Kenshiro Yori vs Kinshu
3 posters
Naruto Gundan :: Kaszinó :: PvP Harcok :: Archívumok
1 / 1 oldal
Kenshiro Yori vs Kinshu
A pálya az első reagban szerepeljen.
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Szint: S
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Re: Kenshiro Yori vs Kinshu
Nem élt a földön olyan ember aki ezt a kikötőt kellemesnek, akár otthoniasnak mondhatta volna, habár ez volt a Fű országának leggazdagabb kikötője. Az utcák foltosan, hanyagul voltak bekövezve. Minden utcában a frissen fogott halak illata, és repkedő éhes legyek rajai fogadták a nem idevalósi népeket. A megszokottnál is ragyogóbban sütött a mai napon az égi óriás csillag mely arany sugaraival látta el a kis kikötő falut. A tenger nyugodtan ringatta álomba a dokkokban horgonyzó hatalmas hajókat. A piacokon kiabáló és sertepertélő koldusok és kereskedők hangjától zengett az egész környék.
Az egyik bódénál egy fekete köpenyes férfi állt, hátán egy kaszával s kezében egy pénztől csilingelő erszény, melyet átnyújtott az árusnak aki pár az erdőkben jól ismert növényeket adott át. A fiú egy biccentéssel tovább állt s egy a tengerre néző nyugalmasabb hely felé vette irányát. Ott lekuporodott a földre, maga elé készített pár cédulát s azokra szórta a vásárolt anyagokat. Amint kezeit össze érintette a felhasznált anyagok a papírba merültek s lilás írások keretében olvadtak abba. Felállt s egy papírt húzott elő köpönyege zsebéből. Egy fickó képe volt rajta, alatta egy apró írás sorral:
„Ezen a képen látható férfi megtalálója; ( élve vagy holtan ) jutalomban részesül.”
A képről egy sötét hajú, és beesett zöld szemű, látszólag shinobi arcképe tekintett vissza rá. Kezében a papírral útnak indult a zajos kikötőben a férfi után kutatva.
Ha meg találod legalább a jutalomból fenn tudod tartani magad egy időre. De ha nem túl ember centrikus a férfi és nem adja át magát akkor lehet meggyűlik vele a bajod, ez a tekintet nem sok jót ígér!
- Megoldjuk, bízz bennem. - válaszolt a mély hang megállapítására barátságosan s folytatta útját a kikötő bűzlő utcáin.
Kenshiro Yori- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 852
Elosztható Taijutsu Pontok : 115
Állóképesség : 250 (C)
Erő : 152 (C)
Gyorsaság : 500 (A)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Adatlap
Rang: Kenshiro Vezető
Chakraszint: 875
Amióta kémkedést végzek a fű országában, a környéken megszaporodtak a plakátok ahol csak egy fantázia, vagy inkább egy fiktív rajz van rólam. Élve vagy holtan... Megvan az ára annak ha az ember a szabotőr szerepébe kerül, de hát háborús időkben nem válogathatunk a szerepekből. Ahogy a szokásos terepszemlémet végzem a csuklyámban sétálva az utcán egyszer csak megpillantok egy szintén csuklyás illetőt aki láthatólag még egy maszkot is visel. Éppen ebben a pillanatban tépett le egy plakátot tépett le a falról amin az én nevem szerepel. Ennek a fickónak törött a maszkja. Milyen idióta visel egy törött maszkot? Mire is jó a maszk? Elrejti a valódi énünket a világ elől, olyan mint egy védőpajzs. Néha hajlamosak vagyunk saját személyiséggel felruházni maszkjainkat, de ha azt vesszük a hétköznapokban mindenki maszkot visel és ezt csak otthon veszi le és csak azoknak az embereknek mutatja meg a valódi arcát akik megérdemlik. Egykor régen én is akartam maszkot de azok az idők elmúltak és megtanultam, hogy emelt fővel kell járnom a világban. Visszatérve a férfira, legalábbis a tartásából és a mozgásából erre következtettem, nem tűnt kispályásnak. Ahogy fölemelte a tekintetét szinte megfagyott köztünk a levegő.
