-= Kérdések =-
+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters
32 / 40 oldal
32 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Nemrég Tobirama azt mondta inkább nem (mert másoknak ötleted adhat a csalásra) ráadásul a kérvény túl értékes nincs egy fontossági szinten mondjuk egy második elem feloldása és, hogy alkalomatán megváltozik a szemének mintája. Még szerencse, hogy nem nyújtottam be a másik ötletem miszerint ha esővíz éri a haját akkor feketéről lilára vált amíg meg nem szárad. Lényegében ugyanaz a helyzet mint a szemnél. Adottság.
Katana- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 593
Elosztható Taijutsu Pontok : 91
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 193 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Adatlap
Szint: A
Rang: Genin
Chakraszint: 591
A második elem feloldása nem kérvényes dolog, csak a harmadik, a negyedik és így tovább.
Rang: Hokake
Chakraszint: Halálütés
Újra idetalálok, már sokadszorra és kérdésem is van
Amennyiben nem rólam lenne szó, hanem csak általánosságban kérdezném, akkor egy olyan mechanikus "robotszem", kb mint Deideráé volt, ami jobban tud fókuszálni és netalán esetleg képes látni infratartományban és rögten tartományban, mennyire engedélyköteles? És amennyiben csak arra képes, mint egy fényképezőgép, vagyis képes jobban fókuszálni, így távolabbra is jobban lát, mint az emberi szem?
Amennyiben nem rólam lenne szó, hanem csak általánosságban kérdezném, akkor egy olyan mechanikus "robotszem", kb mint Deideráé volt, ami jobban tud fókuszálni és netalán esetleg képes látni infratartományban és rögten tartományban, mennyire engedélyköteles? És amennyiben csak arra képes, mint egy fényképezőgép, vagyis képes jobban fókuszálni, így távolabbra is jobban lát, mint az emberi szem?
Uchiha Shigeri- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 280
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 200 (C)
Gyorsaság : 230 (C)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 243
Olyan, mint Deidaráé egy pályázatos dolog Főleg a beszerzés, megvétel, beültetés (Bár nem tudom most pontosan hogy neki ez egy szerkezet volt vagy valami az idegekhez volt kötve és nem volt bal szeme O.o) de ha nincs beültetés akkor lényegesen könnnyebb a dolog.
Az Infra cucc még belefér de a röntgen már nem, az viszont már engedélyes. Már ha a közértelembe vett röntgenről van szó, hogy átlát ezen-azon. De az is pl erősen korlátozott lehet.
Az Infra cucc még belefér de a röntgen már nem, az viszont már engedélyes. Már ha a közértelembe vett röntgenről van szó, hogy átlát ezen-azon. De az is pl erősen korlátozott lehet.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Privet!
Utánanéztem Deidara szemének, amennyiben nem baj. A hivatalos NarutoPedia leírást értelmezve nincs Deidara látóidegeire csatlakoztatva, a szerkezet neve pedig "Eye Scope". A leírás lefordítva:
"A Deiadara által használt felszerelés funkciója a teleszkóppal egyezik be. Mint természetes távolsági harcosnak, a szerkezet lehetőséget adott Deidara számára, hogy a célpont (vagy más objektumok) és a közte lévő távolságot pontosan meghatározza. Általában a hajával rejtette el."
A NarutoPedia leírásában, a "Trivia" résznél azonban van még egy információ, amelynek lefordítva ez a lényege: "Neki (Deidarának) muszáj becsuknia a jobb szemét, hogy bal szemével használhassa a nagy távolságú látását". Azaz, amennyiben ezt az eszközt épp használja a shinobi, a másik szemére nem támaszkodhat; itt valószínűleg azért van így, mert az agy nem tudja a két különböző látásviszonynak az egyszerre való beérkezését rendesen feldolgozni. Tekintve, hogy ez nem maga a szeme, hanem egy szerkezet, így érthető is.
Ebből spec. az én véleményem szerint az következik, hogy ez egy pályázatos + mesélői engedélyes shinobi eszköznek minősülhetne, az alapvető funkciói pedig: "zoom" (tehát nagyítani tud, de + látótávolságot nem eredményez) továbbá az, hogy a szerkezettel a távolságot konkrétan be tudja lőni, értelmezésem szerint, akár milliméterre pontosan is. Ha pedig több más, nem engedélyköteles funkciót épít bele valaki (infralátást pl.) akkor a szerkezet értelemszerűen drágulna. Tehát, a hivatalos fáma szerint ez csak egy, afféle mini távcső, ami viszont elég nagy pontossággal működik. A leírásban pedig van egy olyan, hogy "He seems to be able to see long distances without this scope", tehát ez arra utalhat, hogy nincs beültetve neki (aki nem angolos: a without this scope részre kell figyelni, ami azt jelenti ebben az esetben, hogy "az eszköz nélkül").
A forrást ide kattintva találjátok, de a lentebbi spoilerbe beillesztem az eredeti angol szöveget is. Remélem tudtam segíteni bármiben, akár a staffnak, akár a játékosoknak
Slava Gundan!
- Angol leírás:
This equipment used by Deidara functions as a telescope. As he is a long-range fighter by nature, the device allows Deidara to see his targets from a distance and allows him to find the range between himself and other objects. It is usually hidden underneath his hair.Trivia
He seems to be able to see long distances without this scope as after being revived, he found enemy shinobi lurking near Tobi's hideout; he still needs to close his right eye in order to use his left eye for long distance vision.
Utolsó mondatra hivatkozás található a Naruto Manga 516. fejezetének 8-9. oldalán.
A hozzászólást Hattori Arata összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Márc. 01 2017, 17:13-kor.
