Bayakoshi Yuukihime vs Gonsa Sasano - Ninja a Samurai ellen
3 posters
Naruto Gundan :: Kaszinó :: PvP Harcok :: Archívumok
1 / 1 oldal
Bayakoshi Yuukihime vs Gonsa Sasano - Ninja a Samurai ellen
Helyszín: Egy tavaszi zöldbe öltözött, pofás kis erdő, örökzöld és lombhullató fákkal egyaránt. Egy erdei föld út, amelytől nagyjából 30 méterre egy folyó csordogál. A nap magasan jár, néhány boldog bárányfelhő kúszik át az égen, jelezvén, hogy a viharfellegek a mai napon nem fognak előmászni. A fák és a cserjék zöldellnek, tavaszodik. A levegő hőmérséklete, nagyjából 18-20 Celsius-fok lehet. A madarak csicseregnek, megbeszélik az éjjel történteket. Az erdei út kissé sáros, a nem régen elolvadt hóból keletkezett víz eláztatta.
Na ez, pont az a munka volt, amelyre úgy öltöztem fel, mint egy ninja. Fekete, kezeslábast húztam magamra, a hozzáillő szandállal. Kilétemet egy az öltözékemhez, tökéletesen passzoló, fekete színű kámzsával fedtem el. Annak érdekében, hogy a kámzsa ne csússzon félre, fejpántommal rögzítettem, amelyet homlokomra kötöttem. Nálam volt övtáskám, három darab Kunaival és öt darab Shurikennel. Jobb combomra erősített shurikentartómban, pedig tíz darab Senbont tartottam, valamint egyetlen darab energia tablettát és egy darab füstbombát passzíroztam be. Ninjatomat, hátamra kötöttem a gyors elérés érdekében. Minden felszerelés nálam volt, végül még három méter hosszú drótomat is, a jobb karom alkarjára tekertem. Amióta megtanultam ezt a technikát, egyetlen konkrét küldetésről sem hiányozhatott. Remek cseleket lehetett vele kivitelezni, ezért úgy éreztem, hogy nem lenne elégséges nélküle a felkészültségem. Ezután indultam útnak, hogy elkapjam a samurait, akit Gonsa Sasanonak hívtak. A miértre nem kérdeztem rá, se arra, hogy ki akarja a vérét. Ezen információk nem tartoznak rám. Bőven elég volt, annyit tudnom, hogy ki a célszemély és hol akadhatok a nyomára. Nagyon sok időmbe és pénzembe telt, mire a Ronint be tudtam cserkészni egy erdőben. Így, semmi kedvem nem volt elszalasztani ezt az alkalmat. A föld út, mint olyan sáros volt, de a jó hír az volt, hogy csak ezen az útvonalon jöhet. Persze begázolhat a bozótba, de lévén samurairól van szó, akkor kénytelen lesz akadályozó körülmények között harcolni. Igazából nekem pont erre volt szükségem, hogy valamiképpen bezavarjam a bokrosba. Egyelőre azonban meg kell, hogy pillantsam. S lévén erdőről van szó, ezt egy alkalmas fáról készültem megtenni. Nem kellett sokat keresgélnem, hamar találtam egy kellő méretekkel rendelkező fát. Igazából egymás mellett több is volt, így kiválasztottam a legkisebbet. Elsőként azért, mert egyáltalán nem lehetett rajta teljes kényelemben kuporogni és várakozni. Ez ugyan okozhat némi nyűgöt, de ha tapasztalt ellenféllel állok szemben, akkor remélhetőleg előbb fog egy olyan fát kinézni lehetséges rejtekhelyemnek, ahol kényelmesen elférek. Különben sem szándékoztam sokáig a fán gubbasztani és nem onnan szándékoztam harcolni. Miután elhelyezkedtem a fán, nem kellett sokat várakoznom. A leírás alapján, a megfelelő férfi közeledett rejtekhelyemhez. Nagyjából negyven méterre lehetett, amikor a szükséges kézjeleket követően megjelent a rejtekhelyem alatt a bokrosban egy klón. A Bunshin no Jutsuval létrehozott klón ugyan véletlenül sem képviselt holmi hatalmas tűzerőt, egy samuraival szemben. Ezzel tökéletesen tisztában voltam, ugyanakkor a megtévesztéshez tökéletes eszköz. Áldom annak a nevét, aki kitalálta anno ezt a jutsut. A gondolatban közvetített utasítás úgy szólt, hogy a bokrokat és a talajszinten lévő árnyakat kihasználva, lopakodva közelítse meg Gonsat, majd amikor a férfi tíz méteren belül kerül hozzám, a rejtekéből hirtelen törjön elő. Így is lett. Én csendben gubbasztottam a fámon és eközben a klónom, hirtelen Gonsa előtt termett. S miközben kinyújtott ujjaival a férfire mutatott, rárivallt.
- Ne tovább balfácán, nincs kedvem a hulládat messzebb cipelni!
Förmedt rá, s igaz, ami igaz, női hangom nem tűnt túlzottan félelmetesnek, azért egy hirtelen előtörő shinobi, aki az életünk elvételével fenyegetőzik, egy samuraiba is bele tudja ültetni a harci frászt. S abban a pillanatban, amint megpillantom, hogy ellenfelem éppen válaszra nyitja száját, vagy éppen lesújt a Bunshinra, egy matt fekete, Senbon repül egyenesen a férfi mellkasa felé. Tíz méterről, jó eséllyel, még egy Senbonnal is eltalálom. Bár, ilyen távolságból, a becsapódás ereje csökken annyira, hogy az áldozatba való belefúródáson kívül, komolyabb sérülést nem okozhat, remek nyitánya lehet ennek a harcnak. De, ennyi erővel ki is védheti.
