-= Kérdések =-

+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters

31 / 40 oldal Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

Go down

-= Kérdések =- - Page 31 Empty Re: -= Kérdések =-

Témanyitás  Inohara Kedd Nov. 08 2016, 20:58

Nem akarok itt okoskodni vagy bármi... szóval nekem is volt már ilyen (azt hiszem nyertem, március végén adtam be azt hiszem és szeptemberbe lett értékelve), lehet csak elsiklottak fölötte, vagy esetleg tényleg nem volt rá idejük :/ Esetleg írni kell az egyik illetékesnek, aztán kiderül mi történt :/
Inohara
Inohara
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 18

Adatlap
Szint: C
Rang: Szerzetes ninja
Chakraszint: 262

Vissza az elejére Go down

Témanyitás  Tsuuzoku Tomoe Kedd Nov. 08 2016, 21:26

Ne értsétek félre, én megértem, hogy a STAFF-nak nincs ideje. De ha már egyszer valaki nekiül ellenőrizni, akkor nem az a logikus, hogy a legrégebb óta bentlévőt nézik meg?
Tsuuzoku Tomoe
Tsuuzoku Tomoe
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 596
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 250 (C)
Erő : 173 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 250 (C)
Pusztakezes Harc : 173 (C)

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 495

Témanyitás  Jiraiya Kedd Nov. 08 2016, 21:32

Akkor sorban.

Naka:
A vezetőség hivatalos álláspontja 90%-ban a Naruto által meg lett cáfolva. Dimenziók vannak és a túlvilág is egy bizonyos formában létezik. Tervben van egy részletes leírás készítése erről, bár ez inkább akkor lesz elkészítve, ha minden más fontosabb dolog előtte elvégzésre került.
A Démonkapus Naraku dolog pl éppen egy másik Dimenzióba rántja az áldozatot.
Az élőlények esetében az idézés vérszerződés útján történik. A szerződés tekercse egy központként, egy gócpontként funkcionál a Ninjuu Faj összes egyede között és a szerződésben lévő felek között. Ugyanis ujjlenyomatot kell elhelyezni a tekercsre a vérünkkel, miközben chakrát vezetünk bele. A tekercs maga speciális tekercs, általában egy pecséttechnika szerepel benne, aminek minden szerződést megkötött személy részese lesz. Mivel a vérpecsét összeköti egy chakrakapcsolaton keresztül az szerződéskötőket és a fajba tartozó Ninjuukat. Maga a pecsét pedig úgy működik, mint a Yondaime Hiraishin technikája, viszont itt a szerződéskötő tekercs az, ami elvégzi az idézés azon részét, ahol "A" pontból "B" pontba teleportálja a megidézett Ninjuut vagy a Szerződéskötőt. Pontosabban a tekercsen elhelyezett pecséttechnika az, ami ezt megteszi, ez valószínűleg Rikudou Senninhez köthető. Vélhetően az ő szövetsége a varangy bölccsel volt az első szövetség ember és ninjuu között, így ők képesek lehettek arra, hogy elterjesszenek egy ilyen eljárást, egy ilyen kaliberű pecsétet, ami magától csinálja azt amit a Repülő Villámisten, persze itt is chakra aktiválással, ahol az idéző egyén chakráját használja fel a tekercs. Ugye minden idézésnél szétterjednek a pecsét tetragrammjai és a pecsét helyén jelenik meg az idézendő lény. Baku és a többi legendás lény idézése is kb ezen az elven működik, viszont két Shinobi között is létrehozható egy ilyen szerződés. Egyszerűen csak a vérüket kell egy pecsétbe foglalniuk, így ha a pecsét elég erős és elég sok chakrát használtak fel, akkor a világ bármely pontján megidézhetik egymást.

