Kérelmek a Ninja Tanács felé
+148
Uchiha Hideki
Uchiha Mayu
Uchiha Amaya
Fukashigi Hibiki
Ōtsutsuki Indra
Matsuda Aya
Hyuuga Junpei
Gamabunta
Gedo Mazo
Shibo
Djuka Ryusuke
Ebisu
Katana
Ageha, Yukiko
Juurin Kensei
Nashimaru Hina
Shikoku Naoki
Ten
Datara
Ginoo Yukizaki
Minovara Hitoshi
Yume
Hamacho Yoshitaro
Nashimaru Junohara
Misage
Sai
Yamanaka Inako
Jaiba Minamo
Nashimaru Shizu
Kushieda Unazaki Tessa
Kitsune Haruka
Hyuuga Ayako
Maito Gai
Hiroya
Ishihara Aki
Naito Kenji
Hirota Yukionna
Senshi Jakoutsu
Osumi Hiroto
Tatsuno Sizu
Monokūro Gouken
Hamada Fuyu
Kenshiro Shinju
Unazaki Ashura
Fujishima Hana
Hyuuga Hanabi
Sugomi Aoi
Kureiji Hanaro
Hoshizoku Kaito
Arashi Himiko
Naga Hikaru
Zawaki Hotaru
Matsuhito Shinroku
Yamato
Shiyaga Kayguro
Ayanokoji Nozomi
Kowarii Zion
Djuka Orimi
Aka Amire, Raizetsu
Yori
Hazukage Kurono
Uchiha Itachi
Wakizashi Yumi
Hyuuga Shakaku
Ootsutsuki Kaguya
Tensei Zento
Engyounogou Hakuryuuin
Tsuuzoku Tomoe
Gonza Sasano
Obake Kaito
Uchiha Kagami
Nishikawa Karasu
Lanmao
Hatake Kakashi
Shihouin Aki
Hisao
Inohara
Hakkyou Katsumi
Ago
Uzumaki Kushina
Djuka Benji
Uchiha Shigeri
Yonmare Abuso
Uchiha Obito
Ayanokoji Takashi
Kenshiro Izuna
Kenshiro Yori
Sharo Lu
Hidan
Kenshiro Karu
Hattori Arata
Terumi Mei
Shunsui
Senju Tobirama
Mezuri Ryu
Inuzuka Tsume
Hasegawa Zauki
Nashimaru Miuru
Hirano Reina
Kinshu
Amori Shuu
Bunjiro Hideaki
Akihiro Jaken
Akemura Senshi
Yagetsu
Nakahara Saki
Tsunomi Ai
Miyo Zerina
Masaru Ibuka
Amaken Yoshimitsu
Koreko Rui
Shikotou Sei
Masayo
Hyuuga Emiko
Tottori Shinko
Misaki Kiyoko
Djuka Kodomo
Hiromi Akio
Okisha Aiza
Doshiri Asuka
Hiyama Takeo
Ayokama Makoto
Isha Dansei
Kenshiro Erisa
Inugoya Yukinohana
Kagemare Kuzomi
Nara Akane
Djuka Ryuu
Uchiha Madara
Raiden
Katsumi Kawachi
Kenta Koizumo
Tairjuko Rikuno
Kaibutsu Hiroto
Korotsuki Kazeno
Yuu
Akira
Chen
Shimura Danzou
Vándor Kazunari
Suijin Benzaiten
Chikuma Gennosuke
Shiren
Jiraiya
Kusuki Eiko
Itanashi
Kamakiri Mogami
Deidara
152 posters
18 / 23 oldal
18 / 23 oldal • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23
Re: Kérelmek a Ninja Tanács felé
Tisztelt NT!
Szeretnék a színetek elé állni mindjárt nem egy, hanem két darab kérvénnyel. Ebből az egyik egy engedélyköteles, a második pedig egy moderátori kérvény lenne.
Engedélyköteles kérvény: Harmadik elem feloldása
Jakennél már régóta gondolkodtam a többi elem feloldásában. Sokáig eljátszadoztam mind az öt elem feloldásának a gondolatával, de végül arra jutottam, hogy tökéletesen elegendő egy darab elemnek a feloldása (legalábbis egyelőre ), ez pedig a Raiton lenne. Úgy gondolom, hogy már eléggé kihoztam a meglévő két elememből azt, amit ki lehetett belőle hozni, s ezzel jól kiegészítve az eddigieket egy új utat szeretnék megnyitni Jaken fejlődése előtt. Most hogy Jounin lett, még inkább szeretné gyarapítani a tudását, mert érzi, hogy sokkal nagyobb felelősség hárul rá, mint eddig bármikor. Már egy elfogadott stílusom is van, amelynek szerves részét képezi a Raiton, és mivel szeretném azt elkezdeni kijátszani, úgy gondoltam eljött a kérvény benyújtásának az ideje. Mindezek mellett tudnék miről ismét tanulásokat írni, mert már kissé sok lett a Katon technikákból
Második kérvényem tárgyát tartom egyébként érdekesebbnek a karakterem szempontjából.
Moderátori kérvény:
Kage Bunshin no Jutsu // Árnyékklón Technika
A használó képes létrehozni egy tökéletes másolatot önmagáról, a chakrája pedig egyenlően oszlik meg a létrehozott klónnal, de a klón és az eredeti test is képes regenerálódni, teljesen feltöltődni chakrával, ha van idejük vagy technikájuk rá. A klónt csak halálos sérüléssel, vagy a technika feloszlatásával lehet erőszakkal eltüntetni, egyébként egészen addig fennmarad, amíg a klónnak elég chakrája van, hogy fenntartsa a formáját, vagy a használó meg nem szünteti.
A klón eltűnésekor minden általa szerzett tapasztalat, élmény, érzet a létrehozójának tudomására kerül. Minden olyan fájdalom, kimerültség, megerőltetés, pedig, ami fennmaradt a klón megszűnésekor, úgyszintén a létrehozót sújtja. Ha a használó a Klónja közelében van (Maximum 300 Méter) akkor a klón által fel nem használt Chakra, valamint a klón által termelt chakra a használó eredeti testébe áramlik. A távolság kitolható akár 500-600 méterig is, ha a használó elegendő chakrával rendelkezik. HA viszont a chakra visszaáramlását akadályozza valami, (Távolság, Blokkoló Technika, Chakra Elnyelés) akkor a chakra nem tér vissza maradéktalanul a használóba és az is előfordulhat, hogy a klón teljes chakrakészlete elvész.
Chakraszint: 350
Besorolás: B
Megjegyzés: Maximum 5 Klón hozható létre a Sima Kage Bunshinnal
MODERÁTORI ENGEDÉLYKÖTELES!
Karakterem legfőbb indokai között a már fentebb említett is szerepel. Most, hogy Jounin lett, sokkal inkább készen kell állnia minden egyes szituációra. Az egész életét meghatározta az, hogy másoknak segíthessen és az otthonát, Konohát védelmezze. S bizony jött elő olyan szituáció, ahol azt kívánta, bárcsak ott lehetne egyszerre két helyen. Szerencséjére, erre tökéletes megoldás a Kage Bunshin no Jutsu. Ami pedig sokkal érdekesebbé teszi az egészet, hogy rengeteg potenciál rejlik az Árnyékklón technika és a Hiraishin kombinációjában, amit nem lennék rest kiaknázni. Mindezek mellett pedig nagyon árválkodik a saját jutsu listámon a szívós Iwa Kage Bunshin, és alig várja, hogy végre kijátszhassam
Szeretnék a színetek elé állni mindjárt nem egy, hanem két darab kérvénnyel. Ebből az egyik egy engedélyköteles, a második pedig egy moderátori kérvény lenne.
Engedélyköteles kérvény: Harmadik elem feloldása
Jakennél már régóta gondolkodtam a többi elem feloldásában. Sokáig eljátszadoztam mind az öt elem feloldásának a gondolatával, de végül arra jutottam, hogy tökéletesen elegendő egy darab elemnek a feloldása (legalábbis egyelőre ), ez pedig a Raiton lenne. Úgy gondolom, hogy már eléggé kihoztam a meglévő két elememből azt, amit ki lehetett belőle hozni, s ezzel jól kiegészítve az eddigieket egy új utat szeretnék megnyitni Jaken fejlődése előtt. Most hogy Jounin lett, még inkább szeretné gyarapítani a tudását, mert érzi, hogy sokkal nagyobb felelősség hárul rá, mint eddig bármikor. Már egy elfogadott stílusom is van, amelynek szerves részét képezi a Raiton, és mivel szeretném azt elkezdeni kijátszani, úgy gondoltam eljött a kérvény benyújtásának az ideje. Mindezek mellett tudnék miről ismét tanulásokat írni, mert már kissé sok lett a Katon technikákból
Második kérvényem tárgyát tartom egyébként érdekesebbnek a karakterem szempontjából.
Moderátori kérvény:
Kage Bunshin no Jutsu // Árnyékklón Technika
A használó képes létrehozni egy tökéletes másolatot önmagáról, a chakrája pedig egyenlően oszlik meg a létrehozott klónnal, de a klón és az eredeti test is képes regenerálódni, teljesen feltöltődni chakrával, ha van idejük vagy technikájuk rá. A klónt csak halálos sérüléssel, vagy a technika feloszlatásával lehet erőszakkal eltüntetni, egyébként egészen addig fennmarad, amíg a klónnak elég chakrája van, hogy fenntartsa a formáját, vagy a használó meg nem szünteti.
