Akihiro Jaken Vs Hiromi Akio

3 posters

Go down

Akihiro Jaken Vs Hiromi Akio Empty Akihiro Jaken Vs Hiromi Akio

Témanyitás  Hiromi Akio Szer. Jan. 06 2016, 16:33

// Remélem megfelelnek a körülmények Smile //

Akihiro Jaken Vs Hiromi Akio Latest?cb=20140710230309
  Már másfél napja javában tart a chuunin vizsga. Az élelmet és hasonló javakat nekünk kellett, és kell is majd megteremteni. Tizenkettő egymásra kötelezően ellenfélként tekintő versenyző van, legalább is tizenketten kezdtük. A cél kibírni öt napig a zord körülmények és gyilkosságok közepette. Sejtettem hogy nehéz lesz és nem fognak minket kímélni, de amint megláttam hogy elvágták egy lány torkát álmában, átértékeltem az egész helyzetet. Arról a fáról amiről láttam az esetet, fél napig nem mertem lejönni.
  A mai napon elláttam magam mindennel amire szükségem volt(étel, ital), szerencsére veszélymentesen. Az időjárás napos volt, kellemes hőmérséklettel. A helyszín ahol jártam tarkítva volt nagyra nőtt bambuszokkal és növényekkel, nehezítve a közlekedést és harcot, emellett könnyítve az elbújást. Egy fél órányi séta után egy olyan területre értem ahol furcsa mód kör alakban(kb. 10 méter) hiányoztak a növények. Elővettem a jobb kezembe a kunaimat, olyan rossz érzetem támadt amit jobb lett volna nem elhanyagolni.
Hiromi Akio
Hiromi Akio
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 560
Elosztható Taijutsu Pontok : 5

Állóképesség : 300 (B)
Erő : 150 (C)
Gyorsaság : 300 (B)
Ügyesség/Reflex : 160 (C)
Pusztakezes Harc : 150 (C)

Adatlap
Szint: B
Rang: Chuunin
Chakraszint: 480

Vissza az elejére Go down

Akihiro Jaken Vs Hiromi Akio Empty Re: Akihiro Jaken Vs Hiromi Akio

Témanyitás  Akihiro Jaken Pént. Jan. 08 2016, 20:38

A chuunin vizsga… Sosem gondoltam volna, hogy ilyen brutális lesz. Amikor az első nap beléptem a vizsga helyszínéül szolgáló területre kíváncsiság és izgatottság fogott el, ahogy egy számomra ismeretlen terepre kerültem. Vadásztam, gyűjtögettem és lehetőleg kerültem az ellenségeket. Mikor leszállt az első nap éjjele, egy aprócska, magam által épített fedél alatt heverésztem, hogy óvjam magam az időjárás viszontagságaitól, zörejt hallottam. Óvatosan előmásztam rejtekhelyemről és a zaj felé közelítettem, minden lépésem megfontolt volt. Ahogy odaértem, már nem volt ott senki, csak egy halott fiú, a saját vérébe fagyva. Nagyjából annyi idős lehetett, mint én, és számomra szörnyű látvány volt egy korombeli embert így látni. Visszafutottam a rejtekemhez, felkaptam a holmim és futottam amíg bírtam, hisz bebizonyosodott, hogy vannak a közelben, akik semmitől sem riadnak vissza.
Másnap egy bokorban ébredtem, valószínűleg az előző nap fáradalmaitól dőltem ki. Ahogy kinéztem a bokorból egy tisztást láttam. Én magam bambuszok sokasága között jutottam ide, amerre szem ellátott csak azok voltak. Ismét zörgést hallottam, és előkaptam egy kunait. Egy másik alak rajzolódott ki a tisztás körül.

*Lehet, hogy ő intézte el azt a szerencsétlen tegnapit? Meglátott és követett volna? Na de én nem hagyom olyan könnyen magam!
Elhatároztam, hogy nem adom könnyen magam és senki sem állhat az utamba. Felemeltem a kunait, céloztam és eldobtam azt, az pedig csak szállt és szállt ellenfelem felé…

Felszerelés:
Inazuma
10 kunai
10 shuriken
5 gyújtócédula
3 füstbomba
3 táptabletta
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin
Chakraszint: 1612

