Masaru Ibuka & Akihiro Jaken Vs. Sarutobi Konohamaru

5 posters

Go down

Masaru Ibuka & Akihiro Jaken Vs. Sarutobi Konohamaru   Empty Masaru Ibuka & Akihiro Jaken Vs. Sarutobi Konohamaru

Témanyitás  Jiraiya Vas. Jan. 10 2016, 14:12

Helyszín: Chuunin Vizsga --> Halál Erdeje, II. Forduló 

Szituáció: Ibuka és Jaken egy csapatban vannak, a csapat harmadik tagját elhagyták és elindulnak megkeresni. Ibukánál van egy Ég tekercs. Menet közben összetalálkoznak Konohamaruval akinél Föld tekercs van. 

Kezdő Poszt: Ibuka és Jaken

Mesélő: Hidan

Egyébiránt Shiren karakteremnek írhattok, bárkinek szívesen segítek ha tudok Smile !!
Jiraiya
Jiraiya
Főadminisztrátor

Specializálódás : Mekkenteni a mekkenthetőt

Adatlap
Szint: S
Rang: Kiégett Játéktechnikus
Chakraszint: Kecske :|

Vissza az elejére Go down

Masaru Ibuka & Akihiro Jaken Vs. Sarutobi Konohamaru   Empty Re: Masaru Ibuka & Akihiro Jaken Vs. Sarutobi Konohamaru

Témanyitás  Masaru Ibuka Vas. Jan. 10 2016, 14:36

Már egy jó ideje kerestük a társunkat de semmi, jobban kellet volna figyeljünk, és még tekercset is kell szereznünk szóval van elég problémánk. Épp azon gondolkoztam, hogy lehet ketté kéne válnunk, hogy megoldjuk ezt a két problémát amikor megláttam egy ninját.
- Hey Jaken, nézd csak! - suttogtam oda neki, nehogy észrevegyen.
- Támadjuk meg őt, egyedül van, mi pedig ketten, így sokkal nagyobb az esélyünk. - folytattam.
Bár nem lehetett tudni, hogy a társai nem-e settenkednek itt a közelbe, és még azt sem volt biztos, hogy Föld tekercs van nála. De muszáj volt megkockáztatni. Nem terveltem ki semmit, egyszerűen oda mentem hozzá, és meg kérdezettem tőle.
- Milyen tekercs van nálad?

A hozzászólást Masaru Ibuka összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Jan. 10 2016, 17:25-kor.
Masaru Ibuka
Masaru Ibuka
Játékos

Adatlap
Szint: C
Rang: Genin
Chakraszint: 160

Masaru Ibuka & Akihiro Jaken Vs. Sarutobi Konohamaru   Empty Re: Masaru Ibuka & Akihiro Jaken Vs. Sarutobi Konohamaru

Témanyitás  Akihiro Jaken Vas. Jan. 10 2016, 16:53

Sajnos nem tudtunk ráakadni a társunkra, kellett neki elbóklásznia! Azonban a chuunin vizsga lassan véget ér, és még egy Föld tekercset is kellett szereznünk. Bokorról bokorra lopakodtunk, hogy a lehető legkisebb feltűnést keltsük ahogy a lemenő nap fényei gyengén átszűrődtek a sűrű lombozaton. Ha netán valakit meglátnánk, a lopakodás által nálunk lesz a meglepetés előnye. Ibuka egyszer csak felhívta a figyelmem, egy magában ácsorgó ninjára.
- Valószínüleg a közelben vannak a társai, viszont minket szórít az idő. Az se biztos, hogy a nekünk kellő tekercs van nála, de ha nem kockáztatunk sosem lesz tekercsünk - mondtam.
Miközben gondolataimban merengtem, Ibuka barátom előmászott rejtekhelyünkről és megszólította a fiút. Én magam viszont a fedezékben maradtam, így ha előbukkanának a ninja társai én feltarthatom őket, ha pedig nem jönnek, akkor majd a megfelelő pillanatban lecsaphatok. A lehetséges szituációk és tervek elkezdtek megalakulni a fejemben, már készültem a lehetséges harcra.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 2298
Elosztható Taijutsu Pontok : 0

