-= Kérdések =-

+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters

17 / 40 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next

Go down

-= Kérdések =- - Page 17 Empty Re: -= Kérdések =-

Témanyitás  Ransui Midori Szer. Aug. 27 2014, 17:06

Köszönöm ^^', de ezzel én már tisztában vagyok, de akkor máshogy teszem fel a kérdést: A Chuunin vizsga egy külön kaland, amit csak nekem mesélnek le, ha megkérek rá valakit, vagy ez egy meghirdetett "küldetés", vagy ezt önmagamnak kell élményben leírni, mintegy megpályázni a rangot?
Ransui Midori
Ransui Midori
Játékos

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 118

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Jiraiya Szer. Aug. 27 2014, 17:11

A Chuunin Vizsga egy Fórumkalandnak számít, amin több játékos is részt vesz, tehát nem csak te leszel azon a kalandon. Élményben és Egyénileg Chuunin Vizsgát senki nem írhat.
Viszont, ha kérvényezed a Rangot Chuunin Vizsga nélkül és indokolsz is és az NT elfogadja a kérvényed, akkor a Chuuninná avatást Élményben is megírhatod, de leginkább Kijátszani szokták egy mesélővel a Játéktéren, hiszen ez mégis csak egy körülményes dolog Smile

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Ransui Midori Szer. Aug. 27 2014, 17:22

Nagyszerű, köszönöm szépen ^^
Ransui Midori
Ransui Midori
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ransui Midori Csüt. Aug. 28 2014, 13:14

Jó reggelt, megint én vagyok az ^^ 
AZ olyan posztokat, melyekben megírom a vásárlási tranzakciót, hova posztoljam? Küldetésen belül is van erre lehetőség, vagy kalandon, élményen belül, vagy teljesen külön posztban kell feltüntetnem? Smile 
És az elsődleges/másodlagos chakratermészet hogyan válik világossá, elérhetővé a karakternek? Ezt is ki kell játszani kalandban, küldetésen miután elért a karakter egy bizonyos chakraszintet? 
És a fegyvereknél oda van írva, hogy kezdésként birtokolhatja e a shinobi, és mennyit. De gondolom nem lehet az összes ott feltüntetett tárgyból mindegyikből a kezdőmennyiséggel kezdeni. Hány típusú tárggyal kezdhet egy karakter? Gondolok itt úgy kezdeni, hogy még nem vásárolt semennyit. 
Sajnálom a sok buta kérdést, de egyszerűen annyira sok minden van az oldalon, hogy nagyon nehéz megtalálni, amit szeretnék ^^' Persze ezt leszámítva nap mint nap rengeteg új dologgal, funkcióval találkozom, aminek örülök Razz Nagyon gazdag oldalt sikerült létrehozni.
Ransui Midori
Ransui Midori
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akira Csüt. Aug. 28 2014, 13:32

Most én írok, ha közben nem írnak, h egy kicsit növeljem a poszt számom Very Happy

Fegyvervásárlást leírhatod egy külön posztba bárhová, ahol erre lehetőség van (pl nem az erdőségekbe vagy a határvidékre), de kaland közben is lehetőséged van a vásárlásra, amennyiben olyan helyen vagy (pl egy faluban) esetleg a mesélést ez nem szakítja meg vagy épp köztes idő van (pl harc közepén, még ha egy faluban vagy, akkor sem veszünk fegyvert, de ha épp mondjuk egy hajót keresel menet közben beugorhatsz vásárolni)
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Aug. 28 2014, 17:46

Fegyver Vásárlás:
Fegyvereket, felszereléseket és minden olyan holmit amire pénzt kell költeni és nem Engedélykötelesek, azokat az Élményeken belül írhatod: Pályázat, Küldetés, Kaland vagy a Bővítmény részleghez a lényeg, hogy a karaktered látogasson el egy olyan helyszínre, ahol be tudja szerezni a szükséges eszközöket. (Shinobik esetében a falujukban több fegyverkereskedés is fen van tartva, Elveszett Ninják esetében pedig illegális fegyverkereskedőktől, vagy éppen egy tisztességes kereskedőtől is beszerezhetőek az eszközök, ha éppen talál egyet valamelyik faluban)
A másik módja a játéktéren történő kijátszás. A karaktereddel írsz mondjuk Konohán belül egy fegyverkereskedésbe, vagy mondjuk az Utcák és Terek-hez ahol leírja a vásárlást és megkér egy Mesélőt, Moderátort, vagy Admint, hogy nézze meg neki és fogadja el. A mesélő megnézi és ha elfogadta akkor levonhatod az összeget az Adatlapodról és ezután felírhatod a megvásárolt eszközöket.

