-= Kérdések =-

+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters

36 / 40 oldal Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Go down

-= Kérdések =- - Page 36 Empty Re: -= Kérdések =-

Témanyitás  Hyuuga Emiko Szer. Aug. 23, 2017 9:02 pm

Ritkán szoktam ehhez folyamodni, szóval légy szíves nézzétek el nekem! Még július végén írt Hinata a hiányzásokba, hogy mostanában nem túl aktív, de igyekszik pótolni az elmaradásait. Azóta viszont semmi hír... Sad Lehet tudni, mi van vele?
Hyuuga Emiko
Hyuuga Emiko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1930
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 550 (A)
Erő : 800 (S)
Gyorsaság : 590 (A)
Ügyesség/Reflex : 590 (A)
Pusztakezes Harc : 900 (S)

Adatlap
Szint: S
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1322

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Terumi Mei Szer. Aug. 23, 2017 9:36 pm

Munka, munka, munka, szóval nagyon le van terhelve szegény. ^^" Tudomásom szerint szeptemberben tud majd írni, mert nagyon megszaladtak a dolgok.
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Adatlap
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Témanyitás  Yuriko Csüt. Szept. 21, 2017 9:32 pm

Sziasztok!

Két kérdésem is lenne:

1. Kivel lehet pm-ben saját technikákat, illetve saját stílus kitalálást megbeszélni?

2. Elsősorban taijutsu használó lennék. Láttam, hogy a patkányoknak van saját taijutsu stílusa. Az lehetséges, hogy leszerződök a patkányokkal, de a meglévők mellé saját patkányokat is kidolgozok?
Yuriko
Yuriko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 307
Állóképesség : 150 (C)
Erő : 130 (D)
Gyorsaság : 175 (C)
Ügyesség/Reflex : 155 (C)
Pusztakezes Harc : 197 (C)

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 246

Témanyitás  Akira Csüt. Szept. 21, 2017 10:50 pm

2. Igen dolgozhatsz ki saját patkányt, többen vannak az oldalon, akik saját kódexet doloztak ki, én pedig egy egész farkas klánt.
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Kureiji Hanaro Pént. Szept. 22, 2017 5:12 am

Yuriko, ha nem baj én is válaszolok

1. Ha már van saját elképzelésed dobd be a saját technikák öletelőjébe és ott segítenek Smile

2.  Természetesen van lehetőség új nijuu fajok, vagy a meglévőkön bellűl új egyedek kidolgozására, de akár olyan egyedet is alkothatsz (azt hiszem a max egyet és pályázattal) aki csak veled áll szerződésben (tehát más csak az engedélyeddel idézheti). Ő egyfajta njk-ként viselkedik, a mesélő irányítja, veled fejlődik, tehát tanulhat tőled, vagy te tőle. Bővebb infó: http://narutohun.niceboard.org/t654-allatkodexek-szabalyai
Smile
Kureiji Hanaro
Kureiji Hanaro
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 350
Elosztható Taijutsu Pontok : 213

Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 150 (C)
Ügyesség/Reflex : 350 (B)
Pusztakezes Harc : 100 (D)

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 437

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Szomb. Szept. 23, 2017 10:46 pm

halihó NT!

Azon gondolkodtam, hogy hogyan lehetne segíteni a mesélők, játékosok kalandbeli dolgát. Lehetne egyfajta Segédlet topicot létrehozni, ahol kisebb-nagyobb áttér infókat adhat meg a játékos a karakteréről?

Vagy van ilyen külön opic? Gondolkodtam, hogy lehet elég lenne az adatlapon.

Hakkyou Katsumi
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 34

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 188

https://sway.com/HECA3hFsG0hH2TSA

Témanyitás  Akira Vas. Szept. 24, 2017 8:34 am

Egy ilyen topik van erre gondoltál?
http://narutohun.niceboard.org/t3144-karakter-erdekessegek

Másik, hogy általában a játékos pm-be tudja elmondani a mesélőnek, hogy mit szeretne és bármilyen más infót.
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Vas. Szept. 24, 2017 11:27 am

Olyan topicra gondoltam, ahol karakterenként van leosztva; mint egyfajta rövid Jelentés boardban. Ha behoznánk a kaland során egy-egy karaktert, aki szerepelt már egy régebbi kalandban, akkor hogyan áll hozzá a karakterünkhöz és máshoz, akár helyzethez. Ezek Pl nem a saját njk-k, hanem bárki találkozhat velük. Vagy olyan háttér infót tudhat meg a mesélő, amit csak a karakterünk és/vagy páran tudnak, de a mesélő azzal nyugodtan operálhat. Azaz plusz infók direkt a karakterünkkel kapcsolatban, ami az adatlapon nem található. Azon is gondolkodtam, hogy azokat akár az adatlapon is vezethetjük, amik/akik érdemesek.