Állóképesség : 800 (S)
Erő : 398 (B) / 150 (C) - súlyokkal
Gyorsaság : 1500 (S+) / 800 (S) - súlyokkal
Ügyesség/Reflex : 1000 (S)
Pusztakezes Harc : 350 (B)

Adatlap
Szint: S+
Rang: Jounin
Chakraszint: 1612

Témanyitás  Sarutobi Konohamaru Szomb. Jan. 16 2016, 11:32

Igaz, csak 14 éves, de már most részt vehet az első Chuunin Vizsgáján. Mázli, hogy Naruto volt olyan kedves és kiokította őt, legféltettebb és legtökéletesebb technikájára, amit csak egy shinobi létre tud hozni... Ez az Ő titkos fegyvere, amit csak a legvégső esetben fog használni...
~ Moegi... Udon! Áh a francba... Hol a bánatba lehetnek? Már csak fél napunk van a vizsgából... ~ 
Mérgelődik magában, miközben az erdő sötétjében ácsorgott egymaga. Ám a következő pillanatban, mozgásra lesz figyelmes. Azonnal az övtáskájába nyúl, majd erősen megszorítja a tekercsét. Konohaiak... Egy pillanatra engedett a szorításon, majd újra megfeszültek izmai, ahogy megkérdezték: Milyen tekercs van nála? 
   Bár szorít az idő, de nem gondolta volna, hogy Konohai társai ellen kell harcolnia. Ám itt most a győzelem a tét, hogyha kell, akkor ezen a vizsgán a sajátjai ellen is meg kell küzdeni... De jól van ez így? Majd meglátjuk, ám Konohamaru fejében kisebb vihar dúlt, elvégre sem Naruto, sem pedig Ebisu-sensei nem erre tanította. Így lassan elővette a tekercset, majd szeme sarkából az erdő sűrűjét kezdte el kémlelni, hátha észreveszi a harmadik tagot, aki minden bizonnyal be akarja őt keríteni. 
- Föld. 
Mutatja előre, majd ahogy megmutatta, teszi is vissza, ám keze az övtáskában állapodik meg, mégpedig a kunaija mellett... Ő egyedül van, ezek pedig bizonyára hárman... Nem lenne okos harcolni. 
Sarutobi Konohamaru
Sarutobi Konohamaru
NJK

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 500

Témanyitás  Masaru Ibuka Szomb. Jan. 16 2016, 22:10

/ Jiraiya mondta, hogy menjünk még egy kört mivel nem történt semmi, és csak aztán szóljunk Hidan-nak. /

A srác elővette a tekercset ami egy Föld tekercs volt, nekünk pedig pont ez kellet, így hát nem volt mit tenni, muszáj volt megszereznünk ha tovább akarunk jutni. Ahogyan megmutatta, a tekercset már vissza is tette valószínűleg egy kicsit félt tőlem, nem úgy tűnt mint aki biztonságban érzi magát mert a társai a közelben vannak, de ez még nem feltétlen jelentette azt, hogy nincsenek itt. Egy biztos, nekem van egy társam aki most valószínűleg, hogy meglátta a Föld tekercset tisztábba van vele, hogy harcolni fogunk. Miközben vissza tette a tekercset és a táskájában babrált úgy tűnt, hogy nem figyel rám, mintha a társaimat keresné. Ezt a figyelmetlenséget viszont én azonnal kihasználtam és felé hajítottam egy shurikent.
- Figyelned kellene az ellenfeledre. - miközben elhajítottam a shurikent szóltam hozzá.
Masaru Ibuka
Masaru Ibuka
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Szomb. Jan. 16 2016, 22:55

