Aono Takefumi vs Kenshiro Karu

3 posters

Go down

Aono Takefumi vs Kenshiro Karu Empty Aono Takefumi vs Kenshiro Karu

Témanyitás  Darui Csüt. Feb. 07 2013, 22:03

Az első harc is hamarosan kezdetét veszi ebben a topicban, méghozzá mához négy napra, azaz február 11-én Smile (hagyjunk egy kis időt a fogadások megkötésére is Wink )
Persze ha nektek is megfelel
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap
Szint: S
Rang: Jounin
Chakraszint: Kérdezd a fekete párducot

Vissza az elejére Go down

Aono Takefumi vs Kenshiro Karu Empty Re: Aono Takefumi vs Kenshiro Karu

Témanyitás  Darui Hétf. Feb. 11 2013, 19:53

Üdv. Ahogyan megígértem, a mai nap kezdetét veszi a harc. A harc a következőképp fog zajlani: Postoltok mindketten, majd azt követően egy rövid 2-3 soros postban leírom, hogy melyik támadás miképp sült el és mi a jelenlegi állás. A harc addig zajlik, míg valamelyik fél fel nem adja, vagy halálos sérülést nem szenved, illetve meghal. Természetesen ha ez bekövetkezik, annak nincs hatása a valódi játéktérre.

Terep: Kemény köves sík talaj, melyen se fák se bokrok nincsenek, sokkal inkább méteres kősziklák emelkednek ki a földből, mely jó fedezékül szolgálhat. Víz a közelben nincs. A táj leginkább a Föld országára jellemző.

//Előjátékos ismerkedés nem fontos, küldetésbe kaptátok egymás kiiktatását.//
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Karu Szer. Feb. 13 2013, 14:31

Amikor Enraku hivatott magához a falun már látszott, hogy küszöbön a háború. Mindenki felszerelte a házát különböző védő felszerelésekkel. Van aki egy egyszerű spalettával letudta a védelmet mások az egész ház szerkezetét megerősítették. Ilyen látvány fogadott amikor a Kenshiro birtokról beértem Kusagakuréba. Enraku sama személyesen akart nekem egy megbízást adni. Csodálkoztam is, hogy ráér annak ellenére, hogy mennyi teendője van.
Amikor odaértem a vezető ismét alig látszott ki a papírmunka alól , hát igen ilyen az élete egy vezetőnek. Bevallom én sosem lennék vezető...
- Karu üdvözöllek! Örülök, hogy ilyen gyorsan sikerült ideérned. A küldetés amit adni akarok neked egyszerű. Likvidálnod kell Aono Takefumit aki Konoha geninje. Az ok kémeink szerint árulás. Szeretném ha gyors és tiszta munkát végeznél. Takefumit legutóbb a tűz országának közelében látták. Azonnal indulhatsz is ha nincs kérdésed.
Kérdésem az lett volna de mivel láttam, hogy részéről vége az eligazításnak így hát nyakamba vettem a világot...
Három nappal később megérkeztem egy kietlen sziklás terepre. Egy helyi fogadóstól tudtam meg, hogy erre lehet a konohai chuunin akivel már egyszer összemértem a tudásomat a chuunin vizsgán! Most ismét találkozunk egymással ám ezúttal a harc életre halálra megy és nem lehet feladni.
Elhajítok Takefumi felé egy shurikent és közben a bevetem magam egy szikla mögé majd ott létrehozok egy bushint aki kilép mellém harcállásba helyezkedik Take felé fordulva!
Kenshiro Karu
Kenshiro Karu
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 1829
Elosztható Taijutsu Pontok : 15

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 400 (B)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 329 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jinchuuriki
Chakraszint: 1645

