-= Kérdések =-
+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters
33 / 40 oldal
33 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Hoy!
Nekem inkább kérésem lenne, mint kérdésem. Le vagyok szerződve a patkányokkal és nekik van ugye a saját taijutsu stílusok. Valaki megadná azoknak is a taijutsupont izéjét?
A technikák itt találhatóak: http://narutohun.niceboard.org/t882-patkanyok-kodexe#8504
Nekem inkább kérésem lenne, mint kérdésem. Le vagyok szerződve a patkányokkal és nekik van ugye a saját taijutsu stílusok. Valaki megadná azoknak is a taijutsupont izéjét?
A technikák itt találhatóak: http://narutohun.niceboard.org/t882-patkanyok-kodexe#8504
Hali Előszőr is szeretné elnézést kéri azt utobbi időben megcsappant aktivtásom miatt és pon ezért is írokide. Lenne egy kérdésem/kérelmem: szeretnék Inohara karaktereből njk-t csináltatni.
Sajnos kint vagyok németben, itt élek és dolgozok. Sokat dolgozom, ami rengeteg időmet elviszi, így egy karit is alig tudok vinni. A másik ok, hogy bár Inohara nagyon a szívmhez nőtt, mégsem érzem teljesen, hogy képes vagyok kihozni a legjobbat a szerzetes mívoltából. Viszont nem lenne szívem megölni, ezért inkább csináltanék belőle njk-t.
Előre is köszönöm a választ!
Sajnos kint vagyok németben, itt élek és dolgozok. Sokat dolgozom, ami rengeteg időmet elviszi, így egy karit is alig tudok vinni. A másik ok, hogy bár Inohara nagyon a szívmhez nőtt, mégsem érzem teljesen, hogy képes vagyok kihozni a legjobbat a szerzetes mívoltából. Viszont nem lenne szívem megölni, ezért inkább csináltanék belőle njk-t.
Előre is köszönöm a választ!
Kureiji Hanaro- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 350
Elosztható Taijutsu Pontok : 213
Állóképesség : 150 (C)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 150 (C)
Ügyesség/Reflex : 350 (B)
Pusztakezes Harc : 100 (D)
Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 437
Kedves Inohara!
A helyedben megfontolnám Inohara NJK-vá válását, mivel főkaraktered, s ahogy írtad, a szívedhez nőtt. Sosem tudhatod, hogy mikor lesz rá időd, mikor jön meg hozzá a kedved. Javasolnám, hogy tedd inaktívba ideiglenesen, hátha másképp alakul majd az időd és a jövőd. Az, hogy NJK legyen egy főkarakterből, nagyon megfontolandó.
A helyedben megfontolnám Inohara NJK-vá válását, mivel főkaraktered, s ahogy írtad, a szívedhez nőtt. Sosem tudhatod, hogy mikor lesz rá időd, mikor jön meg hozzá a kedved. Javasolnám, hogy tedd inaktívba ideiglenesen, hátha másképp alakul majd az időd és a jövőd. Az, hogy NJK legyen egy főkarakterből, nagyon megfontolandó.
Terumi Mei- Moderátor
- Specializálódás : Kdeves Mizukga
Adatlap
Szint: S
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka
Jo, akkor inkább maradok az inaktiválásnál, hátha lesz majd később lehetőségem vele is játszani
Kureiji Hanaro- Játékos
Adatlap
Én pedig egy hosszú kifejtős pályázatot javasolnék a karakter jellemének megváltozására. Ha nem tudsz azonosulni a Szerzetessel akkor el kell döntened, hogy mivel tudnál? Tedd meg a lépéseket felé és alakítsd a jellemét. A megfelelő trauma, ráébredés, stb mindig változtatja az ember jellemét. Ha pedig végképpen nincs erre ötletet még mindig ott van egy elrablás, ami után átformálják a karakter személyiségét. Ez neccesebb, de ha szép és hosszú, kidolgozott pályázatot kapunk erre akkor senki nem fog ebben gátolni téged. Persze ha csak azzal van a baj, hogy nem tudsz azonosulni a Szerzetes mivoltával.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Sajnos jelenleg is-is, ezért gondoltam rá, hogy most egy ideig talonba teszem. Később, ha több lehetőségem lesz folytatom, meg majd kitalálok valami sztorit az eltűnésére. Meg majd változtatok a személyiségének is, mert jelenleg inkább az élet oltalmazója, ezért nem akar embert ölni, de később más belátásra fog áttérni. Megmarad szerzetesek, de hajlandó lesz őlni is a jó célért.