Hattori Arata- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1336
Elosztható Taijutsu Pontok : 105
Állóképesség : 320 (B)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 316 (B)
Ügyesség/Reflex : 600 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Specializálódás : Awaton
Adatlap
Rang: ANBU Chutaicho
Chakraszint: 1272
Köszönöm a hozzáértőknek és akkor jönne is a gyors reagálású egység aka én válaszom:
Jobb ötlet, szó híjján hívtam röntgen látásnak, de valójában arra gondoltam, hogy átlátok vele a falon. Akkor a röntgen látás vagy engedélyes mindenképp. Esetleg ha játéktéren kijátszom a kutatását, akkor lehetséges megszerezni anélkül ezt a fejlesztést a szemhez?
Jobb ötlet, szó híjján hívtam röntgen látásnak, de valójában arra gondoltam, hogy átlátok vele a falon. Akkor a röntgen látás vagy engedélyes mindenképp. Esetleg ha játéktéren kijátszom a kutatását, akkor lehetséges megszerezni anélkül ezt a fejlesztést a szemhez?
Uchiha Shigeri- Játékos
Adatlap
Jira szavai szerint maga a röntgen, mint olyan dolog, engedélyköteles. A röntgen alatt itt valószínűleg a falakon való átlátást is kell érteni, már csak azért is, mert pl. egy kőfal elég tömör tárgynak minősül, tömörebb, mint egy emberi test. Kérdés, hogy a Naruto világába mégis miképpen illeszthető be a röntgen anélkül, hogy dojutsu kellene hozzá. Ha megnézed a Byakugant, egy Hyuuga képes átlátni vele a falakon (és az emberi testen is), de az sem úgymond röntgen, továbbá az már egy elég erős Kekkei Genkai dojutsu, ilyen hatást egy egyszerű shinobi eszköz nem biztos, hogy el tudna érni. Ha mégis, akkor az engedélyezési kategóriája valószínűleg már egyenlő lenne egy engedélyköteles technikáéval. Viszont felvetődik a kérdés, hogy a szerkezet mivel állítja elő a röntgensugarakat, azokat mégis miként koncentrálja a használat közben szembe, hogy a látóideg képes legyen feldolgozni; chakráról itt nem tudom, hogy beszélhetünk-e, mert az alap chakra nem biztos, hogy képes lenne ilyesmire.
Ha nem röntgenről beszélünk (tehát nem röntgensugarak alkalmazásáról), akkor a tárgy milyen fejlesztéssel képes elérni azt, hogy a falakon átlásson? Ezt gondold ki szerintem, mert jelenleg a Naruto világában én nem látok más precedenst a falon való átlátásra, mint a Byakugan.
Ahogy én gondolom, ebbe a cuccba a röntgent úgy lehetne beépíteni, hogy max. nagyon erősen korlátozva van. Ezt úgy képzelném el, hogy az átlátandó tárgynak az anyagsűrűségén múlik a dolog; egy brokátfüggönyön még viszonylag átlátsz a szerkezettel, de egy vékonyabb acéllemezen már nem, pedig a vastagság nagyjából ugyanaz. Viszont ezek csak az én gondolataim, mindenképp várj egy hozzáértőbb staff válaszára, addig is, remélem, hogy tudtam segíteni.
Ha nem röntgenről beszélünk (tehát nem röntgensugarak alkalmazásáról), akkor a tárgy milyen fejlesztéssel képes elérni azt, hogy a falakon átlásson? Ezt gondold ki szerintem, mert jelenleg a Naruto világában én nem látok más precedenst a falon való átlátásra, mint a Byakugan.
Ahogy én gondolom, ebbe a cuccba a röntgent úgy lehetne beépíteni, hogy max. nagyon erősen korlátozva van. Ezt úgy képzelném el, hogy az átlátandó tárgynak az anyagsűrűségén múlik a dolog; egy brokátfüggönyön még viszonylag átlátsz a szerkezettel, de egy vékonyabb acéllemezen már nem, pedig a vastagság nagyjából ugyanaz. Viszont ezek csak az én gondolataim, mindenképp várj egy hozzáértőbb staff válaszára, addig is, remélem, hogy tudtam segíteni.
Hattori Arata- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1336
Elosztható Taijutsu Pontok : 105
Állóképesség : 320 (B)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 316 (B)
Ügyesség/Reflex : 600 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Specializálódás : Awaton
Adatlap
Rang: ANBU Chutaicho
Chakraszint: 1272
Értem, tehát a falon átlátás gyakorlatilag kivitelezhetetlen a Naruto világán belül, legalábbis beton és acélfalon keresztül biztos. Vékonyabb fafalon keresztül hőmérséklet különbség lévén láthatok?
Uchiha Shigeri- Játékos
Adatlap
Üdv!
Szerintem maradjunk annyiban, hogy átbeszéljük az NTben a különböző mechanikus eszközöket és felszereléseket, legalábbis én magam terveztem egy efféle beszélgetést, csak még nem tudnak róla. Tervben lesz egy külön topic majd, mely erre az ágazatra lesz fókuszálva, és akkor ott le lesz szépen írva minden.
Azonban szerintem kezd el az előtörténetedet megírni mindehhez, mert sajnos már jó néhány alkalommal futottunk neki, és ahelyett, hogy a lényegi problémákat orvosoltuk volna, inkább egy újabb ágazatba, olyan képességek felé kezdtük el terelni a karaktert, melyek talán kinullázhatták volna a meglévő kérvényszámait. Levonásra nem kerültek még, viszont szeretnélek megkérni, hogy a további ötletelés és kérvénybenyújtások előtt írj meg egy elfogadható, és a feltüntetett problémákat kiküszöbölő irományt. Ha ez megtörtént, és rendelkezik a karaktered egy adatlappal, akkor elkezdheted a célok kijátszását, és ha valóban abba az irányba mozgatod, nem látok ellenvetést, hogy ne szerezhesd meg később.
Madara
Szerintem maradjunk annyiban, hogy átbeszéljük az NTben a különböző mechanikus eszközöket és felszereléseket, legalábbis én magam terveztem egy efféle beszélgetést, csak még nem tudnak róla. Tervben lesz egy külön topic majd, mely erre az ágazatra lesz fókuszálva, és akkor ott le lesz szépen írva minden.
