Erisa vs Yoru

3 posters

Go down

Erisa vs Yoru Empty Erisa vs Yoru

Témanyitás  Yoru Pént. Júl. 17 2015, 19:05

A kislány sétál az erdőben, arra jár a csúnya lompos farkas, és a kislány jól elveri. Felügyeli Jiraya sensei.
Yoru
Yoru
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 148
Elosztható Taijutsu Pontok : 70

Állóképesség : 100 (D)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 148 (D)
Ügyesség/Reflex : 200 (C)
Pusztakezes Harc : 100 (D)

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 278

Vissza az elejére Go down

Erisa vs Yoru Empty Re: Erisa vs Yoru

Témanyitás  Kenshiro Erisa Pént. Júl. 17 2015, 19:59

// Yoru, mikor azt mondtam hogy írj a kaszinóba, azt úgy értettem, hogy a Djuka vs Konoha cuccba, ne pedig ide. De jó, akkor játsszuk le, de oda se felejts el írni^^ // 

Egy kellemes esős délután a kiképzőterepeken. Olyan két óra fele járhat, de úgy fest még így is elég sokan vannak kint edzeni, a kellemetlen időjárás ellenére. Geninek gyakorolnak, ütik egymást, minden megszokott. Nemsoká én is valami hasonló fogok csinálni. Egyik ismerősöm, Yoru megkért, hogy küzdjünk meg pontban kettőkor a kiképzőterepeknél, gyakorlásképp. Azt kérte, hogy ne habozzak a legkegyetlenebb módszerekkel támadni, mert ő is ezt fogja tenni. Fogalmam sincs mit akar elérni ezzel, azért ez túlmutat egy egyszerű gyakorláson... Mindenesetre, már biztos elmúlt kettő, és még mindig nem jelent meg, de én még mindig itt ázok az esőben. Teljesen átázott a ruhám, és a hajam is jól megtartja a vizet, amitől egy kicsit nehezebbnek érzem. Persze beállhatnék egy fa alá, de direkt foglalok egy szabad helyet, ahol meg tudunk küzdeni, nehogy valaki elhappolja előlünk, mert igazán telve van az egész terület. Már így is két személy kérdezte meg, hogy miért állok itt, mert csak foglalom a helyet. Nagyot sóhajtok, miközben a fülem mögé helyezem az egyik, az esővíztől összeállt tincsemet. Nem vagyok nagyon jártas ebben, de szerintem nem illik a férfinak megvárakoztatni a nőt. Bár mondjuk cserébe a tervezetnél is kevésbé fogom visszafogni magam. A felszerelésem teljes, és még otthonról hoztam tíz virágfejet is. Nem szívesen tépkedem a saját virágaimat, főleg nem ha csak egy sima gyakorlásra kell, de a mező, melyet még Isami mutatott, és amin szinte mindig vannak virágok, kicsit messze van, úgyhogy már nem indulnék el. 
Kisvártatva megjelenik a kapuban a fiú. Ideje volt már, egy diszkrét kézfelemeléssel jelzem neki hogy itt vagyok, de amíg nem ért a közelembe nem kívánok kiabálni neki. Ha már kényelmesebb távolságban van, megszólalok.
- Üdv Yoru-kun, nem vagyok biztos benne, mert nincs nálam óra, de van egy olyan ártatlan sejtésem, hogy kicsit talán nem abban az időpontban érkeztél meg, amit közösen megbeszéltünk. - Mondom, kifejezetten szúrós hangnemben, elvégre nem ő állt legalább 20 percet a szakadó esőben. - Mindenesetre, most hogy már itt vagy, kezdjünk is neki.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 20

