-= Kérdések =-
+154
Yaken Naraku
Kenshiro Shinju
Shikoku Naoki
Hyuuga Hanabi
Aikawa Hanako
Orochimaru
Amatain Okami
Inugoya Yukinohana
Matsuhito Shinroku
Hogo Sayuri
Hakkyou Katsumi
Yuriko
Senshi Jakoutsu
Inuzuka Tsume
Yuuichi Baneko
Tensei Zento
Ootsutsuki Kaguya
Uzumaki Kushina
Uchiha Kagami
Senju Tobirama
Uchiha Shigeri
Terumi Mei
Uchiha Obito
~ Chakra ~
Tsuuzoku Tomoe
Hyuuga Shakaku
Katana
Kureiji Hanaro
Inohara
Okisha Aiza
Osumi Hiroto
Hatake Kakashi
Hattori Arata
Sharo Lu
Amori Shuu
Sugihara Fuumai
Utoa Yasuma
Hasegawa Zauki
Hiromi Akio
Nanja
Yamanaka Inako
Damino Inute
Masayo
Ishihara Aki
Hamada Fuyu
Misaki Kiyoko
Ayanokoji Takashi
Misage
Masaru Ibuka
Djuka Ryuu
Tsunomi Ai
Hidan
Yuhi Sakura
Kenshiro Karu
Nishikawa Karasu
Akihiro Jaken
Namikaze Minato
Shunsui
Kage Ijin
Hamacho Yoshitaro
Hazukage Inu
Akirama Mamorou
Katsumi Mao
Törölt felhasználó
Anso Saniko
Kenta Koizumo
Imagawa Takayama
Isha Dansei
Hyuuga Oyoki
Datara
Shimura Danzou
Matuke Hariko
Nakahara Saki
Kihara Rin
Kurita Takashi
Gato
Tomoshika Asuko
Yagami
Hiraga Natsu
Ransui Midori
Hyuuga Junpei
Aokaze Atsushi
Bayakoshi Yuukihime
Kagemare Kuzomi
Kitori Musato
Chen
Nara Akane
Kitsune Haruka
Sato Natsuhi
Minovara Hitoshi
Doshiri Asuka
Hejvanasi Zej
Korotsuki Kazeno
Gawakatsu Hikuro
Orochimaru (Inaktív)
Deidara
Hazukage Ishida
Kusuki Eiko
Shiruba Tsuki
Genki Kaiji
Killer Bee
Uruma Kamuna
Raion Tensei
Gonza Sasano
Nosaru Kyoya
Kyrena
Motoi Yazaki
Uchiha Madara
Matsuko Kiyomi
Ayami Remiyu
Suijin Benzaiten
Usake Hiachi
Sayuri Akeme
Djuka Kazuma
Umi Michishio
Tessei
Hazukage Kurono
Fujishima Hana
Tottori Shinko
Hatake Kakashi(Inaktív)
Kaibutsu Hiroto
Dokujaku Tano
Yuumi Hiroshi
Hoshizoku Kaito
Tobi
Djuka Munfurawa
Sai
Takeyanagi Tomoko
Darui
Hisao
Uchiha Itachi
Hikari Ayame
Kenshiro Suiren
Obake Kaito
Kakuzu (Inaktív)
Kumori Niiro
Sugomi Aoi
Hiro Oyama
Shiren
Yamato
Katsumi Kawachi
Itanashi
Koreko Rui
Kamio Hiraku
Hyuuga Emiko
Akasuna no Sasori
Djuka Kodomo
Taidana Kaito
Obotsu Ryu
Akari Tenshi
Huramino Saito
Akira
Shikaku
Jiraiya
158 posters
4 / 40 oldal
4 / 40 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
Re: -= Kérdések =-
Az érdekelne, hogy néz ki egy vándor ninja pályázat?
Yamato- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1046
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 666 (A)
Erő : 590 (A)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 690 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Szint: S
Rang: Chuunin / Bábhasználó
Chakraszint: 967
Hiraku:
Kaland, Küldetés, Pályázat, Bővítmény, Kijátszás.
Mivel a technika maga az elkészítési módot jelenti, így már képes vagy elkészíteni, viszont még ugye nem rendelkezel ilyen jegyzetekkel. Ezért, egy legalább 5-6 sorban valamelyik élményedben elkészíthetsz belőle néhányat. Minél többet annál hosszadalmasabban kell írnod. Vagy írsz külön egy pályázatot 10-20 ilyen elkészítéséről.