Míg Ibuka odament lehetséges ellenfelünkhöz, én igyekeztem a fedezékek között mögé sietni és menet közben figyeltem a környezetemet. Nem láttam nyomot arra tekintve, hogy a közelben lettek volna a társai, de azért igyekeztem éber maradni. Amikor megláttam a Föld tekercset a kezében, izgalom fogott el.
*Itt mostmár harc lesz, nem kérdéses.
Láttam, ahogy Ibuka kezében megcsillan egy shuriken, majd én magam is gyorsan elővettem kettőt. Ibuka shurikenje tökéletes pontossággal vette célba ellenfelünket, így én a két shurikent a két oldala felép dobtam. Így ha kitér Ibuka shurikenje elől, az enyémek valamelyike el fogja találni. Természetesen úgy dobtam el a fegyvereket, hogy barátomat ne találjam el.
Miután eldobtam a shurikeneket helyzetet változtattam, hogy legközelebb máshonnan irányozhassam a támadást, és így továbbra is tudom támogatni Ibukát.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Sarutobi Konohamaru Szomb. Feb. 20 2016, 13:35

Felszerelés Lista:

Kis Övtáska --> 5 Shuriken; 5 Kunai; 2 Füstbomba
Jobb Combra Erősített Tároló --> 2 Kunai; 5 Robbanójegyzet

Szemei villámgyorsan mozogtak fedezékről fedezékre, hogy észrevegye az elrejtőzött másik két társat, ám megzavarták. Előtte álló ellenfele egy Shurikent hajított felé, ami talán pontos volt, ám gyermeteg próbálkozás. Konohamaru ezt sokkal inkább provokációnak és figyelem elterelésnek tudta be, így mivel már régóta az övtáskájában volt a keze, ahol természetesen egy Kunait markolt, most azt előrántva próbálja meg egyszerűen csak hárítani a Shurikent.
   Amint ez sikerül - feltehetően sikerül - észre is veszi, hogy valaki előmerészkedett, vagyis sokkal inkább kiugrott az egyik fedezék mögül, hogy jobb és bal oldala felé megindítson egy-egy shurikent, amik szinte egyszerre érték volna el a másik fickó shurikenjével. Ám minden bizonnyal célt tévesztettek, mivel Konomaru nem mozdult el.
~ Ennyi? Hehehe... Most már tudom, hol vagy ~
Mondta, majd figyelte azt a pontot, ahonnan kiugrott a fiú és folyamatosan nyomon próbálja követni az esetleges mozgását. Már ha képes rá.
- Tehát ez a taktikátok? Egy ember eltereli a figyelmet, a másik kettő pedig lesből támad... És arra nem gondoltok, hogy hol vannak az én társaim?
Mosolyodik el a fiú, elvégre egy blöffre készül. Nem szívesen akarná felhívni a figyelmét a harccal és valljuk be: Nem akarna a Konohai társaival harcolni.
Sarutobi Konohamaru
Sarutobi Konohamaru
NJK

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 500

Témanyitás  Hidan Csüt. Márc. 03 2016, 07:15

//Elnézést a késésért, nem láttam hogy érkezett új poszt//

Ibukát és Jakent igencsak szorítja az idő, a vizsga második fordulója az elkerülhetetlen végkifejlet felé közeledik. A kérdés már csak az maradt, hogy győztesként távoznak-e a Halál Erdejéből, vagy már azelőtt kiesnek a versenyből, mielőtt az utolsó kör előtti selejtezőbe bejutnának. Szerencséjükre - vagy épp pechükre... - hamarosan találnak is egy nagyjából velük egykorú shinobit, akitől rövid szóváltás után megtudják, hogy pont az a tekercs van nála, amelyik nekik kell a továbbjutáshoz. Az már csak hab a tortán, hogy a számuk az ő javukra szólnak, a fiú társai nem adnak hírt magukról egyelőre...
Míg a Sandaime unokája a rengeteget fürkészi árgus tekintettel elkószált barátai után, Ibuka kapva kap az alkalmon, hogy Konohamaru figyelmetlenségét az előnyére kovácsolja és egy shurikent hajít felé. A bokrok takarásában megbújó Jaken hamar felismeri az ebben rejlő lehetőséget és további két dobócsillaggal próbálja elállni a menekülés útját, ugyanakkor ezzel felfedte helyzetét, így oda a meglepetés ereje. A magára maradt Sarutobit azonban nem ejtették a feje tetejére: higgadt, mégis gyors mozdulattal saját dobófegyverével blokkolja a támadást. Ő láthatóan sokkal kevésbé van oda a harc gondolatáért, mint ellenfelei, talán csak a kedvezőtlen felállás, talán szülőfaluja iránti elkötelezettségből...

