Kobayashi Kenji

3 posters

Go down

Kobayashi Kenji Empty Kobayashi Kenji

Témanyitás  Uchiha Shigeri Hétf. Aug. 14 2017, 20:52

Multik 350+ ch-val: Akira és az összes többi

Eredeti név: Kobayashi Kenji (Denba// Denevér)
Kor:20 éves
Nem: férfi

Ország: Föld országa (Iwagakure)
Rang: Chuunin
Szint: C
Chakraszint: ?
Elem: szél

Kinézett:
A maga 187 centijével átlagosnak mondható. Alapvetően fekete haja van, amit növeszt ezért lófarokba köti, benne elég sűrűn világos barna melír. Arca barátságos, mindig mosolyog. Felsőeste szálkás, de nem kigyúrt. Izomzata alkalmazkodott az ejtőernyőzéshez és a repüléshez. Testén egyetlen kiegészítő a balfülében lévő denevéres fülbevaló.

Ruházata: Hagyományos, de elől zárt ninja cipő, iwagakurei ninja felszerelés és Chuunin egyenruha, napszemüveget hord, mert a jobb szemét egy robotszemmel pótolták.

Jellem
Fiatal kora ellenére annyi minden történt vele, hogy személyisége két részre szakadt, másik része magát Akinarinak hívja. Alapvetően egy törvényes jó egyén volt, akinek meg voltak az elvei és azokat be is tartotta. Célja volt, hogy mindenkin segítsen, és ha nem muszáj, akkor nem ölt, sokszor egészen addig elment, hogy a harcban a saját csapattársa elé állt, amikor az végezni akart a magatehetetlen ellenféllel, pedig tudta, hogy az illető megérdemli a halált. Ő nem volt híve az önbíráskodásnak, hitt benne, hogy a falunak kell ítéletet hoznia.

Akinari
Meg vannak az elvei, amit bármi áron betartanak, viszont kegyetlenül leszámol a gyengeséggel. Célja egy hierarchikus rend megteremtése, amiben ő maga is vezető szerepet vállal. Bizonyos szinten rasszista és előítéletes, az embereket első ránézésre ítéli meg, magát felsőbbrendűnek tartja.

Különleges dolgok
Egy robot szem, ami képes, normál látás mellett fókuszálni (csak a másik szem becsukása esetén használható ez a funkció)

Felszerelés:
Chuunin egyenruha: 10 senbon, szerszámkészlet
1. Széles övtáska:
Legnagyobb rész: utazó köpeny
1. rész: 5 kunai (robbanó jegyzettel), 2 füstbomba, 
2. rész: 10 m drót, öngyújtó, 1 gyűjtőlencse, 3 füstbomba, 5 robbanó jegyzet

2. Szélesövtáska:
Legnagyobb rész: elsősegély készlet
1. rész: 10 maibishi tüske
2. rész: -

2 ninjato (kard tokján arany betűkkel beleírva: Ato imeji // Emlékkép)
1 tanto (fekete pengéjű, japán tanto, sötét barna, ezüst tokkal az alkarvédőkbe rejtve)
2 alkarvédő (tanto tárolására alkalmas tok van rajta kialakítva)

Képességek:
Függőleges felületen járás
Vízen járás

Elhelyezett pecsétek:

Kankei // Kapcsolat
A klán titkos pecsétje. A pecsétet két használón alkalmazzák, egyik a klán tag, míg a másik társállata. A pecsétet csak az szüntetheti meg, aki feltette, de a legtöbb legalább chuunin rangú klán tag képes létrehozni a pecsétet. A klán vezetésében van néhány tag, akik képesek a pecsétet kiterjeszteni akár kettő, három vagy több emberre és állatra is.

Különleges ismeretek:
Fizikai ismeretek, leginkább az aerodinamika területén szerzett mélyreható tudás
Biológiai alapismeretek, madarak anatómiája
Elsősegély ismeretek

Ruha és madár:

Technikák

Elemtelen technikák:
Akadémiai technikák
Nawanuke no jutsu // szabaduló technika (falu kezdő jutsu)

Szél elemű jutsuk:
Fuuton kaito // szél elem feloldás
Fuuton: reppusho // szél elem: erős szélvihar tenyér (1. választható technika)
Kezouniba yiba // szélpenge (2. választható technika)

