Akari Tenshi Vs Obotsu Ryu
3 posters
Naruto Gundan :: Kaszinó :: PvP Harcok :: Archívumok
1 / 1 oldal
Akari Tenshi Vs Obotsu Ryu
A helyszínről szerencsére nem kell túl sokat írni, ugyanis megtaláltam a tökéletes képet, ahol a harc zajlani fog.
Dél körül lehet, ezt is csak abból lehet megállapítani, hogy a hátán fekvő gyilkosok réme, vizek démona nehezen tud aludni, mivel a pont fölötte lévő Nap a szemébe süt. Obotsu Ryu félmeztelenül fekszik a vízesés mellett, egy a vízben úszó faágon, amin a levelek színe a nyarat mutatják. ~Meleg van.~ Gyors észrevétel, és annál hasznosabb. Felszerelését a parton hagyta, felsőjével együtt, és természetesen a lábbeli is kint maradt, nadrágja feltűrve, és készül beborulni a vízbe. ~Ez az én igazi otthonom, itt tudok igazán kikapcsolódni.~ Csak fekszik a víz felszínén, és nézi az eget, gondolkozik, hogy tudna pénzt szerezni, és kit kéne most rögtön megölni, hogy hány embert kínozhat még, és, hogy miket rabolhat el, csak a szokásos, mint a többi "normális" embernél. Ekkor hirtelen hangokat hall valahonnan a bokorból, a tó partján, ami egyből kizökkenti gondolatmenetéből, ami lehet végül is pozitívum is, és felegyenesedik a víz felszínén. Felkelése kicsit szokatlan, tekintve, hogy a könyökével lök magán a víz felszínén lebegve, így fordulás közben áll a két lábára, úgy, hogy a tavat csak a felső teste hagyja el, a lába végig érintkezik vele, és végül csak a talpa marad rajta.
- Mutasd magad, vagy megöllek. - mondja a hang irányába, bár, ha valaki ismeri őt, pontosan tudja, hogy ha előjön, akkor is.
Dél körül lehet, ezt is csak abból lehet megállapítani, hogy a hátán fekvő gyilkosok réme, vizek démona nehezen tud aludni, mivel a pont fölötte lévő Nap a szemébe süt. Obotsu Ryu félmeztelenül fekszik a vízesés mellett, egy a vízben úszó faágon, amin a levelek színe a nyarat mutatják. ~Meleg van.~ Gyors észrevétel, és annál hasznosabb. Felszerelését a parton hagyta, felsőjével együtt, és természetesen a lábbeli is kint maradt, nadrágja feltűrve, és készül beborulni a vízbe. ~Ez az én igazi otthonom, itt tudok igazán kikapcsolódni.~ Csak fekszik a víz felszínén, és nézi az eget, gondolkozik, hogy tudna pénzt szerezni, és kit kéne most rögtön megölni, hogy hány embert kínozhat még, és, hogy miket rabolhat el, csak a szokásos, mint a többi "normális" embernél. Ekkor hirtelen hangokat hall valahonnan a bokorból, a tó partján, ami egyből kizökkenti gondolatmenetéből, ami lehet végül is pozitívum is, és felegyenesedik a víz felszínén. Felkelése kicsit szokatlan, tekintve, hogy a könyökével lök magán a víz felszínén lebegve, így fordulás közben áll a két lábára, úgy, hogy a tavat csak a felső teste hagyja el, a lába végig érintkezik vele, és végül csak a talpa marad rajta.
- Mutasd magad, vagy megöllek. - mondja a hang irányába, bár, ha valaki ismeri őt, pontosan tudja, hogy ha előjön, akkor is.