"A lelkünk nem nagy ár e föld megtisztításáért"
A Lol-ból vettem ezt a mentalítást, Yorick egy szerzetes volt az árnyszigeteken, majd miután az elátkozódott, ő sötét erőkhöz nyúlt hogy, megtisztítása azt és ezért a saját lelke tisztaságát is feláldozza, ha kell!
"A lelkünk nem nagy ár e föld megtisztításáért"
A Lol-ból vettem ezt a mentalítást, Yorick egy szerzetes volt az árnyszigeteken, majd miután az elátkozódott, ő sötét erőkhöz nyúlt hogy, megtisztítása azt és ezért a saját lelke tisztaságát is feláldozza, ha kell!
Kureiji Hanaro- Játékos
Adatlap
Senju Tobirama- Főadminisztrátor
Adatlap
Szint: E
Rang: Hokake
Chakraszint: Halálütés
Halihó!
Ki tudja, mi a helyzet Tobirámával? Mikor lesz net közelben meg ilyenek? U.U
Nanja- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 109
Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 450
A Staff hiányzások topikba lett írva, hogy sajnos egy ideig nem elérhető és nem tud postolni. ^^" Hogy ennek mi az oka, azt nem írom le, ha szeretné, majd megosztja.
Terumi Mei- Moderátor
Adatlap
Akkor megint nem fogok tudni haladni :/ hogy nekem milyen pechem van u.u gondolom olyan nem lehetséges hogy 'átmenetileg' valaki átvegyen minket? Fuumai-t és engem.
Nanja- Játékos
Adatlap
Nem tudom igazából, most mindenki vizsgaidőszakban van, és eléggé betelve, az a harci helyzet. :/
Terumi Mei- Moderátor
Adatlap
Ohh az más. Akkor.. Várok :d
Köszi Mei
Nanja- Játékos
Adatlap
Elvileg hétvégén már esedékes, hogy ír. ^^
Terumi Mei- Moderátor
Adatlap
Hi!
Tudom hogy hamarosan, meg sok a meló, meg többen veszik át, de azért érdekelne: mikor folytatódik a front harc?
Már pár hónap eltelt, örülnék ha nem állna a karim, hanem történne is vele valami. Tudom, hogy a váltás nem történik csettintésre, de azért jó lenne már valami haladás, vagy valami infó.
Tudom hogy hamarosan, meg sok a meló, meg többen veszik át, de azért érdekelne: mikor folytatódik a front harc?
Már pár hónap eltelt, örülnék ha nem állna a karim, hanem történne is vele valami. Tudom, hogy a váltás nem történik csettintésre, de azért jó lenne már valami haladás, vagy valami infó.
Tottori Shinko- Halott Karakter
- Elosztható Taijutsu Pontok : 23
Adatlap
Chakraszint: 398
Madara írta, hogy most már nemsokára lesz egy hír a háború folytatásáról. Már csak egy kicsit kell türelmesnek lennünk, hogy ne teljes tudatlanságban várjuk a folytatást
Akihiro Jaken- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2298
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin
Chakraszint: 1612
Igen, az is már lassan 1 hónapja volt...
Tottori Shinko- Halott Karakter
- Elosztható Taijutsu Pontok : 23
Adatlap
Chakraszint: 398
Jóóó, de most 29-én megint írta
Akihiro Jaken- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2298
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 1612
A hozzászólást Hyuuga Emi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Csüt. Ápr. 13 2017, 19:52-kor.
Hyuuga Emiko- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1930
Állóképesség : 550 (A)
Erő : 800 (S)
Gyorsaság : 590 (A)
Ügyesség/Reflex : 590 (A)
Pusztakezes Harc : 900 (S)
Adatlap
Rang: Szökött Ninja
Chakraszint: 1322
Remélhetőleg ez a dolog Hinata kisasszony személyében már meg is oldódott. ^^
Hatake Kakashi- Mesélő
- Specializálódás : Csendben maradás
Adatlap
Rang: Brutál Ízű Gombóc
Chakraszint: Yeah boiii
Üdvözletem! ^^
Egy olyan kérdésem lenne, miszerint Drága Dansy karakterem olyan akadályba ütközött itt a Gundanon, hogy részt mert venni egy fronton. Amivel amúgy nem is lenne baj, de a tökkelütött Usere alias én magam a sok munka miatt ami a nyakába szakadt, mint a mázsa sz*r, nem tudott elegendő időt szakítani kedvenc kis medikusára, aki emiatt kikerült a sztoriból.