Yamato:
Vándor ninja ugyebár az, aki engedéllyel hagyta el a Faluját. Erre engedélyt kell adnia a falu vezetőjének, így nem kerülsz be a Bingo könyvbe, de valószínűleg feljegyeznek valahova. Azt, hogy miért akarod elhagyni a faludat, meg kell indokolnod természetesen a vezetőnek, és a távolléted időtartamát is meg kell saccolnod. Ennyi a nehézség benne. A többi meg már ugyan olyan mint a többi élmény.
Kaland, Küldetés, Pályázat, Bővítmény, Kijátszás.
Mivel a technika maga az elkészítési módot jelenti, így már képes vagy elkészíteni, viszont még ugye nem rendelkezel ilyen jegyzetekkel. Ezért, egy legalább 5-6 sorban valamelyik élményedben elkészíthetsz belőle néhányat. Minél többet annál hosszadalmasabban kell írnod. Vagy írsz külön egy pályázatot 10-20 ilyen elkészítéséről.
Yamato:
Vándor ninja ugyebár az, aki engedéllyel hagyta el a Faluját. Erre engedélyt kell adnia a falu vezetőjének, így nem kerülsz be a Bingo könyvbe, de valószínűleg feljegyeznek valahova. Azt, hogy miért akarod elhagyni a faludat, meg kell indokolnod természetesen a vezetőnek, és a távolléted időtartamát is meg kell saccolnod. Ennyi a nehézség benne. A többi meg már ugyan olyan mint a többi élmény.
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Nekem az lenne a kérdésem, hogy Suiren feloldhatja-e később a második elemét, vagy a Baburu Kei miatt ez nem lehetséges? Mivel a buborék technikák a Suiton elem kiváló ismeretéhez kötöttek, ebből gondolom, hogy vannak korlátozásai is.
Kenshiro Suiren- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Elveszett ninja
Chakraszint: 298
Üdvözletem.
A közeljövőben szeretnék Ayame-ből orvosi ninját faragni, és azt szeretném megérdeklődni, hogy hogyan tehetem majd ezt meg. Vagy hogy egyáltalán lehetséges e.
Egyelőre még küldetésen vagyok, meg hasonlók, a későbbiekben fogom Ayame-t az orvosi ninják útjára terelni, de már most jó lenne tudni, hogy hogyan kezdhetek majd neki.
Előre is köszönöm: Aya
A közeljövőben szeretnék Ayame-ből orvosi ninját faragni, és azt szeretném megérdeklődni, hogy hogyan tehetem majd ezt meg. Vagy hogy egyáltalán lehetséges e.
Egyelőre még küldetésen vagyok, meg hasonlók, a későbbiekben fogom Ayame-t az orvosi ninják útjára terelni, de már most jó lenne tudni, hogy hogyan kezdhetek majd neki.
Előre is köszönöm: Aya
Hikari Ayame- Játékos
Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 275
Suiren:
Ezt majd kérelmezned kell és a Ninja Tanács dönt majd a dologról
Ayame:
Először is kell egy állandó sensei aki tanít majd téged. Lehetőleg egy mesélő találja ki az NJK-t hogy ki is legyen az. Nála elkezdheted tanulni az alapokat. Természetesen a Kórház lesz a második otthonod ahol először elméleti majd gyakorlati oktatásban részesülsz. (Ezeket mesélővel és Pályázatokban, Kalandokban, Tanulásokban írhatod le, játszhatod ki. A lényeg, hogy az adatlapodon vezesd fel az ismereteidet. Természetesen 1-2 hét alatt még a Gundanon sem lesz senkiből Medikus ninja)
A senseit kérheted a Hokagétól, hogy olyan mellé osszon be, ugyanis általában minden csapatban kell lennie Medikus ninjának.
Ezt majd kérelmezned kell és a Ninja Tanács dönt majd a dologról
Ayame:
Először is kell egy állandó sensei aki tanít majd téged. Lehetőleg egy mesélő találja ki az NJK-t hogy ki is legyen az. Nála elkezdheted tanulni az alapokat. Természetesen a Kórház lesz a második otthonod ahol először elméleti majd gyakorlati oktatásban részesülsz. (Ezeket mesélővel és Pályázatokban, Kalandokban, Tanulásokban írhatod le, játszhatod ki. A lényeg, hogy az adatlapodon vezesd fel az ismereteidet. Természetesen 1-2 hét alatt még a Gundanon sem lesz senkiből Medikus ninja)
A senseit kérheted a Hokagétól, hogy olyan mellé osszon be, ugyanis általában minden csapatban kell lennie Medikus ninjának.
Adatlap
Rendben. Köszönöm szépen a gyors választ. Akkor nemsokára neki is kezdek majd a dolgoknak.
