-= Kérdések =-
+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters
35 / 40 oldal
35 / 40 oldal • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Üdv!
Kurono: Maradhatnak. Ha megvan még az előző kódex, küldd át nyugodtan bármelyik staffnak, és betesszük őket. Ha nincs meg, akkor dolgozd ki őket, küldd át, és betesszük a kódexbe. Addig amíg nincsen leírásuk, momentán nem tudod megidézni őket.
- Kaguya
Kurono: Maradhatnak. Ha megvan még az előző kódex, küldd át nyugodtan bármelyik staffnak, és betesszük őket. Ha nincs meg, akkor dolgozd ki őket, küldd át, és betesszük a kódexbe. Addig amíg nincsen leírásuk, momentán nem tudod megidézni őket.
- Kaguya
Ootsutsuki Kaguya- Mesélő
- Specializálódás : Szadizmus
Adatlap
Szint: S
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde
Köszönöm a staff kedvességét. Hamarosan kidolgozásra kerülnek, részletesebben, mint eddig.
Hazukage Kurono- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 704
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 404 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)
Adatlap
Szint: A
Rang: Jounin
Chakraszint: 658
Üdvözlet!
Két kérdésem is lenne.
Két kérdésem is lenne.
1.) A javaslatokhoz írtam még nemrég jutsutechnikával kapcsolatban és nem érkezett még válasz. Lehet tudni arról valamit?
2.) A Téli Faluhoz én és egy másik játékos is írtunk még jó régen, ha minden igaz akkor a kívánságos dologhoz. Na most az oké, hogy a karakterem nem igazán "jó" de az ottani meg a karakterben kialakult helyzet miatt egy válasz jó lett volna a Mikulástól Én szóltam is a Staffnak ez ügyben, de most meg látom, hogy a topic már nem él. Ilyenkor mi a teendő?
Ui.: Olyan is kapott választ az ottani posztjára aki később írt, mint én, ezért nem értem a dolgot. Nekem az is megfelel, hogyha a Miki azt mondja, hogy "húzzál innen" viszont volt ott még egy másik JK is aki szinté nem kapott választ. Csak azért zaklatom a Staffot, mert ha jól tudom akkor az 1. és a 2. "problémához" is elég egy Staff tag. Egy Játéktechnikus és a másikhoz meg egy bármilyen. ><
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Szép napot!
Mirubi, a technikai javaslatot megválaszoltam, a Téli falu ajándékával pedig felkeresem Tsumet, aki kiosztotta a Jk jutalmakat.
Madara
Mirubi, a technikai javaslatot megválaszoltam, a Téli falu ajándékával pedig felkeresem Tsumet, aki kiosztotta a Jk jutalmakat.
Madara
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Köszönöm!
Ha Tsumén múlik akkor nem kell sietnie, mert ő tud erről, csak azt hittem, hogy ez más reszortja és most másra várunk. De ha rá, akkor csinálja úgy, ahogyan ideje engedi, annyira nem fontos.
Ha Tsumén múlik akkor nem kell sietnie, mert ő tud erről, csak azt hittem, hogy ez más reszortja és most másra várunk. De ha rá, akkor csinálja úgy, ahogyan ideje engedi, annyira nem fontos.
Shiren- Játékos
Adatlap
Sziasztok.
Nem igazán vagyok tisztában a gundan történéseivel és szeretném megkérdezni, hogy a Harc a fűért forum kaland óta mennyi idő telt el a gundanon?
A választ előre is köszönöm.
Nem igazán vagyok tisztában a gundan történéseivel és szeretném megkérdezni, hogy a Harc a fűért forum kaland óta mennyi idő telt el a gundanon?
Tensei Zento- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 401
Állóképesség : 150 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 100 (D)
Ügyesség/Reflex : 301 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 367
Kedves Zento!
A Harc a Fűért kaland óta 1,5 év telt el játéktéren.
A Harc a Fűért kaland óta 1,5 év telt el játéktéren.
Uzumaki Kushina- Adminisztrátor
- Elosztható Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi
Adatlap
Rang: Háziasszony
Chakraszint: Ostor ez a nő!
Jó napot kívánok mindenkinek.