Obotsu Ryu- Játékos
Adatlap
Szint: S
Rang: Démon // Jounin
Chakraszint: 1034
Re: Akari Tenshi Vs Obotsu Ryu
A hullámok országában a kiképzés kellős közepén kaptam a feladatot, hogy keressek fel egy Obutsu Ryu nevű, volt Ryukai tagot, akit eddig nem tartottak fontosnak, de a hirtelen megváltozott körülmények miatt szükségük van rá. Tudták, hogy C szintű genninként nem sok esélyem van a faluját elhagyó S szintű jounin ellen, már annak is örülnek, ha egy karcolást okozok neki, nekik mindegy, igazából a gondolatot kell elültetni a fülébe, hogy visszatérjen a faluba. Nem igazán tudtam, hogy hol keressem és csak egy személy leírás volt róla, vagyis pontosabban csak a kinézete. ~Végre egy kis izgalom, ne hagyd ott a fogad. Nem terveztem.~ Ahogy a fákon ugrálok messziről egy a keresett személyhez hasonló alakot fedezek fel a közeli tóban fürdeni. Sajnos pontosan nem látom ebből a szögből az arcát, ami a legfontosabb lenne, de nem kell sokat várnom az egyik bokorban valami megmozdul, amire a férfi a vízre áll és pontosan a leírt arc nézett rám. Tőlem nem messze volt egy lehetőség, hogy a víz alatt oldalba kapjam ellenfelemet. Aktiválom a néma gyilkolást, majd megközelítve a vizet, leveszem a felső ruhám és a fegyverekkel együtt egy bokor alá rejtem és egyetlen kunaijal a kezembe aktiválom a víz alatt mozgás technikáját, majd amilyen mélyre tudok, hogy a nyomás még ne passzírozzon palacsintává, megközelítem ellenfelem, majd lassan kiemelkedek egy kis chakrás rásegítéssel és a kést az ellenfelem hátának szegezem, mivel a nyakát nem érem méretemnél fogva, de egyenlőre nem mondok semmit.
Akari Tenshi- Halott Karakter
Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 396
Csak nem jön elő utálata pillanatnyi megtestesülése a bokorból, ami enyhén felidegesíti hősünket, csak egy baj volt ezzel, nem enyhén, és még csak hős sem volt, pont az ellenkezője. Ekkor egy ismeretlen chakraforrásra ütötte fel a fejét, ami gyorsan közeledett felé, méghozzá a víz alatt. Elég furcsa módja egy rajtaütésnek, ha egyáltalán az volt a terve, de ez sokat nem változtat Obotsu Ryu szándékain, megöli. ~Közelebb, igen, gyere csak, úgy...nem tudod, mire vállalkozol, ha a közelembe kerülsz.~ Ismeretlen forrás, ismeretlen személyhez kapcsolódik, aki feltűnik a vízből kiemelkedve a félmeztelen shinobi mögött, és már közelít is felé a kés. Egy átlagos ninja meglepődött volna, sőt a pánik teljessége uralkodna el az elméjén, és a nagy zavarban azt se tudná, hogy miként védekezzen, de ez sajnos Tenshi kárára nem így van ebben az esetben.
- Tényleg ennyire idióta vagy? Megtámadsz, engem? Mikor épp pihenek, és úszkálok, és mikor épp a gyilkoláson fantáziálok. - ahogy mondta a mondatokat egyre feljebb vitte a hangját, és ahogy erősödött orgánuma, úgy kezdett egyre erősebb hullámokat vetni a kis tavacska. - Te, most meghalsz! - három szó, mégis amikor kiejtette, valószínűleg a lány szívéig hatolt, és nem a jó értelemben. Innentől kezdve pillanatokról beszélhetünk, a kés közeledett, méghozzá a célpontja Obotsu hátának a közepe volt, amit a szegény flótás már pont nem láthat, maximum tükör segítségével. Egy nagyszerű szórakozási alap jutott eszébe, rettentő sebességével megérintetené a lány vállát, viszont csak egy kis, ám jól érezhető érintés lenne, majd a Suika no Jutsu segítségével "egyé válna a tóval". Amit Tenshi valószínűleg látni fog, hogy ellenfele egyszerűen összeomlik, és nem látja sehol. Obotsu nem tudhatja, hogy találkozott e már ilyen technikával a kiszemelt áldozat, így jó esély van rá, hogy genjutsuként álljon a témához, hiszen nem belesüllyedt a vízbe, hanem eltűnt a shinobi, viszont míg ezen szórakozik, hogy miként reagálhatja le az eseményeket, kicsit meg is dolgoztatja a kis búvárt, ha már szeret víz alatt lenni. Jóval mögötte a felsőtestével kiválna a vízből, és néhány kézjel után indítaná útnak két kis cápáját.
- Suiton: Suikoudan no Jutsu!
