-= Kérdések =-
+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters
9 / 40 oldal
9 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
Re: -= Kérdések =-
És használhatom is, vagy annyi, hogy ott van a listámon és kifújt?
Takeyanagi Tomoko- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 855
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 600 (A)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 605 (A)
Pusztakezes Harc : 250 (C)
Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 785
Ilyen helyzetbe még nem voltam, de szerintem használhatod is, ha már egyszer ismered.
Akari Tenshi- Halott Karakter
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396
Akkor olyan válaszoljon, aki tudja is xD
Tehát: Korábban tanultam egy technikát, de megemelkedett a ch követelménye. Maradhat az adatlapomon a technika és tudom-e használni?
Tehát: Korábban tanultam egy technikát, de megemelkedett a ch követelménye. Maradhat az adatlapomon a technika és tudom-e használni?
Takeyanagi Tomoko- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 855
Állóképesség : 600 (A)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 605 (A)
Pusztakezes Harc : 250 (C)
Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 785
Természetesen használhatod! Visszamenőlegesen senkitől nem veszünk el semmit. Természetesen ha egyszer már megtanultad kaland formájában és egy mesélő elfogadta, vagy mesélővel és felírtad a technikát akkor használhatod is! A chakra emelés visszamenőlegesen nem érvényes!
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Szint: S
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!
Akkor a jutsuim én is nyugodtan használhattam volna nyugodtan.
Ita engedelmeddel postod belinkelem jutsu alá.
Ita engedelmeddel postod belinkelem jutsu alá.
Ayami Remiyu- Játékos Mesélő
Adatlap
Szint: C
Chakraszint: 253
Kodo:
Ezeket a technikákat nem csak békákon lehet alkalmazni, de egyes jutsukat csak a békák ismernek. Minden megkötés ott van. Természetesen ezen technikákat más fajokkal is lehet alkalmazni.
Ezeket a technikákat nem csak békákon lehet alkalmazni, de egyes jutsukat csak a békák ismernek. Minden megkötés ott van. Természetesen ezen technikákat más fajokkal is lehet alkalmazni.
Jiraiya- Főadminisztrátor
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Azért írtam "csak" ezeket a technikákat, mivel a legtöbbet létre lehet hozni más állatokkal is. A kérdés, tanulható a békák hiányában vagy nem? A jutsu neve mellett ott lenne, hogy melyik fajjal hozza létre.
Itanashi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1834
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 500 (A)
Gyorsaság : 252 (C)
Ügyesség/Reflex : 252 (C)
Pusztakezes Harc : 530 (A)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Kaishin // Vérpap
Chakraszint: 1600
Yo, egy újabb kérdésem lenne
A következő "segédeszköz" a felszerelések topicjában található, régebben is olvasgattam, de eddig senki sem tudta igazán megmondani, hogy mi is ez valójában, valamint mire használható:
Chakravezető
Elérhetőségi szint: B
Chakrát vezető fémszál (akár burkolva is) ami olyannyira érzékeny, hogy képes nem direkt chakrajeleket is fogni.
Ár: 500 Ryu/méter
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.
A következő "segédeszköz" a felszerelések topicjában található, régebben is olvasgattam, de eddig senki sem tudta igazán megmondani, hogy mi is ez valójában, valamint mire használható:
Chakravezető
Elérhetőségi szint: B
Chakrát vezető fémszál (akár burkolva is) ami olyannyira érzékeny, hogy képes nem direkt chakrajeleket is fogni.
Ár: 500 Ryu/méter
Megjegyzés: Mesélői engedély és kijátszás.
Djuka Kodomo- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 80
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 1130
Olyan anyag ami közvetíti a chakrát, vagy néhány kilométeres körzetben a chakrát használó személyekre reagál, tehát fogja a chakrát így érzékelni lehet ha van valaki a közelben aki nagyobb mennyiségű chakrát használ fel. Mint pl Pein fémrúdjai olyasmi.
Adatlap
Aloha Konoha első számú doktornője jelentkezik.
Szeretnék szintet lépni, amit tudom pályázat útján kelene, de én mesélővel szeretném majd kijátszani. Persze bizonyos dolgok történése tán.
