-= Kérdések =-

+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters

24 / 40 oldal Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

Go down

-= Kérdések =- - Page 24 Empty Re: -= Kérdések =-

Témanyitás  Koreko Rui Csüt. Dec. 31 2015, 20:47

Még kérdés tőlem, mert szöget ütött a fejembe. Very Happy 
1.) A Moderátori engedély is beleszámít abba az ötbe, amit igényelni lehet vagy csak az, ami a Ninja Tanács elé kerül és közösen születik döntés? Illetve elgondolkodtam valamin, ami az engedélyköteles technikákat illeti. Az mennyire számít egy kérvény eldöntésénél, hogy a korábbiak között mondjuk van olyan xy jutsu, vagy más extra, amit nem a karakter kérvényezett, hanem kapta? Vegyük példának Ruit, az óriás méretű lény idézését soha nem kértem neki, még 6-7 évvel ezelőtt, az előző oldalon egy kaland során a mesélőm írta, hogy kapott plusz chakrát a senseiétől és így sikerült egy óriási farkast megidézni.

2.) Mennyi idő után számít egy vándor ninja elveszettnek? Van valami időbeli korlátja, ami után automatikusan felkerül annak a falunak a "radarjára", amelynek a shinobija? (Tudom, erre inkább Emivel kellett volna rákérdeznem, de egyszerűbb módosítani ezt a postot, mint duplázni.)
Koreko Rui
Koreko Rui
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2230
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 980 (S)
Erő : 660 (A)
Gyorsaság : 750 (A)
Ügyesség/Reflex : 850 (A)
Pusztakezes Harc : 740 (A)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 2064

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Akira Szomb. Jan. 02 2016, 23:50

Az lenne a kérdésem, hogy az az állat, ami velem fejlődik lehet-e ikerpár vagy ha ilyenben gondolkodok, akkor csak az egyik fele? Másik kérdésem, hogy ilyen állat tanulhat-e más mestertől, mint én?
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Akira Szomb. Jan. 02 2016, 23:50

Az lenne a kérdésem, hogy az az állat, ami velem fejlődik lehet-e ikerpár vagy ha ilyenben gondolkodok, akkor csak az egyik fele? Másik kérdésem, hogy ilyen állat tanulhat-e más mestertől, mint én?
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Vas. Jan. 03 2016, 19:29

Sziasztok!

Értelemszerűen a három kérdés felett, tehát teljes egészében figyelmen kívül is hagyható akár – bár tisztában vagyok vele, hogy annál jóval készségesebbek és természetesen lovagiasabbak vagytok, minthogy egy széphölgy szavait az éterben eleresztenétek Very Happy –, s talán inkább egy ötlet is önmagában, nem pedig kérdés.
Sikerült nem tudom hány semmitmondó szóval felvezetnem a... semmit.

Kivitelezhető-e a következő játéktechnikát és gördülékenységet is előmozdító gondolatmag:

A játéktéren és élményekben (kifejezetten a tanulásokban) megjelennek különböző NJK karakterek, akik alapvető – és esetenként legfőbb – feladata (szituációhoz igazodva) az oktatás, különböző chakraműveletek és jutsuk átadása a JK tudástárba. Az oldalon van egy kvázi „NJK birtoklás”, amely keretei között a JK usere irányíthatja az NJK cselekedeteit.
Értelemszerűen a rafinált és egyébként is végtelenül kreatív mesélőinknek egyáltalán nem okoz problémát az NJK karakterek kitalálása (legyen a hétköznapi zabagéptől egészen a rózsaszín agyhalálig szó a személyiségekről), de játékösszefüggésileg, karakterek nexusának, interperszonális hálójának kitágítására esetleg lehetne egy Ismeretségi skálát is rendszeresíteni? Mindössze annyiból állna az egész, hogy a JK vezethetné, hogy eddig milyen NJK-val volt dolga, nagyjából milyen az ismeretségi szint – ez arra lenne jó, hogy sem a JK felhasználójának nem kellene minden egyes élmény megírásakor NJK karakterrel előrukkolnia (és egy olyan alapszituációval, ami valljuk be, eléggé aláaknázható: „találkoztam vele, segítettem neki és a következő nap már meg is tanít egy technikát, mer' én milyen 'jófej' vagyok”), hanem az ismeretségre tekintettel okkal feltételezhető, hogy tanítaná, segítené a karaktert.
A játéktéren pedig úgy valósulna meg – talán –, hogy a JK user kéri a mesélőt, hogy „ezt a karit szeretném, stb”, de természetesen az maradna továbbra is a mesélő komponálása alatt, de a JK konkrét játékbeli tapasztalata alapján tudná, hogy akár harcban, akár szociális interakciókban mire számíthat az NJK-tól, így némileg gördülékenyebbé téve a kalandot azzal, hogy nem feltétlenül kell minden mesélést karakterbemutatással kezdeni, ismertetni az alapképességeket a felettes tiszttel (stb.), valamint közelebb hozva a JK-NJK kapcsolatok közötti lehetőséget.
A JK felhasználója pedig maga dönti el, hogy a korábban játéktéren, élményben társuló, oktató, vagy egyéb szociális funkciót betöltő NJK-k közül melyiket véli megtartandónak a jövőre nézve, kihasználva és kiaknázva egy-egy mesélő, vagy önmaga által már megemlített, esetleg mélységekbe menően kidolgozott karakter lehetőségeit.

A kérdésem tehát voltaképpen az, hogy ilyenre lehet lehetőség, vagy a karakter által kérvényezett(/pályázott?) NJK-kban kimerül a dolog?

A választ előre is köszönöm, (azt pedig kifejezetten, hogy tűrtök)
Zs
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Misage Vas. Jan. 03 2016, 19:48

Hali!