A klón eltűnésekor minden általa szerzett tapasztalat, élmény, érzet a létrehozójának tudomására kerül. Minden olyan fájdalom, kimerültség, megerőltetés, pedig, ami fennmaradt a klón megszűnésekor, úgyszintén a létrehozót sújtja. Ha a használó a Klónja közelében van (Maximum 300 Méter) akkor a klón által fel nem használt Chakra, valamint a klón által termelt chakra a használó eredeti testébe áramlik. A távolság kitolható akár 500-600 méterig is, ha a használó elegendő chakrával rendelkezik. HA viszont a chakra visszaáramlását akadályozza valami, (Távolság, Blokkoló Technika, Chakra Elnyelés) akkor a chakra nem tér vissza maradéktalanul a használóba és az is előfordulhat, hogy a klón teljes chakrakészlete elvész.
Chakraszint: 350
Besorolás: B
Megjegyzés: Maximum 5 Klón hozható létre a Sima Kage Bunshinnal
MODERÁTORI ENGEDÉLYKÖTELES!
Karakterem legfőbb indokai között a már fentebb említett is szerepel. Most, hogy Jounin lett, sokkal inkább készen kell állnia minden egyes szituációra. Az egész életét meghatározta az, hogy másoknak segíthessen és az otthonát, Konohát védelmezze. S bizony jött elő olyan szituáció, ahol azt kívánta, bárcsak ott lehetne egyszerre két helyen. Szerencséjére, erre tökéletes megoldás a Kage Bunshin no Jutsu. Ami pedig sokkal érdekesebbé teszi az egészet, hogy rengeteg potenciál rejlik az Árnyékklón technika és a Hiraishin kombinációjában, amit nem lennék rest kiaknázni. Mindezek mellett pedig nagyon árválkodik a saját jutsu listámon a szívós Iwa Kage Bunshin, és alig várja, hogy végre kijátszhassam
Akihiro Jaken- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2298
Elosztható Taijutsu Pontok : 0
Állóképesség : 800 (S)
Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)
Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin
Chakraszint: 1612
Szép estét!
Shizu: A Ninja tanács hosszasra nyúló tanácskozást követően arra az egyhangú döntésre jutott, hogy nem engedélyezi a karakter NJk-sítását. Főbb oka egy korábbi játékos példája, aki hasonlóképp tett, majd néhány évvel később vissza szerette volna kérni a karakterét, az elvétele azonban végleges döntése volt. Amennyiben a multik számára szeretnéd, illetve ihlethiányban szenvedsz, engedélyezzük a karakterek fagyasztását. Ezzel nem válnak njkvá, mégis, újabb multi indítására ad lehetőséget. A fagyasztott karakter feloldása azonban csak akkor lehetséges, ha az újabb multival együttesen is megfelel a szabályoknak. Ez a fagyasztás és a kérvényed nem kerül levonásra.
Jaken:
A Kage Bunshint engedélyezte a Ninja Tanács, a másik kérvényedhez még egy kis türelmi időt kérnénk.
Madara
Shizu: A Ninja tanács hosszasra nyúló tanácskozást követően arra az egyhangú döntésre jutott, hogy nem engedélyezi a karakter NJk-sítását. Főbb oka egy korábbi játékos példája, aki hasonlóképp tett, majd néhány évvel később vissza szerette volna kérni a karakterét, az elvétele azonban végleges döntése volt. Amennyiben a multik számára szeretnéd, illetve ihlethiányban szenvedsz, engedélyezzük a karakterek fagyasztását. Ezzel nem válnak njkvá, mégis, újabb multi indítására ad lehetőséget. A fagyasztott karakter feloldása azonban csak akkor lehetséges, ha az újabb multival együttesen is megfelel a szabályoknak. Ez a fagyasztás és a kérvényed nem kerül levonásra.
Jaken:
A Kage Bunshint engedélyezte a Ninja Tanács, a másik kérvényedhez még egy kis türelmi időt kérnénk.
Madara
Uchiha Madara- Kalandmester
- Specializálódás : Fegyverek || Ninjuu kódex
Adatlap
Szint: S
Rang: Legenda
Chakraszint: Az öt Kage erejénél is nagyobb+10
Tisztelt ninja tanács!
Sokáig gondolkodtam a karakter sorsán, volt időm, lévén jelenleg 3. hónapja keresek mesélőt sikertelenül, szeretném kérni, hogy ideiglenesen fagyasztanám a karaktert.
Indokok:
Nem szeretném és az előző kérvény alapján látom is, hogy a továbbiakban nem fogtok njk-sítani karaktert
3 hónapja keresek mesélőt, ez idő alatt 1 megígérte, hogy mesél, de úgy döntött, hogy amúgy sincs sokat az oldalon, így nem szeretne úja mesét kezdeni (Mei), 1 másik mesélő (Jiraiya) mondta, hogy írjak a félbeszakadt mesékbe és majd megoldja valahogy. Jelenleg Sai válaszára várok, hogy mi a terve.
Jelenleg multi tilalom van érvényben a részemre, így nem szeretnék újabb karaktert indítani, tehát nem ezért fagyasztanám a karaktert
Akira volt az első karakter, akit az oldalon alkottam, mégis azzal, hogy a karakter elvesztette a lényegét, mert a válaszra, hogy "Milyen szinten tud tai jutsut használni?" a mai napig is csak fél és elég homályos választ kaptam.
Igen, én akartam civillé tenni, de nem úgy, hogy a chakrája nélkül, nem mellesleg így nem igazán látom, hogy mit tudna csinálni, mert az oldalon gyakorlatilag nincs civil, még ha a szabályzat létezik rá.
Szerintem Akira sem találná meg a helyét a világban ismervén a ninjákat és az átélt borzalmakat nem lenne képes átlagos civilként élni. Jelenleg nem hogy a Hooldba nem tartozik, sem civilnek nem fogható fel, lévén valamikor ninaja volt, de mivel már nem tud chakrát sem használni, így ninjának sem mondható. Mégis akkor micsoda?
Sokáig gondolkodtam a karakter sorsán, volt időm, lévén jelenleg 3. hónapja keresek mesélőt sikertelenül, szeretném kérni, hogy ideiglenesen fagyasztanám a karaktert.
Indokok:
Nem szeretném és az előző kérvény alapján látom is, hogy a továbbiakban nem fogtok njk-sítani karaktert
3 hónapja keresek mesélőt, ez idő alatt 1 megígérte, hogy mesél, de úgy döntött, hogy amúgy sincs sokat az oldalon, így nem szeretne úja mesét kezdeni (Mei), 1 másik mesélő (Jiraiya) mondta, hogy írjak a félbeszakadt mesékbe és majd megoldja valahogy. Jelenleg Sai válaszára várok, hogy mi a terve.
Jelenleg multi tilalom van érvényben a részemre, így nem szeretnék újabb karaktert indítani, tehát nem ezért fagyasztanám a karaktert
Akira volt az első karakter, akit az oldalon alkottam, mégis azzal, hogy a karakter elvesztette a lényegét, mert a válaszra, hogy "Milyen szinten tud tai jutsut használni?" a mai napig is csak fél és elég homályos választ kaptam.
Igen, én akartam civillé tenni, de nem úgy, hogy a chakrája nélkül, nem mellesleg így nem igazán látom, hogy mit tudna csinálni, mert az oldalon gyakorlatilag nincs civil, még ha a szabályzat létezik rá.
Szerintem Akira sem találná meg a helyét a világban ismervén a ninjákat és az átélt borzalmakat nem lenne képes átlagos civilként élni. Jelenleg nem hogy a Hooldba nem tartozik, sem civilnek nem fogható fel, lévén valamikor ninaja volt, de mivel már nem tud chakrát sem használni, így ninjának sem mondható. Mégis akkor micsoda?
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)
Szép estét!
Kicsit sok kérdés merült fel, melyekre azt hittem, már választ kaptál. Ezért elnézésedet is kérem, összefoglalnám a jelenlegi helyzeted.
Akira pecsétje egy titkos technika, ami nem lelhető fel az oldal listájában, a leírást megígértük, dolgozunk sajna elég régóta rajta. A pecsét a karaktered teljes chakraállományát érinti, és zárja el, olyasmiként kell elképzelned a gyakorlatban, mint az Avatarban, amikor Amon elzárta az emberek képességeit. Benned van a chakra, de nem vagy képes sem mozgatni, sem a testeden kívül használni. Mintha az összes tenketsupontod le lenne zárva. Mivel a karaktered az eleje óta a taijutsura van építve javarészt, azért maradt meg egy olyasfajta kiskapu, ami engedélyezi számodra azon taijutsus képességeket, ahol a chakra csak erősítő, nem pedig létrehozó eleme a technikának (sorozás, dinamikus belépő, pusztakezes ütések, gouwan kisebb méretekben...). A civillé válást követően személy szerint azt hittem, elkezded a civil pályán kialakítani a hírneved és megcsinálod a Dojod, amit terveztél évekig.
Fagyaszthatod a karakteredet, ez a fajta fagyasztás kerüljön fel a karaktered aláírásába, feloldáshoz újabb kérvényt kell benyújtanod, ám nem vonok le emiatt kérvényt. A végleges fagyasztást erősítsd meg kérlek (A kérvény megerősítése)
Madara
Kicsit sok kérdés merült fel, melyekre azt hittem, már választ kaptál. Ezért elnézésedet is kérem, összefoglalnám a jelenlegi helyzeted.
Akira pecsétje egy titkos technika, ami nem lelhető fel az oldal listájában, a leírást megígértük, dolgozunk sajna elég régóta rajta. A pecsét a karaktered teljes chakraállományát érinti, és zárja el, olyasmiként kell elképzelned a gyakorlatban, mint az Avatarban, amikor Amon elzárta az emberek képességeit. Benned van a chakra, de nem vagy képes sem mozgatni, sem a testeden kívül használni. Mintha az összes tenketsupontod le lenne zárva. Mivel a karaktered az eleje óta a taijutsura van építve javarészt, azért maradt meg egy olyasfajta kiskapu, ami engedélyezi számodra azon taijutsus képességeket, ahol a chakra csak erősítő, nem pedig létrehozó eleme a technikának (sorozás, dinamikus belépő, pusztakezes ütések, gouwan kisebb méretekben...). A civillé válást követően személy szerint azt hittem, elkezded a civil pályán kialakítani a hírneved és megcsinálod a Dojod, amit terveztél évekig.
