Inu vs Ryuu

3 posters

Go down

Inu vs Ryuu Empty Inu vs Ryuu

Témanyitás  Djuka Ryuu Szomb. Aug. 29 2015, 18:00

Hangos robbanás járta át a környékem, és én a fedezékemül szolgáló nagy sziklának vetettem a hátamat, míg a robbanás el nem állt. Valahol Szél országa partjainál vagyunk, és épp egy partraszállást kísérelt meg a Víz szövetsége. Hát.. őszintén... mikor ez elindult, én azért nem erre számítottam. Jó háború, van meg minden, de így elég tré, hogy rögtön kiszúrtak minket. Bár sikerült a partraszállás, egyelőre nem tehettem mást, hogy védekezek. Az ellenfél területén elég vegyesen láttam a fejpántokat, már amikor nem bombáztak, ami kicsit... para volt. De hát, nincs mit tenni. A fedezékemből kibújva az ellenséges vonalakat pásztáztam. Szerencsére, én a harcmező széle felé voltam, így elég kevés ellenfélt pillantottam meg, azok többsége is éppen a szövetséges csapatokkal harcoltak. Így viszont nekem lehetőségem lett betörni a vonalaik mögé. A robbanás véget ért és én támadásra kész voltam. Fújtam egy utolsót, majd a bal kezemmel kirántom a katanam, míg a jobbal előkotorom a Kusari Gamam. Ideje harcolni. A fedezékem tetejére szökkenve elrugaszkodok, és az ellenséges vonalak felé indulok. Kardommal kész vagyok a shurikenek blokkolására, és természetesen készen kell állnom a komolyabb jutsuk ellen is. Bár kész voltam a harcra, azért remélhetőleg megúszom egy darabig. Háború ide vagy oda, nincs kedvem itt emgdögleni egy erősebb shinobitól.

Felszerelés:
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Elosztható Taijutsu Pontok : 23

Adatlap
Szint: B
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Vissza az elejére Go down

Inu vs Ryuu Empty Re: Inu vs Ryuu

Témanyitás  Hazukage Inu Szomb. Aug. 29 2015, 18:31

Iszonyatos robbanás rázta meg a környéket, mire én ott, ahol voltam, hasra vágtam magam. Merem remélni, hogy aki robbant, az legalább a Víz szövetségéből való, őket nagyon nem sajnálom. A sajátjainkat már annál inkább, mert nem egy társammal sikerült szorosabb barátságot kötnöm. Mikor a robbanás szele is alábbhagyott, felugrottam és folytattam utamat előre a homokban, egészen a vonalaink széléig, ahol jól jöhet valaki, aki középtávú technikákat használ. Közelharcban egyébként sem vagyok valami kiemelkedő, sőt, mondhatni a közelharc az én gyengém. Már akademista koromban sem jött össze a dolog és mostanra sem csiszoltam ezen képességeimet, viszont ropogósra tudok sütni gyakorlatilag bárkit, ha bevetem mindkét elememet. Igazából én sem tudom, hogyan, de a harcmező szélére sodródtam, ahol körülbelül kiegyenlített volt a küzdelem, néhány Víz szövetségi tag úgy gondolta, hogy itt megpróbálkozhat a betöréssel, több-kevesebb, bár inkább kevesebb sikerrel. Szerintem én itt most jelen pillanatban pont jó helyen vagyok, itt ugyanúgy bőséges a választék, lehet elkapdosni a népeket. Nem is értem miért csinálják ezt, mikor gyakorlatilag a vesztükbe rohannak ezzel, látszólag mi vagyunk túlerőben, azonban ilyen a háború. Tudják, mire vállalkoztak ezzel, ahogyan mi is, egytől egyig. Itt nincs olyan, aki csak véletlenül ide tévedt, célunk van, mégpedig a hazánk megvédése. És akkor hirtelen kiszúrom az áldozatomat, ajkaimra pedig egy gonosz vigyor húzódik. Bocs haver, de ez ma nem a te napod. Kivont karddal rohan a vonalaink felé azzal a nem titkolt szándékkal, hogy ő itt bizony átjön, de le kell törnöm a lelkesedését. Ahhoz először rajtam kell átlépnie, márpedig én nem adom könnyen magam, szóval fel kell kötnie, ha tényleg meg akarja csinálni. Jól van, akkor vágjunk bele, végülis azért vagyunk itt mindketten, nem igaz? Nem sokkal előtte állok meg, pont annyira, hogy legyen időm még jutsut használni.