Én is feltennék egy kérdést, ha már egyszer nagyban megy ez a kérdezősdi. Tehát a kérdésem a következő:
Tegyük fel, hogy felhasználok egy engedélyt arra, hogy valamilyen technikát tanuljak, vagy kekkei genkait szerezzek, vagy hasonló. Ha elvesztem azt a valamit, amit az engedéllyel szereztem (lásd Karu esete a Kekkei genkai pecséttel, vagy akár egyéb technika eltüntetése egy agymosással, vagy ilyesmi), akkor nem kapom vissza az elhasznált engedélyemet, ugye?
Misage
Misage
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1214

Állóképesség : 300 (B)
Erő : 150 (C) - Súlyok nélkül: 300 (B)
Gyorsaság : 500 (A) - Súlyok nélkül: 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 764 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 734

Témanyitás  Itanashi Vas. Jan. 03 2016, 19:50

Üdv,

Miután tervezgettem a végső szintjét a karakteremnek, egy kérdésem vetődött fel, amire talán választ kapok, ugyanis nem tudom biztosra azt.
Egy adott helyzetben a használó megalkot egy hasonmást magáról (mely képes a használó technikáit alkalmazni, pl kage Bunshin), s ez a hasonmás egy pecsétet helyez el az ellenfelén. Amennyiben olyan pecsétről van szó, melynél az egyedüli feloldást a használó megölésével lehet elérni, abban az esetben a használó az saját maga, vagy a klónja, amely a technikát megalkotta? Én magára a hazsnálóra tippelnék, azonban a technika létrehozója ebben az esetben a bunshin, annak ellenére, hogy az a használó chakrajából született.

Köszönöm
Itanashi
Itanashi
Itanashi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1834

Erő : 500 (A)
Gyorsaság : 252 (C)
Ügyesség/Reflex : 252 (C)
Pusztakezes Harc : 530 (A)

Adatlap
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1600

Témanyitás  Ayanokoji Takashi Hétf. Jan. 04 2016, 15:33

Üdv! -= Kérdések =- - Page 24 Icon_biggrin

Úgy olvastam lehet kérvényezni azt hogy egy eggyel nagyobb rangú jutsut meglehessen tanulni, feltéve ha meg van mellé a chsz. Az lenne a kérdésem hogy ez beleszámít-e az engedélyekhez vagy csak amolyan kérés szerűség? 
Példának okáért őt szeretném megtanulni:

Raiton: Sandaaboruto // Villám Elem: Mennykőcsapás 

-= Kérdések =- - Page 24 Images?q=tbn:ANd9GcRRSDPzSm0GL1JHYzu8PcgMSWlgxTgQzU8PgwzQame9dR-Y4Hfc

Egy erős Raiton technika. A használó mindkét kezébe koncentrálja villám elemű chakráját, majd azt szabadjára engedve a villámok 360°-ban kicsapódnak és megsebesítik azt, akinek az útjában állnak. Tömeg ellen a leghatásosabb a jutsu, valamint, akkor, hogyha a használó egyedül van. 
Típus: Támadó
Besorolás: B 
Chakraszint: 220
Ayanokoji Takashi
Ayanokoji Takashi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2333
Elosztható Taijutsu Pontok : 75

Állóképesség : 307 (B)
Erő : 800 (S)
Gyorsaság : 800(S)
Ügyesség/Reflex : 500(A)
Pusztakezes Harc : 426 (B)

Adatlap
Rang: Halottnak hitt
Chakraszint: 1080

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Jan. 04 2016, 15:53

Mamorou

A Chakrát majd Danzou osztja ki azoknak a kérdezőknek, akiknek a kérdése és az arra adott válasz bekerül majd a Szabályzatos cuccba. De szerintem törd még a fejed Very Happy

Rui

Az értelmező szótárban a Fontos Tudnivalók részen belül, megtalálod a választ. ^^ A Moderátori Engedély régen úgy működött, hogy egy Moderátortól vagy Adminisztrátortól kell engedélyt kérni valamire és ha Ő megadja rá, akkor megkaptad. Most viszont, ugyanúgy beleszámít a kérelem keretbe, valamint szavazással történik az engedély elbírálása, annyi különbséggel, hogy itt CSAK Moderátorok és Adminok szavazhatnak, a Mesélők nem. Itt a döntéshez elég három szavazat is.
Ebben az esetben például a helyzet a következő: Rui nem a saját erejéből tudta megidézni a lényt, így ha nem kap chakrát akkor nem is tudja megidézni. De ha megint kap chakrát akkor meg tudja, de ez megint egy egyszeri alkalom. Azonban a mesélő ebből nem csinál rendszert általában. Ami pedig a szituációt illeti, nos előfordulhat olyan, hogy egy játékos "ajándéknak" kap egy olyan tárgyat vagy éppen kiváltságot, ami amúgy engedélyes de minimum pályázandó lenne, ez általában a jó játékokért jár és leginkább ezek tárgyak. Régen ugye kaptak sok mindent a játékosok, misztikus dolgokat is, mostanában ez kimerül egy Chakra érzékeny eszközben, egy speciális maszkban, egy speciális gyógyszerben vagy hasonlóban.
Ha ilyen történik akkor az nem levonandó az engedélyből, a karaktereddel dönthetsz, hogy használod-e vagy sem.