Fagyaszthatod a karakteredet, ez a fajta fagyasztás kerüljön fel a karaktered aláírásába, feloldáshoz újabb kérvényt kell benyújtanod, ám nem vonok le emiatt kérvényt. A végleges fagyasztást erősítsd meg kérlek (A kérvény megerősítése)
Madara
Adatlap
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat! Viszont így és Sai válaszposztja miatt a kérelmet szeretném visszavonni, ha nem probléma. Ha van aktív mesélőm, akkor igyekszem kiépíteni a korábban említett dojot.
Akira- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2192
Elosztható Taijutsu Pontok : 60
Erő : 646 (A)
Gyorsaság : 800 (S)
Pusztakezes Harc : 646 (A)
Adatlap
Chakraszint: 0 (1055)
Kedves NT!
Beszéltük már privátban, ott kaptam javaslatot erre a megoldásra, de szeretném hivatalossá tenni a kérelmem, miszerint egy karakterem - ha megfelel, bár civil, én ezt a karakterem jegelném, mert vele amúgy is megrekedtem, mivel összekötöttem a sorsát egy másik játékos karakterével, és ő eléggé inaktív ^^ - s helyette indítanék egy új shinobi karaktert, aki már létezik az oldalon egy szabad játék keretein belül, és a szívemhez nőtt ˇˇ'
Előre is köszönöm a kérelem elbírálását!
U.i.: amennyiben a civil karakter jegelése nem felelne meg, fel tudom még ajánlani második, B opcióként Shirogane Shiro karakterem (még ha fájna is érte a szívem xD)
Beszéltük már privátban, ott kaptam javaslatot erre a megoldásra, de szeretném hivatalossá tenni a kérelmem, miszerint egy karakterem - ha megfelel, bár civil, én ezt a karakterem jegelném, mert vele amúgy is megrekedtem, mivel összekötöttem a sorsát egy másik játékos karakterével, és ő eléggé inaktív ^^ - s helyette indítanék egy új shinobi karaktert, aki már létezik az oldalon egy szabad játék keretein belül, és a szívemhez nőtt ˇˇ'
Előre is köszönöm a kérelem elbírálását!
U.i.: amennyiben a civil karakter jegelése nem felelne meg, fel tudom még ajánlani második, B opcióként Shirogane Shiro karakterem (még ha fájna is érte a szívem xD)
Jaiba Minamo- Játékos
Adatlap
Szint: C
Rang: Szabómester
Chakraszint:
Tisztelt Ninja Tanács!
Hosszas gondolkodás után, eme kérvényemmel járulnék elétek:
A kérvényező karakter neve: Tatsuno Sizu
A kérvény típusa: Engedélyköteles.
A kérvény tárgya: Shikotsumyaku
A kérvény indokai: Egyik karakterem se rendelkezik komolyabb engedéllyel/kérvénnyel, azért mert nem érzem úgy, hogy bármelyik karakteremhez is illene. Azonban Sizu esetében, egyrészt ő a legharcközpontúbb karakterem, a körülmények és a története miatt ő rá is van kényszerítve a harcközpontúbb játékra (Gouken mentalitása és elvárásai -> másik felhasználó játékos karaktere); valamint tökéletesen hozzá illik ez a választott K.G. mert beleillik az előtörténetébe, a háttértörténetébe és a személyiségébe is. Továbbá, a jövőben is kitűnő alapot adna arra, hogy tovább fejlesszem a karakterem jellemét és motivációit.
A karakter indokai: Amikor a Kaguya klánt lemészárolták a Kirigakurei hadjáratukban, akkor a támadók közül egyedül Kimimaro maradt életben. A többi megmaradt túlélő, a klán női tagjaiból állt. Ők pedig elmenekültek a falujukból, mivel féltek, hogy megtorlásképp levadásszák őket.
Sizu felmenői így keletre menekültek a démonok országában és ott húzták meg magukat az elkövetkezendő időkben. A(z) –akkor fiatal- nagyanyja, terhesen érkezett oda, s végül a Démonok országában szülte meg gyermekét. A klán tagjai féltek attól, hogy őket is levadásszák azokban az időkben amikor a Yondaime Mizukage lemészároltattatott minden klán képességgel rendelkezőt; ezért teljes titokban tartották származásukat és a Kekkei Genkait. Sizu nagyajnyja beolvad Onigakure no Sato társadalmába... új életet kezdett, és igyekezett elfelejteni a múltját.
Sizu édesanyja már az országban született meg, s teljes tudatlanságban nevelkedett. Nem is nevelték chakra használatra. Az esélyét se adták meg a képesség felbukkanására. Nem volt ninja, de volt chakrája csupán sose volt képezve, ezért nem használt chakrát és nem tudott a képességről. Mikor felnőtt, egy az országban nemesebb családba házasították be. A férje egy samurai lett. Sizut ezt követően, a klán képesség teljes tudta nélkül nevelték shinobinak.
Mivel Sizu ninja létre nevelkedett, de nem tudott a benne rejlő képességről, így nem is tudta azt használni és feloldani. Ennél fogva ez mind idáig nem oldódott fel benne/ nem tudta használta. Azt azonban mindig is tudta, hogy a szervezete gyengébb, mint az átlagé - akárcsak Kimimaróé-, gyógyszerek nélkül könnyen ledönti a lábáról minden. Bőre hófehér, haja világos, azonban a vérhígulás miatt már nem hordoz magában minden klánbeli ismertetőjelet.
Képesség feloldása: A képesség kihasználatlanságának mellékhatása a betegeskedés (pl. nátha könnyű elkapása). A csontgyógyulása azonban gyorsabb volt régen is, ellenben immunrendszerével.
A feloldás egy erős érzelmi hatásra történne, ahol az erős érzelmek -pl. a düh- előhozza belőle a csont K.G.-t és innen, ebből fakadóan indulna ki a kutatás a képesség után. Így derülnének ki a dolgok a klánról és kezdené el szépen lassan használatba venni azt. Azonban, mivel a vérvonal hígult ezért nehezebben tudná használni mint egy egyenes ági leszármazott, Kimimaro szintjén pedig csupán S szinttől fölfelé.
A wikipédiás ismertető alapján készült leírást Jiraiyának elküldtem.
Köszönöm a rám szánt időtöket!^^
Hosszas gondolkodás után, eme kérvényemmel járulnék elétek:
A kérvényező karakter neve: Tatsuno Sizu
A kérvény típusa: Engedélyköteles.
A kérvény tárgya: Shikotsumyaku
A kérvény indokai: Egyik karakterem se rendelkezik komolyabb engedéllyel/kérvénnyel, azért mert nem érzem úgy, hogy bármelyik karakteremhez is illene. Azonban Sizu esetében, egyrészt ő a legharcközpontúbb karakterem, a körülmények és a története miatt ő rá is van kényszerítve a harcközpontúbb játékra (Gouken mentalitása és elvárásai -> másik felhasználó játékos karaktere); valamint tökéletesen hozzá illik ez a választott K.G. mert beleillik az előtörténetébe, a háttértörténetébe és a személyiségébe is. Továbbá, a jövőben is kitűnő alapot adna arra, hogy tovább fejlesszem a karakterem jellemét és motivációit.
A karakter indokai: Amikor a Kaguya klánt lemészárolták a Kirigakurei hadjáratukban, akkor a támadók közül egyedül Kimimaro maradt életben. A többi megmaradt túlélő, a klán női tagjaiból állt. Ők pedig elmenekültek a falujukból, mivel féltek, hogy megtorlásképp levadásszák őket.
Sizu felmenői így keletre menekültek a démonok országában és ott húzták meg magukat az elkövetkezendő időkben. A(z) –akkor fiatal- nagyanyja, terhesen érkezett oda, s végül a Démonok országában szülte meg gyermekét. A klán tagjai féltek attól, hogy őket is levadásszák azokban az időkben amikor a Yondaime Mizukage lemészároltattatott minden klán képességgel rendelkezőt; ezért teljes titokban tartották származásukat és a Kekkei Genkait. Sizu nagyajnyja beolvad Onigakure no Sato társadalmába... új életet kezdett, és igyekezett elfelejteni a múltját.
Sizu édesanyja már az országban született meg, s teljes tudatlanságban nevelkedett. Nem is nevelték chakra használatra. Az esélyét se adták meg a képesség felbukkanására. Nem volt ninja, de volt chakrája csupán sose volt képezve, ezért nem használt chakrát és nem tudott a képességről. Mikor felnőtt, egy az országban nemesebb családba házasították be. A férje egy samurai lett. Sizut ezt követően, a klán képesség teljes tudta nélkül nevelték shinobinak.
Mivel Sizu ninja létre nevelkedett, de nem tudott a benne rejlő képességről, így nem is tudta azt használni és feloldani. Ennél fogva ez mind idáig nem oldódott fel benne/ nem tudta használta. Azt azonban mindig is tudta, hogy a szervezete gyengébb, mint az átlagé - akárcsak Kimimaróé-, gyógyszerek nélkül könnyen ledönti a lábáról minden. Bőre hófehér, haja világos, azonban a vérhígulás miatt már nem hordoz magában minden klánbeli ismertetőjelet.
Képesség feloldása: A képesség kihasználatlanságának mellékhatása a betegeskedés (pl. nátha könnyű elkapása). A csontgyógyulása azonban gyorsabb volt régen is, ellenben immunrendszerével.