Adatlap
Szint: B
Chakraszint: 431

Témanyitás  Yoru Pént. Júl. 17 2015, 21:11

~ Ég a pofámról a bőr, én.. kések.. sosem szoktam..
Gondolja miközben rohanvást siet a gyakorlóterek felé. Egyszerűen elbeszélgette az időt de akkor is megbocsájthatatlan a késés.
~Erisa-chan ki fog végezni ezért, tudom hogy kedves kis teremtés, de valahogy lehet nem kéne kihúzni egy lánynál a gyufát. Félek ez lesz a vesztem.
Ugrásai tetőről tetőre becsapódás majd tovább pattanás szerűek, nem törődik vele, hogy finoman mondhatni ninjához méltóan érjen talajt néhol még a cserepek is nyekkennek a lába alatt. A kaput meglátva fokozz tempót és egy nagy rugaszkodással veszi célba a bejáratot. Az esőre való tekintettel a talajfogás nem vert port de a vastag lópokróc szerű köpeny annyira megszívta magát vízzel hogy mikor földet ért körülbelül mint egy zuhatag úgy eresztette ki magából a sok elszívott vizet. Felegyenesedve lassan sétál befelé, kapucnija alól keresve a kis törékeny lánykát.
~ Ott is van, bőrig ázott. ~ Állapítja meg riadt tekintettel,~ Nekem anyi.
Szemei tovább forognak felmérvén a terepet. Szeme megakad pár ismerős arcon, némelyik olyan elalélt, némelyik diadalittas.
- Mókás látni az edzések „áldozatait”. – jegyzi meg halkan miközben léptei egyre közelebb viszik a kicsiny lányhoz.
~Mindig meglep milyen apró, szerintem nincs 50kg sem. vigyáznom kell rá.
- Szia kedves Erisa-chan, sajnálom a késést, elbeszélgettem az időt a szomszéd hölggyel. Mea culpa.
Mélyen hajol a lány előtt kezét imádkozó tartásban feje előtt tartva.
- Legyen ahogy kívánod. kezdjünk neki. – Egy lépést közelebb lép a lány felé és jobb öklét kinyújtja a köpeny alól, amolyan baráti „ökölpacsira” való meghívásként. Ha a lány viszonozza, akkor mosolyogva biccent és hátrál két lépést.
Amennyiben Erisa nem viszonozza akkor is biccent majd egy köríves rúgással próbálja ismét üdvözölni.

duplán sorry vendégek jöttek.. de kibaxtam mindnekit.
Yoru
Yoru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Pént. Júl. 17 2015, 22:39

A fiú végre ideér, és próbál egy gyenge magyarázattal előrukkolni. Mit ne mondjak nem hat meg nagyon, és bár az eső idegesít kicsit, ennyit ki kell bírnom, hisz ninja vagyok, csak egy kis esőtől nem kellene bedurcáskodnom. Nagyon sóhajtok.
- Semmi gond Yoru-kun, mindenkivel megesik. - Valahol a szívem mélyén most legszívesebben jól kiosztottam volna, mert lehet hogy ninja vagyok, de attól még illetlenség egy lányt megvárakoztatni a szakadó esőben. Mindenesetre még mindig nem vagyok kibékülve Yoru magasságával. Hozzám képest olyan mint egy óriás, abban sem vagyok biztos, hogy ugorva elérném a fejét. Persze az ugrást egy sima ugrásnak értem, melyre nem segítenék rá a chakrámmal. Meg picit talán túlkoros is hozzám, de hát ez van. A kor és a magasság nem jelent semmit, ha küzdelemről van szó. Megigazítom a hajamba tűzött kék virágot, megbizonyosodok róla hogy nem tett kárt benne az eső, illetve egy kis chakra segítségével kicsit élénkebbé teszem a színét, majd öklözök egyet Yoruval, és egy kedves mosolyt is villantok a fiú kedvéért. Úgy fest, mintha zavarban lenne kicsit, nem igazán értem hogy miért, de hátha kicsit oldom a feszültséget ezzel a mosollyal. Hátralépek én is kettőt, majd egyenesen Yoru szemébe nézek.
- Adj bele mindent, ne kímélj. - Mosolygok még egyszer, majd felkészülök a támadásra. Megvárom hogy ő kezdeményezzen, hogy felmérjem a gyorsaságát, és az ütéseinek erejét, majd ha úgy érzem hogy nem tud több meglepetést okozni, támadok. A biztonság kedvéért azért jobb kezemet a shurikentartóm közelébe teszem, hogy ha bármi váratlan történik elő tudjak húzni egy kunait, a benne lévő kettőből. Nem vagyok benne biztos, de azt hiszem ez az eső nem tesz túl sok jó dolgot a sima Bunshinoknak. Lehet hogy nem fognak rögtön eltűnni az esőcseppek hatására, de minden bizonnyal nem fognak olyan sokáig aktívak maradni mint normál esetben. Illetve, átesnek rajtuk az esőcseppek, így nem sok hasznuk lenne. Szóval egy technika máris kilőve, amire figyelnem kellene a harc során. Most majd jól megtanulja kit várakoztasson meg a szakadó esőben.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yoru Pént. Júl. 17 2015, 23:04