Az ilyen tárgyak idézése viszont, mint a Rashomon és hasonlók, nem vérszerződéssel, hanem megjelöléssel történhetnek, bár erről pontos információink nincsenek. Aki megtalálja vagy megjelöli a mások által megidézett Kaput, kapukat, az képes lesz utána megidézni őket. A Rashomonokat, viszont valószínűleg tényleg egy másik dimenzióból idézik meg. De hogy a tárgyak idézése pontosan hogyan is történik, arra nincs tényleges bizonyíték így csak egy elfogadható elméletet állíthatunk fel. De persze ha választ akarunk rá találni akkor az Nt összedughatja a fejét Very Happy

Akira:
Nyugodtan nekieshetsz, csak küld el egy Staffnak aki beteszi NT-be megvitatásra.
Inkább további szabályok vannak, olyanok, mint a Shinobi szabályok csak kibővítve és a szervezet elveire specifikálva.
A tanulás meg ha jól tudom az a katyvasz, vagy három részre szedett Élménysorozat része volt, aminek a vége is kérdéses? :O

Tomoe: 
Már lett szólva ezért nem egyszer a Staffnak, hogy ilyet ne csináljon senki, mindig sorba kell menni, de úgy tűnik, hogy ezt nem érti meg valaki még mindig? Egyes esetekben ez pl azért fordulhat elő, mert egy adott mesélő nem szeretne beleszólni egy bizonyos karakter "életébe" hanem inkább a mesélőjére szeretnék hagyni az élmények ellenőrzését is, mivel a mesélője tudja, hogy mit és hogyan tehet a karakter, stb. Ez pl egy elfogadható magyarázat, ha viszont ilyesmiről nincs szó, akkor kivételezésről van szó.
Az Előtörténeteknél az történt, hogy a játékosok panaszkodtak ~ Chakrának ~, hogy állnak az ET-k, így ez baj lehet, ezért Ő kiosztotta a Staffok között, hogy kinek melyik ET-t kell megnéznie, erre a határidő 11.10. Akinek az ET-je még nem lett megnézve, azé bizonyára nemsokára ellenőrizve lesz, mivel a Főadmin nyomatékosan megkért mindenkit, hogy a megadott határidőre végezzék el az értékelést ^^ Remélem amúgy, hogy ezt elmondhattam és nem kapok majd ki >.>
Inohara esetében azt hiszem eléggé nagyot hibáztunk, nála nem is tudom, hogy mi történhetett, viszont kárpótlásul a +9 Ch helyett +24 Chakrát kapott összesen. Ezt akkor felírtam neki amikor Pein ellenőrizte.

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Jiraiya Kedd Nov. 08 2016, 21:33

Ja igen és ~ Chakrának ~ lehet szólni ilyesmiért nyugodtan, Ő erre fel is hívta a figyelmet ^^ Ő azért van, hogy a Staff munkáját felügyelje, ha jól értesültem akkor havonta kétszer nézi meg a Pm-eket és ha olyan dologról van szó, ami több Pm váltást kíván, akkor napi szinten jön fel rá válaszolni. (?) Nem tudom pontosan O.o 

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Katana Kedd Nov. 08 2016, 21:42

Csak annyit tudok mondani, hogy türelem. Volt élmény amit majdnem egy hónap elteltével lett leellenőrizve ám tisztában voltam vele, hogy el vannak foglalva. Mindent meg fognak nézni idővel. Kitartás.
Katana
Katana
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 593
Elosztható Taijutsu Pontok : 91

Állóképesség : 300 (B)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 193 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 591

Témanyitás  Senju Tobirama Kedd Nov. 08 2016, 21:54

Még annyit tennék hozzá az előttem szóló Jiraiya válaszához, hogy Tomoe, szerintem annak az áldozata lettél amit én úgy hívok (frappánsan) hogy kategóriaellenőrzés. Tehát végig mentek nem nézve az időt az összes kalandon pl, mikor neked bővítményed volt. Hamarabb volt bent, ám a kalandoknál az összes többivel végignézték azt is, ami később került be, mint a tiéd. Ez azért lehetséges, mert mindig tologatjuk az ellenőrzést (személy szerint én legalábbis) és aztán nekiesünk egybe egy kategóriának inkább, mint hogy egyenként egyet innen egyet onnan. Remélve, hogy más megnézi a megmaradt kategóriát.
De amennyiben hétvégéig nem érkezik ellenőrzés, abban az esetben biztosítok mindenkit, akinek élménye van bent, hogy magam fogom ellenőrizni azokat, melyeket ellenőrizhetek. Értelemszerűen komolyabb pályázatokat, melyek adminisztrátort követelnek, nem fogok. Viszont nem fog senki ellenőrizetlen élménnyel felkelni hétfő reggel!