Követtem a férfit aki az elhagyott dokkok felé vette az irányt. Biztos meg akarja húzni magát valamerre gondoltam magamban. Valahogy ki kéne szednem belőle, hogy miért akar engem elkapni, lehetr, hogy csak egy egyszerű fejvadász de az is lehet, hogy valami komolyabb személy akit a ki iktatásomra küldtek. Már hónapok óta végzem itt a munkámat ráadásul eredményesen. A kikötő forgalma jelentősen vissza esett amióta itt vagyok. Rendszerint csak a kikötőben süllyesztem el a hajókat de mostanában nem válogatok sem helyet sem módszert. A legutóbbi alkalommal például felgyújtottam egy kereskedő hajót. A célom szabotálni Kusagakure külkereskedelmét és utánpótlás vonalát.
Ahogy a férfi lelassított direkt hallhatóan leugrottam mögé.
- Hé te maszkos? Ki vagy és mit keresel itt ahol a madár sem jár? Minek neked az a plakát?
Követtem a férfit aki az elhagyott dokkok felé vette az irányt. Biztos meg akarja húzni magát valamerre gondoltam magamban. Valahogy ki kéne szednem belőle, hogy miért akar engem elkapni, lehetr, hogy csak egy egyszerű fejvadász de az is lehet, hogy valami komolyabb személy akit a ki iktatásomra küldtek. Már hónapok óta végzem itt a munkámat ráadásul eredményesen. A kikötő forgalma jelentősen vissza esett amióta itt vagyok. Rendszerint csak a kikötőben süllyesztem el a hajókat de mostanában nem válogatok sem helyet sem módszert. A legutóbbi alkalommal például felgyújtottam egy kereskedő hajót. A célom szabotálni Kusagakure külkereskedelmét és utánpótlás vonalát.
Ahogy a férfi lelassított direkt hallhatóan leugrottam mögé.
- Hé te maszkos? Ki vagy és mit keresel itt ahol a madár sem jár? Minek neked az a plakát?
Kinshu- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 150
Adatlap
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 825
A dokkokat egyre hűvösebb levegő járta át. A szél magával húzta a bódító illatokat és visszhangzó morajlásait. Yori kezében méregetve a célpont személyt fel-fel tekintett maga előtt az úton hátha megtalálja a férfit. Hirtelen hangos lábbeli kopogásra lett figyelmes a háta mögött. Az illető köpenyének suhogása, s ahogy felállt ruhájának felismerhető gyűrődő hangja némította el a zajos kikötőt.
Ez ő lesz fiú! Kösd fel a gatyád mert nem szórakozni jött..
- Azt egyből gondoltam.. - Fordult meg Yori s előtte állt a sötét hajú csuklyás, zöld szemei kirikítottak a csuklya árnyékából. Ellenfele vele egy magas lehetett, teste harcedzettnek, ruganyosnak és gyorsnak tűnt. Nem gondolta úgy, hogy most a kérdésekre megfelelő választ kellene adnia. Itt minden tettnek megfelelő mondandója lesz a terepen, és ezt mind a ketten jól tudták. Yori arcára egy enyhe félmosoly ült ki melyet csak a maszk által el nem takart szeméből vehetted ki. A fiú zsebébe nyúlt majd lassú léptekkel elindult a férfi felé. Zsebében egy füstbombát ragadott meg melyre ráhúzott két lila tekercset. Az a két bizonyos tekercs volt amiket nemrégiben töltött meg a piacon vásárolt erdei anyagokból. Lépteit egyre jobban szaporázta s előrántotta a felpecsételt füstbombát és célpontja elé vágta.
Ugye nem gondolod, hogy ezzel a pitiáner trükkel el is bánhatsz egy majdnem veled egyszintű shinobival? Használd az eszed ide több kell!
~ Azt majd még meglátjuk. ~ Fojtotta magába a szót. Kaszáját lepattintotta hátáról, maszkját félretolta arcán s gyorsan felcsatolta helyére légzőkészülékét s azzal vágódott be a körözött férfi felé a lila füstbe. Fegyverét körívben lendítette mely pengéje, mint kés a vajt szelte ketté maga előtt a mérgező gázt.