Azonban szerintem kezd el az előtörténetedet megírni mindehhez, mert sajnos már jó néhány alkalommal futottunk neki, és ahelyett, hogy a lényegi problémákat orvosoltuk volna, inkább egy újabb ágazatba, olyan képességek felé kezdtük el terelni a karaktert, melyek talán kinullázhatták volna a meglévő kérvényszámait. Levonásra nem kerültek még, viszont szeretnélek megkérni, hogy a további ötletelés és kérvénybenyújtások előtt írj meg egy elfogadható, és a feltüntetett problémákat kiküszöbölő irományt. Ha ez megtörtént, és rendelkezik a karaktered egy adatlappal, akkor elkezdheted a célok kijátszását, és ha valóban abba az irányba mozgatod, nem látok ellenvetést, hogy ne szerezhesd meg később.
Madara
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Kedves vagy Madara, hogy így aggódsz!
Ezek a dolgok eleve benne voltak a karakterbe, nem újdonság, csak eddig nem jutott eszembe, hogy kérvényezzek ilyet. Amint lesz olyan dolog, ami belefér abba, amit az NT elfogadhatónak tart a karakterrel azonnal nem lesz új irányba terelve, de mivel eddig ez nem történt meg, így ezzel kell beérned, hogy mindig új dolgot kérvényezek a karakterrel.
Ezek a dolgok eleve benne voltak a karakterbe, nem újdonság, csak eddig nem jutott eszembe, hogy kérvényezzek ilyet. Amint lesz olyan dolog, ami belefér abba, amit az NT elfogadhatónak tart a karakterrel azonnal nem lesz új irányba terelve, de mivel eddig ez nem történt meg, így ezzel kell beérned, hogy mindig új dolgot kérvényezek a karakterrel.
Uchiha Shigeri- Játékos
Adatlap
Isao:
Az, hogy "mindig új dolgot" kérvényezel karakterednek, csupán Madara állítását igazolja, miszerint nem egy kiforrott koncepcióval álltál elő a próbálkozások során, csupán néhány fix mérföldkővel, melyeket akkor áruljunk el azoknak is, akik itt olvassák ezt az érdekes hangvételű üzengetést. Kirigakurei kezdő technikát próbálsz trükközni az Iwai karakternek, s még az Iwagakurei kezdőtechnikára is igényt tartanál. Az eredeti ET-ben valami olyasmi is volt, hogy a chunnin karaktered, ki 200-250 közt indul megtámadja Iwagakurét és túléli a támadást... Ezek már olyan dolgok, amik miatt egy ET-t reflexből dob vissza akárki. A néma gyilkolás művészete Kirigakure tulajdona, s ha valakinek azt megtanítják nem igazán engedik el. Faluból átmész másikba? Necces, de maximum eltávval lehetséges, tehát Kirigakurei ellenőrzés alatt álló vándorral fogsz játszani, ergo Kirigakureivel, Iwagakurei shinobi sehogy sem lehetsz. Ám ez nem csak ezekkel a falvakkal van így, mielőtt személyes sértésnek vennéd, hanem mindegyikkel. Jiraiya el lett engedve, miután kb hőse lett Konohának, ám ő sem csak úgy. Visszahívható volt, ahogy azt meg is tették, mikor az Akatsuki után kellett kémkednie, vagy Tsunadét kellett felkeresni. Maximum tehát akkor engednek meg akkora szabadságot, ha legalább elértél a faludban annyit, mint ő. Persze nyomós indokkal is el lehet ezt érni... Azonban nem fog ezzel más országban nyerni felvételt, mert ezzel az egyikben automatikusan szökötté válik. Iwa és Kiri szövetségesek. Miért nem adtak ki? Miért is vennék fel? Aki egyszer szökött a hazájából, az új helyéről is könnyen lehet, hogy megpróbálja. Vagy ha eléd raknak egy tál ételt és azt mondják, hogy "lehet, hogy mérgező!", akkor bátran eszed meg?
A kérése tehát az NT-nek, amit Danzou is megjegyzett már: Válassz a két falu közül egyet!
Kirigakurében lehetsz föld elemű, Iwában nem tanulhatsz néma gyilkolást. Ha technikáért csinálod, egyértelmű a választás. Ha pedig a karakter ET-je miatt csak és kizárólag Iwába illik (ami kb lehetetlen, de tegyük fel, ilyen kötött az ötleted) akkor mondj le a néma gyilkolásról és próbálj alkotni valami kombinációt, amivel megszerzed a hasonló tudást. Tudtommal állathasználó lesz ő is. Akkor már is van állathasználó technika ami kiélesíti az érzékeid. Repülőruhával akarsz nyomulni. Fuuton ch.. fuutonnal lábad alatt légpárnát keltesz és hangtalanak lesznek a lépésed... Kicsit kirakózz a dolgokkal és meg lesz, amit akarsz, de ebben a formában ne minket okolj, ha elutasítjuk! Másnak is választania kell, nincs olyan hogy két faluból farmol kezdőjutsukat, nincs olyan hogy egyenlőfélként kezeli mindkét falu. Példálózok akkor a saját karakteremmel...
Az enyém Kumoban van jelenleg ingyen szolgálatra van kényszerítve, miközben Kiriből elveszett (nem elszökött) Kumo elfogta, s míg a fronton harcolnak a shinobijai, addig őt a megfelelő zsarolási alappal helyben tartják. Tehát nem Kumogakurei és nem rendelkezik a kumogakureiek kezdő technikáival sem, sőt a játéktéren posztonként kell megküzdenie azzal, hogy ő ott egy senki, egy ellenséges féreg aki csupán azért dolgozik, hogy az elfogott családja éljen, s a kumoiak kényelmesen tudják küldeni a frontra az embereket. Azonban ha nem sikerül olajralépnie a front végéig, ő is tudja, hogy valszeg a halál várja, mert fölöslegessé válik. Ezért két opciója van. Vagy dolgozik, mint a kisangyal, s talán maradhat úgy, ahogy most, egy kutyaként kezelve, egy lyukban, minden vagyonától megfosztva. (Ugyanis még csak pénze sincs. Felszerelése meg 5 kunai meg 5 shuriken.) Tehát, ha valami ilyesmit akarsz, az is lehetséges, de nem lesz elfogadott, törvényes shinobi a karakterből. Szövetséges oldalon végképp nem. Ha nagyon trükköznénk, megoldhatnánk. Ám ez már játéktéri dolog és kezdő jutsut akkor sem kapsz olyat, ami Iwai.