Ja hogyha nem egy topicról beszélünk, akkor az más dolog. Ha kategóriánként is eltérés van, akkor azzal véleményem szerint nincs baj, főleg, hogy egyes Élménykategóriákat csak bizonyos Staffok ellenőrizhetnek le, vagy szeretnek ellenőrizni, mert esetleg egy másik jobban ért hozzá.
Tobiramának meg a sok mesélése mellett, külön köszönet, hogy még ezt is magára vállalja. ^^

Főadminisztrátor

Adatlap
Szint: E
Rang: Hokake
Chakraszint: Halálütés

Témanyitás  Akira Kedd Nov. 08 2016, 23:04

Jira, ha arról lenne szó, azzal már egy éve vagyok elcsúszva és már elfogadtam, h hagyo a francba, nem mellesleg az egy kaland volt és én tanulást írtam. Kawachi tanulásáról van szó, amit szeptember elején adtam be, aztán szeptemberbe vissza is dobtad, majd októberben javítottam (úgyhogy azzal a kalanddal, amire te gondolsz, egyelőre rekorder vagyok, h félévig kellett írogatnom Dannak, hogy írja már le, h mi a probléma a kalanddal, amit aztán elfogadtak, majd visszadobtál)
Akira
Akira
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)

Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)

Témanyitás  Jiraiya Szer. Nov. 09 2016, 15:26

Értem de nem értem. De ha van élményed ami még nincs ellenőrizve és javítottad és ezt jelezted ott, akkor hamarosan megnézem, főleg ha én dobtam vissza ^^ Egyről tudok amit azért dobtam vissza, mert kevés volt, valamint talán nem jó hónapra írtad? Bár ez nem biztos.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  ~ Chakra ~ Szer. Nov. 09 2016, 22:12

Az Élményeket ők fogják ellenőrizni:

http://narutohun.niceboard.org/t3228-hattori-arata --> Mesélője

http://narutohun.niceboard.org/t1949p25-katsumi-kawachi --> Jiraiya

http://narutohun.niceboard.org/t2609-nara-akane --> Jiraiya

http://narutohun.niceboard.org/t3166-hattori-arata --> Mesélője

http://narutohun.niceboard.org/t1269p25-itanashi --> Tobirama

http://narutohun.niceboard.org/t3232-kenshiro-izuna --> Kakashi

http://narutohun.niceboard.org/t3212-amori-shuu --> Tsume

http://narutohun.niceboard.org/t3093-tsuuzoku-tomoe --> Jiraiya

http://narutohun.niceboard.org/t1137p25-kenshiro-mirubi --> Tobirama
~ Chakra ~
~ Chakra ~
Főinspektor

Adatlap
Rang: Gundan Pszichológus és Főinspektor
Chakraszint: Van szintem? :o

Témanyitás  Katana Szomb. Nov. 19 2016, 15:12

Üdvözletem
Bizonyára ostobaságnak tartjátok majd a kérdésemet és vele együtt engem is, de már régóta érdekel, hogy nevezik a Mizukagét? Hogy lehet szólítani? Mivel Katana az alárendeltje ezért egyértelmű, hogy Mizukagénak hívja akárcsak a Hokagét Hakagénak egyesek mesternek hívták. Azért kérdem mert kicsit egyhangú ha folyton Mizukagénak nevezem vagy vezetőnek, de nem gondoltam helyesnek, hogy a keresztnevén szólítsa egy tejfölösszájú genin. Elnézést kérek a zavarásért.
Mindent köszön előre is Katana
Katana
Katana
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Uchiha Obito Szomb. Nov. 19 2016, 15:27

Üdv kedves Katana.

A Mizukagét (Terumi Mei) a rangjához megfelelő megszólításban ILLIK köszönteni, emlegetni.

Mélyen tisztelt Mizukage.
Mizukage.
Mizukage-sama.
Vezérünk.
Férfiak arcának leválasztója. (Ez csak poén le ne írd, mert így végzed te is mint én. [FÉL ARCCAL])
Keresztnevén meg ne szólítsd, mert azért is az előbb felírt jutalmazásban lesz részed.

De mint mindig elmondom, légy kreatív, légy ügyes!