Egy egyszerű kérdéssel fordulok hozzátok. Hidan-san helyet legutobb Yakushi Kabuto írt szerény személyeknek. Rövid válaszomra azonban nem jött válasz még. A neki küldött Pm-ek is süket fülekre találtak eddig.
Kérdezném, hogy eme Njk karakter vajon melyik kedves Jk tulajdona, hogy feltudjam velle venni a kapcsolatott.
Előre is kösszönöm a választ.
Egy egyszerű kérdéssel fordulok hozzátok. Hidan-san helyet legutobb Yakushi Kabuto írt szerény személyeknek. Rövid válaszomra azonban nem jött válasz még. A neki küldött Pm-ek is süket fülekre találtak eddig.
Kérdezném, hogy eme Njk karakter vajon melyik kedves Jk tulajdona, hogy feltudjam velle venni a kapcsolatott.
Előre is kösszönöm a választ.
Fujishima Hana- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 230
Specializálódás : Taijustu mester
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 930
Az NJK-k Staff irányítása alatt vannak, így ha bármit szeretnél az NJK-val, akkor egy Staff taggal konzultálj. ^^
Terumi Mei- Moderátor
- Specializálódás : Kdeves Mizukga
Adatlap
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka
Kösszönöm szépen a gyors válaszod.
Hidan-san bár értesített is és letárgyaltuk a dolgott.
Hidan-san bár értesített is és letárgyaltuk a dolgott.
Fujishima Hana- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 230
Specializálódás : Taijustu mester
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 930
Szép napot!
Lenne néhány kérdésem a karakter alkotás előtt.
Azt ugyebár tudom már, hogy háború zajlik viszont azt, hogy melyik államot, hogy értintette nem.
Inkább megkérdezném mint, hogy bele rohanjak valamiféle bakiba.
1.) A Tenger-országát, a Tea országát (itt tudom, hogy polgárháború szélén ált az állapot) és a Gőz országát hogyan súlytotta eddig?
2.) Valamint az oldalon valahol olvastam (biztos nem a fejemből pattant ki, de nem találom), hogy Yugakure újra működik/próbál shinobi faluként a háború nyomására. Ez igaz? Vagy csak továbbra turista célpont?
Lenne néhány kérdésem a karakter alkotás előtt.
Azt ugyebár tudom már, hogy háború zajlik viszont azt, hogy melyik államot, hogy értintette nem.
Inkább megkérdezném mint, hogy bele rohanjak valamiféle bakiba.
1.) A Tenger-országát, a Tea országát (itt tudom, hogy polgárháború szélén ált az állapot) és a Gőz országát hogyan súlytotta eddig?
2.) Valamint az oldalon valahol olvastam (biztos nem a fejemből pattant ki, de nem találom), hogy Yugakure újra működik/próbál shinobi faluként a háború nyomására. Ez igaz? Vagy csak továbbra turista célpont?
Yuuichi Baneko
Tenger Országa
Független Ország, ami Rejtett Falu híján van. Védelmüket a gazdagságukból adódóan tudják fenntartani, Szamurájok és Ashigaru egységeik vannak (Ashigaru --> Chakrával nem rendelkező katonák) ezen kívül az aranybányák bevételéből komoly Kirigakurei őrséget tartanak fenn. A háborúban nem vesznek részt, ezen kívül teljesen el is kerüli őket annak minden negatív hatása. Ők csak profitálhatnak belőle, kivéve, hogyha a Víz Szövetsége veszít, akkor nehezebb lesz megtartani a Kirigakurei védelmet.
Tea Országa
Voltaképpen ezen a területen robbant ki a háború. A sorozatból ismert Wasabi és Wakizashi család esett egymásnak, majd kitört a polgárháború, amibe az egyik család Konohai a másik pedig Kirigakurei ninjákat bérelt fel. A háború kitörése fenyegette a nemzeteket és Konoha nem akarta megkezdeni a háborút, de tudta, hogy ha Kirigakure segít az egyik Klánnak, akkor azzal egy fontos stratégiai pontot is szereznek a Tea Országában. Ez pedig veszélyeztette volna a Tűz Országát, ezért Konoha úgy döntött, hogy követi az agresszív védekezés elvét, ezért védelmi vonalakat állítottak fel és támogatták a másik klánt. Végül a Konohai és Kirigakurei ninják harcba keveredtek és kihirdették a háború kitörését.