- Tényleg ennyire idióta vagy? Megtámadsz, engem? Mikor épp pihenek, és úszkálok, és mikor épp a gyilkoláson fantáziálok. - ahogy mondta a mondatokat egyre feljebb vitte a hangját, és ahogy erősödött orgánuma, úgy kezdett egyre erősebb hullámokat vetni a kis tavacska. - Te, most meghalsz! - három szó, mégis amikor kiejtette, valószínűleg a lány szívéig hatolt, és nem a jó értelemben. Innentől kezdve pillanatokról beszélhetünk, a kés közeledett, méghozzá a célpontja Obotsu hátának a közepe volt, amit a szegény flótás már pont nem láthat, maximum tükör segítségével. Egy nagyszerű szórakozási alap jutott eszébe, rettentő sebességével megérintetené a lány vállát, viszont csak egy kis, ám jól érezhető érintés lenne, majd a Suika no Jutsu segítségével "egyé válna a tóval". Amit Tenshi valószínűleg látni fog, hogy ellenfele egyszerűen összeomlik, és nem látja sehol. Obotsu nem tudhatja, hogy találkozott e már ilyen technikával a kiszemelt áldozat, így jó esély van rá, hogy genjutsuként álljon a témához, hiszen nem belesüllyedt a vízbe, hanem eltűnt a shinobi, viszont míg ezen szórakozik, hogy miként reagálhatja le az eseményeket, kicsit meg is dolgoztatja a kis búvárt, ha már szeret víz alatt lenni. Jóval mögötte a felsőtestével kiválna a vízből, és néhány kézjel után indítaná útnak két kis cápáját.
- Suiton: Suikoudan no Jutsu!
Obotsu Ryu- Játékos
Adatlap
A víz alatt a kunaial megközelítem ellenfelem, aki remélhetőleg nem tudja, hogy jövök, bár erre kicsi az esély, ha nem is szenzor, mint én, akkor is jouninként éreznie kell a chakrámat, amit sajnos még nem tudok leárnyékolni. Ahogy kiemelkedem, mintha már tudná, hogy ott vagyok, még azelőtt szólal meg, hogy a kés hozzáért volna a hátához. Hangja egyre erősebb lett és a tó vize is úgy kezdett egyre inkább hullámozni. Nem nagyon értettem a dolgot, de majd kiderül mit is jelent ez. Az utolsó mondatára igen csak rátette a hangsúlyt, ami annak ellenére, hogy veszélyt jelentett, nem ütött meg, hiszen shinobi vagyok és fel voltam készülve az ilyen mondatokra, hiszen az akadémián is belénk verték, hogy az út, amit választottunk, nem szokott sokáig tartani senkinek. Egy pillanatra megérintette a vállam, majd eggyé vált a vízzel, ahogy én szoktam a Suiton: Mizugakure no Jutsu segítségével, bár ez most más volt, hiszen a chakrája az egész vízben érezhetővé vált és nem csak abban a pontban, ahol eltűnt. Mivel volt már dolgom efféle technikával, bár az jóval gyengébb ennél, nem ijedtem meg, hogy mi is történhetett. Megpróbálok hatni rá, hátha ebben a formában is hallja, amit mondok.
- Nem akarlak bántani. Nem azért jöttem, hogy megöljelek.
Teszem fel a kezem és dobom el a kunait, ami a fém mivolta miatt el is süllyed a vízben. Nem sokkal később hallom, ahogy a víz valamilyen formában materializálódik majd megindul. Nem nagyon lesz időm hátrafordulni, így a tigris pecsétet mutatom el, majd leállítva a chakrafolyamom remélhetőleg még az előtt a vízbe huppanok, hogy a technika elérne.
- Nem akarlak bántani. Nem azért jöttem, hogy megöljelek.
Teszem fel a kezem és dobom el a kunait, ami a fém mivolta miatt el is süllyed a vízben. Nem sokkal később hallom, ahogy a víz valamilyen formában materializálódik majd megindul. Nem nagyon lesz időm hátrafordulni, így a tigris pecsétet mutatom el, majd leállítva a chakrafolyamom remélhetőleg még az előtt a vízbe huppanok, hogy a technika elérne.
Adatlap
Az események gyorsan követik egymást, vízi cápa repül, kés a tó fenekére süllyed, és a támadás célpontja is hirtelen eltűnik a vízben. Ez nem olyan volt, mint amit előbb Obotsu produkálta, egyszerűen csak lemerült az illető, de ez elég volt, hogy a fenevad elrepüljön a feje felett, majd a vízbe érkezvén formáját elvesztve, hullámokat keltve, megszűnik a támadás, és egyben Tenshi fenyegetettsége. Wanizame a chakráját nem terjeszti ki most már a tó egészén, sőt ki is emelkedik a vízből, és csak a talpába koncentrálja.
