Yuhi Sakura vs Kenshiro Hanae

2 posters

Go down

Yuhi Sakura vs Kenshiro Hanae Empty Yuhi Sakura vs Kenshiro Hanae

Témanyitás  Yuhi Sakura Szomb. Jan. 30 2016, 19:42

Helyszín: A Tűz Országának határvidékén fekvő falu amit felégettek és porig romboltak az ellenséges ninják. 
Egy árnyék csupán a többi közül. Itt nincs neve, rangja, élete. A kísérteties táj szinte félelmetesen öleli körbe a jelenést, miközben az rendíthetetlenül halad tovább a kopár síkságon. Körülötte a pusztulás és a halált látja csak. Fekete köpenyének mély csuklyáját most még jobban a szemébe húzza. Ki tudja kik rejtőznek errefelé... Az összes felszerelésen nála van, felkészült az esetleges vészhelyzetekre. Léptei egyenesek és kecsességük elárulja, egy hölgy rejtőzik a köpenye mögé. Csizmája orrát bámulja amit már belep a szürke hamu. Emberek hamvai. Ez a gondolat arra készteti a lányt, hogy lehajoljon és vegyen egy marokkal belőle. Amint a kezébe veszi ezt a maréknyi hamut, rögtön borzalmas érzés fogja el. Apró lyukat képez összeszorított öklén és végtelen odaadással néz ahogyan a hamu kiszóródik a kezéből. Ibolyaszín szemei most egy pillanatra elvesztik ártatlanságukat és félelmetesen festenek, de a lány leküzdi egyre növekvő haragját és újra a megszokott komolyságot erőlteti rá az arcra. A benne élő félelmet megtestesítő kislány most megváltozik. Hidegvérű gyilkos lesz belőle. Sakura már nem sokáig tudja féken tartani a kislányt. Egyre nagyobb felette a hatalma. Összeszorítja az öklét és tovább indul. Haragszik az orvosra, aki nem tudta megmenteni az apját és a világa vezetőire is akik ezt a pusztítást okozták. Apja halála után két napig nem tett mást csak vár arra, hogy végre megkapja a három napos kimenőjét Konohából. Háborús időben ez elég nehéz... de vannak ismerősei vagyis kijavítva voltak ismerősei az apjának. Már nem maradt a lelkében más csak harag, elkeseredettség és gyász. Talán egy kis szeretet egy bizonyos személy számára, de már őt is elvesztette. Tényleg el vagyok átkozva? A halál jár a nyomomban? Ezek a gondolatok kínozzák a hajadont aki ezután ismét továbbindul. Léptei mély nyomokat hagynak a hamuban. Látni akarta ezt az egészet. A szenvedése ehhez képest semmi. Ő egy embert gyászol, de itt egy egész falu halt meg. Ekkor feltámad a szél. A csuklya alól előbukkan a lány élénk színű lila haja. Száját keményre szárítja a hideg szél. Beleszagol a levegőbe ami már új szagokat hordoz magában. Halál és vér szaga. Sakurának most nem fordul fel a gyomra a vér erőteljes szagától, sőt... az még jobban táplálja haragját. Már vért kíván. Azét aki ezt tette. Ekkor lát meg egy alakot a távolban, de egyre közelebb ér. Egy ember. Szeme azonnal valami fedezéket keres. Ösztönei átveszik felette az irányítást, izmai megfeszülnek, érzékei kiélesednek. Ellenség vagy szövetséges? Lehet, hogy szökött vagy elveszett ninja? Mert azt már tudja, hogy az illető shinobi, mivel apró kezében egy kunait szorongat. Magabiztosan lépdel, szinte észrevehetetlen lenne, ha néha nem villanna elő szőke haja. Ahogy közelebb ér Sakura látja, hogy 10-11 éves lehet. Tehát csak két-három évvel fiatalabb nála. Sakura úgy dönt, mögé kerül és utána majd ahogy hozza a sors... Véghezviszi a tervét és előránt három senbont, észhelyzet esetére. Ekkor alig hallhatóan megkérdi. 
- Ki vagy és mit keresel itt? - nem rideg hangnemben kérdi, és a kislány biztosan hallja is. A nála egy fejjel alacsonyabb lány még rejtély számára, de hamarosan nem lesz az... Ha viszont ellenséges és meg akar ölni, harcba kell szállnom vele. 
//Barátságos küzdelem, vagy vérre menő harc?//
Yuhi Sakura
Yuhi Sakura
Játékos