Előtörténet
A falumban alapvető elem a föld és a kiképzést is eszerint végzik, így a legtöbb ninja elég földhöz ragadt gondolkodású. Egy ősöm, még valamikor a 2. nagy ninja háború idejében gondolkodni rajta, hogy ha már nem a föld, hanem a szél elemmel bír, akkor ki kéne ezt is aknázni. Először csak egy repülő hadosztályban gondolkodott, majd az évtizedek alatt, amíg dolgozott a dolgon a csoporton belül egyre gyakoribb lett a házasság és egyre inkább több lett a szél elemű újszülött, ezért az ősöm kitalálta, hogy a haderő ezen részét átszervezi és lassan letette egy klán alapjait, amiből aztán ki is alakult a kezdetleges klán. Hosszú évtizedek alatt pedig a technika fejlődésével, és ahogy a klán tudása egyre nőtt először a történelemben megjelentek a repülő ruhák. Ezeknek a ruháknak a történelme elég véres, rengeteg klán tag vesztette életét, ahogy kísérleteztek az új ruhákkal és egyre jobb anyagokat fejlesztettek ki. Alig egy évszázad alatt sikerült elérni, hogy a ruhák fejlesztésével már nagyon kevesen vesznek el repülés közben. A ruha fejlesztése egy nem várt dolgot is magával hozott, amikor az egyik klán tag egy madárhasználó kunoichivel házasodott. Rajta keresztül a klánba került a madarak tenyésztésének és kiképzésének a tudása, ami azt hozta el, hogy kialakult a klánban a szokás, hogy minden klán tag kap egy társat maga mellé, akivel a különleges kiképzés és egy pecsét segítségével szoros kapcsolatba kerül a klán tag.

Kiskorom
Egy szeles, tavaszi napon születtem elég furcsa körülmények között. Szüleim, Haruyo és Junsuke, ekkor még csak jegyesek voltak, amit a klán, hagyományőrző volta miatt, nem igazán nézte jó szemmel, de miután összeházasodtak ez valamivel enyhült a vezetőség szemébe, de a legtöbb felnőtt továbbra sem tudott túljutni ezen, így gyakran voltam célpontja a kortársaim között a piszkálódásnak. Kevés barátom akadt és egyetlen lány volt, akivel tényleg mindent meg tudtam beszélni. Ő volt Honami Misa, apja Honami Etsushi, a falu másik olyan családjának tagja, akik technikai és műszaki fejlesztésekkel foglalkoztak. Apák gyakran beszélték meg a legújabb fejlesztésük vagy kutatásaik egy- egy előrelépését, míg én Misával játszottam vagy beszélgettünk. Nem mellesleg Etsushi volt az a férfi, aki később a szemem fejlesztésében is segített. 

Akadémiai évek
Az akadémia elkezdésének évében kaptam meg Kayamit, akinek a gondozása teljes mértékben az én felelősségem volt, még ha sokat segítettek szüleim is. Nehéz feladat volt, hiszen ezzel egy időben kezdte el a klán a velem egykorú fiatalok kiképzését a repüléshez. Kezdetben csak játékos feladatokat kaptunk, majd ahogy egyre idősebbek lettünk egyre keményebbek lettek az edzések. 10 évesen kezdtem értékelni az erőnlét fontosságát, mikor apával először ugrottam ejtőernyővel Hiroto, apa madarának, a hátáról. 12 évesen tapasztaltam meg milyen az, amikor az ember már nem ejtőernyővel ugrik, 2 év alatt több százszor ugrottam vele, hanem a klán különleges ruháját használja, amivel, sokkal messzebbre, gyorsabban és kényelmesen lehet eljutni, de ezen kívül rengeteg egyéb vicces dolgot lehet művelni. Biztos, hogy tudjátok, hogy a hegyek miatt rengeteg beavatás van a fiatalok között, klántól független bátorság próbák, amik során nem ritka a csonttörés. Egy ilyen eset során nekem is sikerült eltörnöm a lábam és elég komoly zúzódásokat szerezni, bár a baleset nem az én hibám volt. A társam elszámított egy kanyart és egyenesen engem talált el oldalról, aminek hatására én is elvesztettem a kontrollt és együtt zuhantunk legalább 4 métert és még további tízet csúsztunk a földön. Én szerencsés voltam, hogy ennyivel megúsztam, míg a társam jobb karját, mind a két kulcscsontja mellett jó néhány bordáját is eltörte. Visszagondolva talán az volt a szerencsém, hogy nem én voltam alul, így ő még jó néhány égési sérülést is összeszedett.
Az iskolai tanulmányaimmal elég sok baj volt, ugyan nem tartoztam a nagyon buták közé, de az elitbe sem. Leginkább a középső régióba mozogtam, míg a fittségem és a chakrakontrolom kiemelkedő volt, addig az iskolai tananyag elsajátításában nem jeleskedtem. Nagyszájú hülye gyereknek lettem elkönyvelve és a piszkálódások középpontjába kerültem, de ez sosem torkolt verekedésbe, mert mindenki tisztában volt az esélyekkel, az osztály egyik legerősebb gyereke voltam, mindenképp az első háromba tartoztam és hát senki nem kötegszik az erősebbel.