Az, hogy "mindig új dolgot" kérvényezel karakterednek, csupán Madara állítását igazolja, miszerint nem egy kiforrott koncepcióval álltál elő a próbálkozások során, csupán néhány fix mérföldkővel, melyeket akkor áruljunk el azoknak is, akik itt olvassák ezt az érdekes hangvételű üzengetést. Kirigakurei kezdő technikát próbálsz trükközni az Iwai karakternek, s még az Iwagakurei kezdőtechnikára is igényt tartanál. Az eredeti ET-ben valami olyasmi is volt, hogy a chunnin karaktered, ki 200-250 közt indul megtámadja Iwagakurét és túléli a támadást... Ezek már olyan dolgok, amik miatt egy ET-t reflexből dob vissza akárki. A néma gyilkolás művészete Kirigakure tulajdona, s ha valakinek azt megtanítják nem igazán engedik el. Faluból átmész másikba? Necces, de maximum eltávval lehetséges, tehát Kirigakurei ellenőrzés alatt álló vándorral fogsz játszani, ergo Kirigakureivel, Iwagakurei shinobi sehogy sem lehetsz. Ám ez nem csak ezekkel a falvakkal van így, mielőtt személyes sértésnek vennéd, hanem mindegyikkel. Jiraiya el lett engedve, miután kb hőse lett Konohának, ám ő sem csak úgy. Visszahívható volt, ahogy azt meg is tették, mikor az Akatsuki után kellett kémkednie, vagy Tsunadét kellett felkeresni. Maximum tehát akkor engednek meg akkora szabadságot, ha legalább elértél a faludban annyit, mint ő. Persze nyomós indokkal is el lehet ezt érni... Azonban nem fog ezzel más országban nyerni felvételt, mert ezzel az egyikben automatikusan szökötté válik. Iwa és Kiri szövetségesek. Miért nem adtak ki? Miért is vennék fel? Aki egyszer szökött a hazájából, az új helyéről is könnyen lehet, hogy megpróbálja. Vagy ha eléd raknak egy tál ételt és azt mondják, hogy "lehet, hogy mérgező!", akkor bátran eszed meg?
A kérése tehát az NT-nek, amit Danzou is megjegyzett már: Válassz a két falu közül egyet!
Kirigakurében lehetsz föld elemű, Iwában nem tanulhatsz néma gyilkolást. Ha technikáért csinálod, egyértelmű a választás. Ha pedig a karakter ET-je miatt csak és kizárólag Iwába illik (ami kb lehetetlen, de tegyük fel, ilyen kötött az ötleted) akkor mondj le a néma gyilkolásról és próbálj alkotni valami kombinációt, amivel megszerzed a hasonló tudást. Tudtommal állathasználó lesz ő is. Akkor már is van állathasználó technika ami kiélesíti az érzékeid. Repülőruhával akarsz nyomulni. Fuuton ch.. fuutonnal lábad alatt légpárnát keltesz és hangtalanak lesznek a lépésed... Kicsit kirakózz a dolgokkal és meg lesz, amit akarsz, de ebben a formában ne minket okolj, ha elutasítjuk! Másnak is választania kell, nincs olyan hogy két faluból farmol kezdőjutsukat, nincs olyan hogy egyenlőfélként kezeli mindkét falu. Példálózok akkor a saját karakteremmel...
Az enyém Kumoban van jelenleg ingyen szolgálatra van kényszerítve, miközben Kiriből elveszett (nem elszökött) Kumo elfogta, s míg a fronton harcolnak a shinobijai, addig őt a megfelelő zsarolási alappal helyben tartják. Tehát nem Kumogakurei és nem rendelkezik a kumogakureiek kezdő technikáival sem, sőt a játéktéren posztonként kell megküzdenie azzal, hogy ő ott egy senki, egy ellenséges féreg aki csupán azért dolgozik, hogy az elfogott családja éljen, s a kumoiak kényelmesen tudják küldeni a frontra az embereket. Azonban ha nem sikerül olajralépnie a front végéig, ő is tudja, hogy valszeg a halál várja, mert fölöslegessé válik. Ezért két opciója van. Vagy dolgozik, mint a kisangyal, s talán maradhat úgy, ahogy most, egy kutyaként kezelve, egy lyukban, minden vagyonától megfosztva. (Ugyanis még csak pénze sincs. Felszerelése meg 5 kunai meg 5 shuriken.) Tehát, ha valami ilyesmit akarsz, az is lehetséges, de nem lesz elfogadott, törvényes shinobi a karakterből. Szövetséges oldalon végképp nem. Ha nagyon trükköznénk, megoldhatnánk. Ám ez már játéktéri dolog és kezdő jutsut akkor sem kapsz olyat, ami Iwai.
Rang: Hokake
Chakraszint: Halálütés
Kérdés: Biztos, hogy VÓTMÁ de nem igazán akarok most átböngészni 32 oldalt mert nincs annyi időm Szóval olyat lehet, hogy pl kalandban vagyok, de szeretném elsajátítani a kenjutsut (nem sóhajtozni, tudom, hogy rengeteg kenjutsu használó van az oldalon de akkor is lestipistopiztam a rákba 1,5 éve. Csak azóta is az ELSŐ KALANDOM CSINÁLOM ), oszt külön másik mesélővel megtanulom? Már ha megkapom az engedélyt. De ehhez előbb fel kéne kelni a székből, és kérvényezni. Na majd...