Elosztható Taijutsu Pontok : 10

Adatlap
Szint: D
Rang: Genin
Chakraszint: 145

Vissza az elejére Go down

Yuhi Sakura vs Kenshiro Hanae Empty Re: Yuhi Sakura vs Kenshiro Hanae

Témanyitás  Tsunomi Ai Hétf. Május 02 2016, 12:09

Lábaim türelmetlenül lépkedtek egyre jobban előre, és kicsit félve néztem körül a romokon. Halál és pusztulás mindenütt. A házakat felgyújtották, az itt lakókat megölték. Szinte nyoma sem volt túlélőknek, de én töretlenül mentem tovább. Mirubi-sama küldött ide, hogy vizsgáljam át a falut, melyet állítása szerint a háború martalékává vált. Eléggé féltem, és tudatomban minduntalan pánik suhant át, ahogy rá-rápillantottam a véres holtestekre. Rettegtem, hogy esetleg bujkálhat itt még valami rossz, valami, ami elpusztította ezt a helyet. Nagyot nyeltem, leküzdve azt a gombócot, mely a torkomban kezdett el növekedni. Végül azonban az izmaim valamicskét engednek a feszültségükből, mivel olybá tűnt, hogy nincs itt senki. Azonban nem is tévedhettem volna nagyobbat. Egy hang szólít meg a semmiből, amely szinte rám hozta a szívrohamot, és hatalmasat sikkantva a hang felé fordulok, miközben a kunait védekezően magam elé emelem. Tágra nyílt, rémült szemeimmel kutatok a hang irányába. Közben észreveszek egy lányt tűkkel a kezében, így ösztönösen hátrébb lépek párat, és szememet le nem veszem róla. Kérdésére már majdnem feleltem, de ekkor eszembe jutottak a figyelmeztetések. Nem szabad elárulnom nekem az igazi nevem. Így hát rögtönöznöm kellett.
- Tsukishima Mia vagyok… - mondom félősen az egyik Kriris barátnőm nevét – és… és… azért vagyok itt.. mert ide küldtek, átvizsgálni… a romokat..
Látni lehetett rajtam, hogy enyhén remegek, és hogy félek, de biztos voltam benne. Ha a lány rám támad, muszáj lesz visszatámadnom.

// egyrészt légyszi had döntsem el én mit csinálok ^^ másrészt ha jól értelmeztem nem bújtál el Very Happy harmadrészt mehet vérre menő, ha úgy alakulna a helyzet, tekintve hogy egy ilyen helyzetbe nem nagyon lehet barátságos Very Happy esetleg hogy megpróbálsz „letartóztatni” Very Happy //
Tsunomi Ai
Tsunomi Ai
Játékos

Elosztott Taijutsu Pontok : 630
Elosztható Taijutsu Pontok : 5

Állóképesség : 100 (D)
Erő : 100 (D)
Gyorsaság : 200 (C)
Ügyesség/Reflex : 718 (A)
Pusztakezes Harc : 100 (D)

Adatlap
Szint: A
Chakraszint: 771

Témanyitás  Yuhi Sakura Hétf. Május 30 2016, 19:55

Amikor a kislány felkiált, immár biztosan tudja, hogy nem felnőttről hanem egy kislányról van szó. Felé fordul, így meglátja, hogy szemei tágra nyílnak a rémülettől, vagy a meglepetéstől, de biztos nem örül hogy itt látja Sakurát, vagyis hogy itt találkozik egy másik emberrel. Már ha ezt az egykori önmaga árnyékaként élő lányt lehet egyáltalán Sakurának nevezni. A cseresznyevirágok... mindig is olyan boldognak tűnnek az emberek amikor a fák magukra öltik ezt a gyönyörű rózsaszín színt. Közeleg a tavasz! - ez az üzenetük. A lelkek tavasza. Ezt jelentené? Akkor ő miért nem képes túllépni ezeken a dolgokon? Megválaszolhatatlan kérdések, üres szavak a levegőben lógva. Visszatérve a gondolataiból veszi észre hogy a lány hátrált néhány lépést tőle. Tehát megijesztette. Egy ilyen helyen könnyű megijedni, főleg ha egy idegen hangot hallasz magad mögül. Nem tűnik védtelennek a lány idegei mégis megfeszülnek. Végül leengedi a karját ami legnagyobb meglepetésére még mindig harci állásba dermedve tart és a lány felé lép. Nem tudja mi lesz a reakciója hogy is mondta? Miának, de igyekszik barátságosnak tűnni. Depressziója mintha köddé vált volna az idegességével együtt. A köpenye csuklyájához nyúl és hátratolja azt felfedve az arcát. Egy kósza tincset hátrasimít a füle mögé és megszólal. Nyugodt, szinte barátságos a hangja. Talán ideje továbblépni mindezen. Az igazi hősök akikről olvasott mind ezt tennék. 
- Szia... khm... Mia. A romokat? Itt aligha fogsz találni valamit kincsem, nem is ajánlott oda menned, bár erős lehetsz ha eddig bírtad. 
Mélyen a lány szemébe néz és ott! Igen van ott valami más is! Mérhetetlen rajongás és megfelelés. Kinek? Talán nem fontos, mert a lány, vagyis Mia csak egy kislány. Elégfeltűnő hogy egyedül van. Egy 10 éves kislányt mióta küldenek a romokhoz? Ez feltűnő... Miért kell hazudnia? Teszi fel a kérdést szinte csak magának, de rögtön tudja is a választ. Hiszen háborús időket élünk. Az ő szemében én lehetek ellenséges törvényszegő, de az én szememben ő is lehet ugyanez. mindegy, ha azt mondta Mia a neve akkor rendben. Nem fontos, hogy hazudik -e vagy csak Sakura túl gyanakvó. Biztosan az utóbbi. - nyugtatja magát. Mindenesetre nem mondhatja meg senkinek az igazi nevét, nem biztonságos. 
- Bocsánat, én nem mondtam semmit és mégis kérdőre vontalak. Az én nevem Kimi. Nem egy szép látvány. - mutatk körbe - Mia, mit keresel egy ilyen helyen? Küldetést teljesítesz valaki számára? - mélyen a szemébe néz, nem tudja, hogy értelmezi e a kérdést. Hogy mit keres itt igazából. A romokhoz nem küldenek kislányokat a Kagék. Vagy elkóborolt. Ki tudja...
Yuhi Sakura
Yuhi Sakura
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Tsunomi Ai Pént. Jún. 03 2016, 21:08