Témanyitás  Hiromi Akio Pént. Jan. 08 2016, 23:26

Rossz előérzetem beigazolódott, egy kunai tőr repült felém ami elől épphogy csak el tudtam hajolni, így is súrolva az arcomat egy kisebb vágást eredményezve. Nem kellett túl sok idő hogy kielemezzem helyzetem. Egy másik genin volt a támadó aki a túlélésért vagy egyéb célért tört az életemre. Tudtam, nem hezitálhatok hisz az az életembe kerülhet. Nem hallhattam meg, megígértem anyámnak hogy visszatérek hozzá. Részlegesen láttam egy alakot a bambuszok között, termetből ítélve egy fiú lehetett, de mindez már mit sem számított.
Szabad kezemmel egy shurikent hajítottam az alak felé majd létrehoztam egy sima klónt a bunshin no jutsuval. Tervem egyszerű volt. Az elhajított fegyverrel védekezésre vagy elhajlásra kényszerítem utána pedig a klónnal együtt rátámadunk. No persze egy bunshin a legkisebb érintésre is szétfoszlik és ezt én is nagyon jól tudom, egy célja volt is csak, a figyelemelterelés. Nem támaszkodnék egyáltalán a klónra, a kunaimmal akarnám megsebezni a vállát vagy a karjának bármely részét, szépen lassan ártalmatlanná téve azt. Chuunin vizsga ide vagy oda, nem fogok embert ölni vezényszóra. Ha erősebbnek bizonyul ellenfelem fizikai téren, megpróbálok távolságot tartani, esetleg jó időzítéssel elrúgni magamtól majd hátraszökkenni.

Felszerelés:

- 5 db Senbon
- 5 db Shuriken -1 így már csak 4
- 5db Kunai(Most már csak négy, hisz egy van a kézben)
- 5db Robbanójegyzet
- 1 db Elsősegély készlet
- 5 db Füstbomba
- Dróthuzal 10 m
- Fél doboz energiatabletta (7 db)

Állapot: 95% (Kis vágás az arcon, nagyon minimálisan vérzik)
Chakra: 95%
Hiromi Akio
Hiromi Akio
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Vas. Jan. 10 2016, 12:00

Annak ellenére, hogy a támadásom váratlanul érte, könnyedén kitért előle és a kunaiom mindösze egy karcolást ejtett az arcán. Még csak meglepettnek sem tűnt, higadt arckifejezéssel tekitett felém szemeit összehúzva, hogy jobban lásson. Úgy látszott, hogy igen képzett ellenféllel van dolgom. Előszedett egy shurikent és azt felém dobta. Könnyedén elhajoltam az elől, de ez épp elég időt adott neki ahhoz, hogy létrehozzon egy klónt. Nem tudtam, hogy árnyékklónról, simáról vagy bármi egyébről van szó, de nem tudtam megkülönböztetni őket. Elkezdtek futni felém és felfigyeltem arra, hogy az egyikük léptei alatt a fű nem nyomódik le, így meg tudtam állapítani, hogy melyikük az igazi. Innentől kezdve azt a másikat nem vettem figyelembe és kizárólak valódi ellenfelemre koncentráltam. Kezembe vettem egy kunait és hárítottam első csapásátm majd egy egyszerű rúgással elintéztem a klónt, hogy meg ne zavarjon. Viszont a rúgást kihasználva ellenfelem egy gyors mozdulattal vágást ejtett a karomon. Felszisszentem a fájdalomtól és hátraszökkentem. Amilyem gyorsan csak tudtam elmutogattam a kézjeleket , vettem egy mély levegőt és már repült is a srác felé a Katon: Endan.

Felszerelés:
Inazuma
9 kunai
10 shuriken
5 gyújtócédula
3 füstbomba
3 táptabletta
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiromi Akio Vas. Jan. 10 2016, 15:35