Igenám, de mivel szeretném visszahozni őt az életbe, és a dúskeblű nővérkék közé, így felvetődik a kérdés: Hogyan tehetném mindezt úgy, hogy ne sértsek szabályzatot? Noha írtam már erről PM-et, de arra még nem érkezett válasz, mert lehet elveszett a többi között :/ Így tehát a publikum felé fordulnék ezzel a rettenetesen nehéz kérdéssel, hátha a Nagyérdemű Ninja Tanács válasszal tud szolgálni, szegény és szerény, enyhén cinikus és szarkasztikus karakterem sorsával kapcsolatban ^^
Köszönettel, tisztelettel:
Dansy
Egy olyan kérdésem lenne, miszerint Drága Dansy karakterem olyan akadályba ütközött itt a Gundanon, hogy részt mert venni egy fronton. Amivel amúgy nem is lenne baj, de a tökkelütött Usere alias én magam a sok munka miatt ami a nyakába szakadt, mint a mázsa sz*r, nem tudott elegendő időt szakítani kedvenc kis medikusára, aki emiatt kikerült a sztoriból.
Igenám, de mivel szeretném visszahozni őt az életbe, és a dúskeblű nővérkék közé, így felvetődik a kérdés: Hogyan tehetném mindezt úgy, hogy ne sértsek szabályzatot? Noha írtam már erről PM-et, de arra még nem érkezett válasz, mert lehet elveszett a többi között :/ Így tehát a publikum felé fordulnék ezzel a rettenetesen nehéz kérdéssel, hátha a Nagyérdemű Ninja Tanács válasszal tud szolgálni, szegény és szerény, enyhén cinikus és szarkasztikus karakterem sorsával kapcsolatban ^^
Köszönettel, tisztelettel:
Dansy
Isha Dansei- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 40
Adatlap
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 340
Már jó régóta bele-belebukkanok egy titulusba ami felkeltette az érdeklődésem. E kis rang neve a "Gundan hőse". Kitalálnom nem nehéz a megszerzését, viszont egy dolog érdekelne ami ebből indul ki. Ha van Gundan hőse, akkor van Gundan főgonosza is? Esetleg Gundan gonosztevője, Gundan intrikusa, vagy a Gundan gazembere?
Ayanokoji Takashi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2333
Elosztható Taijutsu Pontok : 75
Állóképesség : 307 (B)
Erő : 800 (S)
Gyorsaság : 800(S)
Ügyesség/Reflex : 500(A)
Pusztakezes Harc : 426 (B)
Adatlap
Rang: Halottnak hitt
Chakraszint: 1080
Üdvözletem! Megint zavarnék egy picit, ha nem túl nagy gond^^
Az utóbbi időben (pár napja) foglalkozat egy dolog, mégpedig a Ryuudouin klán külünleges technikái. Utánna kerestem és pár dolgot sikerűlt róluk összeszednem:
- Elvileg egy pecsét technikával irányítják őket
- Picit lököttek, kvázi egyszerűek, mint a faék
- Elvileg a legnagyobb előnyt a nagy létszámuk jelenti
Kérdéseim:
- Hogyan is működik pontosan az irányítás? Már eleve a pecsétbe van kódolva, hogy mit kell tenniük, vagy azon keresztűl kapják a használótól a parancsot?
- Gondolom van egy limitje, hogy mennyit lehet egyszerre irányítani, de gyakorlással lehet-e úgy növelni a számukat, hogy az ne okozzon minőségbeli romlást, tehát hogy minél többet irányít valaki annál kevésbé bonyolult mozdulatokat képesek végrehajtani; érts a saját szintjükhöz mérten, mert nyilván bonyolultságban semmiképp sem vetehetik fel a versenyt egy normál bábbal
- Még ha lököttek is egy picit, ha kapnak egy parancsot, például, hogy taijutsuval essenek neki az illetőnek, akkor a verekedést ők a maguk módján próbálják lezavarni, mintha lenne egy döglött hintalónyi eszük, vagy teljesegészében a használó irányítja minden mozdulatukat, mint a normál bábok esetében?
