogy az illető körbejárja az országot, a világot, hogy azáltal erősebb legyen. Akikeknek ezt megadják, azok általában a falujuk teljes bizalmát élvezik, így nem hiszem, hogy elveszett ninja kategóriába sorolnának mert jelenleg nem tudják a pontos hollétedet.
A vándor Ninja státusz, lényegében egy jogosítvány arra, hogy az illető körbejárja az országot, a világot, hogy azáltal erősebb legyen. Akikeknek ezt megadják, azok általában a falujuk teljes bizalmát élvezik, így nem hiszem, hogy elveszett ninja kategóriába sorolnának mert jelenleg nem tudják a pontos hollétedet.
Huramino Saito- Játékos
- Tartózkodási hely : Az álom és a valóság határán, hol az édes rémálmok valóra válnak egy lány képében
Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 511
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy bővítményben lehetséges-e az, hogy egy nem befejezett tanulást befejezettnek írok, de a játéktéren még nincs befejezve és úgy megyek tovább, hogy az már a múltban történik és én a jelenben tudom már a technikát? Azért lenne fontos, mert jelentkeztem egy küldetésre, de egy tanulásom lassan négy hónapja tart a mesélő miatt (utána számoltam 15 hét alatt 5 kör, ami nem túl jó átlag) és jó lenne részt venni a küldetésen, de a technikát se szeretném hanyagolni, mert a karakter stílusához (állathasználó karim a Gatsuuga//Dupla Metszőfogat sajátítaná el) illik (mért tanulna bárki olyan technikát, ami nem illik az általa kiválasztott irányhoz?)
És másik kérdés:
Nekem van a Gouwan // Erős Kar technika, amit újévi jutsunak választottam, akkor még csökkentett ch szinttel (asszem 200 körül volt), most viszont 300 ch-s lett, attól nem kell lemondanom róla ugye?
És másik kérdés:
Nekem van a Gouwan // Erős Kar technika, amit újévi jutsunak választottam, akkor még csökkentett ch szinttel (asszem 200 körül volt), most viszont 300 ch-s lett, attól nem kell lemondanom róla ugye?
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)
Mivel előtte választottad még, így nem kell lemondani róla, minden csak azutánra érvényes, hogy bevezettük, ha előtte másként volt, értelemszerűen arra a korábbi volt érvényes, a törvényhozásban sincs visszamenőlegesség. (elvileg, a gyakorlatot hagyjuk néha )
A másik dolog meg sajnos olyan, hogy vagy a jutsu, vagy a kaland, esetleg egyezkedés a mesélővel, hogy hosszabb postot írsz, és ha jó, akkor elfogadja, így meggyorsítva a játéktéri tanulást.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Valószínűleg már sokszor megkérdezték, de én is szeretném megkérdezni, hogy mi annak a menete, hogy egy másik mesélő átvegye a kalandomat ???
Umi Michishio- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 140
Ha két hétig nem kapsz választ egy társadtól vagy a mesélődtől akkor kérheted a partner kihagyását a kalandból vagy a mesélő leváltását. Kivéve ha megegyeztetek a ritkább körváltásokba. Szólsz egy ráérő mesélőnek, aki lebeszéli a másikkal és folytatja a kalandot. Esetleg kérheted a kaland befagyasztását is ha úgy véled más nem folytathatja az adott mesélést.
Itt is hangsúlyozom mindenkinek hogy ez nem Facebook téma.
Itt is hangsúlyozom mindenkinek hogy ez nem Facebook téma.
Hatake Kakashi(Inaktív)- Mesélő
Adatlap
Chakraszint: Pénz&Sárm
Köszönöm gyors válaszodat !
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
Lehet buta kérdés, de mikor lesz kb a következő chunin vizsga ?
Djuka Kazuma- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 120
Na ez egy jó kérdés Kazuma. Chuunin vizsga nemhiszem, hogy lesz a közeljövőben azért mert a háború nemsokára ki fog törni. A ninja nemzeteknek nem lesz idejük arra, hogy vizsgákat indítsanak.