Relatív a dolog. Attól függ kiről van szó, melyik faluról és miben egyeztek meg a faluval a távozás engedélyezésekor. Nyilván ha van egy időkorlát és azt átlépi a ninja (két év helyett hármat van távolt) akkor esetleg kisebb csapatot küldenek a megkeresésére, de ezek azoknál akik el akarnak tűnni, nem szokott beválni. HA már többszörösen átlépte ezt a határt, vagyis két év helyett már négyet van távol, akkor automatikusan Elveszett Ninjának van titulálva. (És itt jegyezném meg, hogy az Elveszett Ninja és a Szökött Ninja voltaképpen ugyanaz, de még sem. Az Elveszett Ninja egy olyan személy, aki eltűnt a falujából vagy éppen egy küldetés során, vagy éppen nem tért vissza a vándorlásából. A Szökött Ninja egyértelműen a bűn elől menekül, vagy a kereső csapatok elől, a lényeg az, hogy életben van és a faluja tudja, hogy nem akar visszatérni)
Például Jiraiya akkora hírnévnek örvend, hogy természetesen szabadon járhatott mindenhol, nem volt faluhoz kötve, ám néha-néha amint látható visszatért.

Akira

Hiába ikerpár, attól még kettő külön-külön személyiség vagy személy. Ha sziámi ikrekről van szó akkor lehet róla szó, ugyanis morbid vagy sem, ők nem lehetnek egyszerre két helyen. Innentől fogva a Gundan szerint egy személynek számítanak Very Happy
Ahogy te is, úgy Ő is tanulhat, amennyiben nem szegsz meg vele Ninjuu szabályzatot. (Azért mondom így, mert nem jegyeztem meg azt a szabályzatot)

Aikan

Ha hiszed, ha nem, hasonlót beszélünk éppen, ám az inkább a Játékos Karakterekre irányul. VISZONT amit írtál nagyon jó és beteszem megbeszélésre a Ninja Tanácsba. ^^ Köszönjük az ötletet!

Misage

Fogós kérdés, mivel egyből azt írtam volna, hogy: Ha egy karakter elveszít egy megkapott engedélyt akkor az az Ő baja, nem játszott elég okosan.
DE! Belegondoltam ebbe az agymosós dologba és az jutott eszembe, hogy vannak olyan mesélők és mesélések, ahol a karakternek esélyt sem adnak a reagálásra vagy a választásra, hanem a semmiből megjelenik 20 S szintű ninja (Túlzok) és kitörlik az emlékeket. Nos ez esetben ez finoman szólva is kiszúrás a játékossal, így hogyha a semmiből egy séta közben ilyen történik, akkor: 1.) Ha a kaland szempontjából fontos, hogy a JK elveszítse ezt a dolgot, akkor meg lehet magyarázni ezzel, de akkor kapja később vissza, vagy nagy esélye legyen rá. 2.) Fellebbezés, hogyha igazságtalan, logikátlan a mesélő és láthatóan minden ok, következmény vagy előjel nélkül lehetetlen helyzetbe hozza a karaktert és ezzel maradandó károkat okoz a karakter fejlődésében.
AZONBAN, ha egy ninja, megtámad egy Kirigakurei csapatot és ott fogják el, ott verik szét és ott törlik ki az emlékezetét, akkor ez teljesen korrekt, óvatlan és meggondolatlan volt. Vagy ha éppen ügyetlenül játszik, hogyha fejjel megy a falnak és a többi eset. Tehát, ha csak a semmiből ilyen történik és a kaland szempontjából nem fontos akkor nem visszakapod a kérvényed, hanem kérheted az eset átbeszélését és felülírását. De ilyen csak akkor fordulna elő, hogyha lenne egy olyan kicsinyes és alkalmatlan mesélő, aki valami bosszú miatt akarna veled kiszúrni. Ilyen pedig nincs és nem is lesz ^^
Ami Karu esetét illeti, nála feltétel volt, vagyis Ő ajánlotta fel a KG-t a Bijuuért cserébe. Elvégre ez a két dolog már nagyon tápos karakter adna a tűz és víz meg a többi komoly technika mellé. Elvégre Karu már akkor az S szintet súrolta. Így Ő felajánlotta, mi elfogadtuk és lehet, hogy nem fogadtuk volna el, ha a KG-t nem adja le. Ez esetben nem jár kérvénylehetőség visszaadás.

Itanashi

Ha az elméletedből indulunk ki, akkor a Használónak kell meghalnia. Ez úgy működik, mint egy "osztódás". Egy Kage Bunshinnál felezni kell a chakrát, ennek eredménye egy tökéletes és erős másolat. Így ahogy már sokszor szemléltettem példáknál, el lehet képzelni egy vékony, fonalszerű chakrakapcsolatot a Klón és a Használó között. Ha a klón létrehoz egy pecsétet, amiben a saját chakrája van, akkor a pecsét és a klón között chakra kapcsolat jön létre, de ezzel együtt a pecsét és a klón között is. Elvégre a használó chakrájából táplálkozik mindkettő, és a klón, valamint a pecsét is ugyanaz a chakra, így kapcsolatban vannak a gazdatesttel.

Ám az, hogy egy pecsét megszűnik, hogyha megölték a létrehozóját... Hát Nem igazán igaz. Elvégre, miután Minato és Kushina meghalt, a pecsétjük megmaradt, elvégre az Ő pecsétjük volt és a pecsét arra való, hogy elzárja a chakrát. Ez sikerült is, így tudtak később beszélni Narutoval. Ha megnézzük a Narutot és a Shippuuden sok esetben halt meg már egy pecsétet létrehozó személy, de a pecsét attól még megmaradt, mivel az már létre van hozva és tartalmazza a használó chakráját. Akkor szűnik meg, hogyha: Feltörik, Dekódolják, a használó Feloldja, vagy a pecsét mechanizmus úgy működik, hogy egy bizonyos esetben a pecsét a benne elzárt chakrát felhasználja és hatást hoz vele létre, így pedig a pecsétbe zárt chakra és a pecsét chakrája önmagát emészti fel, használja fel egy hatás eléréséhez, így a pecsét maga átformálódva megszűnik.
Ahogy egy tűzgolyó sem alszik el ha megölik a létrehozót, úgy a pecsét sem oszlik szét. De ha az elméletnél maradunk akkor ahogy mondtam, a használónak kell meghalnia, vagyis az eredeti testnek.