Hikari Ayame- Játékos
Adatlap
Jira: Maga a Baburu-kei kérelem be lett nyújtva az NT-nek még az előző oldalon és el is fogadták. Az már egy másik kérdés, hogy még nem lett kijátszva a részemről, viszont az adatlapomon szerepel.
A második elem feloldásához kelleni fog kérelem vagy sem?
A második elem feloldásához kelleni fog kérelem vagy sem?
Kenshiro Suiren- Játékos
Adatlap
Chakraszint: 298
Arra mondtam, hogy kell a kérelem ><
Adatlap
Két kérdésem is lenne. ^^
Az első, hogy élményben lehetséges-e Genjutsu-t tanulni?
A második pedig, esetleg nem tervez a Tanács orvosi ninja képzést indítani? Régebben volt ilyen, Naruto indította el és az alapokat mindenki elsajátíthatta. Persze csak az ilyen 100 körüli chakrát igénylő technikákat tanulták meg a résztvevők.
Az első, hogy élményben lehetséges-e Genjutsu-t tanulni?
A második pedig, esetleg nem tervez a Tanács orvosi ninja képzést indítani? Régebben volt ilyen, Naruto indította el és az alapokat mindenki elsajátíthatta. Persze csak az ilyen 100 körüli chakrát igénylő technikákat tanulták meg a résztvevők.
Koreko Rui- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2230
Állóképesség : 980 (S)
Erő : 660 (A)
Gyorsaság : 750 (A)
Ügyesség/Reflex : 850 (A)
Pusztakezes Harc : 740 (A)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 2064
1. Igen lehet tanulásban, amennyiben minimum B szintű, de ha nem akkor valaki kijavít
2. Az orvosi jutsu tanulásában benne lennék, már el akartam kezdeni a tanulásukat, de amikor először lehetett volna, akkor a mostani kalandom miatt elmaradt
2. Az orvosi jutsu tanulásában benne lennék, már el akartam kezdeni a tanulásukat, de amikor először lehetett volna, akkor a mostani kalandom miatt elmaradt
Katsumi Kawachi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 571 (A)
Specializálódás : Kenjutsu
Adatlap
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132
1. Ahogy Kawachi mondta. Annyit pontosítanék, hogy kell rendelkeznie a karakterednek engedéllyel és a megtanulandó technikának kell B szintűnek lennie.
Lehet csak én jártam ott régen, de akkor valaki firkálja már ki a genjutsukra, hogy ENGEDÉLYKÖTELES! Sok játékostól hallom, hogy van genjutsuja, de hogy ha azt szavaztatni kellene elvileg?:O Zabu
2. Elképzelhető, hogy lesz Orvosi Ninja képzés, de a jutsuk terén csak olyanok jelentkezhetnek és sajátíthatják majd el az orvosi technikákat, akiknek a karakterük már rendelkezik alapfokú elméleti orvosi ismeretekkel is. (Persze a képzés is irányulhat ezen ismeretek megszerzésére) Ez pedig bármely területen lehetséges. Anatómiát és alapfokú elsősegélynyújtást mindenkinek kell tanulnia aki orvosi ninja, de onnantól tanulhat Sebészetet, Toxikológiát meg ami csak eszébe jut.
Lehet csak én jártam ott régen, de akkor valaki firkálja már ki a genjutsukra, hogy ENGEDÉLYKÖTELES! Sok játékostól hallom, hogy van genjutsuja, de hogy ha azt szavaztatni kellene elvileg?:O Zabu
2. Elképzelhető, hogy lesz Orvosi Ninja képzés, de a jutsuk terén csak olyanok jelentkezhetnek és sajátíthatják majd el az orvosi technikákat, akiknek a karakterük már rendelkezik alapfokú elméleti orvosi ismeretekkel is. (Persze a képzés is irányulhat ezen ismeretek megszerzésére) Ez pedig bármely területen lehetséges. Anatómiát és alapfokú elsősegélynyújtást mindenkinek kell tanulnia aki orvosi ninja, de onnantól tanulhat Sebészetet, Toxikológiát meg ami csak eszébe jut.
Adatlap
Az lenne a kérdésem, hogy olyan szerkezetet, ami Deiderának volt a szemébe lehetne-e építeni? Nekem nem a szememre kéne, hanem a fülemre. Olyan szerkezetet szeretnék építeni, ami érzékeli a chakrát és visszaveri, vagyis ami érzékeli, hogy a hanghullámba chakra van-e, de a hallásom nem gátolja.