Sikeresen sebeztem meg ellenfelem akiről, közelebb kerülve kiderült hogy fiú, csak úgy mint én. Minden bizonnyal egy korú is velem. Ilyen téren egy szinten állunk, de amint kiderült ninjutsu téren egyáltalán nem. A megsebzett genin hátrált majd kézjelekbe kezdett, mire én reflexszerűen támadásra asszociáltam. Chakrát áramoltattam a lábamba majd a shunshin no jutsuval egy közepes távolságra lévő bambuszhoz siettem. A tervem az volt hogy felfutok rá magaslati pont szerzése érdekében, csak hogy futás közben égett szagot éreztem. Megálltam a bambuszon és visszapillantottam megerősítésképp hogy ez ellenfelem műve volt-e. Alattam kisebb lángok borították a földet amik elkapták annak a bambusznak a tövét is amin épp elhelyezkedtem. Ránéztem a fiúra és láttam hogy felőle jött a jutsu. Katon? Bámulatos. Én még a saját elememmel is küszködök nem hogy ilyen könnyedén idézzem meg.
Egy pillanatra letört lelkesedésem újult erőre kapott amint elhatároztam magam. Mindegy, ez csak azt jelenti hogy többet kell beleadnom. Elővettem még egy kunait ami viszont már robbanójegyzetes volt. Tudtam, szemből támadni egy ilyen jutsu után nem érdemes, ha nem tudok kitérni előle pirítóst csinál belőlem, így hát maradt az ismételt elterelés. A jegyzetes tőrt elhajítom felé, nemsokkal utána az éppen kidőlő félben levő bambuszról leugranék(amint kijön a robbanás utáni füstből) majd ismét támadnék, de immáron nem a jobb kezemben lévő tőrrel(azt elraknám) hanem az oldalamon elhelyezkedő wakizashival. A fegyver amit még apám hordott tudniillik harcban nem alkalmazható ölésre, pengéje csorba, rozsdás és életlen, nem is gyilkosság lenne a terv. A markolattal akarnám fejen/halántékon csapni, majd ha ez sikerül egy erőteljes rúgást mérni a gyomrára. Jobb kezem a fegyver markolatán lenne míg nem találnám meg a megfelelő időpontot a támadásra.

Felszerelés:

- 5 db Senbon
- 4 db Shuriken
- 4db Kunai(egy elhasználva, egy visszatéve a táskába)
- 5db Robbanójegyzet
- 5 db Füstbomba
- Dróthuzal 10 m

Állapot: 95% (Kis vágás az arcon, nagyon minimálisan vérzik)
Chakra: 80%
Hiromi Akio
Hiromi Akio
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Vas. Jan. 10 2016, 17:13

Ellenfelem igen könnyedén kitért a tűzgolyóm ellen, igaz csak apróra csináltam, hogy csak annyira égessem őt meg, hogy tovább állhassak. Szememmel követtem, ahogy felfutott az égő bambuszra és egy újabb fegyvert láttam megcsillanni a kezében. Ahogy azt felém dobta megláttam, hogy robbanójegyzet van ráerősítve. Vettem egy nagy levegőt, gyorsan a földre dobtam egy füstbombát, hogy a robbanás ne kapjon elegendő oxigént ahhoz, hogy elég nagy legyen megsebzésemhez, majd kihátráltam a füstből egy kunaival a kezemben. Nem tudtam, hogy lát-e, de egy pillanat múlva csak azt hallottam, hogy mögém került valaki. A szívem a torkomban kalapált, úgy éreztem, mintha megállt volna az idő, miközben valószínűleg egy fegyver suhant felém hátulról. Nem volt időm gondolkodni, ösztönösen vezettem a chakrám a lábamba és egy Shunshinnal pár méterrel odébb mentem. Ahogy megérkeztem a kijelölt helyre megfordultam és csak annyit láttam, hogy ellenfelem elveszti egyensúlyát az ütésbe vitt lendület miatt. Elhajítottam két shurikent, majd előhúztam Inazumát, és elkezdtem futni ellenfelem közé, hátha nem jártasabb nálam kardforgatásban.

Állapot: 90% Felületi seb a jobb felkaron
Chakra: 80%

Felszerelés:
Inazuma
9 kunai
8 shuriken
5 gyújtócédula
2 füstbomba
3 táptabletta

A hozzászólást Akihiro Jaken összesen 3 alkalommal szerkesztette, legutóbb Hétf. Jan. 11 2016, 19:07-kor.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiromi Akio Vas. Jan. 10 2016, 19:14