Amúgy a szabályokat már átnéztem, tanulós-fontos szabályok de biztos kihagytam valamit.
Off: Ha ez a tápolós vérpistike egyszer fejébe veszi, hogy Ő bizony földesúr karaktert szeretne, és bizony a Víz országát akarja igazgatni, (mert annyira kötődik hozzá, illetve nem... Se veled se nélküled kapcsolat, komolyan tiszta bizarr...) és netalántán megadjátok neki az engedélyt (amit kétlek de hátha) akkor ÉN MAGAM NYÍROM KI AZ ÖSSZES KARAKTERÉT! MINDET, MÉG AZT IS AMIT MOST CSINÁL! Olvastam a korábbi postjait is, és el voltam szörnyedve. PM-ben várom a megkeresést ha túlmentem egy határon de komolyan már engem idegesít...
Amúgy a szabályokat már átnéztem, tanulós-fontos szabályok de biztos kihagytam valamit.
Off: Ha ez a tápolós vérpistike egyszer fejébe veszi, hogy Ő bizony földesúr karaktert szeretne, és bizony a Víz országát akarja igazgatni, (mert annyira kötődik hozzá, illetve nem... Se veled se nélküled kapcsolat, komolyan tiszta bizarr...) és netalántán megadjátok neki az engedélyt (amit kétlek de hátha) akkor ÉN MAGAM NYÍROM KI AZ ÖSSZES KARAKTERÉT! MINDET, MÉG AZT IS AMIT MOST CSINÁL! Olvastam a korábbi postjait is, és el voltam szörnyedve. PM-ben várom a megkeresést ha túlmentem egy határon de komolyan már engem idegesít...
Nishikawa Karasu- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 95
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 460
A koncepció teljesen kiforrott volt, amíg az NT nem jött a képbe. Olyan dolgokat vágott le a karakter eredeti koncepciójából, ami arra sarkallt, hogy új ötletekkel kezdjek neki többször is Isaonak. (eddig 1 új írány kérvénnyel és összesen talán most ez a 4. ötlet, amit elkezdtem megvalósítani.)
Végig olvastam a posztod és bizonyos dologgal egyetértek, igen a falu megtámadása valóban túl sok volt, de nem is a falut támadta meg, hanem a klánt, aminek a székhelye a falun kívül van, mással nem annyira, nem akarom az iwagakurei kezdőt. A karakter eleve elveszett lesz, nekem az iwagakurei kezdő nem fog kelleni, mert az egy olyan technika, amit könnyen el lehet sajátítani játéktéren is, viszont most adtál egy remek ötletet, amire már te is rábolintottál. A karakterem eredete lenne iwagakurei, ami benne van már most az ET-be (és az eredeti koncepcióba is így volt), de kiriben születne és ott nőne fel az akadémián. Kiriben lesz chuunin, majd a szülőkkel engedéllyel, lévén ekkor még nincs háború és iwa szövetséges, x időre elkéredzkedne a falutól, hogy szüksége van a klánnak rá az itteni, kirigakurei, kutatásai folytatásához Iwában és így kerülnék Iwába, ahol nem válnék iwaivá, csak a klán kutatásaiban segédkeznék. Eleve a karakter jelenlegi koncepciójában benne van, hogy x évesen elveszti az emlékeit és most az indok is meg van, bár még nem kiforrott, majd az ET-be kitalálom addigra. Az emlék vesztés nem áll teljesen 180 fokban a eredeti koncepciótól és a szökés sem, mert ugye az eredeti koncepcióban egy küldetés során elfogják genjutuval elhitetik vele, hogy a faluja ki akarja nyírni és a következő ninja, aki jön az a megölésére jön, ő pedig segítséggel meg is öli ezt az illetőt, de aztán menekül.
Egyelőre nem akarom és nem is ez a megfelelő topik erre, így nem folytatom a karakter ötetének kitárgyalását, mert a karakter eleve kiforrott volt, csak olyan történeszállakat kellett megnyirbálnom, amiért az NT nem engedélyezett dolgokat, hogy kellett egy új koncepció és ez már valóban nem kiforrott
Végig olvastam a posztod és bizonyos dologgal egyetértek, igen a falu megtámadása valóban túl sok volt, de nem is a falut támadta meg, hanem a klánt, aminek a székhelye a falun kívül van, mással nem annyira, nem akarom az iwagakurei kezdőt. A karakter eleve elveszett lesz, nekem az iwagakurei kezdő nem fog kelleni, mert az egy olyan technika, amit könnyen el lehet sajátítani játéktéren is, viszont most adtál egy remek ötletet, amire már te is rábolintottál. A karakterem eredete lenne iwagakurei, ami benne van már most az ET-be (és az eredeti koncepcióba is így volt), de kiriben születne és ott nőne fel az akadémián. Kiriben lesz chuunin, majd a szülőkkel engedéllyel, lévén ekkor még nincs háború és iwa szövetséges, x időre elkéredzkedne a falutól, hogy szüksége van a klánnak rá az itteni, kirigakurei, kutatásai folytatásához Iwában és így kerülnék Iwába, ahol nem válnék iwaivá, csak a klán kutatásaiban segédkeznék. Eleve a karakter jelenlegi koncepciójában benne van, hogy x évesen elveszti az emlékeit és most az indok is meg van, bár még nem kiforrott, majd az ET-be kitalálom addigra. Az emlék vesztés nem áll teljesen 180 fokban a eredeti koncepciótól és a szökés sem, mert ugye az eredeti koncepcióban egy küldetés során elfogják genjutuval elhitetik vele, hogy a faluja ki akarja nyírni és a következő ninja, aki jön az a megölésére jön, ő pedig segítséggel meg is öli ezt az illetőt, de aztán menekül.