- Nem akarsz bántani? Jaj, te szegény. - kezdi a gúnyolódást. - Jaj kérlek, bácsi ne ölj meg, én se rossz szándékból zavartam meg a pihenésed, azzal, hogy a hátadnak szegezek egy kést. Kérlek, mentsen meg a hercegem. - utánozza a hölgyet, elváltoztatott hangon, zavaróan gyenge színészi tehetséggel megáldva, de Obotsu jót mulat rajta, és hangos nevetésben tör ki. - Ne izgulj, én, megöllek. - és innentől komoly már a helyzet, és a shinobi is komolyan veszi a harcot. A cél egyszerű, likvidálás, a kérdés, hogyan, és így kezdődhet is az agyalás, ami nem a ninja erénye, így a lehető legkézenfekvőbb ötletet fogja alkalmazni. Kezdődhet a harc megtévesztéssel, ami ilyenkor nehéz, hiszen egymással szemben állnak, de az elterelés is tökéletes támadási felületet nyújthat, így Wanizame kézjelet formáz.
- Mizu Bunshin no Jutsu! - szám szerint hat vízklónt idézve ezzel maga köré //hogy könnyebb legyen elképzelni: mint az amerikai fociban a play megbeszélése előtt a tömörülés, és abból indulnak ki.//, akikből négy (plusz egy) hirtelen célba is veszi az ellenséget, különböző gyengébb taijutsu mozdulatok segítségével. Az egyik Dainamikku Entorii használatával megérkezik, míg a másik a hátráló, vagy védekező ninját a Kyaku Kyaku segítségével próbálja megrúgni. Az a kettő az igazi, meghamisíthatatlan Obotsu mellett marad, pontosabban annak addigi tartózkodási helyén, hiszen az igazi a négy klónnal egyszerre támad (ezért plusz egy). Elég furcsa pozícióban állnak, hiszen az egyik a másik előtt áll, mintha védőfalat képezne Tenshi és Obotsu között, az a vízklón henyél, és oda se figyel a csatára, míg a "fal" kivont karddal várja a támadást. Ha a vízklónok megsemmisülnek, és Obotsu is kap valamiféle vágást, vagy rúgást, akkor ő is összeesik vízzé, amivel valószínűleg a csata hevében nyer annyi időt, hogy a lány ne figyeljen rá, konstatálja, hogy még egy klónt győzött le, és elég, ha nyer két másodpercet, hirtelen újra masszív testé összeállva, ellensége közvetlen közeléből indítsa következő támadását.
- Suiton: Daibakufu no Jutsu! - mondaná, amivel egy örvényt indítana a lány felé. Ez a terv csak akkor lép érvénybe, ha Tenshi kijön a vízből, ami meg is történik, mivel mielőtt még Obotsu a beszéde előtt kiemelkedett volna a vízből Tenshit is "kiköpi" a tavából, hogy újdonsült ellensége hallja az "Isten" minden szavát.
- Nem akarsz bántani? Jaj, te szegény. - kezdi a gúnyolódást. - Jaj kérlek, bácsi ne ölj meg, én se rossz szándékból zavartam meg a pihenésed, azzal, hogy a hátadnak szegezek egy kést. Kérlek, mentsen meg a hercegem. - utánozza a hölgyet, elváltoztatott hangon, zavaróan gyenge színészi tehetséggel megáldva, de Obotsu jót mulat rajta, és hangos nevetésben tör ki. - Ne izgulj, én, megöllek. - és innentől komoly már a helyzet, és a shinobi is komolyan veszi a harcot. A cél egyszerű, likvidálás, a kérdés, hogyan, és így kezdődhet is az agyalás, ami nem a ninja erénye, így a lehető legkézenfekvőbb ötletet fogja alkalmazni. Kezdődhet a harc megtévesztéssel, ami ilyenkor nehéz, hiszen egymással szemben állnak, de az elterelés is tökéletes támadási felületet nyújthat, így Wanizame kézjelet formáz.
- Mizu Bunshin no Jutsu! - szám szerint hat vízklónt idézve ezzel maga köré //hogy könnyebb legyen elképzelni: mint az amerikai fociban a play megbeszélése előtt a tömörülés, és abból indulnak ki.//, akikből négy (plusz egy) hirtelen célba is veszi az ellenséget, különböző gyengébb taijutsu mozdulatok segítségével. Az egyik Dainamikku Entorii használatával megérkezik, míg a másik a hátráló, vagy védekező ninját a Kyaku Kyaku segítségével próbálja megrúgni. Az a kettő az igazi, meghamisíthatatlan Obotsu mellett marad, pontosabban annak addigi tartózkodási helyén, hiszen az igazi a négy klónnal egyszerre támad (ezért plusz egy). Elég furcsa pozícióban állnak, hiszen az egyik a másik előtt áll, mintha védőfalat képezne Tenshi és Obotsu között, az a vízklón henyél, és oda se figyel a csatára, míg a "fal" kivont karddal várja a támadást. Ha a vízklónok megsemmisülnek, és Obotsu is kap valamiféle vágást, vagy rúgást, akkor ő is összeesik vízzé, amivel valószínűleg a csata hevében nyer annyi időt, hogy a lány ne figyeljen rá, konstatálja, hogy még egy klónt győzött le, és elég, ha nyer két másodpercet, hirtelen újra masszív testé összeállva, ellensége közvetlen közeléből indítsa következő támadását.