Gennin évek
12 évesen kerültem ki az akadémiáról, Misával, aki leginkább medikusnak készült és hajlamot mutatott a szenzorság irányába, és egy önjelölt kardforgató és tai jutsu használó sráccal, Kazutoval kerültem össze egy 20 körüli, de annál ambiciózusabb Kobayashi klán társammal, Keitával, akinek a testvére Keito apám alatt dolgozott, míg ő maga inkább a falu szolgálatába állt és nem foglalkozott a klán kutatásaival, nem vett bennük részt. Mesterünk, klánjával való ellenszenve miatt, mindig megtalálta, hogy a dicséret mellett valami csípős megjegyzést is hozzászúrjon, főleg Misával szembeni érzelmeim és a lánnyal való kapcsolatunk ellen. Nem tetszett neki, hogy nem csak csapattársak vagyunk, hanem ténylegesen egy párt alkotunk, ami pont ezeknek a piszkálódásoknak volt köszönhető, ugyanis kezdetben Misával csak barátok voltunk, bár én már kiskorunk óta többet éreztem ennél. Egy sikeres küldetés utáni dicséret mellé beszúrta, hogy ha küldetések során is annyira bátor lennék, mint a lányokkal, akkor már rég szólt volna a vezetőségnek, hogy nem vagyok alkalmas shinobinak. Ezután döntöttem el, hogy elmondom Misának, hogy mit érzek. A többi már történelem. Most együtt vagyunk, és ez számít.
Ahogy fejlődtünk és erősödtünk, úgy kaptunk egyre nehezebb küldetéseket és egyre többször kerültünk egyre veszélyesebb helyzetekbe, még ha halállal még sosem néztünk szembe. Körülbelül egy év múlva döntött úgy mesterünk, hogy készen állunk a chuunin vizsgára, így hát benevezett minket. Az írásbeli vizsgán könnyen mentünk át, hiszen mind a hárman elég okosak vagyunk. A második fordulót elég nehezen vettük, de Kayami segítségével sikerült teljesítenünk e részt is. Én elveszítettem a jobb szemem, így a harmadik fordulóból diszkvalifikáltak, így elbuktam a vizsgát, viszont Misa több másik ninjával együtt megkapta a chuunin rangot. Egy év múlva újrapróbálkoztam, ekkor már újra 2 szemmel, amiből az egyik már ekkor robot szem volt.
Amint meggyógyultam a sérülésből a szüleim és Etsushi javaslatára elkezdtem foglalkozni a biológiával, a szem felépítésével és a látás működésével, majd Etsushi segítségével elkezdtem a robotikával és a mechanikákkal foglalkozni, bár a férfi sokat segített a dolgok működésében, mivel én is érteni akartam a dologhoz, így rengeteg könyvet és egyéb írást olvastam el Etsushi gyűjteményéből, de apámon keresztül a klán tudományos gyűjteményéhez is hozzáfértem. 3 hónapot vett igénybe a kutatás, amit azzal töltöttem, hogy megértsem a mechanikus ninja művészet alapjait és a látás mechanikáját, hogy később megtervezzem a tökéletes, sok mindenre alkalmas szemet. Ugyan a teljes terv körülbelül két hét alatt készült el, de a chuunin vizsgáig és utána sem tudtuk befejezni a szem tökéletes megépítését, mivel rengeteg más dolog kötötte le a figyelmünket, sokkal, fontosabb dolgokkal kellett foglalkoznunk. Így a kezdetleges megépült szem, hála a klán tapasztalt és gyakorlott orvosainak körülbelül másfél hónappal került be és pont ennyi idő alatt sikerült megszoknom a működését és kitapasztalnom az összes funkcióját, annak ellenére, hogy mind a tervezésében, mind a kivitelezésében komoly szerep jutott nekem és nagyjából tisztában voltam a szem képességeivel és határaival. A vizsgán végül túljutottam, a harmadik forduló második körében kaptam ki végül. Az eredményhirdetés előtti pár perces beszéd a ranggal járó kötelezettségekről és a megtiszteltetésről azoknak, akik elnyerik, nagyon lassan telik. Néhány már fészkelődnek, hogy vajon melyikük kapja meg a rangot, egy- két türelmetlen suttogás a harcok után ép társak között is elhangzik. Némelyeket