A feloldás egy erős érzelmi hatásra történne, ahol az erős érzelmek -pl. a düh- előhozza belőle a csont K.G.-t és innen, ebből fakadóan indulna ki a kutatás a képesség után. Így derülnének ki a dolgok a klánról és kezdené el szépen lassan használatba venni azt. Azonban, mivel a vérvonal hígult ezért nehezebben tudná használni mint egy egyenes ági leszármazott, Kimimaro szintjén pedig csupán S szinttől fölfelé.
A wikipédiás ismertető alapján készült leírást Jiraiyának elküldtem.
Köszönöm a rám szánt időtöket!^^
Tatsuno Sizu- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 507
Elosztható Taijutsu Pontok : 9
Állóképesség : 157 (C)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 200 (C)
Adatlap
Szint: B
Rang: Anchisukiru
Chakraszint: 460
Sizu, Minamo: Kérvényeitek a Ninja Tanács elé kerültek!
- Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt
Adatlap
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|
Tisztelt Ninja tanács!
Jó ideje nem tettem be kérvényt, de így újév elején gondoltam bepróbálkozom kettővel is, hátha.
1) kérvény
Kérvényező karakter neve: Katsumi Kawachi
Kérvény típusa: Moderátori engedélyköteles
Kérvény tárgya: Suika // hidratációs technika
kérvény indokai:
Két kérvényen is gondolkodtam, hogy beteszem. Első gondolatom, hogy először csak az egyiket teszem be, de úgy érzem, hogy a kezdődő szálak és a jelenleg futó kalandom során fontos lehet, hogy a karakterem minél erősebb legyen, valamint kirigakurei oinin létszámának csökkenése miatt, ezen hír alapján, a falunak szüksége van az utánpótlásra és a fiatalok erőssítésére, így arra jutottam, hogy beadom mind a két kérvényt.
Karakter indokai:
A karakter a kirigakurei oinin tagjaként egyre fontosabb tagja a falu történéseinek, valamint az ANBU és oinin egységek csökkenése miatt fontos, hogy erősödjön. A Suika a falu technikái közül hasonmló kultikus szintet ért el, mint a kirigakure no jutsu. Annyi különbséggel, hogy míg a kirigakure no jutsut szinte minden víz elemű ninja tudja, a Suika szintjéből adódóan sokkal ritkább képesség. Ha valaki megtanulja méltón hívhatja magát Kirigakure ninjának, valamint ha társ vagy ellenség látja a technikát, monumentaritását nem felejti el.
Megszezésének menete:
Mint a kirigakure oinin tagja valószínűleg nem lenne nehéz a karakternek mestert találni, aki megtaníthatja neki vagy legalább tud segíteni a megtanulásában. Megszerzése a jelenlegi kalandom után történne, Tobiramával való egyeztetés után.
2) kérvény
Kérvény tárgya: Ranton // Vihar elem
Kérvény indoka: A stílus az én felvetésemre és kérésemre lett kidolgozva és átalakítva.
Karakter indokai:
Mint oinin nem hátrány, hogy a karakter minél több technikát és stílust ismer. Ugyan a ranton alapvetően Kumogakuréből származik, mégis régen Kirigakurében rengeteg KG használó klán volt, így nem ritka a nyugvó örökösök száma. Sokat hallott a családjáról, sőt hallott is arról, hogy volt valami különleges képesség, ami öröklődött. Egyrészt sokat segítene a klánja megismerésében és a túlélési esélyeit is növelné, ha egy ilyen képesség kerülne a birtokába.
Megszerzésének menete:
Mesélővel egyeztetés után egy hosszabb folyamat részeként, ahol először egyáltalán kiderül, hogy képes feloldani ezt az elemet, később pedig használatát is.
Jó ideje nem tettem be kérvényt, de így újév elején gondoltam bepróbálkozom kettővel is, hátha.
1) kérvény
Kérvényező karakter neve: Katsumi Kawachi
Kérvény tárgya: Suika // hidratációs technika
kérvény indokai:
Két kérvényen is gondolkodtam, hogy beteszem. Első gondolatom, hogy először csak az egyiket teszem be, de úgy érzem, hogy a kezdődő szálak és a jelenleg futó kalandom során fontos lehet, hogy a karakterem minél erősebb legyen, valamint kirigakurei oinin létszámának csökkenése miatt, ezen hír alapján, a falunak szüksége van az utánpótlásra és a fiatalok erőssítésére, így arra jutottam, hogy beadom mind a két kérvényt.
Karakter indokai:
A karakter a kirigakurei oinin tagjaként egyre fontosabb tagja a falu történéseinek, valamint az ANBU és oinin egységek csökkenése miatt fontos, hogy erősödjön. A Suika a falu technikái közül hasonmló kultikus szintet ért el, mint a kirigakure no jutsu. Annyi különbséggel, hogy míg a kirigakure no jutsut szinte minden víz elemű ninja tudja, a Suika szintjéből adódóan sokkal ritkább képesség. Ha valaki megtanulja méltón hívhatja magát Kirigakure ninjának, valamint ha társ vagy ellenség látja a technikát, monumentaritását nem felejti el.
Megszezésének menete:
Mint a kirigakure oinin tagja valószínűleg nem lenne nehéz a karakternek mestert találni, aki megtaníthatja neki vagy legalább tud segíteni a megtanulásában. Megszerzése a jelenlegi kalandom után történne, Tobiramával való egyeztetés után.
2) kérvény
Kérvény tárgya: Ranton // Vihar elem
Kérvény indoka: A stílus az én felvetésemre és kérésemre lett kidolgozva és átalakítva.
Karakter indokai:
Mint oinin nem hátrány, hogy a karakter minél több technikát és stílust ismer. Ugyan a ranton alapvetően Kumogakuréből származik, mégis régen Kirigakurében rengeteg KG használó klán volt, így nem ritka a nyugvó örökösök száma. Sokat hallott a családjáról, sőt hallott is arról, hogy volt valami különleges képesség, ami öröklődött. Egyrészt sokat segítene a klánja megismerésében és a túlélési esélyeit is növelné, ha egy ilyen képesség kerülne a birtokába.
Megszerzésének menete:
Mesélővel egyeztetés után egy hosszabb folyamat részeként, ahol először egyáltalán kiderül, hogy képes feloldani ezt az elemet, később pedig használatát is.
Katsumi Kawachi- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1271
Erő : 300 (B)
Gyorsaság : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 571 (A)
Specializálódás : Kenjutsu
Adatlap
Rang: Oinin
Chakraszint: 1132
Kedves Tatsuno Sizu!
Kérvényedet a Ninja Tanács
elfogadta,
az alábbi indokok mentén:
- Szerepjátékod példaértékű
- Aktivitásod kiváló
- Karaktered jellemébe és koncepciójába a Shikotsumyaku megfelelően beilleszthető
Sok sikert kívánunk a Csont Ösvényén!
Kedves Katsumi Kawachi!
Kérelmed a Ninja Tanács elé került!
Mindenki mástól még egy kis türelmet kérnénk.
Kagami
Aamun tullen yö tarinansa kertoo
Lapsuuteni metsän, taivaan
Kaikuu se haikeus halki tän matkan
Aamun tullen yö tarinansa kertoo
Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion
- Jelenlegi kaland: A bánya titka
- Shiawase Zouo
- Jelenlegi kaland: Messzi földeken
- Hiroto Osumi, Gensai Hayato és Kenta Koizumo
- Titkok, melyeket őrzünk
- Nosaru Kyoya
- Teremtés
Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami- Kalandmester
- Specializálódás : Több éves posztok előkutatása
Adatlap
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka
Tisztelt Ninja Tanács!