Egyelőre nem akarom és nem is ez a megfelelő topik erre, így nem folytatom a karakter ötetének kitárgyalását, mert a karakter eleve kiforrott volt, csak olyan történeszállakat kellett megnyirbálnom, amiért az NT nem engedélyezett dolgokat, hogy kellett egy új koncepció és ez már valóban nem kiforrott
Uchiha Shigeri- Játékos
Adatlap
Karasu: Kérj tanácsot a Ninja Tanácstól, egy nagyon lassan folyó kaland esetén valószínűleg többen támogatnának egy alternatívát. Az Offos dolog pedig nem tudom, hogy honnan jött, de Földesúr karakter nem lehet indítani a Nagyobb nemzetekbe, de ha már nagyon nagyon jól megy az egész, akkor lehetséges lesz. Ha pedig egy "bénább" játékos kezébe kerül majd egy Földesúri rang, akkor sincs semmi, mert egy Földesúr mindig a legkisebb faluból indul. A kezdő rang a Nemesi rang lesz, ami a legkisebb falu igazgatására enged jogosultságot. Innen kell majd felfelé törni, csakúgy, mintha valaki Geninként kezdene. Azt is mondhatjuk, hogy egy Civil karakter a "birodalmi játék" Akadémiai tanulója.
Isao: Egyetértek veled, hiszen logikus amit mondasz. DE nem veszed figyelembe azt, hogy erősen Engedélyes dolgokat írtál volna bele a karaktered előtörténetébe, ráadásul sok fajta képességre kellett volna szintén engedély. A történet teljes egészében az engedélyes történetszálakra és a megszerezhető engedélyekre épült. (Hozzá teszem, hogy nem kevés engedélyes dolgot engedtünk meg benne) Ezért kerültél egy "meglőtt helyzetbe" és ezért kényszerültél arra, hogy kitalálj egy új koncepciót vagy pedig erre igazítsd rá, ami nagyon nehéz, hiszen egy megtervezett történetet nem lehet 50%-osan átírni, hogy ugyanolyan jó legyen... De sajnos nem lett volna fair más játékosokkal szemben, hogyha megengedjük mindezt neked, főleg, hogyha azt nézzük, hogy voltaképpen mennyit veszítettél az elhalálozott karakterrel. Ha jól tudom neki nem volt annyi elfogadott engedélykérése, mint amennyit te igényeltél volna a "kárpótlás" karakternek. A történet 80%-ban megállta volna a helyét egy közel Itachi kaliberű karakter esetében, de ugye ezt nem engedhetjük meg, mert ez túl sok. A szabályzat úgy szól, hogy valamilyen szintű kárpótlást adunk, abban a formában, hogy nem kell egy teljesen új karakter indítanod. A kárpótlás nagysága attól függ, hogy mennyire volt fejlett a karakter, mennyire voltál vele aktív, mennyi engedélye volt és hasonlók. Amit te kértél az messze meghaladja Akari Tenshit. Ha esetleg egy Hyuuga Shakaku kaliberű karakter halt volna meg, akkor valószínűleg azt mondjuk, hogy rendben van vagy még többet is kaphat. Ha viszont egy Nara Akane karakter halt volna meg, akiről valószínűleg itt az oldalon már mindenki hallott, akkor viszont lehetséges, hogy Ő SEM kaphatta volna meg azt, amit te kértél. És nem azért vonultatok fel Staff karaktereket, mert nekik előbb megadunk bármit is, hanem csak egyszerűen a régóta játszó, sok tapasztalattal bíró, aktív, Staffságra alkalmas személyek már mind olyan régóta játszanak itt, hogy a karakterük A-S szinte van. Na de ez nem általánosan igaz, ugyanis vannak alacsony szintű Staff karakterek is, akik pedig azért alacsony szintűek, mert a Felhasználójuk elég gyorsan vált Staffá.
A másik dolog, amit már említettem, hogy NYUGODTAN írj nekem Pm-et az Előtörténeteddel kapcsolatban. Segítek összerakni, adok tanácsot, hogy mit és hogy lehet, hogy mit fogadhat el az NT, stb. Tehát ha komolyan gondolod a dolgot, akkor nyugodtan írj ^^ Tudom, hogy nagyon lassan jön meg a válasz, de tudod, hogy hol tudsz zaklatni, akár minden nap, hogy nézzem meg amit írtál
A másik dolog, amit már említettem, hogy NYUGODTAN írj nekem Pm-et az Előtörténeteddel kapcsolatban. Segítek összerakni, adok tanácsot, hogy mit és hogy lehet, hogy mit fogadhat el az NT, stb. Tehát ha komolyan gondolod a dolgot, akkor nyugodtan írj ^^ Tudom, hogy nagyon lassan jön meg a válasz, de tudod, hogy hol tudsz zaklatni, akár minden nap, hogy nézzem meg amit írtál
Adatlap
Áhá. Köszönöm válaszod. Még annyit, hogy ha C szintű jutsut mesélő nélkül nem tanulhatok, akkor a jövőben a jövőbeli mesélőmet megkérhetem, hogy mondjuk XY jutsut tanítsa, és ne azt amit Ő jónak gondol? (leghosszabb mondat ever) Mert abszolút nincs bajom ezzel csak lehet, hogy tanít egy technikát amire nincs szükségem. Meg nyilván szeretném valamilyen irányba vinni a karit. Bár ilyen még nem fordult elő Danzou tudja mi kell a geninnek
Nishikawa Karasu- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 95
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 460
Igen! Ha írsz a mesélődnek, hogy miket szeretnél megtanulni, akkor azt fogja megtanítani.