- Suiton: Daibakufu no Jutsu! - mondaná, amivel egy örvényt indítana a lány felé. Ez a terv csak akkor lép érvénybe, ha Tenshi kijön a vízből, ami meg is történik, mivel mielőtt még Obotsu a beszéde előtt kiemelkedett volna a vízből Tenshit is "kiköpi" a tavából, hogy újdonsült ellensége hallja az "Isten" minden szavát.
Obotsu Ryu- Játékos
Adatlap
Sikerült kikerülnöm a vízbombát, amit ellenfelem a hátam mögött hozott létre, de már újabb technikára nem volt időm, ugyanis a víz kilökött magától. A tapasztalat ráébresztett, hogy ellenfelem eggyé vált a vízzel, vagyis valahogy ki kéne csalogatnom a partra, mert különben esélyem sincs ellene és jelenleg fegyverem sincs. Közben a férfi piszkálni kezdett, ami igen csak dühített.
- Tényleg nem akarlak bántani. Edzeni szeretnék, de alulbecsültem a képességeidet ezért támadtalak meg hátulról.
Mondom el, hátha ki tudunk egyezni és nem öl meg. Ekkor ellenfelem klónokat hoz létre, amiben követem, még mielőtt azok támadásba lendülnek, hiszen a víz klón technikát én is ismerem, vele ellentétben csak hármat, akik előttem emelkednek ki a vízből, hogy megvédjenek a támadó víz klónoktól. Újabb kézpecséteket hozok létre, aminek hatására köd jön létre, amit kihasználva ellenfelemtől ellenkező irányba kezdek futni a shunshinnal gyorsítva, ha a klónjai nem semmisültek meg, ami valószínű, hiszen az én klónjaim csak védekezni jöttek létre, hogy minél messzebb kerüljenek, hiszen a vízklónok a többi klón technikával ellentétben nem távolodhatnak el a használótól.
//A kardos és megváglek részt nem igazán értettem, hiszen nem volt nálam semmi vágó eszköz//
- Tényleg nem akarlak bántani. Edzeni szeretnék, de alulbecsültem a képességeidet ezért támadtalak meg hátulról.
Mondom el, hátha ki tudunk egyezni és nem öl meg. Ekkor ellenfelem klónokat hoz létre, amiben követem, még mielőtt azok támadásba lendülnek, hiszen a víz klón technikát én is ismerem, vele ellentétben csak hármat, akik előttem emelkednek ki a vízből, hogy megvédjenek a támadó víz klónoktól. Újabb kézpecséteket hozok létre, aminek hatására köd jön létre, amit kihasználva ellenfelemtől ellenkező irányba kezdek futni a shunshinnal gyorsítva, ha a klónjai nem semmisültek meg, ami valószínű, hiszen az én klónjaim csak védekezni jöttek létre, hogy minél messzebb kerüljenek, hiszen a vízklónok a többi klón technikával ellentétben nem távolodhatnak el a használótól.
//A kardos és megváglek részt nem igazán értettem, hiszen nem volt nálam semmi vágó eszköz//
Adatlap
Ryu létrehozza a klónokat, majd megindul Tenshi ellen, aki hasonlóképpen cselekszik, de csupán három klónt hoz létre. Tenshinek még épp van ideje létrehozni a ködöt, de ekkor a klónok összecsapnak, négy Jounin klónja plusz az eredeti és három genin klón. Az első megadja magát a Dainamikku Entorii erejének, a második a Kyaku Kyaku áldozatává válik, a harmadik pedig nem nagy ellenfél három másik Obotsu klón ellen. Sajna Tenshi nem tud tenni semmit az érkező, védelmét átütő klónokkal szemben, több ütést és rúgást követően elmerül a vízben.
Helyzet: Tenshi merül a víz alá, elveszítette a koncentrációját, a Shushin nem jött létre, míg Obostu és négy másik klón áll felettük a víz tetején.
//Tenshi...következő problémák merültek fel.
