-= Kérdések =-
+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters
15 / 40 oldal
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Mai nap folyamán egy fogpiszkálóval játszva :Degy ötletem merült fel, így az lenne a kérdésem:
Hitei Mushou // Szálló Tű Köd technika használható-e fogpiszkálóval? Azért jutott eszembe a technika, mert a Youji/ fogpiszkáló technika alapvetően a szájjal jön létre, így elvileg lehet. És akkor a másik: Ha a Youji által megkeményített fogpiszkálókat akarok kiköpni a Szálló Tű köddel, akkor kell-e saját technikát kitalálni? Vagy megint a kreatív használat a megoldás a dologra?
Hitei Mushou // Szálló Tű Köd technika használható-e fogpiszkálóval? Azért jutott eszembe a technika, mert a Youji/ fogpiszkáló technika alapvetően a szájjal jön létre, így elvileg lehet. És akkor a másik: Ha a Youji által megkeményített fogpiszkálókat akarok kiköpni a Szálló Tű köddel, akkor kell-e saját technikát kitalálni? Vagy megint a kreatív használat a megoldás a dologra?
Akari Tenshi- Halott Karakter
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396
YOoOoOoOoOoOoOoOoOoOo!
Kérdésem a következő:
Van ez a jutsu:
Doton: Iwagakure no Jutsu
Iwagakure egyik alapvető technikája. Lehetőséget ad a shinobi számára, hogy bármikor beleolvadjon a talajba, vagy épp a sziklafalba. Lényegében ötvözi a Dochou Eigyo no Jutsu és a Shinjou Zanshu no Jutsu előnyeit az Álcázó Rejtek Technikáéival.
Magyar név: Föld elem: Földben Rejtőző Jutsu
Típus: Kiegészítő
Besorolás: D szintű
Chakraszint: 100
Régen, még anno a Chunnin vizsga alatt, megkérdeztem, hogy lehet-e ezzel a föld alatt mozogni. Akkor ugye az volt a válasz, hogy, igen (de nem olyan gyorsan mint például Zetsu teszi azt.)
Manapság nézelődtem és megpillantottam egy technikát, ami vagy csak nekem nem tünt fel eddig, vagy nem volt ott:
Doton: Moguragakure no Jutsu
Ennek a jutsunak a segítségével rendkívül mélyre húzódhatunk a föld alá, akár egészen nagy robbanásokat is megúszhatunk. Továbbá szabadon mozoghatunk, és így különböző csapdákat is elrejthetünk.
Magyar név: Föld elem: Vakond Rejtőző Technika
Chakraszint: 120
Ide az van írva, hogy szabadon mozoghatunk, a másikhoz nincsen, igaz az Iwagakurénél az van írva ötvözi a leírásban említett technikák előnyeit, tehát ez utóbbi ( Doton: Moguragakure no Jutsu )egy fejlettebb, nagyobb hatósugárral rendelkező változat, vagy mi a különbség? Vannak ugyan elméleteim, de biztosabb, ha egy illetékes staff válaszol.
Musato voltam!
Kérdésem a következő:
Van ez a jutsu:
Doton: Iwagakure no Jutsu
Iwagakure egyik alapvető technikája. Lehetőséget ad a shinobi számára, hogy bármikor beleolvadjon a talajba, vagy épp a sziklafalba. Lényegében ötvözi a Dochou Eigyo no Jutsu és a Shinjou Zanshu no Jutsu előnyeit az Álcázó Rejtek Technikáéival.
Magyar név: Föld elem: Földben Rejtőző Jutsu
Chakraszint: 100
Régen, még anno a Chunnin vizsga alatt, megkérdeztem, hogy lehet-e ezzel a föld alatt mozogni. Akkor ugye az volt a válasz, hogy, igen (de nem olyan gyorsan mint például Zetsu teszi azt.)
Manapság nézelődtem és megpillantottam egy technikát, ami vagy csak nekem nem tünt fel eddig, vagy nem volt ott:
Doton: Moguragakure no Jutsu
Ennek a jutsunak a segítségével rendkívül mélyre húzódhatunk a föld alá, akár egészen nagy robbanásokat is megúszhatunk. Továbbá szabadon mozoghatunk, és így különböző csapdákat is elrejthetünk.
Magyar név: Föld elem: Vakond Rejtőző Technika
Chakraszint: 120
Ide az van írva, hogy szabadon mozoghatunk, a másikhoz nincsen, igaz az Iwagakurénél az van írva ötvözi a leírásban említett technikák előnyeit, tehát ez utóbbi ( Doton: Moguragakure no Jutsu )egy fejlettebb, nagyobb hatósugárral rendelkező változat, vagy mi a különbség? Vannak ugyan elméleteim, de biztosabb, ha egy illetékes staff válaszol.