lepisszeg a társa, de van, akik beszélgetni kezdenek. Aztán végre elkezdik sorolni a neveket és a falvakat. A 20 csapatból, akik elindultak a vizsgán végül 5 csapat jutott be a végső fordulóba, de csak négyen kapták meg a chuunin rangot, köztük voltam én is. Szinte hallani lehetett, hogy egy hatalmas kő esik le a szívemről, hiszen immár újra egy rangba voltam Misával. Őt ugyan nem érdekelte, hogy chuuninként genninn-nel jár, de már több fiatal chuunin és jounin próbálta befűzni, hogy hagyja ott azt a kezdőt és inkább olyannal legyen, aki rangban egyenlő.
Az eredmény odavezetett, hogy a csapatunk majdnem feloszlott, ugyanis 2 chuunin volt a csapatban, viszont a falu vezetősége helyett a harmadik csapattársunk döntött úgy, hogy ő nem akar két chuunin társa lenni és egy éjszaka, a nyár legmelegebb és egyben legsötétebb éjszakáján, ugyanis újhold volt és jó néhány felhő is takarta az eget, aminek a magas hőmérséklet is köszönhető volt. Ugyan a biztonsági őrségen könnyen átjutott, de anyukája elég gyorsan felfedezte a fia eltűnését egy éjszakai szokása miatt. Ő egyből értesítette a megfelelő hatóságot, mire az a mi csapatunkat küldte ki. Kayami hátán én és Misa felülről kerestük, míg a mesterünk a talajon követte a nyomát. A srác ügyes harcos volt, de a nyomok eltüntetésében sosem volt jó, ahogy esze sem sok volt, ugyanis miután megtaláltuk elárulta, hogy nem igazán volt terve, hogy hova menne. ~Gratulálok, megbuksz a vizsgán és csak egy ötlet alapján nekivágsz a nagyvilágnak.~ Nem sok esze van a srácnak, hiszen a következő vizsga csak félév és addig fejlődhetne. Viszont pechünk van, ugyanis a srác akaratlanul egy olyan helyre tévedt, ahova nem kellett volna. Hazafelé menet ugyanis belefutottunk egy nagyobb őrjáratba, ami pechünkre nem a falu ninjáiból, hanem egy helyi bűnbanda megfigyelőiből, akik már korábban felállították a csapdát, amibe nekünk sikerült belesétálni. Engem egyszerű drót csapdával fogtak el, míg Misa egy genjutsuba ragadt, a harmadik társunkat egy villám jutsuval ejtették csapdába, így egyetlen ember, aki harcolni tudott az a mesterünk. Ő kitartott, addig, amíg nekem sikerült kiszabadulnom a drótokból, majd sikerült kiszabadítanom Misát is a jutsu fogságából. Először arra gondoltam, hogy segítek a mesterünknek, de ő egyből kiadta a parancsot, hogy meneküljünk. Innen felgyorsultak az események és nem igazán tudtam követni, végül mesterem segítségével sikerült megszabadulnom, viszont mind a hárman komolyan megsérültünk. A harmadik társunk még hazafelé belehalt egy mérgezett kunai találatába, míg Misa és én eljutottunk a faluba, de később Misa is lebénult és fel kellett adnia a shinobi létet. Nem sokkal később, 18 évesen összeházasodtunk. Az eset után, 16 évesen, én kértem, hogy függeszenek fel, mint ninja. A klán eleget tett a kérésnek és szinte minden emlékemet, ami az ominózus esethez volt köthető egy pecsétbe elzárták, ahogy Misa esetében is így tettek. Ezentúl kerek 4 évig megvoltam az emlékeim nélkül. Csatlakoztam apám kutatócsoportjába és a robotszem fejlesztésén kívül, foglalkoztam a repüléssel és a fizika egyéb területeivel is. Egyre jobban beleástam magamat a repülés fizikájába és egyre közelebb kerültem ahhoz, hogy áttörést érjünk el. 4 évig kutattam, amikor apám és a klán úgy döntött, hogy újra alkalmas vagyok ninjának és szeretnének bevetni. Ez időben ragadt rá a Denba // Denevér becenév, ugyanis a repülés lett a fő területe, amivel foglalkozott, de a repülő ruhájának színe is közrejátszott ebben, hiszen amíg a klán legtöbb tagjának a ruhája kék vagy közel olyan színű, mint az ég, addig ő feketét választotta.