- Sietsz valahová? – teszem fel ezt a teljesen felesleges kérdést. Néha muszáj húzni az emberek agyát és csak várni a reakciókat, elég sok mindent elmond róluk az, amit cselekszenek. Getsugakurei ellenfelem (a fejpánt alapján gondolom) valószínűleg nem fog megállni, hanem egyenesen rám ront, ami nem baj, a technika, amit készülök használni, közelről igencsak fájdalmas tud lenni, de hát mindig vannak az életben pofonok, amikbe bele kell szaladni.
Hazukage Inu
Hazukage Inu
Játékos

Adatlap
Rang: Chuunin
Chakraszint: 451

Témanyitás  Djuka Ryuu Szomb. Aug. 29 2015, 20:07

Ahogy török előre olybá tűnt, hogy megúszom a harcot, míg valaki el nem állja az utamat. Látszólag nem vett elő egyelőre fegyvert, de hozzám szólt, és egy kicsit húzni próbálta az agyam. Persze én ahelyett, hogy felhúztam volna magam, inkább lefékezek, és én is hasonló gonosz mosollyal mint az ellen visszaszólok kicsit gúnyos hangon.
- Képzeld igen sietek, úgy hallottam sok csinos lány van Kumoba, gondoltam elmegyek oda, miután megsemmisítjük Sunat... ja bocs, ezt már megtettük. - mondom, majd arcom elkomolyodik - Amondó vagyok, hogy ne húzzuk a dolgokat. Nem akarok harcolni, de mindketten tudjuk, hogy ez a kötelességünk. Szóval...
Gamam pengéjét magam mellett megpörgetve indulok meg a fiú felé, miközben pengémet visszasüllyesztettem a tokjába, hogy övemből ezután a drótomat húzzam elő. Mielőtt persze ellenfelem megérezné mire készülök, végül nekiindulok. Pár méterre előtte azonban ismét lefékezek, hogy Kusari Gamam pengéjét felé indítsam. Mivel nem kétélű a penge, így ha most eltalálom csak koppan egy angyot (fejét célzom igen), ám ha sikerül kikerülnie, a láncot hirtelen visszarántva, visszafelé húzódva próbálom a fiú vállát megvágni. Persze ez csak elterelés volt, a visszahúzással egy időben a drótot az ellenfelem köré próbálom fűzni a Drótcsévélő Technikával, ami, hogyha sikeres a Gamat a földre ejtve, máris a chakrámat gyűjtve a Ryuuka no Jutsu // Sárkánytűz Technikát vetem be, megpróbálva megégetni ellenfelemet. Persze, ha nem jártas a tűz jutsukban ilyen állapotban lazán arrébb tudna ugrani, hisz lábát nem céloztam, de mivel a jutsu a dróton fut végig, így úgyis mindegy. Amennyiben sikerül a lekötözés ellen védekezni a gamat magam mellett tudva, végül ismét forgatni kezdem, hogy felkészüljek a következő rohamra. Na nézzük mi válik ebből ki.
Djuka Ryuu
Djuka Ryuu
Halott Karakter

Elosztható Taijutsu Pontok : 23

Adatlap
Rang: Genin
Chakraszint: 394

Témanyitás  Hidan Hétf. Nov. 16 2015, 18:20

Kérésre a harcot lezárom, jutalom a rövidség miatt nincs.
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.