Hozzá tenné még, hogy a vásárlást szintén egy kisebb történetleírással kell megtenned, ami lehet mindössze néhány sor,  vagy annyi, hogy "beugrott még a karakter ebbe és ebbe a boltba és vett ezt és ezt és ezt". Persze a tárgyakat meg kell nevezni a darabszámot is fel kell írni és az árakat is. Miután megírtad mindezt, írj egy részletes levezetést az eszközökről amiket vettél.

Példa:
5db Shuriken =  1000 Ryo
5db Senbon = 1000 Ryo
Összesen = 2000 Ryo amit a karakter fizetett

Elsődleges és Másodlagos Elemi Chakratípus:  

Az Elsődleges Elemet általában az úgynevezett Chakrapapír (Amit itt találsz meg: http://narutohun.niceboard.org/t419-felszerelesek) használatával tudják meg a Ninják. Az Elsődleges Elemet akár az Előtörténetben, vagy azután bármikor Engedély nélkül megszerezheti a karakter egy Élmény írásával, vagy ami az ideálisabb egy mesélővel kijátszva. Általában az elsődleges elem megismerése és feloldása után a karakter egyből tanul Jutsukat is, így Mesélőkkel szokták ezt kijátszani.
A Másodlagos elem az bonyolultabb, azt már kérvényezni kell a Ninja Tanácstól és a karakternek saját magának kell rájönnie, hogy van-e és ha igen, akkor mi a másodlagos eleme. Ilyenkor figyelembe kell venni a Felmenők Elemeit, A személy Személyiségét, természetét és még sok mást, majd próbálkozások útján lehetséges lehet a másodlagos chakraelem feloldása.

Itt annyit tennék hozzá, hogy chakraszinthez nincs kötve a chakraelem, inkább a Szintet vesszük alapul, ha mindenképpen néznünk kell valamit. Viszont az Elsődleges Chakraelemben való gyakorlottság mindig számít a másodlagos chakraelem Engedélyezésében, így minél több Technikád van az Első elemből és minél magasabb a szinted, annál biztosabb, hogy megkapod az Másodlagos elemet is. (Körülbelül 4-5 technika már elég hozzá és mondjuk C de leginkább B szint)

Fegyverek Kezdésnek:

Ami fel van tüntetve, hogy a karakter birtokolhatja az Előtörténetben, azokat Mind birtokolhatja. Nincs megszabva, viszont minél több nála a cucc, annál nehezebb a dolga. Tároló is szükséges, vagy a holmija nagy részét hagyja otthon. Volt már arra példa azt hiszem, hogy a karakter körülbelül 200kg súlyú felszerelést pakolt bele egy Zsákba (Ami ugye nem lehetséges) és nem bírta átlépni a Falu kapuját és a mesélő visszaküldte lepakolni.
Nos tehát ami fel van tüntetve azt mind kivétel nélkül birtokolhatja a játékos a lényeg, hogy végtelen mennyiségű és súlyú tárgyat nem vihet magával egy Küldetésre mert nem bírná el. Max ha egy nagyon durva edzésnek veti alá magát Smile

Nincs buta kérdés. Én személy szerint, örülök annak, hogy kérdezve van mert látom, hogy mikben kellene változtatni és mikben lehet egyszerűsíteni, valamint így a többi játékosnak is utat tudunk mutatni. És igen, rengeteg dolog van az oldalon, beletelik néhány napba mire valaki mindet elolvassa. Smile És természetesen köszönjük a dicséretet. 

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hiraga Natsu Hétf. Szept. 22 2014, 21:01

Hi!

Kérdésem a következő:
Lehet-e létrehozni sepciális robbanó jegyzetet?