~ Akkor kezdjük!
- Erisa-chan ….HARCRA! – Hangja szigorú és dörög. És már indul is….
~ Kezdjük puszta kézzel, nem akarok kárt tenni benne, még nem. Ismerkedjünk kicsit.
Yoru meglepően gyors méreteihez képest, ami nem csoda hiszen rengetek taijutsu edzést végez szabadidejében is. Egy pillantás alatt oda ért a harcra kész lányhoz, ami nem meglepő, hiszen nem volt köztük 4-5 lépésnél több a távolság. ball lábát megvetve a talajon így biztosítva alapot egy szép kétlábas ashibaraj-hoz (lábsöprés, fordulásból) amit, hogy egyensúlya megmaradjon a csúszós talajon hosszan kinyújtott bal karjával ellensúlyoz.
~Nem hiszem, hogy elkapja a gáncs, de talán az ütés miközben elmozdul megcsapja.
Yoru gyorsaságát a perdület csak fokozza.

// Erisa feltehetőleg elugrik de ha nem akkor a jobb lábam fordulásból mind a két lábát elsodorja és arccal előre esik a sáros talajba.
ha elugrik ami valószínű akkor megússza a gáncsot ám valószínűleg a kitartott karom megcsapná a kis törékeny testét. Ha semelyik támadás nem éri el, vagy épp bármelyik Yoru minden esetben a fordulatot befejezve a lánnyal szemben áll meg és egy kisebbet szökken hátra, hogy tartsa a távolságot.//
Yoru
Yoru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Pént. Júl. 17 2015, 23:40

Yoru úgy látszik megfogadta a tanácsomat, és valóban nem szándékozik finomkodni. Nem várt gyorsasággal indul meg felém, és a tömegéből adódóan, valószínűleg valami pusztakezes mozdulatot próbál végrehajtani. Nem igazán van időm kitérni, igazából reflexből megpróbálok elugrani, de úgy fest ezt előre látta, így egy erősebb ütés éri a jobb combomat. Kifejezetten fájt, de úgy fest, nem adta bele a teljes erejét, mert nem sikerült teljesen megzavarnia az ugrásban, így néhány méterrel arrébb sikerült szabályosan földet érnem. Ezután viszont érdekes mód, nem folytatta a rohamot, inkább vissza lépett, ezzel esélyt adva hogy én is kibontakozzak. Nem vagyok biztos benne, hogy most nem nem biztos a dolgában, és azért hátrál, vagy csak megszánt, és nem akarja hogy egyből a földre kerüljek. Az utóbbi esetből kiindulva, úgy fest még nem ad bele mindent. Kicsit megszánva érzem magam, de nincs ok az aggodalomra. Nem látok alkalmat, vagy egyáltalán okot rá, hogy én is komolyabb eszközökhöz nyúlnék, de az biztos hogy semmi esélyem ellene, ha én is pusztakezes támadásokat alkalmaznék. Egyelőre még csak kóstolgat, Azt hiszem én is így teszek. Az övtáskámból kihúzok egy shurikent, és egyenesen az ellenfelem felé dobom. Nem nehéz kikerülni, de egyelőre nincs más ötletem, hogy tudnám megtámadni. Ha esetleg megint megpróbálna közelebb jönni, egyből hátrálnék, ahogy megtenné felém az első lépést. Nem szeretném, hogy megint közel kerüljön. 
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yoru Szomb. Júl. 18 2015, 00:22

A fiú támadása sikertelennek mondható, bár ezt nem hibának könyvelte el.
~ Elaptam? Ah szerencsére csak épp az ujjaim hegye csapta meg. Kár lett volna a mókáért.
Yoru kissé megnyugodott mikor látta a lányt földet érni, és mesterkedni Erisa egy határozott dobással elereszt egy shurikent ellenfele felé.
~ Ügyes, de hasztalan.~ Yoru arcán magabiztos félmosoly rajzolódik ki és a shurikennel mit sem törődve rohamoz ismét a lány felé. A második lépés után a csillag tompán puffan a vastag szöveten és a fiú lendületéből eredően perdülve esik a nedves földre.
~ Nem páncél, de egy gyenge dobás nem fogja átszúrni ezt a köpenyt.
A pillanat tört része alatt zajlik le a dolog. És ismét szemtől szemben a két fiatal. Yoru igyekszik mozgásban maradva sorozni a lány felé, igazából nem is megütni akarja inkább megragadni, miközben a lány hátrál.