Üdvözlettel,
Obito

Misaki Kiyoko - Cselszövés, Lepkezabálás és Vízeséses papókák

Sakurai Benjiro - Bizonytalan vizeken

Ha egy ember megismeri a szeretetet, viselnie kell a gyűlölet kockázatát is. 

-= Kérdések =- - Page 31 Source
Uchiha Obito
Uchiha Obito
Kalandmester

Adatlap
Rang: Elveszett Ninja
Chakraszint: Kamui - Az Istenek hatalma

Témanyitás  Terumi Mei Szomb. Nov. 19 2016, 16:15

Vagy...

Szép hölgy...
Mizukage-sama, de szép tetszik lenni. o.o

De igen, úgy, ahogy Obito írta. Very Happy 
Terumi Mei
Terumi Mei
Moderátor

Specializálódás : Kdeves Mizukga

Adatlap
Rang: Mizukage
Chakraszint: Pálinka

Témanyitás  Katana Szomb. Nov. 19 2016, 16:19

Nagyon szépen köszönöm sokat segítettetek és még egyszer elnézést kérek a zavarásért.
Katana
Katana
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Katana Pént. Nov. 25 2016, 13:49

Ezúton szeretnék játékostársaimhoz fordulni, hogy megtudjam szerintetek melyik a legjobb kinéző szemben lakozó vérörökség? Arra gondoltam jó lenne egy sharingason (nem összetévesztendő a sharinganos a sharingannal) szem, de lehet van annál menőbb. Katanának így is van már egypár spéci szeme arra gondoltam lehet föl lehetne őket dobni még valamivel. Ez csak egy közvélemény kutatás. Előre is köszönöm a segítségeteket.
Katana
Katana
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Senju Tobirama Pént. Nov. 25 2016, 15:49

Katana:

Maga a dõjutsu kényes egy dolog, mivel az animében is feltűnők mind egyazon vérvonalból, Kaguyatól származtathatók. Amennyiben akarsz egyet kreálni ezt mindenképp hátráltatónak tekintsd, tehát valami nagyon egyedi, jó ötletre lenne szükség. Persze nem lehetetlen, elvégre létezik gundanos verziójú tenseiganunk illetve, ha jól tudom, a múltban volt példa a hyoganra, ami a hyotonhoz (jégelem) köthető. Mindkettő fanfiction, az eredeti sztoriban nem volt nyomuk sem, tehát ez is mutatja, hogy lehetséges a dolog. Azonban ez nagyon jó kidolgozást igényel, és lehetőleg ne legyen az, hogy egy lila lángokat kilövő szem lesz, ami képes a normálisnál gyorsabban észlelni a mozgásokat. Az ilyesmi sharingan kópiákat, és egyéb olyasmiket, amik jól láthatóan egy másik KG alternatív megoldásai, egyből kiszórjuk és rávágjuk, hogy "NEM" Ezeket kérlek, ha alkotni akarsz, mindenképpen fogadd meg, amennyiben elfogadott szemtechnikát akarsz kreálni.

Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Katsumi Kawachi Pént. Nov. 25 2016, 15:53

Szerintem a Byakugan menőbb, mint a sharingan. A rá épülő tai jutsu technikák miatt is, meg azért is, mert látja a chakrát, ami azért sokkal jobb, mint az, hogy van 8000 technikád. Persze mind a kettő király, de akkor is byakugannal is olyan a védelmed szinte, mint egy Susanooval, még ha nem is lehet vele elpecsételni embert.
Katsumi Kawachi
Katsumi Kawachi
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 571 (A)

Specializálódás : Kenjutsu

Adatlap
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132

Témanyitás  Katana Pént. Nov. 25 2016, 16:15

Köszönöm Kawachi várom a további véleményeket ne feledjétek nem arra vagyok kíváncsi melyik erősebb hanem melyik néz ki jobban. Tobirama szó sem volt szem technikáról pontosabban nem technikai értelemben csak a külsőségek érdekelnek melyik néz ki jobban. Reméltem azzal, hogy leírom Katana spéci szemeit érthetővé válik. A terv szerint ugyan olyan lenne az új szem mint a mostani csak máshogy néz ki. Nem hiába visel kontaktlencsét. a mostani spéci szemeire is ti adtatok engedélyt még anno mikor írtam az előtörténetet. Nem sokkal bonyolultabb a kérdés miszerint milyen színű legyen az új frizurája. A kérdés marad miszerint melyik spéci szem néz ki jobban szerintetek?