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: 0 (1055)
Érdekes felvetés... Ugye Deidaranak azért volt ilyen, hogy átlásson a sharingan által keltett genjutsukon/illúziókon. Gondolom te is a genjutsuk kivédésére akarnád használni vagy valami ilyesmi védelmi funkciót szeretnél kivitelezni. Ez esetben (és amúgy minden más esetben is) az ilyen eszközök beszerzése és használata is minimum A szint illetve busásan meg kell fizetni, ha egy ilyen eszközt akarsz összerakatni valakivel!
Uchiha Itachi- Mesélő
Adatlap
Chakraszint: Amennyit akarom, hogy láss!
Ha jól tudom Deidara csak edzette a szemét a Sharingan ellen, amúgy nem éppen sikeresenha megfigyeled. A szerkezete csak egy spéci távcső volt.
Hisao- Játékos Mesélő
- Elosztható Taijutsu Pontok : 55
Adatlap
Rang: ANBU Taicho + 1 sör
Chakraszint: 1077
Üdv!
Olyan kérdésem lenne, hogy létrehozhatok-e egy a Nara klánba tartozó karaktert. Szóval a történet úgy szólna, hogy még régebben az egyik Nara (ha egészen pontosak akarunk lenni, Shikamaru dédapja) futókalandja következtében teherbe ejtett egy nőt. Természetesen, ez nem vetett volna jó fényt, se az emberre, se pedig klánra, így hát megkérte a nőt, hogy hagyja el a falut, cserébe pedig kaphat egykét jutsu-t a Nara klán titkos technikájából. A nő elfogadta az ajánlatot, elment és egy másik faluban folytatta az életét. Ahogy telt az idő, a nőnek gyereke született, majd az ő gyerekének is gyereke, és így tovább öröklődtek a Nara klán technikái az újszülöttekben. Na most, az én karakteremet úgy gondoltam, hogy mivel az ő családi története csak a dédmamájáig van meg, így érdeklődni kezd a további részletek után, és elhagyja az eddigi faluját, hogy Konohába mehessen "nyomozni". Így persze, egy ideig elveszett ninja lesz, de utána Konoha befogadja, és beosztják új csapatba, új sensei-t kap, meg ugye hasonlók.
Ha mindez lehetséges, a játékot már úgy kezdeném, hogy Konohában élek.
A választ előre is köszönöm
Olyan kérdésem lenne, hogy létrehozhatok-e egy a Nara klánba tartozó karaktert. Szóval a történet úgy szólna, hogy még régebben az egyik Nara (ha egészen pontosak akarunk lenni, Shikamaru dédapja) futókalandja következtében teherbe ejtett egy nőt. Természetesen, ez nem vetett volna jó fényt, se az emberre, se pedig klánra, így hát megkérte a nőt, hogy hagyja el a falut, cserébe pedig kaphat egykét jutsu-t a Nara klán titkos technikájából. A nő elfogadta az ajánlatot, elment és egy másik faluban folytatta az életét. Ahogy telt az idő, a nőnek gyereke született, majd az ő gyerekének is gyereke, és így tovább öröklődtek a Nara klán technikái az újszülöttekben. Na most, az én karakteremet úgy gondoltam, hogy mivel az ő családi története csak a dédmamájáig van meg, így érdeklődni kezd a további részletek után, és elhagyja az eddigi faluját, hogy Konohába mehessen "nyomozni". Így persze, egy ideig elveszett ninja lesz, de utána Konoha befogadja, és beosztják új csapatba, új sensei-t kap, meg ugye hasonlók.
Ha mindez lehetséges, a játékot már úgy kezdeném, hogy Konohában élek.
A választ előre is köszönöm
Vendég- Vendég
Szia Miyuko!
Személy szerint érdekesnek találtam azt amit kitaláltál. Megvitatásra előterjesztettem ezt a kérelmedet a többi Staffnak, meglátjuk, hogy ők hogyan döntenek. Addig is türelmedet kérem
Személy szerint érdekesnek találtam azt amit kitaláltál. Megvitatásra előterjesztettem ezt a kérelmedet a többi Staffnak, meglátjuk, hogy ők hogyan döntenek. Addig is türelmedet kérem
Darui- Inaktív
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot
Cserébe kaphat pár titkos jutsut amit már több generáció elsajátított egy másik idegen faluban... Valóban így működnek a dolgok in real life?
Hisao- Játékos Mesélő
Adatlap
Hát ha futó kalandja volt, akkor gondolom még fiatal lehetett a férfi és meggondolatlan. Lehet, hogy később megbánta a dolgot és túl gyorsan akarta elsimítani a dolgokat, azonnal a titkos technikákhoz nyúlt, mert tudta, hogy azt biztosan elfogadja a nő. Visszavenni meg már nem tudta, addigra felszívódott a terhes nő a gyerekkel együtt. Ha megkeresi lebukik. Lehetne valami ilyen esetleg... Szerintem ez lehetséges, végül is minden ember hibázik.