A lány felfedte arcát előttem, de ez semmit sem nyugtatott meg, hiába próbált barátságosan szólni felém. Kunaimat felé emelem, és védekező állást veszek fel, miközben hátrálok még egy kicsit. Kész voltam, hogy megtámadjam a lányt, ha nekem esik, még ha nem is vagyok benne biztos, hogy meg is tudnám ölni… még ha akarnám, sem tudnám rávenni magamat… azonban a lány szavai kissé elbizonytalanítottak.
- É…én? Erős? – pislogok nagyokat – A..azt hiszem félreértesz. Nincs a környéken senki csak teveled találkoztam eddig, ráadásul nem azért vagyok itt, mert valamit keresek… szimplán csak túlélők után kutatok – vallom be az őszintét, hisz úgyse lenne értelme hazudni, és végül is ezzel csak megerősíthetem a lányban a dolgokat, hogy talán egy oldalon lehetünk, majd mikor ismét átgondoltam, hogy nem árultam-e el semmi, egy mosoly félét próbálok az arcomra juttatni – Örülök a találkozásnak Kimi. Szóval.. szia. – mondom majd sietősen meghajlok, és elkezdek hátrálni.

Kissé féltem a lánytól, mert nem tudtam mit csinálhat itt, és milyen erős, így viszont jobb félni, mint megijedni. Ha úgy látom, hogy nem követ megfordulok, és arrébb kocogok, de végig fülelek, hogy mozdul-e, de persze ha utánam szól, megállok, és megfordulok felé, hisz nem akarok gyanúsan viselkedni… mármint ennél is.
Tsunomi Ai
Tsunomi Ai
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yuhi Sakura Hétf. Jún. 13 2016, 15:59

Egy ideig csak áll ott, és a lányra... vagyis ahogyan magát nevezte: Mián tartotta a szemét. Amikor a lány szemébe nézett a félelmet nem látta a lelkében. Mindössze az aggodalmat. Vagy téved? Mostanában megesik, hogy nem tudja használni anyja rég tanított módszereit és gyakran téved az emberekkel kapcsolatban. De hiszen ez egy kislány! Még nem romlott a lelke... vagyis nem úgy tűnik. Bár Sakura már azon sem lepődne meg, ha Mia hobbija a gyilkolás lenne. Háborúban mindent szabad... Vajon igaz ez a mondás? Még szinte gyerekek százait lehet a frontra küldeni, és szemrebbenés nélkül nézni ahogyan a porba hullanak majd élettelen tetemükből varjak és keselyűk lakomáznak? Ilyet szabad? Ha pedig itt tartunk mi a helyzet ezzel a kislánnyal? Lehet, hogy csak a környéket járja, de lehet, hogy ideküldték. Ha igen akkor ki tesz ilyet? Egy Mia féle kislánynak otthon a helye nem a harcmezőn, ha viszont mégis akkor Sakurának meg kell tudnia valamit.
Megvárja amíg Mia elindul, majd utánaszól. Kedvesen, talán még barátságosan is, pedig ez tőle aki  egy ideje depresszióval küzd szinte lehetetlennek tűnik. De nem az. Semmi sem lehetetlen! Meg kell tudnia, hogy ki is ez a Mia. Már ha ez a neve. .
- Mia várj! - szól hirtelen utána és maga is meglepődik, hogy a hangja most nem megkeseredett hanem kislányos és reményteli - Bocsánat, hogy feltartalak, de kérhetnék valamit? Mondjuk ez elég furcsán jön ki hiszen megtámadtalak de... háát... khm... -itt már nem tartja a szokásos komoly arckifejezését, hanem önkéntelenül is elpirul. - Megtámadnál kérlek? Valamit tudnom kell. Kérlek. Ha megteszed kérlek bele tudnál adni mindent? 
Kezeit összekulcsolja és félénk tekintettel néz a lány felé, várva válaszát. 
Yuhi Sakura
Yuhi Sakura
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Tsunomi Ai Szer. Jún. 22 2016, 18:20