Közeledik a föld, nem csoda hisz elvesztettem egyensúlyomat. A támadásom nem talált ellenfélre, a fürge test technika segítségével elmenekült előlem. Reflexeim túlélés céljából aktiválódtak és egy félig ügyetlen lehajlással kerültem ki a felém repülő két shurikent.  Minden bizonnyal csak elterelés gyanánt hajította felém a fegyvereket... Fel kell tápászkodnom! Összeszedtem testi és lelki erőmet és felkeltem. Mire feleszméltem már láttam hogy ellenfelem ölési szándéka testet öltött. Kardjával rohant felém életemre törve.
- Fenébe!
Ösztönösen végig elemeztem a szituációt és tudtam, már késő elhajolni vagy fegyverrel védekezni. Ledobtam egy füstbombát ami mindkettőnk látását nagy mértékben korlátozta. Tudtam hogy csak így növelhetem meg az esélyem az elmenekülésre. Hátra fele szökkentem a füstből, de így is eltalált a genin kardja felhasítva a bal karomat. Kibuggyant a vérem jelezve veszteségem, de mit sem számított, így is jócskán megúsztam egy lefejezést. Három kézjelet formáltam mielőtt még kiértem volna a füstből, majd miután kiértem végrehajtanám a  Sanzengarasu no Jutsu // Ezer Holló Szórást. Ezzel a jutsuval magától osztódó varjúkat uszítok ellenfelemre, megzavarva azt. Úgy irányítanám a madarakat hogy teljes mértékben eltakarják látását és mozgását is zavarják, kisebb csípésekkel egyaránt. Amint látnám hogy sikerült tervem (vagy épp nem) két kunai tőrrel rohannék ellenfelemre megpróbálva ártalmatlanítani azt. Összeszedném minden erőmet és megpróbálnám használni nem csak a tőröket, de rúgásaimat egyaránt. Tudnám hogy ez már nem edzés, ha veszítek meghalok és velem hal minden amit szeretek és tisztelek.

Felszerelés:

- 5 db Senbon
- 4 db Shuriken
- 2db Kunai(Kettő a kézben)
- 5db Robbanójegyzet
- 4 db Füstbomba
- Dróthuzal 10 m

Állapot: 75% (Vágás a bal felkaron, nem túl mély de fájdalmassá teszi a mozgást)
Chakra: 65%

Hiromi Akio
Hiromi Akio
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Hétf. Jan. 11 2016, 19:06

Ahogy futottam ellenfelem felé, egyszer csak egy füstfelhőben találtam magam, de azt éreztem, hogy a kardom pengéje húsba vág. Talán kissé nagyra is sikerült a vágás, hisz nem állt szándékomban végezni ellenfelemmel, csak túl akartam élni a chuunin vizsgát. Azt is éreztem, hogy ellenfelem se harcol teljes erőbedobással, mondhatni játszadoztunk egymással. Már-már az jutott eszembe, hogy egyszerűbb lenne lerendezni ezt az egészet egy kő-papír-ollóval, de elhesegettem ezeket a gondolatokat.
*Nem szabad elfelejtenem, hogy egy vérre menő teszten vagyok, ahol azt nézzik mennyire vagyok alkamas ninjának, hogy feljebb léphetek-e a ranglétán. Már pedig ehhez komoly eltökéltség és kitartás kell.

Kiugrottam füstfelhőből, hogy lássam mennyire sikerült megsebesítenem ellenfelem.
*Ha szerencsém van mozgásképtelenné tettem, ha pedig nem... Hát akkor még ennek a harcnak sincs vége.
Azonban nem volt szerencsém. Ahogy kiléptem a füstből ezernyi fekete varjú száguldott felém, és egy pillanattal azután, hogy észrevettem őket már el is értek. Eszeveszettül csapkodtam össze vissza, puszta kézzel és karddal egyaránt, de a világért sem akartak elfogyni. Korlátozták mind a látásomat, mind pedig a mozgásomat, így nem láthattam, hogy ellenfelem mit csinál. Egyszer csak azt éreztem, hogy egy fém tárgy végigvágja a bal oldalamat, majd egy rúgás érte a mellkasom. Olyan eővel ért a találat, hogy levegőért kellet kapkodnom és köhögőgörcsöt kaptam. Fél térdel a földre rogytam, majd egy újabb rúgást kaptam egyensen az arcomba, majdnem hátraestem és elkábultam... Azonban nem adhattam fel... még semmiképp! Hátraesés közben löktem egyet magamon még hátra és a kezeimen átfordultam. Így egy kicsit el tudtam szakadni a varjaktól és megpillantottam ellenfelem. Ekővettem egy kunait egy gyújtócetlivel és elhajítottam felé. A dobás pillanatában egy Shunshinnal a lehető legtávolabb menetem, ahonnan még láttam a kunait, majd amikor már a fiú közelébe ért aktiváltam azt. A fájdalomtól és a fáradtságtól összeestem, majd bekúsztam egy bokor alá kifújni magam és az orromból ömlő vért igyekeztem elállítani.

