-= Kérdések =-

+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters

21 / 40 oldal Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next

Go down

-= Kérdések =- - Page 21 Empty Re: -= Kérdések =-

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Aug. 01 2015, 20:02

Amit csak kértek!
De amúgy a "Remete-mód" alatt te a Senjutsut, vagy a Senpou-t érted?

A Senjutsuról már ígértünk leírást ami el is fog készülni.
A Senpou egy stílus és azokra a technikákra használják ezt a megnevezést, amiket Senjutsu közben használnak. Azonban ezeket a technikákat képes a használó Senjutsu nélkül is létrehozni, ám a Senjutsuval jóval könnyebb és jóval erősebb a technika. Hogy miért? Mert a Senjutsu lényege, hogy a Természetből nyert színtiszta chakra minimális mennyiségben is sokkal többet ér, mint a sima chakra. Tehát ha mondjuk egy játékosok 20% chakrát használ el egy technikához a sima chakrájából, addig a Senjutsu Chakrával 10 vagy 5%-ot, mivel a Senjutsu chakra sokkal nagyobb hatásfokkal működik. Fukasaku jól elmagyarázza ezt, de majd elmagyarázzuk mi is Smile

Ezért a Senpou technikák, mint a Kebari Senbon, használható Senjutsu nélkül is, csak nem 1000 hajtűt lő ki a használó, hanem mondjuk csak 100-at. Smile A Senjutsu leírásba ezt belevonjunk majd. Smile

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Katsumi Kawachi Hétf. Aug. 03 2015, 09:12

Most lusta vagyok átjelentkezni, mert így is lenne kérdésem de előtte válaszolok.

A kérdés arra irányult, hogy van-e technikai szinten olyan, hogy remete mód? Tehát tanulható-e a dolog, mint mondjuk egy elemi shunshin. Vagyis arra lennék kiváncsi, hogy a menyétek például megtaníthatjáke nekem a remete módot, ahogy Naruto tanulta a béka remeteséget.

Másik kérdés:

Kumo-Ryū Kaengiri

A technikához mindenképpen Katon beállítottság szükséges, illetve a Hien ide tartozó technikája. A használó először lángba borítja a kardját, majd hevesen csapkodni kezd. Amerre csap, abba az irányba lángok indulnak el és lángba borítják azokat, akiket elér. Nagyon tapasztalt kenjutsu használók képesek lángba borítani nagyobb területeket, így az ott tartózkodókat képes halálra égetni.

Magyar név: Felhő stílus: Lángoló Lefejezés
Besorolás: A szintű
Osztály: Támadó
Chakraszint: 300
Megkötés: Katon elem és a Hien: Goudai Isshin no Iki (Megszelidített elemek útja) ismerete
Alkalmazó: Atsui

Ezzel a technikával kapcsolatban lenne kérdés, mégpedig: ha ezt a technikát megtanulom (nincs tűz elemem), tudnám-e használni vagy alapvetően megtanulni villámmal? Vagy ez erősen saját technika lenne?
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 571 (A)

Specializálódás : Kenjutsu

Adatlap
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Aug. 03 2015, 13:18

A "Remete Mód" az voltaképpen a Senjutsu használata. Így a Senjutsu technikák, a "Remete Mód" azok mind akkor használhatóak, hogyha a használó képes a környezetéből elnyelni a Senjutsu Chakrát.

Ez pedig így kivitelezve igen, Saját technika. De van nem is egy hasonló Raiton ninjutsu az elemi technikáknál.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Doshiri Asuka Kedd Aug. 04 2015, 16:08

Üdvözletty!

Látom, hogy bevezettétek a kombós technikákat és a saját stílust. Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg hasonló lesz-e a bábosoknak, mint bábos manőverek? A sorozatban ugye mutattak pár manővert, érdekelne, hogy lesz-e hasonló topic nekünk, bábosoknak.
Doshiri Asuka
Doshiri Asuka
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 879
Elosztható Taijutsu Pontok : 5

Állóképesség : 302 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 352 (B)
Ügyesség/Reflex : 375 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 804

Témanyitás  Törölt felhasználó Kedd Aug. 04 2015, 22:53

Üdv.
Ha mindent jól értelmeztem, akkor Takigakure jelenlegi helyzete a következő: a chunin alatti lakosság evakuálva a Villám országának északi részére?
Köszi!