A félreértések elkerülése végett elmagyarázom Katana szemei születése óta úgy néznek ki mintha remete módban lenne. Úgy véltem lehetne ezt még fokozni ezért kérdeztem melyik szem néz ki jobban mert lehetne valami allergiás reakció ami megváltoztatja a pupilláinak kinézetét. pl ha por megy a szemébe talán össze lehet téveszteni a sharinganéval vagy byakuganéval stb. Semmi előnyt nem ad csak érdekes és viszonylag jól néz ki.
(Mielött elfelejtem ez még csak terv.)
Katana
Katana
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Senju Tobirama Pént. Nov. 25 2016, 16:22

Kawa:
Valamilyen szinten a sharingan is képes látni a chakrát. Ha emlékszel, a ködklónokat is ki tudta szúrni, mert látta, hogy csak chból álltak (Sasuke chunnin vizsga).

Katana:
Az, ha valaki békaszerű szemekkel születik egy dolog, születési rendellenességnek tudtuk be, az ET-dben. Azonban az, ha a pupilla szerkezete módosul, már nagyban elváltozás inkább. Az efféle elváltozások, ha oda-vissza működnek, akkor azok dõjutsuk már. Az más kérdés, hogy nincs képessége, csak ilyen a dolog, de szemre ható technika és bármikor bemesélheti bárki, hogy amúgy egy falut lerombol, ha tudja használni. Ne érts félre, nem gondolom, hogy te ilyet tennél, de erre ráharaphat sok más ember, aki pedig megtenné ezt...  És amúgy teljesen jogosan, mert a legtöbb szemtechnikánál, a szem elváltozása a fő ismertetőjel külsőre.

Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Senju Tobirama Pént. Nov. 25 2016, 16:25

Maximum úgy tudnám elképzelni, hogy egy hengéhez hasonló technikával változtatja meg a szeme színét, kinézetét. De az meg szerintem már meg nem is ugyan az mint amire gondolsz és eléggé felesleges chakrahasználati dolog...

Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Katana Pént. Nov. 25 2016, 16:33

Nem tudtam, hogy egy sima allergiás reakció ilyen nagy dolog pedig ki is néztem egy jó kis sharingant a 21 számú. Smile Mert ugye rengeteg átváltozás van különleges képességek reméltem egy kis por nem akadály. Arra is gondoltam, hogy ha sokat iszik akkor változik meg még ki is találtam a szöveget, hogy Uchiává itta magát. Nekem az is jó ha a mintája nem változok csak a színe változik így első pillantásra összetévesztheti valaki egy hírhedt szemmel. Amúgy senki se foglya látni mert mindig kontaktlencsét visel. Mintha valaki a talpára tetováltatna egy szívecskét ám senki se látná mert mindig van rajta zokni. De elfogadom a döntést ha nem hát nem de még mindig kíváncsi vagyok kinek melyik szem tetszik természetesen kinézetre.

-= Kérdések =- - Page 31 Tumblr_lwfzce006r1r8ynufo1_1280
Katana
Katana
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Pént. Nov. 25 2016, 16:39

A Sharingan ugyanúgy látja a Chakrát, ahogyan a Byakugan, pontosítva: Látja a Chakrát, akár a tárgyak mögött is ha a tárgyak közel vannak. (Sasuke & Itachi Vs. Kabuto) Ezen kívül a Sharingan a Chakrának MINDEN részletét látja, tehát képes lehet rá "zoomolni" a chakrára. (Deidara Vs. Sasuke) Amiben a Byakugan jobb, azaz, hogy a Sharingan CSAK a Chakrát látja, a Byakugan a tárgyakat, a testet, a Chakrahálózatot, a Tenketsupontokat, valamint képes kilométerekig is átlátni és nem csak halványan képes a közelben lévő tárgyakon keresztül is érzékelni mindent, amit leírtam, hanem 100%-osan ráadásul ugyanerre képes, mint már írtam akár kilométeres távolságokból is. Az már nem bizonyított, hogy a Sharingan csak a szem látószögében látja a chakrát, de az sem bizonyított, hogy nem, sőt, mindkettőre vannak esetek. Ez már inkább a Sharingan használó szintjétől függ.