Takashi

Nagyon jó kérdés, MINDIG el van mondva és újra és újra, de nincs sehol feltüntetve. Így szerintem eddig ez a legjobb kérdés, ami a chakrás dolgot illeti.
Engedélyt kell kérni egy a karakter szintjénél nagyobb technika elsajátításához, de SEM kérvény levétellel nem jár, SEM pedig szavazással. Egyszerűen egy Staff tagot kell felkeresni és meg kell kérdezni, hogy Engedi-e, hogy a karakter a szintjénél nagyobb technikát tanuljon, hogyha meg van hozzá a chakrája? Ez általában a mesélő, vagy az a Staff legyen, aki a legtöbbet ellenőrzi a karakter élményeit, vagy hasonló. Erre azért van szükség, mert az a Staff tudja, hogy a karakter elég képzett-e, valamint, hogy a Felhasználó megérdemli-e? Ha a Staff elfogadja, akkor megírhatod a Tanulást vagy Mesélővel kijátszhatod, de alap feltétel, hogy NAGYON szép tanulás legyen, részletes és hosszú. Magyarán: Maga a Tanulás minőségével is érdemeled ki a technikát.
(Saját Megjegyzés: Az én tapasztalatom az, hogy amikor engedélyt adok erre egy JK-nak akkor 10-ből, 1 alkalommal látok olyan Tanulást, amilyet elvárnék ilyen esetben. Tehát nem szoktatok megszakadni Xd)

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Hétf. Jan. 04 2016, 18:30

Álohá!

Technika kérdésem van.

Az alábbi technika kivitelezhető patkányokkal is? Nem akarok erre saját technikát pazarolni, de jó lenne egy hasonló jutsu patkányokkal.

Sanzengarasu no Jutsu // Ezer Holló Szórás
Ez egy elterelő technika melynek segítségével a használó, varjakat hív elő melyek hatalmas csoportban zúdulnak az ellenfélre és összezavarják, ez pedig lehetőséget biztosít a ninja számára hogy meglephesse támadóját.
Chakraszint: 140
Besorolás: D
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Akira Hétf. Jan. 04 2016, 18:57

Köszönöm a választ Jira, akkor kiegészítés a kérdésemhez. Tehát, ha tudnak egyszerre két helyen lenni, akkor máris 2 idézés vagy ha mondjuk nem sziámi ikrek, hanem olyan ikerpár, akik csak együtt lehet megidézni, akkor is 2 idézésnek számít? Mert ugye létezik olyan, hogy csoportos idézés
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Masaru Ibuka Hétf. Jan. 04 2016, 19:02

Lenne egy olyan kérdésem, hogy mi lett a Chunin vizsgával? Utána néztem és láttam, hogy régebben volt. Mi történt vele?
Masaru Ibuka
Masaru Ibuka
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Témanyitás  Misaki Kiyoko Hétf. Jan. 04 2016, 20:44

Hogy megválaszoljam kérdésed, nem is olyan rég beszéltem Dan-samával, ahol elmondta, hogy igyekeznek, valószínű, hogy hamarosan lesz. A háború alatt történhetnek majd ranglépések azok köreiben, akik komolyabb tetteket vittek véghez. A többit szerintem már csak egy staff tudja megmondani, mikorra tervezik, vagy egyáltalán miért nem volt mostanság. Smile
Misaki Kiyoko
Misaki Kiyoko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 907
Elosztható Taijutsu Pontok : 65

Állóképesség : 257 (C)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 870

Témanyitás  Nara Akane Hétf. Jan. 04 2016, 21:46

Ahoj! Ha nem gond, nekem is akadna pár kérdésem, ami már régóta fúrja az oldalam és ezúton szeretném megragadni az alkalmat, hogy fel is tegyem őket:

1. Van-e, illetve várható-e bármilyen írt vagy íratlan szabály az oldalon, amely a saját technikák és egyéb az oldalon keletkezett szellemi javak védelmét hivatott szavatolni? Ha van, ez inkább ellenjavallat, vagy erős tiltás, észrevehető következményekkel kihágás esetén? Értem ez alatt az olyan eseteket, amikor egy másik játékoséhoz nagyon hasonló - lényegében ugyanolyan - jutsut szeretnék kreálni. Okot adhat tehát a plágium gyanúja a technika elutasítására, vagy újraírásra való felkérésre? Mi a helyzet akkor, amikor két játékos közel azonos időben próbál meg egy nagyon hasonló jutsut "szavadalmaztatni", illetve befolyásoló tényező lehet-e a dolog megítélésénél, ha a másolt technikát birtokló fél tartósan inaktív, s ezáltal lehetetlen egyeztetni vele?
2. Tavaly szerettem volna indítani egy ninjuu karaktert, de mesélői javaslatra elhalasztottam a megalkotását, hogy megvárjam a vonatkozó szabályzatot. Kérdésem annyi lenne, hogy ennek hiányában is meg lehet-e írni az előtörténetet annak reális reményében, hogy elfogadásra kerül? Ha igen, minden szempontok ugyanúgy kell eljárnom, mint egy hagyományos karakter megalkotásánál? Vannak-e kifejezett tilalmak idézett állat karakter esetén, amikre érdemes lenne odafigyelni?
2.1. Ez a kérdés lazán kapcsolódik az előzőhöz. Az olyan fizikai abnormalitások, mint Kisame cápaszerű fiziológiája vagy Deidara szájai a tenyerein mutációra, születési rendellenességre vezethetők vissza, vagy bizonyos technikák mellékhatásaiként jönnek létre ezek az elváltozások? Lehetséges-e ilyen karaktereket indítani, s ha igen, mennyire engedhetünk teret csapongó fantáziánknak? Engedélylevonás jár-e az ilyen különleges koncepciók kérvényezésénél?
3. A szabályzat világosan kimondja, hogy speciális karakter kérvényezése esetén az engedélylevonás az indított karakter engedélykvótájából vonódik le pozitív elbírálás esetén. Ha elutasításra kerül az előterjesztés, a kérvényező karakter engedélyszáma vonódik le, vagy ilyen esetben nem vonódik engedély?
4. Árnyékklónnal lehet-e technikát tanulni? Úgy emlékszem igen, de nem vagyok egészen biztos.
5. Több technikánál is említve van, hogy képes ideiglenesen extra elemi affinitásokat kölcsönözni egy karakternek. Ezek játéktéri használatát hogyan kell elképzelni? A játékosok használhat X számú, Mesélő által megadott elemi technikát, vagy az ideiglenes hosszabb időtartamot ölel fel és van ideje jutsutanulásra?
6. Lehet-e bármilyen Élményt beadni, ha a Staff elfoglaltsága miatt még az előző írás sem került elbírálásra ugyanabban a témában?
7. A chakraérzékeny fegyverek és páncélok engedélykötelesek?

