-= Kérdések =-
+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters
10 / 40 oldal
10 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Nekem is felmerült egy kérdés, mivel új hónap kezdődött el és már most belekezdtem a havi elmélkedésbe! Amire két dolog jött ki... .... és ami felvette bennem az alábbi kérdést=
- ugyebár jutsu tanulást csak "B" szinten lehet elkezdeni Élmények :: Tanulások- topicban ( kivéve ha engedélyünk van rá, hogy nem!), illetve két havonta lehet csak írni! Ez eddig tiszta is, az is, hogy ha nem technikáról van szó, hanem másfajta elméleti tudásról, akkor már nem kell elérni a "B" szintet. De...
- ... kíváncsi lennék, hogy akár egy tanulásba bele lehet-e írni, hogy megtanulom a chakramanipuláció azon szintjét, melyen már képes a karakter vízen járni és mellette ugyanabban a postban még egy Uchiva legyező hétköznapi használatát! ( előrántani, forgatni, használni egy harcban, ami ikább gyakorlás, mint tanulás kérdése). Vagy ez már két külön tanulás, hiába, ha időrendben egyszerre is meglehetne őket tanulni!
Előre is köszi a választ!
- ugyebár jutsu tanulást csak "B" szinten lehet elkezdeni Élmények :: Tanulások- topicban ( kivéve ha engedélyünk van rá, hogy nem!), illetve két havonta lehet csak írni! Ez eddig tiszta is, az is, hogy ha nem technikáról van szó, hanem másfajta elméleti tudásról, akkor már nem kell elérni a "B" szintet. De...
- ... kíváncsi lennék, hogy akár egy tanulásba bele lehet-e írni, hogy megtanulom a chakramanipuláció azon szintjét, melyen már képes a karakter vízen járni és mellette ugyanabban a postban még egy Uchiva legyező hétköznapi használatát! ( előrántani, forgatni, használni egy harcban, ami ikább gyakorlás, mint tanulás kérdése). Vagy ez már két külön tanulás, hiába, ha időrendben egyszerre is meglehetne őket tanulni!
Előre is köszi a választ!
Sugomi Aoi- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 5
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 243
Nekem is lenne egy kérdésem.
Amennyiben a karakter születésnapja ingame ki lett játszva, egy mesélő által levezetett szoc-kalandban, akkor az adatlapon való kormódosítás engedélyezett, vagy szükségeltetik még mellé valamiféle eljárás, mint bővítményírás, vagy kérelelem írása a Ninja Tanácsnak?
Amennyiben a karakter születésnapja ingame ki lett játszva, egy mesélő által levezetett szoc-kalandban, akkor az adatlapon való kormódosítás engedélyezett, vagy szükségeltetik még mellé valamiféle eljárás, mint bővítményírás, vagy kérelelem írása a Ninja Tanácsnak?
Sai írta:Kedves játékosok!
Ismét eltelt egy év, amelyet együtt tölthettünk, s bízom benne, hogy olyan év kezdődik, amelyet ismét majd egymás társaságában töltünk, s amelyben újabb kalandokban lesz részetek.
Nem vagyok a szavak embere, nem fogok összeírást sem készíteni, hogy miről is szólt a 2012-es év, felesleges a számvetés, kívánok minden jót, de legfőképp, hogy ma csapjatok hatalmas bulit, holnap meg pihenjétek ki a fáradalmakat, hogy újult erővel kezdjetek az új évnek.
Mind minden év végén, most is pár általánosan érvényes "változást" ismertetnék Very Happy
- minden karakter egy évvel idősebb lett
- minden ninja karakter választhat magának ajándékként egy elemtelen jutsut (sima ninjutsu vagy taijutsu - természetesen olyan, ami nem engedélyköteles), amely belefér a chakrakészletébe
- minden klán kap jutalmul 50.000.000 Ryout a klán felszereléseinek fejlesztésére
- minden civil szintén kap 1.000.000 Ryout, amivel a saját kis vállalkozását fejlesztheti (illetőlegesen, ha valakinek olyan civile van, amelynek ez nem segítené a vállalkozását, az nyugodtan írjon pü-t, ha van ötlete, mi legyen az ajándéka, azzal, ha nincs ötlete, akkor csak simán, és kitalálunk neki valamit, ami hasznos lehet ^^)
Boldog új évet!
A staff
Ui.: Jogos kérdés utáni kiegészítés: természetesen a szervezetekre is érvényes a klánokra kiírt jutalom ^^'
Ergó amint dec31.-én fordult az óra jan1-re a karaktered automatikusan öregedet 1 éve és gazdagabb lettél egy jutsu-val.
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 275
Akkoriban volt egy nagyobb kiesésem, így én erről nem értesültem... Köszönöm, hogy idézted nekem!
Aoi:
Az már 2 tanulásnak számít, azonban pályázatban megpályázhatod egyszerre mind a kettőt, ugyanis a Pályázatok topic direkt az ilyen dolgokra használható. És igen, ilyen műveleteket Tanulhatsz Élményben.