Állapot: 40% Mély vágás a törzs bal oldalán, feltehetőleg betört orr és a vágás a jobb felkaron
Chakra: 70%

Felszerelés:
Inazuma
8 kunai
8 shuriken
4 gyújtócédula
2 füstbomba
3 táptabletta
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiromi Akio Szer. Jan. 13 2016, 12:32

A tervem sikeresnek mondható. Az utolsó rúgásom után a geninnek legalább el kellett volna kábulnia, nem hogy ellentámadást indítania. Kemény dió mit mondhatnék, egy chuunin vizsga kellős közepén vagyunk, nem várhatnék kevesebbet. A varjaim szépen lassan szétfoszlottak, hisz nem fektettem bele olyan sok chakrát. Ellenfelem ezt kihasználva már nyúlt is a fegyveréért. Amint észrevettem meg is iramodtam(már amennyire tudtam), hátha sikerül elkerülnöm az esetleges fegyvert. Igen ám, de a robbannójegyzet hatótávját nem tudtam elkerülni. Habár amint megláttam a cetlit a kunaion(mielőtt még eldobta volna) neki is készültem az ugrásnak, a robbanás elkapta az oldalamat és egy kicsit a hátamat. Ugyan csak súrolt a robbanás, de elég volt ahhoz megsebesüljek tőle és el kelljen kezdenem csapkodni a ruhámat hogy eloltsam a tüzet.
Mire észbe kaptam addigra már ellenfelem sehol sem volt. Pánikba estem és két bambusz között cikázva az egyik bambusz tetejére felszökkentem, majd a chakrámmal rátapadtam. Elővettem az elsősegély készletemet és bekötöztem a vágást a karomon. Körbetekintettem a magaslati pontról majd újból előkészítettem a két kunaimat. Ezután el kezdtem elmélkedni majd arra jutottam hogy ki kell várnom ellenfelem első mozdulatát. Akárhol is legyen súlyosan megsérült, lehet a következő támadása lesz az utolsó. Levettem a fölsőmet, széttéptem úgy hogy nagy felületet tudjak vele kialakítani majd magam elé tartottam, ezután alkalmaztam a Kakuremino no Jutsu // A Láthatatlanság Köpenye nevezetű technikát. Amint észrevenném a fiút megvárnám míg viszonylag közel kerülne majd lesújtanék rá a két kunaimmal. A célom nem az ölés lenne, sokkal inkább a hajlatait támadnám hogy ártalmatlanítsam.

Állapot: 60% (Bekötözött vágás a bal felkaron, kisebb égési sérülés a hát-oldal tájékon)
Chakra: 58%
Hiromi Akio
Hiromi Akio
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Pént. Jan. 15 2016, 19:31

Miután nagy nehezen sikerült elállítanom orrom vérzését, szétvágtam a ruhámat és bekötöztem az oldalamon tátongó sebet is, ráharaptam egy táptablettára. Némileg felfrissültnek éreztem magam, így elkezdtem előbújni rejtekhelyemről egy kis pihenés után. Bokorról bokorra kúsztam-másztam, és minden egyes rezdülésre és zajra figyeltem. Ahogy az egyik fedezékemtől átfutottam a másikhoz és lehasaltam, olyan hangot hallottam, mintha egy ruhát csapkodna a szél. A hang egyenesen fölülem jött, és még épp időben tudtam odébb gurulni még mielőtt rám ugrott volna ellenfelem. Igaz, hogy az oldalam megsínylette a gurulást, de legalább a fájdalmon kívül nem esett bajom. Gyorsan felálltam és hátraszökkentem, majd felvettem egy harci pozíciót. Rátámadtam ellenfelemre, közelharcra került a sor.
*Ebben nem győzhet le… ebben nem… most nem!  – bíztattam magam és csak záporoztak a csapásaim. Egyikünknek sem sikerült, komolyabb sérülést okoznia a másiknak, csak karcolásokat ejtettünk egymáson. Egy Shunshinnal hátraszökkentem oda, ahol nem láthatott majd létrehoztam egy klónt. Lényegében az volt a tervem, amit ő csinált korábban, csak én egy Katon: Endant is bele akartam építeni.
*A klónom és én két irányból támadnánk, majd amikor elpillant a klónom felé én azonnal megformálnám a jeleket és minden erőmet beleadnám a tűzgolyóba. Aztán pedig, meglátjuk ki tud-e térni…

Állapot: 45% Vágás a törzsön (viszonylag ellátva), nagyon-nagyon fájó orr(viszonylag ellátva), felületi sebek
Chakra: Ha eljutok a Katon: Endan-ig 60%, ha nem 70%

Felszerelés:
Inazuma
8 kunai
8 shuriken
4 gyújtócédula
2 füstbomba
2 táptabletta
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiromi Akio Pént. Jan. 15 2016, 22:30