Remélem nem gond, hogy ennyit kérdeztem, igazából még akadt volna több is. Mivel Danzou elsősorban a játékosoknak címezte az ajánlatot, hezitáltam feltenni a kérdésem, mert nem tudtam egészen pontosan értelmezni a kérést, mert minden mesélő egyúttal játékos is. Ettől függetlenül még kíváncsi voltam ezekre a dolgokra, függetlenül a jutalmazástól, remélem nem baj hogy idepofátlankodtam. A chakradolgot meg majd a Főadmin elbírálja saját megítélése szerint ^^
Nara Akane
Nara Akane
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1550
Elosztható Taijutsu Pontok : 366

Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Specializálódás : Medikus Specialista

Adatlap
Rang: Jounin - ANBU Shinjin
Chakraszint: 1808

Témanyitás  Itanashi Csüt. Jan. 07 2016, 19:59

Rendben, a választ megkaptam. Azért írtam, hogy azon technikáknál, melynél a használó halála oldja el a pecsétet (mert vannak ilyen kritériumai egy-kettőnek.) De a válazst megkaptam rá, köszönöm:)

Másik kérdésem, vagy nem is tudom...észrevételem. 
A chakra elraktározó technikáknál (konkrétan: infuuin), az elraktárolt chakra mennyisége egyszeri hazsnálatra szól, vagy az a mindenkori maximum értékét mutatja? Csupán azért teszem fel, mert ugye a maximális érték a használó készletének 300%-a. Egy év játék feltornáztam ezt az értéket 35%-ra. Azonban játék közben voltak olyan pillanatok (és mesélők), akik másként vonták le a %-ot, de a körülbelüli értéke 5-15%között mozgott. Az infuuin 30%nál ezek szerint két technikával lenullázódik? Vagy az adott kaland után visszatöltődhet az addig elért szintig? Fontos lenne ezt tudnom a további játékok miatt.

Illetve, központi kérdés, aminek jó, ha a válasza itt van. Ez pedig a Gundan világának színesítése.
Amennyiben egy játékos szeretné színesíteni egy-egy leírással, történettel az oldalt, van e rá módja, illetve hol, milyen módszerrel teheti ezt meg, s mi az eljárásmódja ennek. Jó, ha a jk-k is alkothatnának egy kis saját világot a karakterük köré, ez színesíti mind a játékot, mind az oldalt, érdekesebbé, gazdagabbá tehetné az egész világot.

A válaszokat köszönöm

Itanashi
Itanashi
Itanashi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1834

Gyorsaság : 252 (C)
Ügyesség/Reflex : 252 (C)
Pusztakezes Harc : 530 (A)

Adatlap
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1600

Témanyitás  Akihiro Jaken Pént. Jan. 08 2016, 17:09

Hali!

Annyi lenne a kérdésem, hogy a PvP-be, hogy vannak a cuccaink? A PvP meg kezdésekor nálunk lévő cuccok az adatlapról kerülnek bele ( pl: 5 kunai; 3 füstbomba stb...), és az ott elhasznált ilyen tárgyak elhasználódnak véglegesen, és ezt ezáltal fel kell tűntetni az adatlapon?
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298

Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Chakraszint: 1612

Témanyitás  Misage Pént. Jan. 08 2016, 17:58

Hali!

Az én mostani kérdésem az árnyékklónokhoz kapcsolódna. Mint láthatjuk az animében, ha teremtünk egy árnyékklónt, akkor azon az a ruha lesz, ami rajtunk, ugyanolyan fegyverei lesznek, mint nekünk, stb. Tehát akkor minden nálunk lévő cuccal rendelkezni fog a klón és azok fizikailag, működőképesen megjelennek a világban is? Erre lehet csaló kereskedelmet építeni azáltal, hogy a klón tárgyait eladjuk, lelépünk, aztán feloldjuk a jutsut és eltüntetjük a cuccot? Very Happy (nem mintha ez utóbbi célom lenne, de lehet, hogy másnak is eszébe jutott már...)
Misage
Misage
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1214

Állóképesség : 300 (B)
Erő : 150 (C) - Súlyok nélkül: 300 (B)
Gyorsaság : 500 (A) - Súlyok nélkül: 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 764 (A)

Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 734

Témanyitás  Masaru Ibuka Vas. Jan. 10 2016, 20:56

Miért nincs már hónap játékosa? Surprised
Masaru Ibuka
Masaru Ibuka
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 160

Témanyitás  Hyuuga Shakaku Hétf. Jan. 11 2016, 07:00

Sziasztok!
Felmerült bennem a következő kérdés: (éppen számolom a perceket a vizsga kezdetéig, hiszen van még mit átnéznem)

Hogyan telik, múlik az idő a játéktéren?