Az már 2 tanulásnak számít, azonban pályázatban megpályázhatod egyszerre mind a kettőt, ugyanis a Pályázatok topic direkt az ilyen dolgokra használható. És igen, ilyen műveleteket Tanulhatsz Élményben.
Jiraiya- Főadminisztrátor
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Valószínűleg nem jó helyre írom. Nem rég feltűnt ,hogy a miniadatlapomon magasabb a chakraszintem mint kellene.
Csak azért írok ,hogy később ne legyen belőle baj.
http://narutohun.niceboard.org/t1180-nosaru-kyoya?highlight=nosaru
http://narutohun.niceboard.org/t1264-nosaru-kyoya?highlight=nosaru
http://narutohun.niceboard.org/t118p45-hegysegrendszer
Csak azért írok ,hogy később ne legyen belőle baj.
http://narutohun.niceboard.org/t1180-nosaru-kyoya?highlight=nosaru
http://narutohun.niceboard.org/t1264-nosaru-kyoya?highlight=nosaru
http://narutohun.niceboard.org/t118p45-hegysegrendszer
Nosaru Kyoya- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 47
Adatlap
Chakraszint: 227
Kedves Kyouya!
Nem kell megijedni, 113 chakrád van élményből és játékból, viszont Darui, az FRPG topcites oldalon való eredmények miatt jutalomként a Hírek topicban kiosztott február 3-án +5 chakrát, ami mindenkire érvényes volt (ez már 118)
Na, azt hittem, tudom a problémádra a megoldást, de úgy tűnik, csak el vagy írva mégis, akkor orvoslom :3 a +5 chakrát pedig vezesd fel jutalomként az adatlapodra Daruira hivatkozva ^^
(február 19-én emellett Darui kihírezte, hogy egy, a szinteteknek megfelelő fegyvert vagy ruházatot, felszerelést is választhattok ingyen, erre is igényt tarthatsz, csak az adatlapodon jelezd, hogy ezért került rá )
Nem kell megijedni, 113 chakrád van élményből és játékból, viszont Darui, az FRPG topcites oldalon való eredmények miatt jutalomként a Hírek topicban kiosztott február 3-án +5 chakrát, ami mindenkire érvényes volt (ez már 118)
Na, azt hittem, tudom a problémádra a megoldást, de úgy tűnik, csak el vagy írva mégis, akkor orvoslom :3 a +5 chakrát pedig vezesd fel jutalomként az adatlapodra Daruira hivatkozva ^^
(február 19-én emellett Darui kihírezte, hogy egy, a szinteteknek megfelelő fegyvert vagy ruházatot, felszerelést is választhattok ingyen, erre is igényt tarthatsz, csak az adatlapodon jelezd, hogy ezért került rá )
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
A mostani kalandom után, szeretném Suirennel elkezdeni megtanulni a Baburu-Kei technikát. A szükséges buborékfújót és különleges folyadékot megszerezhetem pályázat útján, vagy mindenképpen mesélővel kell kijátszani?
Kenshiro Suiren- Játékos
Adatlap
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 298
A buborékfújót akár pályázat útján is megszerezheted. A "különleges" folyadékot pedig Suitonnal is elő tudod állítani
Akasuna no Sasori- Inaktív
A karakterem már megismerte a judot (mármint tudja, h van ilyen) az lenne a kérdésem, h mélyebb megismerése (technikák) mehet pályázatban és tanulásban is, vagy csak tanulásban?
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)
Mehet mindkettőben.
Adatlap
Az lenne a kérdésem, h a linkek az adatlapomon hogyan állíthatók vissza?
Akari Tenshi- Halott Karakter
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 396
Saját technika szamurájoknak
Szevasztok!
Lenne egy kérdésem. Elolvastam a Szabályok menün belül a Saját technikák témát. Szépen le van írva, hogy mit hogyan kell csinálni. A kérdésem az az lenne, hogy csak ninjáknak lehet saját technikájuk? Szamurájok nem csinálhatnak maguknak saját kenjutsu technikát? (Természetesen azt tudom és mondani sem kell, hogy ninjutsu, genjutsu és taijutsu ki van lőve a szamurájoknál). Csak mert semmi info nincs ott arról, hogy egy szamuráj karakter, hogy és milyen saját technikát fejleszthet, sőt az sincs oda írva, hogy egyáltalán fejleszthet-e.
Nyugalom én most nem akarok semmilyen saját technikát (csak tegnapelőtt regisztráltam, tudom hol a helyem ), csak majd később, ha szintet (vagy szinteket) lépek.
Lenne egy kérdésem. Elolvastam a Szabályok menün belül a Saját technikák témát. Szépen le van írva, hogy mit hogyan kell csinálni. A kérdésem az az lenne, hogy csak ninjáknak lehet saját technikájuk? Szamurájok nem csinálhatnak maguknak saját kenjutsu technikát? (Természetesen azt tudom és mondani sem kell, hogy ninjutsu, genjutsu és taijutsu ki van lőve a szamurájoknál). Csak mert semmi info nincs ott arról, hogy egy szamuráj karakter, hogy és milyen saját technikát fejleszthet, sőt az sincs oda írva, hogy egyáltalán fejleszthet-e.