//Ha sikerül elkapnom a karod vagy a ruhád akkor egy rántó mozdulattal megpróbállak átdobni a vállamon és a földre vetni, ha nem akkor 3-4 támadás után egy hátra szaltót vetekbe remélve, hogy megrúglak és talajfogás után a zsebében kezd kotorászni.//
Yoru
Yoru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Kenshiro Erisa Szomb. Júl. 18 2015, 20:29

Ahogy gondoltam. Sima shurikenekkel nem nagyon tudok kárt tenni benne. Elég idegesítő az a vastag köpenye.. Nem hogy nekem adta volna, hogy ne ázzak annyira a továbbiakban. Mindegy. Most mást miatt kell aggódni. Bár a tervemhez hűen elkezdtem hátrálni ahogy közeledett, ám lendülete nagyobb volt mint nekem, és rá kellett jönnöm hogy nem tudok elég gyorsan hátrálni, utol fog érni elég hamar. Nincs más választásom, nekem is csinálnom kell valamit. Ahogy a fiú szinte már csak pár méterre ért tőlem, magam elé teszem a kezem, tenyereimet egymás felé fordítva, majd egy kicsiny koncentráció után, összecsapva a kezem, egy elég jelentős hangrobbanással kísért léghullámot hozok létre, amely tekintettel a fiú és köztem lévő elenyésző távolságra, akár le is döntheti őt a lábáról, de mindenféleképpen megakadályozza a rohamában. Ha ez megvan, újra az övtáskába nyúlok és előhúzok egy robbanócetlit, melyet a shurikentartómból elővett kunai nyelére csavarok rá, viszont mielőtt rádobnám, előveszek még egy kunait (tehát a shurikentartómban nincs több kunai), és azt dobom rá, és figyelem a reakcióját. Ha hasonlóképpen lepattan róla a kunai, akkor egyből nekidobom a robbanócetliset, és nem sokkal előtte aktiválom is azt. Ha esetleg kitér, akkor nem dobom rá egyből, megvárom míg újra megrohamoz.
Kenshiro Erisa
Kenshiro Erisa
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yoru Szomb. Júl. 18 2015, 20:54

~ Nem hiszem el, fürge kis gyík ez a lány. De hát a fiatalság előnye az övé, nah meg ugye nem is nagyon akarom bántani.
Gondolatai a minduntalan „melléfogások” közben elvonják figyelmét és nem veszi figyelembe Erisa mozdulatait. Ám ez meglepően nagy baklövés volt! A lány technikája közvetlen közelről alig több mint egy méterről telibe trafálta a hústornyot. Yoru saját tengelye körül többet is perdülve távolodott el a lánytól majd ért földet nagy marást okozva a sáros földben lábaival és karjainak végén vaskos ujjaival.
~ Mi a szösz? Hogy..? Mivel…?
Előbb fejét emeli, majd pattan is fel kissé meglepetten és kótyagosan.
- Meglept… - A felé repülő kunai elől kitérve. –él. Nem gondoltam volna, hogy ilyet is tudsz.
~ Kezd érdekes lenni, lehet itt az ideje hogy Sakut is előcsaljuk?
Arcán mosoly csillan miközben kezeiről lecsapja a sarat és rendezi ruháit. Szemeit egy pillanatra sem veszi le a lányról, még akkor sem mikor a pörgéstől lecsúszott kapucnit húzza vissza szőke kócos hajára.
- Nos akkor meg is volt a bemelegítés. Csináljuk komolyan.
Karjait visszahúzza a szövet takarásában és jobbjába kunait fog melyre a drótkötelet rögzíti, mikor ez megvan a kést visszacsúsztatja a többi kunai közé. Kezeire felveszi a boxereit és már indul is.
~Shunsin no jutsu!~ Egy szem pillantás alatt fokozódik a sebessége és máris a lány mellett van, bal válla szinte a lány állának csapódik miközben a karja ütésre feszül, hogy a kislányt a kellő „tisztelettel” de rendesen gyomorszájon verje.
Yoru
Yoru
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Namikaze Minato Pént. Május 06 2016, 18:17

Inaktivitás miatt lezárom Chakrajutalom nincs!
Namikaze Minato
Namikaze Minato
Moderátor

Adatlap
Szint: S
Rang: Yondaime Hokage
Chakraszint: Amennyi egy Hokakénak jár

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.