A való életben elég könnyű megmondani, hiszen csak egy működő óra, naptár szükséges, de egy-egy körváltás között játékosonként eltérő időtartam van jelen, így viszont ez szubjektivitást okozhat, arról nem is beszélve, hogy a felhasználó inaktivitása során a karakter (ideális) esetben nem csak áll a játéktéren, hanem erre az időre kvázi megfagy az idő. Tehát a valós- és a játéktéri idő aligha hozható párhuzamba.

Erre van egy felsőbb hatalom által megfogalmazott arányosítás (2(vagy éppen x) év valós idő=1(vagy y) játéktéri idő), vagy az idő valójában, egészét és általánosságát tekintve irreleváns [és csak az adott harci szituációban, másodperci szinten jelentős?]

A választ előre is köszönöm,
Zs
Hyuuga Shakaku
Hyuuga Shakaku
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2575
Elosztható Taijutsu Pontok : 328

Állóképesség : 805 (S)
Gyorsaság : 840 (S)
Ügyesség/Reflex : 805 (S)
Pusztakezes Harc : 805 (S)

Adatlap
Rang: ANBU Darinin
Chakraszint: 2786

Témanyitás  Hamada Fuyu Kedd Jan. 12 2016, 19:47

1. Amm nemrég jutott az eszembe, hogy ugye a Játékosok által kreált technikák száma ugye FIX (engedély kérést nem számítva), ami ugye 8. Ebbe a számban minden olyan technika beletartozik, amit mi magunk fejlesztettünk ki, és elfogadás után, meg is tanultunk. A kérdésem ott van ebben a témában, hogy más játékosok elviekben megtaníthatják nekünk az Ő saját jutsujukat. A mások által kifejlesztett, de engedélyével elsajátított technikák beleszámolnak a MI általunk lépett fix keretbe? Pl ha most én megtanulom Józsi egyik technikáját, az beszámít nekem a 8-ba vagy nem?

2. A saját jutsuk ugye nem nagyon terjednek el a ninja világban, így nem is nagyon ismertek, és legtöbbször saját magunkhoz van "igazítva" a technika. De ettől elviekben a Sharingan féle szem technikáknak elviekben még le kéne másolnia a jutust, ha a szem birtokosa úgy akarja. Ez valóban lehetséges, vagy ez esetben "védelemben" vagyunk?

3. Előfordulhat olyan ritka eset, hogy valaki két klán "fattya", és mind a két klán vérörökségét megörökli? Ugye elvilekben nem olyan képtelenség a dolog, hisz ha nem ütik egymást a technikák úgy vélem nem gátolja semmi a feloldást (pl nem ütik egymást, mint például Sharingan és Byakugan), még ha elég kevés eséllyel örökli meg mind a két ágról a KG-t. De mondjuk egy Hyuuga és egy Hyoton pár nemzedékéből születhetne olyan gyerek, aki mind a szem, mind az elemi KG-t elsajátíthatja? (mégha ezzel kb az összes engedélyét fel is emészti xD tekintve, hogy engedély a kari kérésre, 1. KG, 2. KG ez 3 kapásból :3)
Hamada Fuyu
Hamada Fuyu
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 450
Elosztható Taijutsu Pontok : 4

Állóképesség : 150 (C)
Erő : 100 (D)
Pusztakezes Harc : 100 (D)

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 394

Témanyitás  Jiraiya Kedd Jan. 12 2016, 23:11

// Fúh de jók vagytooook Very Happy Kár hogy én nem tudok feltenni kérdést, mert mindent tudok Razz Razz Razz Razz //

Hiroto

Elméletileg és Gyakorlatilag igen, elvileg pedig bele lehet kötni, ha valaki kukacoskodni akar. De van arra példa, hogy hasonló történjen. Annyi a kikötés, hogy a holló méretéhez közeli (nem túl nagy nem túl kicsi) állatokkal megoldható csak a dolog.

Akira

Őőőhm ügyes kérdés Very Happy Ha több lényt idézel meg akkor az csoportos idézés. Vagy egyszerre idézed meg külön-külön őket (Magyarán külön idéznéd meg őket de te képes vagy egyszerre kettőt is idézni) vagy pedig MIND egy pecséthez vannak kötve így hozzád is vérszerződés által és egyszerre idéződnek meg. Akkor az csoportos idézésnek számít. Tehát ha az idézések számát nézzük akkor EGY idézéssel is lehet több állatot idézni, a te kérdésed viszont úgy szólt, hogy a veled együtt fejlődő állatból lehet e kettő hogyha ikerpár. Arra a válasz az, hogy Lehetséges ha engedjük, de attól azok KETTŐ állatnak számítanak, vagyis két személy akiket külön-külön kell képezni.

Ibuka
Nagyon régen volt egy oldaltörlés, akkor éppen zajlott egy Chuunin Vizsga. Ám utána létrejött ez az oldal a törlés után és akkor az történt, hogy mindenki Chuunin lett aki a Vizsgán részt vett. Ám azt két Akatsukis tag feltűnése zavarta meg, a vizsgaterületen kívül, valamint egy puccs kísérlet azt hiszem Kirigakure ellen, amit egy ismert Játékos Karakter akart elkövetni. Akkor a Kagék úgy döntöttek, hogy a vizsgát befejezik a túl sok váratlan dolog és az ellentétek miatt.
Aztán lett még egy Chuunin Vizsga, amibe már részt vett az Én "generációm" is. Na az végig ment, lettek győztesek és vesztesek, de mindenki kiérdemelte a Chuunin Rangot aki a döntőbe jutott. Ám ott a végén is történt valami... Több ANBU holtestét is megtalálták.
Aztán most is szó volt egy Vizsgáról, ami nincs is elfelejtve, azonban jelenleg háború van. Nem rendeznek Chuunin Vizsgát a nemztek, így már kiszámítható, hogy a Háború után lesz egy Vizsga. Az még nem publikus, hogy hogyan fog lezajlani Smile Azonban a háborúnak hamarosan vége és több mindent megtudtok.