Musato voltam!
Kitori Musato- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 450
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 500 (A)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 200 (C)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Rang: Chuunin
Üdv,
A vakond rejtőző technika a régebbi oldalon fenn volt, azonban bizonyos időközönként összeszedünk olyan technikákat, amelyek nem szerepelnek a jelenlegi listában, és ezekkel kibővítjük őket.
A két technika közötti különbség csupán annyi, hogy a Vakond rejtőzővel sokkal mélyebbre lehet bújni a földben, ezáltal a felszín pusztulása nem okoz sérülést, illetve nehezebb őket észrevenni is például a gyengébb szenzoroknak is.
A vakond rejtőző technika a régebbi oldalon fenn volt, azonban bizonyos időközönként összeszedünk olyan technikákat, amelyek nem szerepelnek a jelenlegi listában, és ezekkel kibővítjük őket.
A két technika közötti különbség csupán annyi, hogy a Vakond rejtőzővel sokkal mélyebbre lehet bújni a földben, ezáltal a felszín pusztulása nem okoz sérülést, illetve nehezebb őket észrevenni is például a gyengébb szenzoroknak is.
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Szint: S
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Üdv!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a kettő hónapos időugrás miatt a shinobik kaptak plusz egy jutsut a kérdésem az lenne, hogy lehet e genjutsut választani, nem akarok kapzsi lenni csak azért kérdeztem, mert más hasonlóan engedélyköteles jutsuk is fel voltak sorolva?
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a kettő hónapos időugrás miatt a shinobik kaptak plusz egy jutsut a kérdésem az lenne, hogy lehet e genjutsut választani, nem akarok kapzsi lenni csak azért kérdeztem, mert más hasonlóan engedélyköteles jutsuk is fel voltak sorolva?
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 275
" Ami viszont fontosabb és örömtelibb hír, hogy időt ugrunk, így eltelt KETTŐ HÓNAP! Ez idő alatt a karaktereitek tanulhattak és számtalan dolgot tehettek, így:
- Minden Shinobi/Samurai Karakter választhat magának egy a Chakraszintjének megfelelő Taijutsut, Kenjutsut (Ha van rá engedélye) vagy egy Elemtelen Ninjutsut (Sima Jutsu, Orvosi Ninjutsu, Bábosoknak Kugutsu Ninjutsu, Pecsét Ninjutsu) Továbbá a technikák helyett lehet választani a fára mászás és vízen járás chakrairányítási műveletek elsajátítását, valamint bábos karaktereknek a több báb irányítását.
- Minden Civil karakter, kap 20.000 ryot, vagy ha arra nincs szüksége, akkor írjon és megbeszéljük az ajándékát.
- Most csak olyan jutsut lehet választani, melynek a Besorolása és a Chakraszintje is megegyezik a karakter Szintjeivel! "
- Minden Shinobi/Samurai Karakter választhat magának egy a Chakraszintjének megfelelő Taijutsut, Kenjutsut (Ha van rá engedélye) vagy egy Elemtelen Ninjutsut (Sima Jutsu, Orvosi Ninjutsu, Bábosoknak Kugutsu Ninjutsu, Pecsét Ninjutsu) Továbbá a technikák helyett lehet választani a fára mászás és vízen járás chakrairányítási műveletek elsajátítását, valamint bábos karaktereknek a több báb irányítását.
- Minden Civil karakter, kap 20.000 ryot, vagy ha arra nincs szüksége, akkor írjon és megbeszéljük az ajándékát.
- Most csak olyan jutsut lehet választani, melynek a Besorolása és a Chakraszintje is megegyezik a karakter Szintjeivel! "
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!
ezt egy nemnek veszem, köszönöm a gyors választ!
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Yo!
Lenne egy kérdésem, de ez most kizárólag játékon kivüli, sokkal inkább a felhasználói fiókhoz kapcsolódik. Lehetséges, hogy megváltozzon valami a profilomban, úgy hogy én nem nyúltam hozzá? Biztosan nem nyúltam hozzá. Nem jelentős, apró változás és igazából nem az zavar, hogy eltűnt egy apró szövegrészlet, mert hát annyi baj legyen, meg vagyok én nélküle is, csupán nem az első eset, hogy ilyesmi történik, de csak ezzel a felhasználómmal...
Változtassak jelszót esetleg, vagy mi?