Hakkyou Katsumi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Shiren Vas. Szept. 24, 2017 2:16 pm

Láttam már ezt pár JK-nál az Adatlapon vezetni, mindenkinek a szíve joga felírni az ilyesmit és ez tényleg sok mindenben segítené a mesélők munkáját, így ha ők is jó ötletnek tartják és kérik akkor akár az Adatlap "hivatalos" része is lehetne.
Shiren
Shiren
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1736

Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741

Témanyitás  Hyuuga Emiko Vas. Okt. 01, 2017 11:46 pm

Most, hogy Hinata kikerült a mesélők közül, kinél érdeklődhetek a kalandom részleteivel és kimenetelével kapcsolatban? Az új mesélőm már megvan Kakashi személyében. Viszont jó lenne tudni, hogy Emi melyik fajta Átokpecsétet kapta meg, ez milyen hatással van rá, illetve egyik szemének elvesztése is gondolom következményekkel járt.
Hyuuga Emiko
Hyuuga Emiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hatake Kakashi Hétf. Okt. 02, 2017 3:41 pm

Az átokpecséted részletesebb ismertetőjét kalandba akartam neked ecsetelni, de ha már így rákérdeztél, akkor elárulom. A pecséted semmi előnnyel nem jár, gyakorlatilag egy korlátozó pecsét, hasonló, mint Ankonak volt, ha nem pont ugyanolyan. A szemed elvesztésének hátrányait még egyeztetnem kell a többi staffal, de szerény véleményem szerint a szinte 360°-os látásmódot már nem tudja nyújtani egy byakugan (aztán ugye ez csak az én véleményem, idővel kiderül).

Edit: A látószöged megmarad, sőt, különösebb/komolyabb hátránnyal nem rendelkezel. Ami viszont változik az az, hogy több chakrába kerül a fenntartása a byakugannak.
Hatake Kakashi
Hatake Kakashi
Mesélő

Specializálódás : Csendben maradás

Adatlap
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Csüt. Okt. 05, 2017 10:53 am

Sziasztok!

Egy kényes ügyben járulok elétek, mely Katsumi jövőjét fogja befolyásolni.

A tekercs alapú Shigikami elméletemet csiszolgatom. Egy főbb szekciója van, amire szeretnék az erősebb technikákat építeni. Hanataro Ichiban, az exlawom lenne a jövőbeli Katsumi legerősebb Shikigamijának tudata. Viszont ezen lélek egy átok valójában. Ninshuuval akarom a karaktert semlegesről jó típusú karakterré alakítani.
Kettő-három fejlesztést akarok véghez vinni:
1 Hanataro Ichiban, mint NJK (igaz alapból is az), de egy teljes előélet ismertetést akarok véghez vinni.
A Mesélő plusz információkhoz juthat könnyedén, és nem vakarja a buksiját.
Szerintem ez nem jelent gondot.
1B Két exlaw szintén esélyes, hogy Hanataro Ichiban ekte jó fiúvá válljon, s megértsük, miért pecséltelte bele magát Katsumi nagymamájába egykori ninjaként-szamurájként.
2 a Ninshuu állapot – amit egyelőre senjuuval vagy dojutsuval akarok elérni
Taglalás:
A Senjutsuhoz ninjuukkal kell szerződést kötni, viszont én pl. sokallom és feleslegesnek tartom az állatokkal való kapcsolatot. Nem szükséges feltétlen az agyon hypolás.
A pecsét alapú Dojutsu pedig jobb megközelítés, viszont az engedély köteles. Az alapja, a háttér története már él a fejemben, viszont szükségem van a megerősítésetekre, hogy biztosan terelhessem Katsumit annak meglétével.
A cél az átok alapja megváltoztatása: Ne egy oldalú kapcsolat legyen Ichiban és Katsumi között; így megkötésekkel, de - alapjaiban shinobivá - guruvá vállhat a Hakurei Szentélyben.

Ebből adódik, hogy a régi célom: egy jujetsut jó karakterré alakítsak.