Akane

1.) Az a szabály, hogy nem lehet ugyanaz a létrejött és a leírás. Ha csak hasonló akkor mehet. Ezen felül el lehet tanulni. Ha inaktív a JK tartósan akkor szól a Saját Jutsut létrehozni kívánó JK és vagy betesszük mindenki számára elérhetővé a technikát a Jutsulistába (Nem is egy példa van rá) vagy pedig jóváhagyjuk a technika megírását.

2.) Amennyiben esetleg igény van rá, meg lehet oldani mert tudtommal 3-an is szerettek volna Ninjuu karakter indítani, ami elég ötletes dolog. Viszont ki kell dolgozni egy szabályzatot, amit nem is annyira nehéz, mert majdnem ugyanolyannak képzelem el, mint a Shinobi szabályzatot. Ezen kívül ha jól emlékszem valaki küldött is nekem egy kidolgozottat, ami annyira volt kidolgozva, hogy tökéletes alap lett volna és rengeteg olyan ötlet is volt benne, ami nekem nem is jutott volna eszembe. Ezen kívül az oldal jelenlegi vezetőjétől is kell engedély, elvégre voltaképpen a Főadminé az oldal. Így amit Ő enged azt lehet csinálni. Ha minden megvan, akkor el lehet kezdeni és akár Hidannak is lehet szólni, hogy megpróbálkozhat vele :DDDD De amúgy ahogy mondtam igényleni kell meg kell kérdezni és akkor össze kell tenni. A többi kérdésre addig nem igazán tudok válaszolni. ^^

3.) Kérvényező karaktertől vonódik le. ^^ Ilyen esetben jön kapóra a sok gagyi multi Very Happy És nem adok ötleteket, szóval lehet hogy most már a főkaraktertől vonjuk majd le csak Very Happy

4.) Lehet. Ugyanaz voltaképpen. Csak könnyebben elhasználja a chakráját és gyorsabban kifárad.

5.) Mindenképpen képessé kell válni Elemi Chakra használatára. Ha ez megvan, akkor neki lehet kezdeni a jutsu megtanulásának, amit később csak akkor lehet használni, hogyha rendelkezik a karakter az adott technikához kellő elemi chakrával és chakra mennyiséggel. Tehát így akár ismerhet mind az öt elemből S szintű technikákat a használó, ha van honnan szereznie elemi chakrát ^^ Ez nagyon jól néz ki és jól működik, de ugye csak akkor használható, hogyha van raktáron chakra. Ez a hátránya.

6.) Lehet, akkor két élményt néz meg a Staff. (Személyes tapasztalat: Én adtam már be Két Bővítményt és csak egy lett bírálva de nem mertem szólni Xd)

7.) Igen, de általában a karakter számára megszerezhetővé is lehet tenni vagy egy nagyon jó játék után jutalomnak is adni lehet. Ez általában a legmagasabb értékű tárgyi jutalom mostanság.

Itanashi

Ha sikerül 30%-ot gyűjteni az Infuuinba, akkor az egyszeri alkalomra szól. Tehát ha felnyitod a pecsétet és elhasználod MIND A 30%-ot akkor az Infuuin töltöttség lenullázódik. Ha Csak 20-at használsz el, akkor 10% megmarad. Elvégre a chakra fogyó eszköz Very Happy Ha elhasználsz belőle akkor nem ugyanannyi marad meg, hanem amit elhasználtál az elveszik. Ezért kell újra és újra feltölteni.

Jaken

A PvP a játékon kívüli harc az ott megtörtént események nincsenek hatással a karakterre negatív irányba. Így az adatlapon lévő eszközöket lehet felhasználni de nem vonódnak le csak ha játéktéren is elhasználod őket. ^^

Misage

Nem igazán van olyan helyzet, ahol konkrétan azt látjuk, hogy használható fegyverek jönnek létre, vagy hogy azzal harcolnak. Sokkal inkább olyan, hogy egy adott fegyverrel rendelkező klón azért rendelkezik fegyverrel, mert odaadta neki az eredeti. Ám tény, hogy a Kage Bunshin külseje igazi hatású, a tapintás is meg hasonlók. Sok mindenre oda kell figyelni és a tapasztalt ninják képesek a fegyvereket is másolni, teremteni, elvégre vannak csak erre irányuló technikák. Így ezeket a tárgyakat el lehet adni és le lehet lépni, ám egy közepes odafigyelésű minőség ellenőrzés során kiderül a turpisság. ^^

Ibuka 2
Mert nem igazán jelölnek embert vagy ha igen, akkor csak egyet.

Aikan

Bonyolult a dolog, igazából mindig azt mondjuk, hogy teljesen relatív. Ezért is nincs egyénenként időugrás. általában ahogy te is írtad, nem lényeg. Az idő mindig az együtt játszó játékosok számára lényeges, nekik általában írva van, hogy mennyi idő telik el, vagy hasonlók. A rég nem látott egyedeknél pedig az van, hogy nem igazán beszélnek időről Very Happy Így le van tudva ez a probléma, amire nincs megoldás. Elvégre ha van két karakter akik egy közös mesélésen szétválnak, majd külön úton haladnak és az egyik kalandja öt napot ölel fel a másiké pedig csak kettőt majd találkoznak, akkor vagy megbeszélik, hogy mennyi idő telt el, vagy pedig ahogy mondtam, nem beszélnek az időről.
Ezeken kívül az idő eltelését általában a Gundan Hírei: A Fogható Történelem Eseményei adják meg, az itt leírtak a legfőbb viszonyítási alapok.