Törölt felhasználó
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang:
Chakraszint: 100

Témanyitás  Jiraiya Kedd Aug. 04 2015, 23:31

Asuka:

Manőverek

A bábhasználók ereje általában nem a bábok mechanikájában rejlenek, hanem például azok ötletes kombinálásában, ügyes használatában. Minél gyakorlottabb egy bábos, annál összetettebb, gyorsabb vagy pontosabban időzített mozdulatokat tud bábjaival kivitelezni. Egyszerű mozdulatokat, például kardcsapás, tűvető aktiválása, stb szinte bármely bábhasználó könnyedén használhat. Bonyolultabb mozgások esetén viszont külön gyakorlás szükségeltetik, élményben vagy mesélővel kijátszva. A és S szinten ugyanakkor már harcban is rögtönözhetők különlegesebb manőverek.
Az alábbi példákkal ellátott rendszer mutatja egy-egy manőver erősségét és elsajátításának módját:
E szint: a karakter nem képes manőverekre, csak egyetlen botladozó bábot irányíthat.
D szint: egyszerűbb mozdulatok, mint karddal történő védekezés, bombavető aktiválása, stb. Nem szükséges külön megtanulni őket, de erősségük, gyorsaságuk, pontosságuk lehet növelni edzésekkel.
C szint: valamivel bonyolultabb és akár több bábot igénylő kombinációk is használhatóak, de csak előzetes begyakorlással, ami történhet élményben vagy mesélővel folytatott kijátszással. Példa az animéből: az egyik bábot darabjaira kapjuk, a darabokból kijövő pengékkel pedig átszúrunk egy üreges bábot, melyben korábban csapdába ejtettünk valakit. A pengék pont a másik bábon elhelyezett nyílásokba röppennek.
B szint: egyszerűbb kombinációk rögtönözhetők már, bonyolultabbakat továbbra is tanulni kell. Kettőnél több bábot igénylő kombinációk is elképzelhetők, ha ilyen irányba fejlesztjük karakterünk.
A szint: rögtönözve használhatunk bonyolultabb kombinációkat is és megoszthatjuk figyelmünket számos báb között.
S szint: reflexszerűen használunk mindenféle kombinációt és elérhetjük akár a kugutsu no jutsu határait is, azaz tíz báb irányítását. Kevés báb használata esetén ugyanakkor képessé válunk elképesztően gyors mozgatásra, illetve valósághű, emberi mozdulatokra. Míg alacsony szinten több bábra lehet szükségünk egyetlen ellenfél ellen, itt egyetlen bábbal is sakkban tarthatunk egy alacsonyabb szintű ninja csapatot.

Ezeket a Saját Jutsukba vezethetitek és nem vonnak le chakrát, mivel csak sima kombókról van szó Smile

Zemon

Igen, de leginkább a Genin alatti lakosság, mert ugye a Rejtett Falvakat védeni kell. Az is előfordulhat, hogy a Rejtett Faluban vannak még polgárok, de a Shinobik azok a faluban tartózkodnak, vagy éppen a Tűz Országában. De igen, a lakosság a Villámban van. Smile

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Akira Kedd Aug. 04 2015, 23:44

Továbbra is a senjutsut és a természeti chakra témát folytatnám. Az lenne a kérdésem, ha el akarom sajátítani a természeti chakra használatát azt mennyi chtól tudom? Vagy kell-e hozzá engedély?
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Jiraiya Kedd Aug. 04 2015, 23:54

Természetesen a Senjutsura kell majd engedély, hiszen egy nagyon ritka és nehéz és mindemellett veszélyes chakrairánytási, charkaelszívási, chakraerősítő műveletről van szó. Eddig az oldalon az én emlékeim szerint, csak Yoshitaro kapott rá engedélyt. Az, hogy mennyi chakrától használja a játékos, az igazából mindegy.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Katsumi Mao Szer. Aug. 05 2015, 15:17

Üdvözletem.