Következő kérdéseim lenének.
- Közeledik a háború ugye sőt már harcok folynak. Lehetséges e az, hogy valamely konohával szövetséges ninja faluba utazón a karakter?
Utazás célja újabb orvosi ismeretek szerzése?
- Oda érkező sérültek ellátása kórházban?
- Mivel a karaktert régen úgy indítottam kunoichi lehetett volna. Lehetséges az jövőben egy-egy kaland után ch-t kapjon. Ami ha meg felelő menyiségü lesz csak és kizárólag orvosi ninjutsukat tanulna. Abból is csak azt ami gyógyításra való és nem harcra?
A három dolog lehetségese és ha igen hogyan valósíthatom meg?
Szeretnék szintet lépni, amit tudom pályázat útján kelene, de én mesélővel szeretném majd kijátszani. Persze bizonyos dolgok történése tán.
Következő kérdéseim lenének.
- Közeledik a háború ugye sőt már harcok folynak. Lehetséges e az, hogy valamely konohával szövetséges ninja faluba utazón a karakter?
Utazás célja újabb orvosi ismeretek szerzése?
- Oda érkező sérültek ellátása kórházban?
- Mivel a karaktert régen úgy indítottam kunoichi lehetett volna. Lehetséges az jövőben egy-egy kaland után ch-t kapjon. Ami ha meg felelő menyiségü lesz csak és kizárólag orvosi ninjutsukat tanulna. Abból is csak azt ami gyógyításra való és nem harcra?
A három dolog lehetségese és ha igen hogyan valósíthatom meg?
Matsuko Kiyomi- Játékos
Adatlap
Szint: D
Rang: Orvos
Chakraszint: -
Mindhárom lehetséges amennyiben a feltételek adottak és hát miért ne lennének azok?!
1.) Utazás lehetséges amennyiben mesélővel történik.
2.) Lehetséges természetesen a besegítés, de ha a karaktered nem rendelkezik orvosi technikákkal akkor hátrányba kerül a gyorsan cselekvő chakrahasználó orvosokkal szemben, így ez lehet a történetben a nehézséged.
3.) Természetesen lehetséges - ha valóban kunoichi lehetett volna - amennyiben kijátszásra kerül a dolog.
1.) Utazás lehetséges amennyiben mesélővel történik.
2.) Lehetséges természetesen a besegítés, de ha a karaktered nem rendelkezik orvosi technikákkal akkor hátrányba kerül a gyorsan cselekvő chakrahasználó orvosokkal szemben, így ez lehet a történetben a nehézséged.
3.) Természetesen lehetséges - ha valóban kunoichi lehetett volna - amennyiben kijátszásra kerül a dolog.
Adatlap
A kérelmek ügyében kit lehet zargatni? Elég régóta szavazásra bocsájtottam egy kérést, de még mindig nem kaptam választ.
Kenshiro Suiren- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 298
Bármely Staff tagot.
Shiren- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1736
Erő : 350 (B)
Gyorsaság : 1186 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Nekomata
Chakraszint: 1741
Az lenne a kérdésem, hogy most, h bekerült több új felszerelés, újra néztem a fegyvereket és van a Nekote és a Kakute mi a különbség köztük?
A hozzászólást Akari Tenshi összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Kedd Május 28 2013, 20:49-kor.
Akari Tenshi- Halott Karakter
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 396
Nekoteh: Az ujjhegyekre húzod, ezáltal olyasmi karmokat kapsz, mint ami a macskáknak van például.
Míg a Kakute egy rendes gyűrű, amiből néhány tüske áll ki. Google jó barátod egyébként és rájössz Főleg ha képet nézel.
Míg a Kakute egy rendes gyűrű, amiből néhány tüske áll ki. Google jó barátod egyébként és rájössz Főleg ha képet nézel.
Hali! Kósza madár betévedt : )
Azt szeretném kérdezni, hogy a szabályzat alapján 150-300 chakráig C szintű az ember (chakraszint) 300-500 pedig B. Nekem kerek 300 chakrám van, ami ezek alapján mindkettő. Az adatlapomon C szint jelenik meg. Tanulhatok-e B szintű jutsut vagy ahhoz kell még egy darab chakra? A technikához 280 kell és B szintű, saját technika.