Konkrétan én egy elemi beállítottságú robbanójegyzetre gondoltam, esetemben raiton-ra. Mivel a robbanójegyzet leírása szerint egy "chakrát befogadó papíron egy pecsétbe zárt energiatöltet". Elméletem szerint "csak" egy kis villám chakra kéne abba a bizonyos pecsétbe, és így a sima robbanás mellett, valami sokkoló hatása is lenne.
Namármost... ha esetleg ez megvalósítható, akkor most ez nekem egy külön saját jutsu lenne, ami egy speciális pecsét jutsu? :S mert az nem biztos, hogy pozitívum Razz

Szakértő válaszokat előre is köszönöm ^^
Hiraga Natsu
Hiraga Natsu
Játékos

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 307

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Szept. 25 2014, 14:04

A Robbanó Jegyzeteket a Ninják általában már készen veszik, kapják és használják fel. A pecsét elzárja azt az energiát, ami robbanással tör elő, ha a pecsét megsérül. Ez az elzárt energia maga a Chakra, amit a pecséttel arra kódolnak, hogy aktiválva robbanást okozzon. Ha belenézel a Pecsétekbe, ott látod, hogy le van írva, hogy a pecsét általában egy szimbólum ami magát a chakrát kódolja le és így a kóddal megadja a megfelelő hatást, amit a pecséttel el lehet érni.

Példa rá ugye a Shiki Fuujin amivel elzárhatjuk az ellenfél "lelkét". Az elzárás megtörténik és a "lelket" elzáró pecsét a használó hasán lesz látható. [Ez látszik Naruto hasán is] Amikor a Yondaime elzárta a Rókát, akkor a chakráját szétosztotta a Shiki Fuujinnal és magába, valamint Narutoba zárta azt. Ezután felhasználhatóvá akarta tenni a chakrát a faluja számára és azt akarta, hogy Naruto hozzáférhessen a Kyuubi-hoz. Ezért a Shiki Fuujin pecsétre létrehozta a Shisho Fuuint ami olyan mértékben írja felül a Shiki Fuujin pecsétjét, hogy a megpecsételt képes lesz kivonni az elzárt chakrát és képes lesz felhasználni azt. Ennek a hátránya, hogy a pecsét gyengül és így az elzárt chakra ha erőszakos, akkor feltörhet. Erre hozta létre Minato a Chakra Fuuint, amivel szintén felülírta és megerősítette az előző két pecsétet, így a Kyuubi chakrája nem volt képes feltörni és Naruto nem volt képes hozzáférni a chakrához.
Azonban az utolsó pecsét fokozatosan gyengült így Naruto egyre többször léphetett kapcsolatba a Kyuubival. (Amikor a ketrece előtt áll) Végül amikor láttuk, hogy Naruto kinyitja a Kyuubi ketrecét, akkor gyakorlatilag megszünteti teljesen a Chakra Fuuin és a részlegesen a Shisho Fuuint is. Amikor a Rókával harcolt Naruto, akkor két kimenetel volt lehetséges
: A Shisho Fuuin is eltűnik teljesen amikor a Róka győz, vagy Naruto legyőzi a rókát ezzel megerősíti a Shisho Fuuin és megszerezheti a Róka charkáját bármikor.

Ezt a példát azért írtam le, hogy lássuk azt, hogy a pecsétek hogyan működnek. A pecsét olyan mintha egy program lenne. Ahogy beprogramozzuk a bele táplált chakrával és az abba zárt információval, valamint a pecsét formájával, úgy fog működni. Ebben az esetben pedig a kódolás az a robbanás, amit a chakrával idéznek elő. Így ebből következik, hogy lehetséges elzárni Elemi Chakrát is, viszont ahhoz egy annak megfelelő kódolást kell adni. Ez pedig már sajnos egy Külön Technika, viszont az így létrejövő Energiafelszabadulás lehet:
- Robbanás tűzzel és elektromos kisülésekkel. (D Szint)
- A pecsétből feltörnek mindenfelé villámok és elektromos nyalábok (C-B)
- Egy Elektromos burok jön létre, amely kupola formájában nő és terjed a környéken, amihez pedig hozzáér (Ember, állat) azt megrázza és megöli. (Ez A-S szint)

Tehát minden ilyen variáció a pecsét kódolásától, vagyis a pecsét fajtájától függ.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hiraga Natsu Csüt. Szept. 25 2014, 22:33