Két éve is volt már hasonló, hogy egy postban olyasmi tűnt fel másnap amit, biztosan nem írtam bele, igaz ezt elkönyvelem másnak, mert a játékon kivüli, nagyobb csoportos harcnál volt, lehet valamelyik staff írta át, ugye a helyszín kiegészítés a következő postokból ( enyém volt az első).
De nemrégen az adatlapomon szereplő egyik kép eltűnt, rá pár nappal megint ott volt (de másfajta elrendezésben).
Lehetséges ez vagy csak képzelődök? Ez az újabb eset már arra buzdított, hogy fel tegyem kérdésem, mert kicsit aggasztó...
Kuzomi voltam!
Lenne egy kérdésem, de ez most kizárólag játékon kivüli, sokkal inkább a felhasználói fiókhoz kapcsolódik. Lehetséges, hogy megváltozzon valami a profilomban, úgy hogy én nem nyúltam hozzá? Biztosan nem nyúltam hozzá. Nem jelentős, apró változás és igazából nem az zavar, hogy eltűnt egy apró szövegrészlet, mert hát annyi baj legyen, meg vagyok én nélküle is, csupán nem az első eset, hogy ilyesmi történik, de csak ezzel a felhasználómmal...
Változtassak jelszót esetleg, vagy mi?
Két éve is volt már hasonló, hogy egy postban olyasmi tűnt fel másnap amit, biztosan nem írtam bele, igaz ezt elkönyvelem másnak, mert a játékon kivüli, nagyobb csoportos harcnál volt, lehet valamelyik staff írta át, ugye a helyszín kiegészítés a következő postokból ( enyém volt az első).
De nemrégen az adatlapomon szereplő egyik kép eltűnt, rá pár nappal megint ott volt (de másfajta elrendezésben).
Lehetséges ez vagy csak képzelődök? Ez az újabb eset már arra buzdított, hogy fel tegyem kérdésem, mert kicsit aggasztó...
Kuzomi voltam!
Kagemare Kuzomi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 594
Állóképesség : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 400 (B)
Pusztakezes Harc : 294 (C)
Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 519
Egy kérdés merült fel bennem: A jutsetsuknál az van, h mesélői engedély szükséges. Mi a különbség a moderátori és mesélői engedély között? (azon kívül, h az értelmező szótárban csak az előbbi szerepel)
Másik kérdés: Ahogy olvastam a bijuuknál a legnagyobb részük szabadon vándorol a nagy világban. Lesz szerepük a játékban? (Gondolom nem áruljátok el vagy még nem találtátok ki) Ha esetleg a távoli jövőben meg akarom őket keresni, akkor ezt egyszerűen jelzem egy mesélőnek vagy előtte valakitől engedélyt kell kérnem a dologra?
Másik kérdés: Ahogy olvastam a bijuuknál a legnagyobb részük szabadon vándorol a nagy világban. Lesz szerepük a játékban? (Gondolom nem áruljátok el vagy még nem találtátok ki) Ha esetleg a távoli jövőben meg akarom őket keresni, akkor ezt egyszerűen jelzem egy mesélőnek vagy előtte valakitől engedélyt kell kérnem a dologra?
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)
Szerintem megkeresheted őket, csak hogyan akadnál rájuk? Hogyan érnéd el hogy ne taposson halálra? Mi a célod vele? Ha a 10 legerősebb Jk összeállna akkor talán túlélnék.
Hisao- Játékos Mesélő
- Elosztható Taijutsu Pontok : 55
Adatlap
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077
Nem is ezzel a karival esnék neki egyedül, egyelőre még nincs tervem, hogy mit kezdek velük, de valószínű, h nem is egyedül mennék, ha bijuu vadászatra adnám a fejem. Hogyan akadnék rájuk? Egyelőre fogalmam sincs, de valószínűleg elkezdeném kutatni a bijuukat, amit a múltban megturdtak róla, pl hogy milyen környezetet szeret, milyen elemű, hogy néz ki, aztán elkezdenék lepecsételő technikákat tanulni, vagy szereznék olyanokat, akik értenek hozzá és csak felkészülve valószínűlleg több hónapos felkészülés után vágnék neki a dolognak. (pl nem esnék keresni a sivatagban a teknős bijuut, de a Shukakut sem egy őserdőben...
Akira- Játékos
Adatlap
Kuzomi:
Próbálkozz meg egy Jelszó váltással, ha utána is jelentkeznek ilyesfajta dolgok, akkor szólj!