Azt szeretném kérdezni, hogy a szabályzat alapján 150-300 chakráig C szintű az ember (chakraszint) 300-500 pedig B. Nekem kerek 300 chakrám van, ami ezek alapján mindkettő. Az adatlapomon C szint jelenik meg. Tanulhatok-e B szintű jutsut vagy ahhoz kell még egy darab chakra? A technikához 280 kell és B szintű, saját technika.
Kamio Hiraku- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 588
A szinthez nem tudok hozzászólni, bár szerintem már számíthatsz B-nek, de ha még nem számítasz B szintűnek, akkor C szinten is tanulhatsz magasabb technikákat csak ahhoz engedély kell valamelyik staff tagtól egy kis magyarázattal, hogy mért illik a karidhoz. (lásd hírek), de szerintem csak nem lett átírva B-re a szinted, úgyh minden komolyabb akadály nélkül tanulhatod a saját technikát.
Katsumi Kawachi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 571 (A)
Specializálódás : Kenjutsu
Adatlap
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132
A 300-as Chakraszint már a B kategóriába tartozik, átírtalak már:) Innentől fogva természetesen tanulhatod a B szintű technikákat.
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Sziasztok. A genjutsu tanulásnak milyen feltételei vannak? ugy értem , hogy tudom h engedélyt kell kérni rá a ninja tanácstól, de gondolom még az engedély előtt nem árt ha karakter tanul pár technikát, képességet ami segiti őt a chakra manipulálásban, illetve gondolom bizinyos chakra szint is szükséges.
Motoi Yazaki- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 236
Yazaki,
Ha úgy érzed, genjutsut szeretnél tanulni, írd meg a Kérelmek topicba, foglald benne össze, miért illene bele a karaktered képességeibe a genjutsu. Persze az nem baj, ha ismeri a chakra manipulálását az illető, de maga a genjutsu engedélyezés nincsen chakra-hoz vagy képességekhez kötve.
Ha úgy érzed, genjutsut szeretnél tanulni, írd meg a Kérelmek topicba, foglald benne össze, miért illene bele a karaktered képességeibe a genjutsu. Persze az nem baj, ha ismeri a chakra manipulálását az illető, de maga a genjutsu engedélyezés nincsen chakra-hoz vagy képességekhez kötve.
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
kösz a gyors választ:D
Motoi Yazaki- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 236
Nekem az újonnan bekerült bábos módszerhez lenne kérdésem.
Most akkor a bábos tanulhat ugye tai és kenjutsu technikákat, ez világos. Gondolom a kenjutsu technikák gondolom neki is kérvényes. Jól gondolom?
Másik kérdésem a tai jutsuval kapcsolatos. Mondjuk a karakteremmel meg szeretném a hien stílus formázás útját (mert ugye bábhasználónak nincs eleme, tehát a hien stílus természet útját nem tanulhatja emiatt) azt a bábon keresztül tudom használni. A chakrakapcsolat akkor a fonalakon jön létre. Jól gondolom?
Harmadik: Így nem kerülnek túlzottan előnybe a bábhasználók, pl egy- egy megerőltetőbb jutsu használatánál? Ugyanis nekik el kell csak sajátítani, onnantól pedig a báb hajtja végre, pl sorozás, ami ugye kevés használat után is megerőlteti az embereknél az izmokat, de egy báb bármennyiszer használhatja, hiszen nincs izma, ami elfáradna és a tai jutsu nem veszi el a bábhasználó ch-ját. Vagy rosszul gondolom? De akár említhetném az állathasználó technikákat, a lótusz technikákat,
Most akkor a bábos tanulhat ugye tai és kenjutsu technikákat, ez világos. Gondolom a kenjutsu technikák gondolom neki is kérvényes. Jól gondolom?