A hozzászólást Kobayashi Kenji összesen 2 alkalommal szerkesztette, legutóbb Pént. Szept. 01 2017, 18:31-kor.
Uchiha Shigeri
Uchiha Shigeri
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 280
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 200 (C)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 230 (C)
Ügyesség/Reflex : 300 (B)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 243

Vissza az elejére Go down

Kobayashi Kenji Empty Re: Kobayashi Kenji

Témanyitás  Uchiha Kagami Hétf. Aug. 14 2017, 22:38

Privet!

Sajnálattal kell közölnöm veled, hogy az előtörténetedet

Elutasítom,

méghozzá az alábbi indokok fényében:
Az előtörténeted szinte egésze a nemrégiben elutasított, Kogite Isao nevezetű, 2017 április 1. napján a sikertelen teljedítés következtében inaktív státuszba rakott karakter előtörténete, néhol benne is szerepel a neve. A Ninja Tanács nevében Uzumaki Kushina ekkor ezt írta neked:

"Kedves Isao!

Az előző hozzászólásomban megjelölt határidő eredménytelen eltelte megállapítást nyert. A Kogite Isao nevezetű karakter státusza a mai nap folyamán Inaktív állapotba kerül. Szeretném felhívni szíves figyelmedet arra, hogy a Kogite Isao elnevezésű karakter kárpótlási jelzővel ellátott funkcióit, esetleges engedélyeit nem ruházhatod át a már meglévő karaktereidre, sem az egészet egyben, sem pedig külön-külön szétosztva. Szeretném jelezni továbbá, hogy a karakter sikertelen indítása okán nem kérhetsz erre alapozva további kárpótlást az esetleges jövőben indítandó karaktereidre nézve sem.

Üdvözlettel,
Uzumaki Kushina és a Ninja Tanács

2017. április 1."

Ahogy az meg lett beszélve Veled, a szabályzatnak megfelelő chuunin karakter indítása lett engedélyezve számodra; semmi több. Minden ott van, ami miatt Isao el lett utasítva. Kushina kiemelte, hogy a megszerzett engedélyek nem ruházhatóak át más karakterre, s ezzel van a legfőbb baj. És ez még csak az egyik. Arra már nem térek ki, hogy maga az ET is hatalmas hiányosságokkal van tele, több a lyuk, mint az anyag, ezt bőven foltozni kéne és te is tudod, hogy miért.

A Ninja Tanács ez úton kéri tőled, hogy amennyiben tényleg új karaktert szeretnél indítani, azt csakis a szabályzatnak megfelelően tedd!

Üdv: Uchiha Kagami

Aamun tullen yö tarinansa kertoo

Állandó mesélések (4/4)
- Kowarii Zion

- Jelenlegi kaland: A bánya titka

- Shiawase Zouo
        - Jelenlegi kaland: Messzi földeken

- Hiroto Osumi, Gensai Hayato és Kenta Koizumo
        - Titkok, melyeket őrzünk

- Nosaru Kyoya
        - Teremtés

Szilánkok Fórumkaland
- Kiolvasztás alatt
Uchiha Kagami
Uchiha Kagami
Kalandmester

Specializálódás : Több éves posztok előkutatása

Adatlap
Szint: S+
Rang: A Gundan Könyvtárosa
Chakraszint: Vodka

Témanyitás  Uzumaki Kushina Pént. Szept. 01 2017, 21:08

Kedves Kenji!
A Ninja Tanács alaposan kivizsgálta az indítandó karakter Előtörténetét és a mögötte húzódó okfejtéseket, továbbá a felhasználót érintő karakterindítási korlátozást.
A Ninja Tanács vizsgálata végén az elé tárt információkból azt állapította meg, hogy a felhasználót érintő karakterindítási korlátozás nem került feloldásra, így okafogyott a felhasználó által karakterindításnál felvetett eszközök, felszerelés, tudás, társállat érdemi tárgyalása.
A mai nappal Inaktív státuszba sorolom a karakterprofilt.

Üdvözlettel,
Uzumaki Kushina és a Ninja Tanács
2017. szeptember hó 1.
Uzumaki Kushina
Uzumaki Kushina
Adminisztrátor

Elosztható Taijutsu Pontok : Serpenyőnyi

Adatlap
Szint: S
Rang: Háziasszony
Chakraszint: Ostor ez a nő!

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.