Nyugalom én most nem akarok semmilyen saját technikát (csak tegnapelőtt regisztráltam, tudom hol a helyem ), csak majd később, ha szintet (vagy szinteket) lépek.
Természetesen a Samuraiok jártasak lehetnek a Kenjutsukban, így saját Kenjutsu technikákat is elsajátíthatnak. Persze előtte, kell egy-két alap Kenjutsu technika, amiből ki tud indulni a karakter.
Adatlap
Az idézést meg lehet tanulni pályázatban, vagy kötelező játéktéren, mesélővel elsajátítani?
Obotsu Ryu- Játékos
Adatlap
Rang: Démon // Jounin
Chakraszint: 1034
Játéktéren kell kijátszani (mesélő mondta nekem, ha máshogy van, akkor mérges leszek )
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy egy föld alatti fémbunker, kinézetre egy átlagos lakás lenne, azzal a kivétellel, hogy nincs ablaka, leginkább rejtőzködésre és hosszú távú életre lenne berendezve. Minden meg lenne benne, ami egy átlagos lakásban, emellett az élelem, víz és gyógyszerekkel is el lenne látva, készülve a háború esetleges betörésére az országba. Az ár mellett az érdekelne, hogy kell-e engedély egy ilyen építésre?
Az lenne a kérdésem, hogy egy föld alatti fémbunker, kinézetre egy átlagos lakás lenne, azzal a kivétellel, hogy nincs ablaka, leginkább rejtőzködésre és hosszú távú életre lenne berendezve. Minden meg lenne benne, ami egy átlagos lakásban, emellett az élelem, víz és gyógyszerekkel is el lenne látva, készülve a háború esetleges betörésére az országba. Az ár mellett az érdekelne, hogy kell-e engedély egy ilyen építésre?
Akari Tenshi- Halott Karakter
Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 396
Obotsu Ryu:
Játéktéren mesélővel, viszont ha a szerződéskötéssel együtt tanulod meg az idézést is, akkor Pályázatban is lehet.
Tenshi:
Engedély kell, ugyanis a játéktéren létrehozhatsz majd róla egy topicot, és a méretétől, valamint a funkcióitól függ az ár. Egy szoba méretű bunker kb 2-3 millió ryo.
Játéktéren mesélővel, viszont ha a szerződéskötéssel együtt tanulod meg az idézést is, akkor Pályázatban is lehet.
Tenshi:
Engedély kell, ugyanis a játéktéren létrehozhatsz majd róla egy topicot, és a méretétől, valamint a funkcióitól függ az ár. Egy szoba méretű bunker kb 2-3 millió ryo.
Adatlap
Ha egy mesélés félbe szakad, vagy pedig több inaktív emberke is volt akkor mi a teendő ? (Inaktív voltam és ráírtam a mesélőre, hogy akkor még folytatjuk e, de nem kaptam választ ez már kb 2 hónapja történt)
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Valószínűleg a történeted fagyasztva van, amit egyik másik moderátór jelez az aláírásában. ha 2 hónapos a story akkor meg felejtsd el a folytatását.
Raion Tensei- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 923
Kaio, egy új hozzászólásban írd oda, hogy a történetet inaktivitás miatt befejezed/kilépsz.
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
köszönöm a válaszokat
Taidana Kaito- Játékos
Adatlap
Az orvosi ninjutsu tanulásnak mi a feltétele ??? Illetve egy shinobi milyen szintű orvosi/anatómiai tudással rendelkezik/tanult meg az akadémián ?
Umi Michishio- Játékos
Adatlap
Szint: D
Chakraszint: 140
Ugyan azt tanultad meg mint a Jogsinál, vagy bárminél AHOL kell, szájból szájba lélegeztetni :'D Gondolj bele, Sakura is csak akkort akart orvosi Nindzsává válni, amikor látta Tsunadét gyógyítani, teljesen külön áll. Pályázd meg
Raion Tensei- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 923
Ahogy Tensei mondta.
A feltétele, hogy rendelkezz alapvető Orvosi ismeretekkel, valamint egy kicsivel többel. Elsősegély nem elég. Középfokú anatómiai ismeretek, Toxikológiai ismeretek stb. Ezek kellhetnek. 1-2 elméleti tanulás után, már tanulhatsz kisebb szintű Orvosi ninjutsukat.
A feltétele, hogy rendelkezz alapvető Orvosi ismeretekkel, valamint egy kicsivel többel. Elsősegély nem elég. Középfokú anatómiai ismeretek, Toxikológiai ismeretek stb. Ezek kellhetnek. 1-2 elméleti tanulás után, már tanulhatsz kisebb szintű Orvosi ninjutsukat.
Adatlap
10 / 40 oldal • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 25 ... 40
10 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.