Ez ő lesz fiú! Kösd fel a gatyád mert nem szórakozni jött..
- Azt egyből gondoltam.. - Fordult meg Yori s előtte állt a sötét hajú csuklyás, zöld szemei kirikítottak a csuklya árnyékából. Ellenfele vele egy magas lehetett, teste harcedzettnek, ruganyosnak és gyorsnak tűnt. Nem gondolta úgy, hogy most a kérdésekre megfelelő választ kellene adnia. Itt minden tettnek megfelelő mondandója lesz a terepen, és ezt mind a ketten jól tudták. Yori arcára egy enyhe félmosoly ült ki melyet csak a maszk által el nem takart szeméből vehetted ki. A fiú zsebébe nyúlt majd lassú léptekkel elindult a férfi felé. Zsebében egy füstbombát ragadott meg melyre ráhúzott két lila tekercset. Az a két bizonyos tekercs volt amiket nemrégiben töltött meg a piacon vásárolt erdei anyagokból. Lépteit egyre jobban szaporázta s előrántotta a felpecsételt füstbombát és célpontja elé vágta.
Ugye nem gondolod, hogy ezzel a pitiáner trükkel el is bánhatsz egy majdnem veled egyszintű shinobival? Használd az eszed ide több kell!
~ Azt majd még meglátjuk. ~ Fojtotta magába a szót. Kaszáját lepattintotta hátáról, maszkját félretolta arcán s gyorsan felcsatolta helyére légzőkészülékét s azzal vágódott be a körözött férfi felé a lila füstbe. Fegyverét körívben lendítette mely pengéje, mint kés a vajt szelte ketté maga előtt a mérgező gázt.
Kenshiro Yori- Játékos
Adatlap
Meg van az előnye annak, ha az ember heves és letámadja az ellenfelét. Az egyik ilyen előny az, hogy az áldozatot ilyenkor inkább egy pillanatig a kétségbe esés fagyasztja le. Így történt ez velem is amint ellenfelem mindent elsöprő rohamba kezdett. Két füstbombával kezdődött a felvonás amik elől sikerült hátraugranom, de mégis egy pillanatra belélegeztem a füstöt és kezdtem úgy érezni, hogy felfordul a gyomrom. Taknyom nyálam egybefolyt még szerencse, hogy tényleg csak egy fél lélegzetet vettem az elrugaszkodás előtt. Nem tudom pontosan, hogy ez milyen méreg volt, de elérte a célját ha össze akart zavarni vele. Folyamatosan hátráltam és közben megpróbáltam koncentrálni a chakrámat. Közben megérkezett ellenfelem a füstön keresztül. A látásom már viszonylag helyre jött, annyira legalábbis, hogy lássam az iszonyatos méretű kaszát ahogy éppen készül elválasztani a fejemet a testemtől. Hátravetettem magam a földre, de még így sem sikerült teljesen kitérnem előle... Megkarcolta a homlokomat és levágta pár hajtincsemet. Most azonban rajtam volt a sor. Ahogy lefeküdtem a földre a kezemmel már löktem is magam vissza és így kerülök ellenfelem elé, probálom meglepni és nemes egyszerűséggel behúzok egyet, lehetőleg arra a felületre ahol nem védi maszk a fejét. Akár sikerül eltalálnom akár nem, meghátrálok és egy hosszabb ugrás után kézjeleket formálok. Most jön az én köröm.
- Ez szép volt, de most kösd fel a gatyád. - Miután befejeztem a kézjeleket veszek egy nagy levegőt. - Maendan! - A sötét füst gömb legalább egy hétszer hét méteres körben takar el mindent. Én kiugrom a füstből és létrehozok két füstklónt amiknek az a célja, hogy rátámadjanak ellenfelemre és eltereljék a figyelmét. Közben már elő is veszem a drótokat és várom, hogy valahol kibukkanjon a füstből ellenfelem. A meglepetés erejét kihasználva próbálom csapdába ejteni a drótokkal.