Bayakoshi Yuukihime- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 206
Re: Bayakoshi Yuukihime vs Gonsa Sasano - Ninja a Samurai ellen
Szamurájunk egy finom ebéd után kijött az étteremből és folytatta vándorútját, a kellemes napsütéses időben. A falut elhagyván egy kis erdei ösvényen sétált tovább, ugyan volt egy kis sár, de ez őt egy csöppet sem zavarta. Gyaloglás közben hősünk jókedvűen fütyörészett, mint aki jól végezte a dolgát.
~ Milyen kellemes és szép nap a mai, kellene egy jót szakézni! Hehe…~ gondolta magában, majd úgy jó öt perces gyaloglás után, hirtelen a semmiből feltűnt előtte egy feketébe öltözött alak, aki női hangon elkezdte őt fenyegetni. Gonza nem ijedt meg, vándorlása során nem egyszer került szembe shinobikkal, tudta mit kell tennie.
~ Na, ennyit a szakézésről….~ elégedetlenkedett magában, majd hirtelen lehasalt, miközben földet ért, hallotta, majd látta, ahogyan a mellette levő fába beleállt egy senbon. Ezt követően felállt és így szólt az előtte lévő alakhoz:
- Te vagy egy klón vagy, és az eredeti nindzsa a bokor mögül dobálózik a fogpiszkálóival, vagy Te vagy, az eredeti, de van még egy másik társad is. Miért is akarsz amúgy megölni? Mindegy is… nem kell rá válaszolnod, úgyis azt mondanád, hogy nem tudod és csak a küldetést, teljesíted. Rendben van! De ne gondold, hogy könnyű menet lesz! – mondta a ronin nyugodt hangnemben és határozottan, ám az utolsó mondatot kemény hangnemben, majdnem üvöltve mondta ki. Mondandója befejezése után azonnal kilőtte magát és kardjával a klónra támadt, ami füstté is vált.
- Ahogy sejtettem, egy klón. – mondta, majd felvett egy védekező beállást és tekintetével a fákat és bokrokat figyelte, mert sejtette, hogy a shinobi valahol a sűrűben lapul.
// Egy apró kis észrevétel. A karakterem neve nem Gonsa, hanem Gonza. De sebaj! //
~ Milyen kellemes és szép nap a mai, kellene egy jót szakézni! Hehe…~ gondolta magában, majd úgy jó öt perces gyaloglás után, hirtelen a semmiből feltűnt előtte egy feketébe öltözött alak, aki női hangon elkezdte őt fenyegetni. Gonza nem ijedt meg, vándorlása során nem egyszer került szembe shinobikkal, tudta mit kell tennie.
~ Na, ennyit a szakézésről….~ elégedetlenkedett magában, majd hirtelen lehasalt, miközben földet ért, hallotta, majd látta, ahogyan a mellette levő fába beleállt egy senbon. Ezt követően felállt és így szólt az előtte lévő alakhoz:
- Te vagy egy klón vagy, és az eredeti nindzsa a bokor mögül dobálózik a fogpiszkálóival, vagy Te vagy, az eredeti, de van még egy másik társad is. Miért is akarsz amúgy megölni? Mindegy is… nem kell rá válaszolnod, úgyis azt mondanád, hogy nem tudod és csak a küldetést, teljesíted. Rendben van! De ne gondold, hogy könnyű menet lesz! – mondta a ronin nyugodt hangnemben és határozottan, ám az utolsó mondatot kemény hangnemben, majdnem üvöltve mondta ki. Mondandója befejezése után azonnal kilőtte magát és kardjával a klónra támadt, ami füstté is vált.
- Ahogy sejtettem, egy klón. – mondta, majd felvett egy védekező beállást és tekintetével a fákat és bokrokat figyelte, mert sejtette, hogy a shinobi valahol a sűrűben lapul.
// Egy apró kis észrevétel. A karakterem neve nem Gonsa, hanem Gonza. De sebaj! //
A klónom ugyan bekrepált, de nem is vártam mást. Egy Bunshin képtelen komolyabb kárt okozni, viszont egy dolog kiderült. Képtelen a shinobikhoz hasonlóan, megkülönböztetni egy élő ninját, egy Bunshintól. Akkor ugyanis nem támadt volna dühödten a klónra. A Senbon elől, könnyedén kitért, ugyanakkor meglátásom szerint, eléggé életveszélyes stílusban közelítette meg a védekezés eme egyszerű formáját. Hiszen fogalma sem volt, hogy az előtte álló nem-e egy élő shinobi, aki arra vár, hogy ugrándozzon. Ez a manőver, ugyan megmentette az életét, de legközelebb a csatának itt vége is szakadt volna. Nem is értem, hogy miért nem dobok még egy Senbont bele a képébe, abban a pillanatban, amikor üvöltve rátámad a klónomra. Lényegtelen, aprócska kihágás, amely nem számít pár perccel hagytam csak tovább élni. A fa lombkoronájában rejtőzve, úgy tűnik, hogy egyelőre képtelen megtalálni, ami nagyon is jó pont. Az a tény, hogy védekező állást vesz fel, arra enged következtetnem, hogy egyelőre nem tudja, hogy mi tévő legyen. nos nekem számtalan ötletem támadt, hogy mit is kellene csinálnia. Elsőre az jut eszembe, hogy nyugodtan a kardjába dőlhetne. Nekem azonban van egy hatalmas meglepetésem a számára. Mivel több lehetséges fa is van az erdőbe, amelyen elbújhattam, nem aggódom amiatt, hogy tíz méterről, esetleg meghallja a hangomat. Először azonban néma csendben, négy darab Senbont csúsztatok overallom bal ujjának szövetébe, hogy bármikor előhúzhassam. Egyszerűen beletűzöm a ruhába. Miután ezzel készen vagyok, már pedig nem tart túl sokáig eme mozzanat, ellenfelem az előbb csengő női hangot hallhat, miközben én kézjeleket mutatok rejtekemben. Mivel nem ordítok, csak suttogok, kicsi az esélye, hogy kiszúrja, hogy pontosan hol vagyok. Ha mégis hallja, akkor a következőket fogja hallani.