Sok harc dúlt azóta a Tea Országában, jelenleg is harcolnak, de ezek amolyan "álló háborúkká" gyengültek. Lényegében egyik fél sem tudta kiszorítani a másikat. Kisebb rajtaütések voltak mindkét részről, de nagyjából az Ország közepén meg lett húzva a határ. Az utolsó információk szerint Degarashi Kikötővárosban állomásoznak a Kirigakureiek, az minősül határvonalnak. Ugye ők támogatják a Wagarashikat, Konoha pedig a Wasabikat. --> Ezekre a területeken kb öngyilkosság idegeneknek merészkednie. A kikötőket és a falvakat egyébként evakuálták. Az egész Ország egy nagy harcszíntér az erdőivel együtt.
Gőz Országa
Kimarad a háborúból, ugyanakkor haderejében túl gyenge. Könnyedén válhat áldozattá, ezen kívül az utolsó információk szerint Otogakurei ninjákat láttak állomásozni az Ország területein. Magyarán a Gőz Országa és Yugakure szabad áthaladást engedett Otogakurénak. Valószínűleg valamilyen alku áll a háttérben.
Itt egyébként találsz információkat a falvakról: http://narutohun.niceboard.org/t974-a-naruto-gundan-tortenete-itt-jarunk-most
És igaz, leírást találsz a linken arról, hogy jelenleg mi is történik a faluval.
Edit: Nem tudom megtaláltad-e a térképet, az pl hasznos dolog, hogyha tervezgetni szeretnél Csak azért mondom, mert sokan azt se tudják, hogy van világtérképünk.
Edit: Nem tudom megtaláltad-e a térképet, az pl hasznos dolog, hogyha tervezgetni szeretnél Csak azért mondom, mert sokan azt se tudják, hogy van világtérképünk.
Shiren- Játékos
Adatlap
Aki valamennyire követte a karakteremmel történt eseményeket, bizony olvashatta, hogy nem kicsit csaptak össze a feje felett a hullámok.
A föld alatti laborban Orochimaru megharapta Emit és bár konkrétan nem lett kimondva, úgy vettem ki a mesélőm szavaiból, hogy megkapta az átokpecsétet. Még részletekbe nem bocsátkoztunk, de azért lenne pár kérdésem.
Orochimaru melyik fajta pecsétet tudja elhelyezni, a Mennyeit vagy a Földit, esetleg mindkettőt? Ha jól tudom, ennek a megszerzése moderátori engedélyhez kötött. Ez azt jelenti, hogy le lesz vonva a karaktertől 1 engedély? Sosem érdekelt az átokpecsét, egyik karakteremnek sem pályáztam volna, éppen ezért csak futólag ismerkedtem ezzel az egésszel. Miben különbözik a Mennyei és a Földi, kizárólag a mintában, vagy másban is? Keresgéltem pár leírást, viszont a Leafninján se jutottam hozzá túl pontos információkhoz.
A föld alatti laborban Orochimaru megharapta Emit és bár konkrétan nem lett kimondva, úgy vettem ki a mesélőm szavaiból, hogy megkapta az átokpecsétet. Még részletekbe nem bocsátkoztunk, de azért lenne pár kérdésem.
Orochimaru melyik fajta pecsétet tudja elhelyezni, a Mennyeit vagy a Földit, esetleg mindkettőt? Ha jól tudom, ennek a megszerzése moderátori engedélyhez kötött. Ez azt jelenti, hogy le lesz vonva a karaktertől 1 engedély? Sosem érdekelt az átokpecsét, egyik karakteremnek sem pályáztam volna, éppen ezért csak futólag ismerkedtem ezzel az egésszel. Miben különbözik a Mennyei és a Földi, kizárólag a mintában, vagy másban is? Keresgéltem pár leírást, viszont a Leafninján se jutottam hozzá túl pontos információkhoz.