Akira:
Vannak terveink velük, de ahogy mondtad, azt még nem áruljuk el.
Te magad is nekikezdhetsz a keresésnek, ha megszerezted hozzá a kellő infót. De igen, ez nem gyerekjáték.
Próbálkozz meg egy Jelszó váltással, ha utána is jelentkeznek ilyesfajta dolgok, akkor szólj!
Akira:
Vannak terveink velük, de ahogy mondtad, azt még nem áruljuk el.
Te magad is nekikezdhetsz a keresésnek, ha megszerezted hozzá a kellő infót. De igen, ez nem gyerekjáték.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Lenne egy-két kérdésem. Olvastam, hogy a Civilek és a Samurai-ok szabályzata bővülni fog. A szamurájoknak továbbra is meg kell pályázni a kenjutsu tanulást vagy ők tanulhatják alapból kérelem nélkül is? (Szigorúan és kizárólag csak is az elemi chakra beállítottságot nem igénylő kenjutsu technikákra gondoltam) Mert ez eddig nem volt így feltüntetve, csak a Hien - Formázás útja. A szamurájok kenjutsu tanulása hogy lesz, továbbra is kell a kérelem vagy tanulható alapból?
Kérdésem a következő: ha egy C szintű karakter magasabb szintű technikát akar tanulni Élmény formájában, amihez megvan a chakraszintje, akkor ahhoz külön kérni kell mesélői engedélyt, vagy elég az, ha "csak" jól van megírva a tanulás?
Kitori Musato- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 450
Állóképesség : 500 (A)
Gyorsaság : 200 (C)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Adatlap
Rang: Chuunin
mesélőnek kell írni egy levelet, h ezt a jutsut szeretném elsajátítani és ezért, meg ezért és hogy mi a terved vele vagy mért illik a karidhoz
Yamato- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967
Sasano:
A Samuraiok alap Kenjutsu engedéllyel rendelkeznek, így tanulhatják alapból.
Musato:
Az jó amit Yamato írt, annyival egészíteném ki, hogy hosszabbnak kell lennie, valamint sokkal tartalmasabbnak. Ja és persze a karakter jobban megszenvedi.
A Samuraiok alap Kenjutsu engedéllyel rendelkeznek, így tanulhatják alapból.
Musato:
Az jó amit Yamato írt, annyival egészíteném ki, hogy hosszabbnak kell lennie, valamint sokkal tartalmasabbnak. Ja és persze a karakter jobban megszenvedi.
Adatlap
Nos előjáróban annyit, hogy ez egy nagyon bunkó kérdés lesz, és bocsánat! Tudom, hogy a mesélők is emberek, sőt mind ezt az egészet munka, és vagy suli mellet esetleg más plusz mellet csinálják, de engem még is érdekelne, hogy egy kaland jutalmazásnál mennyire vehető figyelembe a mesélői inaktivitás, itt én gondolok most az én esetemre, hogy egy laza kalandon belül most keresem a 3. mesélőt a másodikat több mint egy hónap után, a harmadikat meg 3 hét után? Azt is szeretném tudom, mert nyilván azért több ch-t kapni mert valaki inaktív volt nem ugyan olyan mint ha kiérdemelte volna. Tudom bunkó vagyok, azért még egyszer bocsánat! (és én is váltam már inaktívvá még sem akasztott fel senki... tehát nem ezért kérdezem)
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Ha a mesélő inaktív, akkor vigaszdíjként szoktunk adni némi plusz chakrát, viszont ha a karakterrel nem történik sok minden, akkor sajnos nem tudunk adni több chakrát, ha a mesélő hibája akkor sem. Viszont, ezek a jelenségek remélhetőleg el fognak tűnni az új mesélők felvételével, mert lassan sikerül kirostálni azokat a személyeket, akik néha-néha eltünedeznek egy szó nélkül. Viszont, ha bármi negatívum ér bárkit, bármelyik játékost, akkor szóljon nekem! Küldjön egy Pm-et és megtárgyaljuk a dolgokat. A mesélők és a Gundan a Játékosokért van, így a Ti elégedettségetek a legfontosabb és ha hozzám fordultok bármilyen panasszal, akkor az kettőnk közt marad, valamint megpróbálunk rá megoldást keresni. Szóval ne habozzatok egyénileg is megkeresni!