Ibuka:
Állapot: 100%
Chakraszint: 100%

Jaken:

Konohamaru:

//Shurikendobálásra még nem vonok semmit Smile //
Hidan
Hidan
Adminisztrátor

Adatlap
Szint: S
Rang: Akatsuki
Chakraszint:

Témanyitás  Masaru Ibuka Hétf. Márc. 07 2016, 11:21

Amikor felé hajítottam az egyik shuriken-t már jött is a válasz a másik oldalról, nem volt rossz ötlet a másik oldalból támadni Jaken-nek de egyetlen egy valamit elhibázott. Ugyan is jobb lett volna három shurikent dobni felé, így ha oldalra ugrik akkor eltalálja de ha mondjuk kivédi az enyémet akkor a harmadik shuriken telibe találhatta volna az ellenfelet. És hát sajnos így is történt ugyan is az ellenfelünk könnyűszerrel kivédte a shurikenem, így a másik kettő csak elment mellette és a fába fúródott.
- Társaid? - nevettem fel - és te arra nem gondoltál, hogy az én társaim már réges rég elfogták a tieid? - próbáltam hihetően előadni mintha igaz lenne, és közben abban reménykedtem, hogy Jaken tényleg elfogta már az itt ólálkodó társait. Ezzel a blöffel hátha megtudom rémiszteni az ellenfelem és ha észreveszem az arcán a kétségbe esést azonnal fel hajítok egy kunait amire egy robbanójegyzetet fogok ráragasztani és mihelyst a közelébe ér már robbasztom is. Ha ezt is úgy fogja kivédeni mint az előzőt akkor neki annyi. Közben abban reménykedek, hogy Jaken már megtalálta a társait és tényléeg nem fognak minket zavarni ebben a harcban.
Masaru Ibuka
Masaru Ibuka
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Akihiro Jaken Hétf. Márc. 07 2016, 15:25

//Nem is értem, hogy miért kettőt írtam, mert én is hármat akartam XD Na de most már mindegy, hozzuk ki a lehető legjobbat a történtekből//

Miután eldobtam a két shurikent, egyből helyet változtattam, és már kúsztam a bokrok alatt. Azonban mikor a bokor alatt voltam létrehoztam egy klónt, amelynek az volt a feladata, hogy lopakodva, de mégis észrevehetően induljon el a másik irányba. Azt nem tudhattam, hogy ellenfelünk rákapott e a csalira, de bíznom kellett benne. Én, mialatt a klónom távolodott el tőlem, én pedig a korábbi rejtekhelyemtől, folyamatosan a környéket fürkésztem, hisz még nem lehettünk biztosak benne, hogy ellenfelünk csapattársai a környéken vannak e van.
Egy csapat sokféle taktikát alkalmazhat a másik tekercs megszerzésére, például az egyik tagot egy jól látható helyre küldheti csalinak, majd a csapat többi tagja rajtaüthet a lehetséges támadókon.
Véleményem szerint, még mindig az volt az ideális taktika, ha a megfelelő időben előtörve támogatom Ibukát, azonban még teljességgel meg kellett bizonyosodnom arról, hogy nincsenek a környéken a fiú társai. Így ez számomra egy türelemjátékkal indult, hisz egy jó taktikus, mindig a megfelelő időben cselekszik.
Akihiro Jaken
Akihiro Jaken
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.