-= Kérdések =-

+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters

16 / 40 oldal Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Go down

-= Kérdések =- - Page 16 Empty Re: -= Kérdések =-

Témanyitás  Jiraiya Vas. Ápr. 13 2014, 08:26

A technika voltaképpen egy Szél technika, csak helytelenül a régi rendszer alapján be lett ide téve.
De mivel a Sima Jutsukban szerepel, így természetesen lehetséges Bábon alkalmazni.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Akari Tenshi Szer. Ápr. 23 2014, 09:02

Egy olyan kérdésem lenne, h ugyan az orvosi ninjutsuk nincsenek beszintezve, de lehet-e azokat élményben tanulni?
Akari Tenshi
Akari Tenshi
Halott Karakter

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396

Témanyitás  Jiraiya Szer. Ápr. 23 2014, 15:35

Még lehet. Viszont a jövőben lehetséges, hogy az Orvosi Ninjutsuk is szintezve lesznek. Ezt még a Staff megvitatja, de addig lehet.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Yamato Szomb. Május 03 2014, 13:20

Az lenne a kérdésem, hogy egy njk-nak hogyan lehet tanítani jutsut? Esetleg lehetséges, hogy hátrahagyom valahol és egy bővítményben megemlítem, hogy a távollétemben megtanulta azt a technikát? Vagy mi ennek a módszere? Nem hiszem, h sokszor történt ilyen. Very Happy
Yamato
Yamato
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)

Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967

Témanyitás  Deidara Vas. Május 04 2014, 14:55

Tanulásban lehet technikát tanítani neki, vagy játéktéren mesélővel (mindkettőtök tanulja a jutsut, te és az njk-d), pályázat során lehet neki új fegyvereket, bábokat adni. Akár ajándéktechnikákat is át lehet neki adni a főkarakter helyett, ilyenkor előtte azért azt jelezd egy adminnak.
Deidara
Deidara
Inaktív

Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 1000 megatonna

Témanyitás  Gonza Sasano Szomb. Május 31 2014, 14:48

Lenne egy kérdésem. Ugyebár ma lett bejelentve, hogy az a genin aki elérte a 150 ch szintet, az indíthat Chuunin rangú multikaraktert. Ez szép és jó, nyilván sokan fognak örülni neki. Viszont arra nem láttam megoldást, hogy konkrétan hogyan történjen meg az ilyen karakter indítása. Nincsen leírás a chuunin szintű nindzsák indítására, (oké azt olvastam, hogy az előtörténetben le kell írni a chuunin vizsgát).
Ugyebár egy chuunin rangú shinobi képzetebb egy geninnél. Mik lesznek/lehetnek egy kezdő chuunin karakter jutsui például? Mert ugyebár a genint úgy indítjuk, hogy az E-szintű jutsuk + 1 db D-szintű jutsu ajándékba a mesélőtől, (amennyiben a játékos kap jutalmat az előtörténetre), ezt ugyebár az adatlapon meg is jelenítjük. Egy chuuninnál mit írjunk oda? Hiszen egy chuunin C vagy akár B szintű jutsukkal is rohangálhat. Kezdéskor miből mennyit lehet adni egy ilyen karakternek? És ha lehet, akkor melyikeket és melyikeket nem? Szóval nincsen korlátozásra irányuló szabályok. Gondolom az első elemet, azt fel lehet írni. Pontosabban hogyan is menne ez az egész? Smile

Gonza Sasano
Játékos

Adatlap
Rang: Ronin
Chakraszint: 335

http://taurion.hungarianforum.com/

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Május 31 2014, 14:51

Ma írok egy leírást a Chuunin Karakterek indítására vonatkozóan. Abba benne lesz minden. Smile

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Május 31 2014, 15:24

És be is került a pontos leírás. Köszönjük a problémafelvetéseket!
Az ilyen hozzászólásokat mástól is, bármivel kapcsolatban szívesen várom, mivel építően hatnak az oldalra!

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Tottori Shinko Szer. Jún. 04 2014, 22:12

Yo!

