Koguchi Kenji

Go down

Koguchi Kenji Empty Koguchi Kenji

Témanyitás  Vendég Szomb. Aug. 29 2015, 15:24

Név: Koguchi Kenji
Ország: Tűz Országa
Rang: Genin
Szint: D
Chakraszint:
Kor: 12
Nem: Férfi

Felszerelések:

- Hátizsák
- Shuriken tartó (2)
- Széles övtáska (1)
- Shuriken (5)
- Kunai (5)
- Robbanó jegyzet (10)
- Füstbomba (5)
- Drót (2x 5m)

Kinézet: Fehér hosszú haj, fekete szem, fekete póló egy fekete hosszú nadrágal. Semmi különleges kiegészítő nincs rajta.

Jellem: Komoly stílusa van, nem nagyon viccelődik, nem szokott hosszú monológokba belekezdeni ha nem muszáj, mindig minden lehetőséget átgondol, utálja az olyan nindzsákat akik hátráltassák , tehernek érzi őket.

Előtörténet:

12 évvel ezelőtt született, Tűz országában. Az apját egyáltalán nem ismerte még születése előtt meghalt. Egyedül az anyja nevelte fel, az anyja is nindzsa volt régebben de a férje halála miatt otthagyta a nindzsa életet. Jelenleg egy kis boltot üzemel és abból tartja el egyedül a családot. Kenji mindig sokat kérte, az anyját, hogy meséljen neki az apjáról de valamiért az anyja sohasem akart róla sokat beszélni. Kenji is nindzsa szeretett volna lenni, mivel az anyja is az volt és az apja is, nem sok mindent tudott az apjáról de ő még is úgy tekintett rá, hogy az apja a hazáját védve halt meg hősiesen és ő is így szeretne majd később meghalni. Ezért is szeretne ő is nindzsa lenni. Az akadémián nem volt népszerű srác, sőt barátai sem voltak nem is barátkozott szinte senkivel sem. Mindenki furcsán nézett rá, különc volt mert ő sohasem beszélgetett senkivel, mindig csak a füzetébe firkálgatott szünetekben is. Nagyon szeretett rajzolni, meg is volt hozzá a tehetsége. Mint minden nindzsa életében eljött az-az idő is amikor elkezdődik a genin vizsga. Kenji egyáltalán nem izgult a genin vizsga miatt tisztábba volt a képességeivel, és könnyedén átment a vizsgán, ugyan úgy ahogyan a többi társa is aki akkor vizsgázott. Aznap éjjel Kenji összeveszett az anyjával, mert nem akarta, hogy nindzsa legyen belőle. Féltette, hogy úgy fog járni mint az apja. Kenji úgy össze veszett az anyukájával, hogy úgy gondolta, hogy jobb lesz ha egy kicsit elmegy sétálni. Kiment az erdőbe és ott leült a fa tövébe, gondolkozott egy kicsit álmodozott stb. mire észbe kapott nagyon hamar eltelt az idő és úgy gondolta, hogy most már ideje hazamenni-e. Elindult milyen befordult annak az utcának a sarkába ahol laktak különös érzés fogta meg. Nagyon rosszat érzet, elkezdett haza szaladni, berohant az ajtón és senki sem volt otthon. Egy levél volt az asztalon, amiben a következő állt: " Drága édes fiam, valószínűleg többé nem látjuk egymást sajnos te nem tudhatod a Koguchi család titkos történetét, és én sem mondhatom el. Saját magad kell rájönnöd, fejleszd magad és ha úgy érzed, hogy már elég erős vagy keresd meg a többi élő rokonod, ugyan is édesapádnak él még a 3 testvére. Ha őket megtalálod majd ők elmesélnek mindent a Koguchi családrol, hogy nekem miért kellet téged egyedül hagynom, hogy édesapád milyen ember is volt és hogy miért hallt meg. És minden féle hasonló kérdésedre választ kapsz. Kérlek bocsáss meg nekem, szeretlek Édesanyád" Kenji nagyon ledöbbent fogalma sem volt , hogy mégis mi ez a levél, és hogy mi folyik itt. Az nap éjjel nem aludt semmit csak gondolkozott, hogy mégis mit tegyen, pedig jobban tette volna ha alszik mert másnap reggel kezdődött el az ifjú geninek avatása.

Vajon mi lehet a Koguchi család sötét múltja, miért hagyták egyedül Kenjit, csak úgy egyik napról a másikra?

Kenji célja most már az volt, hogy mindent kiderítsen a családjárol!

/Innen szeretném folytatni a játékot/

Vendég
Vendég

Vissza az elejére Go down

Koguchi Kenji Empty Re: Koguchi Kenji

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Aug. 29 2015, 15:39

Üdv!
Masaru Ibuka véletlenül nem a te karaktered? :O

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Vendég Szomb. Aug. 29 2015, 15:57

Bocsánat, az én tudatlanságom! Nem tudtam, hogy csak 150 chtol lehet. Bocsesz^^ törölnéd?

Vendég
Vendég

Témanyitás  Jiraiya Szomb. Aug. 29 2015, 16:11

És ha nem törlöm, hanem eléred a játékban + Élményekkel hamar a 150 chakrát és utána ellenőrzöm? Smile

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.