Hakkyou Katsumi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Pént. Okt. 06, 2017 1:47 pm

Katsumi

A Shikigamikról született bármiféle megállapodás az NT-vel? Tehát volt megbeszélve maga az ötlet?
Amit én tudok neked mondani, az az, hogy az Exlaw alapjáraton gonosz. Tehát a "kaszt" amit megkaptál a Jutsetsu, azért kérvényezhető kaszt, mert egyébként olyan irracionálisan nagy erőt adhat a karakternek már kis szinteken is, hogy az másokkal szemben igazságtalan lenne. Ezért a Jutsetsu megkötés, hogy az Exlawok mindig a leggonoszabb és legőrültebbek voltak. Na már most, ugyebár ha elolvasod a Jutsetsuk és Jashinisták legendáját, tudhatod belőle, hogy az Exlawá válás "csupán" egy irtózatosan bonyolult és nehéz Chakrahasználati folyamat, vagyis technika. Így, azok is képessé válhatnak elméletben a jutsu elsajátítására, akik nem tébolyult mészárosok. Azonban, csak a Jashinisták voltak az Exlawá válás technikájának birtokában, mivel maguk között adták tovább a tudást. Ugye ez a rendkívül bonyolult Fuuinjutsu egy emberből csinál lényegében egy "Bijuut," vagyis ugyanúgy egy testbe zárja a hatalmas, pusztító chakrával rendelkező Ninját, mint a Bijuukat.
Ez persze nem zárja ki, hogy léteztek az Exlawok között olyanok, akik valamiért felhagytak a mészárlással és a gyilkolással, de a leírásuk szerint, ők a harcnak és a pusztításnak éltek, pontosan azért, hogy ne jelentsen irracionálisan nagy előnyt a Jutsetsu karakter. Ezt még az egykori kitalálója, Naruto és a "tűz akaratát tovább vivő" Karin mondta.
Na de, ha ezt a fajta "Jó Exlaw" koncepciót te szép játékkal és lassan szeretnéd kijátszani, akkor A-S szint környékén valószínűleg a szép játék eredményeként kérvényezheted azt, hogy az Exlawod "jó" legyen így amikor használod az erejét, nem feltétlenül akarja majd lemészárolni a karaktered. Na de akkor mi haszna van az Exlawságból? Ehhez kell a jó történet. Smile Na de ezt ugye te egyedül nem igazán viheted végbe, mivel egy bizonyos szinttől jöhetnek olyan részek, amit már mesélővel kell kijátszani. [A Szépen, részletesen és jól felépített koncepció és játék alatt pl olyan összefüggő kalandokat (Élmény és Játéktéri) értek, mint pl Kawajiri Satoshi élményei. Ha érdekel az Adatlapján sorba fel van tüntetve mind, ne össze-vissza haladj]

Mivel Ninshuu-állapotot akarsz elérni, vagyis a Chakrával való kapcsolat egy mélységesebb fajtájába akarsz "bekerülni" ezért én semmiképpen sem javaslom a Dojutsut, ami amúgy ugyanúgy Engedélyköteles, mint a Senjutsut. A Senjutsu az, ami kell neked, hiszen ha visszaemlékszel, akkor maga Rikudou Sennin is Senjutsut tanult. Egyedül neki és Hashiramának nem kellett szerződést kötnie egy fajjal sem, ugyanis szent helyek, támogató anyagok (pl varangy olaj) és hasonló dolgok az ő tudásukhoz nem voltak szükségesek. Ez a karakterednél SEM feltétlenül szükséges, ám megint csak egy kiváltságról beszélünk. Ez a Senjutsu engedélyed megbeszélésének tárgyát képezheti majd.

Na szóval - mivel nem igazán tettél fel kérdést, inkább véleményt kértél ha jól vettem ki a szavaidból, így - azt tudom neked mondani, hogy a terved nem rossz, de nem is hibátlan. Egyeztetni kell majd sűrűn a Staffal és igen, engedélyek is fognak kelleni, viszont, hogyha szépen játszol, ha tényleg logikusan halad a történeted és hasonlók, akkor a Ninja Tanács nem valószínű, hogy ésszerű keretek között útját állná egy jó karaktertörténetnek. Arra viszont figyelni kell, hogy milyen képességre mikor tesz szert a karakter, tehát milyen szinten. Eleve a Senjutsu egy A-S Szintű dolo. A "Jó Exlaw" koncepciót se lehet egy-két élménnyel megoldani, így ahogyan mondtam, játék minőségtől és a fent taglaltaktól függ az, hogy meg tudod e valósítani az elképzeléseidet.
Ha valamit kihagytam, szólj.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Hakkyou Katsumi Pént. Okt. 06, 2017 11:38 pm

Jira-san

A távlati terveim fő vonalát ecseteltem Smile
Ichiban és Katsumi közötti kapcsolatot akartam elmélyíteni, de ezek szerint az exlaw mindenképp egy őrjöngő démon. Akkor viszem annak vonulatát, és hagyom a Hakurei Szentély és Shikigami elméletet. Egy alternatív vonalhoz akartam rávezetni a karaktert. A tisztán látásért kérdeztem rá. Viszont akkor hagyom azt az ösvényt. Körül nézek a szervezetek között, ki fogadna be egy különös alakot. Very Happy
Akkor az eddigi mellék vonalakat kiírom.