- Ez szép volt, de most kösd fel a gatyád. - Miután befejeztem a kézjeleket veszek egy nagy levegőt. - Maendan! - A sötét füst gömb legalább egy hétszer hét méteres körben takar el mindent. Én kiugrom a füstből és létrehozok két füstklónt amiknek az a célja, hogy rátámadjanak ellenfelemre és eltereljék a figyelmét. Közben már elő is veszem a drótokat és várom, hogy valahol kibukkanjon a füstből ellenfelem. A meglepetés erejét kihasználva próbálom csapdába ejteni a drótokkal.
Kinshu- Játékos
Adatlap
A küzdelem kezdte elnyerni igazi harci varázsát. A füstből kireppenve Yori kaszája szó szerint pár hajszál híján tévesztette el a célpont fejét. A férfi izzadva dőlt hátra majd látszólag nemes egyszerűséggel talpra is emelkedett majd öklével egy hatalmas ütést mért Yori arcára. A körözött személy végtagjai belerendültek az ütésbe mely szinte egy energiahullámként végigvonult szálkás testének minden pontján. A fiú a hirtelen ért arci ütéstől, enyhén megszédülve tántorgott vissza a háta mögött gomolygó mérges gáz vonaláig.
Nem teketóriázik a célpont ahogy elnézem. És meg mondtam, hogy valami hasznosabbat is kitalálhattál volna!
- Ne velem kiabálj inkább akkor te adj ötleteket ha ennyire jobban tudod.. - válaszolt útitársának halkan hogy ellenfele ne szúrjon ki semmi sunyi mozdulatot. Yori a szédülésből kirázta fejét majd ellenfelére emelte tekintetét aki már szorgosan gyártotta maga előtt a kézjeleket.
- Maendan! - szólalt meg mire egy sötét füstgömb jelent meg mely gyorsan terjeszkedve bekebelezte a fiút. A sötét füst annyira tömör hogyha ki nem lehet belőle látni, akkor valószínűleg ellenfele sem látja őt technikája belsejében.
Én nem fogok neked segíteni, de használd a józan eszed, valamit találj ki fiú!
Gyorsan futtatott végig magában pár elképzelést majd össze csapta kezeit.
- Bunshin no jutsu! - adta ki technikája vezényszavait mire megjelent mellette három klón melyeknek nem kellett további utasításokat adnia három irányba elindulva hagyták el a füstöt ahonnan látszódott, hogy az ellenfél pont szemben áll a füsttel és ők a sötétség három oldalán lyukadtak ki belőle egyikőjük pont szemben a férfival.
~ Hátha majd ez eltereli a figyelmét egy kis időre... ~ szakadt meg a gondolat menet amint két alakra lett figyelmes a füstben akik felé rontanak. Ellenfele kinézetével rendelkeztek de nem volt benne biztos hogy egyikőjük az igazi. Két kunai tőrt kapott elő s amint, szinte egy karnyújtásnyira kerültek tőle sikerült útjára bocsátania a két dobófegyvert egyenesen támadói felé.
Nem teketóriázik a célpont ahogy elnézem. És meg mondtam, hogy valami hasznosabbat is kitalálhattál volna!
- Ne velem kiabálj inkább akkor te adj ötleteket ha ennyire jobban tudod.. - válaszolt útitársának halkan hogy ellenfele ne szúrjon ki semmi sunyi mozdulatot. Yori a szédülésből kirázta fejét majd ellenfelére emelte tekintetét aki már szorgosan gyártotta maga előtt a kézjeleket.
- Maendan! - szólalt meg mire egy sötét füstgömb jelent meg mely gyorsan terjeszkedve bekebelezte a fiút. A sötét füst annyira tömör hogyha ki nem lehet belőle látni, akkor valószínűleg ellenfele sem látja őt technikája belsejében.
Én nem fogok neked segíteni, de használd a józan eszed, valamit találj ki fiú!
Gyorsan futtatott végig magában pár elképzelést majd össze csapta kezeit.