Egy olyan kérdésem lenne, ami mulasztásom végett kihathat a karakteremre.
Míg távol voltam és nem aktívkodtam az oldalon, az általam ismert és használt Nijutsuk egy részénke tanulási és használati "költsége" azaz chakraszintje megnőtt és túllépte a karakterem chakra keretét. Ebben az esetben mi történik? A karakterem elveszíti a technikáit, vagy csak nem fogja tudni használni őket hirtelen?

Üdv: Mao
Katsumi Mao
Katsumi Mao
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 162

Témanyitás  Jiraiya Szer. Aug. 05 2015, 15:32

Üdvözlet!
Remélem most már tovább maradsz! Very Happy
Természetesen használhatja őket, hiszen már megtanulta!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Doshiri Asuka Szer. Aug. 05 2015, 15:38

@Hentai sama:

A manőverekről láttam már korábban is a leírást, ennek ellenére írtam. Az alábbi mondatot hogy értelmezzem, a saját technikák számából le kell vonnom a manővereket, vagy független ettől?

Az értelmezendő mondat: "Ezeket a Saját Jutsukba vezethetitek és nem vonnak le chakrát, mivel csak sima kombókról van szó"
Doshiri Asuka
Doshiri Asuka
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Aug. 05 2015, 16:22

Ja igen, akkor kiegészítem! >< Nem vonnak le chakrát, így nem vonódik le a Saját Technikák számából sem.
De igazából ezek amolyan manőverek, amikhez ahogy Deidara leírta, csak gyakorlás kell, ezért a saját manőverek mehetnek Saját Jutsukba és nem tartozik bele a chakrát használó technikákba, így nem is vonódik le. Smile

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Doshiri Asuka Szer. Aug. 05 2015, 19:56

Akkor a manővereimet csak bedobom a karim saját topicjába, valaki leellenőrzi és kész?
Doshiri Asuka
Doshiri Asuka
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szer. Aug. 05 2015, 20:02

Igen! Smile Viszont ha társulnak valamilyen chakrahasználattal (A bábmozgatáson kívül) akkor az már Technikának számít.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Akari Tenshi Szomb. Aug. 08 2015, 00:08

Nekem is kérdésem lenne, mégpedig valószínűleg senkinek nem jutott eszébe, vagy igen, csak én vagyok lüke. Very Happy
A kérdés a következő:
Ugye élményben csak B+ szintű technikát lehet tanulni, viszont játéktéren mesélővel bármilyet. Ugye fegyvert vásárolhatok úgy, hogy írok egy posztot, hogy veszek és csókolom. Egy olyan ötlet jutott eszembe, hogy ugyanez eljátszható-e technikával. Vagyis: Kinézem mondjuk a szabaduló technikát, ha van njk-m, akkor ő segítségével, ha nincs, akkor egy korábban kellett látnom a jutsut, amire meg van a feltétel (elem, szint stb) aminek megfejtem a működési mechanizmusát, majd elsajátítom, de nem élményben, hanem egy poszttal a játéktéren belül, amit aztán megnéz egy mesélő és ha kell esetleg még bővítést kell egy második posztban vagy elfogadja. Itt alapvetően nem lenne megkötve, hogy milyen szintű technika, mivel ez a játéktéren történne. Annyi, hgy szinthez lenne kötve, min B szintű lenne az, aki ilyet tehet, ha egyedül akar rájönni egy technika működésére vagy njk-val/jk-val karöltve, aki ismeri a technikát, vagy esetleg érti már annyira a chakra elméletet, hogy képes legyen egy technika űködési elvét egfejteni és tovább adni azt a diákjának.
Akari Tenshi
Akari Tenshi
Halott Karakter

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 396

Témanyitás  Shimura Danzou Szomb. Aug. 08 2015, 10:35

Szia!