- Nekem mint kívűlállónak mekkora esélyel lenne lehetőségem csatlakozni a klánhoz, hogy ezeket tanulhassam? Persze ha esetleg meg is kapom rá az engedélyt...
Tudom még korainak tűnhet, hisz nagyon alacsony szintű a karim, de szeretnék minél többet megtudni errôl a témáról, hogy tudjam érdemes-e ezt az utat választanom, erre készűlnöm.
A választ előre is köszönöm, a lapos lemezteknős legyen veletek :3
Az utóbbi időben (pár napja) foglalkozat egy dolog, mégpedig a Ryuudouin klán külünleges technikái. Utánna kerestem és pár dolgot sikerűlt róluk összeszednem:
- Elvileg egy pecsét technikával irányítják őket
- Picit lököttek, kvázi egyszerűek, mint a faék
- Elvileg a legnagyobb előnyt a nagy létszámuk jelenti
Kérdéseim:
- Hogyan is működik pontosan az irányítás? Már eleve a pecsétbe van kódolva, hogy mit kell tenniük, vagy azon keresztűl kapják a használótól a parancsot?
- Gondolom van egy limitje, hogy mennyit lehet egyszerre irányítani, de gyakorlással lehet-e úgy növelni a számukat, hogy az ne okozzon minőségbeli romlást, tehát hogy minél többet irányít valaki annál kevésbé bonyolult mozdulatokat képesek végrehajtani; érts a saját szintjükhöz mérten, mert nyilván bonyolultságban semmiképp sem vetehetik fel a versenyt egy normál bábbal
- Még ha lököttek is egy picit, ha kapnak egy parancsot, például, hogy taijutsuval essenek neki az illetőnek, akkor a verekedést ők a maguk módján próbálják lezavarni, mintha lenne egy döglött hintalónyi eszük, vagy teljesegészében a használó irányítja minden mozdulatukat, mint a normál bábok esetében?
- Nekem mint kívűlállónak mekkora esélyel lenne lehetőségem csatlakozni a klánhoz, hogy ezeket tanulhassam? Persze ha esetleg meg is kapom rá az engedélyt...
Tudom még korainak tűnhet, hisz nagyon alacsony szintű a karim, de szeretnék minél többet megtudni errôl a témáról, hogy tudjam érdemes-e ezt az utat választanom, erre készűlnöm.
A választ előre is köszönöm, a lapos lemezteknős legyen veletek :3
Kureiji Hanaro- Játékos
Adatlap
Sziasztok megint én!
Azt szeretném megkérdezni ezuttal, hogy mikorra várható a válasz a fentebbi kérdésemre?
~Dansei
Azt szeretném megkérdezni ezuttal, hogy mikorra várható a válasz a fentebbi kérdésemre?
~Dansei
Isha Dansei- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 40
Adatlap
Rang: Genin // Medikus Tanonc
Chakraszint: 340
Privet Dansei!
A kérdésedre válasz született: mivel Dansei jelenleg a fronton van, mint harcképes shinobi, így csak egy féle módon juthatsz haza Konohába legális módon; karakterednek le kell sérülnie, méghozzá úgy, hogy ideiglenesen (tehát nem véglegesen) harcképtelenné nyilvánítsák. Amennyiben ezt elfogadod, a részleteket privátban megbeszéljük!
A kérdésedre válasz született: mivel Dansei jelenleg a fronton van, mint harcképes shinobi, így csak egy féle módon juthatsz haza Konohába legális módon; karakterednek le kell sérülnie, méghozzá úgy, hogy ideiglenesen (tehát nem véglegesen) harcképtelenné nyilvánítsák. Amennyiben ezt elfogadod, a részleteket privátban megbeszéljük!
Üdv: Uchiha Kagami
Aamun tullen yö tarinansa kertoo
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Aamun tullen yö tarinansa kertoo
Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion
- Jelenlegi kaland: A bánya titka
- Shiawase Zouo
- Jelenlegi kaland: Messzi földeken
- Hiroto Osumi, Gensai Hayato és Kenta Koizumo
- Titkok, melyeket őrzünk
- Nosaru Kyoya
- Teremtés
Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami- Kalandmester
- Specializálódás : Több éves posztok előkutatása
Adatlap
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka
Helló!
Újfent Tobiráma felől érdeklődnék. Ki tudja mi a helyzet vele? Nem válaszol a zaklatásaimra :/
Nanja- Játékos
Adatlap
33 / 40 oldal • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 36 ... 40
33 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.