Terumi Mei- Moderátor
- Specializálódás : Kdeves Mizukga
Adatlap
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka
Gyorsan csak összeszedem a kérvényeket, amire Tenshi engedélyt kapott és ezzel mennyit vesztettem:
1) Orvosi jutsuk
2) genjutsuk
3) Szenzorság és Kagura shingan (ET-ből fakadóan szenzor, a Kagurára később kapta meg az engedélyt, mint szenzor)
4) hallás, hangtan, egyensúly alapismeretek (Orvosi Jutsuhoz tartozik maga az ismeret nem engedélyes)
5) állati mérgek teljes körű ismerete (legalább 1,5 éves projektem volt, mire a karakter elérte ezt a szintet) (Toxikológiai Ismeretek ami az Orvosi Jutsukhoz tartozik és maga az ismeret nem engedélyes)
6) baburu kei engedély (víz elem használatával)
7) Teljes kígyó gyűjteményen (erre ugyan nem engedélyt kaptam, de ki volt építve) (Nem engedélyes dolog)
Drogok hatásai általánosságban (Orvosi Ismeret ami nem engedélyes)
Tehát ami tényleges engedély (Ne keverjük össze a karakter útját magával az engedélyességgel) az az Orvosi Technikák, Genjutsu, Baburu Kei (Volt ilyenje? :O) és a Szenzorság.
És amit kértem cserébe:
1) Jövőbeni ANBU tagságra való felkészítés elkezdése ET-ben (nem tartozott volna még az ANBU kötelékében, küldetései lettek volna olyan szinten, kb 16- 18 évesen szökik el és a kiképzést a saját szabályaitok)
2) Egy állathasználó szél elemű klán tagja, akik repülnek egy speciális ruhával (Ez nem is engedély)
3) Gin Hirameki // Ezüst villanás jövőbeli tanulásának lehetősége (Itt kiemelem a JÖVÖBENI szót)
4) Szenzor karakter (lévén 24- 26 éves karaktert kérvényeztem nem ennyi idősen jön elő belőle ez a képesség, hanem ezt már elég fiatalon észreveszik)- Erre úgy kaptam engedélyt, hogy később újra kérvényezhetem.
ANBU kapcsolatok és képzés = "Megengedjük neked, hogy a jövőben ANBU legyél és ANBU ismereteket szerezz" --> Engedélyes
Klán kidolgozásában volt kivetnivaló és a Repülő Ruhának a felépítése Engedélyes, hiszen nem sima sikló ruhát akartál, hanem chakraszövetes ruhát --> Engedélyes (Akárcsak egy Ch érzékeny kard ^^)
Gin Hirameki későbbi tanulása = "Később megtanulhatsz egy legendás tér-idő technikát" --> Mindegy mikor ez engedélyes. Személyes véleményem hogy akkor kérj ilyesmit amikor már közeledsz a szintjéhez
Szenzorság --> Ennek majd utánanézek, hogy miért is nem kapta meg a karakter.
Én egyébként ezeken kívül még több kérvényre emlékszem. O.o De ahogyan írtam, írj nekem nyugodtan és megbeszéljük a dolgokat.
"A későbbiekben természetesen újra Kérvényezhetsz a Szenzorságot és a Gin Hiramekit illetően."
Ezek fényében szerintem egyáltalán nem kérvényeztem a karakternek túl sok mindent, mert Tenshi egy jól felépített és kidolgozott karakter volt, akinek a halával többet veszítettem, mint amennyit kértem, főleg, hogy a kérvényeim legnagyobb része jövőbeni dologra irányult.
1) Orvosi jutsuk
2) genjutsuk
3) Szenzorság és Kagura shingan (ET-ből fakadóan szenzor, a Kagurára később kapta meg az engedélyt, mint szenzor)
4) hallás, hangtan, egyensúly alapismeretek (Orvosi Jutsuhoz tartozik maga az ismeret nem engedélyes)
5) állati mérgek teljes körű ismerete (legalább 1,5 éves projektem volt, mire a karakter elérte ezt a szintet) (Toxikológiai Ismeretek ami az Orvosi Jutsukhoz tartozik és maga az ismeret nem engedélyes)
6) baburu kei engedély (víz elem használatával)
7) Teljes kígyó gyűjteményen (erre ugyan nem engedélyt kaptam, de ki volt építve) (Nem engedélyes dolog)
Drogok hatásai általánosságban (Orvosi Ismeret ami nem engedélyes)
Tehát ami tényleges engedély (Ne keverjük össze a karakter útját magával az engedélyességgel) az az Orvosi Technikák, Genjutsu, Baburu Kei (Volt ilyenje? :O) és a Szenzorság.
És amit kértem cserébe:
1) Jövőbeni ANBU tagságra való felkészítés elkezdése ET-ben (nem tartozott volna még az ANBU kötelékében, küldetései lettek volna olyan szinten, kb 16- 18 évesen szökik el és a kiképzést a saját szabályaitok)
2) Egy állathasználó szél elemű klán tagja, akik repülnek egy speciális ruhával (Ez nem is engedély)
3) Gin Hirameki // Ezüst villanás jövőbeli tanulásának lehetősége (Itt kiemelem a JÖVÖBENI szót)
4) Szenzor karakter (lévén 24- 26 éves karaktert kérvényeztem nem ennyi idősen jön elő belőle ez a képesség, hanem ezt már elég fiatalon észreveszik)- Erre úgy kaptam engedélyt, hogy később újra kérvényezhetem.
ANBU kapcsolatok és képzés = "Megengedjük neked, hogy a jövőben ANBU legyél és ANBU ismereteket szerezz" --> Engedélyes
Klán kidolgozásában volt kivetnivaló és a Repülő Ruhának a felépítése Engedélyes, hiszen nem sima sikló ruhát akartál, hanem chakraszövetes ruhát --> Engedélyes (Akárcsak egy Ch érzékeny kard ^^)
Gin Hirameki későbbi tanulása = "Később megtanulhatsz egy legendás tér-idő technikát" --> Mindegy mikor ez engedélyes. Személyes véleményem hogy akkor kérj ilyesmit amikor már közeledsz a szintjéhez
Szenzorság --> Ennek majd utánanézek, hogy miért is nem kapta meg a karakter.