- Bunshin no jutsu! - adta ki technikája vezényszavait mire megjelent mellette három klón melyeknek nem kellett további utasításokat adnia három irányba elindulva hagyták el a füstöt ahonnan látszódott, hogy az ellenfél pont szemben áll a füsttel és ők a sötétség három oldalán lyukadtak ki belőle egyikőjük pont szemben a férfival.
~ Hátha majd ez eltereli a figyelmét egy kis időre... ~ szakadt meg a gondolat menet amint két alakra lett figyelmes a füstben akik felé rontanak. Ellenfele kinézetével rendelkeztek de nem volt benne biztos hogy egyikőjük az igazi. Két kunai tőrt kapott elő s amint, szinte egy karnyújtásnyira kerültek tőle sikerült útjára bocsátania a két dobófegyvert egyenesen támadói felé.
Kenshiro Yori- Játékos
Adatlap
Ahogy a füstból hirtelen kirongyolt a két ugyanolyan ellenfél tudtam, hogy klón technikával van dolgom. Közben hallottam a pukkanások, hogy a rögtönzött kollégák sikeresen összezavarták az ellenfelet legalábbis reméltem, hogy megtették a tatásukat. Kicsit hátrébb ugrottam és két shurikent dobtam a két klón felé. Legalábbis remélem, hogy klónok. Aztán előkaptam egy kunait és hozzácsatoltam egy robbanójegyzetet. Létrehoztam két füstklónt majd vettem egy nagy levegőt beléptünk a homály világba. Kicsit olyan volt mintha egy másik világba lennénk. Szerencsére én jobban tájékozódtam ebben a füstben mint áldozatom így a két klón azonnal el is indult feléd kicsit sréhen oldalról közelítve. Amint a klónok közel érnek hozzád szinte azonnal rád vetik magukat ezzel megpróbálnak összezavarni. Természetesen az első komolyabb ütés után füsté válnak, de egy elterelésnek tökéletes. A robbanójegyzetes kunait eldobom neked jobb oldalra majd a füst rejtekét kihasználva készítek mégegyet és eldobom a bal oldaladra majd az én támadásom következik. Kézjeleket mutogatok és közben visszaemlékszem szigorú iwagakurei tanáromra akitől ezt a jutsut tanultam. Amikor gyakoroltam egy vízesés mellett kellett gyakorolnom, hogy a hatás még jobb legyen és nem hiába. Sikerült olyan erős tűgolyókat produkálnom, hogy magam is meglepődtem. Ez most sem történik másképp. Amint elmutogatom a kézjeleket egy durván másfél szer másfél méteres Goukakyouu no jutsut indítok útnak a sűrű füstben. A technika mintha vágná maga előtt a füstöt úgy közeledik ellenfelem felé. Ha becsapódik talán még halálos is lehet. Ha megpróbálsz kitérni előle valamelyik irányba akkor felrobbantom a robbanójegyzeteket és remélhetőleg azzal sebezlek meg. A tervem készen áll a kivitelezés megtörtént lássuk mi a reakciód erre a támadásra. Én közben figyelem, hogy merre tudnék meglógni ha valami olyan erejű jutsuval támadnál vissza.
Kinshu- Játékos
Adatlap
A harcnak nem lett vége, kérésre mégis lezárnám.
Jutalmatok + 3 Chakra
Jutalmatok + 3 Chakra
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Similar topics
» Kenshiro Yori
» Akihiro Jaken és Kenshiro Yori - Az ostrom
» Kenshiro Karu Vs. Kenshiro Mirubi |Csak hogy Hajrá|
» Kazedando Soroshima Vs. Kenshiro Hanae & Kenshiro Mirubi
» Yuu vs Kinshu
» Akihiro Jaken és Kenshiro Yori - Az ostrom
» Kenshiro Karu Vs. Kenshiro Mirubi |Csak hogy Hajrá|
» Kazedando Soroshima Vs. Kenshiro Hanae & Kenshiro Mirubi
» Yuu vs Kinshu
Naruto Gundan :: Kaszinó :: PvP Harcok :: Archívumok
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.