- A Kirigakure No jutsunak egyetlen kézpecsétje van, a kos és hogy létrehozd a ködöt, nagy szintű koncentrációt igényel, így védtelenné teszed magad pár pillanat erejéig.
- A klónoknak nem ártana konkrét célt adni, nem csak annyit, hogy maradjanak ütés felfogónak, hiszen így semmi értelme nincs, chakrapazarlás, pláne hogy öten voltak a három ellen, gondolhattad volna, hogy 2-3 elér hozzád.
- Nem lehet jutsukat egyből létrehozni egymás után egy kör alatt úgy, hogy még meg is menekülj az ellenfél elől, nem koncentrál a karaktered és közben menekül...
Összegezve, jó lenne, ha nem csak használnád, ismernéd is azokat a jutsukat, amiket a karaktered adatlapjára felírsz, nem beszélve arról, hogy nem csak úgy jön létre, hogy gondolsz rájuk egymás után. Idő kell hozzá és kemény koncentráció...//
[Obotsu: sértetlen, 92% chakra]
[Tenshi: több zúzódás, szemöldök felszakadt, 90% chakra]
Helyzet: Tenshi merül a víz alá, elveszítette a koncentrációját, a Shushin nem jött létre, míg Obostu és négy másik klón áll felettük a víz tetején.
//Tenshi...következő problémák merültek fel.
- A Kirigakure No jutsunak egyetlen kézpecsétje van, a kos és hogy létrehozd a ködöt, nagy szintű koncentrációt igényel, így védtelenné teszed magad pár pillanat erejéig.
- A klónoknak nem ártana konkrét célt adni, nem csak annyit, hogy maradjanak ütés felfogónak, hiszen így semmi értelme nincs, chakrapazarlás, pláne hogy öten voltak a három ellen, gondolhattad volna, hogy 2-3 elér hozzád.
- Nem lehet jutsukat egyből létrehozni egymás után egy kör alatt úgy, hogy még meg is menekülj az ellenfél elől, nem koncentrál a karaktered és közben menekül...
Összegezve, jó lenne, ha nem csak használnád, ismernéd is azokat a jutsukat, amiket a karaktered adatlapjára felírsz, nem beszélve arról, hogy nem csak úgy jön létre, hogy gondolsz rájuk egymás után. Idő kell hozzá és kemény koncentráció...//
[Obotsu: sértetlen, 92% chakra]
[Tenshi: több zúzódás, szemöldök felszakadt, 90% chakra]
Tobi- Inaktív
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...
A támadás végbemegy, és viszonylag sikeresnek is mondható, klón üti a klónt, és a maradék üti az ellenséget, és Tenshi szerencsétlenségére ezek közt ott van Obotsu Ryu is. Több ütés és rúgás után lép színre a terv szellemi atya és egy, a levegőből intézett lefelé irányuló ütéssel a tó fenekére parancsolja a lányt. A chakra kontrolja ez által megszakad, és az idő is kezd tisztulni, Obotsu amint öklére néz, lát rajta egy igen ismert vörös folyékony halmazállapotú "dolgot", vért. Nem az övé volt, így kizárólagos alapon csakis ellenfeléé lehetett, ami bevadította a jounin rangú shinobit. A lány a víz tisztasága miatt tökéletesen látszott a felszínről, így támadni is lehetett. ~Ez egy idióta, egy őrült, egy senki. Megtámad, hazudik, majd "edzeni akar", majd tanítom én, ha ennyire fontos ez neki, megtanítom a túlélésre. Ha jó tanár vagyok, túléli, de elmegy a kedve ettől az egész „ninjásdi” és „hátbatámadósditól”, ha jó diák, csak erősödik, de mivel én Wanizame vagyok és sajnos nem vagyok túl jó oktató.~ Mosolyodik el, majd összecsapja a két tenyerét, és féltérdre ereszkedve a jobb kezét a víz felszínére helyezi.
- Suiton: Goboshokuzame! - mondta, mire az öt ujjából a chakra manipuláció segítségével öt hatalmas, és erős cápát formált, amelyek összeköttetésben álltak vele.