Értem és köszönöm a választ :3

Eddig is kapizskáltam a dolgot, de így már azt hiszem megvilágosodtam  cheers

Jobban belegondolva pedig... Azt hiszem mégiscsak jó lesz ez az egyik saját technikámnak Wink
Hiraga Natsu
Hiraga Natsu
Játékos

Adatlap
Chakraszint: 307

Témanyitás  Akira Szomb. Okt. 04 2014, 15:56

Az lenne a kérdésem, hogy mért tünnek el posztjaim az oldalról? Folyamatosan csökken a top poszt számon, amit követek a top 20-as listán az oldal legalján, már vagy 15- 20 tűnt el szerintem legalább, valószínűleg a csevegőből, ki takarít ott? Mert most például kellene egy játékhoz az egyik csevegős szabad játékom, amit bevittem egy tanulásba, mert a szabad játékot megtörténné lehet tenni a játéktérre.
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yagami Hétf. Okt. 06 2014, 14:01

Sziasztok. Egy olyan kérdésem lenne, hogy most akarok újra aktív lenni, és van már vagy egy két éves kalandom ami nem lett befejezve. Most azt tekintsem lezártnak vagy keressek valakit akivel befejezhetem .
Yagami
Yagami
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 304
Elosztható Taijutsu Pontok : 50

Állóképesség : 154 (C)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 150 (C)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 100 (D)

Adatlap
Chakraszint: 337

Témanyitás  Hyuuga Junpei Hétf. Okt. 06 2014, 16:56

Ez csakis rajtad múlik. Ha gondold egymagad befejezheted azt egy bővítmény/élmény írás keretein belül, ahol magad megírod a folytatását és a végét. Másik eshetőség, hogy felkérsz egy mesélőt akivel tovább folytatjátok a kaland kijátszását, illetve lezártnak is tekintheted, ha úgy van kedved és egy-két postban megemlítheted, hogy hazajöttél a küldetésről mert vége szakadt, vagy a falu vezetője visszahívott.

Üdv: Junpei
Hyuuga Junpei
Hyuuga Junpei
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 238
Elosztható Taijutsu Pontok : 47

Állóképesség : 133 (D)
Erő : 125 (D)
Gyorsaság : 130 (D)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Chakraszint: 322

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Okt. 06 2014, 17:29

Akira: Én takarítok ugyanis hónapok óta mozdulatlanul álló a semmiért megnyitott szabad játékokat és egyéb beragadt témákat nem hagyunk a Csevegőben mert csak foglalják a helyet. A régebben eltűnt dolgokért pedig a Csevegő Automata törlése a felelős, ami törli azokat a Témákat amik nem élnek már egy ideje. Fejből nem tudom, hogy mennyi idő után.

Yagami kérdésére megérkezett a válasz. Smile

ui.: A Szabad Játékra pedig az éppen ilyen problémák miatt lett kitalálva most, hogy több Szabad Játék Topic legyen. Az esetlegesen törölt játékot pedig megírhatod és ha megerősíti az akivel játszottál, akkor természetesen el van fogadva minden további nélkül.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Akira Hétf. Okt. 06 2014, 22:55

Megerősítené, ha aktív lenne az oldalon. Sajnos a küldetés idején (mármint a Baljós jelek) és utána volt egy ideig, majd eltűnt és azóta szerintem az oldalon sem volt, így nem túl könnyű a dolog.
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Kedd Okt. 07 2014, 13:35

Tömören miről szólt?

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Akira Pént. Okt. 10 2014, 15:21

Elkezdtem megtanulni egy társammal, aki részt vett a baljós jelek fórum kalandban a gatsuugát (bár akkor még 350 ch-s volt és nekem még nem volt meg, csak az volt a tervem, hogy egy bővítményben megemlítem, ha eljön az ideje)
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. Okt. 26 2014, 14:44

Tehát akkor lényegében Szabad Játékban tanultál? Mert akkor az érvénytelen tanulás lett volna, mivel a Szabad Játékok csak a kapcsolatépítésről szólnak. HA lehetne Jutsuk Szabad Játékban tanulni, akkor benne lenne a Szabályzatban is. Smile

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Akira Vas. Okt. 26 2014, 15:26