Furcsa, ugyanazon a sorson tengődünk a sráccal. Oda-vissza cserélgetjük a sebeket mintha olyan jó poén lenne... Kár hogy nem az. Teljes erőből egymásnak feszültünk mind a ketten a másik gyenge pontját keresve. Egyikünknek se sikerült komolyabb találatot bevinnie, meg kellett elégednünk a kis karcolásokkal. Amint egy kis teret nyertünk ellenfelem a fürge test technikával eltűnt a szemem elől. Ahhoz képest hogy elbántam vele nagyon jól bírja. Meglepetés támadás? Távoli vagy közeli? Nem volt időm ezen elmélkedni, fel kellett készülnöm. A Soushuuha // Emelkedő Penge Manipulálás technikát alkalmaztam a maradék kunaimmal és a kezemben lévőkkel egyaránt. Chakrafonalakkal magam elé tartottam a fegyverekkel majd a jobb szememet lehunytam és hevesebben kezdtem venni levegőt. Túl sok chakrát használtam el kevés idő alatt, tudtam le kell zárnom mi hamarabb ezt a harcot. Épp hogy csak befejeztem a technikát már is két genin közelített felém. Ismerős taktika, heh. Amint megláttam őket kettő-kettő kunait irányítottam feléjük heves sebességgel(a mostani állapotomhoz képest), nem figyelve hol érem őket. Középtávolságba lehettek, a fiún és az ép reflexein múlik majd hogy ki tud-e térni, vagy sem. Akárhogy is, a támadásom hátulütője az hogy közeli támadások ellen nem tudok védekezni, lerí a mozdulataimról hogy már nem tengek túl az energiában.

Állapot: 60% (Bekötözött vágás a bal felkaron, kisebb égési sérülés a hát-oldal tájékon)
Chakra: 43%
Hiromi Akio
Hiromi Akio
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Szomb. Jan. 16 2016, 16:41

Még elmutogatni sem volt időm a kézjeleket, már repültek is felém a fegyverek. Gyorsan igyekeztem elhajolni, és hallottam a klónom eltűnését jelző pukkanást. Igyekeztem… Ahogy próbáltam elhajolni egyszer csak hihetetlen fájdalmat éreztem az oldalamban. Hát hiába, nem voltam már a toppon, hisz nagyon súlyos sérüléseket szereztem. nem is igazán tudom, hogy mi hajtott akkor még előre, de csak mentem és hajtottam. Nem akartam feladni, sosem akartam feladni. Mindig ha volt egy szikrányi esélyem is a győzelemre, akkor küzdöttem. Most talán az élni akarás hajtott előre.
*Ha sikerül nyernie az ellenfelemnek, kiszolgáltatottá válok és kénye-kedve szerint bármit tehet velem. Mellesleg, nem hiába jöttem a chuunin vizsgára, kiérdemeltem, hogy itt lehetek, és nem fogom feladni!
A fájdalommal mit sem törődve hajoltam el a felém repülő fegyverek elől, hisz ha eltalált volna azonnal végem lett volna. Igaz, így is csak épphogy el tudtam hajolni, de rendületlenül törtem előre, és futás közben megszületett a tervem.
*A tervem egyszerű, mivel közelharcban vagyok a legjártasabb addig csépeljük egymást, amíg valamelyikünk ki nem kap. Már csak alig van erőm, és a fájdalom amit ki kell bírnom egyre elviselhetetlenebb. Inazumával támadok neki, pár támadás múlva pedig belevezetem a chakrám, így megnövelve a méretét és az élességét meglephetem ellenfelemet. Na lássunk hozzá…

Állapot: 43% Vágás a törzsön (viszonylag ellátva, de romlik az állapotom miatta), nagyon-nagyon fájó orr(viszonylag ellátva), felületi sebek
Chakra: 70%

Felszerelés:
Inazuma
8 kunai
8 shuriken
4 gyújtócédula
2 füstbomba
2 táptabletta
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiromi Akio Szomb. Jan. 16 2016, 19:06