Hikari Ayame- Játékos
Adatlap
Szerintem teljesen logikátlan hogy valaki akit már kiskora óta katonának képeznek ki és a klán hagyományaira valamint a titkos jutsuk fontosságára oktatnak, egy pénzköteg helyett inkább pár titkos jutsut ad ki egy nőnek majd elküldi egy idegen faluba. De persze a staff reszortja hogy ezt eldöntse. #kancatej
Hisao- Játékos Mesélő
Adatlap
Erre nincs szükség mivel a Nara és az Akimichi, valamint a Yamanaka klán is több családból áll. Ugyan úgy ahogy a Hyuuga és az Uchiha. Csak nem mindig mutatják őket. A Yamanaka és az Akimichi klánból láthattunk már a mangában és az aminében is több személyt, a Nara klánból pedig csak a mangában mutattak több családtagot. Így nincs szükség egy kis "kalandra" ahhoz, hogy Nara klán tagot indíts. És ez a történet nem is kerülhet elfogadásra mivel ahogy Yoh is mondta a titkos technikákat nem osztogatják el a hallgatásért cserébe. Viszont más akadálya van.
Adatlap
Már folyik a Ninja Tanácsban a megbeszélés a Nara klán tag indítási kérelmedről, mivel így indíthatnál, csupán a félrelépős történetet kell elfelejtened.
Annyi az egész, hogy új játékosnak nem szoktunk ekkora "ajándékot" adni. Ahhoz egy szép előtörténet kell a karakterről, egy szép klánleírás a Nara klánról. De ha a szavazás lezajlott, és indíthatsz Nara családtagot, akkor a feltételeket úgy is közölni fogjuk.
Annyi az egész, hogy új játékosnak nem szoktunk ekkora "ajándékot" adni. Ahhoz egy szép előtörténet kell a karakterről, egy szép klánleírás a Nara klánról. De ha a szavazás lezajlott, és indíthatsz Nara családtagot, akkor a feltételeket úgy is közölni fogjuk.
Adatlap
Esetleg nem lenne egyszerűbb, ha az ilyen "speciális" karaktereket a pályázatokba indítanák? Így látná a tanács, hogy mire számítson és az alapján el tudja dönteni, hogy okés a dolog vagy nem.
Takeyanagi Tomoko- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 855
Állóképesség : 600 (A)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 605 (A)
Pusztakezes Harc : 250 (C)
Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 785
Átmásolva a csevegőből:
Most olvastam át megint Jira leírását és feltűnt, hogy Yukigakure az Iwa-Kiri szövetségi bázishoz lett sorolva. Lemaradtam valamiről itt a Gundanon, ami miatt így alakult a helyzete? Csak mert úgy tudom, hogy Konoha szövetségese volt az animében, és korábban az oldalon is ilyesmi szerepelt. Ha tényleg volt valami fontos esemény, akkor tudna valaki linket küldeni vagy röviden vázolná a helyzetet?
Szégyellem magam, hogy kiesett ez a két év a fórum életéből, de egyedül kicsit nehéz visszarázódni. (Mellesleg a karakterem miatt is jó lenne tudni, mert nem mindegy, hogy a későbbiekben hogyan fogom kezelni.)
//Nézzétek el nekem a lustaságot, még ma is volt egy szóbeli vizsgám. :S//
Most olvastam át megint Jira leírását és feltűnt, hogy Yukigakure az Iwa-Kiri szövetségi bázishoz lett sorolva. Lemaradtam valamiről itt a Gundanon, ami miatt így alakult a helyzete? Csak mert úgy tudom, hogy Konoha szövetségese volt az animében, és korábban az oldalon is ilyesmi szerepelt. Ha tényleg volt valami fontos esemény, akkor tudna valaki linket küldeni vagy röviden vázolná a helyzetet?
Szégyellem magam, hogy kiesett ez a két év a fórum életéből, de egyedül kicsit nehéz visszarázódni. (Mellesleg a karakterem miatt is jó lenne tudni, mert nem mindegy, hogy a későbbiekben hogyan fogom kezelni.)
//Nézzétek el nekem a lustaságot, még ma is volt egy szóbeli vizsgám. :S//
Koreko Rui- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2230
Állóképesség : 980 (S)
Erő : 660 (A)
Gyorsaság : 750 (A)
Ügyesség/Reflex : 850 (A)
Pusztakezes Harc : 740 (A)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 2064
4 / 40 oldal • 1, 2, 3, 4, 5 ... 22 ... 40
4 / 40 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.