A Dojutsuk és a KG-k meg minden egyéb képesség is Mutáció eredménye, a pupilla elváltozása a látás elváltozásával is jár, elvégre a szem nem azért néz ki úgy, ahogy, mert jól néz ki. Ha a pupillád megváltozik, valószínűleg a szemszerkezet, a szemmozgató izmok, és a lencséd is változik, így a látásod is. Na most Katana egy elváltozott Senjutsu kinézetű szemmel vagy úgy lát mint eddig, vagy rosszabbul, vagy teljesen vak.
Az minősül Dojutsunak, ami szemtechnika. (Na ezt most jól megmondtam) Vagyis, valamilyen mutáció során a szemre ható speciális chakra, amit az agya termel, vagy maga a szem, hatással van a szemre, ilyen vagy olyan formában. Ez legtöbbször a szerkezetének megváltozásával jár, biológiailag teljesen mutálódik, ám ez a mutáció a használatkor annyira tökéletes, hogy csak előnyére válik a használónak. A Sharingan megosztott pupillája is egy tökéletesebb szemforma.
A Sharingan kinézete pedig jelzi a használó erejét is. Ugye a fokozatosan megjelenő jelek, a Mangekyou bonyolultabb mintája és hasonlók. Ezek mind a FOKOZOTT Speciális Chakra termelés jelei, amikor az agy által termelt Chakra (Tobirama magyarázta el a Mangában/Animében) erősebb lesz, megváltozik a természete. Ezen erős chakra ELSŐ SORBAN a szemekre hat, így változik az folyamatosan, a Sharingan változása viszont CSAK EGY TÜNETE az egyén képességeinek növekedéséhez. Tehát amikor valaki Mangekyou Sharingant használ az nem a szem megváltozása miatt van, hogy erősebb Genjutsukra lesz képes és külön képességei lesznek, hanem az egyéntől függően, az agya által termelt speciális chakra (Amit Tobirama kifejtett a sorozatban) erőssége és természete változik meg. Ennek köszönhetően lesznek képesek az Amaterasura, Izanagira, Izanamira (Ez a kettő olyan intenzív ch termelést jelent hogy kisüti kb a szemet, míg az Amaterasunál már vérzik a szem, az intenzív ch termelés miatt) és a többire, mint pl Tobi tér technikája.
A Susanoo erre a legjobb példa, a Speciális chakra megtestesülése, mindenkinek másmilyen színű és formájú, kinézetű. De most ezt nem tudom még jobban kifejteni, mert sietek Very Happy

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Katana Pént. Nov. 25 2016, 16:46

Köszönöm Jiraiya mester ezt a mélyre ható elemzést. Csak dizájnon akartam fejleszteni nem az erején. Tobirama köszönöm a bizalmadat nagyon sokat jelentett nekem. Bár ha úgy vesszük azzal a szemmel is vissza lehetne élni amit az előtörténetben leírtam Mindent köszönök.
Katana
Katana
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Nov. 26 2016, 12:35

Egy Henge no Jutsuval olyan színű, kinézetű, formájú szemet hozol létre magadnak, amilyet csak akarsz. Akár a Sharingant is lemásolhatod ha tudod, hogyan néz ki, de persze a legjobb ha tükör előtt csinálod, mert úgy tudsz jó eredményt elérni. Egy Pályázat erre és bármikor létrehozhatsz egy begyakorolt kinézetű szemet, az azonban csak a látszat, egy sima chakrakép, amit fent kell tartani.

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Katana Szomb. Nov. 26 2016, 13:13

Nem jutsuval akartam másik szemet készíteni hanem a sorssal. Az alakváltót Katana tudatosan irányítja ám a sorsot nem. A sorsa vagy mondjuk véletlennek, genetikának köszönthetően született Sage szemekkel. Azt szerettem volna, hogy valami hatására ez átmenetileg megváltozzon mint egy furcsa genetikai adotság, de ez nem lehetséges.
Katana
Katana
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Nov. 26 2016, 13:39

Lehetséges egy kérvénnyel ^^

Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

31 / 40 oldal Previous  1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 35 ... 40  Next

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.