Kissé rendhagyó kérvénnyel járulok ide, hogy hosszú kihagyás után, ismét belvethessem magam a Gundan életébe. Kalandomat, még Hidan alatt kezdtem meg, és néhány fröccs alatt megbeszéltük, hogyha netán ismét visszatérnék, akkor szívesen folytatná / befejezné a kalandot. Ugyan Hidan visszavonult már, de személyesen is biztosított róla, hogy az ajánlat még mindig áll. Ezert szeretném arra kérni a Ninja tanácsot, hogy engedélyezzék ezt a kalandot befejezni Hidan keze által, akár a mesélői profiljával, akár egy másik profillal, hogy így tudja megkeseríteni szegény ártatlan Ago életét
Köszönettel, tisztelettel:
Ago
Kissé rendhagyó kérvénnyel járulok ide, hogy hosszú kihagyás után, ismét belvethessem magam a Gundan életébe. Kalandomat, még Hidan alatt kezdtem meg, és néhány fröccs alatt megbeszéltük, hogyha netán ismét visszatérnék, akkor szívesen folytatná / befejezné a kalandot. Ugyan Hidan visszavonult már, de személyesen is biztosított róla, hogy az ajánlat még mindig áll. Ezert szeretném arra kérni a Ninja tanácsot, hogy engedélyezzék ezt a kalandot befejezni Hidan keze által, akár a mesélői profiljával, akár egy másik profillal, hogy így tudja megkeseríteni szegény ártatlan Ago életét
Köszönettel, tisztelettel:
Ago
Ago- Kalandmester
- Elosztott Taijutsu Pontok : 560
Elosztható Taijutsu Pontok : 15
Állóképesség : 200 (C)
Erő : 158 (D)
Gyorsaság : 301 (B)
Ügyesség/Reflex : 301 (B)
Pusztakezes Harc : 100 (E)
Adatlap
Rang: Bérgyilkos
Chakraszint: 455
Hát eljött ennek is a napja… eljött, pedig jóóóóóó sokáig halogattam az egyszer biztos xD De aminek el kell jönni-e az eljön egyszer. Tisztelt Ninja Tanács. Szeretném leadni Yoshimitsut, hogy egy új karaktert indíthassak. Akik ismernek, azok nagyon rég óta tudják, hogy Ryuu halála után, a háborús kalandok alatt fogságba került a kari, és azóta is ott tartózkodik IC, mivel nem került kijátszásra általam a játék. Ennek több oka is van, de a legnagyobb az… hogy egyszerűen elvesztettem az érdeklődésem a karikoncepció fölött. Sajnálatos, mivel sok terve volt vele, de egyszerűen túl körülményes és nehezen megvalósítható tervek voltak vele, melyek többségén nem segített, hogy sokszor keresgélnem kellett ki az éppen aktuális bábfelelős xD Mindenesetre nem ez volt az oka a döntésemnek, hanem az, hogy mostanra már egyáltalán nincs hangulatom a karihoz. Egyszerűen nem találom meg magamban a kari „hangját” és míg a többi, kevésbé használt karakteremnél bennem van a kényszer, hogy ismét nekiálljak írni velük, Yoshinál sajnálatos módon, ez egyáltalán nincs jelen. Így hát döntöttem és ez lett a végső döntés. Yoshi karim helyére azonban valamivel különlegesebb karaktert terveztem, így hát ezzel egy időben meg is pályázom a karaktert:
A karakter maga egy béka Ninjuu lenne, aki a béka faluból származna (mily meglepő ). Alapjáraton egy semleges jellem, aki hajlandó megidéződni másoknál, ha az adott személyt alkalmasnak találná. Alapjáraton egy elég makacs és komoly jellem, aki azonban jó barát tud lenni a bajban. Karikoncepcióról annyit kell tudni, hogy alapjáraton a békak közül a nyílméreg békák családjába tartozna, mely nyomán mérgére építi harcstílusát. Taijutsu és Suiton technikák kombinációjára épít, kimaxolva ezzel a képességeit, melyek bár kemény harcossá teszik, mivel azonban Ninjuuként nem tartozik hivatalosan egyik oldalhoz sem, így nem igazán hozza lázba egyik falu problémái sem, legalábbis míg fel nem keltik érdeklődését. Természetesen tud beszélni és beszél is ha akar, a kérdés tényleg az, hogy akar-e. Terveim szerint, ha nem célirányosan megidézik egy-egy kalandszálra társnak, akkor szabadon járja az útját valami érdekességet felkeresve magának. Egyelőre így ennyi röviden, remélem elfogadható a pályázat és tetszik az elgondolás
Köszönöttel… Yoshi
A karakter maga egy béka Ninjuu lenne, aki a béka faluból származna (mily meglepő ). Alapjáraton egy semleges jellem, aki hajlandó megidéződni másoknál, ha az adott személyt alkalmasnak találná. Alapjáraton egy elég makacs és komoly jellem, aki azonban jó barát tud lenni a bajban. Karikoncepcióról annyit kell tudni, hogy alapjáraton a békak közül a nyílméreg békák családjába tartozna, mely nyomán mérgére építi harcstílusát. Taijutsu és Suiton technikák kombinációjára épít, kimaxolva ezzel a képességeit, melyek bár kemény harcossá teszik, mivel azonban Ninjuuként nem tartozik hivatalosan egyik oldalhoz sem, így nem igazán hozza lázba egyik falu problémái sem, legalábbis míg fel nem keltik érdeklődését. Természetesen tud beszélni és beszél is ha akar, a kérdés tényleg az, hogy akar-e. Terveim szerint, ha nem célirányosan megidézik egy-egy kalandszálra társnak, akkor szabadon járja az útját valami érdekességet felkeresve magának. Egyelőre így ennyi röviden, remélem elfogadható a pályázat és tetszik az elgondolás
Köszönöttel… Yoshi
Amaken Yoshimitsu- Játékos
- Elosztható Taijutsu Pontok : 109
Adatlap
Rang: Vándor Ninja
Chakraszint: 391
Kérelmeitek az NT elé kerültek, türelmetek kérjük a döntésig ^^
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Rang: ANBU-Root
Chakraszint: mennyit rajzoljak?
Katsumi Kawachi!
A Ninja Tanács elfogadta a Suika no Jutsura irányuló kérvényedet. Oka, hogy a karakteredet már régóta a Suiton elemre építed, aktív tagja vagy az oldalnak, a karaktered képzetségéhez illik.
A Ninja Tanács elutasította a Rantonra irányuló kérvényedet. Oka, hogy első sorban kérnénk tőled egy szépen összerakott leírást, hiszen ez egyfajta törekvésre irányuló jelzés, hogy igazán akarod az engedélyt. Máskülönben, játszd ki hitelesen és szépen a Suika no Jutsut, melynek megszerzése és elsajátítása már önmagában egy nagy feladat. Szépen sorban. Kérvényeidért levonva mindkét engedély lehetőséged! A szabályzat értelmében nem vonhatunk kérvénylehetőséget, hiba korrigálva, elnézést érte! ~ Jiraiya 2020.02.12.
Jaiba Minamo!
A Ninja Tanács elfogadta a karaktered inaktiválására irányuló kérelmedet, melyre nem von le külön engedélyt. Oka a kiemelkedő munka, mellyel az oldalt gazdagítod. A karaktered a kiértesítés után inaktív státuszba kerül! Esetleges újraaktiválását a későbbiek során a Stafftól kérvényezheted.
Akihiro Jaken!
A Ninja Tanács elfogadta a harmadik elem feloldásra irányuló kérvényedet is azzal a feltétellel, hogy a Kage Bunshin elsajátítása után, mesélővel a játéktéren, egy szépen összerakott módszerrel oldhatjátok fel a harmadik elemedet. A módszert a karakterednek kell kitalálni, szretnénk látni, hogy miként jön rá, hogy melyik az a harmadik elem, amire fogékonyabb még a másik kettőn kívül. Látni szeretnénk azt, hogy mennyivel tudja nehezebben manipulálni az elemet, mint az elsődlegeset és így tovább.
Az elfogadás okai: Kiemelkedő aktivitás és nagy szerepvállalás a főtörténetszálakban!
Engedély levonva!
Ago!
A Ninja Tanács elfogadta a kérvényedet, mely ez esetben nem kerül engedélylevonásba! Kérlek értesítsd Nara Akanét is arról, hogy amennyiben szeretné, levezetheti neked a kalandot, melynek végén egy Staffot felkérve felírásra kerül számodra az Akane által megadott jutalmak.
AZ elfogadás indokai: Nem szeretnénk megfosztani sem Akanét sem pedig Téged a kidolgozott kaland élményétől, melyet valószínűleg az eredeti kiötlő tudna csak jól elmesélni.
A Ninja Tanács elfogadta a Suika no Jutsura irányuló kérvényedet. Oka, hogy a karakteredet már régóta a Suiton elemre építed, aktív tagja vagy az oldalnak, a karaktered képzetségéhez illik.
A Ninja Tanács elutasította a Rantonra irányuló kérvényedet. Oka, hogy első sorban kérnénk tőled egy szépen összerakott leírást, hiszen ez egyfajta törekvésre irányuló jelzés, hogy igazán akarod az engedélyt. Máskülönben, játszd ki hitelesen és szépen a Suika no Jutsut, melynek megszerzése és elsajátítása már önmagában egy nagy feladat. Szépen sorban.
Jaiba Minamo!
A Ninja Tanács elfogadta a karaktered inaktiválására irányuló kérelmedet, melyre nem von le külön engedélyt. Oka a kiemelkedő munka, mellyel az oldalt gazdagítod. A karaktered a kiértesítés után inaktív státuszba kerül! Esetleges újraaktiválását a későbbiek során a Stafftól kérvényezheted.
Akihiro Jaken!
A Ninja Tanács elfogadta a harmadik elem feloldásra irányuló kérvényedet is azzal a feltétellel, hogy a Kage Bunshin elsajátítása után, mesélővel a játéktéren, egy szépen összerakott módszerrel oldhatjátok fel a harmadik elemedet. A módszert a karakterednek kell kitalálni, szretnénk látni, hogy miként jön rá, hogy melyik az a harmadik elem, amire fogékonyabb még a másik kettőn kívül. Látni szeretnénk azt, hogy mennyivel tudja nehezebben manipulálni az elemet, mint az elsődlegeset és így tovább.
Az elfogadás okai: Kiemelkedő aktivitás és nagy szerepvállalás a főtörténetszálakban!
Engedély levonva!
Ago!
A Ninja Tanács elfogadta a kérvényedet, mely ez esetben nem kerül engedélylevonásba! Kérlek értesítsd Nara Akanét is arról, hogy amennyiben szeretné, levezetheti neked a kalandot, melynek végén egy Staffot felkérve felírásra kerül számodra az Akane által megadott jutalmak.
AZ elfogadás indokai: Nem szeretnénk megfosztani sem Akanét sem pedig Téged a kidolgozott kaland élményétől, melyet valószínűleg az eredeti kiötlő tudna csak jól elmesélni.
Adatlap
Tisztelt Ninja Tanács!
Megfogadva Sai tanácsát, ebbe a topicba járultam, mivel jelenleg nincs állandó mesélőm, viszont szeretnék engedélyt kérni valamivel kapcsolatban, amire mindjárt rátérek.
Mesélői engedélyköteles kérvény: Második elem feloldása
Kicsit előre szaladnék, mert direkt áttanulmányoztam az adatlapomat és a Katon jutsuk listája igen szegényes még, összesen 4 db, ha magát az elem feloldást nem számolom. Vagyis tisztában vagyok vele, jelenleg Tűz technikákat kéne megtanulnom a karakterrel, utána léphetnék tovább a második elemre. (Már ha Yamanaka klántagság mellé belefér még ez is plusz tápnak. )
Először mindenképpen szeretnék végigmenni a két fórumkalandon, amin részt veszek, nem rögtön gondoltam mellékszálon elindulni a megszerzés útján. Katon technikákat is szeretnék pluszban elsajátítani, mert ismerem a lépéseket, először azzal kell még jobban tisztában lennie a shinobinak. Alaposan szeretném átgondolni, melyik elemet szeretném a Katon mellé, ezért nem írtam még konkrétumot.