Sajnálom Akira ez már létező dolog, így nem a Te forradalmi ötleted ^^
Gyakorlatilag az ilyesmi semmiben nem különbözik egy hagyománnyos tanulástól, csak annyiban, hogy nincs felvezető rész, így lehetséges. Amennyiben a mesélő engedélyt ad, még az NJK-t is írányíthatod egy picit. Ennek a lényege a puszta gyorsaság. De linkelek is neked, hogy ez hogy néz ki:
http://narutohun.niceboard.org/t38p825-kikepzoterepek  utolsó poszt
http://narutohun.niceboard.org/t74p360-kikotovaros utolsó előtti poszt

Tehát ilyet mindenképpen lehet. Ami Fontos: beszélj előtte egy mesélővel - Staf Taggal!!!! - és Ő ad instrukciókat. Tehát a fogod magad és elkezdesz tanulni egy A szintű technikát az úgy annyira nem menő, ez a fajta tanulási mód inkább csak az alacsonyabb szintű technikák esetén használható, mert azok nem olyan bonyolultak és a trükkjeiket sem olyan nehéz kiismerni.
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap
Rang: Hokage
Chakraszint: Több, mint elég.

Témanyitás  Yamato Szomb. Aug. 08 2015, 11:03

Köszönöm a gyors választ, gondoltam, hogy másnak is eszébe jutott. A Very Happy azért is volt ott. njk-t eg úgy értettem, hogy már olyan, akit ismerek Tenshi esetében Taishi, aki eleve csak tanítani van. Mindenképp csak mesélői engedéllyel lehet njk-t is bevonni vagy irányítani?
Yamato
Yamato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1046

Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967

Témanyitás  Shimura Danzou Szomb. Aug. 08 2015, 11:29

Nem, nem feltétlenül szükséges hozzá mesélői engedély. Ez attól függ, hogy milyen jellegű az NJK, vagy az, amit tesz. Ha spontán megszerzi neked egy A szintű jutsu tekercsét, az már szükségelteti a mesélői rábólintást, de ha mondjuk csak instrukciókat ad egy D szintű jutsuhoz, szerintem az belefér.
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Vas. Aug. 09 2015, 19:36

Tisztelt Ninja Tanács!
Ezúton szeretnék érdeklődni, hogy a kalandáttétel intézménye miként fog megvalósulni, különösen Madara függőben lévő meséléseire vonatkozóan?
A választ előre is köszönöm!
Tisztelettel,
Naka/Zsófi
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Jiraiya Vas. Aug. 09 2015, 19:49

Ahogy mondtam már, Danzou viszi majd a meséléseket, vagy pedig a Félbeszakadt mesélésekhez lehet írni. De hogyha egy Staff tag távozik, akkor általában a többi Staff gondoskodik arról, hogy a mesélései nem vesszenek el a semmibe Smile

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Vas. Aug. 09 2015, 20:05

Igen, valóban említetted, hogy Danzout keressem meg ezzel a kérdéssel, de mivel többeket is érint, így érdemesebbnek találtam egy többek által látott és követett helyszínre megfogalmazni azt.
Azt pedig feltétlenül gondoltam, hogy nem kerülnek mellőzésre a játékok ^^
Naka/Zsófi
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Szint: S+
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Hétf. Aug. 10 2015, 15:28

Üdvözletem!

Mivel Madara staff tagsága megszűnt, érdeklődni szeretnék, hogy ki veszi át a karakterem mesélését. Karakteres mesélésről van szó, tehát a karim életét, pályáját egyengette Madara. Remélem az az illető aki átvesz, hasonlóan aktív lesz és a heti 1-2 kört tudja majd garantálni.

Üdv
Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Shimura Danzou Hétf. Aug. 10 2015, 15:50

Sziasztok!
Természetesen az átvétel megtörténik. Hiroto a Te esetedben egy linket szeretnék kérni arról, hogy hol jártok most. Naka részéről ez nem szükséges, Ő tudom hol játszik.
Hiroto a link azért kell, mert tudom, hogy hol jártatok egy hónapja, viszont arra a posztra nem találtam reagciót, ezért igencsak megkönnyítené a dolgomat, ha segítenéd a kutatást ^^
Shimura Danzou
Shimura Danzou
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Akirama Mamorou Csüt. Aug. 13 2015, 01:32