A technika lényege, hogy ezek nem igazi cápák, hanem a manipuláció és formázás következtében létrejött "chakra lények", így sérüléseik azonnal regenerálódnak. Ezek a szörnyek támadják Tenshit a következő képen, első cápa a mostani helyzetére irányul, hogy elmozduljon, és így lassabb legyen a továbbiakban, hiszen, ha elrugaszkodik a tó fenekétől, más ilyen pontja a vízben nem lesz. Második cápa mellette úszik el szélsebesen, hogy figyelmét rá összpontosítsa, illetve a sodrás visszatartsa a felszínre jutástól, ekkor jön a harmadik cápa, aki már támadja, méghozzá harapja a kunoichit. Ha ez betalál, visszaviszi magával a fenékre, majd a másik négy cápa is nekiront a szilárd talajon. Ha nem, akkor jön a negyedik cápa, aki a lány mögé úszik, amíg a harmadikkal foglalkozik, így ha azt el tudja intézni, akkor hátba támadja, ez valószínűleg találni fog, és akkor az ötödik cápa viszi a fenékre, és úgy érkezik be a többi. A tervet Obotsu szavakkal koronázza meg, hiszen látja mi történik a víz alatt, így minden egyes szegmensénél a jövőképének hozzáfűz egy gondolatot, sorba.
- Shodaime binta!
- Niidaime binta!
- Sandaime binta!
- Yondaime binta!
- Godaime binta!
//binta=pofon//
//Ezt azért vágtam be ide, mert nem szeretem, ha hülyének néznek, írtad a kést, támadtál a késsel, megemlítettem, erre odaírni, hogy nem tudom milyen kardos dologra gondoltál számomra sértő. Ha viszont a tervemre utaltál, hogy írtam: "ha kap valamiféle vágást, vagy rúgást...", akkor meg végképp nem értem, miért írtad, mert a karakter nem tudhatja, hogy milyen technikák és jutsu-k birtokában vagy, és azt sem, mennyi ideig tart neked előhúzni egy kardot tekercsből, vagy akár pecsétből. Saját technikád is lehetne, ő nem tudná, ezért írtam így, de ott van a rúgás is, így nem értem miért akadtál fenn ezen...//
- Suiton: Goboshokuzame! - mondta, mire az öt ujjából a chakra manipuláció segítségével öt hatalmas, és erős cápát formált, amelyek összeköttetésben álltak vele.
A technika lényege, hogy ezek nem igazi cápák, hanem a manipuláció és formázás következtében létrejött "chakra lények", így sérüléseik azonnal regenerálódnak. Ezek a szörnyek támadják Tenshit a következő képen, első cápa a mostani helyzetére irányul, hogy elmozduljon, és így lassabb legyen a továbbiakban, hiszen, ha elrugaszkodik a tó fenekétől, más ilyen pontja a vízben nem lesz. Második cápa mellette úszik el szélsebesen, hogy figyelmét rá összpontosítsa, illetve a sodrás visszatartsa a felszínre jutástól, ekkor jön a harmadik cápa, aki már támadja, méghozzá harapja a kunoichit. Ha ez betalál, visszaviszi magával a fenékre, majd a másik négy cápa is nekiront a szilárd talajon. Ha nem, akkor jön a negyedik cápa, aki a lány mögé úszik, amíg a harmadikkal foglalkozik, így ha azt el tudja intézni, akkor hátba támadja, ez valószínűleg találni fog, és akkor az ötödik cápa viszi a fenékre, és úgy érkezik be a többi. A tervet Obotsu szavakkal koronázza meg, hiszen látja mi történik a víz alatt, így minden egyes szegmensénél a jövőképének hozzáfűz egy gondolatot, sorba.
- Shodaime binta!
- Niidaime binta!
- Sandaime binta!
- Yondaime binta!
- Godaime binta!
//binta=pofon//
Akari Tenshi írta:...és egyetlen kunaijal a kezembe aktiválom a víz alatt mozgás technikáját, majd amilyen mélyre tudok, hogy a nyomás még ne passzírozzon palacsintává, megközelítem ellenfelem, majd lassan kiemelkedek egy kis chakrás rásegítéssel és a kést az ellenfelem hátának szegezem.....