Másik kérdésem a tai jutsuval kapcsolatos. Mondjuk a karakteremmel meg szeretném a hien stílus formázás útját (mert ugye bábhasználónak nincs eleme, tehát a hien stílus természet útját nem tanulhatja emiatt) azt a bábon keresztül tudom használni. A chakrakapcsolat akkor a fonalakon jön létre. Jól gondolom?
Harmadik: Így nem kerülnek túlzottan előnybe a bábhasználók, pl egy- egy megerőltetőbb jutsu használatánál? Ugyanis nekik el kell csak sajátítani, onnantól pedig a báb hajtja végre, pl sorozás, ami ugye kevés használat után is megerőlteti az embereknél az izmokat, de egy báb bármennyiszer használhatja, hiszen nincs izma, ami elfáradna és a tai jutsu nem veszi el a bábhasználó ch-ját. Vagy rosszul gondolom? De akár említhetném az állathasználó technikákat, a lótusz technikákat,
Yamato- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967
A kenjutsu ugyanúgy engedély köteles. Viszont az olyan dolgokat, amihez elemi feloldás kell nem tudják használni, tehát Hien-t nem fog a báb alkalmazni. Kenjutsu alatt arra gondolj, hogy a báb megfog egy kardot és a különböző kardvágásokat hajtja létre.
A chakrafonalakon keresztül látod el a bábokat a saját chakráddal, így vagy képes aktiválni az egyes mechanizmusokat benne, illetve a különböző pecséteket. Ha pl leutánzod a báboddal a Konoha Senpuu-t, akkor hogy összehozd a manővert, a chakraszálakkal kell irányítanod a bábut, ami ugyanúgy fárasztó dolog. Tehát te is ugyanúgy el fogsz fáradni, mintha te használnád a pörgőrúgást. Tehát maga a manőver kerül a chakrádba, ezért fogsz elfáradni. Állathasználót hogy akarsz alkalmazni a bábbal? Átalakítod kutyává és úgy támadod meg? Egyedül a Tsuga-t vagy a Gatsuga-t tudod leutánozni, mivel bepörgeted a bábot, bábokat és képes vagy feldarabolni a célpontot. Ennek a báb manővernek a neve egyébként Midori Higi: Mavaru Taka, amit megtalálsz a leírásban.
Lótusz technikát nem tudsz használni a bábbal, mivel ahhoz chakra kaput kell kinyitnod. Olyat viszont tudsz, hogy megragadod az ellenfelet és pörögve fejre ejted.
Ez az egész viszont a rendes báb használatra érvényes, a gömbökre nem! Tehát ne próbálj majd Taijutsuzni a gömbökkel.
A chakrafonalakon keresztül látod el a bábokat a saját chakráddal, így vagy képes aktiválni az egyes mechanizmusokat benne, illetve a különböző pecséteket. Ha pl leutánzod a báboddal a Konoha Senpuu-t, akkor hogy összehozd a manővert, a chakraszálakkal kell irányítanod a bábut, ami ugyanúgy fárasztó dolog. Tehát te is ugyanúgy el fogsz fáradni, mintha te használnád a pörgőrúgást. Tehát maga a manőver kerül a chakrádba, ezért fogsz elfáradni. Állathasználót hogy akarsz alkalmazni a bábbal? Átalakítod kutyává és úgy támadod meg? Egyedül a Tsuga-t vagy a Gatsuga-t tudod leutánozni, mivel bepörgeted a bábot, bábokat és képes vagy feldarabolni a célpontot. Ennek a báb manővernek a neve egyébként Midori Higi: Mavaru Taka, amit megtalálsz a leírásban.
Lótusz technikát nem tudsz használni a bábbal, mivel ahhoz chakra kaput kell kinyitnod. Olyat viszont tudsz, hogy megragadod az ellenfelet és pörögve fejre ejted.
Ez az egész viszont a rendes báb használatra érvényes, a gömbökre nem! Tehát ne próbálj majd Taijutsuzni a gömbökkel.
Akasuna no Sasori- Inaktív
Nem gondoltam, h gömbbel fogok tai jutsuzni, viszont a Hien technikáknak a formázás útját a karakterem megtanulhatja, hiszen az csak tiszta chakrát használ, nem elemit.
Yamato- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967
9 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 24 ... 40
9 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.