Illetve majd mesélőt is találnom kell, aki elvállal - már, ha pozitív elbírálásban részesül a kérvényem.
Megfogadva Sai tanácsát, ebbe a topicba járultam, mivel jelenleg nincs állandó mesélőm, viszont szeretnék engedélyt kérni valamivel kapcsolatban, amire mindjárt rátérek.
Mesélői engedélyköteles kérvény: Második elem feloldása
Kicsit előre szaladnék, mert direkt áttanulmányoztam az adatlapomat és a Katon jutsuk listája igen szegényes még, összesen 4 db, ha magát az elem feloldást nem számolom. Vagyis tisztában vagyok vele, jelenleg Tűz technikákat kéne megtanulnom a karakterrel, utána léphetnék tovább a második elemre. (Már ha Yamanaka klántagság mellé belefér még ez is plusz tápnak. )
Először mindenképpen szeretnék végigmenni a két fórumkalandon, amin részt veszek, nem rögtön gondoltam mellékszálon elindulni a megszerzés útján. Katon technikákat is szeretnék pluszban elsajátítani, mert ismerem a lépéseket, először azzal kell még jobban tisztában lennie a shinobinak. Alaposan szeretném átgondolni, melyik elemet szeretném a Katon mellé, ezért nem írtam még konkrétumot.
Illetve majd mesélőt is találnom kell, aki elvállal - már, ha pozitív elbírálásban részesül a kérvényem.
Yamanaka Inako- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 893
Állóképesség : 470 (B)
Erő : 360 (B)
Gyorsaság : 673 (A)
Ügyesség/Reflex : 500 (A)
Pusztakezes Harc : 390 (B)
Adatlap
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 825
Kedves Yoshimitsu!
A ninjuu karakterre vonatkozó kérvényed elfogadtuk.
Kedves Inako!
A kérelmed betettem szavazásra
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Tisztelt NT!
Végre eljött az idő arra is, hogy leadjam az első kérvényemet. Gondolkodtam, hogy erre, vagy majd 5 chpont szerzése után a hachimonra adjam-e le, de egyelőre nem érzem úgy, hogy a hachimonhoz elég képzett taijutsus lenne a karakterem, így inkább ezzel próbálkozok.
A kérvényező karakter neve: Misage
A kérvény típusa: Moderátori engedélyköteles
A kérvény tárgya: Kage bunshin no jutsu // Árnyékklón technika
A kérvény indokai: Úgy érzem, hogy jó szerepjátszási lehetőség lenne, ha imádnivaló karakteremből - akiből még egy is sok - hirtelen több lenne. Misage nem híve a sajátján kívül egy csapatnak sem, és egy szóló harcosnak ki lehetne jobb társa, mint saját maga? Ráadásul a kétszemélyes taijutsu technikákat is végre tudná így hajtani egyedül. A jövőben szeretném kérvényezni a 8 kaput, és annak a gyakorlásához is tökéletes lenne ez a technika, elvégre ha a klón csinálja, akkor az nem károsítja a karakteremet. Bár messze nem mondanám magam a legaktívabbnak, de évek óta visszatalálok az oldalra több kisebb és pár nagyobb kihagyás után is, bővítményekből pedig több kisregényt is írtam, így arcátlanul legalább azt ki merném jelenteni, hogy fórumhű vagyok.Mindenkinek van, és én se akarok kimaradni. Még az a síkhülye Naruto is megtanulta, akkor az én zseni karimnak miért ne menne?
A karakter indokai: Misage lusta, és szinte bármit megtenne, hogy valaki más végezze el helyette a számára nem olyan fontos feladatokat. Erre pedig a legjobb választás egy kage bunshin, aki megteszi azt, amihez a karakternek nincs kedve. Ezen kívül egy klón tökéletes edzőtárs is lenne neki, és mint fentebb említettem, a többszemélyes technikákat is meg tudná valósítani egyedül. Ezzel a jutsuval nem kéne idegeskednie, hogy szerinte hozzá nem értőre bíz valami feladatot, hanem csinálhatná ő maga - már ha elég fontos ahhoz, hogy megcsinálja.
A kérvény megszerzésének tervezete:A fél falu ismeri, csak nem lehet olyan nehéz találni valakit, aki megtanítja. Konoha jounin szintű ninjái közül a legtöbb - és sok chuunin is - rendelkezik ezzel a technikával. Misage mestere és nevelőapja is jouinok, így nagy ismeretséggel rendelkeznek (és szintén tudnak kage bunshint használni), így nekik hála könnyű mentort találni. És bár sokan nem tanítanának meg egy ilyen jutsut egy geninnek, de a fent említett kettő legalább annyira szereti figyelmen kívül hagyni a szabályokat, mint Misage.
Végre eljött az idő arra is, hogy leadjam az első kérvényemet. Gondolkodtam, hogy erre, vagy majd 5 chpont szerzése után a hachimonra adjam-e le, de egyelőre nem érzem úgy, hogy a hachimonhoz elég képzett taijutsus lenne a karakterem, így inkább ezzel próbálkozok.
A kérvényező karakter neve: Misage
A kérvény típusa: Moderátori engedélyköteles
A kérvény tárgya: Kage bunshin no jutsu // Árnyékklón technika
A kérvény indokai: Úgy érzem, hogy jó szerepjátszási lehetőség lenne, ha imádnivaló karakteremből - akiből még egy is sok - hirtelen több lenne. Misage nem híve a sajátján kívül egy csapatnak sem, és egy szóló harcosnak ki lehetne jobb társa, mint saját maga? Ráadásul a kétszemélyes taijutsu technikákat is végre tudná így hajtani egyedül. A jövőben szeretném kérvényezni a 8 kaput, és annak a gyakorlásához is tökéletes lenne ez a technika, elvégre ha a klón csinálja, akkor az nem károsítja a karakteremet. Bár messze nem mondanám magam a legaktívabbnak, de évek óta visszatalálok az oldalra több kisebb és pár nagyobb kihagyás után is, bővítményekből pedig több kisregényt is írtam, így arcátlanul legalább azt ki merném jelenteni, hogy fórumhű vagyok.
A karakter indokai: Misage lusta, és szinte bármit megtenne, hogy valaki más végezze el helyette a számára nem olyan fontos feladatokat. Erre pedig a legjobb választás egy kage bunshin, aki megteszi azt, amihez a karakternek nincs kedve. Ezen kívül egy klón tökéletes edzőtárs is lenne neki, és mint fentebb említettem, a többszemélyes technikákat is meg tudná valósítani egyedül. Ezzel a jutsuval nem kéne idegeskednie, hogy szerinte hozzá nem értőre bíz valami feladatot, hanem csinálhatná ő maga - már ha elég fontos ahhoz, hogy megcsinálja.
A kérvény megszerzésének tervezete:
Misage- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1214
Állóképesség : 300 (B)
Erő : 150 (C) - Súlyok nélkül: 300 (B)
Gyorsaság : 500 (A) - Súlyok nélkül: 800 (S)
Ügyesség/Reflex : 764 (A)
Pusztakezes Harc : 300 (B)
Adatlap
Szint: A
Rang: Tokubetsu Jounin
Chakraszint: 734
Kedves Misage!
A kérvényed az NT elé került.
Kedves Inako!
Az NT engedélyezi számodra a 2. elem feloldását.
A kérvényed az NT elé került.
Kedves Inako!
Az NT engedélyezi számodra a 2. elem feloldását.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Üdv!
Karakterem első kérvényével állítottam most ide, de lássuk miről is van szó.
Kérvényező karakter neve: Nashimaru Junohara
Kérvénytípusa: Engedélyes
Kérvény tárgya: Ketsuryugan
Ugyan sokat nem játszottam még a karakterrel, azonban határozott tervekkel lett megkreálva, mely egyet jelent a klán jövőbeli vezérszerepének átvállalásával. A klán maga pedig szerintem kiált egy genjutsu használóért, ki a betegebbnél betegebb, vagy épp aprólékosan kitalált, pszichológiai értelemben leépítő illúziókat kelthet. Ebben pedig tagadhatatlanul nagy segítség volna a Vérszem, mely erős genjutsukra is képes többek között. Illetve a KG szinte megalapozná a klánbéli presztízst, s tagadhatatlanul kikövezné az utat számára. A képesség a klán vértechinkáit is más szintre emelheti. Amellett, hogy biztosítaná a folyamatos vérellátást a technikákhoz, egy teljesen más szintet nyitna meg már a kezdetektől. A karakterem a klánban enyhén ritka példány. A normálisabbak közé tartozik, nem barbár, s őrültsége sem abban merül ki, hogy mindent megöl, ami mozog. Önmagára egy emberek által nevelt démonként, egy bűnös lélekként tekint, kire a pokol tüze vár. Feltett célja klánjának reformálása, hogy összeszedje őket, hogy egy tényleges klánt alkosson belőlük, s megszüntesse őket csürheként létezni. Ehhez viszont fel kell magára hívnia a figyelmet, s nem csak klánjáét, de falujáét is, s ki kell vívnia bizalmuk, hogy "engedélyezzék" ha egyszer sikerül átvennie a klánvezér szerepét. Így jól látható, hogy sok dolog van, ami végett ez a szem többet jelentene, mint egy kekkei genkai amit birtokolhat, vagy egy plusz képesség, amit felírhatok az adatlapjára. Persze előny lenne, s élvezném kijátszani, ám ezen túlmutat kérvényem miértje. Továbbá szeretném megemlíteni, hogy a klán maga is közel áll a képességhez, mivel az alapító, nevezetesen Miuru által kitalált módon hamarabb is láthattuk, mint az Anime képkockáin, így a család ezt kapta válaszképp, hogy igazoltan közelebb áll a ketsuryugan-hoz, mint bárki más. Ez nem egy felhánytorgatás, csupán tisztában vagyok azzal, hogy mit kérek, s mit is ér ez a Kekkei Genkai. A szem kijátszásának körülményeire ugyan volna tervem, ám teljesen fejet hajtok az NT akarata előtt, ha úgy gondolná, hogy bizonyos helyzet lenne erre csak alkalmas, vagy egy megadott chakraszint. A szem képességei erősek, de nem fedhetetlenek, s úgy vélem, hogy ha arra kerülne a sor, képes lennék kijátszani használatát, ahogy korábban azt már megmutattam egy másik, nagyon ritka KG-nál a főkarakterem esetében.