Hallo! Lusta vagyok végig olvasni mind a 35 oldalt, szóval itt megkérdezem: Valaki tudja hogy a köd hét kardforgatójának (+Suigetsunak) miért van hegyes foga? Nem találok semmi infót erről... az egyetlen dolog ami értelmesnek tűnik, az hogy mivel egy csoport, ezért Kishimoto-sensei jelölte, mint az Akatsuki festett körmeit...Very Happy Szóval, ha bárki tudja, szívesen hallgatom:D (teóriák is jöhetnek:D)
Akirama Mamorou
Akirama Mamorou
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 417
Állóképesség : 150 (D)
Erő : 127 (D)
Gyorsaság : 260 (C)
Ügyesség/Reflex : 230 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (D)

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 372

Témanyitás  Kenta Koizumo Csüt. Aug. 13 2015, 06:05

Üdv!
Szerintem Kisaménak valószínű (ugye ez a szó jelzi, hogy ez csak feltevés >.>), hogy ugyanazért hegyes a foga, amiért Tsumének vagy Kibának, vagy a többi állathasználónak. Ők ugyanis technikáik miatt elég közel kerültek a kutyákhoz (Shikyaku no Jutsu rendszeres használatával annyiszor ölthették magukra egy kutya ismertetőjegyeit, hogy nem csak az érzékelésük fejlődött, hanem testi elváltozások mutatkoztak). Kisaménél is hasonló lehet a helyzet, csak ő nem a rá hasonlító állatok tulajdonságainak gyakori kihasználásától alakulhatott át, valószínűleg sokkal inkább a jelleme és kifejezetten erős chakrája módosíthatta a testét, sokkal nagyobb mértékben, mint az Inuzukáknál (gondolok itt a kék bőre, amiért a fehérek diszkriminálják >.> valamint légzőnyílásszerű kis vonalak vannak az arcán, akárcsak egy cápának). A metamorfózisban szerepe lehetett a Samehadának is, amely voltaképpen saját tudattal rendelkezik, és a kinézete..érdekes. Volt ugye Kisaménak ez a karjával egybeolvadós jutsuja, amelynek során egy időre igazi víziszörnnyé változik, talán ez is közreműködhetett a változások előidézésében. Egyébként hegyes foga Suigetsunak is van, aki (bár ez az animéből nem nagyon derült ki, talán a mangán van benne van) talán rokoni kapcsolatot ápol Kisaméval. Hogy ebből mi következik? Erős a gyanúm, hogy Kisame családjában a ninják túlnyomó többsége generációkon keresztül tagja volt a Köd Hét Kardforgatóinak, és nem kérdés, melyik kardot forgatták mindannyian. Ha jól emlékszem, a Samehada Kisame előtti birtokosa az a nagydarab, majompofa volt, hát, ő is érdekesen nézett ki. Tehát levonva a következtetéseket, alighanem a cápaszerű aura és a Samehada (amit okkal hívnak cápabőr kardnak) tartós időn keresztül való birtoklása együtt beleavatkozhat a használó testének alakulásába.
És hogy az Akatsuki tagjai miért festik a körmüket? Amiért a gyűrűt és a piros felhős köpenyt is viselik: pusztán dizájnból. Talán ez is az egyenruha részét képezi, jelzi a tagok kapcsolatát, és kis fantáziával a mindenképpen egyedi díszítésbe beleláthatjuk az a célt is, hogy a feltűnő körömlakk valamelyest az átlag embertől (vagy ninjától) való éles eltérés szimbóluma. Elvégre az Akatsuki minden tagja már egy másik szinten van erőben, erősebb a legtöbb sima ninjánál.
Akkor ennyi volt az én okfejtésem, remélem, hogy van valaki, aki velem ellentétben nem csak találgat. 
*Koi
Kenta Koizumo
Kenta Koizumo
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 40

Állóképesség : 180
Erő : 200
Gyorsaság : 300
Ügyesség/Reflex : 300
Pusztakezes Harc : 150

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 611

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

21 / 40 oldal Previous  1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 30 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.