Igazából igen meg nem is, elvileg az alapjait szerettem volna a technikának, meg elvileg egy jounin szintű karakterrel játszottam volna, aki taníthat, csak nekem máshol lett volna dolgom, így oldottuk volna meg, de igazából nem történt semmi, épp csak elkezdtük a dolgot.
Amúgy, ha nem lehet, akkor legyen benne a szabályzatban, h nem lehet, mert ami nincs benne, az nem tiltott, tehát szabad.
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Vas. Okt. 26 2014, 20:14

Értelek.
Nekem mutasd már meg légy szíves (És most nem szemétségből vagy bármi másból mondom) hogy hol van az leírva bármilyen törvénykönyvbe, hogy Tilos és lecsuknak ha majom ürülékkel dobálsz meg egy kisgyereket, aki éppen jó ízűen fogyasztaná el az aznapi csokis ízesítésű fagylaltját...

Tehát érted? Az, hogy valami nincs benne a szabályzatban nem jelenti azt, hogy szabad, de azt sem hogy nem szabad. Kérdezz rá. De a Jutsu tanulásoknál több helyen is fel van tüntetve, hogy milyen módon tanulhatóak a technikák és egyéb képességek. Viszont, ha a technika alapjait elmagyarázza a JK Szabad Játékban, akkor az megtörténhet, hogy Élményes Tanulásban (HA a technika nem C szintű vagy annál kisebb) akkor bele lehet írni, hogy honnan voltak előzőleg ismeretei a karakternek.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Akira Hétf. Okt. 27 2014, 00:10

Igazából addig jutottunk el, gatsuuga technikánál, hogy a farkasom, megtapasztalta a forgás élményét, így nem nagyon vétettem a dolog ellen, mert a tanulás maga nem történt meg, de kiindulási alapnak így is felhasználhatnám nem? Amúgy pontosan értem, hogy mire gondolsz és már így fölösleges rákérdezni, a jövőben tudom, h szabad játékban nem tanulunk technikát, max a chakrairányítási hátterét ismerhetem meg.
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Hétf. Okt. 27 2014, 00:12

... ismerheted meg más játékostól. Bizony. Igen, így megírhatod és nem vétettél a szabály ellen. Smile Tehát akkor így a háttér mehet és már a karakter fejből nyomhatja. De attól a Tanulásnak ugyanúgy terjedelmesnek kell lennie ahogy szokott!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tomoshika Asuko Csüt. Nov. 06 2014, 10:42

A következő 10 éves terv összeállítása közben ( XD ) merült fel bennem a kérdés: lehetséges-e az idézett állataid fejleszteni - gondolok itt most a kódexben C, B szintűekre? Mert nem írnék új NJK-t feltétlen, hanem kijátszanám, hogy közösen fejlődük az adott társsal. Van erre lehetőség?
Tomoshika Asuko
Tomoshika Asuko
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 43

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 440

Témanyitás  Uchiha Madara Csüt. Nov. 06 2014, 15:59

Házikedvencekkel kapcsolatosan írj nekem egy pmet, amiben összefoglalod, mivel szeretnéd bővíteni a faj adott tagját.
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Obake Kaito Vas. Nov. 09 2014, 20:08

Álohá!

Kérdésem: C rangú bábmesterként képes vagyok másoknak olyan bábvégtagot készíteni, amit még használni is tud? Itt leginkább arra gondolok, mint amikor Sasori az egyik "barátjának" készített egy bábvégtagot. Később a rejtett fegyverrel persze ki is nyírta magát a szerencsétlen... Na szóval, képes vagyok olyan végtagot készíteni?
Obake Kaito
Obake Kaito
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 566
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 350 (B)
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 400 (B)
Ügyesség/Reflex : 450 (B)
Pusztakezes Harc : 266 (C)

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 583

https://yokaitaisen.hungarianforum.net/

Témanyitás  Deidara Vas. Nov. 09 2014, 21:00

A végtagot neki kell megtanulnia használni a chakrája segítségével. Te csupán elkészíted az eszközt. Nyilván C szinten nem lesz olyan jó, mint Sasorijé, de ha sok időt foglalkozol vele, lehet jó minőségű.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

17 / 40 oldal Previous  1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 28 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.