Válaszotok előre is köszönöm.
Karakterem első kérvényével állítottam most ide, de lássuk miről is van szó.
Kérvényező karakter neve: Nashimaru Junohara
Kérvénytípusa: Engedélyes
Kérvény tárgya: Ketsuryugan
Ugyan sokat nem játszottam még a karakterrel, azonban határozott tervekkel lett megkreálva, mely egyet jelent a klán jövőbeli vezérszerepének átvállalásával. A klán maga pedig szerintem kiált egy genjutsu használóért, ki a betegebbnél betegebb, vagy épp aprólékosan kitalált, pszichológiai értelemben leépítő illúziókat kelthet. Ebben pedig tagadhatatlanul nagy segítség volna a Vérszem, mely erős genjutsukra is képes többek között. Illetve a KG szinte megalapozná a klánbéli presztízst, s tagadhatatlanul kikövezné az utat számára. A képesség a klán vértechinkáit is más szintre emelheti. Amellett, hogy biztosítaná a folyamatos vérellátást a technikákhoz, egy teljesen más szintet nyitna meg már a kezdetektől. A karakterem a klánban enyhén ritka példány. A normálisabbak közé tartozik, nem barbár, s őrültsége sem abban merül ki, hogy mindent megöl, ami mozog. Önmagára egy emberek által nevelt démonként, egy bűnös lélekként tekint, kire a pokol tüze vár. Feltett célja klánjának reformálása, hogy összeszedje őket, hogy egy tényleges klánt alkosson belőlük, s megszüntesse őket csürheként létezni. Ehhez viszont fel kell magára hívnia a figyelmet, s nem csak klánjáét, de falujáét is, s ki kell vívnia bizalmuk, hogy "engedélyezzék" ha egyszer sikerül átvennie a klánvezér szerepét. Így jól látható, hogy sok dolog van, ami végett ez a szem többet jelentene, mint egy kekkei genkai amit birtokolhat, vagy egy plusz képesség, amit felírhatok az adatlapjára. Persze előny lenne, s élvezném kijátszani, ám ezen túlmutat kérvényem miértje. Továbbá szeretném megemlíteni, hogy a klán maga is közel áll a képességhez, mivel az alapító, nevezetesen Miuru által kitalált módon hamarabb is láthattuk, mint az Anime képkockáin, így a család ezt kapta válaszképp, hogy igazoltan közelebb áll a ketsuryugan-hoz, mint bárki más. Ez nem egy felhánytorgatás, csupán tisztában vagyok azzal, hogy mit kérek, s mit is ér ez a Kekkei Genkai. A szem kijátszásának körülményeire ugyan volna tervem, ám teljesen fejet hajtok az NT akarata előtt, ha úgy gondolná, hogy bizonyos helyzet lenne erre csak alkalmas, vagy egy megadott chakraszint. A szem képességei erősek, de nem fedhetetlenek, s úgy vélem, hogy ha arra kerülne a sor, képes lennék kijátszani használatát, ahogy korábban azt már megmutattam egy másik, nagyon ritka KG-nál a főkarakterem esetében.
Válaszotok előre is köszönöm.
Nashimaru Junohara- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 290
Elosztható Taijutsu Pontok : 85
Állóképesség : 150 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 160 (C)
Ügyesség/Reflex : 150 (C)
Pusztakezes Harc : 180 (C)
Adatlap
Szint: A
Rang: Chuunin
Chakraszint: 635
Tisztelt Ninja Tanács!
Igen, megint Rui és újabb kérvénnyel állok elő neki. ^^"
Kérvényező karakter neve: Koreko Rui
Kérvény típusa: Engedélyköteles
Kérvény tárgya: Suna Soujuu / Homok Manipuláció
A kérvény indokai: Tulajdonképpen a Jinchuuriki Veszélyben fórumkalandnál jöttem rá, egészen hasznos lenne ez a képesség. Számba véve Rui technikáit, rengeteg pusztító és nagy számú ellenfél ellen bevethető van köztük. Ezek legtöbbje sajnos kihat a szövetséges ninjákra is, akiket megsebezhet, ha ilyenhez folyamodik. Furcsának tűnhet, mert ez egy újabb tápolási lehetőség, viszont pont nem annak szánnám, hanem egyénekre szabható támadásokat lehetne így bevetni. (Jó, Tobin éppenséggel nem működne, ettől most tekintsünk el!) Ruinak Fuuton és Doton a két eleme, mindkettő olyan, ami megalapozza és elősegíti a homok manipulációt. A kivételes chakrakontroll szintén megvan, a Kagura Shingan és ezzel együtt a szenzorság, valamint a Genjutsu már bebizonyította ezt. Igaz, hogy Ruival csak egy fórumkalandon veszek részt jelenleg, illetve a saját kalandján hajlamos vagyok késni, az aktivitásom sokat javult az elmúlt időkben, remélem ez beleszámít.
A karakter indokai: A Jouninok Tanácsába bekerülve egy újabb mérföldkő érkezett el Rui életében. Sokkal több mindenért és mindenkiért felel. Úgy érzi, Ebizou-jiisama rá is nagyban bízta Sunagakurét és az egész Szél országát. Bár sokáig élt Konohában, teljes szívével és lelkével homokfalusi, mindent megtenne annak védelméért. Éppen ezért illene még hozzá maga a homok irányítása. Már így is sok ismerettel rendelkezik, viszont az új tudás sosem vész kárba. Főleg a közeledő sötétség miatt, amit a farkasok Fősámánja mutatott neki.
Kérvény megszerzésének menete: Amennyiben engedélyt kapok rá, szeretnék nagyon merészet lépni, vagyis a mostani fórumkalandon találkozna az első jelekkel, amik sejtetnék vele, képes lehet irányítani a homokot. Utána még tanár híján sem lenne, mert a régi oldal megszűnése előtt mesélővel lett kijátszva a közelebbi ismeretség Gaarával. Vagy, ha nem is konkrétan a Kazekage tanítaná, biztos akadna olyan idősebb shinobi, aki jártas ebben a Ninjutsu ágban.
Üdvözlettel: Koreko Rui
Igen, megint Rui és újabb kérvénnyel állok elő neki. ^^"
Kérvényező karakter neve: Koreko Rui
Kérvény típusa: Engedélyköteles
Kérvény tárgya: Suna Soujuu / Homok Manipuláció
A kérvény indokai: Tulajdonképpen a Jinchuuriki Veszélyben fórumkalandnál jöttem rá, egészen hasznos lenne ez a képesség. Számba véve Rui technikáit, rengeteg pusztító és nagy számú ellenfél ellen bevethető van köztük. Ezek legtöbbje sajnos kihat a szövetséges ninjákra is, akiket megsebezhet, ha ilyenhez folyamodik. Furcsának tűnhet, mert ez egy újabb tápolási lehetőség, viszont pont nem annak szánnám, hanem egyénekre szabható támadásokat lehetne így bevetni. (Jó, Tobin éppenséggel nem működne, ettől most tekintsünk el!) Ruinak Fuuton és Doton a két eleme, mindkettő olyan, ami megalapozza és elősegíti a homok manipulációt. A kivételes chakrakontroll szintén megvan, a Kagura Shingan és ezzel együtt a szenzorság, valamint a Genjutsu már bebizonyította ezt. Igaz, hogy Ruival csak egy fórumkalandon veszek részt jelenleg, illetve a saját kalandján hajlamos vagyok késni, az aktivitásom sokat javult az elmúlt időkben, remélem ez beleszámít.
A karakter indokai: A Jouninok Tanácsába bekerülve egy újabb mérföldkő érkezett el Rui életében. Sokkal több mindenért és mindenkiért felel. Úgy érzi, Ebizou-jiisama rá is nagyban bízta Sunagakurét és az egész Szél országát. Bár sokáig élt Konohában, teljes szívével és lelkével homokfalusi, mindent megtenne annak védelméért. Éppen ezért illene még hozzá maga a homok irányítása. Már így is sok ismerettel rendelkezik, viszont az új tudás sosem vész kárba. Főleg a közeledő sötétség miatt, amit a farkasok Fősámánja mutatott neki.
Kérvény megszerzésének menete: Amennyiben engedélyt kapok rá, szeretnék nagyon merészet lépni, vagyis a mostani fórumkalandon találkozna az első jelekkel, amik sejtetnék vele, képes lehet irányítani a homokot. Utána még tanár híján sem lenne, mert a régi oldal megszűnése előtt mesélővel lett kijátszva a közelebbi ismeretség Gaarával. Vagy, ha nem is konkrétan a Kazekage tanítaná, biztos akadna olyan idősebb shinobi, aki jártas ebben a Ninjutsu ágban.
Üdvözlettel: Koreko Rui
Koreko Rui- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 2230
Állóképesség : 980 (S)
Erő : 660 (A)
Gyorsaság : 750 (A)
Ügyesség/Reflex : 850 (A)
Pusztakezes Harc : 740 (A)
Adatlap
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 2064
Kedves Junohara és Rui!
Kérvényeitek az NT elé kerültek, kis türelmeteket kérjük.