Adatlap
Először is köszönöm, a gyors válaszodat! Ám engem nem is igazán a chakra érdekel, a nagy bajom, hogy áll a karterem, de ez lényegében mindegy is, majd ha vége lesz a dolognak és valaki le meséli nekem akkor majd megbeszéljük! nem siránkozok itt
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Egy olyan kérdésem lenne, h Orochimaru teljesen lelépett az oldalról? Azért érdekel, mert a kaszinóban is van érintett dolog vele kapcsolatban. Az egyik egy jk vs jk harc, míg egy másik egy általa mesélt teamdeath match lenne. Ha valaki átveszi a "kaland" mesélését, akkor azt megköszönjük, de a résztvevők aktivítását figyelembe véve, jobb lenne lezárni, emellett a pvp harcnál is van egy harcom jk-jával és azt sem ártana lezárni.
Akira- Játékos
Adatlap
Akira: igen, teljesen eltűnt, azonban a legfontosabb dolgunk a játéktéri lyukak betömése, amint ezzel megvagyunk, természetesen intézkedünk a fakultatív lehetőségekkel is, mint például a Kaszinó. A napokban orvosolni fogom a problémát.
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Köszi a gyors választ, nem is gondoltam, h kaszinóval fogtok foglalkozni, hiszen a játéktéren is van elég minden és az fontosabb, csak érdekelt a dolog.
Akira- Játékos
Adatlap
Kedves Vezetés!
Hozzátok lenne egy kérdésem.
Nem találok olyasmit, hogy mérgező növények, herbáriumok és/vagy ehhez hasonló leírásokat. Nekem azonban vannak ötleteim és kedvem is lenne jó néhány gyógy- és mérgező növény megalkotásához. A kérdésem az, hogy érdekel-e benneteket egy ilyen játékosi sufnitunning? Ingyen és bérmentve adnám. Akár ország szintre is lebontanám, hogy mi hol található. De kizárólag akkor kezdek hozzá, ha érdekel titeket.
Hozzátok lenne egy kérdésem.
Nem találok olyasmit, hogy mérgező növények, herbáriumok és/vagy ehhez hasonló leírásokat. Nekem azonban vannak ötleteim és kedvem is lenne jó néhány gyógy- és mérgező növény megalkotásához. A kérdésem az, hogy érdekel-e benneteket egy ilyen játékosi sufnitunning? Ingyen és bérmentve adnám. Akár ország szintre is lebontanám, hogy mi hol található. De kizárólag akkor kezdek hozzá, ha érdekel titeket.
Bayakoshi Yuukihime- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 206
Természetesen minden ilyen ötlet érdekel minket! Olyanok vannak, hogy a játékosok írnak maguknak egy pályázatot és abban részleteznek ilyeneket, de gyűjtemény nincs. Ezért ha van kedved, akkor készítsd el és küld el nekem. Akár kitalált növényeket is írhatsz le, mivel a Naruto világában vannak érdekes növények. Sőt, szinte csak azok vannak.
Adatlap
Köszönöm a választ.
Növények Projekt folyamatban.
Növények Projekt folyamatban.
Bayakoshi Yuukihime- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 206
Üdvözletem!
Érdeklődni szeretnék, hogy a lenti technika kivitelezhető-e úgy, hogy nem a saját testembe szerelem a szerkezetet, hanem a bábomba?
[size=17.77777862548828]Zankuuha // Lefejező Széllökés[/size]
A Hang Országából származik a technika. A ninja kezébe egy légventilátort építenek mindkét tenyéren 1-1 kivezető nyílással, így a chakrájával berobbantva a levegőt erős széllökést hozhat létre mely akár egy sziklát is szétroppant. A chakrával átitatott levegőt a ninja képes bizonyos mértékben irányítani, így speciális hatásokat elérni.
Chakraszint: 200
Besorolás: C
Érdeklődni szeretnék, hogy a lenti technika kivitelezhető-e úgy, hogy nem a saját testembe szerelem a szerkezetet, hanem a bábomba?
[size=17.77777862548828]Zankuuha // Lefejező Széllökés[/size]
A Hang Országából származik a technika. A ninja kezébe egy légventilátort építenek mindkét tenyéren 1-1 kivezető nyílással, így a chakrájával berobbantva a levegőt erős széllökést hozhat létre mely akár egy sziklát is szétroppant. A chakrával átitatott levegőt a ninja képes bizonyos mértékben irányítani, így speciális hatásokat elérni.
Chakraszint: 200
Besorolás: C
Doshiri Asuka- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 879
Elosztható Taijutsu Pontok : 5
Állóképesség : 302 (B)
Erő : 200 (C)
Gyorsaság : 352 (B)
Ügyesség/Reflex : 375 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Adatlap
Chakraszint: 804
15 / 40 oldal • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 27 ... 40
15 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.