- Kirigakure no jutsu!
A kézjelek elmutogatása után, az erdőre sűrű köd kezd leereszkedni. Amennyiben használták már ellene ezt a technikát, hát lehet elképzelése, hogy mi fog történni. Amennyiben nem, úgy igen komoly problémákba ütközhet a csata további részében. Az tény és való, hogy amennyiben valamit mocorgok, a köd elkezd felszállni, de addig még nagyon sok tű repülhet a ködben. Amint a köd eléggé leszállt ahhoz, hogy látását megzavarja s még kevésbé tudja eldönteni, hogy merre lehetek, egy Senbont küldök ellenfelem felé. A ködben nem láthatja, a Senbont, a lába alatt cuppogó sárból, a levelek és ágak recsegéséből, viszont megtudom állapítani, hogy merre mozog. Már amennyiben ki tud térni, a ködben szálló közel láthatatlan és hangtalan tű elől. Ez elől a támadás elől, nagyon nehéz kitérni. S ugyan az eldobott tű miatt a köd lassan elkezd felszállni, amíg nem tisztul ki az erdő a ködtől én mindaddig lesben rejtőző vadász vagyok. Ha eltalálom a tűvel ellenfelemet, a következő dobásaimmal várok. Akkor is, ha esetleg elvéteném, hiszen mozdulnia kell valamerre.
- Kirigakure no jutsu!
A kézjelek elmutogatása után, az erdőre sűrű köd kezd leereszkedni. Amennyiben használták már ellene ezt a technikát, hát lehet elképzelése, hogy mi fog történni. Amennyiben nem, úgy igen komoly problémákba ütközhet a csata további részében. Az tény és való, hogy amennyiben valamit mocorgok, a köd elkezd felszállni, de addig még nagyon sok tű repülhet a ködben. Amint a köd eléggé leszállt ahhoz, hogy látását megzavarja s még kevésbé tudja eldönteni, hogy merre lehetek, egy Senbont küldök ellenfelem felé. A ködben nem láthatja, a Senbont, a lába alatt cuppogó sárból, a levelek és ágak recsegéséből, viszont megtudom állapítani, hogy merre mozog. Már amennyiben ki tud térni, a ködben szálló közel láthatatlan és hangtalan tű elől. Ez elől a támadás elől, nagyon nehéz kitérni. S ugyan az eldobott tű miatt a köd lassan elkezd felszállni, amíg nem tisztul ki az erdő a ködtől én mindaddig lesben rejtőző vadász vagyok. Ha eltalálom a tűvel ellenfelemet, a következő dobásaimmal várok. Akkor is, ha esetleg elvéteném, hiszen mozdulnia kell valamerre.
Adatlap
Szamurájunk higgadtan figyel, alaposan végig kémleli, minden fának a lombkoronáját, nagyon jól tudja, hogy a nindzsák legtöbbször lesből támadnak, ráadásul távolsági fegyverekkel, minél nagyobb területet lefedve. Eközben kardját a magasba emeli és igen halkan így szól:
- Kiri Kyokumen - majd miután felvette a "Köd Állás"-t, a testében elkezd keringeni a chakra, erősen koncentrál, kis idő múlva meghall egy olyan hangfoszlányt, hogy: ".... no jutsu". Egyből sejtette, hogy ellenfele ninjutsut kíván bevetni ellene. Továbbra sem mozdult, hirtelen sűrű köd száll le, a látásviszonyok fokozatosan romlanak.
~ Óhh ... még testközelben soha sem tapasztaltam, de erről a ninjutsuról már hallottam, ez a Kirigakure-i shinobik, híres ködöt előteremtő technikája. Szóval akadályozod a látásomat. Rendben, viszont a ködtől te sem látsz engemet annyira jól. Most jön a shurikenzápor mi? ~ analizál és találgat szamurájunk magában, majd továbbra is elmozdulatlanul, irtó nagy sebességgel elkezdi pörgetni a kardját, a pörgetésközben körülötte a köd némileg felszáll, ugyan nem teljesen, de elég ahhoz, hogy észrevegye a felé repülő senbonokat, amiket ki is véd. Mivel erősen süt a nap a köd elkezd gyorsabban felszállni, valamint a kard pörgetésével keltett kisebb légáramlatok is kezdik a javítani a látásviszonyokat. A ronin továbbra is erősen figyel egyszer csak meglát az ágak között egy személynek a lábát, azonnal tudta, hogy ott van az ellenfele, ekkor szintén megszólal halkan:
- Hirameki! - majd teljes sebességgel száguld a shinobi felé. Gonzanak van egy olyan képessége ami a legtöbb szamurájnak nincsen, és ezzel megtudja lepni a nindzsákat, kitanulta a shinobiféle famászást. Ráadásul tanára nem más volt, mint a hírhedt Santan Ryu. Miközben száguld, kezd kirajzolódni az ellenfele kinézete, az időzítésre figyelve, az általa megfelelő pillanatban, a kard markolatával homlokon vágná ellenfelét, feltéve ha sikerül neki.
- Kiri Kyokumen - majd miután felvette a "Köd Állás"-t, a testében elkezd keringeni a chakra, erősen koncentrál, kis idő múlva meghall egy olyan hangfoszlányt, hogy: ".... no jutsu". Egyből sejtette, hogy ellenfele ninjutsut kíván bevetni ellene. Továbbra sem mozdult, hirtelen sűrű köd száll le, a látásviszonyok fokozatosan romlanak.