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Kérvényező karakter neve: Hamacho Yoshitaro
Kérvény típusa: Faluhoz kötött, engedélyköteles
Kérvény tárgya: Kekkei Genkai Keppan // Kekkei Genkai Pecsét
Ez egy S-osztályú, roppant magas tapasztalatot igénylő tiltott Átok Pecsét Ninjutsu, amit a Víz Országában alkottak meg. Miután a Nagy Ninja Háborúk lezajlottak, mindenki rettegni kezdett ott a Kekkei Genkai birtokosaitól, és egy titkos Vadász Ninjákból álló csoport két éves kutatás után megalkotta ezt a Jutsut. Ezzel akármilyen vérvonal képességet le lehet pecsételni, így majdnem védtelenné téve az áldozatot. Sok embert fogtak el így, majd tettek ártalmatlanná. De mikor a veszedelmek elmúltak, a titkos osztagot feloszlatták, a Jutsut pedig a Harmadik Mizukage tiltott technikának nyilvánította ki, és egy tekercsbe számûzte. Azóta már csak kevesen használják. Miután a Jutsut elvégezték, egy nagy fekete J kanji lesz látható az illetõ hátán, ami a Jubaku szóból eredve átkot jelent.
Chakrapont: 900
Besorolás: S
Megkötés: Csak Kirigakure Shinobiknak!
A kérvény indokai: A karakterem megannyi ellenféllel szállt szembe az évek során, a nála sokkalta tehetségesebbektől kezdve egészen a démonokig, viszont egy ellenfél "fajtával" sosem volt képes győzedelmeskedni, vagy ha igen, az is csak a szerencséjén múlott: ők volnának az Uchiha-k és jól ismert Tükörkerék Szem Kekkei Genkai-juk, vagyis a Sharingan. Már az Anime-ben is hihetetlen erővel bíró technikáról van szó, hát még az oldal berkein belül... A Jinchuuriki Veszélyben küldetés alatt és a rejtelmes, Uchiha sereg lehetséges visszatértén úgy éreztem, ez lenne az a technika, amivel a főkarakterem, Yoshitaro fel tudná venni velük a versenyt és egy küzdelem esetén legalább "egálba" tudjon harcba szállni ellenük.
Tény, hogy volt számomra egy hosszadalmasabb kihagyás, melyből lassan egy éve tértem vissza, továbbá aktívabban egy fél éve játszom, jelenleg is 4 küldetésen veszek részt és próbálom színesíteni a Gundan világát.
A karakter indokai: Yoshitaro szívében már évek óta tanyát vert a gyűlölet az Uchiha-k iránt és bármi olyannal, ami velük kapcsolatos. Természetellenesnek tartja a Sharingan-t, sőt a legtöbb Dojutsu használót is. Ez a klán már rengeteg fizikai és lelki csapást mért rá:
- ... kb. 18 évvel ezelőtt mikor még hősünk alig volt 8 éves megtámadták a Hamacho birtokot és majdnem el is pusztították azt,
- ... a szeme láttára kínozták meg, majd darabolták fel az apját, miközben ő a törmelék alá szorult,
- ... az Uchiha Serege váratlan támadása során ő volt az elsők között, aki reagálta az idegen haderőre: a meglepetés támadás teljes kudarcba fulladt az ellenfél Sharingan-jai miatt, Yoshitaro mindkét kezét majdnem szénné égették, majd Genjutsu-ba zárva 4356x megnézették vele apja halálát, komoly lelki sérülést okozva neki,
- ... mint kiderült, a megkínzója volt az, aki apját akkoriban felkoncolta
- ... a harcok során megtapasztalta az Uchiha-k velejéig romlott természetüket,
- ... Genjutsu alá vonták / korrupttá tették - ez még azóta sem derült ki hivatalosan, melyik is volt valójában - a 4. Raikage-t, akire Yoshi fiatal korában felnézett és általa elpusztult a Felhőkben Rejtőző Falu nagyobbik része,
- ... a jelenleg futó kalandok (Jinchuuriki Veszélyben / Vörös Felhők) pedig újra felkorbácsolták benne a gyűlöletet és magatehetetlenséget az Uchiha-k iránt.
Kérvény megszerzésének menete: Elfogadás esetén az alábbi történet szálra kerülne sor...
Yoshitaro édesanyja szép lassan kigyógyul az első fiának, Hamacho Raiki elvesztéséből, majd egy hosszabb beszélgetésbe elegyedve átadja a Hamacho-klán vezetésének jogát illetve egy rejtélyes fadobozt, amit elvileg Raiki-nek szántak, ám ő sosem vette át kapott tárgyat. A rejtélyes ládikó a Hamacho vérre reagálva kinyílik és egy ismeretlen barlangnak az alaprajzát lehet benne megtalálni, mely rendelkezik egy rejtett teremmel. A terembe Yoshitaro megtalálna egy lepecsételt tekercset és az apja naplóját. A napló leírja, hogy az apja egy igen veszélyes küldetést vállalt el több mint 20 évvel ezelőtt. Első részben teljes indentitást kellett váltania és be kellett szivárognia Kirigakure-ba, beépülni a belső körbe és információt gyűjteni az ellenség haderejéről. A kutatása során fedezte fel a tiltott pecsét technika létezését, melyről értesítve a Villámok Országát, ők is meg akarták szerezni azt. Ahogy egyre inkább közelebb került a céltárgy megszerzéséhez rájött, hogy egy harmadik, eddig ismeretlennek vélt csoport is szemet vetett a tekercs megszerzésére, így magával az idővel versenyzett. Végül feladva igen értékes pozícióját egy hiányos másolatot hátrahagyva visszamenekült Kumogakure-ban az eredetivel. Az évek során átélt szörnyűségek, amiket az ellenséges országban tapasztalt meg beépülése során és önmagának a tekercs létezéséből adódó mérhetetlen veszélynek akkor nyomást helyezett rá, hogy feljebbvalóinak inkább azt hazudta jelentése során, hogy elnyelte a tenger a tekercset és megsemmisült ezáltal. Mivel egy mérhetetlenül fontos küldetést hagyott ott és a tekercset sem adta le, a feljebbvalói hadbíróság elé vetették, melynek következtében nyugalmazott Shinobi-t csináltak belőle és klánja száműzése fejében megtiltották, hogy elhagyja az országot vagy bármilyen formában újra Ninja-ként tevékenykedjen.
Ezek után megpróbált a tekercset elpusztítani, de igen strapabíró anyag lévén nem tudta véghez vinni egyéni célját és segítséget sem kérhetett mástól, így inkább elrejtette és azzal bízta meg leszármazottait, hogy pusztítsák el ezt a veszélyes technikát egyszer s mindenkorra, mielőtt még egy újabb háború törne ki miatta.
A napló utolsó bejegyzése megírja, hogy szerinte egy ősi Konoha-i klán, az Uchiha-k voltak akkoriban az ismeretlen csoport tagjai között és úgy érzi, folyamatosan figyelik. Az utolsó naplóbejegyzés aznap lett írva, mikor a rejtélyes támadás megtörtént és Yoshitaro apja életét vesztette.
Hősünk a halott szülő figyelmeztetése ellenére felbontja a pecsétet és megtanulná a tiltott technikát...
Előre is köszönöm a Tanács válaszát!
Alázatos tisztelettel,
Hamacho Yoshitaro
Hamacho Yoshitaro- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 1870
Elosztható Taijutsu Pontok : 10
Állóképesség : 500 (A)
Erő : 360 (B)
Gyorsaság : 1000 (S)
Ügyesség/Reflex : 365 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)
Specializálódás : Villámmester
Adatlap
Rang: Jounin Hancho
Chakraszint: 1863
Szép napot!
Yoshitaro, a kérelmed bekerült a Ninja Tanácsba.
Madara
Yoshitaro, a kérelmed bekerült a Ninja Tanácsba.
Madara
Adatlap
Kedves Junohara!
A kérvényed elfogadásra került.
Kedves Rui!
Sajnos a kérvényed elutasításra került. Az NT egyelőre úgy látja, hogy a karakternek még bőven van hova fejlődnie a többi, engedéllyel megszerzett ágazatban is, azok sem kerültek teljes mértékben kihasználásra, ezért szorgalmazzuk, hogy első körben inkább ezeken a területeken indulj el a fejlesztésben, s később próbáld meg újra.
Kedves Yoshitaro!
A kérvényed azzal a feltétellel elfogadásra került, hogy a megszerzést játéktéren kell kijátszani más történettel, mint amivel a kérvényt benyújtottad. (Jiraiyát kell keresned, ha neki akarsz fogni) Row, row, fight the power!
Kedves Misage!
Tőled még egy kis türelmet szeretnék kérni, megsürgettem azt a szavazást is
Sai- Főadminisztrátor
Adatlap
Misage!
A Ninja Tanács elfogadta a Kage Bunshinra irányuló kérvényedet! Indokaink legfőképpen a kész koncepciód és az a mesteri kijátszása a technika utáni érdeklődésnek-vágyódásnak, amit a Fórumkalandod posztjában írtál! Mindezek fényében úgy gondoljuk, hogy a karakterednél jó helyen lenne egy ilyen erős technika. Engedély így megadva!
A Ninja Tanács elfogadta a Kage Bunshinra irányuló kérvényedet! Indokaink legfőképpen a kész koncepciód és az a mesteri kijátszása a technika utáni érdeklődésnek-vágyódásnak, amit a Fórumkalandod posztjában írtál! Mindezek fényében úgy gondoljuk, hogy a karakterednél jó helyen lenne egy ilyen erős technika. Engedély így megadva!
Adatlap
18 / 23 oldal • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 23
Similar topics
» [Lezárt] Kérelmek/kérések a Ninja Tanács felé
» 6. - Kérelmek és Idézett Lények
» 6 - Idézett lények és Kérelmek
» Ninja Emlékmű
» Ninja akadémia
» 6. - Kérelmek és Idézett Lények
» 6 - Idézett lények és Kérelmek
» Ninja Emlékmű
» Ninja akadémia
18 / 23 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.