// Akkor beszélgessünk egyet Very Happy //

Habár egy tőr vágást ejtett a fiún, nem akkorát hogy az megakadályozza a mozgásában. Mint említettem az emelkedő penge manipulálással nagy teret hagyok egy esetleges közelharci támadásnak. Ellenfelem ezt ki is használta, nekem rontott kardjával. Holott néhol kicsit ügyetlenül lépett - minden bizonnyal a fáradságtól és sérüléseitől - a határozottság látszódott a szemeiben. Az első csapását épp hogy csak ki tudtam kerülni egy szökkenéssel, de a második támadása, ami egy szúrás volt betalálta a jobb vállamat. A vér egyből kibuggyant én pedig hangot adtam fájdalmamnak. Világéletemben elemeztem a szituációkat amikben voltam, de itt most egy másodperc tört része alatt rájöttem arra hogy 90% eséllyel halál vár rám.
Bal kezemmel rámarkoltam a kardra és mélyen a fiú szemébe néztem. Elmosolyodtam, hisz rájöttem hogy még valószínű gyilkosom nevét se tudom.
- Azt hiszem itt az idő egy kis beszélgetésre... Hogy hívnak?
Ironikus egy helyzet, duplán ki vagyok szolgáltatva ellenfelemnek. Ha akar megöl, ha akar nem válaszol és megtagadja az utolsó szavaimat. Testileg és lelkileg is megölhet... Azt hiszem ilyen az amikor igazán fél az ember.
Miután feltenném kérdésem tartanám legalább a félmosolyomat, hisz egész harc közben csak elszánt, gyilkos kifejezéseket használtunk az arcunkon. Most már úgy sem kell tettetnem hogy megakarom ölni őt. Valamilyen szinten meg is könnyebbültem... Igen.

Állapot: 25% (Folyamatos vérveszteség, tátongó lyuk a jobb vállon, mély vágás a bal kezen)
Chakra: 43%
Hiromi Akio
Hiromi Akio
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Szer. Jan. 20 2016, 18:03

// Bocs hogy így megkésve, csak nagyon nem volt időm az utóbbi napokban :/ //

A kardom egyenesen a vállába fúródott a fiúnak. Végre nyerésben éreztem magam, azonban akárcsak őt, engem is rendesen megviselt a harc. Stabilan tartottam a kardom, azonban muszáj volt odakapnom az oldalamhoz a fájdalom miatt. Ekkor a nevemet kérdezte… meglepődtem az biztos.

- Akihiro Jaken – feleltem óvatosan, miközben a tekintetét fürkésztem. Hát nem azt láttam amire számítottam. Egy cseppnyi gyilkos szándékot sem láttam a tekintetében és ahogy sorra vettem a lépéseit a harc során rá kellett jönnöm, hogy sosem támadott létfontosságú szervemre. Ellenben én… végig azt hittem, hogy meg akar ölni, így hát én sem kíméltem.
- Felelj őszintén a következő kérdésemre – mondtam –  Az a fiú akire tegnap este találtam… Te ölted meg? Azt ajánlom felelj őszintén, mert ha a hazugság bármi jelét látom rajtad, véged van. Ha nem te voltál, akkor pedig ha engem is békén hagysz menj utadra, te nem ártasz nekem, és én sem ártok neked. Semmi dolgunk egymással, az egyetlen feladat a túlélés. Most pedig válaszolj a kérdésemre…

Felszerelés:
Inazuma
8 kunai
8 shuriken
4 gyújtócédula
2 füstbomba
2 táptabletta
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiromi Akio Csüt. Jan. 21 2016, 14:26

// Ugyan-ugyan, nem sietünk. Very Happy //

Miután megtudtam a genin nevét kérdőre vont, amire egy kicsit kuncogva feleltem.
- Még téged se akartalak megölni nem hogy mást.
Visszaemlékezve az életem fontosabb pillanataira és akadémia éveimre, ráeszméltem hogy valószínű jobban jártam volna hogyha nagyobb agresszivitással, esetleg menthetetlen gyilkolási szándékkal áld meg a sors. De hát akkor nem az lennék aki, igaz? 
Végignéztem a fiún és megpillantottam a fejpántját. Konoha. Mielőtt még reagálni tudhatott volna az előző válaszomra, folytattam a beszédemet a fáradság és sebek okozta halk hangnemben.
- Konoha. Gyakorlatilag lehet szomszédok vagyunk. Anyámmal ott telepedtünk le a jobb élet reményében... De ez mit sem számít már, igaz?
A szavaim súlya jobban fájt nekem mint neki, ebben biztos voltam. Sóhajtottam egyet egy kis szisszenés mellett, majd a tehetetlenül mosolygós arcomat felváltotta a komolyabb, elszánt arcom.
- Tudod, jogos amit mondasz de... Ha el is engedsz, egy tátongó lyukkal a vállamban nem jutok sokra és szépen lassan halok meg a gyors helyett. Azt javaslom tegyük félre a harcot és egyesítsük azt a kevés erőnket ami még megmaradt. Mit szólsz hozzá... Jaken?
Próbáltam egy kedvesebb hangnemet megütni a végére, hisz ha tetszett, ha nem még mindig tőle függtem. Egy biztos volt, akármilyen okból is hagyja majd el a testemet az a kard, iszonyatosan fog fájni.
Hiromi Akio
Hiromi Akio
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Pént. Jan. 22 2016, 16:43