~ Óhh ... még testközelben soha sem tapasztaltam, de erről a ninjutsuról már hallottam, ez a Kirigakure-i shinobik, híres ködöt előteremtő technikája. Szóval akadályozod a látásomat. Rendben, viszont a ködtől te sem látsz engemet annyira jól. Most jön a shurikenzápor mi? ~ analizál és találgat szamurájunk magában, majd továbbra is elmozdulatlanul, irtó nagy sebességgel elkezdi pörgetni a kardját, a pörgetésközben körülötte a köd némileg felszáll, ugyan nem teljesen, de elég ahhoz, hogy észrevegye a felé repülő senbonokat, amiket ki is véd. Mivel erősen süt a nap a köd elkezd gyorsabban felszállni, valamint a kard pörgetésével keltett kisebb légáramlatok is kezdik a javítani a látásviszonyokat. A ronin továbbra is erősen figyel egyszer csak meglát az ágak között egy személynek a lábát, azonnal tudta, hogy ott van az ellenfele, ekkor szintén megszólal halkan:
- Hirameki! - majd teljes sebességgel száguld a shinobi felé. Gonzanak van egy olyan képessége ami a legtöbb szamurájnak nincsen, és ezzel megtudja lepni a nindzsákat, kitanulta a shinobiféle famászást. Ráadásul tanára nem más volt, mint a hírhedt Santan Ryu. Miközben száguld, kezd kirajzolódni az ellenfele kinézete, az időzítésre figyelve, az általa megfelelő pillanatban, a kard markolatával homlokon vágná ellenfelét, feltéve ha sikerül neki.
Alig száll le a köd, kard suhogást vélek hallani. Hm, ezek szerint máris használatba vette a kardját. A senbont ennek ellenére eldobom és meghallom, a fémes csengést. Tehát kivédte a támadásomat. Ezt jó tudni, hogy ilyen kis ügyes a szentem, de ettől ez még nagyon kevés lesz ellenem. Vannak még meglepetések a tarsolyomban. Nem kell sokat várnom, hogy léptei hangját meghalljam. A cuppanások sebességéből, pedig arra következtetek, hogy fut. Tehát kiszúrt. A kézjeleket elmutogatom és használatba veszem a Ninpou: Oboro Bunshin no Jutsut. A ködklón technika, ugyan képtelen a támadásra, de van egy nagyon jó kis meglepetése. Az ellenfél, könnyedén átesik rajta. A klón nem tud támadni és harcolni sem, de arra tökéletes, hogy tartózkodásomat elfedje, ellentámadóm elől. Így, amíg a klónom a helyemen tartózkodik, addig én hátrafelé leugrok a fáról. Fárassza csak magát azzal, hogy a klónomon átnyúlva, kardjának markolatával a fa törzsét csépeli. S mivel, ő fent van a fán, két senbont dobok felé, alulról. A lábait célzom, ezáltal nem képes a kardsuhogtatós technikát használni. Amíg azonban azzal foglalkozik, hogy a senbonokat kivédje vagy éppen kihúzgálja magából, újabb kézjeleket követően, kettő darab Bunshin jelenik meg. A fától, alig húsz méter távolságra állunk, egymástól öt méterre. Gyakorlatilag egy egyenlő oldalú háromszöget alkotva.
- Leszel szíves lemászni a fáról és végre meghalni?
Kérdezi az egyik Bunshinom, miközben kezébe veszi a Ninjatot. Persze, ő is csak egy klón, így veszélytelen. De ellenfelemnek ki kellett védenie három senbont, jó eséllyel most sem fogja tudni, hogy melyikünk az igazi és némi időt most is nyerek. Előbb utóbb ki fog fáradni. Én nem használtam túlzottan fárasztó technikákat s van egy energiatablettám is. Ráadásul, még számtalan fegyverrel rendelkezem, amit bevethetek ellene. Három senbont eldobtam, van még hat. S még rengeteg ügyes ötlet vár arra, hogy hidegre tegyem a krapekot. Kezdjük is mindjárt az elején. A tőlem bal oldalt álló Bunshin, megtörli a homlokát, mintha izzadna. A Jobb oldali Bunshin erősebben markolja a Nijatot s alig láthatóan, lassan támadásra készül. S én mit teszek? Úgy teszek, mintha egy használaton kívüli Bunshin lennék, amely semmi különös feladatot nem kapott és csak úgy létezik. Ellenfelemnek 33% esélye van arra, hogy hármunk közül megtalálja az igazit. Nehéz feladat s nem olyan könnyű a jó megoldást kitalálni. Lassan várok, fel kell mérnem, hogy ellenfelem mennyire van a csatatéren fejben és nem csak testben, meg ahogy ezek a marhák hiszik, lélekben.
- Leszel szíves lemászni a fáról és végre meghalni?
Kérdezi az egyik Bunshinom, miközben kezébe veszi a Ninjatot. Persze, ő is csak egy klón, így veszélytelen. De ellenfelemnek ki kellett védenie három senbont, jó eséllyel most sem fogja tudni, hogy melyikünk az igazi és némi időt most is nyerek. Előbb utóbb ki fog fáradni. Én nem használtam túlzottan fárasztó technikákat s van egy energiatablettám is. Ráadásul, még számtalan fegyverrel rendelkezem, amit bevethetek ellene. Három senbont eldobtam, van még hat. S még rengeteg ügyes ötlet vár arra, hogy hidegre tegyem a krapekot. Kezdjük is mindjárt az elején. A tőlem bal oldalt álló Bunshin, megtörli a homlokát, mintha izzadna. A Jobb oldali Bunshin erősebben markolja a Nijatot s alig láthatóan, lassan támadásra készül. S én mit teszek? Úgy teszek, mintha egy használaton kívüli Bunshin lennék, amely semmi különös feladatot nem kapott és csak úgy létezik. Ellenfelemnek 33% esélye van arra, hogy hármunk közül megtalálja az igazit. Nehéz feladat s nem olyan könnyű a jó megoldást kitalálni. Lassan várok, fel kell mérnem, hogy ellenfelem mennyire van a csatatéren fejben és nem csak testben, meg ahogy ezek a marhák hiszik, lélekben.