Hakkyou Katsumi
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Pént. Okt. 06, 2017 11:54 pm

Nem tudom, hogy mennyire jött le a mondandómból, de én pont azt mondtam, hogy ez járható út, csak hát nem az egészet élményben kell kijátszani, hanem mesélővel. Smile Szóval nem muszáj hagyni ezt, csak hosszabb játék lesz mire megvalósítod. Aztán persze az Exlaw lehet jó, ha a kérvényezed. (Ez megint vita tárgya hogy levonódik-e ezért kérelem vagy nem) Ám előtte mindenképpen szép játékot kell látnunk, hogy legyen oka annak, amivel megelőlegezünk neked ilyesmit.
Viszont ha ezeket mind élményben képzelted el akkor az nem igazán megy, mert a játéktéri játékért járnak a nagyobb jutalmak. Ezek pedig lényegében annak számítanak.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hogo Sayuri Pént. Okt. 20, 2017 9:58 pm

Sziasztok!

Egy olyan kérdésem volna, hogy Samuraioknak elérhető e a tekercs alapú fegyver/ruha tárolás külön engedély nélkül? Illetve, hogy a hordozó "felület"/"anyag"(tehát maga a tekercs) módosítható, lecserélhető e? Esetemben a karakter tetoválásaira gondoltam, hogy abba lennének lepecsételve a fegyverei illetve későbbiekben a páncélzata. Így kvázi mindig kéznél vannak és nincsenek útban.
Amennyiben ez kivitelezhető, jól sejtem, hogy ilyen formán már engedély köteles?

Valahogy így nézne ki a dolog:

Spoiler:

Illetve ami az aláírásban is szerepel, csak abban nincs kard...
Hogo Sayuri
Hogo Sayuri
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Rang: Samurai
Chakraszint: 100

Témanyitás  Kaibutsu Hiroto Hétf. Okt. 30, 2017 5:27 pm

Hoy!

Az alábbi technikát csak a kutyákkal leszerződve lehet elsajátítani, vagy lehetséges pl a patkányaimmal is elsajátítani? Nem szeretnék erre külön saját technikát beáldozni.

A technika
Doton: Tsuiga no Jutsu
-= Kérdések =- - Page 36 Images?q=tbn:ANd9GcS8DboKVRxKuI-qe_XfK_XGq2kG9omjSl7hIfzQfXQZFuANVwV4Og

Egy különleges föld alapú idézés, melyhez szükséges az ellenfél vére, szagmintája, valamint az idéző ninjutsu ismerete, továbbá a megfelelő föld tekercs.
A használó az ellenfél vérét a tekercsre keni, majd a kézjelek után megidézi a Ninken-t, melyek a föld alól támadva, az áldozat szagát követve elkapják azt és mozgásképtelenné teszik, lehetővé téve ezzel egy hosszabb ideig tartó támadás kivitelezését.

Magyar név: Föld elem: Üldöző Agyarak
Típus: Támadó
Besorolás: B szintű
Chakraszint: 350
Megkötés: Idéző ninjutsu ismerete, Ninken Szerződés
Kaibutsu Hiroto
Kaibutsu Hiroto
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 804

Állóképesség : 422 (B)
Erő : 480 (B)
Gyorsaság : 450 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 502 (A)

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 830

https://fairytail.hungarianforum.com/

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Okt. 30, 2017 6:35 pm

Sayuri 

Maga a tekercsíró technika nem engedélyes, de pályázat szükséges hozzá vagy mesélővel való kijátszás, ha pedig a testedet szeretnéd megpecsételni az nagyobb szakértelmet igényel, az pedig a Raikou Kenka technika. 