Fuyu

1.) Elméletileg igen gyakorlatilag nem. Vagyis van egy kiskapu, amit direkt nyitva hagytunk, ami azt teszi lehetővé hogy 8 technikán túl is tanulhass saját jutsut ha okod van rá. Így lehet amennyit akarsz ^^ Tehát az ha bele számít az is lényegtelen.

2.) Elterjedtek igazából, sőt a legtöbb elterjedtebb technika, mint saját technika volt. Sok saját technikát lehetett látni az animében, ám ami kuriózumnak számít abból csak kevés van. És azokat mind le tudja másolni ugyanúgy, elvégre technikák ^^

3.) Van ilyen és az Animében is létezhet ilyen csak nincs róla szó. A Gundanon nagyon jónak kell lenni, ellenkező esetben a génmutáció miatt elég komoly hátrányok is lehetnek Very Happy

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Ishihara Aki Szer. Jan. 13 2016, 21:22

Sziasztok
Még éppen előtörténet írás előtt állok és lenne egy gyors kérdésem. Ha egy jól megírt előtörténettel állok elő, akkor lehetséges-e esetleg olyanra pályázni, mint kicsit több chakrával kezdeni, illetve esetleg előtörténetbe kijátszani az olyanokat, mint a vízen járás, illetve az függőleges felszínen való járás megtanuláslást? Ezt azért kérdezem, mert szeretnék egy kicsit idősebb, nagyjából 15-16 éves karaktert indítani és nekem ez az első lenne, így esélyem sincs a chuunin rangra kezdésből, de elég furán jönne le, hogy egy idősebb karakter csinálok, aki lehet már egy ideje genin és ugyanolyan szinten áll, mint mások, akik még csak most lettek azok.
Ishihara Aki
Ishihara Aki
Játékos Mesélő

Elosztott Taijutsu Pontok : 576
Elosztható Taijutsu Pontok : 5

Állóképesség : 166 (C)
Erő : 150 (C)
Pusztakezes Harc : 160 (C)

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 353

Témanyitás  Hidan Csüt. Jan. 14 2016, 02:05

Azal012

Először is üdv az oldalon! A kérdésedre a válasz pedig igen. Az ellenőrző Staff általában magasabb kezdő chakraszintet ítél meg azoknak a Játékosoknak, akiknek előtörténete valamilyen formában kiemelkedő a többihez képest. Ennek értéke 100-150 (leggyakrabban 100-120) között mozog, 200 chakra magasságában már általában chunnin karakterről beszélünk, bár akadnak kivételek. A mindeninek kijáró E szintű technikákon felül választhatsz egy (valószínűsíthető chakraszinted alatti) kezdőjutsut. Ha nem választasz, vagy olyat szeretnél, ami valamilyen oknál fogva nem elérhető egyelőre a számodra, az ellenőrző Staff fog megítélni neked egyet. Ha külön kitérsz a tanulás folyamatára, rendelkezhetsz a vízen járás, illetve függőleges felületeken való megmaradás képességekkel is. Ha belenézel pár elfogadott előtörténetbe, nagyjából be lehet tájolni a megítélt jutalmak alapján, hogy milyen mennyiségi és minőségi elvárásokat támasztunk egy magasabb chakrájú karakter elfogadásához Smile
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Nakahara Saki Vas. Jan. 17 2016, 19:17

A fára mászás és vízen járás képességét el lehet sajátítani élményben? Ha igen, akkor milyen kategóriába tartozik, tanulás vagy pályázat?

Gyorsan beszerkesztek még ide kérdést. Egy küldetés, harc, stb. alatt hogy működik a chakra levonás? A játéktechnikára vonatkozó topicban nem találtam erre leírást. Minden jutsunak meg van állapítva egy chakraszintje, amit a tanulásnál kell figyelembe venni. Utána viszont mi történik? Fórumkalandnál mindig vezetik a mesélők a chakratartalékot százalékban, de nekem nem teljesen világos a menete. Gondolom függ a játékos chakrszintjétől és a tudásától. Mert ha egy 200-as chakrán álló személy bevet egy 100 chakrás technikát, akkor úgy tippelem, nem fog 50%-ra esni a chakraszintje.

A hozzászólást Nakahara Saki összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Jan. 19 2016, 23:46-kor.
Nakahara Saki
Nakahara Saki
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1036

Állóképesség : 700 (A)
Gyorsaság : 550 (A)
Ügyesség/Reflex : 686 (A)

Adatlap
Chakraszint: 990

-= Kérdések =- - Page 24 Empty Re: Kérdések

Témanyitás  Masayo Vas. Jan. 17 2016, 20:53

Lehet átadni karaktert egy másik játékosnak akit ismersz és tud hasonlóan írni, mint te? (Ha inaktívvá kéne válnod, de van aki örülne a karakterednek)
Masayo
Masayo
Játékos

Adatlap
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: 151

Témanyitás  Inohara Kedd Jan. 19 2016, 21:05

Egy egyszerű kérdésem lenne amivel nem tudok dűlőre jutni, mert már elég sok félét olvastam  róla. 
Az élményekben való tanulás érdekel. Szóval melyik az igazi? 
1. B szint alatt nem lehet élmênyben tanulni, viszont ha azt elértem a szintemnek megfelelő és alattiakat tanulhatom 
vagy
2. Akár E szinten is lehet tanulni élményekben, de C és alatti jutsukat nem.
Előre is köszönöm a válaszokat :3
Inohara
Inohara
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 18

Adatlap
Rang: Szerzetes ninja
Chakraszint: 262

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

24 / 40 oldal Previous  1 ... 13 ... 23, 24, 25 ... 32 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.