*Ááááh a fenébe is… Miért bízom meg mindig az emberekben? Egy nap még ez fogja okozni a vesztemet, de hát ez vagyok én, nem tehetek semmit ellene.
- Legyen hát, megbízom benned. Én is épp eléggé legyengültem ahhoz, hogy szinte semmi esélyem se legyen egyedül túlélni. Na jól figyelj. Amint kihúztam a kardot meglátom, hogy milyen sérülés ért, a vér színéből, valamint a testedből való távozásából meg lehet állapítani, hogy milyen eret találtam el. Kérlek add ide az elsősegély készletedet.
Átnyújtotta nekem azt és én kiszedtem két köteg kötszert. Szerencsére egy kicsit konyítottam az elsősegély nyújtáshoz, de hát mégsem nevezhettem magam orvosnak. Azt tanultam nagybátyámtól, hogy a beékelődött idegentestet nem szabad eltávolítani, de hát a srác mégsem járhat-kelhet egy karddal a vállában.
- Mi a neved? Én már bemutatkoztam, most te következel.
- Akio, Hiromi Akio – mondta fájdalommal teli hangon.
- Nos Akio, készülj fel, mert ez piszkosul fog fájni –   mondtam, majd gyorsan kirántottam a kardot, mielőtt még reagálhatott volna.
Akio kiáltani akart fájdalmában de én gyorsan befogtam a száját, mert egyikünk sem akarta, hogy a közelben lévők megtudják a helyzetünket. Ránéztem a sebre, és abból sötét vér folyt ki. Vénás, azaz gyűjtőeres vérzés volt, tehát egy egyszerű nyomókötéssel el tudtam látni azt. Gyorsan elláttam újdonsült társamat, mert nagy volt a kivérzés kockázata, majd eltámogattam egy biztonságosabb helyre. Ott én is lehuppantam a földre, már nagyon nehezen viseltem csak el a folytonos fájdalmat az oldalamban.
Ránéztem Akiora és egy darabig egymást figyeltük. Kissé kínos volt a csend, de hisz ez érthető, mivel alig pár perce még ádáz ellenségek voltunk…

Felszerelés:
Inazuma
8 kunai
8 shuriken
4 gyújtócédula
2 füstbomba
2 táptabletta
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hiromi Akio Pént. Jan. 22 2016, 20:00

// Úgy hiszem ezzel le is zárhatjuk. Köszönöm a játékot! ^^ //

Ahogy elhagyta a fegyver a testem olyan ordítás gyülemlett bennem ami visszatartása csoda hogy nem okozott strokeot. A genin letakarta a számat, de még így is erősen kellett küzdenem hogy ne üvöltsek a fájdalomtól.
Ezután egy gyors ellátásban részesültem amit nem is igazán éreztem. A kard okozta fájdalom mintha eltompította volna az egész vállamat, sose éreztem még ilyet, de nem is akarok többet. Lehuppantunk mindketten a földre, én a vállamat fogva, Jaken pedig az oldalát. Néztük egymást szépen csöndben, de már egyáltalán nem úgy mint ezelőtt. Én se és ő se azért mértük fel a másikat, hogy felismerjük a gyenge pontját. Szimpla csöndes nézés volt ez köztünk, ami ha kissé kínos is, de megnyugtató volt. Nagyobb eséllyel láthatjuk majd a családunkat és barátainkat és nagyobb eséllyel láthatjuk majd a terveinket megvalósulni. Nehezen elővettem egy kisebb kulacsot a táskámból, ittam belőle majd Jakennek adtam amolyan hála gyanánt. A szétszakított ruha hadműveletemnek hála félmeztelen voltam így a lágy szellő kedvére cirógathatott. Meg is tette míg szépen lassan álomba nem szenderültem. Még éreztem egy kéz gyenge fogását a vállamon, de már mindegy volt, szépen lassan zuhantam, remélve hogy fel fogok kelni...
Hiromi Akio
Hiromi Akio
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Hidan Szomb. Jan. 23 2016, 08:57

7 chakra jár a szépreményű chunninjelölteknek. Egyszer még a jó szívetek fog megölni benneteket Very Happy
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.