Gyanakodva nézek a másik lányra, tartva a kellő távolságot, hogy ne okozhasson galibát, ha esetleg rám támadna. Bár egyelőre nem tűnt úgy, hogy ártó szándéka van felém, de nem kockáztathatom az életemet egy-egy felvetésre… és hát néhány pillantása nem épp bíztató. Épp azon voltam, hogy megpróbálok valahogy megszökni, és már kezdtem volna hátrálni, de pár pillanat után megtoppantott. Hiába próbált kedvesnek lenni, szemeim elkerekedtek a lány kérésére. Fejemben hirtelen megszólaltak a vészcsengők, és mielőtt bármit kezdhettem volna, lábaim önkéntelenül is megindultak… csak épp az ellenkező irányba, amire talán a lány számított. Ha csak nem reagál időben „ellenfelem”, hamar azon kaphatta magát, hogy egyre nő közöttünk a távolság, ugyanis úgy szaladtam, ahogy bírtam, csak akkor nézve hátra-hátra, ha úgy éreztem ismét a nyomomban van, közelebb, mint kéne. Nem tudom miért reagáltam rá így, szimplán el akartam hagyni olyan gyorsan, ahogy csak tudom. A kezemben lévő kunait egyelőre nem hajítottam el, de ügyeltem, hogy ne vágja magam. Egyelőre csak annyit próbálok meg elérni, hogy ellenfelemet lehagyva, megpróbáljak eltűnni a látóköréből, hogy elkezdessek visszafele indulni a bázis felé. Nem szívesen bántok senkit, de ha muszáj, nem hagyhatom szó nélkül, ha üldöz… bár először az a kérdés, hogy valóban üldözni fog-e. Remélem nem…
Tsunomi Ai
Tsunomi Ai
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Yuhi Sakura Csüt. Júl. 07 2016, 15:52

Feltámad a szél, ismeretlen szagokat és halottak pernyévé vált földi maradványait hozza magával. Sakura a kislányt figyeli elgondlokodva. Talán nem is olyan ártatlan mint amilyennek tűnt még néhány perce? Vagy csak ő túl gyanakvó? Biztosan. Bár ezek után amik vele törtentek nem viztos, hogy egeszségtelen gyanakvasnak minősül az ilyen viselkedés. Ahogy várta. A kislány rémült tekintetében észrevette önmagát. A csuklyája alól nemrég előbukkant arc mintha nem is a sajátja lenne. Megkeményedett, szomorú vonásokkal tűzdelt arca magat is meglepi. Bárcsak élnének még a szülei! Akkor ez az egész meg sem történt volna! Végül Mia csak megfordul es elfot. Távolodó alakja egyre apróbb lesz számára míg végül el nem tűnt a kavargó porszemcsék között. Ekkor újabb gyanú tamad fel a lányban. Mi van ha kém volt vagy ilyesmi? Akkor információt szolgaltathat ki a helyszínéről és... bele se mer gondolni abba, hogy mi lesz így vele. Egy csapattal nem bírna el. Ezek a gyanúk hajtják történetünk egyik szereplőjét miközben gyorsan igyekszik utolérni a kislányt. Amikor közelebb ér hozzá (kb.:20 m) övéből egy igen éles kunai tőrt vesz elő majd elhajítja azt Mia felé. Ha a lány valóban csak tűlélőket keres, kivédi a támadast és esetleg visszatámad. Ha nem akkor valószínűleg tovább menekül. Még Sakura sem tudja, hogy mekkorát téved ezzel. Embereket nem lehet így beskatulyázni vélemények és elvárasok közé. Most ő mégis ezt teszi. Ha Mia rátámad akkor fogadja a támadást, ha elfut akkor meg egyszer a nyomába ered. Helyes ez így? Bizonyára nem. De neki most szüksége van valamire amiben kiteljesedhet. Szegény szegény Mia... még nem is tudja micsoda depressziós lanyba akadt bele. Sakura ugyanis akarmelyik pillanatban összeomolhat és idegesen gyilkolni kezdhet. Talan sikerülhet uralkodnai magán. 
Yuhi Sakura
Yuhi Sakura
Játékos

Adatlap

Témanyitás  Ajánlott tartalom

Ajánlott tartalom

Vissza az elejére

- Similar topics

Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.