Én egyébként ezeken kívül még több kérvényre emlékszem. O.o De ahogyan írtam, írj nekem nyugodtan és megbeszéljük a dolgokat.
"A későbbiekben természetesen újra Kérvényezhetsz a Szenzorságot és a Gin Hiramekit illetően."
Ezek fényében szerintem egyáltalán nem kérvényeztem a karakternek túl sok mindent, mert Tenshi egy jól felépített és kidolgozott karakter volt, akinek a halával többet veszítettem, mint amennyit kértem, főleg, hogy a kérvényeim legnagyobb része jövőbeni dologra irányult.
Uchiha Shigeri- Játékos
Adatlap
Noha nem vitatom a leírtak igazságalapjait, de hol a kérdés? Ugyebár ez nem véletlenül a kérdések topikja. ^^ (Viszont ezek hasznos infók, tedd félre, mentsd le, amit szeretnél, csak gördüljön a dolog, ne csak ez a téma legyen fél oldal a kérdéseken belül. Ahogy Jira is említette, vele megvitathatod az ET-vel kapcsolatos dolgokat, nála biztosabb helyen van.)
Hatake Kakashi- Mesélő
- Specializálódás : Csendben maradás
Adatlap
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii
Hali
Egy gyors kérdésem lenne, mégpedig, hogy karakteremnek lesz-e lehetősége becsatlakozni a háborúba, persze csak, ha a jelenlegi kaland véget ért és még tart? Egyrészt azért, mert elérte a 16éves kort, így elvileg hadköteles, másrészt nagy szerepet játszana az életében, teljesen megváltoztatná az és az utánna következô események.
Előre is köszönöm a választ
Egy gyors kérdésem lenne, mégpedig, hogy karakteremnek lesz-e lehetősége becsatlakozni a háborúba, persze csak, ha a jelenlegi kaland véget ért és még tart? Egyrészt azért, mert elérte a 16éves kort, így elvileg hadköteles, másrészt nagy szerepet játszana az életében, teljesen megváltoztatná az és az utánna következô események.
Előre is köszönöm a választ
Inohara- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 18
Adatlap
Rang: Szerzetes ninja
Chakraszint: 262
Inohara!
A komoly harcok Kumogakureban kezdődnek most el, a legnagyobb csata ott lesz, ami tőled kissé mondjuk messze van. Esetleg Sunagakureba lenézhetsz, ahol találkozhatsz menekült sunai partizánokkal és iwagakurei határ/fogolytáborokkal. Netalán az elfoglalt Sunagakure no Satoba, ami jelenleg a legnagyobb erőd és börtön az országban. A sivatag meg jó edzés a szerzetesnek kitartásban
A komoly harcok Kumogakureban kezdődnek most el, a legnagyobb csata ott lesz, ami tőled kissé mondjuk messze van. Esetleg Sunagakureba lenézhetsz, ahol találkozhatsz menekült sunai partizánokkal és iwagakurei határ/fogolytáborokkal. Netalán az elfoglalt Sunagakure no Satoba, ami jelenleg a legnagyobb erőd és börtön az országban. A sivatag meg jó edzés a szerzetesnek kitartásban
Okisha Aiza- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 880
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 225 (C)
Gyorsaság : 325 (B)
Ügyesség/Reflex : 330 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)
Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 750
Köszönöm a gyors választ Mindenképp, valami komoly, mentálisan is erőt próbáló helyre akarom küldeni a karimat. A gond az, hogy mivel első karim, nem igazán tudtam mit is kellene vele kezdenem. Hirtelen jött az ötlet, hogy legyen szerzetes. Nem volt túl jó ötlet, mert lévén én enyhén szólva is vallás ellenes vagyok, így nem igazán tudtam vele jól azonosulni. Most megpróbálom olyanra formálni a személyiségét amivel jobban megy majd a dolog
Inohara- Játékos
Adatlap
Halihó, megint én vagyok. Gyors leszek és halálos
A kérdésem, hogy az alábbi technika miért engedély köteles? Azt értem, hogy a Shikigami no Mai engedély köteles, de erre még azon bellülis kell egy engedély?
Kami Shuriken // Papír Shuriken
A papírhasználó kedvére manipulálja a papírdarabokat, így akár shurikenként is használhatja őket.
Chakraszint: 150
Megkötés: (Moderátori Engedélyhez kötött Jutsu!)
Besorolás: C
A kérdésem, hogy az alábbi technika miért engedély köteles? Azt értem, hogy a Shikigami no Mai engedély köteles, de erre még azon bellülis kell egy engedély?
Kami Shuriken // Papír Shuriken
A papírhasználó kedvére manipulálja a papírdarabokat, így akár shurikenként is használhatja őket.
Chakraszint: 150
Megkötés: (Moderátori Engedélyhez kötött Jutsu!)
Besorolás: C
Inohara- Játékos
Adatlap
Inohara
Az a régi rendszer maradványa, hagyd figyelmen kívül, de tanuld nyugodtan. Nemsokára kikerül onnan ^^ Erre a posztra hivatkozhatsz ha kérdezik hogy miért tudod.
Az a régi rendszer maradványa, hagyd figyelmen kívül, de tanuld nyugodtan. Nemsokára kikerül onnan ^^ Erre a posztra hivatkozhatsz ha kérdezik hogy miért tudod.
Adatlap
Letölteni az ncore-ról lehet, de csak akkor, ha bizonyos összeget elutalsz egy bizonyos bankszámlaszámra, amiről banki kivonatot mutatsz be az egyik staff tagnak, aki megbízást ír róla, hogy teljesítetted és ezt a papírt beviszed az ncore ügyfélszolgálatára. Sajnos az összegről és a bankszámlaszámról nem tudok nyilatkozni, mert nekem még a freeware verzió van meg, ahol még engedélyezett volt a karakterhalál, a fizetett verzióba ettől nem kell félni, mert abban még azt is túléled, ha rádesik egy egész kirigakurei flotta.
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)
32 / 40 oldal • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 36 ... 40
32 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.