Adatlap
A ronin támadása nem sikerül, hiszen akit a katanája markolatával homlokon csapott az egy klón volt, amin ő át esett.
~ A francba, megint egy klón! ~ mérgelődött magában, majd véletlenül lenézett és látta, ahogyan repül felé két senbon egyiket kapkodva ki is védi, ám a másik beleállt a sípcsontjába. Szerencsére nem túl mélyen, szamurájunk kapott már súlyosabb sérüléseket is harcai során. Gyorsan átugrik egy másik ágra és kihúzza a senbont a lábából.
Ebben a pillanatban megszólal az egyik klón, azt kérdezvén, hogy hősünk nem jönne-e le a fáról.
- Te! Kinek mellei olyanok akár a feszített víztükör, akkor jövök le, mikor kedvem van! - szólal meg Gonza gúnyosan és elvigyorodva, direkt provokálva ezzel is a kunoichit, személyeskedő megjegyzésével. Kardforgatónk látja, hogy lent a földön három egyforma shinobi áll előtte.
Szépen lesétál a fáról és közeledik feléjük, menet közben előveszi a tanto-it.
~ Harmadjára nem fogsz megszívatni a klónjaiddal!~ gondolja magában, majd közelít a három egy helyben álló alak felé és így szól:
- Most ugye ki kell találnom ki az igazi, ugye? A nagyszájú kardját piszkáló az elterelés. - a tantoját a ninjatojáért hátranyúló lány felé hajítja, a tanto átmegy a klónon, majd menet közben folytatja a mondandóját - Aki a homlokát törölgeti jelezvén, hogy fáradt. Elhiteti az ellenséggel, hogy valódi, mert életszerű mozdulatokat végez ...- ismét egy tanto-t repít a klón felé, a kés átmegy rajta, majd megy az eredeti felé, és így szól - És itt a harmadik aki szobrozik, mintha csak idevetítenék, csakhogy ...- és azzal a lendülettel teljes sebességgel előreszökken és lándzsájával egy gyorsat az eredeti felé szúr. Ez egy gyors és erőteljes szúrás, ami ha betalál végzetes is lehet.
~ A francba, megint egy klón! ~ mérgelődött magában, majd véletlenül lenézett és látta, ahogyan repül felé két senbon egyiket kapkodva ki is védi, ám a másik beleállt a sípcsontjába. Szerencsére nem túl mélyen, szamurájunk kapott már súlyosabb sérüléseket is harcai során. Gyorsan átugrik egy másik ágra és kihúzza a senbont a lábából.
Ebben a pillanatban megszólal az egyik klón, azt kérdezvén, hogy hősünk nem jönne-e le a fáról.
- Te! Kinek mellei olyanok akár a feszített víztükör, akkor jövök le, mikor kedvem van! - szólal meg Gonza gúnyosan és elvigyorodva, direkt provokálva ezzel is a kunoichit, személyeskedő megjegyzésével. Kardforgatónk látja, hogy lent a földön három egyforma shinobi áll előtte.
Szépen lesétál a fáról és közeledik feléjük, menet közben előveszi a tanto-it.
~ Harmadjára nem fogsz megszívatni a klónjaiddal!~ gondolja magában, majd közelít a három egy helyben álló alak felé és így szól:
- Most ugye ki kell találnom ki az igazi, ugye? A nagyszájú kardját piszkáló az elterelés. - a tantoját a ninjatojáért hátranyúló lány felé hajítja, a tanto átmegy a klónon, majd menet közben folytatja a mondandóját - Aki a homlokát törölgeti jelezvén, hogy fáradt. Elhiteti az ellenséggel, hogy valódi, mert életszerű mozdulatokat végez ...- ismét egy tanto-t repít a klón felé, a kés átmegy rajta, majd megy az eredeti felé, és így szól - És itt a harmadik aki szobrozik, mintha csak idevetítenék, csakhogy ...- és azzal a lendülettel teljes sebességgel előreszökken és lándzsájával egy gyorsat az eredeti felé szúr. Ez egy gyors és erőteljes szúrás, ami ha betalál végzetes is lehet.