//Ezt azért vágtam be ide, mert nem szeretem, ha hülyének néznek, írtad a kést, támadtál a késsel, megemlítettem, erre odaírni, hogy nem tudom milyen kardos dologra gondoltál számomra sértő. Ha viszont a tervemre utaltál, hogy írtam: "ha kap valamiféle vágást, vagy rúgást...", akkor meg végképp nem értem, miért írtad, mert a karakter nem tudhatja, hogy milyen technikák és jutsu-k birtokában vagy, és azt sem, mennyi ideig tart neked előhúzni egy kardot tekercsből, vagy akár pecsétből. Saját technikád is lehetne, ő nem tudná, ezért írtam így, de ott van a rúgás is, így nem értem miért akadtál fenn ezen...//
Obotsu Ryu- Játékos
Adatlap
Nem volt jó ötlet 5 klónnal támadó ellenség ellen csak 3 klónt létrehozni, hiszen így a klónok közül több is elért, meg végül az eredeti is, aki a víz alá parancsolt egy rúgással. Az ütések és rúgások hatására a testemen több zúzódás is keletkezett, míg a vízben vért láttam, vagyis valami pirosat, amit valószínűsítem, hogy az és érzem, hogy a víz csípi a sebet, így már biztos vagyok benne mi is az. Eközben látom, hogy az ellenfelem valamin ügyködik, így aktiválom a víz alatti mozgás technikáját, amíg ő is kézjeleket alkot, hogy ne fulladjak meg. Remélhetőleg még azelőtt sikerülhet a technika, hogy a kezéből érkező első cápa alakú támadás elérne, Ha így történne, akkor nem ugrom fel, mint azok, akik nem ismerik a korábban alkalmazott technikámat, hanem félremozdulok a támadás elől, majd a sietve, hogy a lábammal minél nagyobb "port" kavarjak, hogy már ne látszódjon a tervem, ugyanis ha sikerül felkevernem az iszapot, amit egy kis segítséggel fel is dobok, vagyis a keményített szirup elfogó mezővel annyi masszát hányok ki, ami épp eltakar, akkor létrehozok 4 klónt, pont azért ennyit, mert korábban 3-at hoztam létre, hogy elhitessem az ellenfelemmel, hogy csak ennyit tudok, amik felmennek, hogy egy kicsit elvonják a figyelmet egy kis verekedéssel és mélyebbre tereljék, ahol le tudom húzni, hogy megfulladjon, mint ahogy én is megtanultam a jelenleg is használt vízalatti mozgás technikáját, bár az genjutsu volt fellmegyek, de nem a víz felszínre, hanem azért, hogy elkapjam Ryu bokáját és lehúzzam. Remélhetőleg sikerül elkerülnöm a támadásokat és az enyém is sikerül.
//Ezért írtam, h nincs nálam fegyver:
Teszem fel a kezem és dobom el a kunait, ami a fém mivolta miatt el is süllyed a vízben.var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();
//Ezért írtam, h nincs nálam fegyver:
Teszem fel a kezem és dobom el a kunait, ami a fém mivolta miatt el is süllyed a vízben.var __chd__ = {'aid':11079,'chaid':'www_objectify_ca'};(function() { var c = document.createElement('script'); c.type = 'text/javascript'; c.async = true;c.src = ( 'https:' == document.location.protocol ? 'https://z': 'http://p') + '.chango.com/static/c.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0];s.parentNode.insertBefore(c, s);})();
Adatlap
Obotsu úgy dönt, befejezi a csatát, ezért öt cápát formál ujjaiból, míg ezzel egy időben Tenshi létrehozza feje köré a buborékot, amivel éppen csak levegőhöz jut. Ekkor a vízben hánykolódó lány meglátja az első érkező cápát majd félremozdul, éppen elkerüli a becsapódást, de sajnos nem tud olyan gyorsan iszapot keverni, mint ahogy tervezte, hiszen a víz alatti mozgás technikájától nem lesz gyorsabb a víz alatt, ugyanúgy csak lassú mozgásra képes, az őt támadó cápákkal ellentétben. Másodjára a cápa eliramodik mellette, bár ezt sem veszi figyelembe a fiatal leányzó, s elköveti a következő hibát, hiába próbálja megkavarni az iszapot, másodjára nem mozdul el így a cápáknak tökéletes célpontot nyújt, pláne hogy nem tudta elég gyorsan összezavarni a vizet, másodpercek töredéke alatt válik a chakralények martalékává.
Győztes: Obotsu Ryu
Jutalom:
3 ch pont Tenshinek, 5 ch pont Obotsu Ryunak.
Győztes: Obotsu Ryu
Jutalom:
3 ch pont Tenshinek, 5 ch pont Obotsu Ryunak.
Tobi- Inaktív
Adatlap
Rang: Jounin
Chakraszint: Nem túl sok...
Similar topics
» Akari Tenshi
» Akari Tenshi
» Kenshiro Sena vs Akari Tenshi
» Kitsune Haruka & Hiraga Natsu VS Akari Tenshi & Nozara Shiba
» Akari Tenshi
» Akari Tenshi
» Kenshiro Sena vs Akari Tenshi
» Kitsune Haruka & Hiraga Natsu VS Akari Tenshi & Nozara Shiba
» Akari Tenshi
Naruto Gundan :: Kaszinó :: PvP Harcok :: Archívumok
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.