Témanyitás  Aono Takefumi Szer. Feb. 13 2013, 21:18

Tömény feszültség, komor, ellenkezést nem tűrő arcok. Egy lap, egy fénykép, pár sor adat a célpontról. A célpontról, akit hősünk mondhatni egész jól ismer. Ökleik találkoztak, több nem is kell az ismerkedéshez. Ám most mégis minden olyan furcsa. Takefumi elméjébe sötét gondolatok férkőznek. Két szövetséges nemzet, egy nagy közös célért küzdő falvak. És most mégis, egy ilyen személy néz farkasszemet vele a képről. Nincs különösebb indok. Veszélyforrás, ki kell iktatni, minden kérdés szükségtelen. De ki ő, hogy megkérdőjelezze mindezt? Hmm? Egy eszköz, de nem gép. Ha be kell mocskolnia a kezét, ám legyen. Nincs indoka a küldetés elutasítására, tiszta a kép arról, miért is őt választották. A félelem... a félelem már más dolog. A harc izgalma eltörölheti a félelemet, de nem most, nem akkor, amikor két olyan shinobi méri össze az erejét, akik közel egyenlőek.

*

Hideg van, mocskosul hideg. Senki se kívánkozik egy ilyen kietlen és sziklás tájra, de ha egyszer ide irányították, akkor nincs mit tenni. Pár napja, amikor felkészült egy mindent eldöntő harcra, ahol több mint valószínű, hogy egyikük alulról fogja szagolni a másik lábfejét, igen csak morcos hangulatban volt. Nem arra vágyott, hogy ideje korán feldobja a szandált. Szó sincs arról, hogy már előre feladja vagy nem bízok magában. Mindent megtesz ami tőle telik, ezt kívánja a józan ész. A túlélés már egy egészen problémás dolog. Sajnos a kesergés, az idegtépés és a vedlés na meg a farizmok folyamatos szorításának ideje lejárt. A távolban kirajzolódott egy alak, egy olyan emberi forma, mint az ő ellenfele. Mert hogy róla volt szó. Kenshiro Karu, Kusagakure, ki tudja hány éves, stb. Nincs is ezzel gond. Barátságosan, mint egy normális szövetséges shinobi a védelmén belülre férkőzik és kivégzi. Undorító és aljas módszer, de nem egy shinobinak. Ám az élet nem csupa móka és kacagás. Karu az, aki elsőnek próbálja meg likvidálni az akcióra kész Take-chant. Szegény chuunin, mint egy riadt nyúl, úgy vetődik a legközelebbi szikla mögé. A férfi, aki többnyire felveszi a kesztyűt, most kalapáló szívvel bújik meg a biztonságot nyújtó szikla árnyékában. Kész őrület ez az egész. Egymás ellen lettek uszítva ehhez kétség sem fér. Vajon miért? Netán egy ócska vicc és egy rossz fogadás keveréke akart lenni? Kérdés, amire nincs válasz. Egy dolgot tehet, szóval tartja amíg lehet.
- Héj! Miért akarsz megölni? Nem gyanús neked, hogy mind a ketten véletlenül pont ugyan azon a helyen futunk össze? Kicsit se bűzlik a dolog? Használd a fejedet az istenért!
Megteszi, sőt, talán több, mint elég. Remélve, hogy ellenfele az agyát járatja, ifjú barátunk igyekszik kihasználni azt az előnyt, hogy nem látják. A föld alatti közlekedés nagyura ezúttal is alulról igyekszik becserkészni ellenfelét, hogy majd a mélybe ránthassa. Felmerült ugyan más óvintézkedés is benne, de csak felesleges chakra pazarlás volna. Minek fárassza magát, ha a lebukás esélye nem változik?
Aono Takefumi
Aono Takefumi
Játékos Mesélő

Elosztott Taijutsu Pontok : 490
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 180 (C)
Erő : 250 (C)
Gyorsaság : 250 (C)
Ügyesség/Reflex : 151 (C)
Pusztakezes Harc : 159 (C)

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 490

Témanyitás  Darui Kedd Feb. 26 2013, 11:17

Az új módosítás értelmében (Lásd a Hírekben >Itt< ) Mehet tovább a harc Smile
Darui
Darui
Inaktív

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.