Nagyon gyenge sértésén, még csak el se vörösödök. Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyok egy férfi állom és nem zavar. Ez persze nem jelenti azt, hogy amint lehetőségem adódik, nem fogom letépni a tökeit, ennek a marhának. lassan elindul felénk, mármint felém és a három klón felé és elkezdi a klónokat ledobálni. Ez az, dobáld csak el a fegyvereidet, legalább most kimutatod a fogad fehérét. Egyre közelebb ér hozzám, én azonban folyamatosan készülök. Lassan és csendben, egy olyan mozdulattal, amely meg fogja lepni. Az előkészületek akkor kerülnek tetőpontra, amikor előveszi lándzsáját és felém szúr. Az előkészületekből semmit sem láthat, hiszen nem mozdulatokról van szó, hanem a chakra izmaimba való koncentrálásáról. A Shushin no Jutsu kiskorunktól az egyik legfőbb védekező technikánk. S bár a terep egyáltalán nem kedvező, én mindössze olyan rövid ideig kívánom használni, amíg a szúrás fő irányából, egyszerűen kilépek. De nem métereket teszek, mindössze húsz centit mozdulok el a dárda szúrásának irányából, majd jobbommal ráfogok az éppen mellettem elhaladó fegyverre. Azt talán nem is látja, hogy ruhám ujjából a ninja drót, egy kígyó sebességével tekeredik fel a lándzsájára. A drótot, egészen a karjáig szeretném feltekerni, ha sikerül a karját is fogságba ejtenem, akkor patt helyzetbe kerül. Pontosabban úgy néz ki a helyzet, hogy a drótom végigkúszik a lándzsán, majd megpróbál rátekeredni ellenfelem bal csuklójára, hiszen az van elől, elvégre ellenfelem jobb kezes. Siker esetén, szabad balommal, azonnal belenyúlok övtáskámba és két shurikent dobok a lekötözött Samurai felé. Így már sokkalta nehezebb dolga lesz kitérni egy ilyen támadás elől, hiszen bal keze az "enyém." A Shurikenekkel a mellkasát célzom, hiszen ez a legnagyobb felület, amelyet ilyen közelről el lehet találni. Ha a shurikenekkel is sikerül eltalálnom, a drót azonnal kiold és visszatekeredik jobb karomra, majd jobb lábamat tengelyként használva, előre lendülök, hogy balommal is megfoghassam a lándzsát s egy csavarással megpróbáljam kitekerni ellenfelem kezéből, hiszen feltehetően a mellkasába állt shurikenekkel lesz elfoglalva. S amennyiben a fegyvert is sikerült tőle elszednem, azt gyorsan megfordítom, hogy hegye legyen ellenfelem felé. Saját fegyverével fenyegetni egy samurait, na az ám a siker. Amennyiben a drótos csel nem sikerül és nem tudom a csuklójára feltekerni a drótot, akkor shurikenekkel sem támadom meg ilyen közelről. Viszont nem jelenti azt, hogy nem próbálom elszedni tőle a Yarit. A megszerzési kísérlet ugyan az, azzal a különbséggel, hogy amennyiben megszerzem a fegyverét, azzal egy gyors lábsöprést próbálok végrehajtani ellenfelem ellen. Bármelyik támadásommal is járok sikerrel, búgó, szerelmetes hangon szólalok meg.
- Idáig süllyedtek a Samuraiok? Sértéseket köpnek, miközben nem többek a vágómarháknál. Arra se lenne elég bátorságod, hogy sepukut hajts végre! Halj meg üvöltések közepette, vagy vess véget életednek csendben!
Mondom, majd a megszerzett fegyverrel, gyors és nem éppen túl erős szúrásokat indítok. Ezzel célom, sokkal inkább a több, kisebb sérülés okozása és ellenfelem kifárasztása.
- Idáig süllyedtek a Samuraiok? Sértéseket köpnek, miközben nem többek a vágómarháknál. Arra se lenne elég bátorságod, hogy sepukut hajts végre! Halj meg üvöltések közepette, vagy vess véget életednek csendben!
Mondom, majd a megszerzett fegyverrel, gyors és nem éppen túl erős szúrásokat indítok. Ezzel célom, sokkal inkább a több, kisebb sérülés okozása és ellenfelem kifárasztása.
Adatlap
A ronin lándzsával való szúrása valami oknál fogva nem sikerül, egyből ki is derül, hogy ő az eredeti és nem egy újabb klón. Ráadásul a lány rá is fog a lándzsa nyelére, ezt követően hősünk bal csuklója elkezd élesen feszülni. Szamurájunk látja, hogy be van drótozva a keze, azonban a jobb kezével gyorsan, a derekára kötött katanájához nyúl, és hirtelen félig ki is húzza a kardot a tokjából de csak addig míg a penge a mellkasáig ér, és abban a pillanatban blokkol két shurikent, majd a kardjával elvágja a drótot, amivel a csuklója meglett kötözve. Ám ekkor a lándzsa kiesik a kezéből, amit a kunoichi meg is fog. Mivel a lándzsa hegye a nindzsa felé néz ezért a lány megpróbálja átfordítani azt, hogy Gonzat támadhassa. Ekkor azonban hősünk elmosolyodik, ugyanis a shinobi egy valamire nem számított. Gonza annak a Sasano klánnak a tagja, akik a szamurájok lándzsavívó harcművészetét kifejlesztették, vagyis a ronin is kiváló mestere ennek a fegyvernek. Miközben a shinobi átfordítja a lándzsát, szamurájunk egyszerűen megfogja az egyik kezével a lándzsa nyelét, pont középen a lány két keze között. Miközben a lány két kézzel fogja a lándzsát, hősünk a lándzsa nyelénél fogva magához húzza ellenfelét, ezzel egy időben a másik kezében lévő katanaját a shinobi torkához szegezi. Majd így szól, válaszolva ezzel a lány előbbi mondanivalójára:
- Először is, sepukut nem hajtok végre. Az az arisztokrata piperkőc úri szamurájok ostoba tradíciója. Én számkivetett ronin vagyok, nem tartozok hűséggel senkihez, vagyis ha el is hibázok valamit, nem kötelező öngyilkosságot elkövetnem. Másrészt, mindig olyan fegyvert vegyél el az ellenfeledtől, amit Te magad is tudsz forgatni aranyom! Harmadrészt, nem szívesen ölök gyereket, de ha nem hagysz elmenni, akkor kosárba küldöm el a pici fejedet Kirigakure-ba. De egyébként nincs is kedvem harcolni. Miért vadászik rám a te falud?! Hiszen még sohasem jártam a Víz országában!- mondja Gonza, akinek már kezd nagyon elege lenni az egészből. Nem is érti az egészet és nem is szeret fölösleges harcokban részt venni. Amennyiben a lány ellentámadást indít, a kard könnyen elválaszthatja a fejét a testétől, ha sikerülne is kijönnie a fogásból, mindenféleképpen el kell engednie a yarit, szóval a fegyverek ismét a szamurájhoz kerülnek. Vajon hagyja a shinobi elmenni Gonzat?
