Umino Ryuu
2 posters
1 / 1 oldal
Umino Ryuu
Név:Umino Ryuu
Ország:A hullámok országa
Rang:Genin
Szint:D
Chakraszint: -
Kor:12
Nem:fiú
Felszerelések:Szerszámok:1 szett
Füstbomba:5 db
Elsősegély készlet:1 db
Energiatabletta:1 doboz=25 db
Robbanójegyzet: 10 db
Hátizsák : 1 db
Shurikentaró: 1 db
Kunai:5 db
Shuriken: 5 db
Wakizashi: 1 db
Kimézet:Rövid világos barna hajam van ,szürke szemem, viszonylag vékony vagyok így nem tudok a fizikai erőmre alapozni a támadásaiat ,ruhaként alap ninja ruházatot viselek(ninja overál es ruházat , ninja szandál) ékszereket nem viselek.
Jellem:Nagyon megfontolt vagyok és nem szeretem elkapkodni a dolgokat. A barátaimnak mindíg szívesen segítek amiben tudok. Sajnos kissé ingerlékeny vagyok így ki lehet hozni a sodromból. Utálom látni ahogy más emberek szenvednek és gyakran megpróbálok tenni is az ellen valamit.
Jutsuk:henge no jutsu, Kakuremino no jutsu, bunshin no jutsu, kawarimi no jutsu, Fūton kaitou,
Előtörténet: Egy Namikagure no sato melletti szigeten születtem polgári családba. Nem voltunk szegények így nem kellett nélkülözniük. Édesanyám (Fūma Harumi) gyakran elvitt a nagy Naruto hídhoz és újra meg újra elmesélte nekem a híd történetet.Naruto története annyira megfogott hogy ninjának álltam. Az akadémián azonban nagy problémát jelentett számomra hogy nem voltam túl izmos így hamarabb elfáradtam mint a többiek. A jutsuk elsajátításában viszont az osztály egyik legjobbja voltam így az a veszély soha nem állt fenn hogy elbocsátanak az akadémiáról.Az akadémián két nagyon közeli barátot szereztem magamnak:Amigiri Masarut és Yotsuki Kyoshit. Mi hárman mindig együtt voltunk és mindent együtt csináltunk. A genine vizsga előtt vártnál nyugodtabb voltam mert rengeteget gyakoroltam és biztos voltam benne hogy sikerülni fog, fejben már a chuunin vizsgára készültem. A genine vizsga a vártnál nehezebb volt mert az elméleti résznél egy Shuriken pályáját kellett kiszámítani és hát matekből nem vagyok valami penge úgyhogy az írásbeli után eléggé el voltam keseredve. A gyakorlati vizsgán viszont az erősségemet a jutsuk használatát kérték számon így a gyakorlati vizsga nekem lett a legjobb az egész osztályban. A vizsgát így sikeresen teljesítettem . Pár nappal később elosztották a csapatokat. Én Masaruval és egy másik lánnyal kerültem egy csapatba. Genineként az idő sokkal gyorsabban telik mint az akadémián töltőtt évek alatt. Az első küldetésem egyből B osztályù volt de a wakazashim jó szolgálatot tett így sikerült legyőznünk a hangrejteki Kémet.Nem sokkal később meghalt édesapám (Umino Mamoru) és az emiatt érzett fájdalom miatt a sötétség szélére kerültem. Itt járunk most.:D
Ország:A hullámok országa
Rang:Genin
Szint:D
Chakraszint: -
Kor:12
Nem:fiú
Felszerelések:Szerszámok:1 szett
Füstbomba:5 db
Elsősegély készlet:1 db
Energiatabletta:1 doboz=25 db
Robbanójegyzet: 10 db
Hátizsák : 1 db
Shurikentaró: 1 db
Kunai:5 db
Shuriken: 5 db
Wakizashi: 1 db
Kimézet:Rövid világos barna hajam van ,szürke szemem, viszonylag vékony vagyok így nem tudok a fizikai erőmre alapozni a támadásaiat ,ruhaként alap ninja ruházatot viselek(ninja overál es ruházat , ninja szandál) ékszereket nem viselek.
Jellem:Nagyon megfontolt vagyok és nem szeretem elkapkodni a dolgokat. A barátaimnak mindíg szívesen segítek amiben tudok. Sajnos kissé ingerlékeny vagyok így ki lehet hozni a sodromból. Utálom látni ahogy más emberek szenvednek és gyakran megpróbálok tenni is az ellen valamit.