Hyuuga Emiko- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1930
Állóképesség : 550 (A)
Erő : 800 (S)
Gyorsaság : 590 (A)
Ügyesség/Reflex : 590 (A)
Pusztakezes Harc : 900 (S)
Adatlap
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1322
Orochimaru és Kabuto általában kivétel nélkül azokon helyez/helyezett el Átokpecséteket, akik erős ninjának bizonyultak, kivételes képességekkel és valamilyen oknál fogva meg akarták "tartani" őket. Ez azt jelenti, hogy az Átokpecsét egyszerre áldás és átok. Áldás, mert ha képes leszel irányítani akkor nagy erőt szerezhetsz belőle (Ugye az Átokpecsét egy módosított Senjutsu, ami Juugo alapvető képessége volt. Ugye az ő teste alapból képes elnyelni a természeti energiákat, viszont van az a pont, amikortól már "megőrül." Orochimaru átokpecsétje voltaképpen Juugo Kekkei Genkai képességét adja tovább pepitában, vagyis a pecsét természeti energiát nyel el és módosítja azt úgy, hogy fel tudja használni a megpecsételt, mintha az az alapvető chakrája lenne) viszont amíg nem tudod irányítani, addig ha engedsz neki akkor egy részről fáj, más részről a karakter "megőrül" nem tudja megkülönböztetni egy idő után azt, hogy ki barát és ki ellenség.
Viszont válaszolva is a kérdésedre, Orochimaru és Kabuto nem csak kétféle Átokpecsétet képes adni. Többféle Átokpecsét van, de a legerősebb a Mennyei és a Föld. Ugye maga a különbség a hatásban rejlik. A Mennyei és a Föld sokkal több erőt ad + sokkal jobban erősítik a használó képességeit, mint a többi. Így, ha valaki a kettő közül kap egyet, az nagy "jutalomnak" számít. Ezt a kettőt azok szokták kapni, akik nagy szimpátiát értek el Kabutonál vagy Orochimarunál valamivel, esetleg a szolgálatukba álltak. --> Az átokpecséten keresztül amúgy uralni lehet a megpecsételtet, ez az egyik fontos funkciója. (Off: Hold Országa fórumkaland során Djuka Munfurawa kapott egy Mennyei (Vagy föld? O.o) Átokpecsétet, viszont Kabuto először egy gyengébbet akart neki adni, viszont miután a lány kreatívan és okosan támadt rá, meggondolta magát és egy erősebbet adott)
Mivel valamit akaratodon kívül "kaptál meg" ezért nem vonható le engedély, ezt azért tudom biztosan állítani, mert erre már volt nem egy példa. Szóval nem kell félni, engedély nem lesz levonva, ugyanakkor minden bizonnyal, hogyha azt tervezed, hogy komolyabb szinteken uralmad alá hajtod a pecsétet (Két szintje van) akkor az már engedélybe kerülhet. KIVÉVE, ha szép, ügyes és tiszta játékkal nem éred el azt, hogy ez egyfajta jutalmad legyen. Elvégre a szép és jó játékokért régen is kaptak ezt-azt. Sharingant meg ilyesmit... :DDDD
Munfurawa pecsétje Mennyei.Viszont válaszolva is a kérdésedre, Orochimaru és Kabuto nem csak kétféle Átokpecsétet képes adni. Többféle Átokpecsét van, de a legerősebb a Mennyei és a Föld. Ugye maga a különbség a hatásban rejlik. A Mennyei és a Föld sokkal több erőt ad + sokkal jobban erősítik a használó képességeit, mint a többi. Így, ha valaki a kettő közül kap egyet, az nagy "jutalomnak" számít. Ezt a kettőt azok szokták kapni, akik nagy szimpátiát értek el Kabutonál vagy Orochimarunál valamivel, esetleg a szolgálatukba álltak. --> Az átokpecséten keresztül amúgy uralni lehet a megpecsételtet, ez az egyik fontos funkciója. (Off: Hold Országa fórumkaland során Djuka Munfurawa kapott egy Mennyei (Vagy föld? O.o) Átokpecsétet, viszont Kabuto először egy gyengébbet akart neki adni, viszont miután a lány kreatívan és okosan támadt rá, meggondolta magát és egy erősebbet adott)
Mivel valamit akaratodon kívül "kaptál meg" ezért nem vonható le engedély, ezt azért tudom biztosan állítani, mert erre már volt nem egy példa. Szóval nem kell félni, engedély nem lesz levonva, ugyanakkor minden bizonnyal, hogyha azt tervezed, hogy komolyabb szinteken uralmad alá hajtod a pecsétet (Két szintje van) akkor az már engedélybe kerülhet. KIVÉVE, ha szép, ügyes és tiszta játékkal nem éred el azt, hogy ez egyfajta jutalmad legyen. Elvégre a szép és jó játékokért régen is kaptak ezt-azt. Sharingant meg ilyesmit... :DDDD
Shiren- Játékos
Adatlap
Emi, ha a mesélőd átokpecsétet adott, ( a dologról egyeztess vele) engedélyt nem vonunk le érte.