- Először is, sepukut nem hajtok végre. Az az arisztokrata piperkőc úri szamurájok ostoba tradíciója. Én számkivetett ronin vagyok, nem tartozok hűséggel senkihez, vagyis ha el is hibázok valamit, nem kötelező öngyilkosságot elkövetnem. Másrészt, mindig olyan fegyvert vegyél el az ellenfeledtől, amit Te magad is tudsz forgatni aranyom! Harmadrészt, nem szívesen ölök gyereket, de ha nem hagysz elmenni, akkor kosárba küldöm el a pici fejedet Kirigakure-ba. De egyébként nincs is kedvem harcolni. Miért vadászik rám a te falud?! Hiszen még sohasem jártam a Víz országában!- mondja Gonza, akinek már kezd nagyon elege lenni az egészből. Nem is érti az egészet és nem is szeret fölösleges harcokban részt venni. Amennyiben a lány ellentámadást indít, a kard könnyen elválaszthatja a fejét a testétől, ha sikerülne is kijönnie a fogásból, mindenféleképpen el kell engednie a yarit, szóval a fegyverek ismét a szamurájhoz kerülnek. Vajon hagyja a shinobi elmenni Gonzat?
Kérésre zárom, illetve nyitom a kört:
Yuukihime kombinált támadása megkezdődött, Sasano hirtelen érzi a szorító érzést a karján, melytől enged a fegyver fogásán. Ekkor Yuukihime két shurikent hajít ellenfele felé, amely már a távolság, pontosabban a közelség miatt szinte lehetetlen elkerülni. Ám Sasano nem adja fel a harcot, gyors reflexeinek köszönhetően azonnal kardja felé nyúl, amelyet mellkasához húz, ezzel blokkolva a shurikenek egyikét. A kard szélessége miatt azonban ekkora távolságból nem volt képes a másikat is hárítani, így a mellkas és a váll közé fúródik a fegyver, ezzel megsebezve a szamurájt. Ekkor Yuukihime feloldja dróttechnikáját és megszerzi ellenfelétől a lándzsát.
Yuukihime és Sasano egymással szemben áll, Sasano mellkasában a shuriken ott kacsingat, ám ekkor a kirigakurei kunoichi újabb csapásokat mér, mégpedig a szamuráj fegyverével, amelyeket könnyedén háríthat katanája segítségével, természetesen ehhez hihetetlen nagy lelki erő kell és tűrőképesség, a mellkasából kiálló fegyver mélyre hatolt, nehéz kihúzni, a ruházaton lévő vérfolt pedig csak nő. Nagy bajban van a szamuráj, cselekednie kell, vagy talán tényleg a feladás az egyetlen megoldás?
Yuukihime
Chakra: 95°%
Állapot: 98% - fáradtság
Sasano
Chakra: 92%
Állapot: 80% - Szúrt seb a lábszáron, shuriken a mellkasban. Amennyiben nem intézkedsz hamar, négy kör múlva el is vérezhetsz.
//Sasano, szeretnélek megkérni, amennyiben megfejtesz egy technikát, vagy esetleg átlátsz egy trükkön, azt vagy részletesen írd le, miként láttál át rajta, ehhez a karaktered tudását kell használnod, tehát amit te tudsz, nem tudja a karaktered. Azonban nincs zseni karakter, aki másodpercek alatt képes elemezni és reagálni, ezen a szinten.
Valamint, egy korábbi körre visszatérve: A kirigakure technika az ország egy alap technikája, a használó, amíg nem végez komolyabb műveleteket, teljesen láthatatlanná válik, azonban ő tudja, merre keresse ellenfelét. Kardsuhintásokkal nem lehet megtisztítani magad előtt a ködöt. Illetve ha nem láttál a játéktéren egy technikát, addig nem ismerheted azt. Ha találkozott már a technikával, akkor pedig pontosan tudnia kell, miként is működik//
Yuukihime kombinált támadása megkezdődött, Sasano hirtelen érzi a szorító érzést a karján, melytől enged a fegyver fogásán. Ekkor Yuukihime két shurikent hajít ellenfele felé, amely már a távolság, pontosabban a közelség miatt szinte lehetetlen elkerülni. Ám Sasano nem adja fel a harcot, gyors reflexeinek köszönhetően azonnal kardja felé nyúl, amelyet mellkasához húz, ezzel blokkolva a shurikenek egyikét. A kard szélessége miatt azonban ekkora távolságból nem volt képes a másikat is hárítani, így a mellkas és a váll közé fúródik a fegyver, ezzel megsebezve a szamurájt. Ekkor Yuukihime feloldja dróttechnikáját és megszerzi ellenfelétől a lándzsát.
Yuukihime és Sasano egymással szemben áll, Sasano mellkasában a shuriken ott kacsingat, ám ekkor a kirigakurei kunoichi újabb csapásokat mér, mégpedig a szamuráj fegyverével, amelyeket könnyedén háríthat katanája segítségével, természetesen ehhez hihetetlen nagy lelki erő kell és tűrőképesség, a mellkasából kiálló fegyver mélyre hatolt, nehéz kihúzni, a ruházaton lévő vérfolt pedig csak nő. Nagy bajban van a szamuráj, cselekednie kell, vagy talán tényleg a feladás az egyetlen megoldás?