Érdeklődni szeretnék, hogy esetleg olyat lehetne-e csinálni, hogy a 150+ chakráért járó chunin bónuszt úgy kapjam meg, hogy nem új karaktert készítek, hanem egy meglévőnek írok bővítményt és az lép fel a ranglétrán? Valószínűleg erről a kariról lenne szó.
Tottori Shinko
Tottori Shinko
Halott Karakter

Elosztható Taijutsu Pontok : 23

Adatlap
Chakraszint: 398

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Jún. 05 2014, 13:28

Ezt kérvényezni kell a Ninja Tanácstól. Ha az megszavazza akkor egy mesélővel levezetve Chuuninná válhatsz. Vagy írsz egy hosszú és tartalmas pályázatot az engedély után.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Yamato Csüt. Jún. 19 2014, 09:24

Azt szeretném kérdezni, hogy írhatok-e tanulást egy nk-nak? És ha igen lehetséges-e, hogy ebben az esetben ne tartsam be azt a szabályt, hogy B szintű technika alatt nem tanulhatok? Azért kérdezem, mert ugyan ez a karakterem épp csak átlépte a C szintet és az njk-ja is csak C szinten van, de szerintem ismerem annyira a chakra rendszert és a jutsu tanulásának folyamatát, hogy alacsonyabb szintű technikát taníthassak egy alacsonyabb szintű karakternek, hogy a háború azon frontja után ahol vagyok, Suna rajtaütés. máshol már használhassam segítségnek az njk-mat. Maximum 3 technikáról lenne szó egy elemi, ami a Fūton // Szél Feloldás, és két egyszerűbb sima, elemtelen technika, az Ayatsuito no Jutsu // Drót Csévélő Technika és a
Ninpho: Oboro Bunshin no Jutsu // Ninja Művészet: Ködklón Jutsu (amennyiben ezt túl soknak tartanák, akkor a sima technikák közül csak az egyiket tanítanám)
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Csüt. Jún. 19 2014, 15:21

Az NJK nem egy olyan karakter ami nem regisztrált, nincs profilja, előtörténete és adatlapja.
A lényege a Fórumos Szerepjátékozásnak az lenne, hogy a karaktereddel játszol, az Ő helyzetébe éled bele magad és vele oldod meg a problémákat. Ha ez ennyire egyszerű lenne, mindenki venne magam mellé egy S szintű segítőt és úgy irtaná a népet. Éppen ezért a NJK-nak nem pályázhatsz új technikákat. Ne legyen az, hogy egy karakterrel egy másikat is irányítotok. Erre figyeljetek oda. Egy NJK- nem arra van, hogy a karakter helyett harcoljon és helyette oldjon meg dolgokat. Arra vannak a JK társak.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Yamato Pént. Jún. 20 2014, 15:08

Értem, h az njk-m segítőnek van és a karakterem is, ahogy az njk-m is C szinten van, de ha az njk-nak meg van szabva, hogy milyen technikákat ismer és azon nem változtathatok azzal, hogy én fejlődök, akkor egy idő után a egy C szinten ragadt, 5 technikával rendelkező njk-nak semmi haszna nem lesz és még úgy is fölöslegessé válik, hogy színesítse a játékot. Alapvetően tisztában vagyok azzal, hogy a karakter oldja meg és az njk csak segítő, de bizonyos idő után nekik is fejlődnie kell, hogy érdemben segítse a jk-t, vagy ha olyan a helyzete, hogy hátráltatja, akkor egy c szintű njk nem sok vizet fog zavarni egy még csak B szintű karakter életében se.
Yamato
Yamato
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Madara Pént. Jún. 20 2014, 16:11

Érdemes lenne lassan a saját lábadra állni, és B szinten nem azzal foglalkozni, hogy ki fog segíteni neked. Az NJK-k képesek a karakterrel együtt fejlődni, ez azonban nem úgy működik, hogy a játékos elér egy szintet, azzal automatikusan fejlődik az NJK. Kezdd el megismerni saját erődet, kezd megtanulni az alap technikák erejét, utána mindazt, amivel rendelkezel és próbálj meg önállóan megoldani egy problémát, ne másokra hagyatkozz és csendben várd, hogy megmentsék a hátsód a bajból. 
Uchiha Madara
Uchiha Madara
Kalandmester

Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex

Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10

Témanyitás  Aokaze Atsushi Kedd Júl. 15 2014, 10:15

Mitévő legyek, ha olyan fajjal akarok szerződést kötni mai már fent van a ninjukódex listán, de nekem más elképzeléseim vannak róla, melyik staff taghoz fordulhatok ez ügyben?
Aokaze Atsushi
Aokaze Atsushi
Játékos Mesélő

Elosztott Taijutsu Pontok : 1441

Állóképesség : 650 (A)
Erő : 400 (C)
Gyorsaság : 691 (A)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 400 (B)

Adatlap
Chakraszint: 1160

Témanyitás  Akira Kedd Júl. 15 2014, 11:06

Ugyan nem ezzel a karival, de ha az egyik karimmal indítottam egy civil vállalkozást ez hogy műkődik? Mármint a bevétel/ kiadás érdekelne. Ez hogyan működik?
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Jiraiya Kedd Júl. 15 2014, 11:40

Először vedd figyelembe, hogy Tomoko vállalkozása kicsi. Engedély kell és hivatalos okirat, ami igazolja, hogy a te bérled, vagy tiéd az épület. Mivel kezdő vállalkozás, így kevés a bevétele, tehát amint beindul, vagy ha terjeszkedsz akkor egyre több bevételhez juthat. Persze bele kell számolni azt az időt is amit a karakter a vállalkozás ügyeire fordít. Tehát ha nincs a faluban vagy nem bízza senkire, akkor nem fog menni az üzlet. Pályázatban és Kijátszásban szerezhetsz pénzt. Mondjuk egy Havi bevételt játszhatsz ki és pályázhatsz meg ami ezen a szinten max 1000 ryo. Ha terjeszkedsz és valóban beindul a vállalkozás, akkor ez egyre nagyobb lesz. Persze minden a vállalkozás méretétől és jellegétől függ. Tehát egy fegyverboltos többet keres ezekben az időben mint mondjuk egy festőművész.
Tehát a lényeg, hogy minden hónapban kijátszással, vagy élménnyel szerezheted meg a havi bevételedet.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Akira Pént. Júl. 25 2014, 11:07

Egy olyan kerdesem lenne, hogyha egy njk sajat jutsujat szeretnem megtanulni, akkor azt a tole kapott engedely utan csak tole tanulhatom, vagy ha van, akkor a meseloi karitol is, ha nincs mar, akkor tanulhatom-e meselotol?
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Pént. Júl. 25 2014, 12:44

NJK Saját Technikáját először is meg kell vitatni, hogy mi és milyen és hogyan használható, tehát lényegében a Saját Jutsukhoz kell leírnod annak a leírását. Nem kell az NJK-tól engedély. a JK-tól csak azért kell engedély, mert magának a felhasználónak a tulajdonát képezi a Jutsu, így Te mint másik felhasználó azt a technikát csak akkor tanulhatod el olyan létrehozási móddal mint a másik JK, ha arra engedélyt ad neked.
Ha elfogadták a jutsut (Amit talán már elküldtél nekem) akkor azt tanulhatod Élményben vagy mesélővel. Fontos, hogy mindkét esetben a karakter maga sajátítsa el a technikát. Az NJK elmagyarázhatja neki, hogy hogyan működik a jutsu, de csak ennyit segíthet neki, vagy maga a karakter lesheti el és találhatja ki. Mivel ez egy Saját Technika lenne, amit a kari NJK-tól lesett el, így mindenképp meg kell vele szenvednie.

ui.: Az üzeneteidre hamarosan válaszolok.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Akira Pént. Júl. 25 2014, 15:08

Véletlenül lett njk, jk-t akartam írni Very Happy De azért köszönöm a válaszokat.
Akira
Akira
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Pént. Júl. 25 2014, 15:35

Jk jutsut csak Jk-tól. Ha nincs jelen az oldalon, akkor írj nekem egy Pm-et és megbeszéljük, hogy ki az és miért kellene neked az a technika. Csak akkor sajátíthatod el, ha van értelme és nem csak a gyilkolászásért meg a hasonló "menőzésekért" van rá szükség.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Hyuuga Junpei Csüt. Aug. 21 2014, 20:36

Yo!