Viszont, ha ténylegesen kitörik a háború, ott a Genineknek lesz nem is kevés alkalmuk bizonyítani, hogy igenis készen állnak a chuunin rangra
Viszont, ha ténylegesen kitörik a háború, ott a Genineknek lesz nem is kevés alkalmuk bizonyítani, hogy igenis készen állnak a chuunin rangra
Darui- Inaktív
Adatlap
Köszi a választ Még egy kérdés, mert fogalmam sincs, hogy hogy működik:
- Mikor lesz megint első elem feloldása képzés? Vagy milyen úton lehet ezt kivitelezni? Pályázat írás vagy bővítmény írás vagy hasonló? Frappáns történettel rájövök, hogy mi az elemem és vagy elfogadjátok vagy nem ? Vagy milyen módon működik ez pontosan ?
- Mikor lesz megint első elem feloldása képzés? Vagy milyen úton lehet ezt kivitelezni? Pályázat írás vagy bővítmény írás vagy hasonló? Frappáns történettel rájövök, hogy mi az elemem és vagy elfogadjátok vagy nem ? Vagy milyen módon működik ez pontosan ?
Djuka Kazuma- Játékos
Adatlap
Felkérsz egy mesélőt, aki egy kis körítést ad, majd az általa irányított karakter a kezébe nyomja a chakraérzékeny papírt, majd az elhasad, elég, benedvesedik vagy félbevágódik elemedtől függően.
Katsumi Kawachi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 571 (A)
Specializálódás : Kenjutsu
Adatlap
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132
az a baj, hogy még sosem volt dolgom mesélővel és fingom nincs ez hogymegy ha valaki pm be eltudná magyarázni azt nagyon meghálálnám
Djuka Kazuma- Játékos
Adatlap
Raidon Kazuma:
Az elem feloldással még várj egy kicsit én azt ajánlom. Kezdj el játszani szerezz egy kis ch szintet és csak egy bizonyos szint felett kezd el tanulni, így kapásból nem hiszem, hogy van elég chakrád egy elemi jutsu tanulására, illetve a mesélők sem fognak még egy elemet nyomni egy genin kezébe aki most jött ki az akadémiáról. Azt ajánlom, hogy keress egy mesélőt és játssz. Ha akarsz elem előtt még tanulhatsz kisebb jutsukat. Ha készen állsz már rá, akkor írsz egy pm-et a mesélővel akivel játszol vagy körbeérdeklődsz, hogy ki szabad egy tanulás erejéig és ő lemeséli neked. Azt ajánlom, hogy kezdésből ne akarjál mindent, mert úgysem kaphatod meg és csak elveszi a kedvedet a játéktól (tapasztalatból mondom). Inkább építs föl magadnak egy célt, hogy mit akarsz csinálni és aszerint haladj. Érdemes már most nézegetni a jutsukat és tudni milyen irányba akarsz specializálódni. Remélem, hogy elég jó és kimerítő választ adtam a kérdésedre és bármi kérdésed van ne félj feltenni, mert segítünk
Az elem feloldással még várj egy kicsit én azt ajánlom. Kezdj el játszani szerezz egy kis ch szintet és csak egy bizonyos szint felett kezd el tanulni, így kapásból nem hiszem, hogy van elég chakrád egy elemi jutsu tanulására, illetve a mesélők sem fognak még egy elemet nyomni egy genin kezébe aki most jött ki az akadémiáról. Azt ajánlom, hogy keress egy mesélőt és játssz. Ha akarsz elem előtt még tanulhatsz kisebb jutsukat. Ha készen állsz már rá, akkor írsz egy pm-et a mesélővel akivel játszol vagy körbeérdeklődsz, hogy ki szabad egy tanulás erejéig és ő lemeséli neked. Azt ajánlom, hogy kezdésből ne akarjál mindent, mert úgysem kaphatod meg és csak elveszi a kedvedet a játéktól (tapasztalatból mondom). Inkább építs föl magadnak egy célt, hogy mit akarsz csinálni és aszerint haladj. Érdemes már most nézegetni a jutsukat és tudni milyen irányba akarsz specializálódni. Remélem, hogy elég jó és kimerítő választ adtam a kérdésedre és bármi kérdésed van ne félj feltenni, mert segítünk
Sayuri Akeme- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 202
Ayame, az elem feloldása és a jutsu tanulás nem kötődik egymáshoz. Nekem is meg van az elemem Genkivel, nem et-vel, és nem tanultam még elemi jutsut, pedig simán meg lenne a chakrám. Az elem feloldása nem feltételez előkészületet, bármikor feloldhatja, a mesélő is, ha írsz neki, h szeretnél bármikor a kezedbe nyom egy papírt, h tessék vezesd bele a chakrád...