Tsume
Tsume
Inuzuka Tsume- Moderátor
Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus
Helló helló
Érdeklődnek, mi a helyzet a Kazekage kimentése ugyében? még nem kezdtük el ugye?
Nanja- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 109
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 450
Üdvözletem!
Játéktechnikai kérdéssel fordulok a kedves staff karhoz, hosszabb távú terveim miatt, ami a Kage Bushim alkalmazása lenne.
Az animében\Mangában többszőr is láthattuk, ahogyan Naruto és más személyek Kage Bushinja is technikákat hajtanak végre, így a kérdésem tárgya az lenne, hogy egy Kage Bushin képes lehet e bábot irányítani.
Mivel a használó tökéletes másolatot hozz létre önmagából, így a klón rendelkezik a használó bábirányítási stílusával is.
Szerintem lehetséges lenne a dolog, de ha nem akkor megkérném az illetékes staffot, hogy magyarázza el nekem legyen szives chakra elméletileg, hogy ez miért nem lehetséges.
Játéktechnikai kérdéssel fordulok a kedves staff karhoz, hosszabb távú terveim miatt, ami a Kage Bushim alkalmazása lenne.
Az animében\Mangában többszőr is láthattuk, ahogyan Naruto és más személyek Kage Bushinja is technikákat hajtanak végre, így a kérdésem tárgya az lenne, hogy egy Kage Bushin képes lehet e bábot irányítani.
Mivel a használó tökéletes másolatot hozz létre önmagából, így a klón rendelkezik a használó bábirányítási stílusával is.
Szerintem lehetséges lenne a dolog, de ha nem akkor megkérném az illetékes staffot, hogy magyarázza el nekem legyen szives chakra elméletileg, hogy ez miért nem lehetséges.
Senshi Jakoutsu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 283
Elosztható Taijutsu Pontok : 22
Állóképesség : 231 (C)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 151 (C)
Ügyesség/Reflex : 201 (C)
Pusztakezes Harc : 100 (D)
Adatlap
Szint: C
Rang: Akadémiai tanuló
Chakraszint: 235
Staff nem szükséges a megválaszoláshoz, ugyanis minden Kage Bunshin képes a használó technikáit használni, rendelkezik minden készséggel és képességgel amivel az eredeti test is, így bábokat is képes irányítani teljesen függetlenül. Ez biztos.
Shiren- Játékos
Adatlap
Köszönöm a gyors választ
Senshi Jakoutsu- Játékos
Adatlap
Illetve lenne egy egy olyan kérdésem, hogy saját kombináció megalkotása az levonással jár a saját technika limitből? Hasonlóan Naruto Uzumaki kombójához, ami kreatív Kage Bushin használat.
Senshi Jakoutsu- Játékos
Adatlap
A kombináció nálunk technika kombóként működik, vagyis meglévő (Saját, nem saját) technikákat használsz kreatívan egyszerre, egymás után, ezzel egy harmadik hatást kiváltva. A Kombinációs technikáknak ha jól tudom nincs limitjük, csak a Saját Jutsuknak de a saját jutsuknál is van egy kiskapu. Ha betelik a jutsu számod, vagyis elhasználtad az összes saját technika lehetőségedet kérvényezhetsz egy újabbat az NT-től.
De egyébként ezek a szabályok nagyban függnek attól, hogy mi a terved. Az is lehet, hogy amit kitaláltál kombó az inkább már egy új technika. Mondok egy példát: Hari Jizou + Tsuuga = Egy tüskés tépőfog. Voltaképpen egy harmadik, kombinált hatást hozol létre, viszont nem új technikát tanultál meg, hanem csak egyszerre használtál kettő meglévőt, mert ugye ehhez a kombóhoz ismerni kell mindkét technikát. Ha viszont a kiváltott hatás már nagyon eltér az alap technikáktól, akkor lehet, hogy az inkább már egy új, tovább fejlesztett technika.