Yuukihime
Chakra: 95°%
Állapot: 98% - fáradtság
Sasano
Chakra: 92%
Állapot: 80% - Szúrt seb a lábszáron, shuriken a mellkasban. Amennyiben nem intézkedsz hamar, négy kör múlva el is vérezhetsz.
//Sasano, szeretnélek megkérni, amennyiben megfejtesz egy technikát, vagy esetleg átlátsz egy trükkön, azt vagy részletesen írd le, miként láttál át rajta, ehhez a karaktered tudását kell használnod, tehát amit te tudsz, nem tudja a karaktered. Azonban nincs zseni karakter, aki másodpercek alatt képes elemezni és reagálni, ezen a szinten.
Valamint, egy korábbi körre visszatérve: A kirigakure technika az ország egy alap technikája, a használó, amíg nem végez komolyabb műveleteket, teljesen láthatatlanná válik, azonban ő tudja, merre keresse ellenfelét. Kardsuhintásokkal nem lehet megtisztítani magad előtt a ködöt. Illetve ha nem láttál a játéktéren egy technikát, addig nem ismerheted azt. Ha találkozott már a technikával, akkor pedig pontosan tudnia kell, miként is működik//
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Szint: S
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Szamurájunk mellkasában egy shurikennel továbbra is próbál, harcolni ám érzi, hogy abszolút nincsen fölényben.
~ Ügyesebb a kis csaj, mint gondoltam! Nem szívesen szeretnék itt elpatkolni. De ha netán mégis sikerülne végeznem vele, akkor pedig üldözni fog Kirigakure összes shinobija. Nem ér nekem annyit ez a harc. Inkább vesztesként ugyan, de élve elmenekülök. ~ filozofál magában miközben kardjával blokkolja a kunoichi lándzsaszúrásait. Eközben kitépi a mellkasából a shurikent, fáj is neki, vicsorít is kínjában, majd a kitépett shurikent támadója felé dobja, aki ugyan nagy valószínűséggel könnyedén ki fog térni előle, ám miközben kitér, Gonza kirúgja a kezéből a lándzsát, miután yariját visszaszerezte, a lehető leggyorsabban befut a fák közé, futás közben elteszi a katanáját és előhúzza a chakraérzékeny nodachiját. A kardjába chakrát koncentrál, majd futás közben kidönti a fákat. A különböző irányokba kidőlő fák valószínűleg akadályozzák majd az üldözőjét abban, hogy utolérje hősünket. A ronin kirohan az erdőből, egy földútra, éppen elment előtte egy szekér ami nagy mennyiségű szalmát szállított. Szamurájunk fejest ugrik a szalmába, és ott elbújva, húzza meg magát.
// Köszönöm a játékot! //
~ Ügyesebb a kis csaj, mint gondoltam! Nem szívesen szeretnék itt elpatkolni. De ha netán mégis sikerülne végeznem vele, akkor pedig üldözni fog Kirigakure összes shinobija. Nem ér nekem annyit ez a harc. Inkább vesztesként ugyan, de élve elmenekülök. ~ filozofál magában miközben kardjával blokkolja a kunoichi lándzsaszúrásait. Eközben kitépi a mellkasából a shurikent, fáj is neki, vicsorít is kínjában, majd a kitépett shurikent támadója felé dobja, aki ugyan nagy valószínűséggel könnyedén ki fog térni előle, ám miközben kitér, Gonza kirúgja a kezéből a lándzsát, miután yariját visszaszerezte, a lehető leggyorsabban befut a fák közé, futás közben elteszi a katanáját és előhúzza a chakraérzékeny nodachiját. A kardjába chakrát koncentrál, majd futás közben kidönti a fákat. A különböző irányokba kidőlő fák valószínűleg akadályozzák majd az üldözőjét abban, hogy utolérje hősünket. A ronin kirohan az erdőből, egy földútra, éppen elment előtte egy szekér ami nagy mennyiségű szalmát szállított. Szamurájunk fejest ugrik a szalmába, és ott elbújva, húzza meg magát.
// Köszönöm a játékot! //
A hozzászólást Gonza Sasano összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Szer. Jan. 29 2014, 15:42-kor.
A játékot ezennel lezárom. A Győztes Yuukihime, mivel Sasano feladta a harcot, bölcs lépése az életét mentette meg.
A harcotok, bevallom, nagyon tetszett. A szintetekhez képest kihoztátok a maximumot, aktív, gyorsan pörgő, eseménydús játék volt. Gratulálok mind a kettőtöknek. Szép munka.
A jutalmazás pedig: Mivel mind a ketten C szinten vagytok, elértétek a maximumot, amely +7 chakra-t jelent, fejenként. Még egyszer gratulálok mindkettőtöknek.
A harcotok, bevallom, nagyon tetszett. A szintetekhez képest kihoztátok a maximumot, aktív, gyorsan pörgő, eseménydús játék volt. Gratulálok mind a kettőtöknek. Szép munka.
A jutalmazás pedig: Mivel mind a ketten C szinten vagytok, elértétek a maximumot, amely +7 chakra-t jelent, fejenként. Még egyszer gratulálok mindkettőtöknek.
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Szint: S
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Similar topics
» Sasano vs Kaito - Szamuráj a Bábmester ellen
» Bayakoshi Yuukihime vs Hitoshi no Minovara
» Bayakoshi Yuukihime vs Takeyanagi Tomoko
» Bayakoshi Yuukihime vs Daizo Tensei
» Bayakoshi Yuukihime vs Satsukitane
» Bayakoshi Yuukihime vs Hitoshi no Minovara
» Bayakoshi Yuukihime vs Takeyanagi Tomoko
» Bayakoshi Yuukihime vs Daizo Tensei
» Bayakoshi Yuukihime vs Satsukitane
Naruto Gundan :: Kaszinó :: PvP Harcok :: Archívumok
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.