Egy érdekes kérdés fordult meg a fejemben, amihez nem elég az én saját tapasztalatom. Very Happy
A kérdéses jutsu a
Utsusemi no Jutsu // Hang-kivetítő Jutsz amivel ugye ki tudjuk vetíteni saját hangunkat egy másik területre. Az én elképzelésem az a technika működésével kapcsolatban, hogy adott a hang, a jutsu pedig egy másik, meghatározott területen vetül ki. Ergo a hang eredeti forrását eltünteti és máshol jeleníti meg. A kérdésem az, hogy mivel Hangokat vetít ki, képes zajokat is kivetíteni, mely mondjuk egy robbanás, vagy éppen egy magas fűben való futás hangja?
Ha igen, akkor a robbanás eredeti forrásból eltünteti a hangot és amolyan hangtalan robbanás alakul ki (mert más helyre vetíti annak hangját), illetve a futás zaját hangtalanná tudja tenni és mondjuk az ellenfelet összezavarva, képes azt mögé kivetíteni?
Hyuuga Junpei
Hyuuga Junpei
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 238
Elosztható Taijutsu Pontok : 47

Állóképesség : 133 (D)
Erő : 125 (D)
Gyorsaság : 130 (D)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Chakraszint: 322

Témanyitás  Shiren Csüt. Aug. 21 2014, 22:34

Minden helyénvaló elgondolás, annyi amibe beleszólnék, hogy a Hangkivetítő technikánál ott a hang forrását a technika nem tünteti el. Tehát akár több helyről is hallathatod a hangod, de az eredeti forrásnak meg kell lennie. Viszont az lehet olyan halk suttogás amit nem lehet hallani az eredeti forrástól. Tehát akkor nem hallatszik a hang eredeti forrása, ha halkan csinálunk bármit is, mivel azt fel lehet majd erősíteni abból az irányból ahonnan hallatni akarjuk a hangot. Ebből viszont az is következik, hogy iszonyatosan hangos hangokat is ki lehet vele adni. Tehát ez mind a Jutsu kreatív használata.
Shiren
Shiren
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1736

Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741

Témanyitás  Ransui Midori Szer. Aug. 27 2014, 16:34

Üdvözletem, mindenkinek ^^

Új vagyok a fórumon, és a rengeteg szövegben nem találtam meg, ha van egyáltalán, leírás a rangok elnyerésével kapcsolatosan. Nem tervezem megszerezni a legerősebb örök Genin titulust, úgyhogy ezúton megkérdezném, hogy milyen eljárással tud egy játékos chuuninná vagy jouninná válni? Kérvényezni kell a Ninjatanácsnak, akik aztán lemesélik az eseményt, vagy én magam írom meg élményben, vagy vannak külön meghirdetett "küldetés" néven futó vizsgák, amik időközönként vannak meghirdetve? 

Köszönöm a válaszokat Smile
Ransui Midori
Ransui Midori
Játékos

Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 118

Témanyitás  Shiren Szer. Aug. 27 2014, 16:54

Szia!
Itt megtalálsz mindent: http://narutohun.niceboard.org/t2296-3-fejlodes-es-jutsu-tanulas
A Szabályzat Shinobi Szabályzat részében vannak.

Viszont leírom neked, így is. A lényeg, hogy a Chakraszinted meghatározza a Szinted (Ha úgy tetszik a Veszélyességi, vagy Képzettségi Besorolásod) ami lehet E, D, C, B, A vagy S. A chakraszint és a Szint emelkedésével, valamint a játékoddal és a karaktered tetteivel kiérdemelheted majd a rangemelkedést. Chuunin Vizsgán való kiemelkedő teljesítményért Chuunin rangot kap a Genin, vagy ha többször teljesít olyan küldetést kiemelkedően, ami a szintjénél nagyobb. Chuunin Rangtól felfelé már ki kell érdemelni a Rangemelkedést a technikáiddal, képzettségeddel, játékoddal és a karaktered Tetteivel.
Shiren
Shiren
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1736

Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

16 / 40 oldal Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 28 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.