De egyébként ezek a szabályok nagyban függnek attól, hogy mi a terved. Az is lehet, hogy amit kitaláltál kombó az inkább már egy új technika. Mondok egy példát: Hari Jizou + Tsuuga = Egy tüskés tépőfog. Voltaképpen egy harmadik, kombinált hatást hozol létre, viszont nem új technikát tanultál meg, hanem csak egyszerre használtál kettő meglévőt, mert ugye ehhez a kombóhoz ismerni kell mindkét technikát. Ha viszont a kiváltott hatás már nagyon eltér az alap technikáktól, akkor lehet, hogy az inkább már egy új, tovább fejlesztett technika.
Shiren- Játékos
Adatlap
Kedves Senshi Jakoutsu!
A kombinációs technikák esetén legalább két technikádat kell kombinálnod, és ezeknek is van limitje, de ez nem a saját technikákból vonódik. A jelenlegi szabályozás szerint így alakul:
Egy karakternek maximum öt (5) kombinációs technikája lehet, mely a besorolásokkal arányosan növekszik. D-1, C-2, B-3, A-4, S-5.
A saját, kombinációs és stílus szabályokat ITT találod.
Az ötletelőbe nyugodtan beírhatod a tervezeteidet, a játéktechnikusok megnézik majd őket, tanácsokat adnak, és ha nem szeretnéd a technikát, nem számolódik a limitbe.
A kombinációs technikák esetén legalább két technikádat kell kombinálnod, és ezeknek is van limitje, de ez nem a saját technikákból vonódik. A jelenlegi szabályozás szerint így alakul:
Egy karakternek maximum öt (5) kombinációs technikája lehet, mely a besorolásokkal arányosan növekszik. D-1, C-2, B-3, A-4, S-5.
A saját, kombinációs és stílus szabályokat ITT találod.
Az ötletelőbe nyugodtan beírhatod a tervezeteidet, a játéktechnikusok megnézik majd őket, tanácsokat adnak, és ha nem szeretnéd a technikát, nem számolódik a limitbe.
Inuzuka Tsume- Moderátor
Adatlap
Szint:
Rang: Tokubetsu Jōnin
Chakraszint: Mint bundának a szála +15 kiskutya -1 kutyus
Nanja: A Kazekage Megmentése elkezdődött (épp ma), de nélküled nem megy sehova, hiszen te is részt veszel benne. A posztot ahogy ígértem, linkelem PM-ben.
Ootsutsuki Kaguya- Mesélő
- Specializálódás : Szadizmus
Adatlap
Rang: LvL99
Chakraszint: Forthehorde
Tisztelt NT!
Felmerült kérdés az ET-m kapcsán egy kérdésem. Az NT mit számol kérvénynek és engedélynek? Ami a kérvények topikban kérvényezve lett és elfogadva vagy már az is engedélynek számít, amit ET-ben leír valaki, de amúgy nem NT engedélyes?
Felmerült kérdés az ET-m kapcsán egy kérdésem. Az NT mit számol kérvénynek és engedélynek? Ami a kérvények topikban kérvényezve lett és elfogadva vagy már az is engedélynek számít, amit ET-ben leír valaki, de amúgy nem NT engedélyes?
Uchiha Shigeri- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 280
Állóképesség : 200 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 230 (C)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Adatlap
Chakraszint: 243
Engem az érdekelne, hogy ha egyenlőre a Gundan Újság szünetel, akkor miért a Fórumhírekhez és miért nem a "Fogható Történelemhez" mennek a Világhírek ahogyan az szokás volt? Csak mert így szét van tagolva a két topic és a világhírek (Amik nagyon fontosak) össze-vissza mennek.
Ez az a topic amire gondoltam: http://narutohun.niceboard.org/t865p25-a-vilag-hirei-a-foghato-tortenelem
Csak azért kérdezem mert már a második Játéktéri hírt látom oda kiírva, először csak azt hittem, hogy véletlen.
Ez az a topic amire gondoltam: http://narutohun.niceboard.org/t865p25-a-vilag-hirei-a-foghato-tortenelem
Csak azért kérdezem mert már a második Játéktéri hírt látom oda kiírva, először csak azt hittem, hogy véletlen.
Shiren- Játékos
Adatlap
35 / 40 oldal • 1 ... 19 ... 34, 35, 36 ... 40
35 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.