Raikou Kenka // Villámló Penge Készítés

-= Kérdések =- - Page 36 Latest?cb=20150922212117

Ez a technika egy igen elegáns módja a fegyverek tárolásának. A ninja itt saját magát pecsételi meg a megfelelő szimbólummal, így összeköti magát a felhasználható fegyverekkel. A kellő chakrával a pecséteket megérintve az elzárt fegyverek egyből ott alakulnak vissza, ahol megérintették őket; például kézzel megérintve gyakorlatilag a kézbe.
Chakraszint: 125
Besorolás: D

Mivel még ez sem magas szintű Ninjutsu, így pályázattal mesélői kijátszással tanulható ha jól tudom, viszont csak nagyon nagyon nehezen. Mivel ez ninjutsu és egy Samurai nem olyan jó a ninjutsuban, mint egy ninja. 

Hiroto

Bármilyen idézhető lénnyel lehet, így a patkányokkal is. Csak be kell gyakorolni. 

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Emiko Vas. Nov. 19, 2017 8:59 pm

Visszamódosítottam a keresztnevet a régi teljesre. Ugye ehhez nem kell engedélyt kérni? Ha igen, akkor utólag szeretném ezt megtenni. Razz
Hyuuga Emiko
Hyuuga Emiko
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yamato Szer. Nov. 22, 2017 10:20 pm

A kérdés éppen aktuálissá vált, lévén a karakter olyan helyzetben van, hogy lenne lehetőségem tanulni, bár nincs kitől, mert ugye kaptam engedélyt a tulajdonosától, csak nem tudom, hogy aktív-e még az oldalon. Az alábbi technikáról lenne szó:
 Idézés: Herceg stílus (Kuchiyose: kimi sutairu)
Kamio Hiraku technikája, tőle kaptam engedélyt és Danzouval lett még anno lebeszélve, hogy mehet. Az lenne a kérdésem, hogy inaktív jk esetében milyen lehetőségem van megtanulni?
Yamato
Yamato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1046

Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967

Témanyitás  Jiraiya Szer. Nov. 22, 2017 11:04 pm

Emiko: Természetesen mehet ^^

Yamato:
Kérd meg a mesélődet, hogy személyesítse meg a karaktert, vagy tanítsa meg valaki aki "Hirakutól tanulta meg". Sok kreatív módja van az ilyesminek, a mesélőd biztos, hogy kitalál valamit ha szólsz neki. (Ezen kívül én is emlékszem rá, hogy a Bábherceg adott rá neked engedélyt)

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Nishikawa Karasu Kedd Nov. 28, 2017 10:08 pm

Hali. A henge no jutsuval kapcsolatban lenne kérdésem. Itt a chakra testfelületi irányításáról van szó, de egyébként mi akadályozza, hogy felvegyük pl egy nagyobb fa alakját, ha az erdőben akarunk elrejtőzni? Mármint megoldható lenne e a dolog pusztán ezzel a justuval, és eljárással, vagy a testfelületen túlra kéne kiengedni a chakrát, hogy a megfelelő hatást érjük el?  Mert ha megoldható bármelyik fent említett módon, akkor a komolyabb szintű álcázó technikák feleslegessé válnak... Or not?
Nishikawa Karasu
Nishikawa Karasu
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 95

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 460

Témanyitás  Jiraiya Kedd Nov. 28, 2017 10:40 pm

Megoldható plusz gyakorlással. Láthattunk erre nem egy példát a sorozatban. Egyszerű hengével volt aki ajtóvá alakult, rongybabává, stb. Minden olyan anyaggá, ami tömör és nincsenek benne hézagok. Tehát a teljes testedet le kell fedni. Bokorrá nem tudnál alakulni mert át kellene engedned magadon a fényt, hogy élethű legyél. Fává már át tudnál, mert a törzse lehet a tested és a többi már csak "egyszerű" chakramanipuláció. A chakrának csak színt, alakot, stb kell adni.
Amikor pl sziklává változott valaki, jelezve is volt, hogy az már komolyabb Hengének felel meg.
Tehát a válasz: Lehet, amíg a teljes testedet álcázod egy tömör tárgynak, amiben nincsenek lyukak és hézagok.

A más álcázó technikák hasznossága pedig szituáció függő.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Yuriko Hétf. Dec. 04, 2017 10:05 pm

Sziasztok!

Új játékosként én is választhatok technikát és megkapom a 20chakrát, vagy ez csak azokra vonatkozik, akik már korábban is jelen voltak?
Yuriko
Yuriko
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 307
Erő : 130 (D)
Gyorsaság : 175 (C)
Ügyesség/Reflex : 155 (C)
Pusztakezes Harc : 197 (C)

Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 246

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Dec. 04, 2017 10:18 pm

Szia!
Nyugodtan válassz technikát! ^^ Természetesen a chakrát is megkapod. Smile Nem hagyunk ki senkit.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

36 / 40 oldal Previous  1 ... 19 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.