Katsumi Kawachi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 571 (A)
Specializálódás : Kenjutsu
Adatlap
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132
Ez teljesen igaz, de szerintem nem sok értelme van annak, hogy tudod milyen elemed van és kész. Ha még jutsut nem is tanulsz hozzá, akkor is az elemi chakrát használni meg kéne tanulni ahhoz, hogy tudj vele valami kezdeni. El emi chakrát viszont nem olyan könnyű használni, hogy egy friss genin megtanulja. Nemré volt egy kis ch emelés az elemi jutsuknál (érthető módon), azzal a felkiáltással, hogy azért a Naruto világában egy egyszerű kezdő genin nem rendelkezik még csak az elem feloldásával sem nemhogy még annak a használatával. Azért tanácsoltam neki, hogy ezt még hanyagolja, mert szerintem neki is jobb ha tapsztalatot szerez mind ő mind pedig a karaktere a játék során. Természetesen nem áll szándékomban vitát indítani a dologról sem itt, sem pedig máshol a fórumon, csupán csak a személyes véleményemet mondtam el
Sayuri Akeme- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 202
Jól láttam, hogy a Taijutsu listából eltűnt a Tsuki Nukeru Atsuki Omoi // Lángoló Égi Kitörés nevű technika? Átnéztem az egész listát és sehol sem találtam. Valamint ebből következik a második kérdésem is. Megmaradhat-e az adatlapon (=használhatom-e), vagy keressünk egy illetékessel valami más megoldást? Sajnos nem emlékszem nagyon a leírásra, csak annyi maradt meg, hogy a használó alulról fölfelé visz be egy hatalmas ütést, úgy, hogy lehetőleg eltalálja az ellenfél állkapcsát.
Kenshiro Suiren- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 298
Áhoj!
Rászántam magam, hogy írjak egy küldetés élményt, láttam, hogy milyen követelmények vannak. Még mindig csak a befejezésnél járok, ami már fél oldal. Nem szeretném összecsapni a dolgot, ezért érdekelne, nagy baj, ha sokkal több, mint 10 sor a bevezető? Természetesen nem fog a többi rovására menni a hosszú bevezető, de gondoltam, ha már megírom, akkor normális irományt adok ki a kezem közül.
Rászántam magam, hogy írjak egy küldetés élményt, láttam, hogy milyen követelmények vannak. Még mindig csak a befejezésnél járok, ami már fél oldal. Nem szeretném összecsapni a dolgot, ezért érdekelne, nagy baj, ha sokkal több, mint 10 sor a bevezető? Természetesen nem fog a többi rovására menni a hosszú bevezető, de gondoltam, ha már megírom, akkor normális irományt adok ki a kezem közül.
Az nem baj, ha több, ha arányos, azért írtam azt a kis segédletet, mert megelégeltem, hogy olyasmiket olvasok, ahol a bevezetés az iromány fele, a másik felében meg összecsapja a küldetést, és mégis azzal jön, hogy de hát ennyi meg ennyi oldalt írtam. Aztán gondoltam, leírom akkor, hogy én hogy képzelem el egy ilyen dolog felépítését. Az csak egy segédlet, nem szentírás, csak érzékeltetni kívántam az arányokat, hogy a fő rész valóban a fő rész legyen , s ez hogy néz ki a minimális követelményként megjelölt 80 sornál pl
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Nos szóval, egy olyan kérdésem lenne, hogy egy civil karakternek megfelelő minőségű előtörténet esetében lehetséges-e egy, a ninja karakterek számára fenntartott (Zárlakatos és kulcskészlet) technikai eszközt megkapnia vagy ez teljes mértékben tabu?
Usake Hiachi- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 920
7 / 40 oldal • 1 ... 6, 7, 8 ... 23 ... 40
7 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.