Jutsuk:henge no jutsu, Kakuremino no jutsu, bunshin no jutsu, kawarimi no jutsu, Fūton kaitou,
Előtörténet: Egy Namikagure no sato melletti szigeten születtem polgári családba. Nem voltunk szegények így nem kellett nélkülözniük. Édesanyám (Fūma Harumi) gyakran elvitt a nagy Naruto hídhoz és újra meg újra elmesélte nekem a híd történetet.Naruto története annyira megfogott hogy ninjának álltam. Az akadémián azonban nagy problémát jelentett számomra hogy nem voltam túl izmos így hamarabb elfáradtam mint a többiek. A jutsuk elsajátításában viszont az osztály egyik legjobbja voltam így az a veszély soha nem állt fenn hogy elbocsátanak az akadémiáról.Az akadémián két nagyon közeli barátot szereztem magamnak:Amigiri Masarut és Yotsuki Kyoshit. Mi hárman mindig együtt voltunk és mindent együtt csináltunk. A genine vizsga előtt vártnál nyugodtabb voltam mert rengeteget gyakoroltam és biztos voltam benne hogy sikerülni fog, fejben már a chuunin vizsgára készültem. A genine vizsga a vártnál nehezebb volt mert az elméleti résznél egy Shuriken pályáját kellett kiszámítani és hát matekből nem vagyok valami penge úgyhogy az írásbeli után eléggé el voltam keseredve. A gyakorlati vizsgán viszont az erősségemet a jutsuk használatát kérték számon így a gyakorlati vizsga nekem lett a legjobb az egész osztályban. A vizsgát így sikeresen teljesítettem . Pár nappal később elosztották a csapatokat. Én Masaruval és egy másik lánnyal kerültem egy csapatba. Genineként az idő sokkal gyorsabban telik mint az akadémián töltőtt évek alatt. Az első küldetésem egyből B osztályù volt de a wakazashim jó szolgálatot tett így sikerült legyőznünk a hangrejteki Kémet.Nem sokkal később meghalt édesapám (Umino Mamoru) és az emiatt érzett fájdalom miatt a sötétség szélére kerültem. Itt járunk most.:D
Amano Izao- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 115
Elosztható Taijutsu Pontok : 25
Állóképesség : 109 (D)
Erő : 110 (D)
Gyorsaság : 151 (C)
Ügyesség/Reflex : 125 (D)
Pusztakezes Harc : 120 (D)
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 140
Amano Izao- Játékos
- Elosztott Taijutsu Pontok : 115
Elosztható Taijutsu Pontok : 25
Állóképesség : 109 (D)
Erő : 110 (D)
Gyorsaság : 151 (C)
Ügyesség/Reflex : 125 (D)
Pusztakezes Harc : 120 (D)
Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 140
Re: Umino Ryuu
Szia!
Először is szeretnék a Ninja Tanács nevében elnézést kérni, amiért megvárakoztattunk.
Másodszor pedig közölnöm kell azt a szomorú hírt, hogy bár az adatlap része kiváló, a jellemrajzban csak annyi szépséghiba felfedezhető, hogy a megfontolt, és az ingerlékeny tulajdonságok ellentmondanak egymásnak, az előtörténet része túl rövid ahhoz, hogy elfogadjam. A technikáknál szerepel a szél elem feloldása, erről az előtörténetből semmit nem tudunk meg, így mindenképpen érdemes lenne ezt fejtegetni, ami mindjárt legalább tíz sort hozzáadna az egészhez. Nyugodtan írhatsz többet a családról, a karakter megszólalhat, használhatod a környezetet, beépíthetsz epizódokat, és a többi. A történet végén szerepel a genin vizsga utáni első küldetés leírása, ezt kérlek mindenképpen hagyd ki, vagy írj helyette mást, mert egy D szintű geninekből álló csapatot nem fognak B szintű küldetésre küldeni, pláne nem egy otogakurei kém ellen (ráadásul háborús időkben kiemelten kezelik a kémeket, így még a legveszélytelenebbeket is S szintű shinobikkal, vagy az ANBU-val semlegesítik).
Ennek fényében kívánok Neked kellemes írást, és ígérem, a továbbiakban gyorsabban reagálunk a beérkező művekre! ^^
*Orochimaru
Orochimaru- Mesélő
- Elosztható Taijutsu Pontok : Nem használom
Specializálódás : Halál és tudományok. Főleg tudományok.
Adatlap
Szint: S
Rang: Valami vicces
Chakraszint: Valami menő
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.